Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
irinush
la multi ani sarbatoritilor!

Monic, azi am facut saratele, maine mai fac niste fursecuri

Himere, nu am apucat sa iti spun, imi pare tare rau ca te-a apucat deprimarea tocmai acum, dar sunt convinsa ca vei reusi sa scapi de ea, doar vine craciunul nu?
iar anul care vine cu siguranta va fi unul cu mult mai bun decat cel care tocmai se incheie, asa ca, trebuie sa iti revii .. si stii ca noi iti suntem alaturi, nu?
asa ca pupic.gif si capul sus! totul va fi bine!
_noni_
CITAT(Ella79 @ 18-12-2006, 07:44 PM) *

Si ca sa vedeti cat de capiata sunt, am uitat sa va anunt ca AZI E SFANTUL DANIEL!! yahoo.gif
Prin urmare la multi ani Danutelor,[b] sa traim, sa fim sanatoase si foarte fericite, sa scapam naibii de kilogramele in plus si Danutella, mai ales, sa ai un bebe frumos si destept ca tine.

LA MULTI ANI FETELOR!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

doh.gif eu am gasit ca a fost ieri, duminica, pe 17, Sfantul Daniel. uite aici.

oricum, LA MULTI ANI! Dana si Dan! si mama e Daniela, o sun acum! smile.gif dar eu sunt Bogdana, pot sa sarbatoresc si eu?! grin.gif
Ella79
Pai ieri a fost Sf Prooroc Daniel si azi e sf daniil Sihastrul si are cruce neagra. Deci azi e sarbatoarea.
Oricum, eu zic sa te sarbatoresti si pentru ieri si pentru azi. )).gif

Pe mine ma cheama si Maria dar nu ma serbez de Maria, ma serbez de daniela.
Oricum, sunt tare, ca e ziua mea de 5 ori pe an: 1 de nastere, 2 ori Maria, 2 ori Daniel. yahoo.gif )).gif
Monic
hai, Himere, morocanoaso blum.gif , nu-i asa cati-a trecut? hug.gif
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 18-12-2006, 06:29 PM) *

Oricum, sunt tare, ca e ziua mea de 5 ori pe an: 1 de nastere, 2 ori Maria, 2 ori Daniel. yahoo.gif )).gif

Ce de cadouri grin.gif give_rose.gif

Buna, antonia! Sper sa mai intri pana pleci. Ce ai mai facut?

La multi ani, danutzelor!!!!

himere, nu mai zici nimic? E pustiu aici fara tine dry.gif
himere2005
salutare, salutare cheer.gif mi-a trecut mai repede, dar era tata la mine. m-a stresat de-mi venea sa-mi iau cimpii. am vorbit cu el ca poate vine pe la mine in jur de 16.30-17.00, ca in jur de ora aia urma sa vina canapeaua. el vine la ora 14.00. ca sa mutam o mica masuta cu calculatorul ei ca sa aiba loc cei care trebuiau sa o aduca. a scos toata cablaraia de la calculator si mi-a cocotat monitorul pe sus, in fine...nici la telefon nu ma lasa sa vorbesc...pina am tipat la el de l-a luat naiba. la fel si la daniel, care are numai pretentii si care a inceput sa manince mincare mai nou la restaurant devil.gif nu stiu cine spunea ca luna asta parca o sa fie certuri din cauza nu stiu caror planete...efectiv nu mai suport fetelor sa fiu luata de fraiera....
in fine, sa vorbim de ceva mai frumos cheer.gif a venit canapeaua.pun acum poze grin.gif

la multi ani danutelor si danilor floare.gif

acum i-am dat telefon lui dan sa ia o sticla de vin ca vroiam sa-i fac surpriza, sincer nu stiam ca e sf.daniel si cind am aflat, am zis ca hai...si tot el cu gura mare la mine ca e suparat devil.gif

mai asteptati 1 minut ca se incarca acusi pozele )).gif
Monic
te-ai facut TAZ cheer.gif
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...ii+iulia+si+dan
ultimele 3 poze, canapeaua cu si fara pernute smile.gif
Monic
himere, esti o scumpa
eu in locul tau cred ca ma crizam si faceam taaaare urat
ca sa vedeti ce doamna mi-s unsure.gif
cred ca ai nervii de otel...
_noni_
bine ai revenit Himere! chiar ca se simtea lipsa ta pe forum! pupic.gif

imi pare rau ca ai neplaceri, dar cu siguranta sunt de moment si le resimti mai intens pentru ca esti si tu obosita, dar sa vezi ca o sa treaca toate! ce-ti face motocelul?

