Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
nusarich
neata tuturor!
ma chinui de azi-dimineata cu un covrig tare ca piatra. bun, dar tare. sper sa mai raman cu ceva dinti in gura...
aseara am reusit sa spal frigiderul, ca trebuia dezghetat si cu ocazia asta am facut curatel...
azi ma asteapta niste alte ore bune de munca, sper ca pana la Craciun sa termin si eu cu toate treburile...
daconst
Neatza!

Azi m-am trezit eu cam intoarsa si nu prea am chef de nimic. sad.gif

Mi-au iesit bubite pe burtica si pe picioare si ma mananca ca naiba.Nu stiu daca sunt de la creme si uleiuri cu ce m-am tot dat sau de la sarcina.
La mamici am mai auzit ca unele au avut as ceva si ca sunt de la ficat,ca bb apasa pe el si asta ar fi cauza.Astept sa-mi sun dr sa vad ce zice,daca sa ma vada el sau un dermatolog.Deci naspa dispozitia mea. sad.gif

Dany,ma gindeam sa astepti cu cartea sa n-o cumperi ca mare diferenta nu cred sa fie si vor scrie si nemtoaicele pe forum ce s-a schimbat.Eu n-am mai citit de mult forumul ala de WW,dar din ianuarie ma apuc.Asa ca ma bine tine banutii acolo ca nu strica...iar daca chiar vrem sa slabim,zic eu ca ajunge si WW care-l avem...vointa e totul. wink1.gif

Emu,mersi inca o data...orice informatie e binevenita! give_rose.gif

Deci fetele se pare ca anul asta va solidarizati cu mine?Facem Revelionul in pijamale? lol.gif
M-am distrat de numa...eu sunt bucuroasa si de pijamale,doar camasa de noapte de spital sa nu fie. grin.gif

Ella79
Danuta, sa ne spui ce a zis nenea doctorul.
Si in Bucuresti e vreme nasoala. Au zis ca azi o sa ploua si o sa fie lapovita si pe seara s-ar putea sa ninga.
Mie imi cade capul de somn dar nu prea mai vreau sa mai beau inca o cafea. Am baut deja o cana.

M-a enervat si mama. Ea sta acasa la caldurica si imi da mie telefoane sa ma duc sa cumpar cadouri pentru toata lumea. Ca ea, desigur, n-are chef sa iasa din casa. dry.gif

michelle
Neata dragi neuroni!
Ce e cu atmosfera asta trista pe forum? Vin sarbatorile, sa ne bucuram de ele, in pijamale cheer.gif

Eu azi merg dupa cumparaturi, as vrea sa iau un cuier pt hol, de casa noua pt mama si niste scaunele cubulet de la bamboo, si o masuta. Pt sora mea, pt Cata si pt matusa lui ma orientez la fata locului.

Himere, super canapeaua, sa o stapaniti sanatosi pupic.gif
Uite aici imagini care sa inveseleasca forumul in prag de sarbatori
michelle
Uite si bradutul lui Pisik
Imagine
himere2005
http://www.youtube.com/watch?v=_lOXOhDVwYI
dedicatie pentru voi cheer.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 10:06 AM) *

Hei, asa babuin vrei tu de Craciun? Si Dan ce-o sa zica?
himere2005
numai videoclipul asta l-am gasit, sorry )).gif
se aude pina la voi cum racnesc?? youuuuuuuuuu babe.....
Deea
Neata,

Imi pica capul de somn, Ella la a cat cafea esti?...si eu am terminat o cana si degeaba. Alexia mai nou doarme pana la pranz si seara are chef de joaca pana la 12-1 doh.gif
Trebuie sa ies din casa si mi-e o groaza cu vremea asta de numa....sunt friguroasa rau.
Monic
neatza cheer.gif
dany
Neata !!!

Imagine

Dana... pupic.gif .Sa ne spui ce a zis medicul !!! Nu fii supi....mai ai un pic si scapi .
Monic
Imagine
restul sunt la semnatura wink1.gif
himere2005
miha, cu paint am cum sa redimensionez o imagine? ca nu am alt ptogram de editare instalat momentan...?

poze, poze cheer.gif
anca veselie
neatzaaaa! ce atmosfera de sarbatoare aici!
himere, e bestiala canapeaua!
sa va arat ce am eu pe monitor grin.gif
Imagine
himere2005
vad ca a luat-o smile.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif uuu mama laugh.gif
dany
Monic,Noni....faine pozele!!!! Ce ati mancat voi acolo,de fapt ?? Arata tare gustos si...ingrasacios )).gif
himere2005
monic, iar maninci prajitura? si ce ati mincat de fapt? ca am vazut ca erau piine cartofi,...mai ziceti si voi?
irinush
neata fetelor, iaca si eu cu forte proaspete pe baricade, incerc sa sun la cfr sa vad daca pot sa fac rezervare pt niste bilete pt vara-mea si nimic, ba nu raspunde nimeni ba suna ocupat ...
ma apuc de alte fursecuri azi, cu nuca si o sa va anunt cum ies,

Himere uite:
Fusecuri crocante:

