Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
urmeaza miine, nu am reusit sa mai ajung la cumparaturi, iar in zona au lapte foarte ieftin, nu de firme mai acatarii, asa ca nu am luat, dar miine fac cumparaturile si ii dau smile.gif
sa vedeti ce am inventat. toata treaba a durat vreo 15 minute, dar ziceai ca sunt untitirez in bucatarie. mi-a mai ramas de la ziua biancai niste aluat de la dr oetker de la prajitura musuroi. am facut aluatul, am bagat niste cocos si nuci in el si am pus cu lingurita in forme de muffins. mi-au iesit 12. acum sunt la cuptor. abia astept sa vad ce a iesit, dar cred ca e bun ca am gustat aluatul si avea gust de ciocolata de casa naughty.gif
himere2005
ia ghici ce fac Tulip acum. calc devil.gif un cearceaf ca am musafiri si il iau proapspat de pe fringhie sa miroasa frumos...poate adoarme din prima )).gif si nu mai apucam sa discutam nimik )).gif
himere2005
Monic cheer.gif zi repede cum a fost ca intr-o ora plec
daconst
Himere,eu nu am avut problema asta,dar stiu ca mama cu diluant stergea vopseaua de pe geamuri sau locurile unde stropea din greseala.
Incearca intr-un colt,eu zic ca trebuie sa mearga. wink1.gif
himere2005
dana, tu esti fan calcat, ia zi, cum calc mai repede un cearceaf, ai trucuri? )).gif ca eu cearceafurile le calc din ani in pasti blushing.gif , le prefer pe cele creponate, dar s-au cam decolorat alea dry.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 16-12-2006, 08:43 PM) *

dana, tu esti fan calcat, ia zi, cum calc mai repede un cearceaf, ai trucuri? )).gif ca eu cearceafurile le calc din ani in pasti blushing.gif , le prefer pe cele creponate, dar s-au cam decolorat alea dry.gif

doh.gif
Ce m-ai nimerit...nu-mi place nici mie,dar nu le suport necalcate.Asa ca ma chinui.Trucuri nu prea stiu,doar ca le las putin mai umede...adica nu uscate de tot si parca se calca mai repede.Iar ca sa nu faca dungi nu le impatur fierbinti,dupa calcat.Le las putin sa fie reci.
Altceva special nu stiu. blushing.gif
bubbles
fetele poze cu fostul emu babuin...sa vi`l arat si voua )).gif
http://new.photos.yahoo.com/andreea1405/al...460762374374198
_noni_
gagici am aterizat si eu acasa!

am fost la cumparaturi! i know, AGAIN! biggrin.gif!!!!!!

in auchan de data asta si ne-am mai perindat printr-un targ de antichitati de unde si-a luat al meu un tricou rosu cu CCCP lol.gif si eu o bratara super tare !!!

acum stau un pic si ma ohihnesc, si fac poze la ce am cumparat!

Monica, unde esti???? unsure.gif

}{
himere2005
la ochi parca seamana putin cu nicholas cage...de ce v-ati despartit?
_noni_
CITAT(bubbles @ 16-12-2006, 08:51 PM) *

are intradevar are niste ochi superbi! w00t.gif si pozele sunt foarte bine facute? le-a tras un profi??

}{
daconst
CITAT(bubbles @ 16-12-2006, 08:51 PM) *

Pare cam dur... lol.gif
bubbles
dana doar pare lol.gif
doamne cat mi`a mai placut de el ... dar el e din galati si eu atunci eram din piatra si eram si la sc in a12a...ehh asta e .. ca daca nu era asa nu ma mai intalneam cu babuinul cu care ma marit )).gif
daconst
Monic,esti mahmura inca?
Da-i cu zeama de varza... lol.gif
Tulip
Frumos babuin,Bubbles!Si eu sunt de parere ca pare cam dur.....

