fratilor, m-am tacanit, nu stiu ce am, nu pot sa dorm si nu am baut ness.m-am culcat aseara la 12.30 noaptea, de fapt azi ca am stat de vorba o gramada, chiar ne-am distrat, am ris de ne-am stricat
).gif)
la 6 eram in picioare

daca stiti filmul ala cu un tip care nu putea dormi deloc...naspa
pisik, ce m-am distrat, m-ai ghicit, la bibelouri ma uitam
).gif)
. acum sa va spun ce ma oboseste pe mine in general, psihic vorbind, ca nu-s zdravana, v-am zis. prea multe obiecte pe linga mobila, eu prefer decorul minimalist. sunt de acord cu citeva decoratiuni, doar cu citeva.
eu cu bradul sunt ca si
deea, numai pe 24 il fac, asa e traditia, altfel nu simt ca e ajunul, ca vine mosul, decoratiunile o sa le fac pe parcurs, numai sa aduca astia brazi.
dany, cred ca sunteti niste persoane minunate daca zici ca nu vrea lumea fara voi in concediu

poze de la chef?
noni, decoratiunile cu luminari superb aranjate si cele in saculet, vreau si eu saculet

am mai vazut eu ceva frumos intr-un colt pe partea stinga, mi s-a parut a fi un perete de sticla opaca, dar mi-e rusine sa cer mai mult
sexy, important e ca le faci fericite pe fete cu pomul

mi se pare ca ai semineu?? il puneti in camera aia, ca in povesti?
crys mama, daca ai stii de cite ori m-am gindit la tine, n-ai sughitat? ma gindeam ca iar te-am suparat noi cu ceva de nu vrei sa mai intri. mai poti fata? tu nu esti programator parca? ce tot va plimba astia atat? cam cit timp ai fost plecata de casa? ce te pune de fapt in miscare, faptul ca reusesti sa-ti depasesti limitele, ca eu sigur as turba in locul tau. sarbatori fericite in caz ca nu ne mai vedem si sanatate, ai grija de tine
eu, cine o fi crocodilul asta ca m-ai facut curioasa...nu ne poti da macar initialele?
pisik, frumos ati decorat, dar bineinteles ca ma ceva de comentat si sper sa nu te superi, ca poate n-am dreptate. ai incercat sa pui peteala orizontal, nu vertical? s-ar putea sa cada mai bine, nu stiu sigur, dar asa cred si cum ai 3-4 ghirlande poti face repede incercarea, numai sa nu ma injurati ca vin cu sugestii din astea timpite

tu esti o draguta in cojocel, parca esti un spiridus pus pe sotii