Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
Noni unde e acasa pt. tine? Cat stai in Romania?
_noni_
CITAT(Deea @ 20-12-2006, 08:30 PM) *

Noni unde e acasa pt. tine? Cat stai in Romania?

la bucuresti la noi acasa si in valcea la ai mei. stau pana pe 2!

}{
himere2005
si cu jocurile ce m-am luptat cu bia ca eu vroiam sa fac imaginile din cuburi musai )).gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 20-12-2006, 08:33 PM) *

si cu jocurile ce m-am luptat cu bia ca eu vroiam sa fac imaginile din cuburi musai )).gif

esti culmea, n-o lasi pe fata sa se joace. wink1.gif Cuburile cred ca erau pt bia )).gif

Noni, am luat de la Rossman cu jumate pret, cam pe la 6 eur cheer.gif
himere2005
pai sunt frumoase si fiindca au cite 6 fatete 6 imagini poti sa faci si pina nu le-am facut pe toate nu le-am lasat )).gif pai ea deocamdata le maninca )).gif

eu tot sunt curioasa cum ati complotat voi, adresa o stiti de la Monic cred. cum a venit nenea curierul la usa l-am intrebat: sigur e pentru mine? )).gif eu, grabita sa semnez ca nu cumva sa plece, cum aa auzit el ca bodoganeam eu cu bia ca de la cine o fi, mi-a zis ca de la miha...si acum sa va spun ca mi-am agatat unghiile prin colet ca o sa le tai in seara asta, m-am repezit ca un copil mic si bia tot batea din palme ca se vedea ca sunt vesela. mai fetelor, ori am inebunit eu ori se uita la mine cu admiratie cind le-am imbracat...gata anul 2007 e anul meu yahoo.gif

i-am dat acum si prietenei mele telefon si ea a avut o zi excelenta, i-a venit masina, o skoda octavia cheer.gif

am plecat sa maninc ca eu cu bucuria asta am uitat si de foame si de sete, de cind a venit pachetul n-am mai mincat )).gif
Monic
Vai de mine Himere nana.gif ce ma acuzi shucks.gif
Pai eu sunt femeie serioasa giggle.gif drag.gif big_boss.gif )).gif
tata.gif
himere2005
se vede dupa mosul care ti l-ai tras cu ren cu tot blum.gif de abia astept vara viitoare sa ne vedem cheer.gif

eu sper sa mai prind la vara si din fetele care se intorc in tara, eu zic ca si in functie de asta sa dam intilnirea wink1.gif
Deea
te bucuri ca un copil mic Himere...vezi, de asta e mosul darnic cu tine, stii sa apreciezi orice gest indiferent ca e mic sau mare! Felicitarile mele! pupic.gif
Monic
eu am o prietena in State cu care am locuit un an. Acum la sf verii a avut nunta exact cand eu am avut acasa necazul cu tata. Asa ca nu i-am trimis nimik, desi aveam cadoul luat. Am uitat complet de el, iar dupa nunta ei nu am mai avut curaj sa ma fac de cct si sa i-l trimit.
Acum cateva saptamani i-am trimis o felicitare is i-am pus in plic 100$
Ieri seara mi-a scris ca a primit banii si felicitarea cheer.gif si m-a intrebat daca mai nou asta e obiceiul ca de Craciun sa ne trimitem bani una alteia. Ea este o glumeata si jumatate, am ras ca nebuna cand am citit ce mi-a scris. Oricum, cred ca s-a bucurat ca nu lucreaza si isi continua studiile acolo, deci sper sa ii prinda bine.
Si ma simt atat de bine ca i-am facut o bucurie... rolleyes.gif
nusarich
CITAT(daconst @ 20-12-2006, 11:38 AM) *

Cum asa Himere?Nu vroiai sa faci brad?pai se poate... grin.gif
E pacat de talentul tau...sa nu-l pui in valoare inca o data. wink1.gif