Ma tot uit,unde vede Himere asemanarea la ochi,cand el e cu echelari de soare.......apoi am realizat ca am sarit peste ultima poza lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
Ma duc sa ma pregatesc si eu...o seara faina,fetelor! pupic.gif
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph
fetelor, era s-o fac de oaie, dar m-am orientat repede, am pus o crema si niste briz-brizuri si uitati ce a iesit biggrin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 16-12-2006, 09:23 PM) *

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph
fetelor, era s-o fac de oaie, dar m-am orientat repede, am pus o crema si niste briz-brizuri si uitati ce a iesit biggrin.gif

Mey ce inventiva esti...bravo! wink1.gif

Distractie faina fetili!
himere2005
multumim, sunt gata aranjata, plec
o seara placuta si voua, inchid calc ca in orice clipa poate veni pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
va pup fetele! am venit si eu de la cosmetica, cu fata cam rosie si cam naspa ca am o perioada f proasta pt ten, mai rau ca in adolescenta...dar sper sa treaca
De la copilasi nu am poze, sper sa aduca colegii mei si sa va arat cateva,m cu mine nu oiv avea ca nu am avut aparat. A fpost frumos, copilasii dulci ca intotdeauna, e frumos ca sunt varste diferite de la 1 luna si 3 saptamani (cel mai mic, era adorabil) pana la 14 ani, avem multi bebei de cateva luni, cativa de 2-4 anisori, mai multi intre 8-11 (fetite mai mult) si vreo 2 mai maricei.
Babuinul a pus bradul aseara si acum vrem sa il impodobim, va pun poze ca e ca in filme, e primul brad natural care imi place si mie.
Eu, esti f frumusica in poze si f slaba.
Eu, Dany, daca va mai aud ca va plangeti, imi iau funia si sapunul si nu ma mai vedeti pe site. tease.gif Pai eu ce naiba sa fac fratilor, ca am pus la loc 12 kile, sa ma omor?E numai vina mea! O sa ma pun pe treaba de pe 8 ianuarie si sper ca de data asta sa fiu constanta.
Asta seara aveam invitatiae la petrecerea agentiei Saatchi and Saatchi (agentia cu care lucram noi), petrecere cu palarii, dar cred ca stam acasa, avem un pic de program artistic poate mai trec cosurile naughty.gif blushing.gif si pe urma facem, bradu. Parca am si ched de party dar mai mult am de stat acasa frumos in jurul pomului, mai ales ca sotulica a umplut casa de luminite colorate si acuma trebuie sa decoram restul
Va pup, cred ca mai scriu mai inoclo
_noni_
pisik, ma scuzi ca ma bag ca musca in lapte, dar ce faci tu de te duci la copilasi? mie imi plac copiii la nebunie!!!vreau si eu!

unde mergi la cosmetica? eu am o tanti care e super, si desi am si eu un ten cu probleme, de cate ori plec de la ea nu plec cu urme! am fost chiar si cu o zi inainte de nunta si nu aveam nici un semn pe fata dupa. si lucreaza cu produse profi!

}{
Pisik
CITAT(_noni_ @ 16-12-2006, 10:21 PM) *

pisik, ma scuzi ca ma bag ca musca in lapte, dar ce faci tu de te duci la copilasi? mie imi plac copiii la nebunie!!!vreau si eu!

unde mergi la cosmetica? eu am o tanti care e super, si desi am si eu un ten cu probleme, de cate ori plec de la ea nu plec cu urme! am fost chiar si cu o zi inainte de nunta si nu aveam nici un semn pe fata dupa. si lucreaza cu produse profi!

}{

Nu, munca mea nu implica lucrul cu copiii desi mi-ar placea; dar vineri am avut la firma petrecerea pt copiii angajatilor si desi majoritatea colegilor fara copii au plecat, eu si alte colege am ramas sa privim minunile, efectiv mie imi ia toata oboseala si tot stresul sa ii vad cat pot fi de inocenti si de dragalasi

Eu in cosmeticiana mea am mare incredere, lucreaza cu produse naturale, f bune, numasi pe baza de plante si specific pt fiecare problema, doar ca astazi mi-a facut extractii si eu am tenul f problematic, mai ales acuma, plin de puncte negre si cosuri nasoale si mi-a scos tot, multe cu puroi, nasol si inevitabil mi-a ramas fata rosie si un pic ranita, chiar daca mi-a pus masti medicamentoase si mi-a facut cu electrodermul pt cicatrizare, dar e prea rau ca sa treaca intr-o zi. Si unele nu au cedat, mi-a zis sa vin dupa Craciun oricand pot eu ca sa mi le faca cu acul, pt ca azi i-a fost prea mila de mine, ca eram terminata, nu stiu de ce, am simtit mult mai rau durerea, si la epilat si la stors, probabil ca am eu ceva la "bibilica" laugh.gif
Si eu am fost inainte de nunta dar nu mi-a facut extractii, doar gomaj, masca, masaj, etc.
irinush
buna seara fetelor, de cand va citesc am ramas singura pe aici, se vede ca e week-end, at disparut toate ...

