Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
fetelor, inca una vine calda. asta e coronita de pe masa, urmeaza sa pun luminarile rosii in suporturi biggrin.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
ultimele 2 poze
irinush
ff frumos himere, bravo
eu nu stiu unde o sa asez decoratiunile, astfel incat sa nu ajunga david la ele .... am optiuni limitate din pacate ...
daconst
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 03:27 PM) *

fetelor, inca una vine calda. asta e coronita de pe masa, urmeaza sa pun luminarile rosii in suporturi biggrin.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
ultimele 2 poze

Ce mai,Himere,poti sa faci un ban cinstit...daca te reprofilezi. wink1.gif
himere2005
)).gif merci, adevarul ca s fi instare la cit sunt de nebuna ziua sa tin conta si noaptea sa fac decoratiuni.
acum am o intrebare, ca nu stiu ce sa fac, daca sa pun zapada artificiala sau nu pe ea, ma gindesc ca nu cumva sa aiba retineri lumea, la masa, ca sta linga mincare, bine, cit o sta? voi ce ziceti?
daconst
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 03:33 PM) *

)).gif merci, adevarul ca s fi instare la cit sunt de nebuna ziua sa tin conta si noaptea sa fac decoratiuni.
acum am o intrebare, ca nu stiu ce sa fac, daca sa pun zapada artificiala sau nu pe ea, ma gindesc ca nu cumva sa aiba retineri lumea, la masa, ca sta linga mincare, bine, cit o sta? voi ce ziceti?

Eu zic sa nu pui...arata prea incarcate apoi.Mie-mi plac asa mai simple,dar e doar o parere. wink1.gif
himere2005
puneam f.putin, ca si cum ar fi brumate crengutele, nu cu virf, ca un spray rolleyes.gif
danyhoney
Si eu sunt de acord cu Dana...arata tare bine asa cum sunt .Daca chisr vrei...da cu putin spray peste,dar nu prea mult...doar cat sa se vada un pic de alb pe brad.
himere2005
bine, las fara, as mai avea de facut o coronita pentru perete si gata, dar s-a trezit fata si nu cred ca ma lasa naughty.gif
nusarich
irinush, ce fursecuri faci acum?
himere2005
se pare ca irinush e cu bucataria si eu cu decoratiunile grin.gif cind o sa intru si pe partea cu bucataria sa-mi tineti pumnii, ca de obicei imi fac un plan si nu prea imi iese de fiecare data )).gif
himere2005
unde este Tulip?stiti ceva de ea?o fi la cumparaturi? sau spala geamurile )).gif ?

dana, bine ca am pus doar linkul la decoratiuni, ca daca le vedea sotul tau te punea sa-i faci si tu )).gif de fapt, se gasesc si de cumparat...e mai usor. mie astea de la noi care sunt mai ieftine nu-mi plac sunt de prost gust si cele mai scumpe sar de 3-4 sute de mii
May
Neatza biggrin.gif

As fi foarte recunoscatoare daca mi-ar spune cineva cate puncte are un snitzel din piept de pui de 100 gr blum.gif . Are un punctaj special sau il calculez dupa ingrediente?

Apropo, s-au apucat cumnatii mei de WW acum 3 saptamani si el a slabit 4 kg, iar ea a slabit 2 cheer.gif
anca veselie
CITAT(Deea @ 19-12-2006, 03:01 PM) *

anca nu stiu sigur, sigur dar am inteles ca la anul schimbam permisele toti...sa te interesezi ca sa nu-l schimbi acum si peste 1 luna sa trebuiasaca sa-l schimbi iar

nu stiu nici eu ce sa fac... la cat de cretini sunt politaii astia, ma gandesc sa fac macar fisa medicala si daca ma opreste vreunul sa zic ca trebuie sa ajung sa mi-l schimb )).gif

himere, eu trebuie sa schimb doar permisul, nu si buletinul.
ALICE
Eu stiu ca 2p.Fara nebunii.Daca are ulei,ou,cam 5p
danyhoney
May...intai a trebuit sa-mi revin...nimeni nu a mai intrebat de puncte pe aici in ultimul timp si intrebarea ta m-a cam socat lol.gif lol.gif

Eu zic sa-l punctezi dupa ingrediente...daca e facut in casa...e mai sigur asa.
anca veselie
uitati ce-am gasit despre permisul de conducere european:

Ministerul Administratiei si Internelor din Romania incepe in luna decembrie achizitionarea echipamentului tehnic necesar emiterii noului permis de conducere. Livrarea si instalarea echipamentelor este preconizata pentru luna aprilie 2007, astfel ca incepand cu mai 2007 sa se poata emite noul permis de conducere.

