Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
cheer.gif a venit Moshu la mine....o parte din Mos smile.gif ... am primit 2 elefantei de jad (mie imi plac tare mult elefanteii) si o pijama draguta de la socrii si de la sotulica am primit adidasi de la Lotto, super frumosi, gri cu putin roz.
Cumnatei i-am lasat cadoul sub brad, daca vine si il doreste bine, daca nu...iar bine... e suparata pe mine ca a venit aseara si i-am spus sa nu intre in dormitor....s-a ofuscat de numa....in fine...e problema ei, eu nu ma mai enervez, daca nu vrea cadoul o sa-l pastrez eu devil.gif ... i-am luat o geanta frumoasa. Socrii sunt tare incantati de cadouri ceea ce ma bucura f. tare, n-am luat nimic super sofisticat sau scump, soacrei niste lumanari danstaoare, o rama foto si un set de ustensile Tefal (si-a luat ea de curand vase si stiam ca nu are si ustensilele), socrului o curea de piele.

Ella, bucura-te de sarbatori si nu pune la suflet rautatile! noi sa fim sanatosi....!
Tulip, la multi ani pt. sotulica!

Nu cred ca mai intru azi, deci ..... Sa fiti iubite, linistite si sa gasiti sub brad ceea ce va doriti!
uka
v-am tot citit azi dar nu am mai scris, deci.. aseara mi s-a ars prima foaie d la praji dupa care mi s-a taiat crema, am lasat-o asa si am bagat-o infrigi vad k e ok, s-a inmuiat, azi la rulada cuciuperci mi s-a facut aluatul vraiste, adik mi-a cazut dintava p bufet, l-am intors naspa... bilutele auiesit ok, ah si am daramat si bradul, noroc k e inca gol k il astept p babuin maine dim... sad.gif( cam asta ptr mine...
ma duk sa strang dezastrul din bucat si fug la serviciu, va pup

Craciun fericit tuturor, sa avetzi un mosh bogat cu fericire, sanatate, noroc cu carul si tot c va doriti
Deea
CITAT(uka @ 24-12-2006, 07:22 PM) *

v-am tot citit azi dar nu am mai scris, deci.. aseara mi s-a ars prima foaie d la praji dupa care mi s-a taiat crema, am lasat-o asa si am bagat-o infrigi vad k e ok, s-a inmuiat, azi la rulada cuciuperci mi s-a facut aluatul vraiste, adik mi-a cazut dintava p bufet, l-am intors naspa... bilutele auiesit ok, ah si am daramat si bradul, noroc k e inca gol k il astept p babuin maine dim... sad.gif( cam asta ptr mine...
ma duk sa strang dezastrul din bucat si fug la serviciu, va pup

Craciun fericit tuturor, sa avetzi un mosh bogat cu fericire, sanatate, noroc cu carul si tot c va doriti

Craciun fericit si tie!

lasa ca vine babuinul maine si unde-s doi puterea creste! Nu conteaza nici aluatul nici foile de prajitura, voi sa va simtiti bine si sa va iubiti!
daconst
Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Craciun fericit!!!
ALICE
Va doresc un an mult mai bun ca acesta!Sanatate in primul rand ca sa avem puterea sa le facem pe celelalte!
emu
Sarbatori fericite fetelor!

Sa aveti un an mai bun ca cel care a trecut, sa vi se implineasca toate visele, sa aveti parte de sanatate si numai bucurii.

