Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(ALICE @ 22-12-2006, 01:15 PM) *

Eu pana la 4 jumatate.Na na na na na na.....

eu sper sa plec pe la 14.00-14.30 dar nu stiu...sa vedem
himere2005
irinush, sa te distrezi de sarbatori si nu uita de poze biggrin.gif de abia astept sa ne povestesti intimplari, ca am inteles ca iti sunt tare dragi musafirii smile.gif
daconst
Mey,daca nu ma vedeti inseamna ca a picat netul sau dorm...ca mai nou le dorm de le rup.
Sa stati linistite ca nu plec sa nasc pina nu scriu sms la una din fete,asta in varianta ca nu mai pot scrie eu un mesaj pe forum. grin.gif

Himere,acum citesc despre sotul tau...si daca tot citeste la noi,ma gindeam sa scriem cite un mesaj pentru el. naughty.gif

Asa ca ce urmeaza e pentru babuinul Dan:

"Poate ca te va surprinde ce vorbim noi aici toata ziua si crezi ca ai motive sa fii revoltat,dar ar trebui sa intelegi in primul rand ca ai o sotie minunata pe care poate nu ai avut timp s-o descoperi sau s-o intelegi asa cum trebuie pina acum,iar noi am avut timpul si rabdarea necesara si de asta am indragit-o si ni s-a pus la suflet prin felul ei sincer de a fi.
Ea a reusit zinic sa ne inteleaga pe toate si sa ne ajute,prin scris,asa cum s-a priceput mai bine si asta am apreciat la ea si asa se explica si gestul nostru,care poate tie ti-a dat motive sa ne citesti.
Poate mesajul asta ar trebui sa-ti dea de gindit si sa iti faci timp macar acum cind va incepe un nou an,sa discutati,sa nu mai repeti greselile de pina acum si sa intelegi ca intr-o casnicie comunicarea e totul.
Poate suna a morala,dar nu e deloc...sunt niste sfaturi de la o forumista care are o casnicie minunata si care va doreste sa fiti fericiti pentru ca de fapt nu aveti motive sa fiti altfel."
Eu.

'neatza yahoo.gif

CITAT(daconst @ 22-12-2006, 11:10 AM) *

Gigelu,tu ti-ai luat hainute,farduri...babuin plecat,pe la noi nu mai dai...hmm,nu stiu ce sa zic.Cred ca te petreci cu Mosul. naughty.gif

beeeey, tu razi de mine? )).gif
desi am o zi super de c...t (tocmai am primit de la crocodil o veste naspa- bine ca am luat prima naughty.gif )
sunt happy" vine babuinul acasa in seara asta yahoo.gif naughty.gif am stat azi-noapte pana la 1.30 sa impodobesc bradutul sa aiba surpriza cand ajunge acasa blum.gif am dat cu spray pe geamuri, am facut inimioare si am scris "Te iubesc" si "felicitari". nu v-am zis ca a luat carnetul cu 26 din 26 si felicitari pentru modul in care conduce w00t.gif
asa ca, daconst, am cam disparut de pe forum fiindca m-am pregatit pentru el naughty.gif a disparut barba (Monic stie despre ce vorbesc lol.gif ), mi-am facut manichiura, pedichiura, mi-am cumparat bijuterii cu chihlimbar (sunt lesinata dupa ele - o sa va pun zilele viitoare poze). diseara la 19 ma intalnesc cu babuinul in Victoriei (el vine direct de la gara) sa-l luam pe Matei si sa-l ducem la spalatorie, apoi acasa. asa ca, la 18 ma fac bella, am trusa de cosmetice dupa mine, putin parfum si...... naughty.gif la noapte tinem treji vecinii lol.gif

o zi superba tuturor

ALICE
Daca se putea fluieram acum EU ca sa-ti fac galerie! laugh.gif
michelle
Super gigelu cheer.gif
Distractie maxima diseara naughty.gif
daconst
Gigelu,am mirosit eu ceva... naughty.gif
Deci Mosul e chiar babuinul...asa ca daca ai citit cum se fac la noi prajiturile,nu-ti doresc decit sa le incerci pe toate ca sunt bune rau. grin.gif

