Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
Pup fetele!
Multumesc pt aprecieri, sunteti niste dragute.
Himere, sa stii ca a ramas ceva mancare, dar am facut si pachete, le-am dat la mami si la buni la pachet, i-am pus lui tata iarasi o cutie ca ma duc la el maine, mai am si eu destule dar sper sa ma descurc cu ele.
Problema e ca am mancat enorm, culmea, mai mult azi decat ieri, am f multe dulciuri ca a facut si mami si Buni si mi-au lasat si am primit f f f multe ciocolate si bomboane, nici nu le-am deschis, decat niste milka ca eram curioasa cum e , din aia cu pete, dar nu stiu cum scap de ele, plus armata de panetone de pe balcon; ca cica de pe 3 vreau sa reduc reptat mancarea si de pe 8 sa ma apuc ca la carte....deci trebuie sa le fac vant, dar nu stiu inca directia...
Tulipchiar ca sunteti superbi, m-ai dat gata!

Noi azi am fost la cimitir la bunicu, chiar ma simt linistita ca am facut cu mana mea 4 pachete si am impartit, apoi am fost la Buni la masa si acuma seara am fost in Cismigiu sa vedem si noi patinoarul, am zis ca joi-vineri mergem si noi sa ne dam.
Maine mergem la tata si apoi la un Stefan si seara la bowling, deci program incarcat. Sunt asa fericita ca stau acasa astea 3 zile, am fost tare desteapta sa imi iau liber wink1.gif
Asa ca ne auzim tot seara maine cred.

Pupici!

Tulip
fetelor,toate sunteti dragute floare.gif floare.gif

Nusa,tricourile le-am primit cadou,si eu am bucurat ffff. mult de ele cheer.gif cheer.gif
Ella79
Mama Tulip, ce sexy esti!! w00t.gif Arati atat de bine si esti atat de aranjata si stilata... w00t.gif Nu mai zic de silueta ta, ca eu sunt de-a dreptul obeza pe langa tine. Pe cuvantul meu! Iar Timeea, ce sa mai zic, e o dulce si o cumpa. De babuin nu comentez nimic ca mi-e ca mi-o fur. naughty.gif
Himere, si voi ati petrecut fain. E frumos asa cand ai o familie mai mare si de sarbatori mergeti ba la unul, ba la celalalt. Noi ne strangem toti la mama si cam atat.
annaiss_derrian nici la mine nu s-au incarcat pozele tale. Eu mai insist.
Eu, ce sa intelegem din programul tau de fursecuri si poza de la avatar? Ca e un bebe in plan? wink1.gif

Eu azi am facut ture cu masina. Am facut vreo 100 de km fita-fita prin oras si acum pe seara am fost la film la "Maria Antoaneta". Dragutel film, merita vazut mai mult pentru rochii, peisaje si decoruri )).gif
Maine ma duc la birou doh.gif

soranutza
tulip, esti superba !! give_rose.gif
uka
buna seara si de la mine, vad k v-ati distrat toate frumos.. si la mine a fost frumos...
a venit babuinul pe la 12 si 15, am papat... restul intelegeti voi... am impodobit si noi bradul, ne-am harjonit putinptr k eu sunt mai dificila cand vine vorba de impodobirea bradului.. dar a iesit fff frumos si pe la 16 a venit prietena mea cea mai buna la noi, am vorbit, am barfit, am papat si am iesit pe la 19, noi 3 si cu prietenul ei in biliard, a fost super si noi care abia ne-am hotarat daca sa iesim sau nu, parca suntem pensionari, in final m-am bucurat k am iesit, am ajuns acasa pe la 23 si p la 1 noaptea ne-am culcat si noi pana la 13 azi... biggrin.gif k deh, fusesem amandoi de noapte cu o zi in urma si nu dormisem dupa, nici nu vreau sa calculez cate ore nedormite aveam... asa k azi.. am lenevit toata ziua, am papat si ne-am bagat in patutz la tv, si p la 19,30 am plecat eu la serviciu si babuinul meu e singurel cu motanul acasa, a venit si fratele meu de la munte si ne-a facut o vizita...
eu am primit asa pana acum: un ursulet care sforaie de la babuin si o masina d impachetat sarmale, cu care am sa pun poze in curand ptr dana, un tricou cu o'neill d la sora lui si d la iubitul ei, de la fratele meu si cumnata'mea un sandwich toaster si d la tata 100ron, mai am d primit d la nasii fratelui care nu sunt inca acasa, vin pe 28 si de la prietena lui tata...

