Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
Paula,multumim,la fel si tie...te asteptam sa te intorci sa fim din nou pe baricade impreuna! pupic.gif

Ella,vezi ca poate se ia...si te molipsesti si tu... naughty.gif
irinush
suna super tentant Himere, os a o fac si eu de craciun merci!
May
Neatzaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif

ella unguroaica sta cat vrea ea.... adica 1 luna...2...3.... dry.gif

ina ms pt punctaj dar eu imi cumpar pieptul de pui gata facut filete si nici unul nu are mai mult de 120 gr pupic.gif

danydulce deci eu chiar ti-am luat apararea, da?!!! )).gif hug.gif

Apropo de toata forfota voastra pt Craciun.... eu sunt super relaxata.... sa nu aruncati dupa mine cu rosii! lol.gif Serios acum, cadouri le-am facut numai alor mei si le-am trimis la inceputul lunii, pt socrii nu vrea Remy sa le ia nimic in primul rand pt ca nu merita si in al doilea pt ca nici ei nu fac cadouri la nimeni. Mancare nu o sa fac nimic deosebit mai ales acum ca a venit bunica lui Remy si ii face ea ce vrea, iar eu oricum incerc sa fac cat mai putine abateri. Nu mai vreau sa fac ca in ceilalti ani cand in preajma sarbatorilor mancam ca sparta caci aveam o scuza si apoi trebuia sa slabesc inca 5 kg pe langa ce aveam deja dry.gif. Mai bine ma abtin un an sau 2 sau cati or fi nevoie pana ajung asa cum vreau ( adica slaba, creatza si cu tzatze mari naughty.gif lol.gif ) iar apoi voi avea toata viata la dispozitie sa gust din toate sau sa imi permit o perioada de ingrasacioase.

Aseara am fost dupa Remy sa il iau de la munca cu o jumatate de ora mai inainte special pt voi. Vroiam sa fac poze la toate decoratiile de pe aici si trece un prost pe langa mine si imi zice : asa, fa poze ca voi in Romania nu aveti blink.gif . Am ramas masca si eram gata sa ii zic vreo 2 dar cand ma uit la el... un biet mos pricajit asa ca l-am lasat in pace. Oricum mi-a stricat tot cheful si nu am mai facut nimic. Si sa stiti ca luminitzele de la noi din tzara sunt mai frumoase si mai multe decat aici ! wink1.gif
ina_ceva
Buna yahoo.gif

Dana, ce sa spun de intalnire; cred ca mi-a turuit gura...mama mama....
Nu stiu daca v-am spus, dar am avut pneumonie si am stat vreo trei saptamani acasa, am iesit doar de vreo trei ori. Aseara, cand am dat de nessie, alex si gigelu, imediat mi-a venit cheful de vorba (pe care nu-l am de obicei devil.gif )

Monic, sa folosesti rujul cu placere!
Deea, e superb filmul!

CITAT(Ella79 @ 20-12-2006, 11:41 AM) *

Ce lucrari, ce rapoarte... ma joc cu copilul azi!

ella, sa inteleg ca ti-a facut pofta w00t.gif ?

Sarbatori fericite, bpaula!!!!
daconst
Ella,sa nu te doara spatele... lol.gif

May,vezi cu sanii cind slabesti ca cica scazi si de acolo...deci mai cu mila. )).gif
michelle
Eventual ai putea sa ii masezi sau sa faci ceva gimnastica
May
Ma tot gandeam ce naiba e surimi asta... ma gandeam ca e ceva peste asa ca am dat un search pe google si cand am vazut poza .. doh.gif . Aici ii zice betisoare de peste si mie nu imi plac deloc unsure.gif . In fine, am si eu 2 retete pt voi cu acest surimi, pe ambele le-am incercat caci le face soacra-mea destul de des si la toata lumea place numai mie nu, asa ca nu va luati dupa mine caci eu sunt sucita tease.gif

Prima reteta :

Surimi se taie marunt ( ca ceapa ) si se amesteca cu ceapa taiata la fel de marunt, un catzel de usturoi si maionez dupa gust. Iese un fel de pasta care poate fi intinsa pe feliutze de paine toast.