Craciun fericit santa2.gif
nusarich
Craciun Fericit! si un mosh darnic cu voi toate, sa va aduca sanatate, bucurii, cat mai multe dorinte sa vi se implineasca si sa aveti un an mult mai bun decat cel care e pe duca!

tulip, La Multi Ani! sotului si din partea mea.
Eu.
CRACIUN FERICIT TUTUROR, SANATATE SI BUCURII!
himere2005
buna dimineata, cafeaua de Craciun e gata
pentru mine Craciunul asta a fost super cheer.gif dupa toata nebunia cu mosul pe care o urmariti in poze am iesit in oras impreuna cu nanuta si nanutul. o sa pun o gramada de poze, dar deocamdata trebuie sa o iau pe fata si la prinz mergem la ei, la ai mei smile.gif
himere2005
buna dimineata, cafeaua de Craciun e gata
pentru mine Craciunul asta a fost super cheer.gif dupa toata nebunia cu mosul pe care o urmariti in poze am iesit in oras impreuna cu nanuta si nanutul. o sa pun o gramada de poze, dar deocamdata trebuie sa o iau pe fata si la prinz mergem la ei, la ai mei smile.gif

am pus pozele la incarcat. o sa mai fac cind am timp la cadouri si la chefurile de azi si miine biggrin.gif
sunt cam zgircita la vorba acum ca dan doarme si sa nu-l trezesc cu tastele )).gif
uka
neatza d craciun si de la mine....
eu ma pregatesc sa plec acasa, babuinul ajunge pe la 12.30... acum s-a suit in tren de la brasov...
sperk moshu a fosta asa cum v-ati dorit si ca v-atzi distrat...
pupici, plec si eu acas' la mine desi e fff frig si nu imi vine sa ies afara sad.gif
si nah k tot nu am avut zapada d craciunul asta... f urat fara zapada
Tulip
Buna dimineata!

Craciun fericit,dragi neuroni! pupic.gif pupic.gif

Multumesc pt. urari in numele babuinului!
himere2005
anul asta din dotare
am dat peste nazdravane
wwiste se numesc nici ca au ceva lumesc
pe mine m-au ajutat
nu ca altii cu bita-n cap )).gif
tin sa le multumesc
SF-uri sa le urez
Si la anul de m-or primi
Tot povesti vor auzi
De la taz cea nebunica
Si cu a ei "floricica"

Craciun fericit MINUNATELOR floare.gif floare.gif pupic.gif

SF-Sarbatori Fericite blum.gif

asteptatul link )).gif
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
honey79
CRACIUN FERICIT!!!!

[/size]

[size="5"]FIE CA SFINTELE SARBATORI SA VA GASEASCA CU MESELE IMBELSUGATE,PLINI DE VOIE BUNA SI PACE SUFLETEASCA.

SA FITI MAI FERICITI, MAI BOGATI SI MAI IUBITI IN ANUL CE VINE.

Ella79
Ooooo ce atmosfera frumoasa e aici la noi!! cheer.gif
Himere, multumim de cafea! pupic.gif
Craciun fericit va urez si eu inca o data[font=Arial][size=3][color=#3366FF]! Si sa va aduca Moshul tot ce va doriti voi!
Eu am primit o parte din cadouri, dar la 1 mergem la mama si mai am cadouri si acolo. Nu stiu ce o sa mai primesc pentru ca vad ca toata lumea tine secret.

Ce-as vrea sa fie Craciunul in fiecare zi!! cheer.gif
daconst
Neatza va spun si eu!

Semnez condica pe azi sa nu credeti ca am nascut,cumva. )).gif

Himere,originala ca de obicei cu urarea. wink1.gif
iar pozele sunt superr...se vede ca ai avut un ajun de Craciun grozav.Totul arata foarte bine si nu-ti spun cit am salivat pe aici,la platourile tale.mai ales ca eu n-am gatit mare lucru.
Cred ca veneam cu colinda la tine... lol.gif
Ai PM.

