Azi m-am distrat cum de mult n-am mai facut-o.
Sa va povestesc cum a fost: mergem noi la mama si eu ma apuc sa o ajut cu aranjatul. Ii zic ca vreau sa ma duc pana in garaj, ca vroiam sa caut acolo niste decoratiuni mai vechi. Sunt 2 garaje unul langa altul, cu trecere intre ele. Cheile de la garaje NICARIERI, desi fiecare are cate 3 randuri, deci 6 chei. Disparusera in ceata, desi au un loc bine stabilit in casa. Eu caut ca apucata... nimic. Nimeni nu se sinchisea de nervii mei. In fine, cica sa ne apucam sa desfacem cadourile. Toata lumea desfacea de zor eu... cucu... nu era nici un pachet cu numele meu pe el. Ma gandeam ca au innebunit cu totii.... la sfarsit de tot, apare o cutie pentru mine. Desfac... inauntru o felicitare cu scrisul lui tata. Scria "cadoul tau e la fereastra din dressing, la etaj". Toata lumea (eram 8 persoane) fuguta in sir indian pe scari pana la etaj. Poze, plituri, ca la Oscar, ce mai.

Acolo, alt plic cu un bilet "cadoul tau nu a incaput in casa, asa ca e in garaj". Acu' sincer, la masina nu ma asteptam. Ma gandeam ca rad astia de mine si o sa ma puna sa caut in cusca lui Max ca sa ne distram si noi. Din nou, toata lumea, in sir indian, coborim repede - repede scarile si iesim afara care in papuci de casa, care in cizmele de gradina, fiecare ce-a nimerit (ce-or fi zis vecinii daca ne-au vazut?

). Deschide tata garajul si acolo.... masinuta mea, cu o funda maaaare rosie pe ea si un bilet pe parbriz "cadoul pentru Daniela". Eu am ramas socata, intrebam ca proasta "da' e a mea?", "da e pentru mine?" si alte d'astea. Am facut si o mica sedinta foto ad hoc, mai ceva ca Paris Hilton.
).gif)
o sa incerc sa atasez cateva poze, ca sa nu mai fac album pe yahoo.
Au fost super tari ai mei, ce sa zic. Cica masina e acolo de miercuri, garajele ferecate, cheile ascunse si toata lumea a stat cu ochii pe mine sa nu cumva sa merg la ai mei fara sa stie ei.