Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
asta da cadou si eu ma duc la cumparaturi pentru dan smile.gif

as fi fericita si asa dana, dar eu nu stiu cum sa-mi pun, mai ales la spate doh.gif
May
Neatza, un fursec ceva? )).gif

Himere urat ! mad.gif nici nu merita sa mai vina mosul la babuinul tau hug.gif

Azi sunt singura pana pe la 5-6 caci Remy are masa de Craciun la firma dar apoi iesim la batuit prin oras smile.gif . Voi?
himere2005
eu astept sa vina mama pe la 3-4 saplec si eu. pina atunci nu pot sa fac nici o miscare. diseara treaba si program de infrumusetare blum.gif
ALICE
Eu la 8 am petrecere cu firma.Abia astept!!!!!! party.gif
Tulip
eu ar trebui sa-mi termin curatenia dar n-am nici un chef..... dry.gif dry.gif dry.gif noroc ca nu mai am mult.....

dupa-masa o duc pe fata la soacra....iar eu ies in oras un pic....babuinul pleaca la un chef de sf. de an.....
Tulip
Alice,cum te imbraci? blum.gif blum.gif ceva sexy? wink1.gif
himere2005
cizmele sexy neaparat naughty.gif
ina_ceva
Buna! yahoo.gif yahoo.gif

Nu ai terminat cu serviciul, alice? Nu va da si voua drumul mai devreme? distractie placuta la petrecere!
Himere, sper ca nu ti-am creat probleme cu Dan unsure.gif . Babuinul meu nu are nimic de comentat, poate e doar usurat ca mi-am gasit si eu cu cine sa vorbesc grin.gif

Gigelu, ce de planuri...Distractie placuta diseara blushing.gif !
Anca, sa le porti cu placere!!!
Dany, spor la gatit!!
himere2005
voi ce gatiti azi?ca mie acum mi s-a faccut foame, cind e post biggrin.gif
Sexymom
Hola fete. Cum stati voi cu treburile casnice? eu am o lene sad.gif , astept sa vina o femeie sa ma ajute la curatenie in casa, si imi face si sarmalele. M-am scos cheer.gif Am terminat de facut piftia, iar acum ma invart ca un c---intr-o caldare ca nu stiu de ce sa ma apuc mai intai. sad.gif

Himere cam greu cu gatitul in post.
Eu terminai de mancat acum 3 carnati si varza calita.Parca sunt la cura de ingrasat de ceva timp. mad.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 22-12-2006, 02:11 PM) *

voi ce gatiti azi?ca mie acum mi s-a faccut foame, cind e post biggrin.gif

Babuinul mananca azi la restaurant,asa ca m-am scos....iar fata si cu mine vom papa mamaliguta cu branza de vaci si smantana naughty.gif naughty.gif
ina_ceva
mi se facuse pofta de lapte de lapte cu cacao si am baut o cana impreuna cu doua felii unse cu pateu wink1.gif ; combinatia e f buna .
Si cam atat pe ziua de astazi. La 17 am tren spre casa si sper sa ajung la 23. Am facut sa iau pe tren, de rontait, vreo 12 felii de paine prajita. Intotdeauna cand am calatorit cu trenul mi s-a facut pofta de covrigei, asa ca astazi am luat masuri tease.gif
ALICE
Da,ceva sexy normal.In negru,Dana naughty.gif Cizme negre,alea de la Mos Nicolae,sunt mai scurtute.Si o bluza sexoasa ce se da dupa gat.
Am de lucru,nu ne dau drumul mai repede. bang.gif
himere2005
eu azi tin post, ultima zi de post pentru mine. am mincat cam multa piine de dimineata, ba cu margarina, ba cu zacusca, acum cu mazare. o dau si eu pe ceai si fructe, macar 1 ora-doua sa o mai lungesc )).gif
sexy, fac salata ta smile.gif ca am verificat sa nu aiba napi sau morcovi )).gif

alice, poate te prind ca nu pui poze biggrin.gif
daconst
CITAT(ALICE @ 22-12-2006, 04:20 PM) *

Da,ceva sexy normal.In negru,Dana naughty.gif Cizme negre,alea de la Mos Nicolae,sunt mai scurtute.Si o bluza sexoasa ce se da dupa gat.
Am de lucru,nu ne dau drumul mai repede. bang.gif

lol.gif lol.gif

Da,da,neaparat.Mai ,dar cizmele de la Mos cu ceva negru ar arata beton,zic eu,nu??? naughty.gif
michelle
Si eu tin post si nu mai stiu ce sa mananc.. Cred ca o sa-mi fac niste paste cu sos de rosii