noi suntem alaturi de tine !!! hug.gif

}{

CITAT(himere2005 @ 18-12-2006, 09:30 PM) *

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...ii+iulia+si+dan
ultimele 3 poze, canapeaua cu si fara pernute smile.gif

w00t.gif vai ce fumoasa canapea ati luat! s-o folositi sanatosi! e superba! culoarea imi place la nebunie si cred ca e si foarte comoda! sper sa va bucurati de ea! yahoo.gif

m-am mai uitat odata la poze! bai, e super, super! imi place la nebunie!

}{
irinush
Faina canapeaua Himere, sa o stapaniti sanatosi!

Monic
si mie-mi place la nebunie
si culoarea si tot
o incercati in seara asta? naughty.gif
irinush
va urez o seara buna, ma retrag de acum, ne mai auzim maine pupic.gif
_noni_
sera buna, irinush!

Monic, ce faci acolo? mie mi-e un somn de-mi pica ochii in gura!!! sorry.gif ai primit mailul meu?

}{
Monic
Da, Noni, am si raspuns atunci pe moment
Nu ti-a venit babuinul? Roaga-l sa-ti faca un masaj wink1.gif
dany
Am ajuns si eu acasa...

Himere
...ma bucur ca ti-ai revenit pupic.gif .Tare frumos ai decorat si canapeaua e...nebunie !!! S-o folositi sanatosi.
Uka...Sarbatori fericite si tie !!
Antonia...sper sa-ti rezolvi problemele si sa te bucuri de Sarbatori.
Monic si Noni...ce va invidiez ca v-ati vazut !!!
Sexy..dupa Sarbatori ne apucam toate de slabit asa ca te asteptam pe aici.
Alice...respect !!

LA MULTI ANI DANUTELOR !!!

Azi a fost randul meu sa ma crizez : am vrut sa-mi iau bluzita rosie pentru fusta si....toate aratau ca naiba pe burta sad.gif sad.gif .Nici nu am mai avut chef sa mai caut. Chiar m-am socat cand m-am vazut cata m-am facut....Cred ca nu voi avea nici o sansa sa imbrac fusta anul asta. Vorba lui Monic ( cu toate ca in cazul ei nu e adevarat ) : tare rece a fost dusul cand m-am vazut in oglinda. Asa ca ,Ella..nu esti singura care nu stie cu ce se va imbraca de Rev sad.gif

Va pupic.gif si sa aveti o seara placuta. Nu stiu daca mai intru azi...
_noni_
CITAT(Monic @ 18-12-2006, 09:47 PM) *

Da, Noni, am si raspuns atunci pe moment
Nu ti-a venit babuinul? Roaga-l sa-ti faca un masaj wink1.gif

eu ti-am timis un mail prin forum si-ti spuneam sa-ti golesti casuta de mesaje ca nu mai pot sa-ti trimit altele lol.gif lol.gif ! pe-asta l-ai primit? la el ai raspuns? ca eu n-am primit nimic blushing.gif ....

dany pupic.gif , vino la budapesta!
Monic
Nu, Noni nu l-am primit
dar casuta tot mi-am golit-o )).gif
Dany, hai la noi wink1.gif singura problema e ca probabil nu vei apuca sa scoti o vorba )).gif lol.gif
daconst
Himere,foarte frumoasa canapeaua...parca te invita la ceva... naughty.gif

Sunt si eu nerusinata ca Monic,dar macar eu am o scuza. lol.gif

Dany,imi pare rau de dusul suferit...eu ce sa mai zic,ca doar cu un sac m-as putea acoperi toata.Asta e,macar sa fie invatatura de minte si la anul pe baricade. hug.gif
Monic
Dana, nu stiu de ce dar te vad mamica la sf anului blushing.gif
OkOk imi musc limba blum.gif

Dany, scuze imi gasesc si eu, nu-ti fa probleme )).gif
dar sa nu intram in detalii ca-mi stric imaginea pe forum giggle.gif angel.gif
Deea
Himere sa stapaniti sanatosi canapeaua, imi place, mai ales culoarea...super!