eu am avut niste zile mai grele, nopti in special, pt ca David e bolnavior, a facut stomatita aftoasa si are febra, si trebuie sa ii dau medicamente si nu le vrea si nu prea doarme noaptea, deci e ff agitat si ma termina!
de asta nu am mai intrat pe la voi, iar in seara asta am fost la ziua prietenei mele (nasa lui david) unde am stat pana pe la 9 seara, apoi acasa, din nou plansetele de rigoare cum se intampla cand e seara si il apuca febra ... si mi-e o mila de el saracul ... sper sa ii treaca cat mai repede

va felicit pe toate pt curatenie, eu abia miercuri fac si probabil ca tot atunci o sa fac si bradul si eventual si alte decoratiuni

acum va las, ma bag in pat pt ca sunt rupta de oboseala, de 2 nopti dorm doar fractionat si nu mai pot, pt ca eu ziua nu dorm deloc, nici macar jumatate de ora ... va pup pe toate!

bubbles
va spun si eu noapte buna si in caz ca plec direct la piatra luni va urez un Craciun Fericit! si fara prea multe ingrasacioase pupic.gif
Eu.
buna seara

irinush sad.gif imi pare rau pentru david. sanatate multa! pupic.gif

CITAT(himere2005 @ 16-12-2006, 08:28 AM) *

eu, arati tare bine, asa este, ai un pic de clacei pentru ca nu ai ales o bluza mai opaca, altfel nu se vedeau, in rest esti toata slaba blum.gif. imi plac tare mult accesoriile, as fi vrut sa fie de alta culoare, dar a fost bine si asa smile.gif sunt de bun gust.
pe sef nu-l ai in poza? grin.gif

merci give_rose.gif bluza era saraca opaca, dar din cauza blitzului se vedeau toate cele lol.gif
de care sef vorbesti? ca de ieri seara avem 7 parteneri doh.gif pana acum erau doar 4. banuiesc ca la crocodil te referi )).gif am poze, dar nu poci pentru ca sa pun ........deh, persoane publice si nu ma risc. wacko.gif

CITAT(Tulip @ 16-12-2006, 10:27 AM) *

Eu. frumoase poze...esti frumoasa....si imi plac bijuteriile tale la nebunie w00t.gif w00t.gif w00t.gif

merci, tulip. si mie mi-au placut ff mult bijou-urile....pacat ca statea chestia de la gat atat de stramba in toate pozele lol.gif

CITAT(Deea @ 16-12-2006, 12:14 PM) *

pupic.gif neata!
Eu. am vazut panatlonii cu dungi..nu arati ca in pijama lol.gif , mie imi place cum ai aratat la petrecere.

lol.gif m-ai calmat, ca inca m-ai aveam dubii lol.gif
superba Alexia, mi-e tare dor de ea sad.gif

CITAT(ramonavlas @ 16-12-2006, 01:30 PM) *

Neatza...........
Eu, vreau sa vad si eu pozele si vad ca nu mai e oferta........... dry.gif

ramona, pozele mai sunt pana maine inclusiv la link-ul de la semnatura mea, in albumul Party cool.gif

CITAT(daconst @ 16-12-2006, 02:01 PM) *

Gigelu,iar exagerezi cu kg...chiar pari scoaba in dungi.Interesanta cafeaua si ochelarii mi-au placut mult.Te prind bine. wink1.gif

)).gif mamaaa, scoaba- esti prima persoana care spune asta despre mine. nu te cred, dar mi-a facut placere sa o citesc pupic.gif
cu ochelarii.....recunosc ca nu arata rau, dar parca tot ma prefer fara ei

himere, ma bag si eu ca musca in lapte, dar ma gandeam ca poate ti-ar placea si tie. pentru decoratul geamurilor cu spray, am un sfat: daca ti-a mai ramas ceva in tub, da pe marginea ferestrelor, langa toc si vor arata superb, ca si cand ar fi inghetate. cam asa ca si aici (nu se vede prea bine , dar te prinzi tu wink1.gif ) : http://crengu.myphotoalbum.com/view_photo....;id=Picture_011
ina_ceva
Andreea, insanatosire grabnica!!
Himere, cum a fost in oras?
Nusa, te-ai tuns? Iti place grin.gif ?
Irinush, sanatate multa lui david!!!