va pup ...
himere2005
am pus de cafea, e gata cheer.gif
azi babuinul va pleca pe la 9 si jumatate la servici si i-am pregatit si o cutie cu dulciuri, sa nu le mai vad, sa le dea la colegi, asa ca de azi ma pun pe mancat dietetic, nu cred ca numar inca dar reduc cit pot de mult. voi avea supa si tot felul de lactate dietetice si mai vad eu. cred ca mai imi fac un piure cu salata. nu m-am cintarit inca o las pe miine, macar sa stiu orientativ cit am luat, caci cred ca am luat ceva la cit am bagat in mine in ultimele 3 zile )).gif si tin pina pe 31 seara sa maninc dietetic si poate sa mai fac citeva abdomene si ex. ptr picioare sa arat bine de revelion. oricum, daca mi-e prea strimta fusta scurta, o iau pe cea de la voi si gata blum.gif

ce m-ati distrat ca parca nu ati m-ai vazut-o pina acum pe tulip cit e de frumoasa....din totdeauna e frumoasa )).gif nu mai zic de restul familiei.
tulip, cine era tipa bruneta din poze?
fetelor, noi mai asteptam poze ca ati pus doar citeva dintre voi. de ella stiu dar poateo poza cu masina poate tot pune si ea

alina, cum ti-au facut coafura ca iti sta bine...pe bigudiuri mari?

fetelor, iar a revenit admiratorul meu secret asa ca....sa nu ziceti ca nu am succes la barbati biggrin.gif ....sau la femei )).gif

La multi ani Stefan sau Stefania daca sunteti floare.gif

dana, sa nu uiti sa semnezi condica...parca vad ca iar nu o sa intre multa lume pe aici azi grin.gif
uka
neatza himere..... esti matinala k intotdeauna...
vreau acasa la babuiiinnn is colega asta a mea nu mai vine desi i-am trimis mesaj sa vina la 8.00 uffff

tulip arati f bine, ella sa stapanesti sanatoasa masina, si drum bun cu ea, eu. super frumos la manastirea cernica..
himere2005
la noi de 2 zile e un ger ca numai in casa iti vine sa stai. si eu si bia suntem racite...si la voi e frig afara? in casa e binisor, dar tot gros suntem imbracate
uka
e ger afara...f frig.... dar eu vreau zapada ca lumeaaaaa
himere2005
uka, ma bucur ca v-ati distrat...de revelion aveti planuri?

parca lucrezi, sorry
uka
yeap, sunt la serviciu... asa k am scapat d stresul revelionului...
ma petrec pe 1 ian... si cam pe 5 asa planuim un party la brasov
himere2005
nebunaticilor....de skiat schiezi? ca eu habar nu am biggrin.gif
uka
nope, abia acum mi-A luat clapari si vrea sa ma invete mie imi e cam frica dar el e super schior...a fost camion national la un moment dat in perioada liceului...
nu prea as vrea eu, m-am simtit asa ciudat cu claparii in pic, poate fac ca si cu inotatul cand am inceput sa plang biggrin.gif
himere2005
Tulip, ce faci? mai ai planuri zilele astea? esti doar cu timea? eu sunt singura pina pe 31

in timpul zilei
Tulip
doh.gif Neata!