Dany...ce avatar dragut ti-ai pus floare.gif

La multi ani Danutelor!

azi la ora 8:30 eram in carrefour, mi-am facut cumparaturile linistita si fara aglomeratie...ce bine a fost...la 11"30 cand am plecat deja era aglomerat. AM terminat cu tot ce aveam de luat pt. Craciun si toata perioada srabatorilor...ma oboseste f. rau aglomeratia.
daconst
Monic,musca-ti limba...ca pe urma sa vezi ce-ti auzi de la mine...daca nu vad programul la tv. lol.gif

Dany,La multi ani si tie...ca tare uituca sunt! doh.gif
Monic
tata.gif lol.gif lol.gif
antonia05
Multumesc fetele pt incurajari si urari.Au inceput sa se rezolve problemele mele dar urmeaza alte probleme si vor continua inca.Una din probleme este vizita la spital care ti ia si cate o zi intreaga.Intr o zi m am trezit cu o durere cumplita de cap, cu ameteli, varsaturi si amorteli de maini picioare, gura , limba asa...fiecare pe rand, ma lasa una si ma lua alta,vorbire incoerenta si privire de parca eram trezita din somn,si cu pete..Inca nu am descoperit nimic dar investigatiile continua.Pe 21 mai am de facut electroencefalograma si in ianuarie imi fac un RMN(rezonanta megnetica).Am mai facut controale la inima cu ecografie, analize, tomografii.De atunci nu am mai patit nimic, dar vreau sa ma controlez sa fiu sigura ca nu se va mai repeta.Nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele dar in caz ca va intrebati ce i cu mine am vrut sa va impartasesc putin din problemele mele.Si asta e doar o parte.Pupici!!! floare.gif

La multi ani Danutelor si din partea mea!!! floare.gif

HIMERE, frumoasa canapeaua si culoare superba.Sa o stapaniti sanatosi. hug.gif hug.gif
daconst
Antonia,sanatate multa!!! give_rose.gif
Poate n-ar fi rau sa-ti faci niste analize si aici cind te intorci...eu zic ca sunt mult mai dotati medicii si cine stie se descopera mai usor ce ai.
antonia05
CITAT(daconst @ 18-12-2006, 10:46 PM) *

Antonia,sanatate multa!!! give_rose.gif
Poate n-ar fi rau sa-ti faci niste analize si aici cind te intorci...eu zic ca sunt mult mai dotati medicii si cine stie se descopera mai usor ce ai.

Multumesc Dana!!Deja mi am facut programare la:endocrinologie, neurologie,ginecologie, urologie(cu tot cu ecografii). floare.gif
nusarich
himere, frumoasa culoare si super draguta canapeaua! s-o stapaniti sanatosi! ma bucur ca ti-ai mai revenit, era si cazul...
La Multi Ani tuturor Danielelor (indiferent de diminutive) si Danilor babuini de neuroni!
dany, cred ca suntem destul de multe in galeata cu deznadejde acum inainte de sarbatori... dar trec ele si sarbatorile si ne punem pe treaba cu drag si spor, atunci sa vezi intrecere...
antonia, multa sanatate, poate nu e nimic grav totusi...
_noni_
eu am tras un pui de somn ca nu mai puteam lol.gif lol.gif .
si sunt cam pierduta un pic...

acum al meu prepara o salata!cred ca racesc si s-a speriat si el un pic si se gandeste ca daca imi da sa pap imi trece.

antonia imi pare tare rau, pentru situatia ta, mai ales ca stiu ce inseamna viata in spital si bajbaielile doctorilor cand nu stiu ce ai. am patit-o si eu acum 3 ani cand am stat pe la fundeni dupa o criza si n-au stiut nici macar ce diagnostic sa-mi puna...acum, Doamne ajuta! sunt bine, fara diagnostic prea precis, dupa niste tratamente cam incerte si fara prea mari efecte, dar cu foarte mare dorinta de a trece peste hopul asta! eu mi-am repetat incontiuu ca nu voi ajunge pt. mult timp in spitale si iata-ma acasa! important e sa ai incredere in tine si in Dumnezeu, si sa nu devi ipohondra dupa o chestie ca asta, ca toate se rezolva pana la urma! pupic.gif

Monic, mor de somn, ce mi-ai pus in cafea?! lol.gif

}{
Pisik
Buna fetele!

