Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
hey, se pare ca babuinul a facut rezervare in oras pentru miine seara w00t.gif

sorana, de ce nu vrei sa ne zici si noua ce planuri ai? give_rose.gif grin.gif grin.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 23-12-2006, 04:22 PM) *

hey, se pare ca babuinul a facut rezervare in oras pentru miine seara w00t.gif

sorana, de ce nu vrei sa ne zici si noua ce planuri ai? give_rose.gif grin.gif grin.gif

sa intelegem ca isi revizuieste atitudinea dupa discutia avuta??? eu sper ca da cheer.gif
Deea
Cu toate ca mi-am propus sa nu ma mai enervez din orice....se pare ca nu reusesc.M-a anuntat soacra-mea ca fii-sa (adica cumnata mea) i-a spus ca ea nu a luat cadouri pt. nimeni...ca nu are bani, si-a luat masina si trebuie sa-si plateasca prima rata....mi se pare de r...t, eu mi-am rupt picioarele prin oras sa cumpar ceva pt. fiecare si ea...care n-are nici catel nici purcel si castiga de 2 ori mai mult ca Dan nu are 100-200 mii de fiecare pt. un cadouas...ca nu asteapta nimeni marea cu sarea...o cana de 40 de mii sau o lumanarica...putea sa ia.... ma rog...poate sunt eu altfel dar asa mi se parea frumos. Dan cica sa ma abtin de la comentarii si sa nu fiu rautacioasa....dar ma cam mananca limba ...sper sa ma abtin totusi cand o vad sa nu-i zic nimic.

Ca de obicei imi spun off-ul la voi...sper sa ma suportati! hug.gif

Sorana ce mai zici? Pupici si sarbatori fericite si linistite! hug.gif
himere2005
nu-i duce capul deea, nu-si dau seama ca asa e frumos, nu-ti mai fa nervi, poate totusi se va simti prost singura, atunci cind va primi cadoul smile.gif
Ramo
Dana, La multi ani!!!
Himere, pt ornat fursecurile, iti recomand urmatoarea "combinatie": cacao, zahar pudra, ulei si apa fiarta (in clocot). Cand au terminat maglavaisul asta, ai gruja imediat sa ornezi fursecurile, ca altfel se intareste si poti sa o arunci.
Eu am fost la epilat, sunt fresh, si acum il astept pe babuin sa facem bradul........... cheer.gif

Noroc ca mancare nu trebuie sa fac eu. Imi fac la hotel si maine ma duc doar dupa ea. Am dat lista si maine ma duc sa le iau.......inclusiv sarmalele............
Pisik
ce bine Ramo ca le iei gata facute!
Eu am dat superficial cu pamatuful de praf ca nu era mare lucru, babuinul strange prin casa rufe si alte alea, sarmalele mai un pic si le inchid, azi mai fac crenvurstii in foetaj si poate doboa (sunca si cascaval felii, turnulete, stiti voi) si ficateii in bacon. Babuinu o sa taie toate cele pt salata boeuf, dar cred ca inainte tragem un pui de somn ca suntem chiauni amandoi
daconst
Ramona,Pisik,multumesc mult! pupic.gif

Ce harnicute sunteti toate...sa nu va deochi. grin.gif
Eu am bulit tortul cu mac,apoi l-am incercat pe cel tigrat si curge toata crema de numa.Nu cred ca se va intari...asta e.Se pare ca nu-i ziua mea buna. doh.gif
Radea Mihai ca cica mai bine faceam sarmale cit m-am chinuit cu torturile si n-au iesit.
Sper ca maine sa am mai mult succes.altfel pizza il asteapta . lol.gif

Himere,i-am citit urarea la babuin dar a trebuit sa-i "traduc" putin ca nu stia cine e domnul in dungi naughty.gif si nici ce inseamna sa faci fursecuri lol.gif
S-a distrat si se bucura ca avem asa atmosfera faina pe forum.Ma vede ca-s fericita si e si el atunci. wink1.gif
dany
Himere ... cheer.gif cheer.gif .Cu ce te imbraci maine seara ? grin.gif