Eu tocmai am venit de la patinaj. Sper sa ajung cat de curand pe acolo, dar in cursul saptamanii, ca in seara asta era..."omor" doh.gif

Voi baga un dus fierbinte, ceai caldutz si eventual un paracetamol (se anuntza vremuri grele sorry.gif )

Somnic usor!!!!
...si WE placut in continuare!
_noni_
}{ ca ma repet mai jos!!!

lol.gif lol.gif lol.gif
crys
Buna ,
am venit sa va mai "vad".
Nu v-am uitat ,dar imi este si rusine ....ce mai dieta sa tin cu statul prin hoteluri...
Au fost niste luni grele pentru mine ca si munca,am stat departe de familie ,dar am satisfactia ca am realizat ceva.
Am fost in Polonia si Germania(in Germania nu am apucat sa vad mai nimic ...am lucrat fff mult).
Dar aici in Polonia de unde va scriu acum am vazut destule locuri frumoase...este o tara frumoasa si oamenii sunt prietenosi..
Un lucru e clar, nu e niciunde mai bine ca acasa!

Toate cele bune si sper sa mai am timp sa mai ajung aici pupic.gif

_noni_
gata! in sfarsit am terminat de aranjat si de impachetat cadourile si de facut poze!
am pus un linck aici sa va uitati si voi si sa-mi spuneti daca va plac!

e cam liniste pe-aici, poate pentru ca e weekend...

Ina, unde mergi la patinaj? asa m-as duce si eu!!!Click sa vezi atasamentul

}{
Eu.
CITAT(_noni_ @ 17-12-2006, 02:37 AM) *

gata! in sfarsit am terminat de aranjat si de impachetat cadourile si de facut poze!

Ina, unde mergi la patinaj? asa m-as duce si eu!!!

}{

noni, ai uitat sa faci albumul public wink1.gif
_noni_
CITAT(Eu. @ 17-12-2006, 02:40 AM) *

}{

ma uit acum! dar eu asa intentionasem! lol.gif

gata, acum cred ca e public! grin.gif

Eugive_rose.gif

}[!
Eu.
CITAT(_noni_ @ 17-12-2006, 02:44 AM) *

CITAT(Eu. @ 17-12-2006, 02:40 AM) *

}{

ma uit acum! dar eu asa intentionasem! lol.gif

gata, acum cred ca e public! grin.gif

Eugive_rose.gif

}[!

dry.gif nu, nu e
se vede doar poza din mesaj - asta e?
am cazut pe spate la vederea lumanarilor naughty.gif
_noni_
saru'mana!}{

ia vezi aici daca merge!

doh.gif

CITAT(_noni_ @ 17-12-2006, 02:40 AM) *

Ina, unde mergi la patinaj? asa m-as duce si eu!!!Click sa vezi atasamentul

}{

sunt o vaca! o mare vaca! si ma declar vaca in cuostinta de cauza! si ma puteti striga vaca de-acum incolo!

am refacut linck!sper sa nu fi fost la fel de faca si de data asta! lol.gif

}{
Pisik
Vad ca numai eu bantui pe aici la orele astea tarzii. Pai daca barbatu a picat lat si eu n-am somn, ca stau sa pun poze cu pomu pe yahoo sa le vaza poporu' biggrin.gif
Da, da, am terminat pomu, mai avem ceva decoratii prin casa de aranjat, dar am facut poze si la decoratiunile nepues inca, de fapt puse in locuri provizorii.
Sunt cam franta si maine ma duc in carrefour la opt blink.gif la cumparaturile de craciun. wish me luck.

