Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Monic
Uff irinush, rad de mine
ca eu am citit doar a doua parte, ca ii ridicai putza,
si ma gandeam la cine te referi
Batranerile astea )).gif
himere2005
am mai pus ceva la bia, deloc impresionant, dar chiar nu am unde sa le agat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos

o decoratiune are clopotel, una toba blum.gif nu va ginditi la prostii cind zic clopotel naughty.gif grin.gif

dana cu sirma am legat conurile
himere2005
gata, s-a facut liniste? cind am terminat si eu? sau acum trebuie sa ma apuc de mincare? lol.gif
irinush
Monic, nebunatico ...
Monic
Himere, Irinush blushing.gif mai tregeti-va si voi sufletul ca n-o fi foc pupic.gif
irinush
pai maine nu cred ca mai bucataresc nimic
tb sa ajung la gara sa iau bilete de tren pt vara-mea care vine din america, asa ca sigur nu o sa mai am timp si de altceva ... si mai vbine si tanti la curatenie generala maine asa ca ...
dar joi si vineri si sambata .... ufff, iar la aragaz, ca mai vreau sa fac niste retete
himere2005
irinush, dar cine maninca atita mincare, atit dulce, ca la mine a ramas f mult si chiar daca am mai facut pachete, tot am luat 1 kg dupa ziua biei. mie tare mi-e frica de treaba asta asa ca de Craciun mai usor cu gatitul la mine smile.gif

am gasit unde sa facem revelionul cheer.gif la altii cheer.gif super .o sa incerc sa maninc mai ponderat pina de Revelion, chiar daca de Craciun mai ma dau in barci, ca sa ma imbrac sexy )).gif
Monic
Himerus, vei fi sexy rrrrau, de-abia astept sa te vad...
Faceti Rev-ul cu prietenii cei plicticosi care au fost la ziua Biei? grin.gif
himere2005
nuuuuuuuu )).gif o sa fie nanuta si nanutul (adica tipul care i-a placut Ramonei), dar o sa fie si altii care sunt mai de gasca si daca vine cine cred eu ca vine, sigur e distractie. un tip care danseaza bine naughty.gif

trebuie sa antrenez la dans de pe acum )).gif
Ella79
Eu am bagat deja fursecurile la cuptor. yumiiiii
himere2005
CITAT(Ella79 @ 19-12-2006, 08:48 PM) *

Eu am bagat deja fursecurile la cuptor. yumiiiii

pe care?
himere2005
ella, ma intereseaza pe care le faci ca sa prind si eu curaj grin.gif ca daca imi ies primele, dupa aia capat incredere si oricum stau mai linistita ca am ceva ca backup biggrin.gif

may, tu ce mai zici in seara asta? cind ziceai ca vine "cine vrea prajiturele"? )).gif (bunica)
himere2005
ce mincati in seara asta bun? noi salata orientala cu hamsii smile.gif
danyhoney
Am revenit si eu...Uffff,am umblat ca nebunii pana acum vreo 30 de minute sa gasim mac. NICAIERI ,fratilor !!!! Cica au fost nevoiti sa retraga macul de pe piata pentru ca era prea concentrat si au facut clientii reclamatii : se stie ca din mac se fac si droguri. Dana,sa-mi spui daca tu si gasit acolo,la tine. Asa ca...Dirk nu primeste cozonac cu mac. Ma gandesc sa fac cu branza dar n-am facut niciodata...nici nu stiu cum sa fac umplutura sad.gif

Himere...esti extraordinara !!!!! Respect !!!!
Irinush...pe mine m-au innebunit ...saratelele !!! Mi-e asa pofta de ele...dar nu am forma sa le fac.Nu am mai mancat de cand eram in tara crying.gif crying.gif

CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 06:14 PM) *

ce mincati in seara asta bun? noi salata orientala cu hamsii smile.gif

Eu am bagat ficateii de pasare cu ceapa la cuptor si fac cartofi piure langa si cu ,castraveciori. Papa si pentru mine cateva hamsii,da ?
May
Cine vrea prajiturele pleasantry.gif a venit duminica la 4 dimineatza si pare o baba inofensiva pana acum dar vadit disperata dupa pleasantry.gif copilasul mie, caci asa ii zice lui Remy ca nu prea vorbeste bine romaneste, ea fiind unguroaica.

