Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Ce frumusele suntetzi, monic si noni!
Miha, neaparat retzeta tortului! wink1.gif
Himere, imi plac ornamenele tale!
May, eu tot timpul am punctat: Snitel din carne de pui 150g 4,5 ;Snitel de porc pane 150g 7,5.

Irinush, esti o adevarata bucatareasa!! naughty.gif
Anca, de craciun plec acasa si ma intorc abia pe 30 dec; mai vb hug.gif
Eu, hug.gif pupic.gif
Dany-dulce, poate ne vedem cand vii in vizita pe aici wink1.gif hug.gif
himere2005
neata, v-am citit, astept poze de la intilnire
revin cu povesti picante mai tarziu naughty.gif )).gif
sa nu uit cafeaua smile.gif
ina_ceva
Himere, fa tu cafea la fete, ca eu nu prea le stiu preferintzele blushing.gif !!

Pe mai tarziu pupic.gif hug.gif
himere2005
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...mp;#entry284314
reteta de fursecuri ptr. Ramona

vroiam sa va povestetesc patania mea de aseara. am hotarit sa inauguram canapeaua )).gif si, in timp ce ne zbenguiam noi, eu eram on top, cred ca intr-un fel il trageam pe dan de a ajuns cu picioarele in ligheanul plin de jucarii care era la marginea patului, intr-o parte. a inceput sa zbirniiie o gainusa, ca era din aia care te avertizeaza dacaa atrecut timpul sau nu si nu cred ca era bine setata, asa ca,...cum a atins-o...zbrrrr lol.gif noroc ca nu s-a trezit fata biggrin.gif
Ella79
neataaaaaa beau si eu o cafea si va citesc pana ma mai trezesc putin. Am dormit tare rau azi noapte. Am visat ca faceam 2 mastere in acelasi timp, unul la Oradea in drept civil si unul la Craiova in studii europene (pe asta chiar il fac) si luasem 5 la un examen la Oradea.

Himere,
ce patanii ai si tu!! Ma faci sa rad de dimineata asa lol.gif lol.gif La voi in casa e cu capcane ca sa fie totul mai picant lol.gif
himere2005
ce planuri aveti pentru azi? biggrin.gif eu ma gindeam sa incerc totusi niste fursecuri, dar nu am ce-mi trebuie.ca parca as vrea sa fie mai gustoase, nu simple, simple smile.gif

am gasit pe siteul dat de emi un avatar dragut, un gif de fapt, si nu-l ia ca e mare. astept sa se trezeasca babuinul poate ma ajuta el. am doar paint in calculator.oare merge sa descarc vreun program de pe net?
nusarich
buna dimineata tuturor!

vai, ce somn imi e... mor de somn, fratilor, mai am un pic si adorm pe birou. am adromit zilele astea tot pe la 12-1, iar de trezit tot pe la 5.30-5.45. in curand nu ma mai trezesc... azi dimineata ma intrebam ce trebuie sa fac cand eram in baie...

irinush, foarte reusite prajiturile! o sa fac si eu. am o intrebare: cele cu gem nu se lipesc daca le suprapui? ca pe culinar am vazut ca fetele le mai si suprapuneau.
ella, o sa incerc si prajiturelele tale, suna usor de facut.

himere, esti tare nebunica...

dany, vrei sa faci cozonacul cu umplutura ca cea de pasca? eu zic ca ar iesi super. eu de obicei la pasca pun cam 500g de branza, stafide cat cuprinde, zahar vanilat si zahar dupa gust.

