Neataaaaaaaa
Azi m-am trezit tare bine-dispusa. De fapt, m-a trezit soarele care imi batea in ochi si e asa o senzatie placuta si calda. Iubesc sa ma bata soarele!
Danutella, LA MULTI ANI!! [color=#FF0000]Sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa ramai intotdeauna la fel de eleganta, frumoasa si echilibrata ca si acum, sa te bucuri de bebe.
Himere, bravo pentru discutie. Sunt convinsa ca pana la urma lucrurile se vor schimba in sensul in care le vrei tu!
May, e o veste minunata!!! BRAVO !!! Si e un job foarte foarte frumos, nu-i asa? Sa dea Dumnezeu ca asta sa fie inceputul rezolvarii tuturor problemelor tale si in 2007 totul sa iti mearga perfect!
Deea, ce repede trece timpul, nu? Alexia creste asa de repede. Trebuie sa fie tare emotionant sa vezi cum puiul tau papa primul lui mar.
Ramona, ce harnica esti!
Eu azi as vrea sa fac putina ordine prin casa (ca marea curatenie am facut-o deja). Sa impachetez restul de cadouri, sa spal si sa calc, sa merg sa imi cumpar o Craciunita si niste fructe si pe seara sa impodobesc si eu bradul.
Dany, sa stii ca nici eu nu simt asa tare ca vine Craciunul. Simt ca e sarbatoare, dar cam atat. Nu e ca in alti ani. Probabil pentru ca e soare afara, ca nu e zapada, nu stiu...