Habar n-am ce sa mai mananc in seara asta.... am o perioada in care pur si simplu imi este scarba de mancare si parca nu as mai manca nimic dry.gif mi-e foame dar nu stiu ce as putea manca.... probabil ca ceva pate cu rosii....

Dany uite aici o reteta de saratele pe care ai putea sa o faci
himere2005
eu maninc vreo 3 hamsii sa nu ma ingras lol.gif

asta am fact-o si eu, superbuna. saratelele le tai cu cutitul, ce-mi trbuie forme?
Ella79
Himere, eu am facut niste fursecuri simple, din alea gen "nasturasi". N-am avut curaj sa ma bag la o reteta mai complicata.

Reteta e asa:
- trei sferturi de cana de ulei
- 1 cana zahar
- 2 cani jumate de faina
- esenta de vanilie (eu folosesc din aia lichida)
Amesteci toate astea, faci din coca niste bilute pe care le turtesti usor cu podul palmei. Peste fiecare fursec asezi o stafida sau o bucatica de rahat.
Pui fursecurile in tava si le dai la cuptor, la foc mediu (eu am pus la 160 de grade) 10 minute. Gata!

Din cantitatea asta mie mi-au iesit 3 tavi de fursecuri. Sunt foarte bune la gust. Ale mele nu sunt prea aspectuase ca pe unele le-am cam pirlit, altele sunt cam strambe si la altele le-a cazut "ornamentul" adica stafida. lol.gif

danyhoney
May...mersi dar asa o reteta am si eu .Eu ma refeream la saratelele ale subtiri si rotunde ca ale lui Irinush . Stiu ca la gust sunt cam la fel dar...mie pe alea mi s-a pus pata de cand sunt aici )).gif
daconst
Dany,aici este mac...si la Real,de ex.Daca vrei cozonac gata facut este la Norma...bun rau.Eu am luat niste cornulete cu mac,de pofta...v-ati prins ca am iesit in seara asta...cica sa-mi iau crema.Asa ca am facut si 2 magazine,de pofta. grin.gif

Ella,sunt curioasa si nerabdatoare. grin.gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 19-12-2006, 06:24 PM) *

eu maninc vreo 3 hamsii sa nu ma ingras lol.gif

pai mananci si pentru mine 3 si...nu se pune la tine...zici in gand ca sunt pentru mine si zboara gramele in directia mea )).gif .Ce "desteapta" sunt...imi bubuie mintea grin.gif
May
Apoi asta e problema ta la mansarda )).gif fa-le pe astea si cand le mananci inchide ochii si gandeste-te la ale lui irinush hug.gif

Se pare ca nici pate nu mananc dry.gif pt ca am un pate atat de gras incat pe suta de grame are 35 p blink.gif asa ca mananc quark sorry.gif

Nici eu nu gasesc mac aici caci este considerat drog... cel putin asta mi s-a raspuns la un supermarket unsure.gif
danyhoney
Dana...la mine Real e la 45 km.Am fost ieri acolo dar nici prin cap nu mi-a trecut sa ma uit...stiind ca am gasit totdeauna la mine in oras. Asta e...nu papa Dirk cozonac.El vrea facut de mine nu cumparat ....
Oricum noi nu avem Norma sad.gif
Ella79
Dana, daca la poze te referi....nu prea aveti noroc. Nu mai am camera foto asa ca ioc poze. sad.gif Pai daca aveam cu ce, nu puneam cu pana acum cu hainele cumparate din Austria?
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 19-12-2006, 06:33 PM) *

Apoi asta e problema ta la mansarda )).gif fa-le pe astea si cand le mananci inchide ochii si gandeste-te la ale lui irinush hug.gif

Se pare ca nici pate nu mananc dry.gif pt ca am un pate atat de gras incat pe suta de grame are 35 p blink.gif asa ca mananc quark sorry.gif

Nici eu nu gasesc mac aici caci este considerat drog... cel putin asta mi s-a raspuns la un supermarket unsure.gif

Tare chestia cu mansarda lol.gif .Saratele din alea am facut dar...nu tine chestia cu "gandirea" )).gif

E,nu sunt singura cu macul....Se stie ca e ca un drog dar...se pare ca anul asta a fost tare concentrat si nu au voie sa-l vanda...

