Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 03:24 PM) *

irinush, ii dai un sedativ si doarme la loc, o bomboana cu lichior ceva )).gif

Aha, deci asa faci tu cu Bia
irinush
asa ma gandeam si eu Himere, dar prefer sa o astept pe nasa-sa care a promis ca vin pe la noi ...

de ce ziceai ca-s dragutza?
buretel
himere, michelle pupic.gif pupic.gif
mai am poze, dar is rusinoasa blum.gif
danyhoney
Heyyy,Buretel ...si tie SARBATORI FERICITE !!!!! pupic.gif
himere2005
ca te-ai facut ca nu stii despre ce este vorba cind am zis eu ca nu e ca nu a fost ca la mine de mizerie grin.gif
e, nu, glumeam si eu...nu-i dau alcool biei, poate mai tirziu blum.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 19-12-2006, 03:27 PM) *

Heyyy,Buretel ...si tie SARBATORI FERICITE !!!!! pupic.gif

eeee pupic.gif Sarbatori Fericite dany!! ce mai faci? hug.gif
Monic
Cum sa-i dea ohmy.gif , apoi ei ce-i mai ramane?? grin.gif
danyhoney
Fac...bine ,Buretel ! Mersi de intrebare hug.gif
himere2005
CITAT(Monic @ 19-12-2006, 05:29 PM) *

Cum sa-i dea ohmy.gif , apoi ei ce-i mai ramane?? grin.gif

corect, cine stie cunoaste )).gif
danyhoney
Astept sa treaca anul asta...poate cel care vine va fii mai bun.
buretel
CITAT(danyhoney @ 19-12-2006, 03:31 PM) *

Astept sa treaca anul asta...poate cel care vine va fii mai bun.

cu siguranta hug.gif
Ella79
Himere, sunt atat de frumoase ghirlandere si coronitele tale! Pe cuvant, esti foarte foarte talentata. Si coronitele alea sunt frumos arcuite, SUPER!!!
Eu am incercat intr-un an sa imi fac singura o coronita si a iesit o strimbatura, era triunghiulara si eu eram plina de rasina pe maini. Dar ale tale sunt perfecte!! BRAVO TIE!!!!! pupic.gif

Irinush, imi ploua in gura.... si eu mor dupa nuci. Poate ma duc acasa si ma apuc si eu de fursecuri...
Monic
Dany, cu siguranta va fi pupic.gif ca esti un om care merita sa aibe tot ceea-ce-si doreste
apropo, voi i-ati scris mosului? V-a ajuns o coala? wink1.gif
Eu am stricat o gramada pe cadouri si parca n-am luat mai nimik mad.gif
nusarich
CITAT(Ella79 @ 19-12-2006, 05:36 PM) *

Himere, sunt atat de frumoase ghirlandere si coronitele tale! Pe cuvant, esti foarte foarte talentata. Si coronitele alea sunt frumos arcuite, SUPER!!!
Eu am incercat intr-un an sa imi fac singura o coronita si a iesit o strimbatura, era triunghiulara si eu eram plina de rasina pe maini. Dar ale tale sunt perfecte!! BRAVO TIE!!!!! pupic.gif

Irinush, imi ploua in gura.... si eu mor dupa nuci. Poate ma duc acasa si ma apuc si eu de fursecuri...

ella, tu si-asa te pricepi la prajituri... in curand transformam forumul intr-unul despre prajituri... cel putin pentru sarbatori vom fi iertate...
si mie tot cele cu nuci imi plac cel mai mult.
irinush, acum studiez retetele, sa vad care se "lipeste" de mine...
Monic
Himere, sunt intr-adevar foarte frumoase ghirlandele
tot vroiam sa te intreb, fata, are macar cine sa le aprecieze? sa te aprecieze la adevarata valoare? huh.gif
Apropos de alcohol, se vede ca nu ai avut nimik la bord )).gif cand ai facut ghirlandele lol.gif Au iesit perfecte w00t.gif
_noni_
salutare! am trecut sa va imbratisez hug.gif si sa va zic ca azi nu prea am timp sa intru!

}{sa fiti vesele! cheer.gif
Monic
Dana, ce-ti fac bubitele, le mai scarpini?
Miha, ce face Oscarica? )).gif
irinush
Himere, stai linistita ca si la mine era destul de multa mizerie, cu un copil mic care merge peste tot si cu catel si cu doi adulti )).gif ....

Ella, vino la mine! de fapt, veniti toate ... si asa nu plec nicaieri anul asta din cauza lui David, deci va astept!
danyhoney
Ma bag si eu in gasca iubitoarelor de nuca )).gif

Plec sa cumpar nuca si ce imi mai trebuie...maine fac cozonacul/ cozonacii...