gata, plec la treburi...
himere2005
hai ca am gasit pe net acdsee, sa vad ce pot face?
Ella79
Himere, eu azi nu mai bucataresc nimic, mi-ajunge! Azi mi-am propus asa:
- sa fac niste rapoarte care imi stau de mult pe creier, sa scap odata de ele
- sa merg sa scot pe hartie niste poze dragute cu familia mea sa le punem in casa cea noua
- sa merg la sala
- sa ma vad cu o prietena dupa sala
himere2005
ai terminat cu cadourile Ella?
Ella79
Da, Himere. Anul asta eu am cumparat cadouri din Austria, asa ca n-am mai fost nevoita sa umblu prin magazine prin Bucuresti. Mai am doar sa le impachetez frumos (bine ca mi-am adus aminte sa merg azi sa cumpar coala, cutii si panglici) si gata!
Bineinteles ca tot am emotii... daca ce am cumparat eu o fi pe placul fiecaruia, daca e un cadou suficient, daca am nimerit masurile si tot asa....

himere2005
in afara de haine ai mai luat si altceva?
Ella79
daaaaa, pai nu le iau haine la toti, ca nu le nimeresc masurile. Mamei mele i-am luat un set de creme anti-aging de la Clinique si un blender de bucatarie, tatalui meu i-am lut o valiza mare Samsonite, lui frate-miu o camasa casual de iarna Burbery, prieteni lui o crema anti-gravitatie de la Clinique, babuinului meu un hanorac de la Camel si cam atat.
Azi o sa mai scot pe hartie niste poze, mai cumpar si niste rame foto sa pun pozele in ele si o sa le fac cadou tot parintilor mei.

Nu stiu daca e suficient cadoul pt prietena lui frate-miu.... ma mai uit azi sa vad, poate ii mai iau ceva, nu stiu...
daconst
Neatza buna!

Eu tot cu bubele mele adorm si ma trezesc...adica scarpinata. lol.gif
Am tot citit pe net si cica pina nu nasc nu scap de ele...asa ca ori cu crema,ori fara n-am ce face.E o reactie alergica ceva si e intalnita la 18% din gravide.Mda,asta e. sorry.gif

Ina,vad ca tu inchizi ziua si o deschizi...dar de tine nu ne spui nimic.Nici de intalnire,nici despre tine...secretoasa mica. huh.gif

Himere,nebunatica ca de obicei...ma asteptam sa rupi canapeaua deja... lol.gif
Glumeam...ca stiu ca e pe rate. lol.gif

Ella,poate faci rost de aparatul ala,ca prea ne tii in suspans. naughty.gif

Ramona,chiar ma gindeam la tine ca nu ne-ai mai spus ce faci de sarbatori si cum te-ai impacat cu ideea de Revelion separati?

Tulip,poate macar azi dai un semn de viata... sorry.gif

Monic, pupic.gif
Mai glumesc si eu...n-o lua asa in serios. )).gif
himere2005
TULIP, TE VREM cheer.gif )).gif
ramonavlas
Neatza! )).gif
Himere, multumesc pt retete. Chiar ieri am stat vreo 2 ore pe culinar sa ma hotarasc ce prajituri fac si m-am hotarat. Aseara am fost si la cumparaturi sa iau ce mai imi trebuie. Noroc ca mancarea o fac la restaurant , o duc la ai mei, si de acolo imi iau si eu ce trebuie..........
Daconst, m-am impacat cu idee Rev-ului separat. Nu mai sunt chiar ca la inceput......si el vede asta deja. Ma rog, el nu s-a schimbat, la comportament ma refer, dar ma deranjeaza din ce in ce mai tare prezentei fufei aleia....desi nu vorbim despre ea si nici nu se intalnesc ei mai mult decat inainte.
Nu stiu cum sa mai imi programez timpul. Azi de la 13 am programare la manichiura si pedichiura, dupa care ar trebui sa mai merg prin oras sa mai iau cadouri. Joi de la 18 cosmetica, vineri 15 coafor, sambata 11 epilat. Si tot sambata facem si bradul. Eu prtajiturile cand le mai fac???????????? Am vrut sa le fac pe toate intr-o zi, dar se pare ca va trebui sa ma apuc de pe joi.......... sad.gif
O zi frumoasa si mai "vorbim" dupa-masa.
V-am pupat.
himere2005
miroase asa frumos in casa a brad smile.gif

