Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 06:45 PM) *

am facut citeva cu blit si citeva fara, pina m-am lamurit ce si cum. fusta, costumasul si margelelesi cerceii, de fapt si machiajul sunt un maro inchis, cam cume fusta din prima poza.maoiutul are si putin sclipici, puloverul e un alb spre gri, camesile visiniu inchis si portocaliu inchis

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos

e cel mai frumos craciun anul asta give_rose.gif cheer.gif

Mey,eu credeam ca te imbraci cu ele... sorry.gif
MagdaC
Himere, sa porti sanatoasa si iubita lucrusoarele pupic.gif

pentru cele interesate: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=5801
eu am zis adio la aspartam blink.gif

pupic
himere2005
ma imbrac, dar diseara ca face bia galagie acun. promit. m-am gindit si eu...dar mai dureaza un pic...e agitata si o tin in brate hug.gif
Deea
CITAT(daconst @ 20-12-2006, 06:48 PM) *

CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 06:45 PM) *

am facut citeva cu blit si citeva fara, pina m-am lamurit ce si cum. fusta, costumasul si margelelesi cerceii, de fapt si machiajul sunt un maro inchis, cam cume fusta din prima poza.maoiutul are si putin sclipici, puloverul e un alb spre gri, camesile visiniu inchis si portocaliu inchis

e cel mai frumos craciun anul asta give_rose.gif cheer.gif

Mey,eu credeam ca te imbraci cu ele... sorry.gif

pai si cine o poza..Bia? smile.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 06:51 PM) *

ma imbrac, dar diseara ca face bia galagie acun. promit. m-am gindit si eu...dar mai dureaza un pic...e agitata si o tin in brate hug.gif

Saracuta...simte ca mami e in centrul atentiei acum. pupic.gif

Se poza in oglinda...ca de obicei. grin.gif
irinush
CITAT(ALICE @ 20-12-2006, 04:26 PM) *

Vreau si eu reteta aceea de prajitura cu foi Lica.Are intre foi zahar ars cred si nuci.Stie cineva?

Alice eu am facut-o si nu iti recomand, mi-a iesit atat de tare ca o sa imi sparg dintii cred, zaharul ala ars s-a intepenit de tot, cum era si de asteptat sad.gif
reteta e urmatoare:
2 cani zahar care se topesc pe foc si se amesteca cu 1 cana nuca taiata cu cutitul, cu jumatate pachet de unt si un galbenus si se amesteca bine pana la omogenizare, dupa care se umplu foile.
Nessie
CITAT(MagdaC @ 20-12-2006, 04:51 PM) *

Himere, sa porti sanatoasa si iubita lucrusoarele pupic.gif

pentru cele interesate: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=5801
eu am zis adio la aspartam blink.gif

pupic
E un subiect si la noi despre aspartam
Deea
Himere ce a zis Dan cand i-ai spus ca a venit Mosu' la tine?
peach
pai ce faci Himere????? cum arata stim deja noi vrem sa le vedem pe tine

cilotul si sutienul mai ales grin.gif blushing.gif
Monic
CITAT(daconst @ 20-12-2006, 05:33 PM) *

Eu nu am de gind sa aplic pentru cetatenie...iti povestesc eu motivele altadata. grin.gif
Sunt mandra ca sunt romanca. lol.gif lol.gif lol.gif

Himere w00t.gif w00t.gif w00t.gif cheer.gif
Dana parca ma aud pe mine. Nici mie nu-mi trebuie nici o alta cetatenie. Paul zice ca-s fraiera, ehhh, stiam asta grin.gif, asta e )).gif
alex25
Impresionant. Felicitari pentru initiativa ww-istelor. Sa le porti/folosesti fericita, Himere!
daconst
CITAT(peach @ 20-12-2006, 06:57 PM) *

cheer.gif Da,da...dar dupa epilat... lol.gif lol.gif
May
Sunt f frumoase lucrusoarele si sa le porti sanatoasa cheer.gif
Deea
CITAT(Maybeline @ 20-12-2006, 07:02 PM) *

Sunt f frumoase lucrusoarele si sa le porti sanatoasa cheer.gif

acum am citit mesajul de la semnatura....f. tare biggrin.gif

CITAT(daconst @ 20-12-2006, 06:59 PM) *

CITAT(peach @ 20-12-2006, 06:57 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
da, pai eu m-am aranjat de aseara, ati uitat ce s-a intimplat pe canapea? lol.gif
acum, sa-mi spuneti cine m-a programat si cind la centru, ca altfel nu ma duc, ca nu stiu cum sa procedez?
Monic
CITAT(daconst @ 20-12-2006, 05:59 PM) *

si cu padure e bine lol.gif . Poate Himere e de moda veche grin.gif
Oricum, ne pune poze cu ea, si arata ca o fetiscana de 16 ani blum.gif
irinush
Himere, sa le porti iubita si sa te bucuri de ele! arati super bine in mini

Dany, felicitari!