Deea..nu te mai necaji pupic.gif .Asa e unii ...sper ca se va simti prost atunci cand va primi cadoul de la voi tease.gif

Ramo...norocoaso !!!! blum.gif

Dana...bucatareaso blum.gif .Lasa ca iti iese maine. As fii vrut si eu sa fac tortul tigrat dar imi era teama ca va curge ...acum m-am convins ca asa se intampla. Eu cred ca nu ti-a iesit nimic pentru ca azi e ziua ta si n-ar trebui sa faci nimic blum.gif .Si daca Mihai mananca maine pizza..cred ca nu-l deranjeaza atata timp cat e impreuna cu voi 2 (tu si bb). pupic.gif

Eu am mai facut 2 cozonaci,tavalita,curatenie,spalat,calcat ...acum iau o pauza si apoi merg sa ma pregatesc pentru diseara. maine am de facut ciorba,sa fierb sarmalele,vinetele,salata boeuf ( fierb de azi totul),argeii cu branza....si pe 25 imi raman doar chiftelutele si sa umplu rosiile cu vinete si sa mai fac ouale umplute .
dany

2 in 1.....ti-am trimis o melodie pe mail...sper sa-ti placa .Eu am topait toata ziua pe ea...e ...distractiva )).gif

Nu am pus niciodata muzica aici...sper sa-mi iasa...tocmai am gasit melodia pe youtobe...trebuie ascultata mai tare sa prindeti ritmul cheer.gif cheer.gif

http://www.youtube.com/watch?v=gpfF3FSs8mI...ted&search=
dany
- Domnule doctor, problema e ca am picioarele reci noaptea in pat si din aceasta cauza nu pot sa adorm!
- Va marturisesc ceva... Sa stiti ca si eu am picioarele reci, dar eu noaptea mi le tin intre coapsele sotiei si mi se incalzesc. Va sfatuiesc sa faceti si dumneavoastra la fel!
- Si cand as putea veni la stimata dumneavoastra sotie?
daconst
Dany,mersi,am primit. pupic.gif

Tu parca cautai un seit de muzica,sa descarci.Uite aici:

http://www.muzica-mea.ro/

give_rose.gif
dany
Mersi,2 in 1 (ce-mi place numele care ti l-a dat Deea )).gif pupic.gif give_rose.gif
Ramo
Am mai terminat o prajitura. Pana acum sunt 4 feluri. Deocamdata iau o pauza. Ma duc sa fac un dush si sa ma imbrac sexy si frumos ca vine babuinul la impodobit de brad........

Dupa ce pleaca, mai fac o prajitura si imi pregatesc tavile, paharele, platourile pe care pun mancarea si tot ce mai imi amintesc.

Maine dupa-masa merg la hotel dupa mancare, apoi la ai mei ca am auzit ca vine Moshul si pe acolo cheer.gif
dany
Ramo...babuinul vine la impodobit si atat ? Il expediezi acasa ? pupic.gif macar un pupic acolo sa primeasca si el pentru ajutor grin.gif .Dirk a primit un pupic mai lung cand a terminat azi de facut bradul si...i se facuse de facut fursecuri lol.gif .Dar l-am pus pe pauza grin.gif
dany
Va pupic.gif

Ne mai vedem si maine un pic.
Tulip
am terminat si eu in mare parte........mi sa facut somn )).gif )).gif

ma tot gandesc cum m-as descurca daca as avea 5 copii si nici un ajutor lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 23-12-2006, 07:46 PM) *

Ramo...babuinul vine la impodobit si atat ? Il expediezi acasa ? pupic.gif macar un pupic acolo sa primeasca si el pentru ajutor grin.gif .Dirk a primit un pupic mai lung cand a terminat azi de facut bradul si...i se facuse de facut fursecuri lol.gif .Dar l-am pus pe pauza grin.gif