Ce tare esti,Nusha... lol.gif
la asta nu m-am gandit. doh.gif

Te-am intrebat intr-un mesaj cu ce te vopsesti...dar nu mi-ai raspuns... sorry.gif
E secret? blushing.gif

dana, scuze, doh.gif , nu-i secret, tin minte ca m-ai mai intrebat, nu mai tineam minte daca am reusit sa-ti raspund. m-am senilizat complet... blink.gif
pana acum o luna ma vopseam la coafor cu londa, ca wella n-a prins bine pe parul meu.
acum o luna m-am vopsit (pentru prima data singura) cu garnier, 2 nuante un blond deschis si un blond cenusiu. acum trebuie sa ma vopsesc iar, mai am din cele 2 culori cate jumatate de tub si mi-am mai luat tot garnier, ca sa ma pot vopsi pe tot parul, ca luna trecuta m-am facut numai la radacina.
cu vopselele de par, e destul de nasol, ca trebuie sa testezi pe parul tau sa vezi ce vopsea si ce culoare se prinde si cum arata dupa, eu m-am convins pe pielea mea. pana la blondul asta ma tot faceam cu l'oreal care nu se prinde aproape deloc, in sensul ca doar imi dadea un pic de luciu la par, altceva nimic, desi m-as fi asteptat sa se prinda mai bine (pe nuanta mea naturala de castaniu deschis ma faceam cu castaniu inchis...)
Monic
Fetelor, nici nu stiti ce tare m-a impresionat gestul vostru. Nu stiu cate ati fost, dar sunteti minunate si va iubesc pe toate(si nu bautura vorbeste din mine )).gif grin.gif )
Cred ca gestul vostru a fost cel mai frumos gest de care am auzit, si ma bucur din suflet ca a ajuns exact la persoana care stie sa aprecieze gestul vostru floare.gif
Aveti toata admiratia mea salut.gif wub.gif
Deea
Ultimul biscuit

Intr-un aeroport statea o tanara care urma sa faca o calatorie mai lunga. Si-a cumparat de acolo o carte ca sa treaca mai repede timpul si un pachet de biscuiti.

S-a asezat pe un scaun, si-a pus bagajele langa el si s-a apucat sa citeasca. La un moment dat s-a intors sa ia un biscuit din pachetul de langa ea. A observat cu surprindere ca la mica distanta era asezat un domn care citea un ziar, si care fara sa-i ceara permisiunea a inceput sa ia si el din pachetul de biscuiti.

Cu toate ca s-a simtit indignata, politetea a impiedicat-o sa ii reproseze ca are un comportament nepotrivit. Dar pe masura ce ea lua cate un biscuit, lua si el unul si asta a facut ca pana la urma tanara sa devina foarte nemultumita.

Cand a luat din pachet penultimul biscuit, ea s-a intrebat plina de resentimente: “Oare indrazneste sa mi-l ia si pe ultimul?”

Barbatul a luat intr-adevar ultimul biscuit, l-a rupt in doua si i-a oferit zambind cald o jumatate. Simtind ca el a depasit limita bunului simt, tanara s-a ridicat furioasa si s-a indreptat spre un alt colt al salii de asteptare.

A deschis geanta ca sa puna inauntru cartea si… spre marea ei surprindere a vazut inauntru pachetul de biscuiti pe care il cumparase. In acel moment a coplesit-o un sentiment de rusine.

A inteles ca pachetul din care mancase nu era al ei, ci al barbatului care citea ziarul… El a impartit plin de bunatate chiar si ultima bucatica pe care o avea, fara sa se simta indignat, superior sau furios.

MORALA:

Oare de cate ori in viata am mancat biscuitii altcuiva? Ar fi mai bine ca inainte sa ne grabim sa-i judecam pe altii sa privim cu atentie in jur… si mai ales in sufletul nostru!

Sa dai cand poti, fara sa astepti nimic in schimb, nici macar un multumesc, si sa nu regreti ca ai dat!
Cui dai? Cui are nevoie…
Cat dai? Totdeauna mai mult de cat ai primit!
Deea
bantuind pe alt forum am dat de un subiect intitulat "cum v-ati castigat primii bani", mi s-a parut interesant.
Ia sa va aud, cum ati castigat primii bani? grin.gif

primii bani i-am castigat la loz in plic...cand eram mica, mica , tot in perioada aceea am mers cu parintii mei intr-o zi la cineva care avea o sala de jocuri... si ca sa ma tina ocupata sa nu ma plictisesc mi-a dat tata bani sa ma joc, am bagat o fisa si mi-au iesit aceleasi simboluri pe toate coloanele....tin minte si acum ca aveam un cosulet roz din plastic si l-am umplut cu fise biggrin.gif ...bine astia au fost bani nemunciti.