Deea,super cadoul de la mosh...se intrece pe el,moshul tau.Bravo lui! wink1.gif

Ella,prevad si eu un cadou frumos la tine...parca nu mai am eu rabdare. grin.gif
Cum a fost cu socrosenia? naughty.gif

Uka,sa nu ma uiti cu masina de facut sarmale...ca daca si functioneaza o trec pe lista de achizitii. w00t.gif
bebeingeras
CRACIUN FERIICT , LA MULTI ANI, SI FIE CA LUMINA SFANTA A ACESTOR ZILE MAGICE SA VA CUPRINDA SUFLETUL, IAR MOSUL SA VA ADUCA TOT CEEA CE VA DORITI, VA PUP
Pisik
Craciun Fericit!
La noi aseara a fost petrecere de mos si acum asteptam si restul de musafiri. Maine va pun poze de peste tot si cu masa aranjata si tot
Evident ca si eu m-am enervat cu cumnatii mei, pt ca acuma desi nu suntem toti s-au asezat ei singuri la masa, au inceput sa manance si mi-au stricat toate decorurile desi mama si bunica mea nu au apucat sa le vada si tineam mult al asta. Dar, ca si Ella, incerc sa nu ma enervez. Am primit chestii superbe de la mos
Pupici
nusarich
Craciun Fericit tuturor!
ma bucur sa va aud ceva mai linistite si bucuroase.

Dupa ce azi-noapte m-am culcat pe la 4, am reusit azi sa mananc ca sparta. sper sa-mi revin, ca daca nu voi inota din nou in grasimutze si tare nu-mi place... a, aseara i-am facut baita si lui pisanutz. deja vecinii mei ma stiu, norocul meu. a fost un concert de zile mari cand a trebuit sa-l iau din apa...

alina
CRACIUN FERICIT!
Sa va aduca mosul tot ce doriti! santa2.gif
Ella79

Azi m-am distrat cum de mult n-am mai facut-o.
Sa va povestesc cum a fost: mergem noi la mama si eu ma apuc sa o ajut cu aranjatul. Ii zic ca vreau sa ma duc pana in garaj, ca vroiam sa caut acolo niste decoratiuni mai vechi. Sunt 2 garaje unul langa altul, cu trecere intre ele. Cheile de la garaje NICARIERI, desi fiecare are cate 3 randuri, deci 6 chei. Disparusera in ceata, desi au un loc bine stabilit in casa. Eu caut ca apucata... nimic. Nimeni nu se sinchisea de nervii mei. In fine, cica sa ne apucam sa desfacem cadourile. Toata lumea desfacea de zor eu... cucu... nu era nici un pachet cu numele meu pe el. Ma gandeam ca au innebunit cu totii.... la sfarsit de tot, apare o cutie pentru mine. Desfac... inauntru o felicitare cu scrisul lui tata. Scria "cadoul tau e la fereastra din dressing, la etaj". Toata lumea (eram 8 persoane) fuguta in sir indian pe scari pana la etaj. Poze, plituri, ca la Oscar, ce mai. lol.gif Acolo, alt plic cu un bilet "cadoul tau nu a incaput in casa, asa ca e in garaj". Acu' sincer, la masina nu ma asteptam. Ma gandeam ca rad astia de mine si o sa ma puna sa caut in cusca lui Max ca sa ne distram si noi. Din nou, toata lumea, in sir indian, coborim repede - repede scarile si iesim afara care in papuci de casa, care in cizmele de gradina, fiecare ce-a nimerit (ce-or fi zis vecinii daca ne-au vazut? blink.gif ). Deschide tata garajul si acolo.... masinuta mea, cu o funda maaaare rosie pe ea si un bilet pe parbriz "cadoul pentru Daniela". Eu am ramas socata, intrebam ca proasta "da' e a mea?", "da e pentru mine?" si alte d'astea. Am facut si o mica sedinta foto ad hoc, mai ceva ca Paris Hilton. )).gif o sa incerc sa atasez cateva poze, ca sa nu mai fac album pe yahoo.
Au fost super tari ai mei, ce sa zic. Cica masina e acolo de miercuri, garajele ferecate, cheile ascunse si toata lumea a stat cu ochii pe mine sa nu cumva sa merg la ai mei fara sa stie ei.