Pai o sa mai primeasca si altceva, normal...............dar prima data sa terminam cu bradul, ca altfel ne apuca Revelionul si noi inca nu am terminat cu bradul )).gif
Ella79
Si eu am terminat treaba in mare parte. Mai am in cuptor niste cartofi pe care ii tin acolo de la 3 jumate si vad ca nu se mai fac odata. doh.gif E clar ca nu sunt in stare sa fac nimic de mancare. doh.gif
Pe mine ma bate gandul sa impodobesc bradul maine, ca in seara asta parca n-am chef.... As merge in oras la ceainarie.
Tulip
si noi numai maine impodobim bradul,Ellla......intotdeauna in ajunul Craciunului impodobeam....iar daca n-ai chef de bradut,iesi inistita grin.gif ,decat sa-l impodobesti "cu forta" atunci mai bine maine......
daconst
Si eu voi face bradul tot maine...ca la norocul pe care-l am azi,cred ca se arde instalatia si se alege praful de el. lol.gif

Ella,nu te necaji ca eu sunt si mai si ca tine...doar ca eu si ce stiam sa fac parca nu-mi mai iese. doh.gif

Ramo,esti harnicuta foc...te invidiez. give_rose.gif
O sa ai musafiri multi?Ca eu una nu m-as risca sa fac atatea praji...ca sunt in stare sa le mananc pe toate,dupa cum ma cunosc. grin.gif
himere2005
si eu am impodobit bradutul dar pun miine poza ca mai vreau sa mai cumpar macar o beteala, ca altfel pare saracut smile.gif
am pus de prajitura kilimandjaro, sper sa iasa si am facut si restul de curatenie. ma ocup acum de ciuperci sa le pun la calit si mai vedem, deocamdata trebuiesc curatate grin.gif
himere2005
dana, s-a simtit ca a fost ziua ta? pina la urma a luat Mihai brad?
Pisik
eu stau dupa crenvurstii in foetaj sa se coaca, s-au cam desfacut ca au crescut f f fmult, au "explodat" dar mama si socru sunt amatori de crenvursti si sigur ii mananca si asa. La cei frumosi le fac poza, oricum am poze si cu restul dar astept sa fac "set" complet. Socrii ajung la noapte, cred ca in jur de 3. Ne apucam si noi de salata si nu stiu ce sa fac cu ficateii in bacon, sa ii fac de azi?? mare dilema....
uka
salut fetele, ma duk sa fac si eu o prajitura acum si sa vad dk mai fac ceva in seara asta, si eu vroiam sa fac bradul maine dar nu ma lasa theo a zis k sa-l astept luni si p el... asa k il voi impodobi pe 25 dimineatza cu el biggrin.gif
vapup
uka
60 gr lapte e aceeasi chestie cu 60 ml lapte!??!
himere2005
pai e lapte praf sau nu?
Ella, daca faci prajitura "noastra" eu am pus in loc de zeama din compot de la mandarine asa: am stors jumatate de mandarina si apoi am adaugat apa pina la 50 ml ca si cum ar fi un suc si am pus si 2 linguri rase de zahar tos.
himere2005
nusa, nimic nou? eu salata beuf am lasat-o pe miine ca parca as vrea sa fac o combinatie mai ciudata
)).gif
in rest ciupercile gata, prajitura gata, bradul gata, ciorba de burta si fursecurile aproape gata, oualele gata...e bine smile.gif
nusarich
dana, La Multi Ani!, sa fii fericita, sa ai parte numai de bucurii si de un bebe sanatos si norocos!
ella, si eu am avut ieri seara niste senzatii super nasoale, dar cred ca am avut o cadere de calciu, ca mi s-a mai intamplat sa se invarteasca toata casa cu mine, senzatie de voma si nu puteam sa focalizez nimic din ce priveam. s-a rezolvat dupa ceva vreme, cu calciu si relaxare. sanatate multa!
tulip, si tie iti urez sanatate, sa te lase dintisorii in pace macar pana la anul, cand vine si dentistul din concediu, odihnit... si dornic de repararea tuturor problemelor pacientilor.