Felicitari pentru permis si sa va plimbati pe unde va doreste inimioara! wink1.gif
himere2005
sa nu cumva sa pui gainusa sa sune sa te trezeasca din extaz lol.gif
Tulip
Ramo,cum ti-au iesit prajiturile? wink1.gif
Monic
Gigelu, iti facem galerie cheer.gif
Yuhuuu, go go go dance3.gif sex.gif
Pisik
Eu, iti doresc sa ai parte de o seara romantica si o noapte hot! naughty.gif F frumos te-ai pregatit, bravo! Eu nu prea mai am timp de preparatiuni din astea, dar voi incerca sa ma mai ingrijesc si eu dupa ce ies din bucatarie. Unde mai pui ca de luni l-am bagat in post pe domnul meu, ca deh, daca tot tin de mancare sa tin de toate nu?
Dana, f frumoase gandurile pt Dan al lui Himere, asa ca voi continua si eu:

"Draga Dan, sa stii ca, desi pare ciudat, noi aici ne-am format o noua familie, ne-am gasit noi prietene, fata de care ne putem destainui, ne putem deschide sufletul, care ne asculta si ne ajuta, care ne iubesc neconditionat, pt ca nici macar nu ne cunosc, asa ca nu au ce sa astepte de la noi. Aici este cu siguranta mai usor sa iti deschizi sufletul, asa ca daca ai citit cateva din mesajele sotiei tale, sa stii ca ele sunt scrise cu tot sufletul si toata sinceritatea, contin sentimente, trairi, pe care poate nu a avut curaj sa ti le spuna, sau poate ti le-a spus si tu pur si simplu nu le-ai auzit. Faceti-va putin timp real pentru voi, stati impreuna si discutati, vedeti unde sunteti si unde va doriti sa mergeti, ce va doriti unul de la altul, ce trebuie sa lase fiecare de la el, etc. Meritati amandoi sa va oferiti unul altuia aceasta discutie, pentru ca este clar ca va iubiti"
Monic
Eu am un singur mesaj pt Dan
' hai bey, ca nu ti-o furam'
daconst
CITAT(Monic @ 22-12-2006, 01:50 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Ce te caracterizeaza mesajul,Monic,nebuno... lol.gif
danyhoney
santa2.gif Neata ...aproape la pranz !

Oare toata lumea a facut "fursecuri" ??? lol.gif Eu le-am facut azi dimineata ...a venit babuinul de la job ( a fost de noapte) ,a venit in dormitor la nani pe la 7:30 si...tocmai atunci au venit oamenii sa ne rapare o parte din acoperis sad.gif .Asa ca...galagie mare,noi nu puteam dormi si...ne-am pus pe facut "fursecuri" lol.gif

Dana
...ma bucur ca ti-a placut postasul pupic.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 22-12-2006, 11:50 AM) *

Monic, lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 22-12-2006, 01:53 PM) *

Oare toata lumea a facut "fursecuri" ??? lol.gif Eu le-am facut azi dimineata ...a venit babuinul de la job ( a fost de noapte) ,a venit in dormitor la nani pe la 7:30 si...tocmai atunci au venit oamenii sa ne rapare o parte din acoperis sad.gif .Asa ca...galagie mare,noi nu puteam dormi si...ne-am pus pe facut "fursecuri" lol.gif

Dana

Cred ca asa ramanem.Macar suntem fericite chiar daca n-avem fursecuri.Eu le fac maine dimineata.
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 22-12-2006, 09:58 AM) *

oare pe voi nu va controleaza niciodata grin.gif va bag un morcov lol.gif

Al meu ma controleaza )).gif ...se uita pe forum si se uita si se uita si...apoi ma intreaba de avataruri lol.gif lol.gif ca nu intelege o iota din ce scriem noi pe aici grin.gif
daconst
Mey,eu am interdictie la fursecuri luna asta... lol.gif
Am incercat o "tavalita" ca trebuia la curs,dar nu a fost originala. sorry.gif
La anul avem de recuparat oricum. naughty.gif
danyhoney
CITAT(Monic @ 22-12-2006, 10:50 AM) *

Beyyyyy,esti dusa rauuu de tot lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 22-12-2006, 11:55 AM) *

CITAT(danyhoney @ 22-12-2006, 01:53 PM) *

Dana

Cred ca asa ramanem.Macar suntem fericite chiar daca n-avem fursecuri.Eu le fac maine dimineata.

