Multumesc fetelor.... e intradevar o veste minunata pt mine acest job pt ca, asa cum spunea si
ella, iti bucura sufletul un copil

. Azi a fost prima zi si a fost super ok, am scos-o si afara in port bebe sau cum ii zice dar cred ca s-a facut marisoara ca nu ii incapeau mainile
).gif)
oricum a fost super cuminte desi are o energie de trebuie sa fii mereu cu ochii pe ea. Cand a venit matusa ei ( mama ei e in tzara in vacantza, mama depravata

) si eu am dat sa ies pe usa ca sa plec, a intins mainile dupa mine sa o iau si pe ea. A zis matusa ei ca nu a facut asta cu nimeni, nici macar cu mama ei

asa ca m-am simtit tare bine caci asta inseamna ca am facut o treaba buna
deea felicitari pt gramajoara ta ca a papat tot marul. Nu te necajii cu cumnata ta caci nu merita... nu uita ca iti strici neuronii degeaba ca pe ea nu o sa o intereseze de ceea ce zici tu. Cumnatii mei au un venit de 4 ori mai mare decat il avem noi mometan si raman cu jumatate din bani dupa ce isi platesc toate ratele.... si tot ei se plang de fiecare data cand vin la noi ca nu se mai ajung cu banii.
himere sper ca discutia cu dan l-a facut sa isi mai dea seama pe unde greseste
ella ai mare grija de tine .... si eu mi-am facut private toate pozele si nici la avatar nu mai am, nici adresa de mail nu o mai am la vedere din cauza ca mi-au fost gasite ceva poze de niste ``prieteni`` de-ai lui Remy din ro si au adaugat la rautatile lor cotidiene si faptul ca are o iubita obeza... in fine... oameni tampiti... Pe Remy il doare fix in pix dar mie nu mi-e tot una
Astazi mi-am gasit in Lidl un cantar super destept cu 30 € pe cand un cantar in Carrefour care face aceleasi chestii e 80 €

. Monitorul unde imi arata greutatea si toate cele nu este atasat de cantar ci este ca un fel de telecomanda pe care o tin in mana in timp ce ma cantaresc si o butonez si apoi o pun intr-un suport special pe care l-am lipit de birou
).gif)
. Are memorie pt 10 useri si la fiecare cere varsta, inaltimea, tipul de efort pe care il faci, iar dupa ce te cantaresti iti arata procentul de grasime din corp, pe cel de muschi, pe cel de apa, cate calorii ar trebui sa consumi zilnic si iti zice si unde te incadrezi ( eu la obezi

). Sunt f incantata de el

. Cand l-a vazut socra-meu a pus o fatza de om ofticos caci eu nu ma mai cantaresc pe cantarul lui de cand mi-a zis sa il scot din camera mea daca vreau sa nu mai intre in lipsa noastra. Adica scuza lui ca ne intra in camera cand nu suntem acasa era ca intra dupa cantar... asa ca mi-am bagat picioarele in el si l-am scos afara si nici nu m-am mai cantarit vreodata pe el. Acum il am pe al meu
Craciun fericit celor care nu mai intra maine
Am uitat sa va spun ca pe cantarul asta am 88.200 kg

dar asta e... mai bine adevarul decat minciuni dulci