azi am cam alergat / muncit, ce sa zic, a venit tata si eu care speram sa-mi aduca varza murata am ramas cu ... alergatul in piata dupa varza murata.
mi-a adus niste carnita si ceva preparate din porc, n-a putut sa reziste... ce conteaza ca eu ii tot zic ca nu mananc carne de porc... asta este. am pus la sarmale si carne de porc si carne de pui. sper sa iasa bine. maine le fierb, azi doar le-am infasurat. nu de alta, dar raman fara ele pana la Craciun, ca ii plac tare mult babuinului.
maine mergem la parintii lui si apoi ne retragem acasica, cu mitzosul...

am mai facut si azi niste fursecuri, mai am doar sa le ornez cu ceva ciocolata.
am si spalat vreo doua masini, mai am una. oricum, nu prea am unde sa le intind, ca sunt destul de multe. o sa vad.
ieri am spalat si covoarele din bucatarie (unul e aproape uscat deja), si o paturica cu care ma mai invelesc eu cand stau la tv si pernutele babuinului.
acum trebuie sa ma apuc de sters praful in sufragerie si un pic in dormitor, pentru ca maine sa imi ramana doar sa aspir. si am sa pun si legumele pentru salata de beuf la fiert, tot maine o aranjez si pe ea.

pentru fetele care nu mai intra maine pe net, va urez sa aveti parte de Sarbatori Fericite!, cu multa voie buna, cu veselie si bucurie alaturi de cei dragi!

eu o sa mai intru pe net zilele astea (daca nu cade brusc si subit), sa va mai citesc.
soranutza
Dana, la multi ani, sa ai parte numai de lucruri bune, fericire, sanatate si fie ca toate visele sa ti se implineasca! Scuza-mi intarzierea, cred ca deja ma stii... eu fac totul pe ultima suta de metri, sunt cu timpul la limita cu tot... Dar ma bucur ca am reusit sa te felicit!! Nu te necaji cu torturile, nu asta conteaza pupic.gif

Himere, arati superb, ma bucur ca iti place ce ti-a adus mosul, se vede ca ai fost cuminte.

Eu iar scriu telegrafic, pana ajung eu sa citesc tot deja "expira" toate intrebarile si glumele, asa ca nu mai am ce zice. Eu sunt in Romania, am trecut prin Budapesta si ma manca sa sun sau sa intru cumva pe net ca sa dau de Monic, macar s-o aud daca nu pot s-o si pup.

Va felicit pe cele care ati slabit, ma uimiti cu constiinciozitatea voastra... eu sunt buna de pus la colt blushing.gif Atata am auzit de "tavalita" (care oricum era praji mea si inainte sa plec) si am dat comanda sa imi faca bunica grin.gif

Va pup pe toate pe rand !!
uka
era lapte, lichid nu praf.. in fine am aflat k era tot una... buuun am terminat prajitura alba ca zapada asa: prima foaie din 3 am ars-o, iar crema mi s-a taiat... dragutz nu? asta e, am lasat-o asa si am bagat-o la frigi sa vedem cum arata maine... nush car em-a injurat k am mai facut prajitura asta si nu mi s-a intamplat niciodata, e prima oara cand nu=mi iese ceva din tot c am gatit si gatesc eu sad.gif(
acum ma apuc sa trag o pipa si apoi sa strang dezastrul din bucatarie si in restul acsei k maine sa nu mai am d facut decat ultimele cumparaturi p aici prin jur si bilute, rulada cu ciuperci si salata d peste... si sa calc nu as vrea sa fac curat maine k e 24 siptr mine ziua d 24 are 2 insemnatati, una buna si una rea, si mai e si cruce rosie p deasupra...
o seara buna fetelor
May
Multumesc fetelor.... e intradevar o veste minunata pt mine acest job pt ca, asa cum spunea si ella, iti bucura sufletul un copil hug.gif . Azi a fost prima zi si a fost super ok, am scos-o si afara in port bebe sau cum ii zice dar cred ca s-a facut marisoara ca nu ii incapeau mainile )).gif oricum a fost super cuminte desi are o energie de trebuie sa fii mereu cu ochii pe ea. Cand a venit matusa ei ( mama ei e in tzara in vacantza, mama depravata dry.gif ) si eu am dat sa ies pe usa ca sa plec, a intins mainile dupa mine sa o iau si pe ea. A zis matusa ei ca nu a facut asta cu nimeni, nici macar cu mama ei rolleyes.gif asa ca m-am simtit tare bine caci asta inseamna ca am facut o treaba buna