Alice,vezi,poate maine inceri tavalita si ramai fara prajituri de sarbatori lol.gif lol.gif
danyhoney
Dana...ati rezolvat ceva ieri ? Esti pe mess ?

Ar trebui sa incep sa ma sarmalesc si eu dar parca nu am nici un chef sad.gif
Din cozonacul cu branza mai am doar jumate )).gif ,s-a bagat Dirk in el.Asa ca tot trebuie sa mai fac 1 pentru musafiri .Bine macar ca i-a placut .
himere2005
iar o sa ma acuze dan ca am fost prea subtila daca zic ca din luna a 6-a de sarcina am facut "fursecuri" pina la final cam de 3-4 ori maxim, asta ca sa nu ma ingras )).gif

dany, ai bagat si stafide in brinza? dar vanilie? wink1.gif
danyhoney
Himere...doar vanilie...nu-i plac stafidele .Dar cred ca urmatorul il fac si cu stafide..pentru musafiri.
ALICE
Nu TULIP.De maine ma tin tare pe pozitie.Poate sa ma "traga" ,ca nu ma duc. lol.gif
Monic
CITAT(danyhoney @ 22-12-2006, 01:06 PM) *

Himere...doar vanilie...nu-i plac stafidele .Dar cred ca urmatorul il fac si cu stafide..pentru musafiri.

Bey, eu am incercat sa o dau pe limba barbatilor blushing.gif voi ce ati crezut? sorry.gif Adica scurt si la obiect grin.gif ca sa nu plictisesc omul unsure.gif
ALICE
A fost foarte bine Monic. clap.gif
danyhoney
Fetele...plec la sarmalit.

Nu stiu daca mai intru zilele astea asa ca ...sa fiu sigura ...va doresc tuturor ce scrie la semnatura mea si distractie placuta cu familiile sau prietenii vostrii !!!! Va pup pe toate !! pupic.gif hug.gif
himere2005
dany, sarbatori fericite, dar mai intra si tu putin macar, asa, printre picaturi ca mine pupic.gif
Tulip
Dany,la fel si tie si familiei tale! pupic.gif Si vorba lui Himere,mai intra un pic....sa ne zici daca au avut succes sarmalele si cozonacii tai! wink1.gif
danyhoney
O sa incerc fetelor...macar sa vad ce mai faceti si sa vad daca mai e Dana 2 in 1 )).gif.Sa vad cum imi fac timp.....cum aranjez totul zilele astea ...Maine mergem la cheful de Craciun la club,pe 24 seara la socrii,pe 25 ultimele mancaruri pentru musafiri...si seara cheful la noi. Va trebui sa nu beau nimic zilele astea ca sa nu dorm a doua zi pana dupa masa )).gif
anca veselie
grin.gif SALUTAREEEE!
am plecat la cumparaturi de cadouri pt ai mei, am reysit sa iau pt ei dar am bagat si pt mine biggrin.gif
mi-am luat 2 fuste, dintre care pe cea gri o voi purta de revelion, cred, niste manusi foarte simpatice, 2 intr-unu, cu degete si fara, o pereche de strampi rosii, de 70 den, si o lumanare maaaare si faina. si aseara mi-am facut si bradul!
am si niste poze:D

fusta 1:
Imagine

fusta pt revelion:
Imagine

manusile + ciorapii rosii:
Imagine

bradutul meu:
Imagine

lumanarea:
Imagine

si bonus, trandafirul meu japonez!
Imagine

pe 29 o sa-mi iau permisul, am reusit sa-mi depun actele...
azi e ultima zi de munca pe anul asta si tot ma freaca unul, altul...
cu dieta stau ingrozitor, de 2 zile mananc numai praji, a fost ziua unei colege...

pana una alta, va urez CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi si va ppppuuuuuuuuup pe toate. pupic.gif
mai stau azi!
luchi
Craciun fericit tuturor si un An Nou excelent!
V-am citit des, am si stat de vorba, insa mi-e greu sa urez ceva fiecareia in parte...Asa ca, pentru a fi in ton cu unele discutii, va las o felicitare virtuala, cu un Mos Craciun..mmmm

Imagine

danyhoney
Anca...frumusele lucrurile cumparate.Sa le porti cu placere . Si tie un Craciun fericit !!

