Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(Ella79 @ 22-12-2006, 10:03 AM) *

neataaaaaaaaaaaaa

am venit pe la birou sa imi rezolv cateva probleme urgente si pe la 12 sper sa ma car acasa.

Pisik, da-mi si mie reteta de bomboane Rafaello, plisssssss

1 pachet unt, o cana zahar pudra, o cana lapte praf, 1 pachet alune, 2 pachete nuca cocos
Se amesteca untul, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc

Cantitatile pot fi crescute daca rvei saiti iasa mai multe; am gasit o varianta si cu 400grame de margarina, dar eu cred ca cu unt ies mai bune wink1.gif
Pisik
Neatza fetele!

Uka, mi-a placut chestia aia "thin womrn inside me" de am murit, m-am regasit suta la suta blum.gif
Himere, eu mi-am pregatit ingredientele pt 4 feluri de fursecuri, cele simple cu forme diverse, bradut, steluta, etc. a caror reteta ai postat-o tu, niste cornulete fragede cu nuca f f f usor de facut si f bune, se topesc in gur, va pun reteta diseara, o am de la o vecina de a lui Buni; mai fac si umflatele cu nuci si rotocoalele alea cu gem la mijloc, la astea am emotii sa imi iasa. Asta sper sa pot face diseara
Maine dimineata mai bag o oala de sarmale si apoi fac prajiturile fara coacere, adica bobo rafaello, bilute din salam de biscuiti si cioco de casa; a, si vreau sa trantesc si o prajitura, am inventat eu o combinatie, sper sa iasa.
A, vreau sa va zic ca iubi a "gustat" aseara vreo 8 sarmale lol.gif si a zis ca trebuie sa mai guste ca nu isi da seama daca sunt bune lol.gif Asa ca sigur mai trebuie o cratita, la ritmul asta. Oricum, vom avea la mancare....o sa dau sigur si la altii, ca insemna ca ma fac de 100 de kile pana la Sf Ion mad.gif

Of, eu sunt la serviciu si abia astept sa plec, desi nu stiu cand, ca sefu a zis "subtil" ca mai trece azi pe aici, adica sa fac bine sa stau ca ma controleaza devil.gif
si mie numai de stat la servici nu imi arde, va dati seama.

dar cred ca voi da ceva telefoane, stau cu voi pe aici, sper sa treaca repede timpul

O zi frumoasa!
himere2005

200 gr. unt, 150 gr. zahar pudra, 150 gr. lapte praf, 100 gr. nuca de cocos, alune sau esenta de migdale
Ella79
Multumesc fetelor!!!
Si Rafaello astea nu se baga la cuptor, nimic? Untul ala ramane asa crud?

daconst
Neatza,iubitele!!! hug.gif

Iar m-am trezit de dimineata cu gura pina la urechi. floare.gif
Vad ca sunteti toate vesele si chiar daca nu ies tavalitele sau fursecurile...se lasa cu altceva si tot e bine,nu Alice?naughty.gif

Noni,la tine ma mai asteptam,dar reactia babuinului tau m-a facut sa rad in hohote... lol.gif
Doamne ce am ajuns...sa va dau de gindit acum de sarbatori. doh.gif
Dar voi aveti de invatat ca sunteti la rand...asa ca pregateste-l bine. wink1.gif

Nusha,i-am sugerat aseara la Mihai sa si gateasca ceva...dar parca mi-e frica ca daca gateste si-i si iese,pai nu mai am liniste...va face misto de mine de fiecare data cind gafez la bucatarie.Si cum sunt si eu meseriasa tare la gatit,cred ca facem o comanda la grec si arunc o friptura in tava sa fie acolo. grin.gif

Pisik,deci daca a "gustat" al tau sarmalele si nu si-a dat inca seama...pai nu te vad bine.Cred ca sarmalesti zilnic pina la Anul Nou. lol.gif

Dany,postasul a fost tare frumos si mai ales ca a venit neasteptat,m-a facut sa ma simt si mai bine.
Multumesc mult! pupic.gif

Uka,ce bine ca ai intrat iar la noi. hug.gif Chiar ma gindeam ieri la tine ca ne-ar parea rau sa nu te mai "vedem" pe aici.Si speram sa fie doar o toana de moment. wink1.gif

