Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ALICE
Trebuie sa merg si eu sa jumulesc un brad de undeva.
Tulip
EU. ai cumparat niste lucruri deosebite...... give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
sa le porti cu placere!
Pisik
nu stiu de voi, dar eu chef de munca nu mai am deloc deloc...deja nu ma gandesc decat la cand am timp sa gatesc toate, asta seara mergem la cumparaturi de cadouri si poate imi gasesc si eu o bluzita pt Craciun, maine am o zi f plina, de dimineata ma duc la un eveniment, o competitie de masini, masina anului, ziaristii din presa auto testeaza masinile si am fost si noi nominalizati cu un model, apoi sper sa reusesc sa nu mai vin la servici, sa ma duc acasa sa ma pregatesc de p[arty, seara party; miercuri ma duc la gala organizata de tatulici, 10 pt romania, ca o prietena buna de a mea lucreaza la realitatea si a participat si ea la pregatiri si ne-a invitat sa ii vedem munca, iar de joi sper sama pot apuca, adica sa fac sarmalele, ca restul vad eu...
ALICE
Nici la mine nu mai merge nimic.Nu mai am chef. rolleyes.gif
Eu.

neatza blink.gif inca nu reusesc sa deschid ochii sad.gif

CITAT(uka @ 18-12-2006, 01:45 AM) *

crenguta de unde cat si dk erau si invers culorile adik mai mult maro si apoi negru la gentutza, pls...

si cizmele si gentuta le-am luat din Sir Militari; la 950 mii, respectiv 350mii poseta. nu m-am uitat la alte culori sad.gif mie aia mi-a placut, aia am luat-o )).gif
himere2005
nu reusesc sa fac mai nimic cu fata
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Q: Cum faci sa nu angajezi oameni ghinionisti?
A: Arunci jumatate de CV-uri la gunoi!
Tulip
CITAT(himere2005 @ 18-12-2006, 09:56 AM) *

nu reusesc sa fac mai nimic cu fata

de ce?e dupa tine non-stop? grin.gif grin.gif
himere2005
da. si e si nemultumita pe deasupra devil.gif ...vad eu...bine ca am reusit sa fac ceaiul )).gif si am mincat 3 sarmale la repezeala ca muream de foame de dimineata
Pisik
sunt atat de prost dispusa, imi vine sa ma cert cu toata lumea...
nu stiu exact de ce....

CITAT(himere2005 @ 18-12-2006, 12:06 PM) *

da. si e si nemultumita pe deasupra devil.gif ...vad eu...bine ca am reusit sa fac ceaiul )).gif si am mincat 3 sarmale la repezeala ca muream de foame de dimineata

ai facut sarmalute de post Himere? si mie mi-e pofta dar nici un ma pricep si nici nu am timp
ina_ceva
Gigelu, sa porti cu placere cizmele si gentutza!!!
Nusa, si la ce ora trebuie sa te trezesti ca sa ajungi asa de devreme la serviciu? Presupun ca s-a decalat si ora de incheiere a programului de lucru.
Noni, distractie placuta cu monic! Sa vii cu poze blum.gif
himere2005
nu sunt de post si sunt facute de mama, sunt micute, nu f mari
michelle
Neata dragi neuroni!
We asta am fost la Botosani sa o ajut pe mama ca s-a mutat in apartament cu 2 cam, mai mic si am avut ceva treaba.
Saptamana asta incerc sa tin si eu post.. M-am cantarit si eu si m-am speriat putin blushing.gif

Pisik, Monic, Ella, sunteti niste frumoase si stilate, aveti atitudine si asta face totul. pupic.gif give_rose.gif
Bucurati-va de sarbatori si din ianuarie ne punem serios pe treaba cheer.gif Eu una abia astept sa merg din nou la aerobic blum.gif
Monic, Noni, petrecere faina! Asteptam pozeeee
Gigelu, la servici nu reusesc sa vad pozele tale, si asa m-ai facut curioasa cu achizitiile, poate le lasi pana diseara sa le vad de acasa pupic.gif