Monic... pupic.gif pentru cuvintele frumoase dar...parerea mea e noi,toate de aici meritam un an mai bun . Si ,de fapt ,nu numai noi : toata lumea ,incepand de la acei care nu au acoperis deasupra capului si nu au ce manca ...pana la cei bogati.
himere2005
multumesc fetelor, pai eu vi le arat voua ca nu prea are cine sa le aprecieze, prietena mea poate...poate totusi anul asta sunt mai frumoase si o sa mi le laude cineva, asta daca nu vor zice iarasi ca sunt cirpaceli )).gif
michelle
CITAT(Monic @ 19-12-2006, 03:43 PM) *

Miha, ce face Oscarica? )).gif

Dragul de el dospeste pe calorifer cred grin.gif , asta daca nu-l chinuie vecinul de apartament )).gif
Monic
Noni, am pus pozele cheer.gif Sper sa ne vedem cat mai curand... N-ai plecat la Timisoara?
himere2005
eu sunt obsedata de simetrie. astia ieri cind mi-au adus canapeaua au pus-o cum au nimerit, eu am mutat-o simetric, ca altfel nu puteam dormi )).gif
Monic
Himere, fa ca mine:
Chiar daca o mai dai in bara poarta-te ca si cand exact asta ai fi vrut, asa ai fi vrut sa iasa, si daca te critica cineva spune-i ca de fapt tie asa iti place(indiferent ce ar fi). Nu te demoraliza. Fiecare cu gusturile proprii. Fii mandra de tine si apreciaza-te tu pe tine. De-ai vedea cat ma laud la babuin )).gif wink1.gif
ALICE
CITAT(Monic @ 19-12-2006, 05:48 PM) *

Noni, am pus pozele cheer.gif Sper sa ne vedem cat mai curand... N-ai plecat la Timisoara?

Maaaama ce-ati mancat acolo?Mi-e raaaaaaaaaaaau!
_noni_
CITAT(Monic @ 19-12-2006, 05:48 PM) *

le-am vazut! pupic.gif give_rose.gif n-am plecat inca , poate dupa 5, nu stiu acum sigur.
daca maine dimineata nu am alte planuri si nu ai nici tu, poate ne vedem, ce zici? smile.gif iti las diseara mesaj pe privat.

}{
ina_ceva
Anca , vii diseara la noua locatie?
MagdaC
Dragutele, am si eu o intrebare in legatura cu snitel. Se poate extinde la orice e prajit in ulei: cum estimati cat ulei absoarbe la prajire? Ca pe mine asta ma confuzeaza, si tind sa punctez astronomic.
Merci. Pup
daconst
Mey dar ce miros de scortisoara cu nuci pe forum... lol.gif

Monic,bubitele vad ca ziua imi dau pace,doar seara si dimineata ma apuca.A fost babuinul sa ia reteta si a dus-o la farmacie.Mai tarziu o ridic si sper sa fie mai bine. huh.gif

Va admir rabdarea de facut fursecuri...eu nu am facut si cred ca n-o sa fac niciodata.Ca nu le mananc,asta e explicatia.Mai repede ma bag la prajituri sau torturi.
Cred ca fac tort de Craciun,respectiv de ziua mea...dar nu m-am hotarat daca cel tigrat sau unul cu mac. blum.gif

Noni,chiar ma gindeam ce faci azi de nu ai scris inca...ma gindeam ca te-a speriat zaluda de Monic. lol.gif
Monic
CITAT(daconst @ 19-12-2006, 05:13 PM) *

Noni,chiar ma gindeam ce faci azi de nu ai scris inca...ma gindeam ca te-a speriat zaluda de Monic. lol.gif

Dana, si eu am crezut la fel )).gif
daconst
CITAT(MagdaC @ 19-12-2006, 06:11 PM) *

Dragutele, am si eu o intrebare in legatura cu snitel. Se poate extinde la orice e prajit in ulei: cum estimati cat ulei absoarbe la prajire? Ca pe mine asta ma confuzeaza, si tind sa punctez astronomic.
Merci. Pup

Eu as spune ca nu.Pentru ca daca e facut in ulei mult sau in friteoza trage mult ulei,pe cind daca e in tigaie de teflon cu o lingurita de ulei e altceva.
Nu am punctat niciodata la fel...si oricum m-am ferit sa mananc snitel gata gatit,daca numaram.E mai greu,parerea mea.
Magda,mai mergi la sala? huh.gif
Ca atunci se compenseaza cu snitzelul... lol.gif
daconst
Tulip,oare are probleme cu net-ul???
Ca parca n-a spus nimic azi...deja e ceva suspect... naughty.gif
MagdaC
Merci Dana. Nu am papat snitel azi, dar mi-a (re)venit ideea asta cand am vazut ca a punctat May cu 1 punct uleiul.
Da, mai merg la sala, doar o data pe saptamana. Insa sambata asta am fost si cu rolele prin parc cheer.gif
Probabil ca de-aia nu explodeaza cantarul, pt ca altminteri am o foameeeeee )).gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 19-12-2006, 06:02 PM) *

