Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
danyhoney
Spor la tort ,Dana !! Sa ai o zi frumoasa ! pupic.gif

Plec si eu sa continui de unde am ramas ieri ....mai intru din cand in cand,sper.
himere2005
CITAT(daconst @ 23-12-2006, 12:41 PM) *

Mey,asa va grabiti ca fetele mari... lol.gif

poate doar in ureche blushing.gif lol.gif lol.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 23-12-2006, 09:41 AM) *

Da de unde stii tu ca ne-am grabit cand am fost fete mari ? blum.gif blum.gif
Tulip
vad ca tot e ceva actyivitate pe forum...yupiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Himere,de pregatit pregatesc si eu ceva-ceva........ )).gif )).gif )).gif fac piftelute,sarmale,salata de vinete si mai vad eu....prajituri de la mama si soacra...... wink1.gif wink1.gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 23-12-2006, 09:42 AM) *

CITAT(daconst @ 23-12-2006, 12:41 PM) *

poate doar in ureche blushing.gif lol.gif lol.gif

Nici macar acolo..eu am 5 gauri in urechi lol.gif
Ella79
CITAT(danyhoney @ 23-12-2006, 12:35 PM) *

Ella...mail-ul tau e cu 2002 la coada sau fara ????

mircea_daniela2002
himere2005
http://www.oetker.ro/webgate/rom/WG5_3.nsf...EBI-6EFAQS-RO-p
asta e dana prajitura, nu stiu sigur daca o ornez asa sau altfel wink1.gif
Deea
pupic.gif Trece asa repede timpul ca nici nu-mi dau seama ca are deja 5 luni ( chiar azi)... marul l-a mancat cu ochii la Tom si Jerry lol.gif . Mai greu a fost pana am gasit un soi de mere sa-i placa doh.gif acum trage de lingurita daca nu ma misc repede smile.gif .

Eu nu fac nimic de Craciun, mancam la ai mei si la socri...asa ca anul asta am sarit din schema, de revelion cred ca o sa fac pt. soacra-mea tortul de fructe, ala se face super repede....oricum eu o sa mananc jumate din el lol.gif

Dany eu am 6 gauri in urechi...te-am luat lol.gif

2 in 1...te-ai uitat la subiectul deschis la Motive de sarbatoare?
Deea
apropo de mail-uri....v-am trimis sau nu un pps cu tot soiul de case ornate de Craciun?
daconst
Ce chef de plecat aveti...va vad. cheer.gif
Mai bine am trage un chef pe forum. lol.gif

Dany,spor la treaba...sa mai intri sa ne spui rezultatele.

Tulip,imi curg balele pe tastatura...anul asta raman cu uitatul la poze. grin.gif
Ella79
Fetelor, m-a luat o ameteala de nu pot sa stau in picioare, n-am echilibru. Cand ma ridic am impresia ca am podeaua in panta. O fi de la tensiune? Sa ce naiba m-a apucat taman azi?? sa-mi mai fac o cafea? (ca eu am tensiunea mica, de fel) sau sa mananc ceva?
daconst
CITAT(Deea @ 23-12-2006, 12:49 PM) *

2 in 1...te-ai uitat la subiectul deschis la Motive de sarbatoare?

Nu m-am uitat,bine ca mi-ai zis ca sunt si blonda si gravida... doh.gif lol.gif
Deea
CITAT(Ella79 @ 23-12-2006, 12:52 PM) *

Fetelor, m-a luat o ameteala de nu pot sa stau in picioare, n-am echilibru. Cand ma ridic am impresia ca am podeaua in panta. O fi de la tensiune? Sa ce naiba m-a apucat taman azi?? sa-mi mai fac o cafea? (ca eu am tensiunea mica, de fel) sau sa mananc ceva?

eu asa patesc cand imi scade glicemia...daca mananc ceva imi revin.
daconst
CITAT(Ella79 @ 23-12-2006, 12:52 PM) *

O lingurita de zahar sau ceva dulce,Ella...iti va face bine. pupic.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 23-12-2006, 09:51 AM) *

