Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
da, tocmai am sunat, mi-a zis ca-i de la epilat.
o sa schimb deodorantul, o sa aleg unul cu alcool. merci!

CRACIUN FERICIT!
sa nu mancati prea mult! tease.gif
daconst
Oare de maine mai intra cineva pe aici??? sad.gif
Ce ma fac eu fara voi?
Nici chef sa nasc nu mai am... lol.gif lol.gif

Anca,se poate sa mai apara ganglioni in perioada ciclului,dar daca dispar de la sine e ok. hug.gif
ALICE
Eu o sa mai intru.Ca vin la ai mei in ajun si in 25
uka
am s aintru eu dimineata pana p la 8 asa si cred k si in timpul zilei k dk sunt singura ma plicti si mai fac si pauza d la treaba biggrin.gif
ma duk sa spal vasele acum si apoi sa ma preg d party
nu stiu exact cum e masina d impachetat sarmale
stiu k pui foaia d varza, carnea si apoi dai d ceva cand am sa o am in fata am sa-i fac poza sa vedetzi.. k nu stiu sa explic biggrin.gif

d la moshu
anca veselie
hai ma dana, tre sa nasti!
nu sunt la ciclu, o sa vina abia intr-o sapt, fix de revelion, fi-mi-ar sila sad.gif
Monic
CITAT(daconst @ 22-12-2006, 05:14 PM) *

Nici chef sa nasc nu mai am... lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
Fetelor,Craciun fericit!Ma duc acasa sa ma pregatesc.Va pup!
dany
Ufff,terminat treaba pe azi. Acum ne pregatim sa iesim la vin fiert in oras...n-am fost deloc anul asta sad.gif

Mai intru si eu ,Dana ,nu te las singurica pupic.gif ...doar ca nu stiu cat timp voi avea si ...cat voi fii de mahmura zilele astea lol.gif

Tare putin a fost Himere azi pe aici...Sper ca e ok .

Va pup si o seara frumoasa .Distractie placuta celor care merg la chefuri .

Monic...drum bun spre casa si sa te bucuri din plin de Sarbatori !!!! pupic.gif
Ella79
Am ajuns si eu acasa. Mi-am cumparat un covoras pentru hol, moale su pufos, crem si o lenjerie de pat ROZ cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daconst,
eu maine intru pe aici, macar sa te verific daca mai esti pe sarma.
Anca Veselie, am avut si eu problema cu ganglionii si m-am speriat groaznic. Anul trecut in vara, brusc, au inceput sa mi se umfle ganglionii de la sub-brat. Am fost la doctor, m-am cautat, mi-am facut analize si mi-a zis, initial, ca e de la epilat, deodorant sau sala. Dupa aia mi-a zis ca probabil e o chestie hormonala, de la ciclu. De atunci incoace (1 an jumate), periodic, mi se umfla si se desumfla respectivii ganglioni de la sine.
Cel mai sigur este sa iti faci o analiza de sange (VSH-ul mai exact). Teoretic, ganglionii se umfla daca exista o infectie in organism. Si VSH-ul va arata asta. Daca ai pisici, n-ar strica sa iti faci si analiza pentru toxoplasmoza.
Dar nu te speria, 99% e de la ciclu. pupic.gif

Mai fetelor, dar Alandana n-a mai trecut deloc pe la noi. sad.gif Stie cineva ceva de ea?
Ella79
Am si eu o dilema: sa merg la sala? sa nu merg? unsure.gif
Ba as sta acasa, sa impachetez cadouri, sa decorez casa, poate sa si gatesc ceva sa miroasa si la mine a prajituri; ba as merge la sala sa mai slabesc macar 1 gram.
Daca merg la sala, merg de la 7 la 8 si nu am timp sa mai aranjez si casa.
Ce sa fac??
May
Du-te la sala ca o sa fii fericita toata viata daca slabesti, pe cand, daca decorezi casa, o sa fii fericita numai anul asta )).gif M-am bagat si eu in seama

Craciun fericit tuturor give_rose.gif
daconst
Fetele,va doresc si eu un Craciun fericit plin de bucurii,alaturi de cei dragi...in cazul ca nu mai intrati si la sarbatoritele din perioada asta:Monic si Ina,La multi ani,sa fiti fericite si anul care vine sa va pregateasca doar surprize frumoase!!!! pupic.gif floare.gif floare.gif floare.gif

