Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
danyhoney
Aoleuuuu,scrie Dana...pazea May lol.gif
May
Cand vede si restul ii face o echipa de fotbal si una de majorete lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 20-12-2006, 01:59 PM) *

Cand vede si restul ii face o echipa de fotbal si una de majorete lol.gif

Si uite asa se umple satul nemtesc de romani...or sa faca un sat special doar pentru ei lol.gif
May
Macar asa poate sa primeasca varza prin posta si nu o mai vorbeste nimeni lol.gif

Propun ca satul sa se numeasca Nuttella yahoo.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 20-12-2006, 02:02 PM) *

Macar asa poate sa primeasca varza prin posta si nu o mai vorbeste nimeni lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu mai pot de ras !!!!!!!!

Multumim May ca te-ai intors la noi !!!! pupic.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif Nutella lol.gif lol.gif Tare !!!! hai sa facem un chestionar :cum se va numi satul Danei ? lol.gif

Strada Scarpinici , a 2-a la dreapta cum intri in satul Nutella....asta e adresa ei lol.gif lol.gif

Sa vezi ce ne-o luam noi dupa ceafa cand vede ce am debitat pe aici lol.gif
himere2005
hai ca ii satisfac poftele danutei ca sa nu nasca mai devreme lol.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
facute acum blum.gif zanaticelor )).gif
danyhoney
Te vedem in mini,Himere ??? cheer.gif

CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 02:08 PM) *

WOOOOOWWWWWW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! swoon.gif shock.gif Super arati !!!!! sa te mai aud ca te imbraci in fuste lungi si lalai ca vin la tine si n-o sa-ti fie bine !!
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 05:08 PM) *

gandindu-ma cum arat eu in mini m-am rusinat si m-am bagat sub birou

Arati demential, eu nu stiu de ce naiba te mai chinui, pe bune! esti super asa cum esti!
michelle
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 03:08 PM) *

da, am plecat sa-mi bag capul in pamant de rusine doh.gif
danyhoney
Si uite asa ne-ai redus la tacere,Himere )).gif .Trebuia sa ne anunti dinainte ca vom avea un soc....acum suntem toate pe sub mese, cu,capul in pamant sau facem gauri in pereti de la atata dat cu capul doh.gif
himere2005
Doamne fetelor, ce-am primit, si acum imi tremura miinile de emotie. va multumesc din suflet la toate si revin. nu stiu cine e responsabil, dar simt ca totul e un vis. aveti putina rabdare sa-mi revin si va povestesc tot.

miha, cred ca tu....stati asa...sa ma bag in ele, apoi fac poze. mai dureaza....ca inca sunt bezmetica
peach
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 02:25 PM) *

Doamne fetelor, ce-am primit, si acum imi tremura miinile de emotie. va multumesc din suflet la toate si revin. nu stiu cine e responsabil, dar simt ca totul e un vis. aveti putina rabdare sa-mi revin si va povestesc tot.

miha, cred ca tu....stati asa...sa ma bag in ele, apoi fac poze. mai dureaza....ca inca sunt bezmetica

ce-ai primit Himere?

hai nu ne mai tine in suspans?
ramonavlas
Hai Himere, spune-ne odata nu ne mai tine in suspans..........
ina_ceva
Hai zi-ne, unde ai plecat?
Deea
am revenit....hai Himere povesteste-ne.... n-am stat azi deloc cu Alexia si acum astpe dupa Himere lol.gif

Himere nu gasesti tastele?
daconst
Himereeee...ce,ce????
Hai ca murim de curioase? naughty.gif
ALICE
Da apasa deocamdata "Trimite mesaj".E suficient ce ai scris.Scrii dupa aceea restul.Ca nu mai putem sta lol.gif
danyhoney
Himereeeeee !!!! Scrii nu te joci....hai ma ca murim aici de curiozitate
himere2005
am primit un colet de la craciunitele ww w00t.gif deocamdata am lasat acumulatorii la incarcat ca au cedat chiar acum si o sa va povestesc pina se incarca cit de cit sa pot face poze. sunt asa:
- un bluza gen maiou sexos, 2 camasi, un sal, o fusta, un costum cu pantalon, cercei si margele, lenjerie intima sexy neagra, un rimel L'Oreal, un fard de pleoape Jade, un pulover si bia a primit si ea cuburi colorate si o tabla cu cifre. am mai primit o felicitare in care spune ca am in dar o sedinta de la Body Center w00t.gif (asta trebuie sa-mi explicati ce si cum ca eu sunt pe dinafara, la cine trebuie sa ma duc sau cum procedez). ca sa zic asa, fetele m-au imbracat de la chiloti, pina la sal. ca sa va inchipuiti cint sunt de bulversata, pot sa va spun, ca dupa ce am probat sutienul si l-am scos, am uitat ca sunt cu lumina aprinsa si storurile trase. revin.
va multumesc inca o data si nu stiu daca o sa pot sa rasplatesc gestul vostru, dar Dumnezeu are el grija de toate.
ina_ceva
Ne tine la gratar, sa ne perpelim usor lol.gif
ALICE
Deci Mos Craciun a venit si la tine.Vezi ca are grija de fiecare?
Pisik
ce Mos darnic Himere naughty.gif blum.gif hai revino-ti, daca ai fost fata cuminte, ai vazut ce ai patit? blum.gif
ina_ceva
Stie el ce stie; se pare ca ai fost cuminte anul asta grin.gif
danyhoney
Ce stie Mosul cine a fost cuminte si a meritat cadouri frumoase .
daconst
Himere,nu cumva e de la Mos Craciun? naughty.gif
Adica admiratorul tau din umbra,care te pandea pe forum???? lol.gif
Hai ca noi nu te spunem la Dan...marturiseste... lol.gif
Pisik
himere a fugit, sper doar sa nu fi lesinat
ramonavlas
Vezi daca esti cuminte............. pupic.gif
danyhoney
Voi ati vazut pozele in mini ale lui Himere ??? cred ca dormeati cand le-a pus lol.gif Cum naiba sa nu fie Mosul asa darnic cu un fotomodel ca ea ,si gospodina pe deasupra.
Deea
woww...ce fata cuminte ai fost anul asta! sa le stapanesti, porti, folosesti sanataosa si iubita!
pupic.gif
himere2005
BIA A INCEPUT SA BATA DIN PALME CIND A VAZUT CA DESFACEAM CU ATITA BUCURIE PACHETUL, i-au placut si ei mult cuburile dar s-a dat si la margele si rimel biggrin.gif de abia acum l-am sunata pe dan, atit m-ati bulversat de tare