nu stiu ce sa ma fac. mama a facut comanda de brad si pentru mine desi eu nu doream, a zis ca-l plateste ea. problema e ca ma incurca si nu am nici globuri suficiente rolleyes.gif
daconst
Cind va aud ce program incarcat aveti... doh.gif
Asa e in Ro de sarbatori...alergatura,stres si apoi mananci 2-3zile de nu mai poti vedea mancarea in ochi.Are si asta farmecul ei,dar parca prea multa agitatie pentru timp asa scurt.
Eu m-am dezobisnuit de stilul asta deja.
Si cind am fost ultima oara acasa toata lumea alerga ca nebuna si eu stateam pasiva.Adica era si mai simplu ca mancare aduceam de la mama,vecina-mi facea prajituri...doar trebuia sa spun de care vreau...
iar eu faceam doar bradul si trebuia sa ajung la coafor si cosmetica.
Babuinul facea aprovizionarea la bauturi si cam atat.A,si bani marunti pt.colindatori ca-i primeam pe toti. grin.gif
Apoi abia asteptam sa mergem cu colinda...mai ales ca eram in gasca si al meu era cu chitara...ce mai o frumusete. sad.gif
De astea imi pare rau si de petrecerea de Revelion,care era la restaurant de fiecare data si trebuia sa-mi caut tinuta...acolo alt stres...dar se merita macar. wink1.gif
ALICE
Inventezi tu ceva sa-l impodobesi.Sunt sigura
nusarich
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 11:29 AM) *

miroase asa frumos in casa a brad smile.gif

nu stiu ce sa ma fac. mama a facut comanda de brad si pentru mine desi eu nu doream, a zis ca-l plateste ea. problema e ca ma incurca si nu am nici globuri suficiente rolleyes.gif

pai sugereaza-i mamei tale sa-l aduca gata impodobit...
daconst
Cum asa Himere?Nu vroiai sa faci brad?pai se poate... grin.gif
E pacat de talentul tau...sa nu-l pui in valoare inca o data. wink1.gif

Ce tare esti,Nusha... lol.gif
la asta nu m-am gandit. doh.gif

Te-am intrebat intr-un mesaj cu ce te vopsesti...dar nu mi-ai raspuns... sorry.gif
E secret? blushing.gif
Ella79
Asa e Daconst, ai dreptate! Alergi in zilele astea ca bezmeticu de nici nu simti ca vin sarbatorile. Tu esti disperat sa faci si prajituri, sa faci si curat, sa impodobesti si bradul, nu mai zic de stresul cumparatului de cadouri si mersul la coafor unde e full! Si colac peste pupaza, te mai duci si la serviciu mad.gif
In oras se circula de zici ca vine sfarsitul lumii. Bara la bara, toata lumea claxoneaza, toti injura.
Eu mancare nu fac, pentru ca imi face mama. Prajituri fac doar daca am chef, in rest tot de la mama sau cumpar ceva. Brad anul asta nu sunt sigura ca vreau sa fac la mine acasa.
Dar tot sunt stresata ca n-am cu ce sa ma imbrac in noaptea de Revelion si ca am pierdut nr de tel de la coafor si cosmetica si mi-e ca raman fara programare.
Oricat mi-as propune sa raman calma, tot nu pot. E atata agitatie in jurul meu, ca ma trezesc si eu alergand de nebuna incoace si incolo.
Pisik
Neatza fetele!

Eu sunt cu ochii in gura ca m-am trezit culcat la 2,30.
A fost dragut la petrecere, am dansat, am facu si 2-3 poze, dar nu am apucat sa le descarc, evident. Nu m-a impresionat hotelul Novotel, e modern, e tot ce vrei, dar sala in care am facut noi mi s-a parut f f f rece si impersonala.
Azi am de gand sa scap de un teanc de facturi tcare zace la mine pe birou si am de gand sa imi gasesc si eu retete sa ma hotarasc ce fac si sa le scot la imprimanta la servici, ca vineri seara si sambata prajituresc. Azi ma duc la un eveniment dar nu am nici un chef, iar maine sarmalesc. Deja imi miroase a sarabtori rau de tot si scaunul are arici.
Va pup si va doresc o zi buna!

