CITAT(anca veselie @ 19-12-2006, 04:07 PM)

CITAT(Deea @ 19-12-2006, 03:01 PM)

anca nu stiu sigur, sigur dar am inteles ca la anul schimbam permisele toti...sa te interesezi ca sa nu-l schimbi acum si peste 1 luna sa trebuiasaca sa-l schimbi iar
nu stiu nici eu ce sa fac... la cat de cretini sunt politaii astia, ma gandesc sa fac macar fisa medicala si daca ma opreste vreunul sa zic ca trebuie sa ajung sa mi-l schimb
himere, eu trebuie sa schimb doar permisul, nu si buletinul.
mai, eu am permisul pe numele de fata inca...si sotulica nu are carnet deloc si i-a expirat si dovada cu care circula, l-a oprit politia, le-a spus ca nu are actele la el, l-au verificat prin statie si gata...nici o problema. Tu faci cum crezi...daca ai timp si chef acum inainte de sarbatori sa stai la cozi .... eu n-am

asa ca-l schimb in ianuarie- februarie dupa ce se dumiresc si ei daca circulam cu acelasi permise sau nu.
CITAT(anca veselie @ 19-12-2006, 04:17 PM)

uitati ce-am gasit despre permisul de conducere european:
Ministerul Administratiei si Internelor din Romania incepe in luna decembrie achizitionarea echipamentului tehnic necesar emiterii noului permis de conducere. Livrarea si instalarea echipamentelor este preconizata pentru luna aprilie 2007, astfel ca incepand cu mai 2007 sa se poata emite noul permis de conducere.
Toate permisele de conducere valabile in prezent se vor inlocui pana in 2017. Odata cu emiterea noului permis de conducere, nu va fi obligatorie preschimbarea celor in uz. Ele raman valabile in paralel, pentru perioada pentru care au fost emise.
acum am vazut ce-ai scris.