primii bani munciti i-am castigat vanzand zarzavaturi la piata, m-a luat bunicul meu cu el la Campina si am stat 2 zile acolo, eram foarte mandra de ce faceam eu, aveam cam 9-10 ani, era imediat dupa revolutie si tin minte ca mi-a dat bunicul cand ne-am intors acasa 5000 lei....mi se pareau o avere...erau bani la vremea aceea.
Mult timp am vandut zarzavaturi smile.gif ...la asfalt, cum se spune la tara....adica mergeam cu marfa la sosea si stateam pe marginea drumului...castigam ceva banuti si ne si distram (eu cu un var) chiar daca ne batea soarele in cap toata ziua. smile.gif

Apoi am inceput sa fac sport de performanta si in turnee preferam sa primim banii de masasi sa ne cumparam noi mancarea, mai mult faceam foamea ca sa imi ramana bani sa-mi cumpar ce doresc. in liceu lucram la firma mamei si imi dadea bani, ceva de genul 300 mii pe saptamana (95-99)....ce vremuri!
nusarich
irinush, am sa fac prajiturelele cu gem si probabil ca am sa le asez cel mai deasupra.
paula, La Multi Ani! si sa ai un an mai bun decat asta care trece acum...
himere, sa porti sanatoasa si sa folosesti cu placere lucrusoarele! ce ne-am face noi fara tine?
dany, felicitari pentru cetatenie, indiferent de motive!

eu azi am plecat mai devreme de la job, am fost sa cumparam cadou sefului nostru ca maine e ziua dumisale. si am tot umblat... am ajuns acasa pe la 4, am plecat un pic la cumparaturi si am ajuns acasa pe la 7. maine vreau sa ma apuc de prajituri, si probabil ca sambata fac si eu sarmale. sper sa-mi iasa, mi-am luat tot, mai putin varza murata, pe care probabil ca mi-o aduce tata. o sa vad ce si cum, daca nu, iau din piata.

va urez o noapte cu vise frumoase si sper sa ne auzim maine macar cu la fel de multe vesti bune ca si azi.

deea, eu primii bani i-am facut prin '86, in vcanta de vara (eram clasa a sasea) cand am lucrat la o ferma care crestea viermi de matase. nu multi, aproape 1000 de lei, dar erau banii mei. apoi am mai luat cativa banuti de la stransul recoltelor toamna (ne ducea cu scoala), mai tarziu a fost bursa de la facultate si proiectele din timpul facultatii si apoi serviciul.
cred totusi ca cel mai tare m-am bucurat cand am luat prima data bursa, in primul an, dupa o sesiune super nasoala, si niste evenimente neplacute in familie... bucuria a fost asa de mare pentru ca am putut sa-i spun lui tata (care atunci lucra in strainatate) ca are de ce sa fie mandru, pentru ca intrasem la facultate si mai luam si bursa...
uka
Buna seara fetele, am intrat sa ii transmit lui Himere k arata f bine si cred ca danutella a spus totul.
va pup
_noni_
uka, ce avatar frumos ai pus!

Monicule, mi-am luat rujul, dar din pacate am luat prea deschis sad.gif(!
eu voiam rosu si asa era pe cutie, dar pe buze e portocaliu ohmy.gif ...
maine ma duc sa-mi iau altul lol.gif !
Monic
Noni du-l inapoi ca ti-l schimba
ai pastrat chitanta?
_noni_
CITAT(Monic @ 21-12-2006, 12:48 AM) *

Noni du-l inapoi ca ti-l schimba
ai pastrat chitanta?

din pacate bob a rauncat-o, dar n-are nimic ca pe-asta il dau mamei de craciun:D
Pisik
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762379611823
poze party Craciun

Himere, sa porti sanatoasa cadourile de la mosu, chiar ma bucur (ne bucuram de fapt) ca iti plac, ca iti vin, ca te prind bine. Sa ne spui reactia lui Dan