Mamaaaaa,Luchi !!! Unde l-ai gasit ??? Sa nu zici ca iti apartine ca sarim pe tine lol.gif Tare ..dragalas sa zic asa .CRaciun fericit si tie !!!
himere2005
multumim mult luchi, dar mai doteaza si tu mosul asta in calduri cu ceva in partea de jos ca sta cam prost lol.gif blushing.gif
danyhoney
Eu mai trag un ochi la varza si vreo 2 priviri pe la voi )).gif
himere2005
anca, foarte frumoase si sexy...of..ce m-aa mai imbraca si eu asa scurt...in 2007 trebuie sa-mi schimb creierul si atunci voi purta grin.gif
Tulip
Luchi,frumos mos cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
pisik, poate pui si tu reteta de cornulete cind ai timp sau linkul floare.gif

Tulip, la tine ma gindeam cind spuneai ca tot faci curatenie si iar se face mizerie, mai iari era curatel in bucatarie doh.gif
luchi
CITAT(himere2005 @ 22-12-2006, 03:04 PM) *

multumim mult luchi, dar mai doteaza si tu mosul asta in calduri cu ceva in partea de jos ca sta cam prost lol.gif blushing.gif

Pai e cu ghicitoare: sunt pantalonasii largi, sa ne dam cu presupusul: pe ce parte o tine? blushing.gif
himere2005
lol.gif lol.gif asta da kinder cu surprize lol.gif
daconst
Am avut ora de vorbit cu mama si am lipsit de pe net ca nu merge in acelasi timp si netul si telefonul.

Himere,eu as presta "fursecuri" dar risc sa vina deja bb cu colinda si nu vreau.Astept sa stea pina la sorcovit si atunci fac si fursecuri si tavalite... lol.gif

Luchi,multumim de Mos si sarbatori fericite si tie!
Te mai asteptam pe la noi! give_rose.gif

Anca,super lucrusoare ti-ai luat dar nu scapi fara poze imbracata cu ele... naughty.gif
Mai ales in fusta scurta te vreau...ca ce poarta Himere e pacaleala,nu e mini. tease.gif

Dany,spor la sarmalit... wink1.gif
Sexymom
Luchi esti criminala cu msul tau. naughty.gif Auzi la ea , pe ce parte o tine???? lol.gif
La cat e de dragut poate avea si doua nu? lol.gif lol.gif blum.gif
himere2005
da 2 mai mici, prea mici lol.gif
Monic
Luchi, al meu e mai sexiiii lol.gif
danyhoney
Voi ati innebunit ...auzi ce la ele ce discuta ...si asta in Post lol.gif
dannette
Salutare neuroni!!!

Va urez Sarbatori Ferificite alaturi ce cei dragi, mult noroc si numai de bine in noul an.
Sa ramaneti mereu la fel de simpatice si prietenoase. Imi sunteti toat foarte dragi t:*

Astept sa incepem impreuna din ianuarie lupta cu punctele. Trebuie sa punem noi kilogramele astea pe fuga... cool.gif
himere2005
in seara asta incerc sa dorm cu bigudiuri blum.gif sa vedem ce-mi iese )).gif
daconst
Multumim,la fel si tie Danette! pupic.gif
Tulip
cheer.gif cheer.gif Yupiiiiiiiiii!Sunt asa de bucuroasa!Am reusit sa-i fac rost pt. al meu de un cadou superb!!!! cheer.gif cheer.gif

El canta acum 7-8 ani intr-o formatie rock locala.....s-a inregistrat o caseta(pe vremea aia),care a ajuns in Germaia la un nu stiu ce studio...si s-a pierdut.......iar al meu nu avea nici o copie......in fine de 2 ani tot incercam sa dau de caseta aia,si acum m-a sunat un fost membru al trupei ca il are pe dvd....mai incolo ma duc sa-l iau!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 22-12-2006, 03:40 PM) *

in seara asta incerc sa dorm cu bigudiuri blum.gif sa vedem ce-mi iese )).gif

O sa-ti iasa sarmale...asta-ti iese... lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.