Distractie faina, Alice cheer.gif
ALICE
Am cumparat unele special pt ocazie Dana.Sper sa se potriveasca.Pun poze,stati linistite.
michelle
May, nu mai stiu, ai pus undeva reteta de la fursecurile cu nuca? Sunt fragede sau crocante?..
Mor de pofta, si ma gandesc numai la cozonacii lu' mama si mai am 2 zile de postit
May
Eu mananc cartofi nature cu piept de pui iar diseara ce-o vrea Remy rolleyes.gif

Poate sunt eu nebuna dar in jurul meu se intampla numai lucruri care ma dau peste cap..... toti oamenii buni pe care ii cunosc au necazuri, iar cei rai au numai bucurii si reusite....oare ce se intampla cu lumea asta? de ce nu vine o bucurie la cel care a ajutat un om sarman sau a spus o vorba buna unui prieten? de ce pe acest om il loveste necaz dupa necaz? Iar pe cel care nu a stiut decat sa se certe si sa ii faca pe cei din jur sa sufere, pe acela il ingramadesc succesele si vestile bune? sad.gif

michelle aceasta este reteta. Sunt f fragede, tii se topesc in gura si au gust de nuca prajita. Daca le faci trebuie sa stai cu ochii pe cuptor ca in 5 min sunt gata si se ard f repede
anca veselie
himere, baga scurt, sa nu-ti fie rusine! eu mereu am purtat scurt blushing.gif
dany, ina, dana, multumesc, ma bucur ca va plac!
dana, special pt tine am gasit o poza in care eram in fusta scurta, alta decat asta. nu are cine sa ma pozeze, e cam gol pe la birou azi, fiind ultima zi smile.gif

Imagine
himere2005
CITAT(Maybeline @ 22-12-2006, 04:26 PM) *

Eu mananc cartofi nature cu piept de pui iar diseara ce-o vrea Remy rolleyes.gif

Poate sunt eu nebuna dar in jurul meu se intampla numai lucruri care ma dau peste cap..... toti oamenii buni pe care ii cunosc au necazuri, iar cei rai au numai bucurii si reusite....oare ce se intampla cu lumea asta? de ce nu vine o bucurie la cel care a ajutat un om sarman sau a spus o vorba buna unui prieten? de ce pe acest om il loveste necaz dupa necaz? Iar pe cel care nu a stiut decat sa se certe si sa ii faca pe cei din jur sa sufere, pe acela il ingramadesc succesele si vestile bune? sad.gif

la mine nu a fost deloc asa si am impresia ca si finalul asta de an o sa fie bun pe plan sentimental, de aia nu am vrut sa fac bilantul acum, presimt eu ca se va termina foarte bine pentru noi 2, de fap 3 smile.gif

ooo, anca, daca primesc bani de mos, sa stiti ca fusta de blug imi iau. mini. ca nu am. yahoo.gif
May
Ar fi fost culmea sa nu fii macar tu fericita give_rose.gif
_noni_
Salutare!

2morrw morning de dimineata si la prima ora grin.gif plec spre romania!!!!!!!uraaaaaa!

chestia naspha e ca azi tre sa fac curat si sa impachetez sad.gif ...noroc ca a venit al meu de la birou mai devreme si sper sa puna si el un pic manutza! grin.gif

cu papica macar am rezolvat-o pe ziua de azi- l-am trimis sa cumpere chinezarii! grin.gif

}{ si sunt prin preajma!
daconst
Anca,super arati... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Asa da,mini... naughty.gif

Himere,tu parca te dadeai femeie serioasa... lol.gif
himere2005
am fost pina cum, de acum vreau sa fiu fatala lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 22-12-2006, 04:44 PM) *

am fost pina cum, de acum vreau sa fiu fatala lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Buna replica,am notat-o si eu pentru al meu cind se mai leaga de fusta mea. lol.gif
anca veselie
multumesc blushing.gif
e cel mai mini al meu blushing.gif
bravo himere! am notat replica!
himere2005
eu o sa incerc sa fiu mai sexy in 2007, numai sa nu-mi strice badaranii cheful ca eu nu am masina si e cam naspa grin.gif

mie in general imi merge mai bine in anii impari, asa ca ...astept 2007 yahoo.gif
anca veselie
draga himere, nici eu nu merg mereu cu masina. da-i incolo de badarani tease.gif
danyhoney
Imagine

Eu vroiam sa se vada mai mare poza sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
ina_ceva
Anca, arati super naughty.gif