120g fulgi ovaz
150g unt
2 linguri zahar si un plic zahar vanilat (zahar puteti pune dupa gust, cum va place, in reteta nu era trecut deloc)
4 linguri nectar pere( eu am pus zeama de compot de caise ca asta aveam)
3 oua
150g faina
150g fulgi de cocos
1 lingurita prfa de copt
100g ciocolata
4 linguri cirese confiate si taiate marunt
4linguri fulgi ovaz
4 linguri fulgi porumb
4 linguri fulgi migdale
2 linguri miere

Se prajesc fulgii de ovaz pana se rumenesc (fara ulei!). SE amesteca untul cu oul si nectarul (zeama de compot). Apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt, fulgii de cocos si fulgii de ovaz racoriti. se infasoara aluatul in folie de plastic si se da la frigider pt o ora. Se incinge cuptorul la 180grade. Din aluat se formeaza cu mana discuri care se aseaza pa tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se coc 15-17 min (trebuie sa fie aurii). Se scot si se lasa sa se raceasca. Cand s-au racit se acopera cu un amestec din ciresele confiate, fulgii de ovaz, de porumb si de migdale toate amestecate cu mierea. Se decoreaza cu ciocolata topita.
Se pot pastra 4-6 saptamani in cutii bine inchise.

dany
Anca...... shock.gif lol.gif
himere2005
irinush, dar e cam complicata reteta, nu prea am ingredientele si in ploaie nu ies )).gif am salvat-o, poate totusi fac o combinatie intre aluat de fursecuri si ovaz )).gif
Monic
Pai am sarbatorit blushing.gif ca ne-am vazut
si ca ne-am placut blushing.gif
Eu am mancat shaorma, iar Noni ceva mancare cu piept de pui
oricum, ABIA AM APUCAT SA MANCAM atat de mult am vorbit ca s-a racit mancarea
acolo am lasat-o blum.gif
Deea
Noni, Monic...sunteti doua dragute, aveti niste ochi super...Noni sa ne zici de unde se achizitioneaza gene asa frumoase smile.gif

hug.gif
irinush
pai Himere, mi-ai cerut reteta, eu ti-am dat-o )).gif
himere2005
merci, apreciez, si tu n-ai trisat cu nimic la reteta, irinush? )).gif
dany
cheer.gif cheer.gif Vad ca-si schimba lumea avatarurile ...super !! santa2.gif
himere2005
ia s-o trimit pe ella sa-mi aduca ingredientele daca tot a iesit in ploaie lol.gif
michelle
Antonia, imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate. Sper sa nu fie nimic grav pupic.gif
Distractie faina de sarbatori
irinush
am facut exact ca acolo, doar ca nu am facut inca glazura, o sa o fac zielele astea si nu am gasit nicaieri cirese confiate, asa ca o sa iau alte fructe confiate
himere2005
fetelor, bia vrea sa manince "cadourile" pe care vreau sa le bag in ghirlanda lol.gif
daconst
Mi-am sunat dr si m-a linistit ca se intampla sa apara bubitele astea in sarcina si ca-mi da o reteta pentru o crema pe baza de cortizon.Sa trec sa o iau.
Ce bine ca e de la sarcina ca nu ma vedeam facind investigatii la dermatologie acum...si de mancat,am mancat oricum doar bunataturi...poate doar de la ciocolata sa-mi fi iesit. lol.gif
michelle
Ce bine ca nu e nimic grav hug.gif
Acu zi drept, ce ti-au dat fetele de la sala sa papi? blum.gif
dany
Wheewwww,Dana !!! Bine ca nu e ceva rau .Vezi ce face ciocolata ? blum.gif )).gif
daconst
CITAT(michelle @ 19-12-2006, 01:33 PM) *

Ce bine ca nu e nimic grav hug.gif
Acu zi drept, ce ti-au dat fetele de la sala sa papi? blum.gif

Mey,nimic interesant...adica uscaturi de-a lor,care nu m-au impresionat.La mine daca prajitura nu are crema sau ciocolata,nu prea exista. blum.gif
michelle
Pe mine cu nuca ma cuceresti blushing.gif grin.gif
Am mancat duminica un tort extraordinar, avea si nuca si visine.. Incerc sa fac rost de reteta naughty.gif
nusarich
CITAT(irinush @ 19-12-2006, 01:15 PM) *

am facut exact ca acolo, doar ca nu am facut inca glazura, o sa o fac zielele astea si nu am gasit nicaieri cirese confiate, asa ca o sa iau alte fructe confiate

irinush, cirese confiate eu am gasit la mega image. s-ar putea sa fie si prin selgros sau metro, ceva...
himere2005
gata, am terminat ghirlanda, bag acum poze cheer.gif
ultimele 2