deea felicitari pt gramajoara ta ca a papat tot marul. Nu te necajii cu cumnata ta caci nu merita... nu uita ca iti strici neuronii degeaba ca pe ea nu o sa o intereseze de ceea ce zici tu. Cumnatii mei au un venit de 4 ori mai mare decat il avem noi mometan si raman cu jumatate din bani dupa ce isi platesc toate ratele.... si tot ei se plang de fiecare data cand vin la noi ca nu se mai ajung cu banii.

himere sper ca discutia cu dan l-a facut sa isi mai dea seama pe unde greseste

ella ai mare grija de tine .... si eu mi-am facut private toate pozele si nici la avatar nu mai am, nici adresa de mail nu o mai am la vedere din cauza ca mi-au fost gasite ceva poze de niste ``prieteni`` de-ai lui Remy din ro si au adaugat la rautatile lor cotidiene si faptul ca are o iubita obeza... in fine... oameni tampiti... Pe Remy il doare fix in pix dar mie nu mi-e tot una

Astazi mi-am gasit in Lidl un cantar super destept cu 30 € pe cand un cantar in Carrefour care face aceleasi chestii e 80 € w00t.gif . Monitorul unde imi arata greutatea si toate cele nu este atasat de cantar ci este ca un fel de telecomanda pe care o tin in mana in timp ce ma cantaresc si o butonez si apoi o pun intr-un suport special pe care l-am lipit de birou )).gif . Are memorie pt 10 useri si la fiecare cere varsta, inaltimea, tipul de efort pe care il faci, iar dupa ce te cantaresti iti arata procentul de grasime din corp, pe cel de muschi, pe cel de apa, cate calorii ar trebui sa consumi zilnic si iti zice si unde te incadrezi ( eu la obezi sorry.gif ). Sunt f incantata de el yahoo.gif . Cand l-a vazut socra-meu a pus o fatza de om ofticos caci eu nu ma mai cantaresc pe cantarul lui de cand mi-a zis sa il scot din camera mea daca vreau sa nu mai intre in lipsa noastra. Adica scuza lui ca ne intra in camera cand nu suntem acasa era ca intra dupa cantar... asa ca mi-am bagat picioarele in el si l-am scos afara si nici nu m-am mai cantarit vreodata pe el. Acum il am pe al meu salut.gif

Craciun fericit celor care nu mai intra maine give_rose.gif

Am uitat sa va spun ca pe cantarul asta am 88.200 kg sad.gif dar asta e... mai bine adevarul decat minciuni dulci doh.gif
Anna
Buna fetelor!
Va doresc SARBATORI FERICITE, sa aveti parte numai de lucruri bune, mulet cadouri, sanatate si fericire si sa petreceti zile superbe alaturi de cei dragi.
Iar anul care vine sa va aduca multe vise implinite.
Craciun Fericit!

Eu sunt ok, am fost la cumparaturi zilele astea, am luat si cadouri pt toata lumea, mi-am luat si mie cizmulitze si 2 pluovere unu rosu si unu albastru, manusi blum.gif
si maine impodobesc bradul cu babuinul si ne dam cadouri, abia astept smile.gif
sper sa fie totul asa cum imi doresc.

Dana "La multi ani", sa fii fericita si sanatoasa, multi inainte.
himere poate ca discutia aia a fost inceputul frumos al unei schimbari, sa ne zici cum a fost iesirea in oras.
deea felicitari pt fetitza ca a papat, cresc copilasii astia nu gluma

Va pup si numai bine fetelor.
Acu incerc sa mai recuperez din urma.
himere2005
buna dimineata neuroni...ati fost cuminti? azi vine Mosu', pe bune salut.gif
eu am treaba, dar am facut poze si cafeaua...va astept si pe voi cu poze cind aveti timp...le postez mai tirziu un pic
Deea
Buna dimineata!

am trecut sa va pup si sa va urez TOATE CELE BUNE!