Frumoase cadouri ati luat toate.. Eu saptamana asta tre sa umblu.
O saptamana excelenta tuturor! floare.gif
ALICE
Si eu merg azi dupa cadouri ca daca ma las pe sf saptamanii am incurcat-o
anca veselie
neatzaaaaa! aseara m-am vopsit, iar sapt viitoare vreau sa ma tund un pic si cochetez cu ideea de a-mi face niste suvite. se mai poarta oare?
am primit de la firma bonurile de cadou si mi-am luat crema. mai vreau sa-mi iau niste manusi de piele, pt ca mi le doresc de destul timp si cred ca merit biggrin.gif
nu am nici o idee ce sa le iau alor mei cadou de craciun sad.gif fondurile sunt limitate, poate aveti ceva idei!
am avut un weekend dragut, dar ieri am sarit calul si am mancat o gramada de inghetata, mi-e si rusine sa spun cata blushing.gif

uka, a fost fain si la concert la trupa veche. au avut niste piese faine, iar noul solist este delicios devil.gif solista e cam urata, are nevoie urgenta de un stilist si de o cura de slabire, dar suna destul de ok.
monic, esti frumoasa, nu te mai desconsidera asa. tine totul de atitudine si de cum te simti in pielea ta!
nusa, sa-ti fie de bine, arata bine tunsoarea si iti sta fain!
eu imi plac tare mult cizmele tale pe portocaliu-maroniu! eu folosesc crema de la avene. e scumpa, dar mie-mi face bine.
ina, mergi maine la intalnire?
pisik, inveseleste-te!
va pup si va urez o super zi!
Tulip
Oare Dana de ce nu a aparut?
ALICE
Eu am suvite Anca.Eu imi fac o data pe an.Sunt rosii ale mele.
Pisik
eu zic ca se poarta suvitele, daca iti sta bine, de ce nu? iar tie Anca, cu suvite blonde sigur iti sta bine
dany
Buna dimineata !

Gigelu
...sa porti cu placere ce ti-ai cumparat.

Noni si Monic...distractie faina !

Nusa...imi place tunsoarea ta.

Tulip...Dana e la curs.

Sa aveti o saptamana faina !!! pupic.gif
Monic
Fetelor, multumesc pentru suport pupic.gif
Dany, am citit in urma blum.gif acum stiu de ce sughitam asa in we wink1.gif Sa stii ca si eu am o parere foarte buna despre tine si mi-ar face placere sa ne vedem candva floare.gif
Himere blum.gif si eu mi-am luat revansa aseara grin.gif
Pisik lol.gif sunt de acord cu tine. Eu promit ca din ianuarie sa te tint tot in suturi in fundik, dar doar daca promiti ca faci si tu la fel.
Eu foarte frumoase lucruri ti-ai luat, sa stii ca le-am incercat in mare parte si sunt toate lucruri de calitate hug.gif
Noni sa vin flamanda sau sa mananc inainte? Ce planuri ai cu mine wink1.gif
anca veselie
pai la niste suvite blonde ma gandeam. imi sta bine, am mai avut acum ceva timp.
voiam sa fac economie, dar... ce naiba, o viata avem, nu? datoriile vor fi platite si ele la un moment dat )).gif
Monic
Noni, abia acum imi dau seama ce aiurea suna blushing.gif
Faza e ca eu plec de acasa si ajung abia seara la 10 blushing.gif De obicei imi car cu mine ceva mancare gatita, dar daca mananc ceva in oras ma tine de foame pana seara...
michelle
Cei trei purcelusi - Merry Christmas!
Tulip
Himere,vreau sa te intreb ceva!!!Nu te uiti pe cutia de lapte praf Humana pe schema de alimentare?
Ar trebui sa scrie acolo un bb de 1 luna de cate ori cati ml. ar trebui sa pape...pls......
irinush
buna dimineata tuturor si o saptamana cat mai buna sa aveti!