Toate permisele de conducere valabile in prezent se vor inlocui pana in 2017. Odata cu emiterea noului permis de conducere, nu va fi obligatorie preschimbarea celor in uz. Ele raman valabile in paralel, pentru perioada pentru care au fost emise.
himere2005
alice smile.gif , pai ce fel de snitel stii tu fara ou si fara ulei?
Deea
CITAT(anca veselie @ 19-12-2006, 04:07 PM) *

CITAT(Deea @ 19-12-2006, 03:01 PM) *

anca nu stiu sigur, sigur dar am inteles ca la anul schimbam permisele toti...sa te interesezi ca sa nu-l schimbi acum si peste 1 luna sa trebuiasaca sa-l schimbi iar

nu stiu nici eu ce sa fac... la cat de cretini sunt politaii astia, ma gandesc sa fac macar fisa medicala si daca ma opreste vreunul sa zic ca trebuie sa ajung sa mi-l schimb )).gif

himere, eu trebuie sa schimb doar permisul, nu si buletinul.

mai, eu am permisul pe numele de fata inca...si sotulica nu are carnet deloc si i-a expirat si dovada cu care circula, l-a oprit politia, le-a spus ca nu are actele la el, l-au verificat prin statie si gata...nici o problema. Tu faci cum crezi...daca ai timp si chef acum inainte de sarbatori sa stai la cozi .... eu n-am smile.gif asa ca-l schimb in ianuarie- februarie dupa ce se dumiresc si ei daca circulam cu acelasi permise sau nu.

CITAT(anca veselie @ 19-12-2006, 04:17 PM) *

uitati ce-am gasit despre permisul de conducere european:

Ministerul Administratiei si Internelor din Romania incepe in luna decembrie achizitionarea echipamentului tehnic necesar emiterii noului permis de conducere. Livrarea si instalarea echipamentelor este preconizata pentru luna aprilie 2007, astfel ca incepand cu mai 2007 sa se poata emite noul permis de conducere.

Toate permisele de conducere valabile in prezent se vor inlocui pana in 2017. Odata cu emiterea noului permis de conducere, nu va fi obligatorie preschimbarea celor in uz. Ele raman valabile in paralel, pentru perioada pentru care au fost emise.

acum am vazut ce-ai scris.
ALICE
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 04:21 PM) *

Ohoooo,de cand tin WW am inventat multe nebunii )).gif
michelle
CITAT(ALICE @ 19-12-2006, 02:25 PM) *

CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 04:21 PM) *

Ohoooo,de cand tin WW am inventat multe nebunii )).gif

Chiar ma intrebam ce ai mai incercat?
Eu ma gandeam la parjoale, gogosi si alte chestii care se prajesc in ulei, cum ar iesi in cuptor?
Doar papanasi am incercat si au iesit buni naughty.gif
himere2005
nu ne zici si noua secretul?cum il faci alice?hai la ulei renunti ca-l bagi la cuptor, dar la ou?
anca veselie
deea, daca e s-o luam asa nu am timp niciodata sa umblu sa stau la cozi... asa ca vad maine ce pot sa fac cu fisa, iar sapt viitoare sau intr-o seara ma duc la politie. dar totul depinde de cat de repede reusesc sa fac fisa...
irinush
Nusarich, am facut deja 2 tavi din astea:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13496

si urmeaza astea:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6559

si apoi astea:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13598

a! si am mai facut mai de dimineata o prajitura cu foi de napolitane pe care le-am umplut cu o crema facuta din zahar topit amestecat cu nuca, unt si un galbenus
ALICE
Cu albus.Atat. lol.gif
anca veselie
irinush, m-ai dat gata! sunt convinsa ca ti-au iesit delicioase!
himere2005
irinush, la sfirsit sa ne faci poza cu toate. cite feluri de fursecuri ai facut pina acum?le-ai pastrat sau s-au mincat? alea cu nuca si cu gem la mijloc cred ca-s bune tare
ALICE
Irinush in loc de fulgi de ovaz nu pot folosi alti fulgi?De cereale mix de ex(ovaz,grau,etc)
danyhoney
Irinush...acele vanille kipferln ( cornuletele ) le-am facut si eu inainte de peimul Advent si...in 2 zile n-a mai fost nimic din ele )).gif .Bravo tie pentru rabdarea care o ai !!!

Alice
...pai si albusul se puncteaza....
May
Multumesc fetelor give_rose.gif si ```scuze`` ca am vorbit de funie in casa spanzuratului )).gif dar eu chiar nu imi permit sa renuntz la dieta cu nici o scuza, am doar abateri controlate si atat.

Daca iau dupa ingrediente ar fi cam 2p carnea in sine, 0,5p faina si 0,5p oul ( cat poate sa se lipeasca de o palma de carne? eu zic ca e suficient) si 1p uleiul de masline
ALICE
Da,dar sa vedeti ce fericita sunt cand mananc o omleta din 3 albusuri cu 1,5 p lol.gif
michelle
Si cu galbenusurile ce faci?
irinush
Himere, pana acum am facut 2 feluri cu fulgi de ovaz dintre care pe unele dintre ele le-a mancat sotul, au mai ramas vreo 5 buc cred, iar celelalte mai traiesc pt ca nu sunt glazurate si fara nu prea au nici un gust )).gif ; plus fursecurile de azi, sunt gata primele, umflatelele cu nuci si sunt absolut bestiale (mie imi placr nuca la nebunie); o sa fac poze la sfarsit cand le termin pe toate.

