Va salut fetele, am trecut pe la calc si aveam notificari d la voi si am zis hai sa vad c mai scrietzi, zapacite ca de obicei cu himere in frunte si monic..
la mine deja s-au mancat jumatate din sarmale acum fac curat sin baie si mai am bucataria ptr maine. In seara asta am petrecerea firmei d craciun care o sa fie un mare fas ca de obicei dar e prezenta obligatorie nu am c face... si apoi ma duk la serviciu k sunt d noapte c fericire pe mine iar tata pleaca la azuga si fratele meu la Valenii d munte eu raman abandonata cu motanul meu... asta mi-e serviciul nu am c sa fac... astept sa vina luni sa vina babuinul la mine...ah si maine ma rog la Dzeu sa apuc sa fac si bilutele cu visinata, alba ca zapada si rulada cu ciuperci. pana acum mosul meu a fost f darnic, a luat o combina frigorifica, aragaz si un monitor nou... si am primit d la fratele meu un sandwich maker... desi le-am zis d n ori sa nu-mi mai ia electrocasnice k ii spanzur ci sa-miia ceva personal ceva ptr mine nu ptr masa dar se pare k p o ureche le-a intrat si p cealalta le-a iesit, ata ete, oricum imi doream unul.. aaaahhh si babuinul mi-a luat masina d impachetat sarmale si inca ceva nu a vrut sa-mi zica ce si eu i-am luat o pereche d papuci d casa si un ingeras d pus in bradut...
bradul am sa-l impodobesc duminica cred.. printre prajituri si pregatirea mea... cosmetica.. ptr luni

cand planuiesc o cina romantica
va pup ma duc sa continui treaba..

stitzi cum sunt femeile cu toane...