Va multumesc pt urarile de bine si pt gandurile bune pupic.gif
David se simte mult mai bine, inca nu i-au trecut toate aftele din gura si inca mai luam anitbiotic, dar de ieri nu a mai facut febra si e clar ca si-a revenit la starea lui cea buna.

si noi am facut cumparaturi din cora, am luat mai mult de mancare pt ca era ff aglomerat ca sa ma mai uit si pe la alte raioane ...

acum ma apuc de facut saratele si daca reusesc sa cumpar nuca astazi fac si niste fursecuri, daca nu .. maine ...

va pup pe toate si ne auzim mai tarziu
dany
Cine stie dintre voi cat si cum se pot pastra cozonacii ?? Pe 25 avem musafiri si ...as avea timp de facut cozonaci doar pe 22....poate si pe 23 dar nu sunt convinsa. Mai sunt proaspeti dupa 3 zile ?
Pisik
CITAT(danyhoney @ 18-12-2006, 01:17 PM) *

Cine stie dintre voi cat si cum se pot pastra cozonacii ?? Pe 25 avem musafiri si ...as avea timp de facut cozonaci doar pe 22....poate si pe 23 dar nu sunt convinsa. Mai sunt proaspeti dupa 3 zile ?

Stai linistita Dany, sunt buni si dupa o saptamana, d-apai dupa 3 zile. Eu stiu ca in punga de plastic de patreaza bine dar trebuie neaparat sa ii bagi reci in punga, ca daca ii bagi calci se fleoscaie

Te admir ca ai rabdare sa faci cozonaci, si eu as face dar pe langa ca nu am timp neam de asa ceva mi se pare si f complicat
michelle
Cozonacii tin si saptamani.
Chiar si luni, daca ii pui la congelator. Cand ii scoti, sunt ca si proaspeti.
dany
Mersi mult,Pisik si Miha ! Nici eu nu as avea rabdare sa-i fac daca ar trebui sa-i framant cu mana ...dar,traiasca robotul de bucatarie ca face el aproape toata treaba grin.gif
himere2005
TULIP, EU NU AM graficul de cit din a 8-a luna ca e Humana 3
ina_ceva
Anca, am sa vin maine seara la intalnire, dar nu cred ca stau prea mult. pupic.gif Tu vii?
daconst
Am aparut pe sarma si am si citit din urma...

Dany,ai tinut minte ca azi am cursul...a fost ultima sedinta.Ne-am petrecut putin ca engleza n-am mai facut.Am avut din nou succes cu Tavalita...asa ca nu-mi mai bat capul cind voi avea musafiri nemti...le place de numa.

Imi place avatarul si semnatura ta...parca ai impodobit forumul de sarbatori. pupic.gif

Nusa,imi place cum te-a aranjat...cu ce te vopsesti?Tu nu te machiezi niciodata?Parca asta mi-a trecut prin cap cind ti-am vazut poza...ca ai arata bestial cu putin machiaj. wink1.gif

Himere,super melodia...am dat putin din fund pe ea. lol.gif
Mai nou sunt innebunita dupa Smack That cu Eminem...o iubesc deja.

Anca,la fel mi s-a parut si mie tipa din trupa,dar am crezut ca n-am vazut-o suficient.Mi-ar place sa-i ascult mai des.

Pisik,ceva poze cu Banica? naughty.gif

Fetelor,daca s-a ingrasat si Miha...care mananca ca furnica,pai e bai mare... lol.gif

Tulip
Uff.Himere,trebuia sa ma gandesc....
Hai,ca apelez la Dana.....dana,nu stii cumva un bb de 1 luna daca e hranit cu formula,da cate ori pe zi ar trebui sa pape si cat?

Am nevoie de informatia asta pt. o cunostinta......
Monic
Himere si mie mi-a placut la nebunie dedicatia blushing.gif
Am dat din fund de numa' laugh.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 18-12-2006, 01:32 PM) *

Uff.Himere,trebuia sa ma gandesc....
Hai,ca apelez la Dana.....dana,nu stii cumva un bb de 1 luna daca e hranit cu formula,da cate ori pe zi ar trebui sa pape si cat?

Am nevoie de informatia asta pt. o cunostinta......

Imediat ma documentez si-ti spun...ca am in Mama si Copilul.
_noni_
CITAT(Monic @ 18-12-2006, 12:49 PM) *

Noni, abia acum imi dau seama ce aiurea suna blushing.gif
Faza e ca eu plec de acasa si ajung abia seara la 10 blushing.gif De obicei imi car cu mine ceva mancare gatita, dar daca mananc ceva in oras ma tine de foame pana seara...

eu ma gandeam sa si papam ceva! pe numarate! grin.gif acum plec de-acasa, ma duc sa platesc tel in lehel si apoi vin spre tine!