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
Ella79

Deea, nu am mai bagat alta cafea, dar nu garatez ca nu ma duc la Mc sa imi iau una in cel mai scurt timp. )).gif Acum prestez niste TPR-uri, OP-uri si referate de clasare si dupa aia as vrea sa ma duc sa mananc o supa de rosii, poate ma mai trezesc putin. )).gif
Himere, mama, ce vroiai tu sa ma duc sa-ti iau? Ca pentru tine ma duc si prin nameti, nu numai pe ploaie. )).gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 01:54 PM) *

gata, am terminat ghirlanda, bag acum poze cheer.gif
ultimele 2

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Super a iesit!!!
Esti priceputa tare,Himere.
himere2005
ma bucur ca va place pupic.gif vreau sa mai fac putina curatenie si daca nu se trezeste fata mai fac ceva biggrin.gif
Nessie
CITAT(Deea @ 18-12-2006, 03:53 PM) *
Miha cine stabileste care sunt subiectele zilei pe forum?
Deea, eu aleg subiectele zilei din cele mai noi subiecte create pe forum si care consider ca ar interesa mai multe persoane.
antonia05
Buna fetele!Am venit pe la voi sa va salut.

INA, vreau sa vad si eu cum, te ai tuns ca citisem ca ai fost foarte incantata si as vrea sa ma tund si eu dar nu stiu cum.Nu stiu daca pana acum ai aratat foto dar daca le mai postezi o data ti as fi recunoascatoare )).gif !!Pupici tuturor si o zi minunata va doresc!! floare.gif hug.gif
nusarich
CITAT(antonia05 @ 19-12-2006, 02:26 PM) *

Buna fetele!Am venit pe la voi sa va salut.

INA, vreau sa vad si eu cum, te ai tuns ca citisem ca ai fost foarte incantata si as vrea sa ma tund si eu dar nu stiu cum.Nu stiu daca pana acum ai aratat foto dar daca le mai posteyi o data ti as fi recunoascatoare )).gif !!Pupici tuturor si o yi minunata va doresc!! floare.gif hug.gif

si noi i le-am cerut, antonia, si nu le-a postat. sau nu le-am vazut eu... wacko.gif

frumoase ornamente, himere, tu nu obosesti niciodata?

monic si noni, m-ati omorat! sunteti amandoua niste frumusele!
Deea
CITAT(Nessie @ 19-12-2006, 02:07 PM) *

Deea, eu aleg subiectele zilei din cele mai noi subiecte create pe forum si care consider ca ar interesa mai multe persoane.

multumesc de raspuns!
Nessie
CITAT(Deea @ 19-12-2006, 12:43 PM) *
CITAT(Nessie @ 19-12-2006, 02:07 PM) *
multumesc de raspuns!
Cu placere! pupic.gif Oricine poate propune subiectul zilei, dar trebuie sa fie unul nou. wink1.gif
anca veselie
himere, o sa fie o atmosfera de basm la tine acasa.

eu am impresia ca nu am timp sa fac nimic... sunt suparata ca trebuie sa-mi schimb permisul pt ca am alta adresa pe el decat cea din buletin. asa ca trebuie sa umblu, fisa medicala, depune acte, mai si costa, si nu stiu cand o sa apuc sad.gif sad.gif maine merg poate reusesc sa fac fisa medicala... dar numai de asta nu aveam chef acum:(
Deea
CITAT(anca veselie @ 19-12-2006, 02:58 PM) *

himere, o sa fie o atmosfera de basm la tine acasa.

eu am impresia ca nu am timp sa fac nimic... sunt suparata ca trebuie sa-mi schimb permisul pt ca am alta adresa pe el decat cea din buletin. asa ca trebuie sa umblu, fisa medicala, depune acte, mai si costa, si nu stiu cand o sa apuc sad.gif sad.gif maine merg poate reusesc sa fac fisa medicala... dar numai de asta nu aveam chef acum:(

anca nu stiu sigur, sigur dar am inteles ca la anul schimbam permisele toti...sa te interesezi ca sa nu-l schimbi acum si peste 1 luna sa trebuiasaca sa-l schimbi iar

Mamaaaa...ce ninge la Brasov!!!
himere2005
sa-mi spui si mie care e treaba veselie cu buletinul ca eu sunt de 1 an si jumatate aici si inca nu l-am schimbat doh.gif , trebuie sa ne facem si noi o data curaj, dar sa intre si dan in concediu grin.gif
nusa, pe mine ma oboseste bia psihic cind nu stiu ca sa-i fac si plictisela
irinush
am luat si eu o pauza, am pus aluaturile pt fursecuri la rece si peste un sfert de ora ma apuc sa le coc ...
dany
CITAT(Deea @ 19-12-2006, 12:01 PM) *

Ceeee ??? Ninge ??? Gata,fetelor,va pup ...fug la aeroport...directia Brasov )).gif

Himere
... tare frumos arata ghirlanda !!!!
Deea
CITAT(danyhoney @ 19-12-2006, 03:17 PM) *

CITAT(Deea @ 19-12-2006, 12:01 PM) *

Ceeee ??? Ninge ??? Gata,fetelor,va pup ...fug la aeroport...directia Brasov )).gif

Himere
... tare frumos arata ghirlanda !!!!

da, asa au spus la stiri, ca a inceput sa ninga dimineata si acum e zapada de aprox. 5 cm...ninge in continuare
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.