CITAT(daconst @ 19-12-2006, 06:30 PM) *

Dany,aici este mac...si la Real,de ex.Daca vrei cozonac gata facut este la Norma...bun rau.Eu am luat niste cornulete cu mac,de pofta...v-ati prins ca am iesit in seara asta...cica sa-mi iau crema.Asa ca am facut si 2 magazine,de pofta. grin.gif

Acum mi-a picat fisa... lol.gif Deci tu ,mai nou ai pofta de magazine ??? de fapt...pofte din astea ai avut si inainte de a fii 2 in 1 lol.gif
danyhoney
Plec sa pap !!! pupic.gif
Monic
headspin.gif de asta-mi place mie macul dance3.gif
Hai dany ca eu m-am aprovizionat cu 5 pachete a 200 gr
ti le trimit? wink1.gif
daconst
Daaa,Dany,eu am pofta de tot ce nu am voie sa fac. doh.gif
Desi am promis ca stau cumintica pina pe 1 uite ca nu prea pot.Sper sa nu-mi para rau...dar cind intru in magazine parca uit de toate.iar orasul arata asa frumos impodobit si lume multa dupa cadouri...parca-mi vine pofta de sarbatori.
Bine ca nu-i babuinul acasa sa vada cit am stat in oras ca aveam ce sa-mi aud. blushing.gif
Mai nou ma controleaza daca plec...ca stie ca mi-s dusa si odata ies pe strasse. lol.gif
Monic
Dana, mai bine ma musc de limba si nu mai zic nimic baby.gif
danyhoney
Monic...imi ajunge doar 1 pachet .Mersi,esti o scumpa ! pupic.gif

Dana...ce zici : sa te parasc lui Mihai ? lol.gif lol.gif

Acum chiar plec sa pap.Poate mai sunteti pe aici mai tarziu....adica in vreo 2 ore...
Monic

w00t.gif atata mananci Dany? 2 ore? swoon.gif
May
Pai mesteca fiecare bucatica de cate 100 de ori ca cica asa e bine )).gif
daconst
Monic,tu sa taci ca ti-o iei...iar pe Dany incerc s-o mituiesc acum...cu ceva mac,poate o droghez putin. lol.gif
Monic
OKok m-am prins
tac malc
Imagine
Ella79
Vai Monic, ce tare e Mos Craciun-ul ala care alearga la tine la semnatura. Ma uit si rad ca proasta! lol.gif lol.gif lol.gif

Da Ramona pe unde umbla? Ca parca n-am vazut-o azi...
Monic
CITAT(Ella79 @ 19-12-2006, 09:30 PM) *

Vai Monic, ce tare e Mos Craciun-ul ala care alearga la tine la semnatura. Ma uit si rad ca proasta! lol.gif lol.gif lol.gif

Da Ramona pe unde umbla? Ca parca n-am vazut-o azi...

si eu Ella
de azi-dimineata lol.gif
Ella79
Da eu ma intreb, nu l-o durea fundul pe bietul Mos? lol.gif Pare destul de traumatizanta experienta lui, bietul... lol.gif lol.gif

May, cat sta bunica in vizita? Ca eu n-am retinut.
Ella79
Bey, nu mai zice nimeni nimic? Unde ati disparut toate? In atare conditii, ma duc sa ma bag in pat.
irinush
ma duc si eu sa mananc si anume mancare de fasole, ca asta a cerut sotul meu azi, asa ca am rugat-o pe mama sa faca pt ca eu habar nu am ... asa ca pupici si o noapte buna!
danyhoney
Beyyyyy,Monic,May...voi faceti misto de mine in lipsa ????? V-am trecut pe lista neagra si va tin minte lol.gif lol.gif Si pe langa voi o adaug si pe Dana...auzi la ea :ma drogheaza roll2.gif

