Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Monic
CITAT(Maybeline @ 21-12-2006, 08:54 PM) *

Bine ai revenit cheer.gif floare.gif cheer.gif

mie mi s-a parut mai mult de 3 zile hug.gif
te-am pus absent nemotivat blum.gif
Tulip
Sunteti niste dragute!!!Mi-ati lipsit enorm,acum mi-am dat seama cat de myult tin la voi! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
Bine ai revenit, tulip!!! hug.gif

Multumesc, dragutzelor!!!
Kilogramul cred ca se datoreaza stresului din ultima saptamana si a drumurilor pe care le-am facut wink1.gif
himere2005
cheer.gif cheer.gif Tulip, cred ca ti-a mirosit a f...de mos Craciun pe aici si ai reusit sa intri )).gif bine ai revenit, ti-am simtit toate lipsa pupic.gif
Ella79
Hai ca m-am distrat copios cu voi. lol.gif lol.gif lol.gif Am ajuns si eu acum acasa de la marea petrecere. Un fis expirat, da nu mai zic nimic.
Tulip, ne-a fost dor de tineeeeeeee hug.gif
Ina, bravo pentru lik. esti tare frate!!
Dany, nu merge sa pudrezi cozonacul cu zahar pudra sa il faci mai dulce? Daca nu merge, il sacrifici si faci din el niste prajiturele: il tai felii, l;e ungi cu miere si le pudrezi cu nuca de cocos / susan / nuca macinata
Monic, trimite-l si tu pe Mosul ala de la semnatura la solar.
Monic
Ella, il iau de muschii de la brat si mergem amandoi laugh.gif dar nu stiu cum incapem amandoi in solar lol.gif ca suntem rotofei blushing.gif daca vin si renii cu noi blushing.gif chiar nu stiu sorry.gif cum ne-om descurca
Ella79
Auzi Monic, da' mosul asta cine e, ala de a calarit renul in ultimele 4 zile. Saracul... cred ca i s-au tocit pantalonii de a ajuns in halul asta.... lol.gif
Monic
la voi inca nu miroase a `cadou` de Mos Craciun?, ca la mine deja incepe sa se simta )).gif grin.gif

CITAT(Ella79 @ 21-12-2006, 09:58 PM) *

Auzi Monic, da' mosul asta cine e, ala de a calarit renul in ultimele 4 zile. Saracul... cred ca i s-au tocit pantalonii de a ajuns in halul asta.... lol.gif

Ella, a trebuit sa schimb avatarul ca a murit renul de epuizare )).gif
Monic
mey mad.gif nu ma mai provocati ca ma tot pufneste rasul si eu, femeie serioasa giggle.gif , lucrez cu clientii firmei
angry2.gif nu sunt hotline daca la asta v-ati gandit angry2.gif
Ella79

Culmea e ca la mine anul asta nu miroase deloc a cadou de Craciun. In alti ani stiam exact ce am sa primesc acum... pauza! Simt ca e un complot general. Mama stiu ce mi-a luat, dar babuinul cu frate-miu... ioc.
Ori ma paste vreun telefon mobil (ca au batut apropouri in acest sens), ori... nimic,

Apropo, voi stiti ce cadouri va va aduce Mosul sau e surpriza?
Monic
ella, eu vreu sa stiu 1 singur lucru: ce i-ai luat soacrei? naughty.gif
Ella79
CITAT(Monic @ 21-12-2006, 11:09 PM) *