}{

a si nr. meu de tel 70 612 27 08 e tot de mobil, de voda!
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
azi am impodobit oglinda, celalalt e mai vechi
mai am de curatat un pic in urma mea, nu am mai apucat de bia
cind mai fac mai postez
daconst
Intreb la mamici pe forum,ca eu am in carte doar cit suge...adica daca il alapteaza la san,dar tu vroiai cu Formula.
In 2 min raspund.
michelle
Top 10 rochii de Revelion
michelle
Dana, am pus 3.5 kg de asta vara blushing.gif
Nu-i bai, mai pot sa pun inca 1.5.. Si culmea ca imi place cum arat la rotunjimi, dar e un semnal de alarma. Dupa sarbatori, aerobic scrie pe mine cheer.gif
himere2005
eu ma vad cu cea din poza 4 grin.gif parca seamana un pic materialul cu fusta lui dany smile.gif
dany
Ma bucur ,Dana, ca iti place semnatura mea....asa poate simtim si noi cu adevarat ca vin Sarbatorile . Daca e sa ma iau dupa vremea de afara...zic ca vine Martisorul )).gif

Va pup si va doresc o zi si o saptamana placuta.
daconst
CITAT(michelle @ 18-12-2006, 01:44 PM) *

Nu pot spune ca-mi place vreuna in mod deosebit...dar daca n-as avea de ales... lol.gif ,as zice ca cea de pe locul 6...dar anul viitor. lol.gif
Poate alta culoare,...as zice verde...si partea de jos putin modificata. naughty.gif
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 18-12-2006, 12:08 PM) *

Gigelu, sa porti cu placere cizmele si gentutza!!!
Nusa, si la ce ora trebuie sa te trezesti ca sa ajungi asa de devreme la serviciu? Presupun ca s-a decalat si ora de incheiere a programului de lucru.
Noni, distractie placuta cu monic! Sa vii cu poze blum.gif

de trezit, ma trezesc la 5.15 acum, iar programul nu s-a modificat. teoretic e tot de la 8 la 4, practic e de la 7.20-7.30 pana pe la 4.10

CITAT(michelle @ 18-12-2006, 01:44 PM) *

si eu tot cam in cea de la nr. 4 m-as vedea, dar fara perle, ca nu-mi plac...
michelle
Da, nu sunt cine stie ce, dar cea din poza 2 imi place cat de cat
ALICE
Mie-mi place a zecea si a patra.Faine.
daconst
CITAT(michelle @ 18-12-2006, 02:03 PM) *

Da, nu sunt cine stie ce, dar cea din poza 2 imi place cat de cat

Poza 2 sau locul 2? huh.gif
Tulip
Mie imi place nr. 7 si nr. 1....dar recunosc ca n-as arata bine in niciuna dintre rochii....cu burtoiul meu...si bratele mele blushing.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 18-12-2006, 02:06 PM) *

Mie imi place nr. 7 si nr. 1....dar recunosc ca n-as arata bine in niciuna dintre rochii....cu burtoiul meu...si bratele mele blushing.gif

Pai nu se pune acum...ca eu n-as putea purta nimic.Dar aia aurie cu decolteul ala super mi-a facut cu ochiul.Cu aia as avea si eu sanii mai mari.Ma imaginez in ea cu kg de anul trecut. lol.gif
daconst
Tulip,iti scriu raspunsul de la o mamica care-i da Milupa:

"Dana, pe cutia de Milupa scrie ca in luna a 2-a si a 3-a se da 170 ml la 5 mese/zi. Al meu manca 130, iar acum, la aproape 6 sapt mananca 150 ml. Pediatra mi-a spus ca-i mult, sa nu-i dau mai mult de 135 ml, dar tipa de foame. Ti-am spus toate astea ca sa-ti faci asa, o parere, depinde si de la copil la copil."

Iar pe seit la Humana am gasit asa: 140-180ml/kgcorp/24ore.

Sper sa te ajute. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.