Pisik
CITAT(Ella79 @ 26-12-2006, 12:53 AM) *

Azi m-am distrat cum de mult n-am mai facut-o.
Sa va povestesc cum a fost: mergem noi la mama si eu ma apuc sa o ajut cu aranjatul. Ii zic ca vreau sa ma duc pana in garaj, ca vroiam sa caut acolo niste decoratiuni mai vechi. Sunt 2 garaje unul langa altul, cu trecere intre ele. Cheile de la garaje NICARIERI, desi fiecare are cate 3 randuri, deci 6 chei. Disparusera in ceata, desi au un loc bine stabilit in casa. Eu caut ca apucata... nimic. Nimeni nu se sinchisea de nervii mei. In fine, cica sa ne apucam sa desfacem cadourile. Toata lumea desfacea de zor eu... cucu... nu era nici un pachet cu numele meu pe el. Ma gandeam ca au innebunit cu totii.... la sfarsit de tot, apare o cutie pentru mine. Desfac... inauntru o felicitare cu scrisul lui tata. Scria "cadoul tau e la fereastra din dressing, la etaj". Toata lumea (eram 8 persoane) fuguta in sir indian pe scari pana la etaj. Poze, plituri, ca la Oscar, ce mai. lol.gif Acolo, alt plic cu un bilet "cadoul tau nu a incaput in casa, asa ca e in garaj". Acu' sincer, la masina nu ma asteptam. Ma gandeam ca rad astia de mine si o sa ma puna sa caut in cusca lui Max ca sa ne distram si noi. Din nou, toata lumea, in sir indian, coborim repede - repede scarile si iesim afara care in papuci de casa, care in cizmele de gradina, fiecare ce-a nimerit (ce-or fi zis vecinii daca ne-au vazut? blink.gif ). Deschide tata garajul si acolo.... masinuta mea, cu o funda maaaare rosie pe ea si un bilet pe parbriz "cadoul pentru Daniela". Eu am ramas socata, intrebam ca proasta "da' e a mea?", "da e pentru mine?" si alte d'astea. Am facut si o mica sedinta foto ad hoc, mai ceva ca Paris Hilton. )).gif o sa incerc sa atasez cateva poze, ca sa nu mai fac album pe yahoo.
Au fost super tari ai mei, ce sa zic. Cica masina e acolo de miercuri, garajele ferecate, cheile ascunse si toata lumea a stat cu ochii pe mine sa nu cumva sa merg la ai mei fara sa stie ei.

Oau, Ella! Asta da cadou de Craciun! Felicitari, sa o stapanesti sanatoasa si sa pui poze neaparat! Ce marca e, ce culoare??? da-ne detalii!!!!

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762380880572

Pozele amestecate, cu pregatirile, cu mosu din ajun, cu masa de Ajun si de Craciun (cea mai lunga si mai bogata), etc.
Ella79
Vad ca nu pot sa atasez poze pentru ca mai am voie doar 80k. Am vazut ca am atasat mai demult tot felul de poze si mi-au ocupat spatiul, sunt la mine in editare cont. Daca ma poate ajuta cineva sa le sterg de acolo, pls.
E un Opel Corsa verzuliu (are culoare schimbatoare, cameleon asa), pe benzina, cutie automata, in afara de piele in interior are cam toate optiunile.
Ella79
Pisik, ce bine iti sta in bluza aia cu dungi!!! Arati super tare!! Si ce de pregatiri ai facut... mamaaaaaa ma faci sa rosesc. Eu nu m-am sinchisit sa fac nimic anul asta. Aratau asa bine toate!
Pisik
CITAT(Ella79 @ 26-12-2006, 01:21 AM) *

Pisik, ce bine iti sta in bluza aia cu dungi!!! Arati super tare!! Si ce de pregatiri ai facut... mamaaaaaa ma faci sa rosesc. Eu nu m-am sinchisit sa fac nimic anul asta. Aratau asa bine toate!