ella, eu vreu sa stiu 1 singur lucru: ce i-ai luat soacrei? naughty.gif

NIMIC!! NIMIC ABSOLUT!!! lol.gif lol.gif lol.gif si daca ma invita pe la ea ma duc asa, cu mana goala ca sa nu mai fiu "cheltuitoare". lol.gif
aaaaa, si daca ma duc la ea, mananc de sparg, ca data trecuta eram "sclifosita" (deh, ma chinuiam si eu sa numar puncte). Acum bag nene, sa-i fac paguba! Si o sa si comentez ca e mancarea nasoala, fara grasime. lol.gif
Monic
ok Dana, m-am calmat din nou
deja imi faceam griji sad.gif pt tine
daconst
Tulip,bine ai revenit!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tare ne-ai lipsit. pupic.gif
Ai vazut ce s-a bucurat Himere de Mos?Parca iti e mai mare dragul sa-l trimiti pe Mos la ea... wink1.gif
Monic
Ella, si daca a intrat si Dana mi-am mai amintit de nemtii astia... laugh.gif
ai putea sa ragai wink1.gif sau sa-i tragi un vant grin.gif sa vada cat de bine ti-a cazut lol.gif
daconst
Dany,a venit postasul la mine...dar nu cu miros de varza... lol.gif
Iti multumesc tare mult,esti o draguta.Ai fost prima pe anul asta. pupic.gif

CITAT(Monic @ 21-12-2006, 11:13 PM) *

ok Dana, m-am calmat din nou
deja imi faceam griji sad.gif pt tine

Mey,nu scapi asa usor...doar ca seara suntem 2 la laptop si trebuie sa-mi fentez babuinul sa mearga la calculator. grin.gif
Cind pleci la Romanica?
Monic
CITAT(daconst @ 21-12-2006, 10:24 PM) *

Mey,nu scapi asa usor...doar ca seara suntem 2 la laptop si trebuie sa-mi fentez babuinul sa mearga la calculator. grin.gif
Cind pleci la Romanica?

Dana, maine seara
si pe 2 ma intorc
sper sa te vad tot 2 in 1 grin.gif
ina_ceva
Monic, ai fost cuminte anul asta? Daca raspunsul este nu, imi dau seama a ce cadou iti miroase tie numai uitandu-ma la avatar tease.gif
Ella79
CITAT(Monic @ 21-12-2006, 11:18 PM) *

ai putea sa ragai wink1.gif sau sa-i tragi un vant grin.gif sa vada cat de bine ti-a cazut lol.gif

As putea chiar sa invat sa ma scobesc intre dinti pana atunci.
ina_ceva
Bravo, ella, imi place atitudinea ta fatza de "iubita" ta soacra! Sa ne dai mai multe detalii cand va veni momentul blum.gif
Ella79
Tocmai a venit tata sa-mi aduca un brad. I-am spus ca anul asta vreau un brad MIC, adica de max 1,5 m. Si, ce credeti? E atat de "mic" incat nu incape in casa, l-am lasat pe hol. doh.gif Imi vine sa mor de nervi si de ciuda. El s-a chinuit sa mi-l aduca, l-a carat pe scari 8 etaje, iar eu cand l-am vazut am facut o mutra acra si nemultumita.... doh.gif doh.gif doh.gif
Imi pare rau si de el, dar chiar n-am ce sa fac cu ditamai bradoiul!

Of mai fetelor, nu stiu ce am. Sunt atat de ciufuta si intoarsa pe dos sad.gif

Monic
CITAT(Ella79 @ 21-12-2006, 10:53 PM) *

CITAT(Monic @ 21-12-2006, 11:18 PM) *

As putea chiar sa invat sa ma scobesc intre dinti pana atunci.

pai daca a fost nefiarta/tare carnea, doar n-oi lasa-o intre dinti )).gif
Ina, eu am fost un drac impielitat tot anul dance3.gif devil.gif
Ella79
Noapte buna fetelor, ma duc sa ma bag in pat. hug.gif
Pisik
Doamne, nu sunteti normale, atat am ras cu tavalita!
Sarmalele mele sunt unele in cuptor si unele pe aragaz, mi-am pregatit toate cele pt cele 4 feluri de fursecuri pe care vreau sa le fac maine; din pacate va trebui sa mai fac si maine sarmale ca nu am mai avut varza....
Si sambata am de gand sa fac cioco de casa, bomboanele rafaello si bilute gen salam de biscuiti. cred ca are si mama dreptate ca fac prea multe, da lasa, le mai fac si cadou
danyhoney
Nebune si guralive sunteti !!!!!!!!!! pupic.gif hug.gif