Alice: cred ca poti sa incerci si cu alti fulgi, fa o incercare folosind doar jumateate din cantitatile date in reteta, macar sa nu strici prea multe.

Dany, ma bucur ca le-ai facut, eu abia am pus prima tava la copt si m-am cam enervat ca mi se lipeste aluatul rau de tot de maini si nu stiu cum sa fac mai departe sad.gif , asa ai patit si tu?

danyhoney
Irinush...unge-ti mainile cu un pic de ulei...sau doar umezeste-le cu apa.
michelle
Irinush, repeti retetele astea si de sarbatori?
Care ti-a placut cel mai mult? A se intelege pe care o recomanzi cu incredere )).gif
ALICE
CITAT(michelle @ 19-12-2006, 04:54 PM) *

Si cu galbenusurile ce faci?

Ii fac babuinului omleta cu inca un ou + cele 3 galbenusuri.Si asa e f slab. )).gif
irinush
CITAT(danyhoney @ 19-12-2006, 05:01 PM) *

Irinush...unge-ti mainile cu un pic de ulei...sau doar umezeste-le cu apa.

incerc, prima tava nu imi place deloc cum mi-a iesit, sunt urate sad.gif
michelle
Alice, vezi ca galbenusurile au f mult colesterol (un galbenus are 200 din 300, limita zilnica). Ai putea sa pui si ceva legume taiate, branza, lapte. Daca pui lapte iese f pufoasa
irinush
CITAT(michelle @ 19-12-2006, 05:02 PM) *

Irinush, repeti retetele astea si de sarbatori?
Care ti-a placut cel mai mult? A se intelege pe care o recomanzi cu incredere )).gif

ce sa repet, nu repet nimic, ca nu mai am cand, o sa le pun in ceva ca inca nu stiu in ce anume si le ascund )).gif
himere2005
irinush, eu zis sa ne recomanzi pe cele mai usoare ca sa nu o dam in bara )).gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 05:06 PM) *

irinush, eu zis sa ne recomanzi pe cele mai usoare ca sa nu o dam in bara )).gif

umflatelele cu nuca garantat
himere2005
cit iti ia femeia de la curatenie? la anul viitor ii cer cadou lui dan, sa vedem daca ii convine )).gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 05:07 PM) *

cit iti ia femeia de la curatenie? la anul viitor ii cer cadou lui dan, sa vedem daca ii convine )).gif

400.000 pe zi si pt curatenia generala 500.000

eu zic ca merita si sotul meu a ajuns la aceeasi concluzie, ca altfel trebuia sa ma ajute si el si uite-asa ne stricam week-=end-ul
ALICE
CITAT(irinush @ 19-12-2006, 05:08 PM) *

CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 05:07 PM) *

400.000 pe zi si pt curatenia generala 500.000

eu zic ca merita si sotul meu a ajuns la aceeasi concluzie, ca altfel trebuia sa ma ajute si el si uite-asa ne stricam week-=end-ul

Nu e asa mult ,parca.E o idee buna devil.gif
Monic
va place image-ul meu de sarbatori?
Mi-aduce mosul un ruj lipfinity cheer.gif (deja mi l-am cumparat grin.gif )
himere2005
chiar ca nu mi se pare mult, dar poate la tinenu a fost asa ca la mine blushing.gif )).gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 05:14 PM) *

chiar ca nu mi se pare mult, dar poate la tinenu a fost asa ca la mine blushing.gif )).gif

azi sunt mai blonda )).gif si nu prea inteleg ce zici tu acolo ...

s-a trezit fi-miu fix acum cand mai am o groaza de fursecuri de copt sad.gif
buretel
chiar daca intru aici doar sa citesc si mai rar sa postez blushing.gif vroiam sa va pupic.gif si sa va imbratisez pe toate cu drag hug.gif
Sarbatori Fericite tuturor prietenelor de aici, de la Neuroni give_rose.gif
himere2005
multumim buretel, ce imagine frumoasa la avatar. nu mai ai si alte poze? give_rose.gif
merci, irinush, esti o draguta pupic.gif
michelle
CITAT(buretel @ 19-12-2006, 03:21 PM) *

chiar daca intru aici doar sa citesc si mai rar sa postez blushing.gif vroiam sa va pupic.gif si sa va imbratisez pe toate cu drag hug.gif
Sarbatori Fericite tuturor prietenelor de aici, de la Neuroni give_rose.gif

Buretel, sarbatori fericite si un an nou mai bun! pupic.gif
himere2005
irinush, ii dai un sedativ si doarme la loc, o bomboana cu lichior ceva )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.