Mey,fetelor,ma faceti sa rosesc aici in fata calculatorului blushing.gif blushing.gif blushing.gif ...nu-i chiar asa cum ziceti...am bagat si eu pozele cele ai reusite,in care arat si eu cat de cat,unde nu se vede burtta ff. mult,si etc....

Himere,care tipa?Cea cu parul scurt e cumnata,ce cu parul lung e sora wink1.gif

Si sotul lucreaza zilele astea dar inca e in pat....acum a scris un sms ca intarzie......

Eu am sa ma duc azi la Sibiu in spital sad.gif sad.gif sad.gif bunica mea e acolo,a cazut sambata si si-a fracturat soldul stang,trebuie operata.......am fost si duminica la ea,merg si azi....as vrea sa vb. cu medic caci in zilele astea libere nu am dat de el.......

Uka,nici eu n-am dat pe schi in viata mea....
michelle
Neata dragi neuroni!

Felicitari pt masinuta, Ella! cheer.gif
Gigelu, la cat mai multe plimbari cu masinik si babuinul naughty.gif
Tulip, Himere, Annais , Pisik ati petrecut tare fain.. Eu o sa pun poze cand o sa am abonament la net, ar trebui sa vina zilele astea.
Acum sunt pe un modem pe zapp si are limita de trafic vreo 200 Mb
Dany, si eu sunt curioasa ce au zis nemtii de bucatele autohtone grin.gif

Anul asta a fost un mos atipic si la mine. Am primit un plover caramiziu de la Cata, o bluza foarte draguta de la sora mea, de la mama lui Cata produse Avon si de la mama... 300 Eur. A zis ca pe ei scrie GPS, asa ca voi incerca sa nu intru in ei si sa ne achizitionam unul.
In ajun am avut musafiri, apoi eu am plecat la parintii lui Cata la masa, a doua zi am fost la 3 bunice, iar ieri la a 4-a.
Azi am program de lenevit, de citit si de.. mancat cat mai putin blushing.gif
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
Eu, ti-am mai dat 1 data linkul, poate merge azi

miha, eu am trecut pe salate blum.gif
tulip, la 1 an cite vaccinuri se fac?
Eu.
CITAT(himere2005 @ 27-12-2006, 11:43 AM) *

Eu, ti-am mai dat 1 data linkul, poate merge azi

merge cheer.gif am fugit sa le vad wink1.gif
acum am pus si eu poze la incarcat, dar va mai dura ceva
himere2005
ella, cum e in masina cea noua? super cred
Tulip
Himere,nu mai stiu exact.....noi am ramas in urma la 1 an ca s-a imbolnavit fata,si le-am luat dupa....mai avem de luat 1 vaccin in manuta,dar asta cred ca e cel de 1 an si 6 luni......

La noi e un soare...parca ar veni primavara......mi-e dor de un pic de zapada..... sad.gif
Eu.
CITAT(Ella79 @ 27-12-2006, 01:02 AM) *

Eu, ce sa intelegem din programul tau de fursecuri si poza de la avatar? Ca e un bebe in plan? wink1.gif

