anca veselie
18-12-2006, 12:32 PM
CITAT(ina_ceva @ 18-12-2006, 01:26 PM)

Anca, am sa vin maine seara la intalnire, dar nu cred ca stau prea mult.

Tu vii?
si eu vreau sa apar. am o problema, nust unde e carul cu bere.
miha, mie mi-au placut rotunjimile tale, esti tare apetisanta

nici prea slaba nu-i bine sa fii!
nu m-am dat in vant dupa nici o rochie.
himere, tare dragutz ai decorat! imi place!
dana, au avut melodii dragute, dar din pacate sonorizarea nu a fost prea buna. dar sunt ok!
michelle
18-12-2006, 12:39 PM
CITAT(daconst @ 18-12-2006, 12:05 PM)

CITAT(michelle @ 18-12-2006, 02:03 PM)

Da, nu sunt cine stie ce, dar cea din
poza 2 imi place cat de cat
Poza 2 sau locul 2?

poza 2 de pe locul 9
himere2005
18-12-2006, 12:42 PM
fetelor, sa nu va suparati pe mine dar azi nu cred ca o sa intru sa stau prea mult ca am o stare psihica naspa, de agitatie, rusii nu imi vin, dan m-a sunat sa imi spuna ca ia te miri ce si mai nimik la salariul asta de pe noiembrie si asta imi cam da planurile de sarbatori peste cap, de ajutat la curatenie nimeni, ma simt obosita si nu pot dormi. ma scuzati ca va stric buna dispzitie, dar simteam nevoia sa spun cuiva. intru un pic mai tirziu, incerc sa fac si eu ce pot cit timp doarme fata, poate mai imi ridic un pic moralul.
nusarich
18-12-2006, 12:50 PM
CITAT(himere2005 @ 18-12-2006, 02:42 PM)

fetelor, sa nu va suparati pe mine dar azi nu cred ca o sa intru sa stau prea mult ca am o stare psihica naspa, de agitatie, rusii nu imi vin, dan m-a sunat sa imi spuna ca ia te miri ce si mai nimik la salariul asta de pe noiembrie si asta imi cam da planurile de sarbatori peste cap, de ajutat la curatenie nimeni, ma simt obosita si nu pot dormi. ma scuzati ca va stric buna dispzitie, dar simteam nevoia sa spun cuiva. intru un pic mai tirziu, incerc sa fac si eu ce pot cit timp doarme fata, poate mai imi ridic un pic moralul.
spor la treaba,
himere. fa-ti un ceai de tei, te mai linisteste putin. iar curatenia, este, bine, nu este... stii tu si nimeni altcineva.
daconst
18-12-2006, 12:54 PM
Himere,te intelegem,mai ales ca tu ne binedispui zilnic si ne ridici moralul...acum e randul nostru sa o facem.
Ai grija de tine si nu te necaji,ca dupa ploaie vine soare intotdeauna!
Pisik
18-12-2006, 12:55 PM
CITAT(himere2005 @ 18-12-2006, 02:42 PM)

Himere, eu cred ca te inteleg cel mai bine, desi nu am nici jumatate din motivele tale sa ma plang si ar trebui sa imi fie rusine. Dar iti inteleg starea proasta, si pe mine ma incearca o adevarat depresie de ceva timp incoace.
Gandeste-te ca vine Craciunul, ca e primul Craciun adevarat pt fetita ta, ca te vei bucura alaturi de ea, ca ai un suflet minunat si sunt sigura ca vei face ca Sarbatorile sa fie frumoase, chiar si cu bani mai putini.
Capul sus! Sta in puterea noastra sa fie mai bine!
Am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI, DE IUBIRE, DE FERICIRE, DE SUCCESE SI DE SANATATE EVIDENT. Spor la dieta dupa 1 ian, va pup
Nu ne vom mai "vedea"
ALICE
18-12-2006, 01:25 PM
La fel
Uka si tie !
daconst
18-12-2006, 01:30 PM
CITAT(uka @ 18-12-2006, 03:14 PM)

Am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI, DE IUBIRE, DE FERICIRE, DE SUCCESE SI DE SANATATE EVIDENT. Spor la dieta dupa 1 ian, va pup
Nu ne vom mai "vedea"
Pina cind????
Si tie la fel!
Pisik
18-12-2006, 01:37 PM