Si acum ati fugit toate.....va e cumva frica de ce va asteapta de la mine ???? )).gif
Eu.
buna seara yahoo.gif

am ajuns si eu pe-acasa si vin repede sa dau raportul: am fost la intalnire cheer.gif
asadaaaaar, am cunoscut-o pe nessie, pe ina si pe.....tadaaaaam...pe alex wink1.gif
nu stiu ei, dar eu una m-am simtit fff bine, in ciuda oboselii. s-a ras, s-a mancat blushing.gif, am facut si poze, dar putine ca lumea s-a ferit de aparat ca de urzici sorry.gif , mai ales ina si alex. nici nu-mi vine sa cred ce lume frumoasa avem aici, pe forum w00t.gif

eu regim nema, m-am ingrasat si n-am deloc vointa, mananc porcarii.astept cu nerabdare sa vina babuinul acasa ca m-am saturat de singuratate blink.gif

o seara excelenta tuturor.
noapte buna
danyhoney
Ma bucur ca v-ati simtit bine,Gigelu !! Ce ma oftic ca eu nu ma pot vedea cu nimeni de pe forum sad.gif sad.gif sad.gif .
danyhoney
Otilici...ce mai zici ?? te lasa bb sa te ocupi de pregatirile de sarbatori sau anul asta face sotul tau totul ? mai scrie-ne despre tine si despre bb ...de abia asteptam sa mai stim cate ceva despre voi.
ramonavlas
Buna seara. Eu acum am venit de la cumparaturi din Metro. Azi am cam terminat curatenia generala. Mai am pe joi sau vineri de aspirat, spalat pe jos si sters praf.
Anul asta de Craciun fac 5 feluri de prajitura, patru din ele, le fac pt prima data. Doamne ajuta, ca daca nu ies........sa nu vina nimeni la colindat ca nu o sa am prajituri.
emu
Ho Ho Ho Imagine

Dany-honey parca tu vroiai o reteta de umplutura pe baza de branza pt cozonac... daca-mi aduc bine aminte, iar am citit pe fuga grin.gif poate poti sa te inspiri din reteta asta de cozonac.

himere, imi cer scuze, am fost atat de incantata ca am uitat sa dau detalii )).gif... asta-i omahasteaks au tot felul de produse de carne si gourmet; inca nu stiu ce-i in pachet, ca noi doar am fost anuntati sa fim maine acasa ca atunci ne va fi livrat naughty.gif

multumesc de compliment ina, ca sugestii mai vin si eu cu niste idei (asta daca nu stiai deja smile.gif ), doar ca in ambele cazuri trebuie downlodata aplicatia: poti folosi Hello: Hello; noi am incercat anul trecut, poti vedea cum a iesit aici; Hello merge folosit si impreuna cu Picasa. Pe asta nu am mai incercat-o... julyalina am vazut ca o foloseste cu succes smile.gif.

hahaha peste ce am dat in cautare de cat mai multe iconite animate cu santa lol.gif funisland.com, mi-a atras atentia asta Christmas Father's big sock
Imagine
danyhoney
santa2.gif Mersi mult,Emi !! am gasit si eu acea reteta dar ..nu stiu cata branza sa folosessc .Oricum voi incerca...trebuie sa fac un cozonac "romanesc " cat de cat si pentru Dirk...inafara de stollen ( maine iar trebuie sa fac ,uffff).Cum spuneam ,pe 25 nemtii vor manca romaneste la noi acasa asa ca...fac un cozonac cu branza pentru Dirk....sper sa-mi iasa.
danyhoney
La asta te referi ,Emi ????
Imagine
ina_ceva
Somnic usor, neuroni!!!
danyhoney
Noapte buna ,Ina !!!!

Se pare ca sunt singura care mai bantuie pe aici la ora asta )).gif

Plec si eu la Imagine
Cred ca voi mai Imagine....dar voi adormi candva.
emu
am facut cozonac cu umplutura amestec din cea de branza si cea de stafide anul trecut... si a iesit foarte bun, ma bazez pe reactia celor mai critici din familie la capitolul mancare lol.gif (mama si sotul) cand spun asta smile.gif
eu am pus cata branza am considerat necesara la momentul respectiv... cantitatile sunt la alegerea ta smile.gif

ha! nu mi-a reusit postarea imaginii nici cu imageshack si nici incarcata din calc, nimic devil.gif da, de asta ziceam )).gif multam de ajutor floare.gif

mi-ai dat o idee cu cozonacul cu branza, ma duc sa caut retete de merdenele drool.gif !!!
somn usor tuturor!
ina_ceva
Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.