Himere, super super canapeaua, sa o stapaniti sanatosi!
Antonia, multa, multa sanatate!
Dana, Ella, Dany si toate Danele "LA MULTI ANI!!!!"

Am avut un sfarsit de zi infernal, cum zicea si Ella, a fost o nebunie, nici la baie nu am apucat sa ma duc.
Am fost la sala dalles sa mai luam cadouri, am luat pt nasi (ei un set colier si cercei, lui o pereche de papuci super haiosi, imensi cu degete si sosete rupte), pt cumnata (un set de creme la ofertta de la avon - scrub si lapte de corp cu ulei de masline Planet Spa), pt prietena mea (cartea "La cumparaturi cu sora mea - Sophie Kinsella), evident ca m-am "agata" si eu de un set de cercei cu margele, ca nu aveam o tona doh.gif
Si mai avem cadou doar pt cumnat (o sa ii luam niste trabuce), verisoara sotului si sa completam cadoul soacra-mii da habar nu am cu ce.

Maine nu ne "vedem" ca ma duc la masina anului si seara am petrecerea; sa vedem acuma, poate mai intru dupa-amiaza, de la serviciu, sau de acasa daca imi reuseste planul sa nu ma mai duc la servici dupa masina anului, dar slabe sanse.
A, apropos de imbracat, nu aveti voie sa va plangeti: eu cand am slabit mi-am stramtat toti pantalonii si acuma nu mai am efectiv cu ce sa ma imbrac, adica deloc, nema, nu ca ma strang sau asa: am o pereche de pantaloni cumparati de curand si vreo 2 fuste care au scapat de stramtat dar tot cam pocensc; blugi nu am, iar de imbracamintea de revelion, am in partea de sus, fusta pe care mi-o pun maine seara, ca in partea de jos habar nu am; poate ma duc in sutien grin.gif ca am unu sexos grin.gif
Hai ca am aberat destul, v-am pupicit, noptica buna sa aveti hug.gif
dany
Monic,Noni....nu ziceti de 2 ori sa vin acolo ....una dintre locatiile de concediu pe anul viitor ( daca chiar pica Egipt-ul) ..ar fii la voi,in Ungaria...la balaton sau cum se cheama.Nemtii au auzit ca e fain si....

Antonia..sanatate multa !

Dana...si tie La multi ani pupic.gif

CITAT(nusarich @ 18-12-2006, 08:59 PM) *

dany, cred ca suntem destul de multe in galeata cu deznadejde acum inainte de sarbatori... dar trec ele si sarbatorile si ne punem pe treaba cu drag si spor, atunci sa vezi intrecere...

Asa e Nusa dar...toate am fii vrut sa aratam bine de Sarbatori si....ne-am facut de cap fara sa ne gandim ca tot noi vom fii nemultumite sad.gif Asta e,acum e faptul consumat...nu mai reusesc eu sa slabesc pana sambata atat cat as vrea )).gif
Deea
CITAT(Pisik @ 19-12-2006, 12:38 AM) *

iar de imbracamintea de revelion, am in partea de sus, fusta pe care mi-o pun maine seara, ca in partea de jos habar nu am; poate ma duc in sutien grin.gif ca am unu sexos grin.gif
Hai ca am aberat destul, v-am pupicit, noptica buna sa aveti hug.gif