Ce chef de plecat aveti...va vad. cheer.gif
Mai bine am trage un chef pe forum. lol.gif

Chiar sa stii ca nu am chef sa fac nimic..as sta toata ziua aici lol.gif .Dar...trebuie sa fac si restul ,offff
Ella79
Himere, e greu de facut prajitura aia? Iti trebuie cumva mixer, ca eu n-am asa ceva. Ca am intrat si eu acum pe site sa vad si parca m-ar tenta.... Si cum adica "o conserva de mandarine", nu pot sa pun mandarine proaspete?
danyhoney
CITAT(Ella79 @ 23-12-2006, 09:52 AM) *

Daca e de la tensiune..atunci cafea sau cola ( si eu o am mica )...daca e glicemia ,ceva dulce (zahar)

CITAT(Deea @ 23-12-2006, 09:50 AM) *

apropo de mail-uri....v-am trimis sau nu un pps cu tot soiul de case ornate de Craciun?

Mie,nu sad.gif
Ella79
Aha, deci am dezlegare sa mananc 2 - 3 bomboane. uraaaaaaaaa cheer.gif

Merci de sfaturi fetelor. Eu traiesc mereu cu spaima ca o sa mi se faca rau si o sa cad in casa si n-o sa ma gaseasca nimeni ca sunt singura. sad.gif

Deea, nici mie nu sad.gif
himere2005
Ella, iti cam trebuie...asta daca nu vrei sa bati ca nebuna la tel )).gif )).gif
cred ca poti pune proaspete, insa celelalte erau mai suculente si dulci cred, eu tot proaspete pun smile.gif
ella, sanatate pupic.gif
daconst
CITAT(Ella79 @ 23-12-2006, 12:57 PM) *

Merci de sfaturi fetelor. Eu traiesc mereu cu spaima ca o sa mi se faca rau si o sa cad in casa si n-o sa ma gaseasca nimeni ca sunt singura. sad.gif

Hai mai Ella,ce prostioare-ti trec prin minte? mad.gif
Tu esti cea mai curajoasa si hotarata dintre noi si sa gindesti asa?
Ia acolo 2 bombonele si sa vezi ce frumoasa este viata... lol.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Deea
doh.gif cred ca am vrut sa trimit si m-am bolanzit intre timp....trimit acum.
himere2005
nu pare greu Ella, nu am mai facut-o, e prima data, pina acum am facut musuroiul de cirtita si mi-a iesit de fiecare data wink1.gif

multumesc mult fetelor pentru mailuri floare.gif
Ella79
Hai ca mai tarziu ies la cumparaturi si cumpar si o cutie de prajitura. Ma risc asa, fara mixer, sa vad ce-o iesi. Oricum, mai bine decat sa fac 6 briose, nu? )).gif
himere2005
ce tort faci Dana, ce bagi in el? cioco sigur..
am o intrebare: a topit cineva ciocolata? cum fac? as vrea sa topesc ciocolata si nu stiu daca o sa-mi iasa, parca auzisem ca trebuie sa aiba minim 60% cacao???asta are vreo 25 parca, e Poiana cu lapte, o vroiam ca sa pun peste fursecuri
Deea
Gata, trimis...la mine zice ca l-am mai trimis....s-o fi pierdut pe drum smile.gif

Himere, Tulip nu am mail-ul vostru ca va trimiteam ceva dragut (mie imi place).
himere2005
Ella, sa te uiti ca pe cutie scrie ca mai ai nevoie de 200 ml smintina, 3oua, margarina minim 65% grasime (vezi Unirea sau unt)