iete si pozele! bradutul il vedeti inainte si dupa decorare; e asa frumos si bogat ca mergea si numai cu beculete, asa zici ca-i sorcova, da deh, de aici expresia "ca pomul de Craciun"; m-am chinuit eu sa il fac in 3 culori (rosu, argintiu si albastru) dar nu stiu cat a ajutat. Scuzati bibelourile din biblioteca dar v-am zis ca pana cand nu se muta socreii oficial nu prea pot sa "misc in front" ca nici mie nu mi-ar conveni sa imi fie aruncate lucrurile din casa dupa 25 de ani de munca la ea; a, si scuzati fundu imens, am lasat poza pt Himere grin.gif dar cred ca o bag la oferta limitata precum danuta, ca prea imi vine sa ma bag sub masa de rusine blushing.gif

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762374962708
_noni_
foarte frumos ai decorat! pupic.gif abia astept sa ajung si eu acasica mea sa fac la fel!

bradul e superb! ma bucur pentru tine ca ai reusit sa faci si lucrul asta si ti-a iesit foarte bine!!!

nici eu nu prea am somn, vad ca bantuim amandoua!

}{
Sexymom
Pisik ai un brad superb, sa vezi ce brad cracanat am eu, si e si de plastic pe deasupra ca aci vand cu tzaraita ca te iau ecologisti la ochii blink.gif
Noni [i]platisi pe cineva sa iti faca cadourile?????cum arata , sper sa am si eu ceva pe acolo, macar 300.000 euro sa pun de o casa la Madrid. )).gif

Inca o bantuitoare , la mine e 3 dimineata , deci sunt mai tare ca voi care le sfaraiti acum, sar stau sa vad cum e Bibi, daca ii scade febra sad.gif

Sforaiti si stau. 2 cuvinte cheie din mesaj lol.gif
dany
Himere...sper ca te-ai distrat cu prietena ta !!!! Meritai o seara de genul asta !
Dana...imi place babuinul tau : vrea pom cu toate ca stie ca el va fii cel care va trebui sa-l faca si sa-l desfaca !!!! Sa simtiti si voi ca e Craciun !!!!
Bubbles...sanatate !!!
Tulip...cred ca si tu te-ai distrat in seara asta !!
Irinush...sper ca David e mai bine !!
Anca...frumoase ornamente !!
Pisik...frumos bradul !! De cand sunt aici facem brad doar cu o culoare...maxim 2...am cam uitat cum arata un brad cu mai multe culori !! Arata tare bine !!! De ce te scuzi de bibelorile din vitrina ????? Si eu am bibelouri...chiar daca nu mai sunt la moda....nu imi pasa : le am aduse sau primite din tara si pentru mine inseamna tare mult !!! Mai ales ca la nemti nu vezi asa ceva....
Noni....frumoase ornamente !!
Sexy...te-am batut blum.gif blum.gif !!! Eu sunt ultima care bantuie pe aici lol.gif lol.gif

Musafirii nostri au plecat( 2 dorm la noi )...eu am ramas ultima ( ca de obicei) la spalat vase si facut ordine........S-au simtit bine...Sper sa fie la fel si pe 25 decembrie cand vor primi doar mancare romaneasca grin.gif .Pacat ca nu am si niste tuca dar...asta e.
Am vorbit si despre concediu.....Nu arata prea bine ce am gasit noi la agentiile de turism sad.gif sad.gif .SPER sa imi gasesc job si atunci vom putea face comncediul asa cum doream noi. Daca nu....va trebui sa amanam 1 an sad.gif .Ceilalti nu vor in concediu fara noi !!!! Mi-au dat lacrimile cand ne-au spus !! Super prieteni avem !!