May, arati super si bravo tie ca slabesti in continuare!
Deea
Sa o lamureasca cineva pe Himere cu centrul de frumusete ca nu mai doarme la noapte lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Chiar arata de 16 ani himere.

tease.gif
himere2005
fetelor, daca imi pun doar sutien si asta fara burete, intru si in 36, buretele era de vina lol.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 05:22 PM) *

fetelor, daca imi pun doar sutien si asta fara burete, intru si in 36, buretele era de vina lol.gif

lol.gif lol.gif
May
irinush multumesc give_rose.gif

himere al naibii burete! lol.gif

deea da, si pe mine m.-a impresionat hug.gif
irinush
eu va parasesc, copilu meu nu vrea sa mai stea fara mine, asa ca ... plec la datorie, ne ami auzim maine, pupici pupic.gif
ina_ceva
O seara placuta, irinush!!!
Monic
sunt o fiinta decazuta sad.gif
stiti ce am facut azi? sorry.gif dimineata m-am trezit la 7 si am plecat la vanatoare de cadouri pana pe la 11.(n-am gasit nimic din ce-mi trebuia)
ajunsa acasa am facut un dush si l-am ajutat pe babuin sa isi faca bagajele(el pleaca azi in tara) apoi inainte de masa am ciocnit cu el un pahar de vin. laugh.gif
Eu, cum nu mancasem inainte nimic am baut doar jumatate de pahar. De obicei nu beau alcool, acum insa am sarbatorit plecarea babuinului blushing.gif
In fine, dupa 10 min am inceput sa rad ca o proasta, pur si simplu nu ma puteam opri din ras haha.gif
iar apoi am inceput sa-i cant babuinului muzica populara cu vocea mea afona si esuata haninoroc.gif laugh.gif si i-am si dansat dance3.gif blushing.gif pe muzica cantata
si am si ras in acelasi timp
in fine, babuinul nu stia sa rada sau ce sa faca cu mine bag.gif
Acum incep sa imi revin blushing.gif
Deea
CITAT(Monic @ 20-12-2006, 07:38 PM) *

sunt o fiinta decazuta sad.gif
stiti ce am facut azi? sorry.gif dimineata m-am trezit la 7 si am plecat la vanatoare de cadouri pana pe la 11.(n-am gasit nimic din ce-mi trebuia)
ajunsa acasa am facut un dush si l-am ajutat pe babuin sa isi faca bagajele(el pleaca azi in tara) apoi inainte de masa am ciocnit cu el un pahar de vin. laugh.gif
Eu, cum nu mancasem inainte nimic am baut doar jumatate de pahar. De obicei nu beau alcool, acum insa am sarbatorit plecarea babuinului blushing.gif
In fine, dupa 10 min am inceput sa rad ca o proasta, pur si simplu nu ma puteam opri din ras
iar apoi am inceput sa-i cant babuinului muzica populara cu vocea mea afona si esuata laugh.gif si i-am si dansat blushing.gif pe muzica cantata
si am si ras in acelasi timp haninoroc.gif
in fine, babuinul nu stia sa rada sau ce sa faca cu mine bag.gif
Acum incep sa imi revin blushing.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
sorry...n-am putut sa ma abtin
Ella79
Himere, vreau sa-ti spun ca am batut toate recordurile la viteza in drum spre casa. Am intrat in casa, mi-am azvarlit poseta si cizmele si am deschis calculatorul sa te vad imbracata.
Bine, nu esti tu imbracata cu hainutele, dar eu dau refresh aici pana cand vei pune si pozele cu tine imbracata. Asa ca zi-i lui Dan sa vina mai repede acasa sa-ti faca poze, ca altfel scurtez viata mouse-ului apasand ca disperata pe butoane. )).gif
Si-am si de mres la sala si am si musafiri la 8. )).gif
daconst
Himere ai cutia plina de PM-uri de la Mos...dar te inteleg acum ca nu mai vezi nimic. grin.gif
daconst
Oare nu mai e nimeni pe aici sau nu merge forumul? )).gif
himere2005
am pus la incarcat poze.
ce imi faceti fetelor ? eu nu tin neaparat sa ma fac inghinal sau la axila )).gif

Ella79
eeeeeeee alta viata!!! Acum plec si eu linistita la sala.