CITAT(Ella79 @ 20-12-2006, 11:42 AM) *

Asa e Daconst, ai dreptate! Alergi in zilele astea ca bezmeticu de nici nu simti ca vin sarbatorile. Tu esti disperat sa faci si prajituri, sa faci si curat, sa impodobesti si bradul, nu mai zic de stresul cumparatului de cadouri si mersul la coafor unde e full! Si colac peste pupaza, te mai duci si la serviciu mad.gif
In oras se circula de zici ca vine sfarsitul lumii. Bara la bara, toata lumea claxoneaza, toti injura.
Eu mancare nu fac, pentru ca imi face mama. Prajituri fac doar daca am chef, in rest tot de la mama sau cumpar ceva. Brad anul asta nu sunt sigura ca vreau sa fac la mine acasa.
Dar tot sunt stresata ca n-am cu ce sa ma imbrac in noaptea de Revelion si ca am pierdut nr de tel de la coafor si cosmetica si mi-e ca raman fara programare.
Oricat mi-as propune sa raman calma, tot nu pot. E atata agitatie in jurul meu, ca ma trezesc si eu alergand de nebuna incoace si incolo.

Cat de bine ma regasesc in tine, Ella!
Doar ca eu trebuie sa gatesc, pt ca deh, mi-am dorit masa mare de Craciun! doh.gif
daconst
Ce m-as sarmali si eu...vorba lui Pisik... lol.gif
Sa vad ce zice babuinul...daca se risca la cumparaturi,daca nu o las pentru Anul Nou ca atunci ma pot agita mai tare. grin.gif
Monic
Himere, nu ai conuri de brad? Le dai cu un auriu sau argintiu, poti pune o fundita si ai pomul facut hug.gif
Dana mi-a facut placere sa te stresez blushing.gif give_rose.gif
himere2005
eu aveam unul micut din plastic, anul trecut si beteala si globurile imi ajungeam, iesea frumos, acum, cu improvizatii, s-ar putea sa iasa ca o sorcova, in plus, trebuie sa stau non stop dupa bia sa nu traga de el. globurile de jos nu stiu cum sa le pun sa nu ajunga bia si parca vad ca nu o sa pot dormi noaptea din cauza ca nu o sa fie simetric decorat lol.gif lol.gif
daconst
Himere,cred ca mai mari probleme ai cu tine...nu cu Bia. grin.gif lol.gif

Monic,dracusor mic ce esti... devil.gif )).gif

Fetele ati vazut ca v-am trimis zapada?M-am gindit si la voi... wink1.gif
himere2005
monic, mai am niste conuri f. mici si globuri mici si uritele, dar mie imi place sa fie mai simplu, citeva globuri mari rosii sau galbene, niste clopotei, fundite si beteala groasa, ceea ce pentru brad mare nu am. poate mai imi aduce mama ceva
Monic
cum va spuneam mi-am luat ruj Lipfinity de la Max Factor
M-am facut ieri pe la 5 cu el... aseara nu l-am putut spala tot, iar ce-a ramas din el pe buze e inca tot acolo.
Parca mi l-au tatuat )).gif
Eu de obicei imi mananc rujurile, dar vad ca asta e al dracului, nu se duce cu nici un chip
ce ma bucur cheer.gif
ALICE
CITAT(Monic @ 20-12-2006, 12:03 PM) *

cum va spuneam mi-am luat ruj Lipfinity de la Max Factor
M-am facut ieri pe la 5 cu el... aseara nu l-am putut spala tot, iar ce-a ramas din el pe buze e inca tot acolo.
Parca mi l-au tatuat )).gif
Eu de obicei imi mananc rujurile, dar vad ca asta e al dracului, nu se duce cu nici un chip
ce ma bucur cheer.gif