Mercic! pupic.gif
E dementiala masina, imi place noul Opel Corsa la nebunie! iar cu cutia automata te-ai scos in traficul din Buc. wink1.gif
Ella79
Pisik, nu e modelul nou de Corsa, e cel mai vechi. Iar cutia automata.... ce sa zic, eu nu sunt tocmai capabila sa conduc manuala prin oras. doh.gif
danyhoney
Buna ,fetele ! Sper ca ati avut un Craciun asa cum v-ati dorit !!!! Noua acum ne-au plecat musafirii...au fost incantati de mancare ( au luat si la pachet ce a mai ramas de la aperitiv ))).gif ),au papat tot ce au avut in farfurii,mi-au cerut retete !!! Sunt super incantata ca le-a placut .Cu pozele...nu stiu ce sa va zic..Dirk a facut cateva ...nu stiu cate ca eu am fost tot un dute-vino in bucatarie si inapoi...Oricum anul asta va fii sarac in poze de la mine ...asta e.Azi la pranz am fost iar la socrii...si i-am cam fentat cu m,ancarea ...sa ne putem indopa seara grin.gif

Maaaaaaaammaaaaaa,Ella ,ce cadou !!!!!!!!!!!!!!! Supeeerr!!!! Sa o stapanesti sanatoasa,sa te poarte incotro vrei tu si fara neplaceri !!! Asta da surpriza !!!

Pisik...inca o data iti spun ca arati tare bine si ...ce ai pregatit tu acolo ma face sa ma bag undeva sa ma ascund !

Himere
...am vazut si pozele tale si ma bucur din suflet ca te-ai distrat si ai avut un Craciun asa cum meriti ! pupic.gif

2 in 1
...am ras de m-am cocosat cand am citit sms-ul tau lol.gif lol.gif Radeam ca nebuna si nu puteam sa il traduc lui Dirk in asa fel incat sa rada si el ....Mersi mult !! pupic.gif

Ma duc sa spal vasele ( fetele au vrut sa ma ajute dar...eu nu am vrut ) si apoi la nani ...As vrea sa dorm pana dupa masa......daca pot )).gif .Va fii ,in sfarsit ,o zi in care nu trebuie sa mergem nicaieri si nici nu trebuie sa gatesc cheer.gif

Am uitat : 2 in 1 ...multumesc din suflet pentru reteta de mamaliga la microunde !!!!! a iesit suuuuuuuuuper buna !!!! Am facut 2 portii de ale tale....si a fost cam putin )).gif .dar s-au multumit cu atat.
daconst
Neatza,cam pustiu pe aici.Inca nu se lucreaza la voi?
Himere,azi nu bem cafea? naughty.gif

Ella,wow...ce cadou,ca in filme!!!!!!
Superrrr...am ramas cu gura cascata,ce mai.Ai niste parinti minunati!
Sa-ti stapanesti masinuta sanatoasa si sa te plimbi peste tot unde-ti doreste sufletelul.

Dany,ma bucur ca ai avut succes cu mancarea...la Revelion o sa fac si eu cite ceva,ca de data asta am somat. grin.gif

Pisik,esti o frumusica...si arati tare bine cu Moshul. wink1.gif
Iar cu pregatirile,m-ai dat gata...si tu ai talente ascunse si noua nu ne spui. tease.gif

Lacry
Craciun fericit tuturor neuronilor si in special mamicilor si gravidutzelor! Imagine
otilici
Merry Christmas everyone !!!
Lacry
CITAT(otilici @ 26-12-2006, 12:13 PM) *

Merry Christmas everyone !!!