Eu o sa-mi serbez maine ziua de nastere,dar nici nu stiu daca o sa am chef de facut tortul macar...of,ca rau m-a prins anul asta. sad.gif
Dar o sa tin minte data asta si anul viitor ma voi revansa...macar la partea cu dansul si fursecurile... lol.gif
Monic
Wow Dana ce mult scrii w00t.gif si de cand.... w00t.gif
refresh, refresh, refresh
daconst
CITAT(Monic @ 22-12-2006, 07:59 PM) *

Wow Dana ce mult scrii w00t.gif si de cand.... w00t.gif
refresh, refresh, refresh

NU-mi gaseam ideile... lol.gif
peach
Vai vai ve dezmat pe forum lol.gif lol.gif lol.gif

Fetele va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sanatate, fericire si liniste sufleteasca!
daconst
CITAT(peach @ 22-12-2006, 08:31 PM) *

Fetele va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sanatate, fericire si liniste sufleteasca!

La fel si tie,Sorina! pupic.gif give_rose.gif

peach
merci Dana
tu sa dai cu subsemnata de 3 ori pe zi minimum sa stie omul cind sa te sune sa te felicite la maternitate

Pupici si o seara buna
Deea
Dana deci spune cui o sa-i dai mesaj cand o fi cazul ca sa stim pe cine bazaim smile.gif

pe mina m-a apucat bronzatul asa ca am fost la solar azi...e clar ca nu mai imi place de mine si tot incerc si eu cu diverse "artificii" sa ma simt bine in pielea mea.

hai ca nu ma mai lamentez ca nu e momentul

La multi ani! Craciun fericit! Sanatate, iubire, noroc si tot ce va mai doriti!
daconst
Ce te invidiez,Deea...eu cred ca o sa devin ciocolatie,de la atata ciocolata... lol.gif

Daca e sa plec la spital,trimit sms la Sorina,Miha sau Dany.Una din ele sigur are acces la net sa va anunte.
Oricum eu sper sa va astept pina dupa sarbatori sa-mi faceti galerie...ca asa de una singura nu are farmec. lol.gif
Tulip
Hopp,am aparut si eu....cu o durere de masea devil.gif devil.gif devil.gif sper sa-mi treaqca si sa nu am surprize,caci cine mai lucreaza de sarbatori?dentistul meu sigur nu doh.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 22-12-2006, 08:58 PM) *

Hopp,am aparut si eu....cu o durere de masea devil.gif devil.gif devil.gif sper sa-mi treaqca si sa nu am surprize,caci cine mai lucreaza de sarbatori?dentistul meu sigur nu doh.gif

sad.gif off mai Tulip, acum te-a pocnit si pe tine durerea. Stai cu nurofenul pregatit si poate nu se agraveaza pana dupa sarbatori.
_noni_
Sa ninga frumos ca intr-o poveste de iarna !
Tot ce e bun peste noi sa astearna,
Va fie Craciunul bogat, luminos,
Si Anul cel Nou, mai curat, mai voios!

Sper ca visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa vi se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug alaturi de familie!

LA MULTI ANI!!! Imagine

Imagine
Tulip
Toate ati disparut... sad.gif
Monic
Danyhoney haninoroc.gif a fost bun vinul?

Himere ati lamurit ce aveati de lamurit?
daconst
Nu mai scrie nimeni,nimic?
V-ati apucat de facut fursecuri? lol.gif
May
Mi-am primit si eu cadou de la Mos Craciun: un job w00t.gif Incepand de maine o sa am grija de o fetitza adorabila de numai 9 luni cheer.gif cheer.gif cheer.gif doar 4 ore pe zi de luni pana sambata si sta pe o alta scara a blocului meu yahoo.gif

Noapte buna tuturor si Craciun fericit give_rose.gif
ramonavlas
Salutare. Acum am apucat sa va mai citesc si eu, asa , printre randuri.
Acum am terminat de facut prajiturile. Nu toate, mai am una de facut maine.
Azi am terminat curatenia. Am terminat cu aspirta, spalat pe jos, sters praf, frecat covoare, schimbat asternut, spalat haine. Las 15 m-am dus la coafor sa tai putin din varfuri, dupa care am avut putina treaba pe la hotel.
La 20.00 am ajuns acasa si m-am apucat de prajituri.
Am facut fursecuri, prajitura cu branza de vaci si o prajitura luata de pe net, nu stiu cum se numeste dar arata tare bine si sper ca e buna si la gust. Maine la 11 sunt la epilat, dupa care vin si fac ultima prajitura, dupa care, impreuna cu babuinul, impodobesc bradul cheer.gif