Nu ne vom mai "vedea"
Cum adica "nu ne vom mai vedea"? pleci undeva si revii dupa Sarbatori sau nu mai ai de gand sa intri pe forum?
ina_ceva
18-12-2006, 01:40 PM
Anca, daca vrei, ne putem intalni mai devreme la universitate.
Uka, Sarbatori fericite !!!!
daconst
18-12-2006, 01:41 PM
Uka,nu ne lasa in ceata...ce-ti veni?
Te-ai suparat pe noi?
Tulip
18-12-2006, 01:51 PM
Uka,pleci?Nu ai zis ca lucrezi de revelion?Sau nu mai vrei sa intri pe la noi?
Ella79
18-12-2006, 01:53 PM
Pls, trimiteti-mi si mie nr de mobil al lui Miha, pe PM. E urgent!!!
Multumesc mult!
daconst
18-12-2006, 01:55 PM
CITAT(Ella79 @ 18-12-2006, 03:53 PM)

Pls, trimiteti-mi si mie nr de mobil al lui Miha, pe PM. E urgent!!!
Multumesc mult!
Primesti imediat.
anca veselie
18-12-2006, 01:57 PM
CITAT(ina_ceva @ 18-12-2006, 03:40 PM)

Anca, daca vrei, ne putem intalni mai devreme la universitate.
da, vreau. stabilim maine ce si cum, ok?
ca sa se inteleaga mesajul meu mai dvrm si ca se va raspund la intrebari: NU M-AM SUPARAT PE NIMENI doar ca nu imi gasesc locul, dieta nu am mai tinut si nici nu stiu cand si daca voi mai tine... nu am ce sa va mai spun, despre theo v-am facut neuronii varza....
nu plec nicaieri de sarbatori si da lucrez in noaptea de revelion.
poate k daca ma voi decide la un moment dat sa re-tzin dieta ww am sa va caut, in alte cazuri.... nu..... va pup inca o data suntetzi niste dragutze si va multumesc k m-ati ( asa se scrie? ) suportat
nusarich
18-12-2006, 02:26 PM

Nu ne vom mai "vedea"
la fel si tie, uka! unde pleci?
nusarich
18-12-2006, 02:40 PM
scuze, nu vazusem mesajul, uka.
eu zic ca nu te superi pe tine, ai vazut ca multe dintre noi am mai dat-o in bara cu dieta, si totusi revenim mereu la WW. noi te asteptam cand vei vrea tu sa revii la dieta, sau pur si simplu la discutii cu noi...
oricum, Sarbatori Fericite si cu multe bucurii!
Monic
18-12-2006, 03:19 PM
Himere, bataie iei si de la mine! Pai ce treaba e asta? Cum adica cu moralul la pamant? Pai se poate? Hai, capul sus, scoate pieptul la interval si nu te mai stresa, ia-le pe toate cum vin

si vinedeca-te de pesimism si ganduri negre
ina_ceva
18-12-2006, 03:27 PM
Anca, nu mai sunt locuri libere la Caru cu bere. Vedem ce propuneri se mai fac.
Ella79
18-12-2006, 03:30 PM
Vai fetelor, daca ati stii ce haos e la mine la birou. Vai de capul meu. Pana acum n-am apucat sa merg nici la toaleta si nici n-am mancat nimic.
In 10 minute e un party si mie numai de asta nu-mi arde.
Cred ca ma ia mama gaia pana vineri!
Si m-a mai lovit inca o dilema: cu ce naiba ma imbrac eu de revelion???

O sa merg intr-un club ultra fitzos, cu niste persoane publice iar eu... butoiasul de mine, nu se mai poate imbraca cu rochia Zara cumparata special in acest scop din motive de abdomen prea bombat
ina_ceva
18-12-2006, 03:31 PM
Gigel ii spune mamei :
- Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si... Mama-sa il intrerupe :
- Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tau acasa !
Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia:
- Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si...
- Si ? Siiiii ??? - intreaba mama nerabdatoare.
- Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul !
Tulip
18-12-2006, 03:42 PM
Monik,Noni,v-ati intalnit sau ba?
nusarich
18-12-2006, 03:46 PM
CITAT(Ella79 @ 18-12-2006, 05:30 PM)

Vai fetelor, daca ati stii ce haos e la mine la birou. Vai de capul meu. Pana acum n-am apucat sa merg nici la toaleta si nici n-am mancat nimic.
In 10 minute e un party si mie numai de asta nu-mi arde.
Cred ca ma ia mama gaia pana vineri!
Si m-a mai lovit inca o dilema: cu ce naiba ma imbrac eu de revelion???