Sa-ti traiasca bebelusul!Imagine
Sexymom
Ce buna dispozitie este la voi in jurnal, ma bucur ca v-ati distrat bine, ca sunteti sanatoase si fericite, si ati primit multe cadouri la care nici nu va asteptati. Aici ma refer la Ella. Sa stapanesti sanatoasa masina si sa soferesti cu prudenta. pupic.gif

Imagine
Am iesit si noi aseara intr-un Mall cu copii, si am facut multe poze.Dar asta imi place mie ca nu am parul asa de infoiat si nu par grasa lol.gif
himere2005
am intrat si mai devreme, dar nu am putut sta de raul lui dan, nu prea pot sa stau pe net asa cum vreau grin.gif
ieri am fost la mama si a fost cu adevarat aiurea, s-au certat ca in fiecare an dealtfel, dar ieri seara au venit iar nanuta si nanutul de data asta la ciorba de burta wink1.gif eu am mincat supa de pui ca nu-mi place burta. la prinz suntem invitati la fratele lui daniel

frumos cadou ella, asteptam 1 poza
pisik, chiar ca e frumos la voi si tu ai muncit mult, se vede pupic.gif acum sa te intreb. nu au ramas o groaza de dulciuri pe masa?

irinush, cind ai timp poate ne pui si tu 1 poza doua trei cu david si cadourile ...si ce ai gatit grin.gif
himere2005
eu am primit asa:
- farfurii de la dan
- 25 lei noi de la mama )).gif (si eu care ma gandeam ca poate imi ajung de fusta de blug grin.gif ) oricum imi iau wink1.gif
- cercei si o clama de la nanute
- o groaza de la voi
- de la frate un pulover portocaliu pe git wink1.gif chiar nu ma asteptam smile.gif
Ella79
neataaaaaa, semnez si eu condica azi. Imi beau cafeaua cu voi (ca de obicei, dealtfel) si plec la plimbare cu masinutza.

Inutil sa va povestesc ca n-am dormit toata noaptea, la 2 si la 4 azi noapte eu eram pe balcon, la 8 eram deja in picioare, sa vad ce face masina... lol.gif De parca nu mai au oamenii masini, numai eu am. lol.gif lol.gif lol.gif Dar bineinteles, in paranoia mea mi se parea ca daca e sa se sparga vreo masina, a mea e prima vizata. Nu Mercedes-ul de langa mine, nu Touareg-ul vecinului de la 3, nimic, Corsa mea minuscula e cea mai pretioasa din parcare. lol.gif lol.gif
Si acum am vazut si eu ca in acte scrie ca e albastra. Ea se vede verde, pe bune acum!
Tulip
Buna ziua,neuroni!!!

Eu sunt rupta de oboseala,ne-am culcat pe la 5 dimineata,am fost aseara la un chef..... wink1.gif wink1.gif Babuinul doarme inca,eu mi-am facut o cafea si imi astept socrul s-o aduca pe Timea ca mi-e dor de ea de nu mai pot......
Poze am facut dar nici eu nu le-am vazut inca....
Ella, frumos cadou...wow!
Pisik,acum ma uit la pozele tale grin.gif
Himere,vezi ca a venit si la tine mosul? give_rose.gif Bia cum se comporta cu bradul? blum.gif blum.gif
Tulip
poze
himere2005
se comporta destul de bine spre surprinderea mea w00t.gif arati bine tulip[b], mai ales in ultimele poze, parca esti mai expansiva laugh.gif
Anna
Sarbatori fericite fetelor!

Am pus si eu la uploadat poze de craciun blum.gif
noi in ajun am fost la parintii babuinului, luni am fost la ai mei si luni seara la niste prieteni, totul s-a lasat cu muulta mancare.
am primit un super cadou de la iub cercei si lantisor cu pandantiv ( le-am pozat), eu lui i-am cumparat o bluza, cea pe care o poarta in poze (gri cu 3 dungi in fatza). Am pozat si cadourile (cutiile in care le-am pus), eu le-am impachetat blum.gif.
Am mai primit si cizme - in poze si puloverul rosu (pe care il purtam in poza) si unu albastru
A fost foarte frumos, un super Craciun.
Am citit si am vazut ca si voi ati avut zile de vis, ma bucur pentru voi si sa va stapaniti sanatoase cadourile.
va pup.