Va urez si eu SARBATORI FERICITE, UN AN NOU MAI BUN DECAT CEL CARE TRECE, MULTA FERICIRE SI SA VI SE IMPLINEASCA MAJORITATEA DORINTELOR.
uka
noapte buna fetele, dana am inteles eu bine si maine e ziua ta dk da la multi ani!!! sa fii sanatoasa sau mai bine zis sa fiti sanatosi si sa ai cel mai voios bebe, dk nu oricum la multi ani ptr craciun tie si tuturor fetelor.
petrecerea firmei d craciun a fost un mare fassssss k si anul trecut acum sunt la serviciu in tura d noapte si este groazniccccccc
va pup
un weekend frumos petrecut alaturi d cei dragi va doresc
himere2005
buna dimineata neuroni, am pus de cafea cheer.gif
[size=3][/size]La multi ani Dana

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca ?
La multi ani!
Nuttela si tot satul sa traiasca
Nuttela si tot satul sa traiasca
La multi ani!

Pe domnul in dungi sa-l "kilareasca"
La munci sa-l oboseasca
La multi ani!

Si ea usor sa nasca
Pe bb sa-l primeasca
La multi ani!

Pe noi sa ne-nveseleasca
Fursecuri sa serveasca
La multi ani!

TE IUBIM MULT DANA give_rose.gif give_rose.gif

Tulip
Neata!

Dana],la multi ani!Imagine
Tulip
Himere, clap.gif clap.gif
himere2005
Sa intrati un pic si pe aici, va rog mult, cite un mesaj, mai raspunde una, alta...si trece ziua mai usor...oricum avem toate treaba zilele astea...dar e mai usor asa
Tulip
CITAT(himere2005 @ 23-12-2006, 08:58 AM) *

Sa intrati un pic si pe aici, va rog mult, cite un mesaj, mai raspunde una, alta...si trece ziua mai usor...oricum avem toate treaba zilele astea...dar e mai usor asa

da da da

veniti la o cafea!

Himere,cum a fost aseara?
himere2005
cum ma asteptam, e multa vorba...eu vreau fapte...a trecut vremea cind ma duceam dusa cu zaharelul...eu astept wink1.gif
May
La multi ani Dana cheer.gif pupic.gif hug.gif floare.gif yahoo.gif
Tulip
Himere,ai primit promisiuni?Poate vor aparea si faptele!!

May,felicitari pt. job!!!Intr-adevar o veste minunata! cheer.gif
Deea
Buna dimineata!

Fata mea a papat un mar intreg cheer.gif

May felicitari pentru job! hug.gif
Tulip sper sa n-ai surprize neplacute acum de sarbatori!
Noni...banuiesc ca ai plecat deja...dar..drum bun!
Himere...o discutie serioasa e un pas inainte...asteptam si faptele!
dany
santa2.gif Neata !!!

Bunaaaa cafeaua !!!

May...felicitari pentru job !!

Himere ...cred ca e cea mai tare urare pe care a primit-o Dana azi !!! Super !!! lol.gif Poate ca de data asta vei vedea si fapte...nu doar vorbe pupic.gif

Tulip...offff,tocmai acum !! hug.gif

Alexia
...bravo,pui !!!! Un mar intreg ? Inseamna ca ti-a placut pupic.gif

Monic
...stiu ca ai plecat dar iti raspund totusi: am baut doar 1 cana de vin ,n-am avut chef de mai mult si incepuse sa si ploua
himere2005
azi am asa de facut:
- ciorba de burta
- rafaello
-kilimandjaro
- salata beuf
- calit ciupercile smile.gif
- bradul diseara ca miine nu am timp ca trebuie sa merg la cumparaturi

alex, ce planuri ai de sarbatori ca fetele tot au povestit smile.gif
himere2005
tulip, deea voi ce faceti bun de sarbatori, bine, probabil tulip tu mergi la socri dar ceva tot faci, nu? cu geamurile cum stai? ai cazut in extaz de la ele de acum? lol.gif
dany
Fetelor,voi chiar simtiti ca vine Craciunul ??? Eu fac ce am de facut cu sentimentul ca...trebuie facute...si atat. sad.gif