lol.gif iti pui sus fusta si in partea de jos sutienul....sau cum? pupic.gif

nu va mai vaitati ca macar se mai gasesc haine pt. marimile voastre...sa va explic eu cum am umblat azi ca o capiata dupa o fusta si n-am gasit nimic, ce-mi placea erau super scurte si nu-mi permite silueta sa port asa ceva, in rest numai fuste cu volane si volanase...vroiam si eu o amarata de fusta de jeans sau raiat maro...nema.... nici nu ma apropiam bine de raft ca auzeam vanzatoarea: "Nu avem masura dv." ....hmmm...daaa...multumesc devil.gif ...deci probabil ca ma imbrac in trening de revelion sau mai bine in pijamale, macar in alea nu se vede cata sunt.
dany
Cred ca vom face toate Rev-ul in pijamale )).gif .pacat ca nu suntem mai proape una de cealalta...ne-am fii strans undeva si faceam "pijama-party" lol.gif
irinush
Inteleg ca eu sunt singura care nu se streseaza in legatura cu tinuta din noaptea de revelion? )).gif
serios acum, noi vom sta acasa, singuri, david la ora 10 e adormit deja, iar noi probabil ca il vom urma cat de repede, ca daca pierd o noapte e jale, imi trebuie saptamani sa o recuperez si din pacate nu le am la dispozitie ...
sincer, eu chiar nu mi-am pus problema cu ce ma voi imbraca ... sper sa gasesc eu ceva sa ma mai incapa inca, dar chiar nu ma stresez ... ce, in pijamale ce are ? )).gif
dany
Irinush...nu are nimic sa stai in pijamale dar....daca trebuie sa mergi undeva ce faci ? lol.gif Si eu mi-as lua pijamalele cu mine dar...nu tine. Si cand ma gandesc ca "gasca" noastra nu prea vroiau sa se imbrace elegant la Rev si eu am pus botul...Acum va trebui sa-i anunt ca facem rev-ul in blugi si pulover ( facem gratar in gradina) lol.gif .Ce fericiti vor fii lol.gif
crys
Da e bine sa fii plecat dar nu prea mult timp mai ales cand ai familie ,dar banii sunt bani.
Va spun ca mai bine ca si roamanii nostrii nu stiu sa se distreze ,nici austriecii ,nemtii,polonezii,ungurii.

Am fost la un chef aici si ne-au pus sa ne platim tot ,dar le-am arata cum stim noi sa ne distram. Au venit sa ne intrebe de unde stim sa dansam asa,sunt dansuri natonale (era Shakira)??!!

Imi e dor de fetita mea ,java script:emoticon(':blushing:', 'smid_9')
blushing.gif

In Germania a fost prima data cand venea cineva si ma felicita de fiecare data cand ii scoteam din rahat.
,bravo lor ,se pare ca stiu saisi aprecieze valorile.

Nu sunt programator ,lucrez in domeniul constructiilor de cablaje auto.(asta era pt Himere )
dany
Tocmai m-am plimbat putin pe forumul nemtoaicelor si...surpriza : a aparut deja noua carte WW,se pare ca iar s-a schimbat cate ceva...se intampla cam la fiecare 2 ani. Va trebui sa-mi fac timp sa merg sa o cumpar ( daca voi reusi fara sa fiu nevoita sa ma inscriu la ei).Sunt curioasa ce au mai schimbat de data asta.
irinush
va pup fetelor si va doresc noapte buna!
_noni_
CITAT(danyhoney @ 19-12-2006, 12:51 AM) *

Monic,Noni....nu ziceti de 2 ori sa vin acolo ....una dintre locatiile de concediu pe anul viitor ( daca chiar pica Egipt-ul) ..ar fii la voi,in Ungaria...la balaton sau cum se cheama.Nemtii au auzit ca e fain si....

Dany, te asteptam cu draga inima! spune-mi cand iti programezi sa apari si sper sa mai fiu si eu pe-aici si punem si de-un chef! cheer.gif

}{
emu
m-am intors si eu din plimbari smile.gif
CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 01:17 AM) *

Emu,si eu am auzit de asemenea banci si metode....din pacate doar dupa ce am nascut.....oricum la viitorul bb am sa strang mai multe informatii smile.gif

CITAT(daconst @ 15-12-2006, 01:39 AM) *

Emu,eu am primit brosuri informative despre conservarea cordonului ombilical...dar recunosc ca datorita pretului nu prea m-am gindit la varianta asta.
Sunt multe organizatii care se ocupa de asta si parca incepe sa ia amploare toata actiunea.
Nu stiu poate si din cauza ca nu am cazuri in familie sau nu sunt predispusa la boli,parca nu prea i-am dat importanta.
O sa mai caut informatii sa vad poate gasesc o varianta mai ieftina. doh.gif
Oricum,multumesc de informatie. pupic.gif
Cu pachetul tau m-a bufnit rasul...cum e posibil asa ceva?dar eu am prieteni acolo care trimit pachete in Ro doar daca vine cineva in Ro,ca altfel nu au sanse.Probabil ca e acelasi motiv.
Prin posta stiu ca le cam desfac si ai sanse mari sa dispara din continut...dar acum te risti.
Cred ca tot varianta cu banuti e cea mai buna,pentru cei din tara.Sa-si ia ei ce au nevoie,parerea mea. blushing.gif