Ramo,pe unde esti?Cum ies prajiturile? w00t.gif

Gigelu,tu ti-ai luat hainute,farduri...babuin plecat,pe la noi nu mai dai...hmm,nu stiu ce sa zic.Cred ca te petreci cu Mosul. naughty.gif

Monicule,asa mult stai? sorry.gif
Cind ma gindesc ce liniste va fi pe aici we asta...sper ca macar de marti sa mai lucrati si voi. grin.gif
Tulip
Gata cu curatenia,fetelor? lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
Nu chiar.Pt maine mai ramane finisarea.Eu fac mancare si el face finisarea.
Pisik
Teoretic la noi e gata curatenia dar cred ca mai dam o carpa de praf si un aspirator probabil sambata sau duminica. oricum, la noi vin socrii sambata seara si umplu casa de valize, pachete, hartii, Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc, ca ma ia cu ameteala
daconst
Ce e aia curatenie??? lol.gif

Poate maine sa-l mai fentez o data pe babuin sa aspire si sa spele pe jos...in rest nimic. grin.gif
Tulip
Himerus,ai pus cumva niste poze cu sutienul pe tine? w00t.gif w00t.gif Ca nu le-am vazut sorry.gif In rest areti fff. bine....te-am vazut si in mini blum.gif blum.gif
Tulip
Ce-i cu linistea asta,fetelor?Haideti la o cafea! tease.gif tease.gif tease.gif
ALICE
Mie nu-mi vine sa cred ca mai avem de lucru si in ultima zi
himere2005
tulip, acum le pun pentru tine si dupa aia le streg ca le-am facut la panarama, le sterg dupa ca se pare ca sunt controlata, asa ca sa nu ma mai intrebati nimic de viata in familie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
ultimele 2
ALICE
De ce?Ce s-a intamplat?
nusarich
eu azi sunt acasa, dar trebuie sa termin curatenia (asta in primul rand) si sa mai fac niste prajiturele, ceva...
of, trebuie sa platesc curentul si telefonul si nu stiu cand, ca nu prea am chef sa ies din casa la cate am de facut. aveti idee, mai lucreaza astia si saptamana viitoare? ca tare ma tenteaza sa merg dupa Craciun...
Andreea-Rodica
Craciun Fericit si un An Nou plin de fericire, sanatate si multumiri pe toate planurile (inclusiv dieta) tuturor neuronilor! floare.gif
Tulip
le-am vazut,Himere....estu f. misterioasa si promitatoare in prima )).gif )).gif

Cum adica controlata? blink.gif blink.gif blink.gif
ALICE
Himere,ai probleme?
nusarich
CITAT(Andreea-Rodica @ 22-12-2006, 12:13 PM) *

Craciun Fericit si un An Nou plin de fericire, sanatate si multumiri pe toate planurile (inclusiv dieta) tuturor neuronilor! floare.gif

Sarbatori Fericite si tie, Andreea! Si tot ce-tot doresti pentru anul care vine!
himere2005
nu ca am probleme, dar dan a mai citit aseara o parte din mesaje, asta inseamna ca eu nu pot sa am intimitate, deci nu pot sa fiu deschisa in totalitate.
ALICE
blink.gif Aha,dar de ce isi baga nasul????????
himere2005
mai am de pus gemul la citeva fursecuri (asta dupa-amiaza a acum nu am gem) si va fac si poze cu ele. sper sa va placa smile.gif

CITAT(ALICE @ 22-12-2006, 12:19 PM) *

blink.gif Aha,dar de ce isi baga nasul????????

de ce, de ne ce, a zis ca sa discutam in seara asta deschis...eu nu mai zic nimic, ca si alta data am vorbit si cu vorbitul am ramas