Gata si pozele, le-am pus in Craciun 2006
himere2005
cum s-a desfasurat totul la voi? la noi totul a fost bine pina a venit mama, la 4 in loc de 5 in ajun si a inceput sa ma frece la cap ca de ce intirzie unul si altul, ca multi au venit la 6 in loc de 5 grin.gif ...in fine, per total, exceptind micile rautati ale mamei a iesit bine, chiar mi-a placut, numai ca s-a derulat cam repede totul deoarece multi aveau alte planuri in continuare smile.gif apoi am iesit in oras cu nanutii si ne-am luat cite un coctail, eu mi-am luat Blue Marguerita care continea tequila naughty.gif si nu am mai putut sa maninc ca eram full.am mai servit si un suc. ca sa nu ziceti ca dan e baiat rau tin sa va spun ca in ajun a fost singurul de la servici care a primit prima (160 ron) si le-a facut cinste colegilor cu cite un suc si o pizza de caciula. de restul a facut cinste la restaurant in seara de ajun ca erau destul de piperate preturile. in ajun a fost frumos, poate si pentru ca am facut pe gustul meu petrecerea.
de craciun am fost la ai mei. in afar de familie mai erau matusa mamei si bunica. fara exceptie in fiecare an se cearta de Craciun ai mei. in plus am mai primit o veste proasta ca a murit o cunostinta de a noastra, verisoara mamei, in virsta si ea.....seara ne-am mai inviorat cu nanuntii la o ciorba de burta si "un fursec". chiar nu mai puteam sa mai mincam seara aproape nimic, eram ghiftuiti
azi am fost la fratele lui dan dar nu am putut face poze din cauza babuinului, asa ca nu prea mai am poze in plus. am mincat ceva nou stridii si inca niste fructe exotice mici cu f dar am un lipsus blum.gif
himere2005
dragut tare pandantivul, sa il stapinesti sanatoasa. eu azi mi-am pus fusta de la voi. n toate cele 3 zile de Craciun nu au lipsit margelele si puloverul l-am purtat in ajun si azi ca e calduros. camasile mai asteapta putin ca acum e tare frig si in plus mai maschez si eu un pic burtica facuta de Sarbatori. ce sa faci daca si noi romanii mancam ca Gheorghe in astea 3 zile )).gif pana nu simtim ca pleznim nu ne lasam lol.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 26-12-2006, 07:23 PM) *

dragut tare pandantivul, sa il stapinesti sanatoasa. eu azi mi-am pus fusta de la voi. n toate cele 3 zile de Craciun nu au lipsit margelele si puloverul l-am purtat in ajun si azi ca e calduros. camasile mai asteapta putin ca acum e tare frig si in plus mai maschez si eu un pic burtica facuta de Sarbatori. ce sa faci daca si noi romanii mancam ca Gheorghe in astea 3 zile )).gif pana nu simtim ca pleznim nu ne lasam lol.gif

E set naughty.gif cu cercei blum.gif

Iti sta f bine Himere cu toata hainutele. Sa le porti sanatoasa.
Sexymom
Tulip esti superba in poze, si familia ta e minunata. Ma bucur ca te-am vazut si eu, iar fetita ta e o dulce. hug.gif
himere2005
urmaresc acum filmul Fallen cu Denzel Washinton, merita vazut, e legat si de lumea nevazuta a spiritelor
Tulip
CITAT(Sexymom @ 26-12-2006, 05:31 PM) *

Tulip esti superba in poze, si familia ta e minunata. Ma bucur ca te-am vazut si eu, iar fetita ta e o dulce. hug.gif

multumesc,Sexy! give_rose.gif
Eu.
yahoo.gif bine v-am regasit!!!