A luat amploare tocmai datorita progreselor facute in gasirea unor tratamente cu celule stem, cel putin in ultimul an, de cand ma documentez... care au ajutat in rezolvarea unor probleme neuro motorii, refacerea unor organe... in probleme cardio vasculare... inca mai cerceteaza pt diabet si cartilaj... fetelor, nici nu stiti cat ma bucura sa citesc ca luati in consideratie optiunea aceasta... opinia mea e ca si daca doar donezi contribui la cercetari... chiar si cu un mic % ... conteaza enorm de mult!

dana trebuie sa ai grija cand ai in consideratie pretul:
cand te documentezi trebuie sa te asiguri ca totul e ok, adica orice informatii ai primi despre colectare, procesare si depozitare trebuie sa fie dovedit de fapte si sa vina din surse pe care le stii si in care ai incredere wink1.gif Mai trebuie sa mai verifici si licenta, acreditarea si anii de experienta. Asa ca unii pot fi ieftini, dar daca si conditiile sunt in aceeasi masura, nu se merita efortul (financiar)

Daca doctorul ti-a spus e foarte bine, dar sunt unii (doctori) care nu au acelasi nivel de educatie si intelegere a folosirii benefice a celulelor stem extrase din cordonul ombilical... unii chiar nu recomdanda procedura, desi nu te afecteaza pe tine cu nimic, ci pe termen lung sau scurt te poate ajuta sau ii poate ajuta pe altii.

De obicei banca nu cere bani in cazul donarii, e posibil ca unele clinici care colecteaza, doctorii sa ceara pt procedura, dar in majoritatea cazurilor, cel putin aici, se ofera s-o faca gratis... acum... am inteles ca vrei sa nasti in apa, stii daca pot face colectarea si in cazul acesta, uite ca despre asta nu m-am gandit sa caut informatii.

In leg cu pachetul, l-am trimis pana la urma cu posta americana, sistem rapid, 3-5 zile, pret normal )).gif sper sa nu intampine vreo problema cu lucratorii de acolo. De trimis bani, n-am facut-o ca am stiu ce-si dorea fiecare, de muuuuuuuuuult mult timp. asa ca daca am avut oportunitatea sa gasesc aici, m-am gandit sa le fac o surpriza placuta smile.gif asa, ca de sarbatori.

Pana acum am primit deja cateva cadouri, neasteptate, un abonament la revista Cooking Light pe un an (nu stiu expeditorul )).gif), deja am rasfoit-o si am inceput sa fac acum lista cu meniul pt sapt asta, un rucsac militar, nu-mi vine sa cred... e super, cu compartiment pt apa si furtun, sa nu ne mai chinuim cu sticle in timpul traseelor pe munte, si un pachet de sarbatori de la omahasteaks )).gif am dat pe spate cand am vazut, geniala ideea!! o s-o tin minte lol.gif

Ina, albumul de l-ai vazut la mine, l-am facut eu, n-am apelat la un site de hosting... am cumparat domeniul (cu numele de fam in url binenteles biggrin.gif )).gif) si mi-am pus in aplicare modestele cunostinte de lucru cu webu' wacko.gif si-a iesit ce ai vazut... blum.gif

in leg cu dieta... am lasat-o balta, nu mai numar, am luat decizia finala de sapt trecuta. E ceva cand la o dieta pt slabit ma mentin, dar cand incep sa ma ingras deja devine problematica "problema"... so... va urez spor la slabit celor care incepeti;
eu o sa fac abonament la sala pt la anul, ca deja stim ca vom fi aici pt o per lunga de timp,
plus ca din ian putem face traseele pe care le-am tot amanat din diferite motive,
si tot de la anul incep sa merg la fotbal, ca acum n-am chef sa-mi iau si echipamentul pe credit )).gif
Deja am revenit la relativ vechiul obicei de workout in casa, numai ca acum fac dimineata si ma tine in toane super bune pt tot restul zilei grin.gif