curatenie mai am un pic, cind doarme bia fac si diseara, miine si duminica ma ocup de brad si de mincare smile.gif
Monic
Himere, babuinul tau trebuie educat
asaaaa, fara sa-si dea seama ce i se intampla wink1.gif
ALICE
Subscriu bad.gif
Tulip
Si eu huh.gif
Pisik
Vorba lui Alice, mai avem treaba si in ultima zi. Eu pana acuma am "crosetat" un raport, de unde ziceam ca azi stau degeaba.Off
Mai, Himere, nu ar trebui sa iti fie frica de nimenui, ci sa ii explici lui Dan ca noi te ascultam, te intelegem, ca la noi gasesti sprijin, ca noua poti sa ne spui unele lucruri, este altceva, nu are nici o legatura cu el sau cu neglijarea cuiva (ca ma gandesc ca zice ca te ascunzi de el si ne spui noua)
Poate ca totusi ar fi bine sa aveti o discutie deschis, eu ti-am mai spus, sa ii spui tot ceea ce nu iti convine
Monic
Dana, esti tot 2 in 1? Ca nu te vad unsure.gif
Anna
Buna fetelor!
Ce mai faceti?
Imi cer scuze ca nu am mai intrat ( decat putin si am citit asa pe sarite)
Am fost tare ocupata si stresata cu toate.
Va doresc Sarbatori fericite si numai bine, sa ne vedem la anul sanatoase si voioase.
VA pup pupic.gif hug.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 22-12-2006, 12:37 PM) *

Buna fetelor!
Ce mai faceti?
Imi cer scuze ca nu am mai intrat ( decat putin si am citit asa pe sarite)
Am fost tare ocupata si stresata cu toate.
Va doresc Sarbatori fericite si numai bine, sa ne vedem la anul sanatoase si voioase.
VA pup pupic.gif hug.gif

hug.gif Sarbatori fericite si tie Anna!
himere2005
CITAT(Monic @ 22-12-2006, 12:37 PM) *

mai nu se poate duce omul nici la toaleta fara sa dea raportul )).gif
Hai ca vedem, s-ar putea sa fie de bine in seara asta, intr-un fel imi convine ca a vazut una alta ca poate asa intelege, daca fata in fata nu yahoo.gif

POate faci poze de Craciun si postezi ana, chiar daca acum esti ocupata, noi te asteptam tot aici floare.gif
Tulip
Himere,dar cum a ajuns sa citeasca pe forum?Tu i-ai aratat?
himere2005
CITAT(Tulip @ 22-12-2006, 12:48 PM) *

Himere,dar cum a ajuns sa citeasca pe forum?Tu i-ai aratat?

eu stiu, el cica a cautat himere2005bradeanu si a mai gasit niste mesaje, niste poze cu mine si bia, ca de ce am postat, timpenii...ma rog, sa vedem diseara ce-o fi ca deocamdata am o promisiune de scoatere in oras la restaurant, ideea lui )).gif

invitatie ptr final de saptamina
Anna
CITAT(himere2005 @ 22-12-2006, 12:45 PM) *

CITAT(Monic @ 22-12-2006, 12:37 PM) *

mai nu se poate duce omul nici la toaleta fara sa dea raportul )).gif
Hai ca vedem, s-ar putea sa fie de bine in seara asta, intr-un fel imi convine ca a vazut una alta ca poate asa intelege, daca fata in fata nu yahoo.gif

POate faci poze de Craciun si postezi ana, chiar daca acum esti ocupata, noi te asteptam tot aici floare.gif

Uf...te inteleg perfect Himere biggrin.gif
ca si eu am patit asa, a vazut partea aia in care va ziceam eu ca nu prea vreau sa merg cu amicii lui la munte de rev ( daca va amintiti ca v-am povestit) si nu a fost prea incantat sad.gif
acu asta e, sper sa fi inetles adevaratele mele motive ....

O sa fac poze si o sa va arat sigur blum.gif
Mai vin pe aici, nu scapati de mine asa usor, insa am avut zile infernale la munca in ultimele 2 sapt, si unii colegi si-au luat concediu si a tb sa fac muulte chestii in plus.
michelle
Salutare neuroni!
Diseara plec la mama, vom face sarbatorile in casa noua cheer.gif
Am luat si ultimele cadouri, sunt aproape la zi cu toate, am facut si curatenie, mai am un dulap pe care il iau la inventar indata.