O sa merg intr-un club ultra fitzos, cu niste persoane publice iar eu... butoiasul de mine, nu se mai poate imbraca cu rochia Zara cumparata special in acest scop din motive de abdomen prea bombat

ella, nu esti butoias nicicum. atitudinea e cea mai importanta. nu stiu de ce te vezi tu asa rotunjoara, ca mie mi se pare ca esti foarte departe de imaginea pe care o ai despre tine...
_noni_
18-12-2006, 03:49 PM
CITAT(Tulip @ 18-12-2006, 05:42 PM)

Monik,Noni,v-ati intalnit sau ba?

da, ne-am intalnit! eu acum am ajuns acasa, iar Monic s-a dus la serviciu. ea are si dovada - pozele!
Monic e o fata extraordinara, finuta, frumoasa (poza n-o arata nici 10% din cat de frumoasa e) si nicidecum grasa! mi-a placut la nebunie si abia astept sa ne reintalnim!
}{
Deea
18-12-2006, 03:53 PM

fetele.
Miha cine stabileste care sunt subiectele zilei pe forum?
Monic
18-12-2006, 03:58 PM
Noni exagereaza, sa n-o credeti
Oricum, imi pare foarte bine ca ne-am cunoscut si sigur ne vom mai vedea cat de curand!!! Eu de-abia astept.
Noni e o frumoasa, sa vedeti ce gene frumoase are si ce slabuta e! Din prima mi s-a parut foarte simpatica asa ca am sarit direct la ea, am imbratisat-o si ne-am pupat
).gif)
Am facut si poze, seara vi le pun sau daca nu maine dimineata

As putea sa va spun o gramada de lucruri bune despre ea, dar mi-e frica ca i se urca la cap

Glumesc, evident. Oricum, cunoaste Budapesta mai bine decat mine
Ella, vezi?, puteam aranja saptamana trecuta de o intalnire a neuronilor
Eu cu
Noni atatea am avut sa ne spunem... cred ca n-am tacut o clipa
_noni_
18-12-2006, 04:00 PM
CITAT(Monic @ 18-12-2006, 05:56 PM)

Noni exagereaza, sa n-o credeti
Oricum, imi pare foarte bine ca ne-am cunoscut si sigur ne vom mai vedea cat de curand!!! Eu de-abia astept.
Noni e o frumoasa, sa vedeti ce gene frumoase are si ce slabuta e! Din prima mi s-a parut foarte simpatica asa ca am sarit direct la ea, am imbratisat-o si ne-am pupat
).gif)
Am facut si poze, seara vi le pun sau daca nu maine dimineata

As putea sa va spun o gramada de lucruri bune despre ea, dar mi-e frica ca i se urca la cap

Glumesc, evident. Oricum, cunoaste Budapesta mai bine decat mine

as zice ca m-am indragostit de tine, dar mi-e sa nu inteleaga lumea altceva!

I' so happy!
}{
CITAT
Ella, vezi?, puteam aranja saptamana trecuta de o intalnire a neuronilor
Eu cu
Noni atatea am avut sa ne spunem... cred ca n-am tacut o clipa
).gif)
adica eu n-am tacut o clipa, dehh limbarita de olteanca, ce sa fac!
Monic caut linckurile si in juma de ora ai tot pe privat!
}{
Tulip
18-12-2006, 04:03 PM
Ati mancat ceva bun?
Monic,asteptam pozele cu nerabdare!!!!!!!!
_noni_
18-12-2006, 04:06 PM
CITAT(Tulip @ 18-12-2006, 06:03 PM)

Ati mancat ceva bun?
Monic,asteptam pozele cu nerabdare!!!!!!!!
am cam mancat

! o sa vezi in poze, dar sa nu spui la nimeni!
}{
Monic
18-12-2006, 04:07 PM
am mancat,
Tulip dar am jurat amandoua ca nu spunem o vorba
se subintelege de ce
Sexymom
18-12-2006, 04:08 PM
Salut si eu fetele

buna intrebare Monic , cu ce sa ne imbracam de revelion, nici eu nu mai incap in nimic din cauza abdomenului, adica incap in blugi si in trening
).gif)
chiar ca avem o problema

Trebuie sa imi modific si tikerul ca air am ajuns de unde am plecat initial.Adica la 67 de kile, sa-mi traiasca si sa se topeasca- dupa sarbatori.
ALICE
18-12-2006, 04:17 PM
Sa inteleg ca numai eu slabesc zilele astea?
Dar renunt si eu de sambata pana dupa Anul Nou.
Tulip
18-12-2006, 04:22 PM
CITAT(ALICE @ 18-12-2006, 04:17 PM)

