Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
eu am mincat din astea o groaza si icre de ziua biancai grin.gif pai cred ca am vreo 18 dar eu in 17 vreau sa ma incadrez zilnic
anaoi
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
ce-i mai dilly, ce esti asa vesel(a)?
anaoi
ghici cine a scapat d enemti si de sedinta???
de fapt nu m-au mai chemat la sedinta....
mersi pt pumnii tinuti, daca nu ati uitat....

relaxed pana pe 18.12.2006
himere2005
gata, intri in concediu sau doar nu ii mai vezi pe nemti?
anaoi
dora nu ii mai vad pe nemti.
concediu am d epe 22.12. pana pe 08.01
Tulip
Dana,ne scrii un roman,cumva? lol.gif
irinush
buna fetelor, gata si la mine curatenia, david doarme, urmeaza sa mai pun si eu niste fursecuri in tava si gata si pe ziua de azi ...

eu am gatit ieri un fel de chiftea uriasa din carne tocata si umpluta cu feta si verdeturi, alaturi cu cartofi natur si o salata de castraveti cu smantana, iaurt si usturoi, bestial a fost si mai am si pt azi, asa ca ... azi doar fursecurile astea sa vad daca imi ies ...

va pup pe toate si sigur ca o sa pun poze marti, asta daca o sa imi placa cum arat )).gif
Tulip
Irinush,tu esti o gaspodina in toata regula!!felicitari!Intotdeauna gateai atat de mult si bine sau doar de cand esti acasa?
nusarich
fetelor, sa va spun ce am papat azi la ziua colegei mele: a facut un soi de chec aperitiv simplu, din carne ca cea de chiftelute si cu oua fiarte tare inauntru. o nebunie! cu gogosari murati, meserie! eu zic ca are mai putine puncte decat chiftelutele, ca astea sunt prajite in ulei. checul e facut la cuptor.
Tulip
asa ceva facea si bunica mai demult...yummi!!! si cand il tai are felia de ou in mijloc,nu?
himere2005
dana ii vrajesti pe muncitori? )).gif te spunem lui Mihai sa stii blum.gif

e un fel de drob, nu?
Tulip
poate danseaza...da din buric wink1.gif wink1.gif
himere2005
sa-i faca reducere la lucrare )).gif
anaoi
dana, dana as ail inveti tu pe bebe???
Tulip
Monic,te dam disparuta azi?Treci repede la raport!
anaoi
dylly pleaca acasa. pa
Tulip
CITAT(anaoi @ 08-12-2006, 03:46 PM) *

dylly pleaca acasa. pa

pa pa
we placut! pupic.gif

na...ati plecat toate....Himere sigur e pe Culinar...... )).gif )).gif )).gif
nusarich
da, in mijloc are o felie de ou si arata ca drobul meu. dar la gust e tare bun. are gust de chiftelute., dar fiind facut la cuptor gustul de usturoi nu se simte asa de pregnant si e super bun cu gogosari.
himere2005
era carne tocata pentru piftele? poate fac si eu ca tot am forma acum smile.gif
nusarich
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 05:55 PM) *

era carne tocata pentru piftele? poate fac si eu ca tot am forma acum smile.gif

exact ca cea pentru chitelutze. fara nimic in plus sau in minus.
himere2005
eu i-am facut azi biancai prima ei omletica cu f putin ulei si vad ca maninca mai bine decit oul fiert smile.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 03:58 PM) *

eu i-am facut azi biancai prima ei omletica cu f putin ulei si vad ca maninca mai bine decit oul fiert smile.gif

ce idee buna...nici nu m-am gandit ca i-as putea face doh.gif doh.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 08-12-2006, 05:26 PM) *

Irinush,tu esti o gaspodina in toata regula!!felicitari!Intotdeauna gateai atat de mult si bine sau doar de cand esti acasa?