Am fugit la somn ca imi pica ochii in gura
A, azi iar am mancat ca o v...., parca sunt tampita, nu vad ca ma ingras non-stop, offf....cred ca numai nutritionistul ma poate ajuta sa imi recapat vointa, macar de rusine si de banii dati, ca un astfel de dus imi trebuie, cantarul deja e ploaie de vara pt mine...
Ne vedem la cafeluta de dimineata
Monic
Pisik, repede-repede am sarit sa vad wink1.gif
Esti o FRUMOASA w00t.gif si iti sta mult mai bine asa decat doar piele si os rolleyes.gif
esti ca o papusica la fata floare.gif
se vede ca ai gust si ai stil, ai un zambet sarmant, ce mai, esti buna rau grin.gif
Monic
http://www.youtube.com/watch?v=W7FQ4gviCOk

dedicatie iubitelor mele
sa aveti o dimineata frumoasa
Himere, gata cafeaua? Iar ai dat-o in foc? blum.gif
_noni_
CITAT(Monic @ 21-12-2006, 01:37 AM) *

http://www.youtube.com/watch?v=W7FQ4gviCOk

dedicatie iubitelor mele
sa aveti o dimineata frumoasa
Himere, gata cafeaua? Iar ai dat-o in foc? blum.gif

Monicule, nici tu n-ai somn? lol.gif pupic.gif

}{
ina_ceva
Pisik, arati superb!!!
_noni_
CITAT(Pisik @ 21-12-2006, 12:42 AM) *

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762379611823
poze party Craciun

Himere, sa porti sanatoasa cadourile de la mosu, chiar ma bucur (ne bucuram de fapt) ca iti plac, ca iti vin, ca te prind bine. Sa ne spui reactia lui Dan

Am fugit la somn ca imi pica ochii in gura
A, azi iar am mancat ca o v...., parca sunt tampita, nu vad ca ma ingras non-stop, offf....cred ca numai nutritionistul ma poate ajuta sa imi recapat vointa, macar de rusine si de banii dati, ca un astfel de dus imi trebuie, cantarul deja e ploaie de vara pt mine...
Ne vedem la cafeluta de dimineata

Pisik-ule esti piesa!!! pupic.gif m-ai dat gata! AAA, unde vrei tu sa slabesti?? unsure.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dupa o vodca, o blonda ajunge in patul unuia.
Multumiti, dupa, fumau o tigara:
- Auzi? zice el. Uita-te la mine si spune-mi: eu am fost primul barbat
din
viata ta?
Ea il priveste si zice:
- S-ar putea, ai o figura foarte cunoscuta!
himere2005
'neata neuroni yahoo.gif , cafeaua e pusa, dar trebuie sa fac liniste ca doarme dan alaturi
ina_ceva
Ce a zis dan de cadoul tau? rolleyes.gif

Nu vrea sa incerce canapeaua cat de curand?
himere2005
eu aseara pe la 21.30 m-am culcat blushing.gif ca eram frinta si el m-a pupat pe frunte cind a venit si s-a dus in camera cealalta, la calculator...azi ii arat ca nu stiu la cit a ajuns dar spunea ca a mincat si baut bine )).gif imi spune azi
ina_ceva
Cum de a avut la serviciu doua petreceri de Craciun?

Sau aia de la bucuresti a fost doar cina?
himere2005
pina la urma nu stiu exact care a fost treaba, acolo la Bucuresti s-au intilnit toata firma si aici cei din galati. oricum, am inteles ca asta a fost in loc de prima. oricum, zicea ca a mincat parca salata cu creveti si a baut jack daniel's....ceea ce pentru noi e ceva asa...fitzos )).gif o sa-l descos mai mult azi )).gif

eu vroiam sa ajung in billa la prima ora ca altfel nu cred ca am cum sa ma duc ca sa-mi iau cite ceva pentru Craciun, ca daca nu ma duc acolo nu cred ca o scot la capat...macar am vazut citeva chestii la promotie care ma tenteaza. sa vad cum le car pe toate rolleyes.gif
Ella79
neataaaaaaa
Pe mine ma biriie colegii la cap ca vor "petrecerea firmei" )).gif , adica noi, care suntem 5, sa facem petrecere. Azi, nu altfel doh.gif
M-au luat asa, de dimineata cu sloganul asta.

nusarich
neata neuroni! am aparut si eu pe sarma...
azi e ziua sefului meu si se lasa cu chef. bine, mai mult cu ceva alune/seminte de cele si fructe, ca tin post. sper sa nu mananc prea multe alune, ca imi cam fac rau...
gata, ma apuc de treaba, ca am lasat de ieri ceva neterminat.

pisik, arati superb! imi place ca la voi lumea se distreaza la petreceri...

