Pup fetele!
Eu sunt intr-o mica pauza. Ieri 4 randuri de fursecuri, unele au iesit, unele s-au cam ars, ma rog, dar vorba sotului, nu poate iesi totul din prima experienta. Aseara am stat pana la 2 sa curat zarzavaturile pt salata boeuf; azi m-am trezit la opt, am facut rafaello si ceva gen trufe, o prajitura, mai mult pt forma de brad pe care mi-am luat-o, ca prajiturta e de fapt blat de chec cumparat de la Dr Oetker cu o crema de vanilie din ala creme ole amestecata cu visine; acum am facut inca un oloi de sarmale, e in cuptor si fug la chiftelute. Mai am o gramada, plus strans in casa; socrii intra in tara acum. Sunt rupta de spate, de la statul in picioare, nu mai stiu cum sa stau, simt ca ma rup

.
DANA

LA MULTI ANI, sa ai parte de o nastere usoara, un copil frumos si cuminte, de mult noroc si multa dragoste alaturi de sotul tau
May, felicitari pt servivicu, cred ca e minunat sa stai cu un pui mic, mai ales daca o fi si cuminte
Fetele. eu o sa mai trec sa va mai citesc asa printre picaturi, dar vreau sa va urez SARBATORI LINISTITE, tihnite, asa cum ar trebui sa sarbatorile sa fie! Sa simtiti bucuria in sanul familiei, sa aveti parte de zile frumoase si senine:*