Tulip, ma faci sa rosesc!
mie intotdeauna mi-a placut sa gatesc, dar atunci cand lucram nu prea aveam timp, din pacate, asa ca acum profit de timpul pe care il am si cam asta fac cand doarme david

si eu ii dau lui david omleta cu branza de vaci amestecata si ii place mult
nusarich
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 05:58 PM) *

himere, ai incercat cu ou fiert pe jumatate? adica ceva intre moale si cleios, dar amestecat, nu stiu sa explic... mie asa imi placea cel mai mult, ca aveam si albus moale si galbenus peste toate bucatelele de albus.

irinush, si eu zic ca esti tare gospodina. noroc ca mai ai timp liber acum...
daconst
Gata au plecat muncitorii...am spalat si geamul ca de aspirat au aspirat ei. wink1.gif

Nusha,chifteaua aia mare de care spui tu e drob fals...asa facea mama ca noi nu mancam carne de miel si cu ou in mijloc e nebunie.
Apropo de chiftele,prietena mea le face la cuptor pe hartie si cica ies bune.As face si eu daca-s fara ulei.
Mama are o reteta faina ca baga pe linga paine si 2 cartofi cruzi dati pe razatoare.Ies tare faine asa.
Cind stateam la camin,toate colegele stiau de chiftelele lui doamna Mili(asta era mama). lol.gif

Irinush,eu am mai spus ca tu esti gospodina in toata regula si te-ai ratacit printre noi. grin.gif

Dany,doar ne-ai citit,fara sa scrii nimic?Se poate? sorry.gif
himere2005
eu nu prea gatesc ca sa nu ne tenteze, ca altfel am fi dublii amindoi, cel putin la cit sunt eu de pofticioasa, mama-mama. cred ca ao sa gatesc mai mult cind creste bia, dar sa aiba pe mai multe zile, nu tot platoul de praji intr-o zi smile.gif
imi este teama sa-i fac asa nu foarte bine fiert, este un bacil, imi scapa acum numele....care poate fi prezent in unele oua

au aspirat ei?????dar ce dumnezeu le-ai facut sa fie asa de amabili? ca noua de obicei ne lasa tottul in drum, asta ca sa nu zic alta prostie
Tulip
Dana,si eu bag in chiftele cartofi.....sunt delicioase wink1.gif
himere2005
dany, zi si tu ceva, esti ok?

bubbles
`seara pupic.gif ce faceti?babuinului meu i`a mai venit o idee ca a gasit un opel adus din afara cu 7800E apropae nou si acum nu stie de unde sa imprumute banii sa il ia k el poate sa csoata din banca abia in ian-feb doh.gif dar cred ca pana la urma o rugam pe mama sa scoata sii ii dam apoi banii smile.gif
meniul pe azi:
cabanos 4p
branza 4p
salam 4p
paine 1.5p
piept pui fiert 4p
o fel br topita fitness 0.9p
2 mere 0p
total:18.4p
daconst
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 06:10 PM) *

au aspirat ei?????dar ce dumnezeu le-ai facut sa fie asa de amabili? ca noua de obicei ne lasa tottul in drum, asta ca sa nu zic alta prostie

Nimic,asa se lucreaza aici...si nu au lasat nimic stricat in urma.Au chituit putin unde era sarit peretele si gata.Nu va vine sa credeti ce diferenta e fata de Ro.
Acolo cind am schimbat geamurilemi-a trebuit zidar dupa ei...ca era dezastru. mad.gif
irinush
multumesc frumos fetelor, sunteti niste dragute toate! dar si voi suneti gospodine, numai cand va aud cata curatenie faceti si ma apuca admiratia, pt ca mie personal, nu imi place deloc sa fac curat sad.gif
himere2005
le-ai dansat tu din buric si ala mititelul in burta blum.gif

si eu prefer sa fac 5 feluri de mincare decit sa calc un cearceaf de exemplu )).gif asa ca veniti cu mincarea la mine si eu vin cu calcatul la voi )).gif
dany
De chiftelute facute in cuptor pe hartie v-am mai spus si eu...le am chiar si in pozele de la Paste grin.gif Si eu pun cartofi in ele.