CITAT(Ella79 @ 21-12-2006, 09:53 AM) *

neataaaaaaa
Pe mine ma biriie colegii la cap ca vor "petrecerea firmei" )).gif , adica noi, care suntem 5, sa facem petrecere. Azi, nu altfel doh.gif
M-au luat asa, de dimineata cu sloganul asta.

si? nimic-nimic? la noi nu se face petrecerea firmei, dar avem noroc ca ziua sefului nostru e chiar la sfarsitul anului si asa ne mai scoatem si noi parleala...
Ella79
Pai o sa fie petrecere daca asta e cerinta poporului, nu? Mie mi-e foarte somn, ca n-am dormit decat 4 ore azi noapte, dar .... petrecere sa fie!

Primii mei bani i-am castigat lipind afise noaptea )).gif Eram in clasa a 9-a la liceu si impreuna cu 2 prieteni (unul dintre ei e acum avocat si celalalt e secretar de stat )).gif ) lipeam afise cu radio Contact prin Salajan. Nu mai stiu cati bani am primit, dar stiu ca ma amuzam copios.
Dupa aia am inceput sa lucrez ca standista la TIB, TIBCO, CERF, INDAGRA si alte tirguri. Eram traducatoare de italiana si castigam 40 de dolari / zi.
Dupa ce am plecat in Italia, am lucrat pe acolo ca ghid turistic la venetia de cateva ori si cand m-am intors in tara faceam si traduceri, dadeam si meditatii si m-am angajat si in Radio cu carte de munca.
ALICE
Cica si noi facem maine petrecere cu firma.Dar stiu eu ce inseamna asta.Stam la masa si mancam si povestim.Foaaarte palpitant!Deja am hotarat cu ctiva colegi sa mergem undeva dupa aceea unde putem dansa.
daconst
Neatza si de la mine!

Sa va spun ca ieri am facut o vizita la spital?Mda,a fost o alarma falsa ca as pierde apa si n-am mai avut stare.Asa ca mi-au facut o gramada de controale dupa care m-au trimis acasa ca nu e nimic grav.Bb inca mai sta,dar nu poate sa-mi spuna nimeni cit.
Se pare ca nu vrea inca afara...la ce frig e...brrr.

Pisik,arati beton!!! Iar in poza cu babuinul sunteti doi frumosi,tare bine va sta impreuna. wink1.gif
Ai pus si poze pentru fanii lui Blondy? lol.gif
Mi-a trecut acuma mey,eram fan acum vreo 5-6 ani. grin.gif

Nusha,mersi...ma gindeam ca e ceva mai simplu,dar la combinatii de vopsele numai la coafor ai sanse sa iti iasa ceva. huh.gif

Eu nu mai stiu cind am facut primii bani...cred ca nu m-au impresionat prea tare.Doar primul salar de aici a fost ceva iesit din comun ca mi-a ramas in memorie...si atunci nu stiam ce sa-i mai cumpar la babuin si la ai mei.Mie nu mi-am luat nimic de amintire macar. smile.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 21-12-2006, 03:06 AM) *

Pisik, repede-repede am sarit sa vad wink1.gif
Esti o FRUMOASA w00t.gif si iti sta mult mai bine asa decat doar piele si os rolleyes.gif
esti ca o papusica la fata floare.gif
se vede ca ai gust si ai stil, ai un zambet sarmant, ce mai, esti buna rau grin.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif Doamne Monic, m-ai facut sa ma fac mica mica mica de rusinica.
Esti o dulce si iti multumesc mult pt complimente. De dat jos rebuie sa dau, nu pana la piele si os, dar macar cat sa imi vina hainele bine, nu ca pe un caltabos umflat (alea care imi vin doh.gif )
Te pup dulce dulce pupic.gif , mi-ai luminat ziua smile.gif

CITAT(_noni_ @ 21-12-2006, 04:25 AM) *

Pisik-ule esti piesa!!! pupic.gif m-ai dat gata! AAA, unde vrei tu sa slabesti?? unsure.gif

mama, mama, numai elogii pe aici blushing.gif
crede-ma ca am de unde, nu ai vazut poza de la brad, in pantalon 3/4? blushing.gif sau cele in trening mulat de la munte? blushing.gif de avut am de unde, Slava Domnului! Vointa lipseste cu desavarsire. V-am zis eu, noroc ca sunt proportionata ca altfel, ma lua mama naibii, ca asa mai pot ascunde ceva, pune in valoare altceva, etc.

