m-am intors si eu din plimbari

CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 01:17 AM)

Emu,si eu am auzit de asemenea banci si metode....din pacate doar dupa ce am nascut.....oricum la viitorul bb am sa strang mai multe informatii
CITAT(daconst @ 15-12-2006, 01:39 AM)

Emu,eu am primit brosuri informative despre conservarea cordonului ombilical...dar recunosc ca datorita pretului nu prea m-am gindit la varianta asta.
Sunt multe organizatii care se ocupa de asta si parca incepe sa ia amploare toata actiunea.
Nu stiu poate si din cauza ca nu am cazuri in familie sau nu sunt predispusa la boli,parca nu prea i-am dat importanta.
O sa mai caut informatii sa vad poate gasesc o varianta mai ieftina.
Oricum,multumesc de informatie.
Cu pachetul tau m-a bufnit rasul...cum e posibil asa ceva?dar eu am prieteni acolo care trimit pachete in Ro doar daca vine cineva in Ro,ca altfel nu au sanse.Probabil ca e acelasi motiv.
Prin posta stiu ca le cam desfac si ai sanse mari sa dispara din continut...dar acum te risti.
Cred ca tot varianta cu banuti e cea mai buna,pentru cei din tara.Sa-si ia ei ce au nevoie,parerea mea.

A luat amploare tocmai datorita progreselor facute in gasirea unor tratamente cu celule stem, cel putin in ultimul an, de cand ma documentez... care au ajutat in rezolvarea unor probleme neuro motorii, refacerea unor organe... in probleme cardio vasculare... inca mai cerceteaza pt diabet si cartilaj... fetelor, nici nu stiti cat ma bucura sa citesc ca luati in consideratie optiunea aceasta... opinia mea e ca si daca doar donezi contribui la cercetari... chiar si cu un mic % ... conteaza enorm de mult!
dana trebuie sa ai grija cand ai in consideratie pretul:
cand te documentezi trebuie sa te asiguri ca totul e ok, adica orice informatii ai primi despre colectare, procesare si depozitare trebuie sa fie dovedit de fapte si sa vina din surse pe care le stii si in care ai incredere

Mai trebuie sa mai verifici si licenta, acreditarea si anii de experienta. Asa ca unii pot fi ieftini, dar daca si conditiile sunt in aceeasi masura, nu se merita efortul (financiar)
Daca doctorul ti-a spus e foarte bine, dar sunt unii (doctori) care nu au acelasi nivel de educatie si intelegere a folosirii benefice a celulelor stem extrase din cordonul ombilical... unii chiar nu recomdanda procedura, desi nu te afecteaza pe tine cu nimic, ci pe termen lung sau scurt te poate ajuta sau ii poate ajuta pe altii.
De obicei banca nu cere bani in cazul donarii, e posibil ca unele clinici care colecteaza, doctorii sa ceara pt procedura, dar in majoritatea cazurilor, cel putin aici, se ofera s-o faca gratis... acum... am inteles ca vrei sa nasti in apa, stii daca pot face colectarea si in cazul acesta, uite ca despre asta nu m-am gandit sa caut informatii.
In leg cu pachetul, l-am trimis pana la urma cu posta americana, sistem rapid, 3-5 zile, pret normal
).gif)
sper sa nu intampine vreo problema cu lucratorii de acolo. De trimis bani, n-am facut-o ca am stiu ce-si dorea fiecare, de muuuuuuuuuult mult timp. asa ca daca am avut oportunitatea sa gasesc aici, m-am gandit sa le fac o surpriza placuta

asa, ca de sarbatori.
Pana acum am primit deja cateva cadouri, neasteptate, un abonament la revista Cooking Light pe un an (nu stiu expeditorul
).gif)
), deja am rasfoit-o si am inceput sa fac acum lista cu meniul pt sapt asta, un rucsac militar, nu-mi vine sa cred... e super, cu compartiment pt apa si furtun, sa nu ne mai chinuim cu sticle in timpul traseelor pe munte, si un pachet de sarbatori de la omahasteaks
).gif)
am dat pe spate cand am vazut, geniala ideea!! o s-o tin minte

Ina, albumul de l-ai vazut la mine, l-am facut eu, n-am apelat la un site de hosting... am cumparat domeniul (cu numele de fam in url binenteles
).gif)
) si mi-am pus in aplicare modestele cunostinte de lucru cu webu'

si-a iesit ce ai vazut...

in leg cu dieta... am lasat-o balta, nu mai numar, am luat decizia finala de sapt trecuta. E ceva cand la o dieta pt slabit ma mentin, dar cand incep sa ma ingras deja devine problematica "
problema"... so... va urez spor la slabit celor care incepeti;
eu o sa fac abonament la sala pt la anul, ca deja stim ca vom fi aici pt o per lunga de timp,
plus ca din ian putem face traseele pe care le-am tot amanat din diferite motive,
si tot de la anul incep sa merg la fotbal, ca acum n-am chef sa-mi iau si echipamentul pe credit
Deja am revenit la relativ vechiul obicei de workout in casa, numai ca acum fac dimineata si ma tine in toane super bune pt tot restul zilei
sa aveti o saptamana frumoasa