Monic ...ai PM !!!
danyhoney
Tulip...bine ai revenit !!! pupic.gif
Himere...te rog sa tii minte ceva .Chiar daca nu iti voi scrie ceva personal in fiecare zi ...sa stii ca te pup ,te admir si iti multumesc ca ai venit in primavara la noi pe forum !!! In fiecare zi reusesti sa ne descretesti fruntile !!! Multumesc !!
Ella..buna ideea ta .Mersi ! dar tot voi mai face un cozonac pentru ca e pentru Dirk...I-ar fii placut cu mac dar cum nu am gasit...El nu e mofturos la mancarea romaneascadar la cozonac e altceva.In legatura cu ,cadourile de Mos...eu mi le-am primit deja.Mai mult nu vreau...doar sanatate si un job.Ce-mi place ca nu i-ai luat ceva soacrei lol.gif lol.gif Te-ai invatat minte !!!
Ina...1 kg dus ?????? Respect !!!!!!
Monic...saracul Mosul tau....a tot facut cadouri si lui nu i-au mai ramas nici macar bani de ..izmene lol.gif .Auuuuu...nu te mai "vedem" pana pe 2 ??????? Asa ceva ne faci tu noua ?????
Dana...ce postas ??? Eu sunt mic ,nu stiu nimic )).gif
ina_ceva
Merci, dany-dulce!

Somnic usor!!!
danyhoney
Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat
iese de acolo sotia sa. El se uita la ea, respira adanc si spuse:
- Bine, macar ai incercat...

_noni_
gata, am aparut si eu!

Monic, unde-i geanta?

Daconst, stii ca m-a prins si pe mine flama cu bb-ul tau si ma tot framan cum te simti si d-astea cand nu esti pe-aici?smile.gif

}{
nusarich
am ajuns si eu sa va citesc... sunteti asa de vesele, de numa... ce m-am mai distrat cu tavalitele...

tulip, bine ai revenit! toata lumea a intrebat de tine! give_rose.gif
ina, deea, bravo pentru kilograme! macar voi sa reusiti sa avansati spre tinta finala...
ella, erai o scumpica in poza aia, acum esti frumoasa de-a dreptul!
may, ma bucur ca ne vizitezi mai des, si tie ti s-a simtit lipsa destul de tare...
dany, spor maine la al doilea cozonac. la primul si eu ti-as recomanda crema de ciocolata sau miere, oricum trebuie ca sunt foarte buni la gust, pentru ca sunt facuti de tine in casa... super bancul, ma gandeam la fata pe care au facut-o colegii mei cand m-au vazut cu noua freza... am vazut si reactii de impiedicat pe scari sau luat usa in brate... )).gif lol.gif
dana, daca tot l-ai lasat pe mihai singur la curatenie, sugereaza-i si ceva "bucatareala", ce zici?
monic, maine pleci? sper sa te mai gasesc maine dimineata...
danyhoney
CITAT(_noni_ @ 21-12-2006, 10:31 PM) *

Daconst, stii ca m-a prins si pe mine flama cu bb-ul tau si ma tot framan cum te simti si d-astea cand nu esti pe-aici?smile.gif

}{

lol.gif lol.gif A mai aprut una care-si face griji cand nu e Dana online !!! Nu degeaba spuneam eu Danei sa ne anunte cand merge la nani sau pleca de acasa...sa stim sa nu ne facem griji.
_noni_
CITAT(danyhoney @ 22-12-2006, 12:01 AM) *

CITAT(_noni_ @ 21-12-2006, 10:31 PM) *

}{

lol.gif lol.gif A mai aprut una care-si face griji cand nu e Dana online !!! Nu degeaba spuneam eu Danei sa ne anunte cand merge la nani sau pleca de acasa...sa stim sa nu ne facem griji.

ce e mai grav e ca am inceput sa-i fac capul calendar cu voi alui meu si vorbesc ca televizorul si el saracu zice da, da ,da!!! si eu ma gandeam ca nici nu asculta, dar ma intreaba azi, ce-a facut fata aia de pe forum, a nascut? w00t.gif sa raman inmarmurita nu alta! lol.gif lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif Tare,Noni !!

