CITAT(himere2005 @ 21-12-2006, 12:03 PM)

i-auzi, panarama

si mie mi-a placut mult cum arati
pisik si mie una imi place mult mai mult cum iti sta acum si parul asa, plin de volum iti sta ff bine, iar fusta chiar ca te-a avantajat, asa ca nu se vede nici un kg in plus
noi am fost la billa si mi-am gasit beleaua cu bia. am cumparat o cutie de vin la 3l, cabernet moldovenesc, nu stiu daca e bun sau nu dar cutia era foarte frumoasa
).gif)
si bianca a vazut-o si apus mina pe ea, pe miner, ideea ca ea nu putea s-o sustina si mereu aluneca. cum cadea, iar incepea sa miriie, asa ca trebuia s-o ridic. deocamdata se joaca si ea cu cubuletele de la voi, ca sunt ceva nou.
dan s-a bucurat de cadouri si mama la fel, dar ei nu prea afiseaza, sunt niste oameni foarte tacuti

. cred ca le-au placut si ornamentele, dar a trebuit sa-i intreb eu daca le plac sau ba
).gif)
. ce sa fac? dimineata prima data m-am uitat in dulap sa vad daca mai am hainele
inca o chestie care m-a facut sa ma simt un pic cam prost, m-au intrebat amindoi de ce tocmai mie sa mi se livreze pachetul, nu as vrea sa produc nici mila, imi pare rau ca daca ma mai pling uneori, dar chiar simt nevoia sa ma descarc undeva ca sa pot merge mai departe cu inima impacata.
oricum, de abia astept Craciunul

azi cred ca o sa fac niste fursecuri
trebuie sa am mare grija ce pap de sarbatri ca sa ma incapa hainele, mi-ati copt-o
).gif)
Pai Himere, fusta asta a fost luata pt revelion si Craciun si e un pic lejera

special ca sa arate toate extra-urile nedorite

Ca mai am eu o rochita noua dar e de saten si trbeuie sa mai dau jos ceva ca sa o port onorabil.
Nu te necaji de reactia alor tai, sunt sigura ca le-a placut surpriza, dar eu nu se exteriorizeaza...iar daca te mai intreaba "de ce tu?" le raspunzi f simplu "pt ca eu am fost cea mai cuminte dintre fete si Mosul s-a autosesizat"
Cred ca toate ar trebui sa primim un costum mai mic, sa ne motiveze

eu una am zeci de haine care nu imi mai vin, dar nesimtirea e mai mare, tu ai mult mai multa vointa si constiinta
CITAT(michelle @ 21-12-2006, 12:08 PM)

Pisik, m-ai dat gata
Noroc ca nu-s barbat, ma dadeam la tine, femeie maritata
Hi, hi, mercic Miha, lasa ca era bine sa te dai la mine, nu stii ca orice femeie, si maritata, are nevoie din cand in cand de cate o confirmare a faptului ca inca mai e atragatoare