imi vin toate, la costum mai am de muncit, ca e 36 si pocnesc pantalonii pe mine, iar sacoul nu pot sa-l inchid deocamdata. numai bine ma motiveaza sa ajung pe la 51-50 de kile biggrin.gif
Ella79

Himere, da ne pui si poze cu ce ti-a adus mosul?? Sa le porti sanatoasa si fericita si mai ales iubita! pupic.gif
ina_ceva
Himere, sa le porti si sa le folosesti cu placere!
danyhoney
Sa porti si folosesti totul sanatoasa !!!! pupic.gif

Fetele,anul viitor ne facem si noi cuminti ,da ? sa vina si la noi Mosul,da ? lol.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 20-12-2006, 04:09 PM) *

Fetele,anul viitor ne facem si noi cuminti ,da ? sa vina si la noi Mosul,da ? lol.gif

Sigur sigur lol.gif lol.gif , daca reusim
himere2005
de acum o sa le port, o sa ma vedeti in poze des cu ele smile.gif

cred ca in jumatate de ora se incarca acumulatorii ca au cedat dupa prima poza
daconst
Himere sa le porti iubita. pupic.gif

Costumul era pentru marimile date de tine...acum daca ai mintit,pune-te de slabeste. lol.gif
Oricum 1-2kg nu e problema.
ina_ceva
CITAT(daconst @ 20-12-2006, 04:14 PM) *

Costumul era pentru marimile date de tine...acum daca ai mintit,pune-te de slabeste. lol.gif

lol.gif lol.gif , deci asta e faza de nu vine costumasul
himere2005
asa e...nu am mintit, cred ca nu se potriveau numerele alta data, si eu am preferat sa cred ca incap si in 36. lasa ca e bine, nu stiu cui sa multumesc, asa ca va multumesc la toate, am eu vagi idei cam de la cine ar fi putut veni ideea, dar sunt cam multe )).gif banuielile. oricum, coletul a venit pe numele lui miha, dar stiu ca contributia a fost a tuturora give_rose.gif e...acum cum fac cu body center? hai ca descopar eu unde este, dar cind trebuie sa ma duc, cu cine trebuie sa vorbesc? sa nu expire )).gif cine imi explica? laugh.gif
ALICE
Sa te bucuri de toate pupic.gif
michelle
Himere, asa cum scria si in felicitare, e de la Craciunitele WW pupic.gif
Sa te bucuri de lucrusoare si sa le folosesti cu placere give_rose.gif
danyhoney
Himere...altadata sa spui marimile exacte blum.gif .Sper sa pui pozele pana diseara.

Fetele !!! Am primit o veste buna !!! Nu mai sunt nevoita sa renunt la cetatenia romana ca sa o primesc pe cea nemteasca ( Dana ,auzi ?? ) !!!!!!!!! Si nici nu mai trebuie sa dau o grammada de bani ( erau cam 1500-2000 €)...in ianuarie merg sa depun cateva acte si ...se pare ca voi deveni cetatean german in cursul anului viitor !!! cheer.gif cheer.gif

Va pup si....iar mergem la cumparaturi lol.gif lol.gif
Ella79
Bravo Dany, e o veste tare buna! Cum de e posibil? Pentru ca intram in UE sau cum?
Ce zi frumoasa cu vesti bune azi fetelor, nu-i asa? cheer.gif
Eu plec acum acasa ca la 7 merg la sala si la 8 vin niste prieteni la noi in vizita sa vada casa.

Himere, vezi ca asteptam pozele! pupic.gif
ina_ceva
Felicitari, dany!!!
daconst
Felicitari,Dany!!!!Super veste! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
A venit mosul si la tine daca ai fost cuminte. wink1.gif

Eu nu am de gind sa aplic pentru cetatenie...iti povestesc eu motivele altadata. grin.gif
Sunt mandra ca sunt romanca. lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Se lasa cu sampanie cheer.gif
Dany, felicitari pupic.gif
himere2005
am pus la incarcat pozele, am facut de 2 ori la unele, dar daca vreti sa vedeti ceva mai de aproape imi spuneti si mai fac poza, imi era teama sa nu se descarce iar

felicitari dany cheer.gif cheer.gif pupic.gif
ALICE
Hai Himere,ca trebuie sa plec.Repede!!!!!!

Glumesc,lasa ca intru deseara sa vad.
ina_ceva
refresh, refresh
himere2005
am facut citeva cu blit si citeva fara, pina m-am lamurit ce si cum. fusta, costumasul si margelelesi cerceii, de fapt si machiajul sunt un maro inchis, cam cume fusta din prima poza.maoiutul are si putin sclipici, puloverul e un alb spre gri, camesile visiniu inchis si portocaliu inchis

e cel mai frumos craciun anul asta give_rose.gif cheer.gif
Monic
Dany, tu ce culoare ai la ruj? ca parca mi-as mai lua unul...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.