Ca sa vezi ,Dana ,ce importanta esti !!! pupic.gif
danyhoney
Ramo...ce ne mai spui ???? ai fost cam scumpa la "vedere" zilele astea .

Ieri seara ati fost o gramada pe aici...azi sunt singura cry.gif cry.gif cry.gif
uka
buna dany nu ai somn?
CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA SI VA DORESC UN MOS PLIN DE CADOURI PTR VOI SI CEI DRAGI VOUA!!!
uka
Imagine
danyhoney
Uka...si tu pe aici ?? pupic.gif Mda...nu imi vine sa merg la nani...chiar daca sunt obosita...asta e.Tare chestia cu "inside me is a thin women............"
uka
nu am somn, am venit sa va urez merry christmas
ma enerevaza k nu se intelege avatarul era dragutz

acum s-a skimbat deh..
uka
vreau si eu un ceas sau ceva p edesktop care sa-mi spuna *** zile pana la anul nou....sau orice as vrea eu stitzi ceva d genul asta?
danyhoney
Uka...gasesti asa ceva acolo unde iti fasci ticker-ul...pe TickerFactory de exemplu.

Monic...ai PM !!
uka
mersic dany dar nu am cum sa il pun p desktop...
sau stii u?
danyhoney
Hmmmmm...cred ca va trebui sa astepti sa vina Miha...poate te ajuta ea.Eu as googali pana as gasi ceva despre desktop...poate ceva cu christmas.....habar nu am ..imi pare rau
uka
nici o problema am gasit un widget la yahoo dar e doar ptr craciun, eu vroiam sa scriu eu ...ce vreau...
mersic oricum
Ella79
neataaaaaaaaaaaaa

am venit pe la birou sa imi rezolv cateva probleme urgente si pe la 12 sper sa ma car acasa.

Pisik, da-mi si mie reteta de bomboane Rafaello, plisssssss
himere2005
salut Ella, eu am facut iar fursecuri, alte forme, alt design, dar aceeasi reteta...in total sunt 4 feluri, ca a lui pisik lol.gif
am pus de cafea fetelor, pun poze mai tirziu cu fursecurile, acum trebuie sa fac liniste blum.gif

http://www.gustos.ro/retete-culinare/praji...o-cu-alune.html
aici Ella reteta Rafaello
Ella79
Am baut o cafea si mai breau unaaaaaaaaaa ca mi-e sooooommmmnnnnn!!!

Himere, nu mi se incarca pagina cu reteta (Probabil din cauza net-ului meu). Te rog eu mult, da-mi si mie copy-paste aici, poti?
Tulip
Neata!

Ador sa-mi beau cafeaua cu voi! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Vreau zapada....macar un pic..... sad.gif
ALICE
Tulip,ce mai faci????N-ai mai fost de muult pe aici.Acum sa citesc din urma sa vad de ce ai lipsit
Tulip
Alice pupic.gif ,n-am avut internet.........

Chiar ma gandeam,fetelor,ce dependenta de net am devenit.... doh.gif doh.gif doh.gif
ALICE
Asa-i Tulip.Si eu parca nu-s normala cand n-am net.
Aseara am vrut sa fac fursecuri.Am reusit sa fac aluatul si l-am pus la rece.Dupa care m-am pus un pic langa al meu in pat sex.gif si n-am mai apucat sa le fac.Tot la rece a ramas. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.