Sa inteleg ca numai eu slabesc zilele astea?
Dar renunt si eu de sambata pana dupa Anul Nou.
Alice,esti cel mai constiincios neuron,asa se pare
anca veselie
18-12-2006, 04:29 PM
bravo ALICE pt constiinciozitate!
ALICE
18-12-2006, 04:36 PM
Da,multumesc,dar mi-e frica ca am tras o luna degeaba.Si o sa pun la loc tot zilele astea
Ella79
18-12-2006, 04:39 PM
Bravo Alice!! Noroc cu tine ca mai speli onoarea forumului!
Eu vreau sa ma duc la sala azi. Desi stiu ca dupa atata pauza o sa imi fie cam greu dar trebuie sa existe un inceput, nu?
anca veselie
18-12-2006, 04:46 PM
si eu si eu merg azi la sala! si daca tot vad ca se fasaie intalnirea de maine, o sa merg si maine pt ca nust cand mai apuc. mai trebuie sa iau si ceva cadouri si nust cand si ce...
antonia05
18-12-2006, 05:05 PM
Salutare fetele!Iata si eu am ajuns pe aici.Am avut ceva probleme si nu am mai ajuns pe la voi.Inca mai am probleme dar sper sa mai intru de cateva ori pana plec acasa,pt a va ura toate cele de sarbatori.Pe 22 am avion si mai vin pe la jumatetea lui ianuarie in tara.Pupici si o seara placuta.Acum trebuie iar sa plec.Numai bine!!
daconst
18-12-2006, 05:18 PM
Monic,Noni,ma bucur tare mult pentru voi...abia astept pozele.
Ella,se poate?Pai tu-ti tragi un machiaj de se pierde lumea cind te priveste...nu se mai uita nimeni la ce esti imbracata.Hai ca te descurci tu.
Deea,n-am inteles faza cu tema sau subiectul zilei?Scuze ca-s blonda azi...
Sexy,stai cu noi ca facem trupa dupa sarbatori si sa vezi atunci slabire in grup...eu o sa fiu mama voastra ca am cel mai mult de dat jos...
Alice,meriti tot respectul nostru!
_noni_
18-12-2006, 05:26 PM
daconst

, chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu ne mai spui nimic. diseara poatem avem si poze, sunt la Monic! asa bine mi-a parut ca m-am vazut cu ea!
}{
irinush
18-12-2006, 05:28 PM
CITAT(antonia05 @ 18-12-2006, 07:05 PM)

Salutare fetele!Iata si eu am ajuns pe aici.Am avut ceva probleme si nu am mai ajuns pe la voi.Inca mai am probleme dar sper sa mai intru de cateva ori pana plec acasa,pt a va ura toate cele de sarbatori.Pe 22 am avion si mai vin pe la jumatetea lui ianuarie in tara.Pupici si o seara placuta.Acum trebuie iar sa plec.Numai bine!!

buna Antonia .. chiar ma intrebam ce mai e cu tine ... sper ca ai rezolvat problemele, macar ca sa intri fara in noul an ... pupici!
Monic
18-12-2006, 05:32 PM
Irinush, iarasi gatesti ceva bun?
daconst
18-12-2006, 05:43 PM
Noni,eu mai dorm,mai citesc...ca gravidele...
Dar se simte ca nu-i
Himere pe aici.
Hai
Himere sa te pupe mama de fata buna ce esti...ca lumea asta-i tare rea.
Ella79
18-12-2006, 05:44 PM
Si ca sa vedeti cat de capiata sunt, am uitat sa va anunt ca AZI E SFANTUL DANIEL!!
Prin urmare
la multi ani Danutelor,[b] sa traim, sa fim sanatoase si foarte fericite, sa scapam naibii de kilogramele in plus si Danutella, mai ales, sa ai un bebe frumos si destept ca tine.
LA MULTI ANI FETELOR!!!
daconst
18-12-2006, 05:52 PM
Eiii,chiar uitasem...adevarul ca nu am sarbatorit niciodata ziua asta.
Multumesc!!!
Sa-mi sun babuinul sa nu vina cu mana goala...
Ella79
18-12-2006, 05:54 PM
Antonia, imi pare rau sa aud ca ai ceva probleme.

Dar asa o fata frumoasa si isteata ca tine o sa rezolve sigur orice problema ar fi. Hai, capul sus si te asteptam pe la noi oricand vei avea tu un picut de timp liber.

CITAT(daconst @ 18-12-2006, 07:52 PM)

Eiii,chiar uitasem...adevarul ca nu am sarbatorit niciodata ziua asta.
Multumesc!!!
Sa-mi sun babuinul sa nu vina cu mana goala...

Pai se poate sa ratam noi vreun motiv de sarbatoare? mai ales vreun prilej de a primi cadouri....
daconst
18-12-2006, 05:54 PM
La multi ani si tie
Ella,ca uitam!!!
anca veselie
18-12-2006, 06:00 PM
la multi ani la toate danutele!!!!!!!
si pe al meu frate il cheama daniel, trebuie sa-i urez si lui.
va pup, plec spre sala, dar mi-e un somn de mor
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.