Asta e bun si pt mine atunci.Ca si eu tot asa sunt.N-apuc sa ies din casa cu el pe buze
daconst
Monic,sa-l folosesti sanatoasa...ce culoare ti-ai luat?
Eu m-am tot uitat la ele,dar nu am gasit nuanta sa ma convinga sa-l iau.
Mai nou nici nu folosesc culori stridente la buze pentru ca prefer sa-mi acentuez ochii... huh.gif
Deea
pupic.gif fetele!

mai beau o gura de cafea cu voi si am fugit la cosmetica cheer.gif ...tratament, epilat, tuns, coafat. manichiura, pedichiura cheer.gif cheer.gif cheer.gif

azi n-o sa ma prea vedeti, mai am de cumparat un cadou si apoi merg cu Alexia la cantarit si masurat....sper sa am ce citi diseara.

am vazut un film dragut aseara what dreams may come

daconst
Deea,ce te invidiez...vreau si eu la cosmetica si coafor. sorry.gif
Sa simt si eu ca vin sarbatorile... lol.gif
michelle
Salutare dragi neuroni cheer.gif

Ieri am umblat dupa cuier, si am cumparat unul micut si dragut, pt mama (are 2 raftulete, oglinda si loc de depozitat pantofi). Mai trebuie sa gasesc un scaunel cubulet. Vazusem la bamboo dar sunt prea moi, nu sunt stabile. Mai era in metro unul, daca nu gasim altfel, il luam pe acela.
Si eu ar trebui sa ajung la coafor sa-mi tai varfurile, dar de la ultima experienta, nu prea imi vine sa ma mai risc grin.gif
Pe aici la serviciu lumea e deja in concediu, miroase a sarbatori... naughty.gif
michelle
M-am pus pe ascultat colinde sa fiu in ton cu atmosfera de sarbatori blum.gif
himere2005
da-ne si noua linkul miha
irinush
Neata fetelor!
azi nici eu nu mai bucataresc ca, sincer m-am cam saturat si oricum de vineri iar incep ... am pus doar de paine in masina si ii dau drumul sa framante ...

Nusarich, eu nu am suprapus fursecurile cu gem, le-am asezat intr-o tava una langa alta tot de frica sa nu se lipeasca intre ele.

Azi trebuie neaparat sa ajung la gara sa iau bilete pt vara-mea si sotul ei, sper sa mai gasesc ca acum in perioada asta e cam nebunie cu plecarile alea ... desi nu aveam nici un chef sa merg pana acolo la halul in care se circula in bucuresti sad.gif
si sper sa ajung si prin niste magazine macar aici pe langa mine ...
in rest ... o zi buna va doresc!

michelle
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 10:58 AM) *

da-ne si noua linkul miha

Le am pe computer, le pot pune pe FTP daca aveti Total Commander sau Windows Commander instalat.

Irinush, spor la cumparaturi
irinush
multumesc Miha, habar nu am ce vreau sa cumpar, dar vad eu )).gif
himere2005
de mincare, in afara de dulciuri ce faci irinush?
irinush
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 01:04 PM) *

de mincare, in afara de dulciuri ce faci irinush?

Himere, in prima zi de craciun vom kmerge la ai mei, deci mancare face mama, ma refer la sarmale, ciorba etc
iar pt noi acasa, sotul meu a zis ca vrea gratar, deci vom avbea ceva carne de porc pt gratar si niste peste pt mine si david tot la gratar, niste salate (de cruditati, de ton cu surimi si porumb, de fasole verde, de vinete si de ardei copti) toate cu diverse sosuri si ... cam atat ... a! si ceva aperitive daca o sa vrem ... deci nimic spectaculos ...
ca dulciuri vreau sa incerc o reteta de tarta cu lamaie, am gasit-o tot pe culinar si suna fff bine si o sa mai fac cozonac atat.