Anca , vii diseara la noua locatie?

ina, ma duc la teatru... ieri am crezut ca se anuleaza intalnirea, pt ca nu mai zicea nimeni nimic, asa ca mi-am schimbat programul.dar iti propun, daca vrei, sa iesim la o cafea dupa craciun, daca esti libera!
Ella79
Ma duc acasa si fix in bucatarie ma opresc, sa fac fursecuri. Ca mi-ati facut o pofta.... pa-ba-bi-baaaaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif
irinush
gata! am terminat cu fursecurile ... poze mai tarziu
MagdaC
Mai, am facut si eu fursecurile alea cu nuca maruntita si cu gem in mijloc. Dar, dibace cum sunt, le-am ars sad.gif
Asa ca mie imi mai trebuie o perioada pana imi adun curajul sa mai incerc )).gif
Succes fetelor !!
May
Eu am pus 1 linguritza de ulei de masline pt un snitel cat palma si a fost perfect grin.gif

himere cred ca ai scoate ceva bani pe coronitzele tale, eu, una, as fi interesata hug.gif

irinush wow blum.gif

monic cred ca diseara o sa visez ca mananc ce ai mancat tu cu noni eat.gif drool.gif
Pisik
Pup fetele!
Eu nu m-am mai dus la serviciu azi cheer.gif , dar nu mi-e dat sa stau acasa, tot am alergat de la doua cand am terminat acolo. Acum ma pregatesc pt party
May, Alice, jos palaria pt ambitie! eu ar trebui sa imi pun coada in spate si sa ma ascund sa nu ma mai vedeti

Va pup si o sa fac poze la party
May
Pisik mai bine pune-ti palaria inapoi pe cap, sari pe cai si da-i bice )).gif pupic.gif Un party mi-ar trebui si mie acum cheer.gif yahoo.gif haninoroc.gif party.gif yeah.gif cheers.gif dance3.gif drinks.gif giggle.gif
himere2005
am facut si coronita, sper sa va placa si ea....nu prea imi place funda, dar alta nu am si as mai fi vrut si un pic de albastru dar iar nu am asa ca o las asa

distractie placuta pisik

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos

ultimele 4
michelle
WOW Himere, te intreci pe tine insati give_rose.gif pupic.gif
Sunt absolut superbe

Pisik, distractie faina! Sa dai si pt mine din fundulet cheer.gif
irinush
gata:

fursecuri
michelle
Sa stiti ca si eu sunt cuminte cu puncticelele tease.gif (noroc ca tin post blushing.gif )
himere2005
ai muncit ceva, nu gluma, irinush . am cautat o figurina cu aplauze dr nu o gasesc. asa ca aplauze laugh.gif
daconst
Himere,taci,taci si le faci... lol.gif
Auzi,cum ai prins conurile sa nu cada?Asta e curiozitatea mea. grin.gif

Pisik,distractie faina!!! cheer.gif

Ella,spor la fursecuri...asteptam dovada. lol.gif

Irinush,nu te mai laud ca deja stii ca esti cea mai tare la bucatarie dintre noi. give_rose.gif
daconst
Irinush,hai sa-ti pun o intrebare indiscreta...ca sa vezi ce probleme avem dincolo la mamici... )).gif
Cum ii pui putza lui David la infasat?in jos sau in sus? lol.gif lol.gif
ca parerile sunt impartite...muieri nestiutoare,ce sa-i faci. doh.gif
irinush
multumesc multumesc ... nu e chiar asa de mult de munca la ele, deci la facut fursecuri!!

Dana, cand era bebelus (pana la 10 luni, cam asa, nu mai retin exact) cand ii puneam pamapersul ii ridicam putza, dupa aia, i-o las normal, adica in jos ... sper ca v-am ajutat )).gif
Monic
Himere, esti artista noastra in domeniul decoratiunilor kisses.gif
Irinush, mi-e o pofta de numa drool.gif
daconst
CITAT(irinush @ 19-12-2006, 07:17 PM) *

multumesc multumesc ... nu e chiar asa de mult de munca la ele, deci la facut fursecuri!!

Dana, cand era bebelus (pana la 10 luni, cam asa, nu mai retin exact) cand ii puneam pamapersul ii ridicam putza, dupa aia, i-o las normal, adica in jos ... sper ca v-am ajutat )).gif

Multumesc. pupic.gif
Transmit mai departe la naroade... lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.