Annais, May multumesc pt. complimentele la adresa "gramajoarei"!

May...tu vorbesti de port-bebe...ala care arata ca un marsupiu? Daca e vorba despre ala manutele stau afara, nu trebuie sa i le bagi in el.
peach
Neata fetele!

Dana nu a dat inca cu subsemnatul unsure.gif

Azi o sa am o zi ca cacao cu miros de stiti voi ce..ma duc la soacra..bleh

O zi frumoasa

ps: a pus mosul ceva sub brad dar nu pot sa-l seschid pina diseara unsure.gif
daconst
Neatza,am trecut sa semnez condica sa nu intrati la banuieli. grin.gif

Soranutza,Nusha,Annaiss,multumesc de urari! pupic.gif

Himere,la mine nu s-a simitit in mod deosebit ziua mea,dar a fost frumos.Babuinul mi-aluat flori...desi nu-i spusesem ca vreau lol.gif
Iar cadoul mi-l iau eu cind o sa arat iar cit de cit bine. huh.gif
Problema e ca aseara n-a mai gasit Mihai brad si s-a dus azi sa vada daca gaseste...desi cam slabe sperante. sad.gif
Pina la urma a reusit si tortul meu sa stea dupa o noapte de frigider.Desi numai tigrat nu e.Cred ca am muscat-o la faza cu gelatina.In rest e comestibil. )).gif
O sa va arat si o poza...sa ma credeti. grin.gif

Ieri am mai avut 2 surprize frumoase ca au venit vecina si proprietara cu cite un cadouas si nu-mi venea sa cred .Deci chiar daca am ramas aici a fost dragut.Seara am ascultat colinzi si in loc de vin fiert am baut punch de fructe fara alcool...tare bun a fost.

dany
santa2.gif Neata ,neuroni !

Am aparut si eu.
Cum v-ati distrat aseara (cele care ati fost la chefuri) ? La noi a fost de tot c---l.Pe cat de super a fost anul trecut pe atat de naspa anul asta. Am dansat doar 4 dansuri ..in rest a fost doar rock din ala indracit sad.gif .Poze nu a facut nimeni ...mai bine asa ca nu-mi vedeti fata de om plictisit )).gif

Mai am ceva de facut si deseara mergem la socrii...

Himere
..asteptam pozele tale

Sorina... hug.gif .Hai ca trece si ziua asta si maine iti faci Craciunul doar cu Marcel asa cum vreti voi pupic.gif

2 in 1 ...ce ma bucur ca ai avut o zi frumoasa pupic.gif
May
Acum, īn preajma Sfintelor Sarbatori de Craciun si ale Anului Nou, cānd inimile noastre īsi īndreapta dorul spre cei dragi, iar cerul īsi ninge anii peste ale vremii veacuri, cānd focul scānteiaza-n vetre si gerul la ferestri sculpteaza, va adresez cele mai sincere urari de sanatate, viata lunga, pace īn suflet, bunastare, numai bucurii alaturi de familie, inima deschisa īntru iubire de semeni si multe realizari īn viitor. Sarbatori fericite !!! give_rose.gif

deea da despre ala vorbesc dar asta avea gaura si pentru picioare si pt maini dar ceea ce ii trecea peste maini nu erau decat 2 cureluse superficiale deci oricum era cu mainile libere. Cred ca acele cureluse o ajutau sa stea mai dreapta in port-bebe si sa nu se aplece in fata... habar nu am ca e prima data cand il folosesc si matusi-sa mi-a explicat cum sa il pun hug.gif
daconst
Nu merge yahoo sa va pun poza cu tentativa de tort. grin.gif