Himere, iti sta foarte foarte bine in hainutele de la mosul. Iti vin tare bine si te fac sa arati si mai tanara si mai frumoasa decat esti oricum. Sa le porti sanatoasa si sa iti aduca anul nou numai bucurii. pupic.gif
himere2005
pai si eu cum sa va rasplatesc de sarbatori? blushing.gif
daconst
Himere,arati super in hainute si ai un decolteu tare sexos.. naughty.gif
Oricum te asteptam cu poze mai reusite ca o adevarata doamna ce esti. wink1.gif

CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 08:47 PM) *

pai si eu cum sa va rasplatesc de sarbatori? blushing.gif

Tu ne-ai rasplatit tot timpul anului cu prezenta ta aici pe forum si pentru asta a fost si Mosul darnic cu tine! floare.gif floare.gif floare.gif
dany
Fac si eu ca Ella...venit de la cumparaturi,aruncat totul in frigider si...hop aici sa vad pozele lol.gif .Himere ...iti sta tare bine in toate lucrusoarele primite ( ce gusturi faine are Mosul asta )).gif ).Ce m-ai facut sa rad la poza cu chiloteii in dinti lol.gif lol.gif .Cea cu salul si sutienul e tare sexy ohmy.gif
himere2005
dan are party azi la firma si vine in jur de 23. si eu care de abia asteptam sa-i arat lucrurile
dany
CITAT(daconst @ 20-12-2006, 05:49 PM) *

Tu ne-ai rasplatit tot timpul anului cu prezenta ta aici pe forum si pentru asta a fost si Mosul darnic cu tine! floare.gif floare.gif floare.gif

Cred ca nu iti trebuie un raspuns mai potrivit,Himere.Dana a stiut sa exprime toate gandurile noastre .

CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 05:52 PM) *

dan are party azi la firma si vine in jur de 23. si eu care de abia asteptam sa-i arat lucrurile

Pai il astepti in lenjeria intima si cu margelele si cerceii lol.gif
Ramo
Himere, esti sooper tare, vorba mea..... Sincer iti sta foarte bine cu hainele de la Moshu'...................
himere2005
nu-l mai astept in chilotei ca mi-o face varza 3 zile la rind lol.gif blushing.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 07:52 PM) *

Buf mad.gif zic si eu... asaaaa...
dany
Dana...si eu sunt mandra ca sunt romanca dar...am motivele mele ( ti le spun eu candva) sa vreau cetatenia germana.De fapt voi avea 2 blum.gif

Multumesc pentru felicitari ,fetelor ! Da ,are de a face cu faptul ca Ro intra in UE ( nu mai stiu cine a intrebat - m-am zapacit de la pozele Himerei )).gif ).
Monic
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 07:55 PM) *

nu-l mai astept in chilotei ca mi-o face varza 3 zile la rind lol.gif blushing.gif

asa mai zicem yes.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 05:55 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif asa incercati si voi canapeaua ...sa vedeti cat rezista )).gif
Ramo
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 08:55 PM) *

sex.gif drinks.gif give_rose.gif
dany

Monic...rujul meu e nr 191.Il am pe buze in toate pozele mele ...
himere2005
pentru distractie ati vazut cat sunt de mica? pina unde imi ajungeau panatalonii ? lol.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 07:17 PM) *

pentru distractie ati vazut cat sunt de mica? pina unde imi ajungeau panatalonii ? lol.gif

mica mica, dar cu potential mare hug.gif
Deea
mama Himere ce ne-ai zapacit azi pe toate....numai pe fuga am fost, sa vezi ce viteza aveam la dr...eu care de obicei am o multime de intrebari pentru dr. azi i-am spus sa-mi scrie pe o foaie ce sa-i mai dau Alexiei sa manance ca ma grabesc biggrin.gif

m-a apucat plansu' am vazut un reportaj pe Antena 1 cu niste batrani care stateau la coada (nu stiu unde) noaptea ca sa primeasca 2 paini gratis si niste copii de la o scoala generala au strans bani si le-au cumparat paine, cozonaci .... ca sa aiba ceva sa puna pe masa de Craciun.

Dana intra pe mess
himere2005
si ce jocuri interesante a primit bia, didactice...
dar cu tulip ce-o fi? cred ca nu merge calculatorul
ina_ceva
Am program la film in seara asta, eragon!
Ne citim mai tarziu.

Doi pensionari pe o banca. Trece o tanara sexy prin fata lor.
-Cand vad asa ceva, as vrea sa fiu de 20 de ani..
-Ce esti tampit.. pentru 5 minute sa trebuiasca sa muncesti iarasi 45 de ani?
_noni_
salutare fetelor, am reaparut si eu!

azi am fost la birou la al meu, ma apuc sa-i fur meseria grin.gif ! noroc ca are un coleg super dragutz care face training cu mine, ca dinspre partea lui nu ar avea rabdare sa-mi explice nimic lol.gif .

Himere, sunt sincer foarte bucuroasa pentru tine, meriti cadourile pe deplin!! felicitari craciunitelor ww!!! floare.gif

Monicule, ma bucur ca ti-ai luat rujul, de la rossmann, ai zis? ma duc si eu! grin.gif

sper sa ajung sa-mi iau si eu cizme zilele astea, ca am unele de anul trecut cu talpa foarte proasta cu care luni, inainte sa ma intalnesc cu Moni am alunecat si am cazut in mijlocul pietei lol.gif lol.gif ! am si acum piciorul vanat, abia ma misc!

ne pregatim si noi sa plecam acasica sambata dimineata. abia astept!!! desi am auzit ca iar sunt alunecari de teren pe valea oltului, sper sa ajungem cu bine,

}{
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.