sa aveti o saptamana frumoasa hug.gif
himere2005
ma bucur tare mult ca va place canapeaua mea, mai ales culoarea )).gif am cautat sa fie cit mai comoda pentru ca va dormi bia pe ea cind va fi mare biggrin.gif asa ca am luat o canapea pentru dormit, nu de fitze, am vazut niste modele, dadeai pe spate, in jur de 3500 de RON. eu am dat aproape 1400 RON, bineinteles cumparata pe credit grin.gif si are husa detasabila, saltea relaxa si nu in ultimul rind are spatiu de depozitare jos ceea ce pentru mine e important. de obicei hainele care nu sunt in sezon acolo stau in saci sa nu ma incurce in dulap.
bun, mi-am revenit complet. bineinteles ca ma oftic complet ca eu din 200 de RON si bonuri trebuie sa fac si Craciunul si sa ne mai intretinem si noi o saptamina, dar va fi bine...am luat deja o parte din alimente, am mai renuntat la altele, am renuntat sa ma duc la coafor ca vroiam sa-i fac sotului o surpriza,...asta e...viata merge mai departe smile.gif
Crys, imi pare rau ca ai o viata asa departe de familie
Antonia, multa sanatate
am pus si de cafea biggrin.gif

emu ce e omahasteacks?
himere2005
ornamente mai fac cind imi aduce tata sirma ca eu aveam putina in casa si el a uitat ieri. azi vreau sa fac ghirlanda de la tablou si sa mai vad rolleyes.gif imi si place...eu nu ma pling cind am de facut bradul sau sa-l desfac, asa ca daca platiti drumul, o fac gratis la voi biggrin.gif parca imi pare rau un pic cind trebuie desfacut ca asta inseamna finalul sarbatorilor
ina_ceva
Neatza!!!! yahoo.gif yahoo.gif
ina_ceva
Himere, superba canapeaua!!! Sa o folositzi cu placere!
Antonia, sanatate multa!!!
Dany-dulce, pai e bine ca faceti gratar de rev si ca ei (gasca) nu prea vor tinuta eleganta; poti sa te imbraci si tu mai lejer.

Crys, sa inteleg ca acum te-ai intors acasa?
Emu, albumul tau arata f bine , de asta te-am intrebat; felicitari, inseamna ca te pricepi wink1.gif
himere2005
IRINUSH , NU MAI STIU UNDE AI POSTAT TU RETETA CU FULGI de orez ca nu o mai gasesc :wacko:am luat fulgii si nu stiu ce sa fac mai departe )).gif
ina_ceva
Doi tipi de la Ministerul Agriculturii vin in control intr-o comuna de munte. Apoi merg la o plimbare pe dealuri, impreuna cu primarul. Pe un deal, un tzaran cosea iarba.
Unul dintre ei sta, il studiaza si spune:
- Uite la taranul asta, cati timpi morti are. Face o miscare cu coasa in gol! Ce-ar fi daca i-am face noi o coasa cu tais si pe dreapta si pe stanga?
Dupa doua saptamani, vin la tzaran cu o coasa cu doua taisuri, unul pe dreapta si unul pe stanga.
- Dar totusi, mai are timpi morti... Uite cata iarba ramane in urma lui! Daca i-am face si o grebla adaptata cu o curea, cand face miscarile alea din fund, ar putea aduna toata iarba!
Dupa doua saptamani, vin tipii cu grebla respectiva, insa taranul, cum ii vede, o si ia la sanatoasa prin padure! A doua zi, primarul ii spune:
- De ce-ai fugit, omule, ca din pusca? Oamenii erau foarte bine intentionati...
- Fugi, domnule, de-aici! Astia sunt in stare sa-mi atarne si-un felinar, ca sa cosesc si noaptea!
Ella79
Neata fetele!
Ce sa mai zic Himere, pana acum v-am citit ca imi merge greu net-ul. Inca nu am vazut pozele cu canapeaua ca nu s-au incarcat. Dar mai insist, ca sunt curioasa rau.
E gata cafeaua? )).gif
Ella79
gata, am vazut si pozele. E super canapeaua!! Imi place mult culoarea si pare si foarte comoda. Imi place ca e vesela. Ma gandeam ca in curand sa imi schimb si eu canapeaua pentru ca nu mai e asa comoda.
himere2005
AM ZIS CA DE ACUM INCOLO SA INCERC SA IAU LUCRURI MAI VESELE pline de culoare, sa mai schimb lookul casei smile.gif de abia astept sascap de masa asta pe post de birou )).gif

la noi ploua, Tulip, sa-mi spui cum e vremea la voi ca intodeauna la citeva ore dupa ce anunti tu vremea asa e si la noi laugh.gif
ALICE
La Sibiu ploua,asa ca eu cred ca si pe la Tulip ploua.
himere2005
azi cind adoarme fata cred ca o sa schimb si eu imaginea de la avatar, sa caut si eu ceva haios
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.