Va pupic.gif si va doresc un WE super !!
himere2005
fratilor, m-am tacanit, nu stiu ce am, nu pot sa dorm si nu am baut ness.m-am culcat aseara la 12.30 noaptea, de fapt azi ca am stat de vorba o gramada, chiar ne-am distrat, am ris de ne-am stricat )).gif la 6 eram in picioare bang.gif daca stiti filmul ala cu un tip care nu putea dormi deloc...naspa
pisik, ce m-am distrat, m-ai ghicit, la bibelouri ma uitam )).gif . acum sa va spun ce ma oboseste pe mine in general, psihic vorbind, ca nu-s zdravana, v-am zis. prea multe obiecte pe linga mobila, eu prefer decorul minimalist. sunt de acord cu citeva decoratiuni, doar cu citeva.
eu cu bradul sunt ca si deea, numai pe 24 il fac, asa e traditia, altfel nu simt ca e ajunul, ca vine mosul, decoratiunile o sa le fac pe parcurs, numai sa aduca astia brazi.
dany, cred ca sunteti niste persoane minunate daca zici ca nu vrea lumea fara voi in concediu wink1.gif poze de la chef?
noni, decoratiunile cu luminari superb aranjate si cele in saculet, vreau si eu saculet laugh.gif am mai vazut eu ceva frumos intr-un colt pe partea stinga, mi s-a parut a fi un perete de sticla opaca, dar mi-e rusine sa cer mai mult blushing.gif
sexy, important e ca le faci fericite pe fete cu pomul smile.gif mi se pare ca ai semineu?? il puneti in camera aia, ca in povesti? w00t.gif
crys mama, daca ai stii de cite ori m-am gindit la tine, n-ai sughitat? ma gindeam ca iar te-am suparat noi cu ceva de nu vrei sa mai intri. mai poti fata? tu nu esti programator parca? ce tot va plimba astia atat? cam cit timp ai fost plecata de casa? ce te pune de fapt in miscare, faptul ca reusesti sa-ti depasesti limitele, ca eu sigur as turba in locul tau. sarbatori fericite in caz ca nu ne mai vedem si sanatate, ai grija de tine pupic.gif
eu, cine o fi crocodilul asta ca m-ai facut curioasa...nu ne poti da macar initialele? )).gif

pisik, frumos ati decorat, dar bineinteles ca ma ceva de comentat si sper sa nu te superi, ca poate n-am dreptate. ai incercat sa pui peteala orizontal, nu vertical? s-ar putea sa cada mai bine, nu stiu sigur, dar asa cred si cum ai 3-4 ghirlande poti face repede incercarea, numai sa nu ma injurati ca vin cu sugestii din astea timpite grin.gif tu esti o draguta in cojocel, parca esti un spiridus pus pe sotii )).gif
himere2005
hai ca de data asta nu m-am multumit sa va fac doar cafeaua, v-am facut tot micul dejun yahoo.gif
Imagine
himere2005
aveti asa: brinza cu smintina, vinete, ton cu putina maioneza, sunca de pui, pestisori, o briosa, o portocala si ceai sau cafea la alegere. mai am si in frigider, dar trebuie sa veniti la galati pentru asta )).gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif
himere2005
saluti, nu pot sa-ti tin de urit pentru ca e prietena mea la mine, pentru ea am adus masa la pat si dupa aia cred ca plec la cumparaturi smile.gif
ina_ceva
Crys, bine ai revenit! Te asteptam mai des pe la noi, sa ne povestesti cum a fost grin.gif
Noni, la patinaj merg la patinoarul din DrumulTaberei (nu te gandi ca sunt profesionista; nu am cazut niciodata, dar nici nu stiu sa merg klumea; daca nu ma tine cineva de mana, ma pierd si nu mai stiu sa dau in picioare grin.gif )
Pisik, frumos bradul!!!Imi plac si decoratiunile de craciun.
Dany-dulce, imi pare rau de concediu pupic.gif !Lasa ca vor veni si vremuri mai bune hug.gif.

himere, merci de mic dejun; bine ca te-ai distrat cu prietena naughty.gif .Sa ai spor la cumparaturi!
Tulip
Neata!
Wow,Himere,ce mic dejun! w00t.gif
Irinush,multa sanatate lui David!Si un pupic din partea Timeei pupic.gif
Crys,bine ai revenit!
Ina,poze cu noul look cand ne areti?Sau n-a fost eu pe faza?
Noni,frumoase cadouri...bratara m-a dat pe spate........tatalui tau ii place Unicum? grin.gif
Pisik,ce frumos e bradul! smile.gif smile.gif

Si noi impodobim bradul in ajunul craciunului...sunt f. curioasa de reactiile fetei......
Aseara ne-am intors pe la 1,ne-am simtit asa de bine....poze n-am facut caci am uitat.......Babuinul doarme inca,astept sa se trezeasca,sa mergem dupa Timea...mi-e dor de ea.......azi scap again de gatit,papam la socrii,noi ducem doar desertul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Deea
Irinush, Sexy, multa sanatate copiilor!