A doua reteta:

Se taie surimi in feliutze subtiri ( ca ridichile ) si se amesteca cu salata, ceapa si cu ( la alegere ) otet si ulei / putina maioneza cat sa o lege un pic.

daconst sa te auda Dumnezeu si sa scad si de acolo macar un numar ca sunt super happy )).gif
daconst
CITAT(michelle @ 20-12-2006, 02:21 PM) *

Eventual ai putea sa ii masezi sau sa faci ceva gimnastica

Miha,noi amandoua cu sfaturi ca stim ce inseamna sa-i pierzi... lol.gif

Iar,May,ar da jos de acolo cu placere. doh.gif

Lumea asta e tot pe invers. )).gif
May
Mai... rochiile de ieri pe care ni le-a aratat michelle nu erau cine stie ce, dar coafurile de azi sunt chiar dezastru! Sau sunt eu sucita? Eu, una, nu mi-as face asa ceva blink.gif astia chiar vb serios? w00t.gif

Ma duc sa biciclesc, vb mai incolo pupic.gif
Monic
CITAT(daconst @ 20-12-2006, 11:24 AM) *

Monic,sa-l folosesti sanatoasa...ce culoare ti-ai luat?
Eu m-am tot uitat la ele,dar nu am gasit nuanta sa ma convinga sa-l iau.
Mai nou nici nu folosesc culori stridente la buze pentru ca prefer sa-mi acentuez ochii... huh.gif

Dana, am luat Feminine, nr 180 si am nimerit tare bine culoarea. In ambalaj are o nuanta aiurea, dar pe buze e foarte...feminina culoarea
himere2005
may, dar a ce au gust de nu-ti plac? )).gif eu acum i-am cumparat deja, imi plac sau nu, trebuie sa-i pun pe masa. eu cred totusi ca vor fi buni. mai am niste creveti decorticati mici si picioruse de broasca...a si niste pulpe americane. si am zis ca daca tot o sa ne ajunga pe o masea la fiecare, sa pun in farfurie asa.pulpa cu salata asta de surimi si alaturi de pulpe picioruse si crevetii astia mici. bine...in afara de astea mai am ciorba de burta si o sa mai fac cred niste cutiute umplute, poate salata beuf si alte traznai, dulciuri. iar pe 25 merg la mama.
ina_ceva
Eu ma bag la somnic; azi noapte nu am prestat decat 2ore jumate doh.gif

Dupa ce Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva, le spuse:
- Imi mai raman doar doua haruri. Unul este arta de a face pipi din picioare si...
- Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu il vreau, te rog, Doamne, te rooog, te rooog!!!!!! da?? -intrerupse Adam imediat- asta mi-ar simplifica viata in mod substantial....
Eva accepta, dand din cap si zise ca lucrul acesta nu avea atata importanta pentru ea.
Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar. Adam urla de bucurie, alerga prin gradina raiului, facu pipi langa toti copacii, pe urma alerga si pe plaja, facand desene pe nisip cu pipiul lui...
Dumnezeu si Eva il contemplau in tacere pe barbatul nebun de fericire si, dupa un timp, ea se intoarse catre Creatorul Suprem si-l intreba:
- Care e celalalt dar, Doamne?
- Creier, Eva.. creier
May
himere nu te lua dupa mine ca mie nu imi plac multe care altora le plac. Au gust de peste, nu e vreun gust iesit din comun... dar mie nu mi-au placut. Tine cont ca mie nu imi plac nici icrele de peste, caracatitza, scoicile, langustinele si alte mustacioase hug.gif
May
Me - the cow grin.gif
Ella79
Gata, a plecat bebelusul de la mine din birou, semn ca trebuie sa ma apuc sa si muncesc, nu? E atat de draguta, e o bombonica de fetita de 4 luni si o zi.
Si chiar ca mi-a facut pofta de bebelusi. )).gif

May
, sa stii ca nici mie nu mi-au placut deloc coafurile de azi. Erau oricum numai de ocazie nu. Si nici dupa surimi nu ma dau in vant chiar deloc, asa ca nu esti singura.
himere2005
ce-ai slabit may cheer.gif se cunoaste, da-i inainte

)).gif mai Ella, imi dati emotii, poate ramine lumea nemincata la mine lol.gif oricum o sa fac si ceva de backup )).gif
May
Ma asteptam la ceva propuneri mai spectaculoase pt Revelion de la astia... mai ales ca in ceilalti ani ramaneam masca atunci cand ma uitam la coafurile propuse, indiferent de site dry.gif

Azi gatesc orez cu carne de fazan blum.gif

Himere multumesc give_rose.gif bicicleta functioneste bre ca nu mai am picioarele gelatinoase, acum sunt ca o piftie mai tare lol.gif
himere2005
sa ne spui cum e la gust may carnea smile.gif
May
E buna, nu are un gust specific, seamana cu cea de pui decat ca e mai tare un pic... parca e de ratza grin.gif . Noi mancam f des fazan pt ca seful lu` soacra-mea merge saptamanal la vanatoare si vanatul il daruieste pe la angajati )).gif