ALICE
Si eu fac ceva experiente culinare.Deja ma imaginez ca-n desenele animate,ca ies pe cosul de fum sageti de fulgere,bulbuci.....
michelle
Coafuri de revelion
Pisik
Himere, parca tu ziceai la ziua Biei ceva de niste cosulete gata preparate pe care le umpli cu icre, crema de branza, etc.?
Ca eu caut disperata de o sapt si nu gasesc, heeelp!
Pisik
tocmai ce am primit de la iubi (a venit special sa imi aduca) un salam de biscuiti de post. Si cica sa mai tii dexintoxicare, pai cum naiba sa tii? oricum, aveam azi o foame in mine ca nu rezistam numai cu legume si fructe, mi-a adus si painica neagrasi voi papa cu salata si pt ca pap salamul o sa incerc sa nu mai pap diesara
himere2005
pisik, eu de la ALCOM am luat, minimarket din galati, de la piine, dar nu stiu daca la voi exista asa ceva, tot la raionul de piine te poti uita, dar nu in supermarket, cred ca in minimarket mai degraba, undeva unde este si cineva care sa cintareasca, ca ele sunt la cutii mari si de obicei le desigileaza in fata ta si iti cintaresc cite vrei ca altfel se usuca daca le tii mult timp asa.
cred ca ma iau dupa tine cu surimi irinush, mai caut si pe net biggrin.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 01:27 PM) *

pisik, eu de la ALCOM am luat, minimarket din galati, de la piine, dar nu stiu daca la voi exista asa ceva, tot la raionul de piine te poti uita, dar nu in supermarket, cred ca in minimarket mai degraba, undeva unde este si cineva care sa cintareasca, ca ele sunt la cutii mari si de obicei le desigileaza in fata ta si iti cintaresc cite vrei ca altfel se usuca daca le tii mult timp asa.
cred ca ma iau dupa tine cu surimi irinush, mai caut si pe net biggrin.gif

Mercic mult Himere pupic.gif Daca nu gasesc renunt
himere2005
INGREDIENTE:
400 g surimi ,doua-trei oua fierte ,o legatura de ceapa verde ,4-5 cartofi ,smantana ,sare ,ulei ,otet ,piper ,o lingura cu pasta de peste sau usturoi

MOD DE PREPARARE
Surimi gata pregatiti se lasa la dezghetat si se toaca marunt. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei, dupa care se taie in bucati potrivit de mari. Rosiile si castravetii se spala si se taie felii. Ouale se pun la fiert, dupa care se taie rondele, la fel si ceapa verde. Se amesteca legumele cu bucatile de surimi, se adauga cateva picaturi de otet si ulei si se omogenizeaza totul. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se poate adauga si o lingura cu pasta de peste sau pasta de usturoi.

BAUTURA:
Chardonnay
SFAT
Se poate servi cu smantana.

deocamdata asta am gasit, suna tentant
Ella79
Fetelor, ce va bucatariti voi!!!
Ia ca vineri - sambata poate ma bag si eu sa inventez niste salate ceva. Pana acum n-am mai facut de una singura dar e momentul sa incep de undeva, nu?

Tocmai a venit o colega de a mea in vizita la birou cu fetita ei de 4 luni. Asa ca eu stau cu copilul in brate. E atat de frumoasa si de cuminte.... )).gif
Ce lucrari, ce rapoarte... ma joc cu copilul azi!
bpaula
Sarbatori Fericite!!!!!

Un AN NOU plin de bucurie, sanatate, fericire, iubire si tot ce va doriti...

dana nastere usoara si sanatate multa tie si la bebe...

va pup dulce pe toate pupic.gif ...plec in concediu la ai mei pana pe 5 ianuarie si nu o sa mai am internet

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.