Tulip,La multi ani lui sotulica...am retinut ca azi e ziua lui. wink1.gif
Ella79
Neata fetelor! Imi beau si eu cafeluta cu voi, ca abia acum am catadicsit sa ma dau jos din pat.
Aseara m-am culcat la 7:30 de suparare. Bineinteles ca soacra-mea a facut criza de nervi ca de ce sa mergem la mama e Craciun. M-a instiintat ca Mihai "are si el familie" cu care ar trebui sa stea de Craciun. Dar pe mine nu s-a sinchisit sa ma invite la ei. Adica el sa mearga la ei, dar singur. Eu sa ma duc singura la ai mei.
In fine.... femeie de la tara, ce poti sa-i ceri. Pana la urma tot la ai mei mergem, dar a fost nevoie sa avem scandal in casa de sarbatori. Asta chiar ca n-o s-o iert prea usor!
Acum ma gandesc sa fac totusi ceva sa ies din starea asta, ca nu merita femeia aia sa fiu eu trista de sarbatori pentru prostiile ei. Ori ma duc sa cumpar prajitura aia de la Dr Otker si o fac dupa cum zicea Himere, ori ma duc sa-mi cumpar flori de la piata, sa umplu casa cu ele... nu stiu. Trebuie sa fac ceva sa-mi ocup mintea, ca altfel innebunesc.
O sa fac si bradul, dar mai tarziu putin. O sa vina frate-miu cu iubita lui sa il facem impreuna. Babuinul are program, ca asa i-a trasat ma-sa sarcini azi.
dany
Offf,mai ,Ella pupic.gif .Las-o in plata Domnului...nu te necaji si mai ales nu iti strica Sarbatorile din cauza ei .Bine ca a iesit asa cum ai vrut tu,restul....incearca sa uiti .

Tulip...si de la mine un LA MULTI ANI pentru sotul tau!! Noroc ca 2 in 1 si-a adus aminte...chiar daca e gravida )).gif
Ella79
May, bravo inca o data pentru job. Mie mi se pare un job foarte potrivit pentru tine. O sa vezi ca o sa te faca fericita si o sa castigi si ceva banuti.
Deea, nu te enerva din cauza cumnatei. Ai treptate, un cadou simbolic de 50.000 putea si ea sa cumpere, ca nu saracea din asta. Dar... asa sunt oamenii.
daconst
Of,Ella,imi pare rau...se pare ca la toata lumea apare cite ceva care sa strice cheful.
Pacat ca babuinul nu are mai multe de zis sa o puna pe ma-sa la punct. mad.gif
Hai ca pina la urma va fi bine si la tine. pupic.gif

La mine tocmai a venit babuinul cu bradul... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ella79
Tulip, LA MULTI ANI sotului!!! Voi aveti motiv de sarbatoare 3 zile la rand, ca asa e frumos! cheer.gif
dany
santa2.gif Va pupic.gif ,neuroni !! Pe maine..poate.

CRACIUN FERICIT !!!!!!!!!!!
Ella79
Eu am impodobit bradul si o sa ma duc pana la supermarket sa cumpar niste bomboane pentru colindatori. Dupa care cred ca ma culc putin.
himere2005
fetelor, am o groaza de treaba, dar fac poze si postez daca nu reusesc azi, miine sigur
SARBATORI FERICITE!!! cheer.gif si la multi ani pupic.gif
Ramo
Buna ziua la toata lumea. Azi noapte iar am dormit pe la 3. Dar am terminat cu tot. A venit si Moshu' cheer.gif Tot aseara, dupa ce am imbodobit bradul........... Nu m-am simtit niciodata asa de bine impodobind bradul ca anul asta. A fost sooper.
Am primit de la babuin, o fantana arteziana cu luminite si apa, care curge tot timpul. Super frumoasa....... Eu i-am luat un halat de baie albastru frumos si am inscriptionat per el initialele lui.........

La 16 merg la ai mei, ca cica ajunge si pe acolo Moshu, sa papam impreuna...........dar mai inainte mai trebuie sa merg la hotel sa imi iau mancarea.
Masa am aranjat-o..........
Mai trebuie sa ma aranjez pe mine, si gata.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!!!!!
Ella79
CRACIUN FERICIT si din partea mea! SA VA ADUCA MOSHUL TOT CE VA DORITI!!! [b][size=4]
ALICE
Acum am terminat si eu.Va pun o poza cu masa mea ca sa vedeti ca am fost harnicuta,si ma pun pe citit din urma.Dana,la multi ani cu putina intarziere!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.