himere2005@yahoo.com
daconst
Deea,eu am primit... cheer.gif pupic.gif

Himere,tortul meu e cu mac...dar tot cumparat la cutie...asa ca ar fi cazul sa-mi iasa. grin.gif
Fac poze daca arata comestibil. grin.gif
Ella79
Himere, referitor la poze, eu momentan n-o sa mai pun poze. Chiar vroiam sa vad spun, dar mi s-a parut ca nu e momentul. Acum ca ai deschis tu subiectul... mai bine va spun.
Eu am probleme cu un fost iubit. A gasit pozele puse de mine in albumul foto de pe yahoo si acum ma terorizeaza. Nu ne-am mai vazut de 4 ani, el m-a vazut doar in pozele alea si ma ameninta ca le pune pe site-uri. Am constatat si ca ma urmareste virual, stie pe ce site-uri intru (ca am poza la avatar), stie tot ce fac, tot ce misc. Stie ca mi-am renovat casa (ca doar eu am pus poze), stie ce fac pe la birou si tot...
Stie cand plec de acasa si cand vin si am ajuns sa ma tem sa nu imi faca rau. Am zis ca o vreme sa nu mai pun nici o poza noua nicaieri ca sa vad exact de naiba face.
Daca ma mai enerveaza mult il dau in judecata, dar mai intai sa incerc sa restrang posibilitatile lui de a mai afla informatii despre mine.

Ma scuzati pentru aceasta iesire off - topic si de sarbatori, dar nu vreau sa credeti ca am ceva cu voi de nu mai pun poze. Voi sunteti prietenele mele si tin foarte mult la voi. Din cauza asta am vrut sa va explic exact cum sta treaba. pupic.gif

Deea
E foarte bine ca ne-ai spus Ella ca sa nu te mai bazaim ca vrem poze si altele! Hmmm...am patiti si eu ceva de genul asta...ce enervant e...sa-si gaseasca naibi ceva de facut, o iubita, un catel...ceva sa-i ocupe timpul.

CITAT(himere2005 @ 23-12-2006, 01:08 PM) *

Ella, sa te uiti ca pe cutie scrie ca mai ai nevoie de 200 ml smintina, 3oua, margarina minim 65% grasime (vezi Unirea sau unt)

himere2005@yahoo.com

trimis si la tine.
daconst
Vai mai,Ella,cum e posibil asa ceva?
Dar e bolnav? mad.gif

Adevarul e ca si al meu tot imi spune sa nu mai pun asa poze cu mine ca cine stie cu ce ma trezesc...dar parca-mi era greu sa ma gindesc asa departe. doh.gif

Imi pare rau ca mai ai si asta pe cap acum...de parca te plictiseai. sad.gif
himere2005
multumesc deea, si dany vad ca mi l-a trimis blum.gif

ella, cum ar spune may, fa-i o schema de karate lol.gif
ALICE
M-am trezitttt!!!Ma doare capul de nu mai pot,de zici ca am baut toata noaptea!A fost foarte fain si bine,acum descarc poze
Ella79
Pai bolnav nu stiu daca e, dar nici sanatos la cap nu e! )).gif

Ella79
fetelor, hai ca ma apuc si eu de treaba. dar tot cu ochii pe voi sunt, sa stiti )).gif
daconst
Pup fetele si spor la treaba... pupic.gif
himere2005
vine fratele meu sa ma ajute cu ciorba de burta yahoo.gif
himere2005
eu nu maninc, dar restul sunt morti dupa ea

dana, cind vine babuinul? sa-mi spui reactia )).gif
ALICE
http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762380430476
Astea sunt,o tai sa ma apuc de mancare
himere2005
nu cred ca le-ai facut publice huh.gif
Tulip
Deea, pupic.gif
orosz_orsolya@yahoo.com
himere2005
la noi ciorbade burta va fi gata la 4, numai bine ca atunci o sa plece bia spre mama sa pot rezolva si eu diferietele probleme
mai am miine mai multe chestii de prajit si pulpele cu cascaval pe deasupra date la cuptor smile.gif si niste salate de vinete, conopida, mai vad eu
Ella79
Eu am terminat curatenia si cred ca dau o fuga pana la Unirea sa cumpar niste rame foto. O sa le fac cadou parintilor mei mai multe fotografii cu noi, de anul asta, inramate in rame identice ca sa le poata pune in living.
Dupa aia mai am sa calc, sa mai spal vreo 2 ture de masina si sa fac bradul. Lejerutz programul meu, n-am ce zice.
Tulip
Ma omoara pregatirile de sarbatori,inca mai am de facut ordine prin casa,ce sa zic,toata ziua am strans dupa Timea doh.gif doh.gif Astept sa ajunga babuinul sa ma ajute si el un pic wink1.gif wink1.gif
Pe la 5 vine Mosul la supermarketul de langa noi,socrii vor neaparat s-o duca pe fata sa-l vada.... )).gif )).gif )).gif
himere2005
tulip,cum o mai distrezi pe timea? bia tipa de plictiseala, nici sa se plimbe nu vrea, dar nici pe jos, toata ziu sus-jos vrea...de jucarii s-a cam plictisit doh.gif