CITAT(ina_ceva @ 21-12-2006, 04:14 AM) *

Pisik, arati superb!!!

pupic.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 21-12-2006, 10:56 AM) *

Pisik,arati beton!!! Iar in poza cu babuinul sunteti doi frumosi,tare bine va sta impreuna. wink1.gif
Ai pus si poze pentru fanii lui Blondy? lol.gif
Mi-a trecut acuma mey,eram fan acum vreo 5-6 ani. grin.gif

Mercic si tie Danuta. F multa lume imi spune ca ne potrivim f bine, ca "dam bine" impreuna naughty.gif
Blondy a fost penala, sa vedeti cum ii mangaia pe baietii, saracii, oameni simpli majoritatea, din service, va dati seama; e cam panarama ea asa....
himere2005
lol.gif lol.gif i-auzi, panarama lol.gif si mie mi-a placut mult cum arati pisik si mie una imi place mult mai mult cum iti sta acum si parul asa, plin de volum iti sta ff bine, iar fusta chiar ca te-a avantajat, asa ca nu se vede nici un kg in plus wink1.gif
noi am fost la billa si mi-am gasit beleaua cu bia. am cumparat o cutie de vin la 3l, cabernet moldovenesc, nu stiu daca e bun sau nu dar cutia era foarte frumoasa )).gif si bianca a vazut-o si apus mina pe ea, pe miner, ideea ca ea nu putea s-o sustina si mereu aluneca. cum cadea, iar incepea sa miriie, asa ca trebuia s-o ridic. deocamdata se joaca si ea cu cubuletele de la voi, ca sunt ceva nou.
dan s-a bucurat de cadouri si mama la fel, dar ei nu prea afiseaza, sunt niste oameni foarte tacuti bang.gif . cred ca le-au placut si ornamentele, dar a trebuit sa-i intreb eu daca le plac sau ba )).gif . ce sa fac? dimineata prima data m-am uitat in dulap sa vad daca mai am hainele lol.gif
inca o chestie care m-a facut sa ma simt un pic cam prost, m-au intrebat amindoi de ce tocmai mie sa mi se livreze pachetul, nu as vrea sa produc nici mila, imi pare rau ca daca ma mai pling uneori, dar chiar simt nevoia sa ma descarc undeva ca sa pot merge mai departe cu inima impacata.
oricum, de abia astept Craciunul cheer.gif azi cred ca o sa fac niste fursecuri grin.gif
trebuie sa am mare grija ce pap de sarbatri ca sa ma incapa hainele, mi-ati copt-o )).gif
michelle
Pisik, m-ai dat gata w00t.gif giggle.gif give_heart.gif
Noroc ca nu-s barbat, ma dadeam la tine, femeie maritata

Himere, cum de ce tie? Pt ca esti mereu vesela si spirituala si pentru ca te apreciem pentru tot ceea ce faci give_rose.gif pupic.gif
Si pentru ca ai cel mai mare rang, de taz naughty.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 21-12-2006, 12:03 PM) *

lol.gif lol.gif i-auzi, panarama lol.gif si mie mi-a placut mult cum arati pisik si mie una imi place mult mai mult cum iti sta acum si parul asa, plin de volum iti sta ff bine, iar fusta chiar ca te-a avantajat, asa ca nu se vede nici un kg in plus wink1.gif
noi am fost la billa si mi-am gasit beleaua cu bia. am cumparat o cutie de vin la 3l, cabernet moldovenesc, nu stiu daca e bun sau nu dar cutia era foarte frumoasa )).gif si bianca a vazut-o si apus mina pe ea, pe miner, ideea ca ea nu putea s-o sustina si mereu aluneca. cum cadea, iar incepea sa miriie, asa ca trebuia s-o ridic. deocamdata se joaca si ea cu cubuletele de la voi, ca sunt ceva nou.
dan s-a bucurat de cadouri si mama la fel, dar ei nu prea afiseaza, sunt niste oameni foarte tacuti bang.gif . cred ca le-au placut si ornamentele, dar a trebuit sa-i intreb eu daca le plac sau ba )).gif . ce sa fac? dimineata prima data m-am uitat in dulap sa vad daca mai am hainele lol.gif
inca o chestie care m-a facut sa ma simt un pic cam prost, m-au intrebat amindoi de ce tocmai mie sa mi se livreze pachetul, nu as vrea sa produc nici mila, imi pare rau ca daca ma mai pling uneori, dar chiar simt nevoia sa ma descarc undeva ca sa pot merge mai departe cu inima impacata.
oricum, de abia astept Craciunul cheer.gif azi cred ca o sa fac niste fursecuri grin.gif
trebuie sa am mare grija ce pap de sarbatri ca sa ma incapa hainele, mi-ati copt-o )).gif

