nusa, iti sta tare bine, felicitari
monic, ce-ai fata, vrei bataie? eu te vad foarte curtenitoare in poze, sarmanta, cred ca e in capul tau totul...oricum la petrecere ai aratat sexy

bate o felie tata in legatura cu babuinii
).gif)
te invidiez ca ai unde sa te duci la petreceri atit de selecte, eu nu cred ca voi ajunge in viata mea. bine, acum sa am unde sa ma duc si nu am cu ce, dar mi-as cumpara sa ma vad si eu acolo...parca era ca in filme, si tu inspiri toata parfum de femeie, sincer, nu de fufa. s-a dansat sau a fost mai rigida atmosfera. daca as ajunge si eu ca tine acolo cred ca m-as simti ca o regina, ai fost minunata
ramona, m-ai dat pe spate...amanunte pls. macar un pic
noni, vad ca deja esti furnicuta, miine poimiine ajungi taz
dana, sa inteleg ca sotul tau a apreciat mincarea mea
ella, sa te odihnesti si ateptam poze cu treningul. nu te presez, cind ai timp, in seara asta e bine ??
eu am sa maninc si eu mai putin saptamina asta ca in we mi-am cam facut de cap, ba la mama, ba ca a venit prietena, in fine...miine la atac
tulip, am luat lapte
zuzu, si-n seara asta combin, nu am gasit
milli care sa nu curga. a fost o nebunie azi la kaufland, o gramada de carucioare. noroc de mine ca m-am mai schimbat si am vorbit cu cineva sa-mi tina loc, apoi m-am zbatut sa intru mai in fata, ca, daca era dupa tata ma apuca pastele
).gif)
.m-am schimbat ca eram tare moale, efectiv mi-ati dat mai multa incredere in mine, eu asa simt ca anul asta, alaturi de voi am progresat spiritual