Tulip
CITAT(himere2005 @ 23-12-2006, 01:11 PM) *

tulip,cum o mai distrezi pe timea? bia tipa de plictiseala, nici sa se plimbe nu vrea, dar nici pe jos, toata ziu sus-jos vrea...de jucarii s-a cam plictisit doh.gif

cu Timea n-am treaba,Himere.......mai nou isi pune caciula si fularul,se plimaba prin casa si se uita in oglinda.......am mare noroc ca am si ajutor....acum a plecat sora mea,a stat cu fata 2 ore pana mi-am facut prin casa ceva,acum Timea doarme,iar dupa masa o ia soacra......deci teoretic am timp sa-mi termin treaba,dar ma f..... o lene doh.gif doh.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 23-12-2006, 02:44 PM) *

Deea, pupic.gif
orosz_orsolya@yahoo.com

trimis si la tine pupic.gif

Himere, nasol ca Bia nu sta singura, eu n-am treaba cu Alexia, se joaca cu un elefantel care-i place ei, trage de jucariile de la Baby Gym, isi baga picioarele in gura....rar tipa de plictiseala, si daca nu o bag deloc in seama pana la urma se culca. Mie chiar imi pare rau ca n-am foarte mult timp sa stau sa ma joc cu ea.
himere2005
pisik, cum merge treaba? grin.gif

burta s-a facut mai rpd ca era prefiarta se pare cheer.gif

sorana, tu ce planuri ai? hug.gif
Pisik
Pup fetele!
Eu sunt intr-o mica pauza. Ieri 4 randuri de fursecuri, unele au iesit, unele s-au cam ars, ma rog, dar vorba sotului, nu poate iesi totul din prima experienta. Aseara am stat pana la 2 sa curat zarzavaturile pt salata boeuf; azi m-am trezit la opt, am facut rafaello si ceva gen trufe, o prajitura, mai mult pt forma de brad pe care mi-am luat-o, ca prajiturta e de fapt blat de chec cumparat de la Dr Oetker cu o crema de vanilie din ala creme ole amestecata cu visine; acum am facut inca un oloi de sarmale, e in cuptor si fug la chiftelute. Mai am o gramada, plus strans in casa; socrii intra in tara acum. Sunt rupta de spate, de la statul in picioare, nu mai stiu cum sa stau, simt ca ma rup sorry.gif .

DANA cheer.gif cheer.gif cheer.gif LA MULTI ANI, sa ai parte de o nastere usoara, un copil frumos si cuminte, de mult noroc si multa dragoste alaturi de sotul tau hug.gif

May, felicitari pt servivicu, cred ca e minunat sa stai cu un pui mic, mai ales daca o fi si cuminte rolleyes.gif

Fetele. eu o sa mai trec sa va mai citesc asa printre picaturi, dar vreau sa va urez SARBATORI LINISTITE, tihnite, asa cum ar trebui sa sarbatorile sa fie! Sa simtiti bucuria in sanul familiei, sa aveti parte de zile frumoase si senine:*
himere2005
multumim mult pisik, eu te inteleg, ca stiu cum a fost la ziua biancai, dar iti mai zic ca nu s-a meritat ca nu s-a putut minca atit, imi spui tu dupa ce si cum. ai grija de tine pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.