Pai Himere, fusta asta a fost luata pt revelion si Craciun si e un pic lejera wink1.gif special ca sa arate toate extra-urile nedorite mad.gif Ca mai am eu o rochita noua dar e de saten si trbeuie sa mai dau jos ceva ca sa o port onorabil.
Nu te necaji de reactia alor tai, sunt sigura ca le-a placut surpriza, dar eu nu se exteriorizeaza...iar daca te mai intreaba "de ce tu?" le raspunzi f simplu "pt ca eu am fost cea mai cuminte dintre fete si Mosul s-a autosesizat" grin.gif
Cred ca toate ar trebui sa primim un costum mai mic, sa ne motiveze blum.gif eu una am zeci de haine care nu imi mai vin, dar nesimtirea e mai mare, tu ai mult mai multa vointa si constiinta pupic.gif

CITAT(michelle @ 21-12-2006, 12:08 PM) *

Pisik, m-ai dat gata w00t.gif giggle.gif give_heart.gif
Noroc ca nu-s barbat, ma dadeam la tine, femeie maritata

Hi, hi, mercic Miha, lasa ca era bine sa te dai la mine, nu stii ca orice femeie, si maritata, are nevoie din cand in cand de cate o confirmare a faptului ca inca mai e atragatoare naughty.gif
michelle
In legatura cu primii bani castigati, au fost cei de la mersul la colindat grin.gif , apoi bursa in liceu, facultate, iar apoi salariul de la jobul actual (am inca primul meu job blum.gif ). Ca si Pisik, ma simt in siguranta aici si nu prea imi vine sa ma apuc de job-hunting, chiar daca nu am un salariu asa mare
nusarich
dana, nu e foarte greu, eu am tinut cont de cum mi-a iesit culoarea la coafor. adica pe langa blond trebuie sa pun un blond cenusiu, ca altfel iese destul de portocaliu (ma rog, un galben aprins sa-i zic asa...). dat fiind ca nu ma decolorez inainte, am nevoie de astea doua culori (blond si blond cenusiu) ca sa iasa cat de cat omenesc.
himere2005
pina la urma unde raspundem aici sau la subiectul zilei? grin.gif eu primii bani tot din colindat, apoi am inceput sa completez formulare de marketing, sondaje de opinie pe la persoane fizice si juridice si umblam de-mi sareau capacele pentru 4 ron formularul. erau o sumedenie de intrebari obositoare si oamenii nu prea aveau timp sa raspunda la toate, erau plictisitoare si primeau in schimb ori nimik ori o ciocolata. am vazut prima data ce greu e lucrul cu oamenii, apoi am lucrat ca "profesoara" de info la clasele 1-4. predam office, internet si windows explorer, apoi la fostul job, contabila si redactare de text ziar

in timpul liber mai faceam si priecte de licenta sau traduceam din engleza in romina pentru cei nepretentiosi )).gif

in copilarie ati practicat vreun sport ceva? sau alt hobby? eu m-am dus la dansuri, dansam pe strunfi si snap )).gif a si mai faceam si un gen de balet mai modern grin.gif
michelle
Eu am facut balet dance2.gif
Pisik
eu am castigat copil fiind bani din colindat, apoi in liceu din figuratie la Pro, apoi am fost hostessa la un Tib la un stand de bere, eram a unspea (in paralel faceam in continuare Pro-ul), din anul I de facultate am inceput la radio, colaborare, pana m-am angajat in 2003, cand un salariu de 200 de dolari mi s-a parut OAAAUUUUU!
Ella79
Wow Miha, balet!! salut.gif

Eu am facut innot vreo 4 ani dar a trebuit sa ma las pentru ca ai mei m-au pus sa aleg intre scoala si sport. Cica nu le puteam face pe amandoua la fel de bine. Prostii!!

ia ca incerc sa va pun o poza cu mine la Murano, acum 4 ani. Sa vad daca reusesc sa o atasez.
danyhoney
santa2.gif Neata si de la mine !