Hai ca ma duc la cratitza.... oricum cred ca o sa mananc singura ca a facut unguroaica spanac si cred ca o sa se simta ``obligat`` Remy sa manance pt ca l-a facut special pt el dry.gif
himere2005
spor la treaba, ma apuc si eu, va mai citesc numai sa scrieti )).gif
himere2005
a plecat toata lumea? eu am pus de o mazarica ca e post, am mincat si 2 feluri de cartofi, nature si piure )).gif sa vad ce ma mai asteapta grin.gif
ALICE
N-am plecat.Eu acum m-am intors de la o sedinta cu sefu'.Iar am luat suturile de rigoare in C_R .
himere2005
la billa am vazut oferte bune, cred ca miine la 8 sunt acolo )).gif
daconst
Si eu fac o mazarica azi dar cu pulpa de pui ca daca nu pap carne va trebui sa iau fier si chiar n-am chef.

Alice,pai de ce mey?Ce au astia cu funduletul tau? huh.gif
ALICE
Pai e lege aici.Cand vrei sa faci pe barbatul iei femeile la suturi.Din nimic.Asa se simt ei barbati.
dany
santa2.gif Buna !!

Himere ...numai tie ti se putea intampla faza de aseara lol.gif
Nusa...mersi ,asa voi face umplutura.
Dana...ce faci ,scarpinici ? )).gif Sa-ti trimit niste sarmale cand le fac ?
Monic...si eu folosesc de mult rujul Lipfinity si la fel patesc si eu...am si a 2-a zi pe buze.
Deea...ce pragram fain ai azi !! Te invidiez .
Irinush..spor la cumparaturi.
Ella...ce zici ? Anul viitor vei fii tu cu bb la purtator ? Ca vad ca-ti place grin.gif
Ina...somn usor.
May... pupic.gif tare bine arati .Bravo !!!!
ALICE
Vreau si eu reteta aceea de prajitura cu foi Lica.Are intre foi zahar ars cred si nuci.Stie cineva?
daconst
Alice,ia pune-ti niste manusi de box...ce inseamna asta? devil.gif
Mama lor de barbati,cine se cred. mad.gif

Dany,astept postasul la poarta daca trimiti si-i dau si lui un ciubuc...nu de alta dar sigur nu ma apuc la Craciun de sarmalit. )).gif
dany
Pe bune ca ti-as trimite ,Dana !!! Fara gluma .Le-as trimite nefierte.....dar cum naiba sa fac ??? O sa le miroasa la astia la posta de la o posta a varza lol.gif
himere2005
da si varza, cel putin aia scoasa din butoi nu mai spun a ce miroase...a lol.gif proaspat trasa blushing.gif lol.gif
May
Dany am auzit ca faci masa romaneasca de craciun pt nemti... pai vrei sa nu mai scapi de ei? )).gif cred ca or sa te pomeneasca tot anul pupic.gif . Poze cu tine cand mai pui? de fapt... poze cu voi fetelor ca in ultimul timp vad numai poze cu mancare. Vreti bataitza? devil.gif hug.gif
dany
Himere...eu nu le fac cu varza acra ca nu am sad.gif

May....ce sa pun poze cu mine ???? Sa ma vedeti cata cow.gif m-am facut ? )).gif Pun la anul dupa ce slabesc iar grin.gif Sper sa le placa mancarea romaneasca,lui Dirk ii place....cam am emotii.
himere2005
pe mine m-ai vazut de ziua biei, ma mai vezi si de Craciun, poate daca as arata mai acatarii m-as posta mai des, dar asa, ma laud si eu cu mincarea )).gif .cind posta dana de ex. (desi sunt multe exemple in acest sens pe site) aveam si eu ce sa vad, o imbracaminte sexoasa, interesanta, dar asa...pulover si fuste din piata cred ca a mai vazut lumea lol.gif
daconst
Lasa mey,ca-mi instruiesc babuinul si poate face niste sarmale sparte ca-s mai simple. naughty.gif
Cred ca m-ar stii tot satul sa primesc mancare prin posta. lol.gif
Parca i-as vedea ca vin sa-mi aduca de mancare la poarta zilnic... lol.gif