Danaaaaaa,desteptareaaaaaaaa !!!! )).gif

Dylly...pe acolo pe unde esti : SARBATORI FERICITE !!!!!!!
himere2005
Vin Sarbatorile cheer.gif cheer.gif sa faceti poze, sa vedem cum a fost atmosfera in casele fiecareia dintre nois si sa ne simtim mai aproape una de alta pupic.gif
Ella79
Neataaaaaaaa cheer.gif
Azi m-am trezit tare bine-dispusa. De fapt, m-a trezit soarele care imi batea in ochi si e asa o senzatie placuta si calda. Iubesc sa ma bata soarele!

Danutella, LA MULTI ANI!! [color=#FF0000]Sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa ramai intotdeauna la fel de eleganta, frumoasa si echilibrata ca si acum, sa te bucuri de bebe. hug.gif hug.gif hug.gif

Himere, bravo pentru discutie. Sunt convinsa ca pana la urma lucrurile se vor schimba in sensul in care le vrei tu!

May, e o veste minunata!!! BRAVO !!! Si e un job foarte foarte frumos, nu-i asa? Sa dea Dumnezeu ca asta sa fie inceputul rezolvarii tuturor problemelor tale si in 2007 totul sa iti mearga perfect!

Deea, ce repede trece timpul, nu? Alexia creste asa de repede. Trebuie sa fie tare emotionant sa vezi cum puiul tau papa primul lui mar.

Ramona, ce harnica esti!

Eu azi as vrea sa fac putina ordine prin casa (ca marea curatenie am facut-o deja). Sa impachetez restul de cadouri, sa spal si sa calc, sa merg sa imi cumpar o Craciunita si niste fructe si pe seara sa impodobesc si eu bradul.

Dany, sa stii ca nici eu nu simt asa tare ca vine Craciunul. Simt ca e sarbatoare, dar cam atat. Nu e ca in alti ani. Probabil pentru ca e soare afara, ca nu e zapada, nu stiu... sad.gif
dany
CITAT(peach @ 22-12-2006, 05:31 PM) *

Si tu sa ai Sarbatori fericite ,Sorina ! pupic.gif

CITAT(himere2005 @ 23-12-2006, 09:25 AM) *

Vin Sarbatorile cheer.gif cheer.gif sa faceti poze, sa vedem cum a fost atmosfera in casele fiecareia dintre nois si sa ne simtim mai aproape una de alta pupic.gif

Promit ca voi incerca ,Himere . Dar Craciunul va fii la socrii asa ca...de la mine poate pun ceva poze pe 25...si poate si de cheful din seara asta .

Am uitat...sunt roscata lol.gif .M-a vopsit Dirk aseara .La lumina puternica e un rosu aprins,cel putin la radacina parului grin.gif

Ella...mail-ul tau e cu 2002 la coada sau fara ????
himere2005
poze cheer.gif cheer.gif
dany
he,he,he a aparut si 2 in 1 lol.gif

CITAT(himere2005 @ 23-12-2006, 09:35 AM) *

poze cheer.gif cheer.gif

lol.gif Pun,pun dar nu azi pupic.gif
daconst
Fetele va pup si va multumesc la toate,sunteti minunate !!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Himere,am ras cu gura pina la urechi la urarea ta...astept babuinul sa i-o cint...acum caut melodia. lol.gif
Bravo pentru discutie...asteptam acum si faptele. huh.gif
Am vrut sa te intreb ce e "-kilimandjaro"?Ca mintea mea se gindeste la un stil de fursecuri... lol.gif

May,felicitari pentru job...parca vad c-o sa am multe de invatat de la tine... naughty.gif

Deea,pe zi ce trece te uimeste Alexia tot mai tare...si asta e doar inceputul. wink1.gif

Spor la pregatiri fetele sa va iasa toate bucatele cum va doriti,dar sa aveti cu cine le imparti. grin.gif

Eu ma apuc sa fac tortul...ca mai mult nu ma risc acum.

O sa mai intru sa stiti ca nu m-a apucat nascutul. )).gif
dany
Dana scrie un roman lol.gif
himere2005
hai dana, ca toata lumea e cu degetul pe refresh, )).gif
daconst
Mey,asa va grabiti ca fetele mari... lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.