Himere
...nebuna mica ..auzi la ea sa se bata cu Bia pentru jocuri lol.gif .Esti fenomenala cum te bucuri pentru orice si pentru oricine .Sa nu te schimbi niciodata !!! pupic.gif
Nusa...stai ca inca nu am primit cetatenia...mai dureaza un pic .Mersi oricum pupic.gif
Pisik...ce bine arati !!!! M-am uitat minute in sir la prima poza . Fain machiajul,faina tinuta ,faina fata !! pupic.gif
Ella..distractie placuta la petrecere.
Dana..ouch !!! Spital ?? " Bey ,bb,stai cumintel la mami macar pana pe 1 ianuarie,nu-i mai creea emotii ! )).gif pupic.gif

Primii bani i-am castigat mergand la strans recolta pe campuri cu scoala.

Sport am facut destul : atletism,tenis de camp,inot si ...parasutism )).gif
daconst
Nusha,eu am experiente cu par portocaliu si ros de la decolorat...de aia stresez lumea acum. grin.gif
O sa incerc si eu combinatia de 2 nuante ca-mi surade ideea. naughty.gif

Himere,ti-ai citit PM-ul?ca tu esti cam indragostita...de Mosul,acum. lol.gif
Ma asteptam sincer la reactia asta de la ai tai...dar e bine ca n-au reactionat mai rau.Ca la Dan am avut emotii,sincer.Ca el e mai retinut la faza cu net-ul.
Noi suntem bucuroase ca tu ai stiut sa primesti darurile si am reusit sa te facem fericita macar acum de sarbatori...Tu ne-ai inveselit mereu pe forum si daca nu scriai atat...cine stie ce se alegea de forumul nostru de WW.Mai ales ca de numarat nu prea ne ingramadim. grin.gif

Ella79
Eram frumoasa si slaba pe vremea aia. Mai ales slaba.
Acum..... vai de stelutza mea... sorry.gif
danyhoney
CITAT(Deea @ 20-12-2006, 08:44 PM) *

Ultimul biscuit

Intr-un aeroport statea o tanara care urma sa faca o calatorie mai lunga. Si-a cumparat de acolo o carte ca sa treaca mai repede timpul si un pachet de biscuiti.

S-a asezat pe un scaun, si-a pus bagajele langa el si s-a apucat sa citeasca. La un moment dat s-a intors sa ia un biscuit din pachetul de langa ea. A observat cu surprindere ca la mica distanta era asezat un domn care citea un ziar, si care fara sa-i ceara permisiunea a inceput sa ia si el din pachetul de biscuiti.

Cu toate ca s-a simtit indignata, politetea a impiedicat-o sa ii reproseze ca are un comportament nepotrivit. Dar pe masura ce ea lua cate un biscuit, lua si el unul si asta a facut ca pana la urma tanara sa devina foarte nemultumita.

Cand a luat din pachet penultimul biscuit, ea s-a intrebat plina de resentimente: “Oare indrazneste sa mi-l ia si pe ultimul?”

Barbatul a luat intr-adevar ultimul biscuit, l-a rupt in doua si i-a oferit zambind cald o jumatate. Simtind ca el a depasit limita bunului simt, tanara s-a ridicat furioasa si s-a indreptat spre un alt colt al salii de asteptare.

A deschis geanta ca sa puna inauntru cartea si… spre marea ei surprindere a vazut inauntru pachetul de biscuiti pe care il cumparase. In acel moment a coplesit-o un sentiment de rusine.

A inteles ca pachetul din care mancase nu era al ei, ci al barbatului care citea ziarul… El a impartit plin de bunatate chiar si ultima bucatica pe care o avea, fara sa se simta indignat, superior sau furios.

MORALA:

Oare de cate ori in viata am mancat biscuitii altcuiva? Ar fi mai bine ca inainte sa ne grabim sa-i judecam pe altii sa privim cu atentie in jur… si mai ales in sufletul nostru!

Sa dai cand poti, fara sa astepti nimic in schimb, nici macar un multumesc, si sa nu regreti ca ai dat!
Cui dai? Cui are nevoie…
Cat dai? Totdeauna mai mult de cat ai primit!

Faina povestea,Deea
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.