Multumesc oricum. pupic.gif

Dany,eu fac cu varza dulce dar pun acra printre ele.De aia din punga...iese o minunatie.
May
bueiiii! adica numai eu ma dau cow.gif pe aici? )).gif crazy.gif Normal ca or sa le placa mancarea romaneasca... mancarea si femeile din Ro nimeni nu le uita naughty.gif
daconst
Himere,noroc ca pastrez pozele vechi de motivatie...ca altfel m-ati fugari de aici,ca dau exemplu prost. )).gif
Chiar ma gindeam intr-o zi ca nu te-am vazut in fusta mini. naughty.gif
Nu ai poze?Ca parca nu mai am rabdare pina la Craciun. blum.gif
dany
CITAT(daconst @ 20-12-2006, 01:38 PM) *

Lasa mey,ca-mi instruiesc babuinul si poate face niste sarmale sparte ca-s mai simple. naughty.gif
Cred ca m-ar stii tot satul sa primesc mancare prin posta. lol.gif
Parca i-as vedea ca vin sa-mi aduca de mancare la poarta zilnic... lol.gif

Multumesc oricum. pupic.gif

Dany,eu fac cu varza dulce dar pun acra printre ele.De aia din punga...iese o minunatie.

Ce tare esti !!!! lol.gif lol.gif lol.gif Pai...asa ai face economie la bani , la aragaz.... lol.gif

Buna ideea sa pun varza acra printre ele...Mersi pupic.gif
May
himere o sa poarte mini de Craciun? adica doar sa ii acopere fundul? w00t.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 20-12-2006, 01:39 PM) *

bueiiii! adica numai eu ma dau cow.gif pe aici? )).gif crazy.gif Normal ca or sa le placa mancarea romaneasca... mancarea si femeile din Ro nimeni nu le uita naughty.gif

May...tu ai ce sa arati ...la cat de bine arati . Eu...nici nu ma mai gandesc.M-am hotarat sa fac primul Rev din viata mea in blugi ,asa ca nema poze sexy cu mine blum.gif
May
noua ne-a adus unguroaica varza acra blum.gif

Dany vrei sa te fardez ? dry.gif tu esti sexy si in blugi naughty.gif
himere2005
dana, eu nu am aparatul asta decit de putin timp, maxim un an jumatate si rareori m-am imbracat in fusta scurta, eu mai mult in blugi si in fuste pina la genunchi ma ibrac, parca-s babatiie )).gif
May
pffff... si eu care credeam ca ii vedem cracii lui himere naughty.gif poate se razgandeste cheer.gif hug.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 04:45 PM) *

dana, eu nu am aparatul asta decit de putin timp, maxim un an jumatate si rareori m-am imbracat in fusta scurta, eu mai mult in blugi si in fuste pina la genunchi ma ibrac, parca-s babatiie )).gif

Pai???Sa vezi ce bataita-ti dau ca tu chiar esti tinerica pe linga mine. wink1.gif
Al meu spunea cind am facut 30 de ani ca e ultima oara cind mai port mini ca de-acum sunt femeie serioasa... lol.gif
Ti-ai gasit...l-am fentat inca doi ani de atunci si iaca fac 32.O sa zica acum ca daca am plod iar trebuie sa ma imbrac mai decent,dar n-ai sa vezi... devil.gif
Doar sa slabesc eu inapoi ca face iar cu inima cind imi vede fusta. lol.gif
May
Sunt martora ca daconst vrea sa ii provoace sotului un atac de cord ca sa ramana cu toata averea! lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 20-12-2006, 01:45 PM) *

Dany vrei sa te fardez ? dry.gif tu esti sexy si in blugi naughty.gif

N-ar fii rau...si asa nu prea stiu eu sa ma fardez blum.gif blum.gif

Faina semnatura ta pupic.gif
May
Da.... o avea frate-meu pe mess... probabil versurile unei melodii... dar sunt f adevarate cuvintele si cred ca ni s-a intamplat la toate sa fim judecate gresit de oameni care nici macar nu ne cunosc smile.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 20-12-2006, 01:52 PM) *

Sunt martora ca daconst vrea sa ii provoace sotului un atac de cord ca sa ramana cu toata averea! lol.gif

Nope....Mihai ii vede fusta si.....o mai pun de un bb repede-repede lol.gif
May
lol.gif lol.gif lol.gif cred ca ii face tripleti cand vede fusta lol.gif
dany
Himere,mama, eu sunt mult mai baba decat voi si tot ma imbrac cum imi place mie...sa zica lumea ce vrea.Pune mana si schimba tinuta ca iti iei bataita.gif de la noi. pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 20-12-2006, 01:56 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif cred ca ii face tripleti cand vede fusta lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif si cati ii face cand vede si ...restul ? lol.gif
daconst
lol.gif lol.gif lol.gif

Nu mai sunteti normale... lol.gif

La faza cu avearea nu prea am ce,dar de tripleti am sanse s-o pun. doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.