sper ca sunteti fericite toate, cu zambetul pe buze, dragostea in suflet, si cadourile in brate. give_rose.gif

nu am mai intrat fiindca am fost ff ocupata de vineri seara incoace, din motive de.....babuin man_in_love.gif venit acasa dupa 10 zile de absenta blushing.gif
de kilograme nu mai spun nimic, se subintelege ca am mancat ca o cow.gif , dar momentan nici ca ma roade treaba asta prea mult. mai vedem dupa Revelion, cand imi voi face curaj sa urc pe cantar swoon.gif

am primit cadouri (=mi-am cumparat) bijuterii, dresuri, lenjerie intima(boxeri, nu va ganditi la prostii blum.gif ), iar babuinul a primit brad impodobit cand a venit acasa,apoi pantofi, un trening bleumarin si...pe mine grin.gif

ieri am fost intr-o cursa mai lunga sa-l inauguram pe Matei; am fost la manastirea Cernica, unde mi s-a parut superb. abia astept sa ma reintorc la primavara. am facut si poze, am sa le pun zilele viitoare.

inca nu m-am apucat de invatat, sper ca de maine imi voi face putin curaj sorry.gif

ella, sa stapanesti sanatoasa masinuta w00t.gif
himere, nu am reusit sa vad ultimele poze sad.gif
anaiss, foarte dragut setul de bijuterii, sa-l stapanesti sanatoasa. ai un par superb w00t.gif
tulip, shock.gif voi v-ati adunat acolo familia de miss-e si mister-i? sunteti toti 3 frumosi-frumosi-frumosi. de timea ti-am mai zis, tu ai fost SUPERBA in poze, iar babuinul naughty.gif unde l-ai tinut pitit pana acum de nu ni l-ai aratat blum.gif sa fiti sanatosi, voiosi si sa va iubiti floare.gif

va doresc tuturor numai bine, sanatate si fericire cat incape. pupic.gif
Tulip
nu reusesc sa vad pozele,cred ca merge yahoo fff. prost..... sad.gif

am papat azi ca un purcelus.......seara o sa fie dezastru...o sa ne uitam la un film si am o cutie imensa de rafaelo si una de mon cheri&co...... doh.gif doh.gif doh.gif
Anna
CITAT(Eu. @ 26-12-2006, 09:07 PM) *

yahoo.gif bine v-am regasit!!!

anaiss, foarte dragut setul de bijuterii, sa-l stapanesti sanatoasa. ai un par superb w00t.gif

va doresc tuturor numai bine, sanatate si fericire cat incape. pupic.gif

multumesc frumos Eu, numai bine si tie si sa pui poze blum.gif hug.gif
antonia05
Sarbatori fericite si un an nou fericit si plin de impliniri va doresc!!!Sanatate si numai bine!Sa ne auzim cu bine la anu!Va pupic !! floare.gif hug.gif
nusarich
bine v-am regasit!

ella, sa stapanesti sanatoasa masinuta, sa te poarte fara probleme peste tot pe unde vrei tu!
tulip, sunteti tare frumosi! nu mai zic nimic, ca nu are sens... m-ai omorat cu tricourile cu timea, sunt super!
gigelu, te iertam pentru absenta, nu era sa te furam noi babuinului... la Cernica este intr-adevar superb, noi mergem des acolo, uneori si noaptea, se vad mai bine stelele de acolo, ca nu e asa de multa poluare...
annais, sa porti sanatoasa cadourile, sunt foarte dragute!
dany, ma bucur ca ati petrecut, asteptam pozele. ce-au zis nemtii de bucatele romanesti?
antonia, Craciun fericit si tie! si sarbatori ca-n povesti! Sa ai un an bun si tu! de acum ne scrii de prin strainataturi?

eu nu v-am zis ce mi-a adu mosul... doua parfumuri frantuzesti (de la babuin) si un set de pahare de sampanie (de la mine). iar omului meu i-a adus tot un parfumel (nu e frantuzesc, ca eu nu ma ... deplasez..., si vreo doua perechi de pantaloni de trening, deocamdata. a, si ne-am luat un cuptor cu microunde (mai mult pentru incalzit mancarea cand intarzii eu la serviciu). si s-ar putea sa mai vina mosul, vom vedea zilele viitoare...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.