Noni....ce cadouri dragute ai ales, foarte frumos

Pisik, si mie tot brazii mari imi plac....foarte frumos bradul.....Mie nu mi-au sarit in ochi bibelourile ci sticlele de bauturi lol.gif ...sa stiti ca eu nu beau, pe bune...dar mi-au atras atentia biggrin.gif

Crys, bine ai revenit; te asteptam mai des pe la noi.
ina_ceva
Tulip, eu inca astept pozele de la petrecerea de craciun; acolo se vede mai bine noua tunsoare naughty.gif
ina_ceva
Stiti vreun site unde pot posta albume foto? Ma gandeam la ceva asemanator celui pe care il are gigelu (nu pot sa-mi fac cont acolo, am interdictie unsure.gif ). Parca mai avea emu ceva asemanator rolleyes.gif
nusarich
neata neuroni!

mi-a luat ceva timp sa recuperez... ati fost tare harnice!

irinush, iti sta tare bine in poza de la petrecere. sanatate multa lui David! sper sa-i treaca repede problemutele. chestii cu stomatite stiu ca sunt nasoale si pentru un adult, dar pentru un copil...
dany, imi plac cadoutele tale. iar fusta, ti-as fura-o, dar nu cred ca ma incape...
miha, si mie imi plac "scutecele". imi aduc aminte de Craciunul de acasa, cand mama primea de la o colega un ditamai platoul cu super prajitura...
monic, imi plac pantofii tai la nebunie! ce va invidiez eu pe cele care puteti purta tocuri de-astea...
gigelu, sanatate multa mamei tale! sper sa se rezolve numai cu medicatie.
ina, m-am tuns, mi-a placut tipa foarte tare, nici nu m-a costat mult, m-a si aranjat. m-am hotarat sa-mi iau si eu placa de indreptat parul (desi mi-am luat si o spuma pentru cand vreau sa-mi las parul ondulat cum e el...). o sa pun si poze, numai sa le gasec prin calculatorul babuinului...
himere, super ideile cu stelute pe geam.

nu va pot spune cat am mancat in cele 3 zile cat am fost plecata. prostii si total aiurea. ma mir ca am pus numai 1.5kg. ma asteptam sa fie vreo 5 in plus. stres cat cuprinde, nervi si mancare...
daconst
Neatza,desi e cam tarziu...

Himere,ti-a vazut babuinul meu platoul cu mic dejun si am primit observatii ca el nu primeste asa ceva. doh.gif
Mi-ai dat de lucru. lol.gif

Irinush,sanatate lui Davidutzu! pupic.gif

Noni,esti talentata tare...imi plac cadourile tale.Superba bratara.

Nusha,bine ai revenit...ceva poze cu noul look?

Ina,eu mai aveam albume la clubphoto...incearca sa vezi daca mai merge. huh.gif
Ella79
Pisik, foarte frumoase decoratiuni ai! Si bradutul mi se pare superb.
Eu inca nu mi-am luat brad si nici nu sunt sigura ca anul asta vreau sa imi iau. Mi-e asa o sila cand trebuie sa-l desfac.... huh.gif
Oricum, o sa fac Craciunul la ai mei si parca vad ca fac brad degeaba la mine acasa.

Pisik, nu mai zice de fund mare ca pe mine ma apuca imediat depresia. M-am imbracat acum cu pantalonii cu care as fi vrut sa ma duc maine la birou si... surpriza: tipa pe mine!!! sorry.gif sorry.gif sorry.gif E nasoala rau treaba, pe bune! Si pana pe 3 ianuarie nu cred ca merita sa ma apuc de numarat ca sunt mult prea multe tentatii....
nusarich
eu as vrea saptamana viitoare sa tin post, ca si-asa nu prea am reusit miercurea si vinerea (cum imi popusesem) din motive de masea, deplasari, chefuri la birou... sa va mai spun ca joi e ziua directorului nostru si ca de obicei se lasa cu petrecere? e si penultima zi de lucru (pentru multi, nu si pentru mine)...
a, si mi-am amintit ca pe 27 si 28 trebuie sa merg la serviciu din cauza de... o factura care trebuie verificata si trimisa confirmare pentru emitere... ar fi trebuit sa fie pe 29, dar din motive de sfarsit de an va fi pe 28 emisa, am fost deja anuntata. o sa fie frumos. bine macar ca mai plec de acasa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.