Da,sunt ok .Dar nu prea am avut ce comenta...
Tulip
Dany,alt avatar frumos pupic.gif
himere2005
Ella in schimb face niste briose mama-mama, sase la numar lol.gif
dany
Mersi,Tulip
daconst
Dany,oare de ce nu am tinut minte?ca nu eram la cura? grin.gif
Ies crocante?Ca mie asa imi plac. blum.gif
anca veselie
fetelor, dupa ce ca mi-e foame si ma chinui din rasputeri sa nu bag ceva care sa ma perturbe, citesc aici numai despre chestii care-mi lasa gura apaaaaaa. sunteti sadiceee si cica suntem la dieta )).gif
irinush
fetelor, am facut pana acum 2 retete de fursecuri pt craciun, ff bune zic eu, adica mie imi plac, daca vreti retetele sa spuneti, sunt cu fulgi de ovaz si cu destul de putin zahar, asa ca ... merg si la ww )).gif
himere2005
si cam cit le lasi la cuptor? la foc mare sau mic? mi e mi-a trecut prin cap sa le imbrac in staniol si sa le bag la cuptor...oare or fi bune asa rolleyes.gif
dany
Nu prea ies crocante...doar daca le lasi mai mult in cuptor...pana se fac un maro inchis de tot.
Ella79
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 06:28 PM) *

Ella in schimb face niste briose mama-mama, sase la numar lol.gif

Daaaa O minunatie! Nici n-ati vazut asa ceva! lol.gif lol.gif lol.gif

Am venit de la coafor si fug la sala, asa ca va citesc mai tarziu.
himere2005
dar sunt si aspectuase? se pot servi si la altii? baga si tu linkul la retete ca sunt curioasa...si eu as vrea sa fac fursecuri, dar cam stau cu grija ca daca nu ies bune
bubbles
asta vroiam si eu sa zic anca doh.gif ca fetele parca nu ar fi la dieta si numai de ingrasacioase vorbesc...oricum eu azi am economisit vreun punctulet ca am fost la sala si am bagat tare acolo de curgeau apele pe mine )).gif am facut numai 15min bicicleta...si desi ziceam k nu numar pana dupa craciun nu ma pot abtine doh.gif e din obisnuintza )).gif
himere cum ti se pare meniul .. nu da cu parul )).gif pupic.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 03:39 PM) *

si cam cit le lasi la cuptor? la foc mare sau mic? mi e mi-a trecut prin cap sa le imbrac in staniol si sa le bag la cuptor...oare or fi bune asa rolleyes.gif

Nu stiu sa-ti spun cat le las in cuptor..oricum dureaza destul de mult.Daca le invelesti in staniol nu au loc sa respire ...deci nu vor iesi deloc crocante.
himere2005
bubbles, dar legume nu servesti? grin.gif
bubbles
himere nu imi plac legumele deloc doh.gif mor numai knd le vad fierte nu stiu de ce...asa sunt de mica...poate imi fac maine o salata de varza cu piure dar azi nu mai mananc decat merele biggrin.gif pupic.gif ce face bia?
timeea ce face tulip?
cred ca m`am tampit..cand vad mancare mai intai calculez in gand si abia apoi mananc...mania asta a punctelor m`a dat gata biggrin.gif
himere2005
miha ne-a aratat piramida si la baza ei erau fainoasele, nu zic...puncte au fost destule, dar fainoase ba. bineinteles ca fiecare maninca ce-i place si ce vrea, dar eu zic ca un meniu cu adevarat echilibrat ar cuprinde fainoase, fructe si legume, lactate, carne slaba in loc de cabanos de ex. nici al meu nu pot sa spun ca e intodeauna ok, dar ar fi bine sa luam ce-i mai bun din natura si sa avem in meniu si grasimi bune, si carbohidrati, si vitamine, si calciu, si proteine...eu de multe ori ma gindesc cu groaza daca organismului meu ii ajunge sa spunem calciul din brinza pe care o maninc de 2-3p de ex ...adica poate ar trebui sa ne gindim si la sanatate

chiar acum a atipit ....de data asta in leagan lol.gif
bubbles
stiu ca merit bataita.gif dar azi numai asta am avut prin casa si am zis ca sa fac un mic dezmat ca si asa am tras la sala de am crezut ca mor ... chiar voiam sa va intreb...saptamana viitoare vreau sa fac sauna...ati facut vreodata ?cum e ?eu habar nu am nici macar ce tb sa imi iau la mine...si cine stie poate imi fac curaj si ma duc sa ma epilez cu ceara inghinal doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.