Neatzaaaaaaaaa
ella unguroaica sta cat vrea ea.... adica 1 luna...2...3....
ina ms pt punctaj dar eu imi cumpar pieptul de pui gata facut filete si nici unul nu are mai mult de 120 gr
danydulce deci eu chiar ti-am luat apararea, da?!!!
Apropo de toata forfota voastra pt Craciun.... eu sunt super relaxata.... sa nu aruncati dupa mine cu rosii!

Serios acum, cadouri le-am facut numai alor mei si le-am trimis la inceputul lunii, pt socrii nu vrea Remy sa le ia nimic in primul rand pt ca nu merita si in al doilea pt ca nici ei nu fac cadouri la nimeni. Mancare nu o sa fac nimic deosebit mai ales acum ca a venit bunica lui Remy si ii face ea ce vrea, iar eu oricum incerc sa fac cat mai putine abateri. Nu mai vreau sa fac ca in ceilalti ani cand in preajma sarbatorilor mancam ca sparta caci aveam o scuza si apoi trebuia sa slabesc inca 5 kg pe langa ce aveam deja

. Mai bine ma abtin un an sau 2 sau cati or fi nevoie pana ajung asa cum vreau ( adica slaba, creatza si cu tzatze mari

) iar apoi voi avea toata viata la dispozitie sa gust din toate sau sa imi permit o perioada de ingrasacioase.
Aseara am fost dupa Remy sa il iau de la munca cu o jumatate de ora mai inainte special pt voi. Vroiam sa fac poze la toate decoratiile de pe aici si trece un prost pe langa mine si imi zice : asa, fa poze ca voi in Romania nu aveti

. Am ramas masca si eram gata sa ii zic vreo 2 dar cand ma uit la el... un biet mos pricajit asa ca l-am lasat in pace. Oricum mi-a stricat tot cheful si nu am mai facut nimic. Si sa stiti ca luminitzele de la noi din tzara sunt mai frumoase si mai multe decat aici !