Himere, se poate vedea in arhiva pe ce site intri, si oricum nu ai de ce sa te simti prost, toate ne-am deschis sufletul aici pe forum pupic.gif

Servici usor si spor la treburi tuturor hug.gif
himere2005
pai el stie oricum, ca in bara de sus apar in medie cam 3 siteuri :oneden, protv si culinar, rareori altele, ca in rest nu am timp deloc..mai dau din cind un search pe google daca ma intereseaza ceva anume smile.gif
Bubbles unde e? nu am mai auzit de ea

oare pe voi nu va controleaza niciodata grin.gif va bag un morcov lol.gif
Pisik
Mei e cineva dintre voi la serviciu, sau eu cu Alice suntem singurele?
Monic
Himere, al meu zice ca nu-l intereseaza povestile 'muieresti' )).gif Oricum, daca ar citi si m-ar lua la rost l-as confrunta, as zice ca asa este cum am scris si ca el stie foarte bine. Daca nu vrea sa auda cand ii spun asta nu inseamna ca mi-a trecut sau ca mi-am schimbat parerea. Asa ii inchid gura si nu mai are ce sa zica.
Pisik
CITAT(himere2005 @ 22-12-2006, 12:58 PM) *

pai el stie oricum, ca in bara de sus apar in medie cam 3 siteuri :oneden, protv si culinar, rareori altele, ca in rest nu am timp deloc..mai dau din cind un search pe google daca ma intereseaza ceva anume smile.gif
Bubbles unde e? nu am mai auzit de ea

oare pe voi nu va controleaza niciodata grin.gif va bag un morcov lol.gif

pe mine nu, nu e genul...ii mai arat eu dar nu prea il intereseaza, se mai uita cand ii arat eu cate ceva, cate o poza cu voi, ma mai intreaba, dar altfel nu. Nici mailuri nu citeste (eu recunosc ca i-am citit mailuri si m-am rusinat dupa aia)
ALICE
Al meu n-are nici o treaba.Pot sa las orice:telefon,agenda,scrisori langa el.Nu se atinge de nimic.Cu forumul nici atat.Poate sa-l inchida ca sa intre el pe ceva sport
himere2005
de ce intrebi pisik, ca sa te oftici si mai mult )).gif ? cred ca si magda si peach sunt la servici, in rest suntem multe mamici momentan casnice. la anul nu stiu cum vom face sa ne mai vedem, facem intrunire toate seara grin.gif ca eu nu stiu ce conditii voi avea la servici
michelle
Nici pe al meu nu il intereseaza.. ii mai arat eu replici haioase sau subiecte interesante de pe forum )).gif
himere2005
pai nici pe el nu prea...dar de fapt el vroia sa caute cu totul altceva, sa vada daca poate sa descopere, nu pot sa zic mai multe si cica asa a aflat grin.gif e...oricum, vad ca vrea pace de dimineata, chiar n-a inceput cu gura lui prea tare )).gif
Tulip
da,la anul la vremea asta o sa fiu si eu la servici sad.gif sad.gif

in rest lucreaza al meu si azi,si maine.....

duminica e ziua lui si am uitat sa-i comand tort doh.gif doh.gif
ALICE
Tulip, copilasul ce-mi face? wink1.gif Am luat poze cu ea acasa,i-am dus la al meu si i-am zis:"Asa sa iasa.Ca daca nu..........." laugh.gif
Monic
eu ma cuc pe 1 jumate si stau pana seara la 9jumate
apoi la 10 seara am autocar
irinush
hello fetelor!
am intrat sa va salut, ca nu stiu daca mai reusesc sa intru azi, dupa amiaza am musafiri, iar pana atunci o sa gatesc cate ceva, am in plan cozonac, tarta cu lamaie si in rest gratar cu salata.

va pup pe toate si daca nu ne mai auzim va doresc Craciun Fericit tuturor!
Tulip
Monic,al tau tot din Turda e?o sa faceti sarbatorile impreuna sau fiecare cu familionul?
Anna
CITAT(Pisik @ 22-12-2006, 01:03 PM) *

Mei e cineva dintre voi la serviciu, sau eu cu Alice suntem singurele?

Si eu ...stau pana la 6 sad.gif
ALICE
Eu pana la 4 jumatate.Na na na na na na.....
Anna
CITAT(ALICE @ 22-12-2006, 01:15 PM) *

Eu pana la 4 jumatate.Na na na na na na.....

eu am venit la 10 biggrin.gif biggrin.gif tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.