Tocmai am aflat ca nu mai pot merge cu trenul acasa, s-a strecurat o greseala; voi merge cu masina unui prieten. E mai bine asa, ca ajung mai repede si pot face opriri mai dese in caz de nevoie wink1.gif
uka
Va salut fetele, am trecut pe la calc si aveam notificari d la voi si am zis hai sa vad c mai scrietzi, zapacite ca de obicei cu himere in frunte si monic..
la mine deja s-au mancat jumatate din sarmale acum fac curat sin baie si mai am bucataria ptr maine. In seara asta am petrecerea firmei d craciun care o sa fie un mare fas ca de obicei dar e prezenta obligatorie nu am c face... si apoi ma duk la serviciu k sunt d noapte c fericire pe mine iar tata pleaca la azuga si fratele meu la Valenii d munte eu raman abandonata cu motanul meu... asta mi-e serviciul nu am c sa fac... astept sa vina luni sa vina babuinul la mine...ah si maine ma rog la Dzeu sa apuc sa fac si bilutele cu visinata, alba ca zapada si rulada cu ciuperci. pana acum mosul meu a fost f darnic, a luat o combina frigorifica, aragaz si un monitor nou... si am primit d la fratele meu un sandwich maker... desi le-am zis d n ori sa nu-mi mai ia electrocasnice k ii spanzur ci sa-miia ceva personal ceva ptr mine nu ptr masa dar se pare k p o ureche le-a intrat si p cealalta le-a iesit, ata ete, oricum imi doream unul.. aaaahhh si babuinul mi-a luat masina d impachetat sarmale si inca ceva nu a vrut sa-mi zica ce si eu i-am luat o pereche d papuci d casa si un ingeras d pus in bradut...
bradul am sa-l impodobesc duminica cred.. printre prajituri si pregatirea mea... cosmetica.. ptr luni biggrin.gif cand planuiesc o cina romantica
va pup ma duc sa continui treaba..
wink1.gif stitzi cum sunt femeile cu toane...
ALICE
Si petrecerea noastra e naspa.Dar o facem noi cum trebuie dupa ce mancam.Ca urcam in discoteca doar cu cei cu care ne distram.
Anna
Eu am fost miercuri la petrecerea de Craciun a babuinului si mi-a placut f mult blum.gif
am fost f incantata ca m-a luat cu el ;;)
daconst
Uka,sa te bucuri de electronice si sa le folosesti sanatoasa.
Cum e masina de impachetat sarmale??? w00t.gif
N-am mai auzit de asa ceva...dar n-ar fi o idee rea.

Annaiss,poze ceva??? naughty.gif
danyhoney
Imagine

M-a pus naiba sa ascult colinde si m-a apucat bocitul crying.gif crying.gif
ina_ceva
uka, distractie placuta diseara si serviciu usor la noapte!!

dany, tzi s-a facut dor de casa unsure.gif ?
Deea
Miha ce romane scrii acolo???

Nici nu stiu daca am zis azi Buna ziua blushing.gif ...deci...Buna ziua! smile.gif
ina_ceva
Imagine
anca veselie
am o mica problema, poate se pricepe cineva: de vreo 2 saptamani mi se umfla cate-un ganglion sub brat. dupa care se desumfla. nu stiu ce sa fac
ina_ceva
Va pupic dulce!!!!
Deea
CITAT(ina_ceva @ 22-12-2006, 05:57 PM) *

Va pupic dulce!!!!

pupic.gif drum bun si Sarbatori fericite!
danyhoney
CITAT(ina_ceva @ 22-12-2006, 02:46 PM) *

dany, tzi s-a facut dor de casa unsure.gif ?

Daaa..snif-snif.... A trecut acum...
ina_ceva
Multumesc, deea!

Sarbatori fericite!!!
michelle
Dany, ce colinde asculti tu acolo? hug.gif Asculta ceva mai vesel, gen Merry Christmas Everyone

Va doresc un Craciun de poveste... cu zapada, colindatori, muzica si voie buna, miros de brad si de mancare... si un MOSH cu sacul plin de cadouri!!!
Sa ne vedem la anu' sanatosi si zambareti! pupic.gif
danyhoney
Drum bun ,Ina si Craciun fericit !!!
daconst
Ina,Craciun fericit!!!! pupic.gif

Miha,si tie la fel,dar sper ca mai dai pe la noi...macar asa nu pacatuim prea tare. grin.gif
michelle
CITAT(Deea @ 22-12-2006, 03:56 PM) *

Miha ce romane scrii acolo???

Cautam melodia lui Shakin' Stevens )).gif
danyhoney
CITAT(michelle @ 22-12-2006, 02:59 PM) *

Dany, ce colinde asculti tu acolo? hug.gif Asculta ceva mai vesel, gen Merry Christmas Everyone

Va doresc un Craciun de poveste... cu zapada, colindatori, muzica si voie buna, miros de brad si de mancare... si un MOSH cu sacul plin de cadouri!!!
Sa ne vedem la anu' sanatosi si zambareti! pupic.gif

Ascult colinde romaneasti .

Si tu sa ai un Craciun de vis cu tot ce iti doresti !!! pupic.gif
Monic
Ina, mosul meu e mai sexiiii blum.gif )).gif

Anca nu stiu ce sa zic, as zice totusi sa ceri macar parerea doctorului de familie ca sa te linistesti...

mey, oare de ce la mine scrie avertizare?
oare nu le-o fi placut mosulica al meu? sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.