lol.gif mey, poza e in spiritul Craciunului, iar fursecurile..............se inteleg dupa atata cura si abs(tin)enta )).gif
nu, nu avem inca bebe in plan, desi suntem topiti amandoi si cand mergem pe strada si vedem vreunul ni se lungesc gaturile si ne sclipesc ochii )).gif in momentul de fata nu ne permitem nici financiar un copil, nici dpdv al timpului. sa termin si eu facultatea si sa-mi gasesc un job unde sa ma simt ok......cam in 3ani eu zic ca ar fi momentul sorry.gif
himere2005
noi azi sau miine trebuie sa mergem si sunt una sau 2 "la seringa" si unul pe git. de aia intrebam, de cite ori o inteapa sad.gif sper sa fie totusi miine) stiu ca in prima jumatate de ora nu are voie nici suzeta, nici apa si ma cam ingrozeste gindul...o s-o scoatem afara, poate mai uita rolleyes.gif poate totusi se duce altcineva cu ea ca de fiecare data ma duc eu si mi se rupe inima. poate totusi vine miine vaccinul
Ella79
Neata si de la mine. Am venit pana la birou sa rezolv urgentele si dupa aia ma duc la sala. Himere, e suuuuper in masinutza cea noua. E atat de dragalasa!!! cheer.gif
Mie mi-e si groaza sa ma sui pe cantar. Am luat ceva kg, ca simt pe haine, dar de numarat ma apuc pe 3 ianuarie.
Daconst n-a semnat condica azi?? Danutelllaaaaaaaaaa
himere2005
gata, a intrat dana, putem sta linistite in dimineata asta laugh.gif
Tulip
Himere,eu la 1 an am optat pt. vacinul contra cost....nu are nici o reactie adversa,are voie copilul sa manance si sa bea dupa,nu face febra,etc.
himere2005
eu nici nu stiam de asta Tulip....nu mi s-a pus in vedere si nici de la altii nu am auzit. acum, dupa ce ca tot stau aplecata cu asta mica sa se plimbe prin casa, mai trebuie sa am grija si de calut, ca bia vrea sa-l impinga cit e de mina cu mine sau de papusa, ca o tine in mina si o tiriie prin casa. ce-am mai ris cu papusa aia de la mos, rideam ca-i Chucky )).gif si ca masca de mos e cam sinistra laugh.gif
daconst
Neatza,am intrat mai tarziu ca mai nou ma chinuie insomniile si de la 3 noaptea stau la tv,iar la 5 adorm din nou pina la 9.Asa ca nu mai ajung la cafea cu voi.
Cica e normal sa ai insomnii in perioada asta ca mama se pregateste pentru perioadele cind se va trezi noaptea pt bb.Ce sa mai zic. sad.gif

Tulip,incep si eu cu laudele si bine ca nu va putem deochia...sunteti niste frumosi toti.Vroiam sa te intreb daca te-ai mai tuns?Ca parca ai parul mai scurt...sau asa pare ca e intins?

Ma bucur ca ati avut toate un Craciun linistit cu cadouri frumoase...le meritati pe deplin. pupic.gif
La mine chiar ca a fost cel mai linistit Craciun...adica fara zbantuiala sau alergatura si chiar ne-a picat bine la amandoi.O sa fac mai tarziu si eu poze cu bradutul meu. wink1.gif
himere2005
am facut poze cu cadourile, pun acum pozele
bia (bine si eu , dar de mine nu prea mai tin cont) a racit si iar tuseste, iar o luam de la capat, vremea asta ciudata si contactul cu atitea persoane de sarbatori...
Anna
si eu sunt racita sad.gif
am intrat pe programul de nurofen sad.gif
Tulip
fetelor,sa va faceti bine cat mai repede! hug.gif

Dana,m-am mai tuns dar de vreo 3 saptamani...nu f mult,doar varfurile..... wink1.gif
himere2005
ultimele 3 poze
farfuriile am primit 2 patratoase, 4 mari si 4 mici din acelea transparente, puloverul si cerceii
dan cravata, o pijama pe care nu am mai fotografiat-o sa nu am scandal )).gif si un aftershave
bia restul
cerceii i-am fotografiat si de aproape sa-i vedeti blum.gif

sanatate vreau, macar pentru fata, altceva nu mai vreau...mi-e sila de statul prin spitale si mi-e teama sa nu se cronicizeze sau sa faca febra...uff...poate se termina pina la revelion
Eu.
gata, am incarcat pozele!! cheer.gif

albumele : Cernica, Xmas 2006 si in Achizitii la sfarsit bijuteriile din argint cu chihlimbar wink1.gif

http://crengu.myphotoalbum.com/albums.php

himere, am vazut pozele tale. inca o data felicitari din suflet! give_rose.gif esti o mama, sotie, dar in primul rand o FEMEIE extraordinara! sa iti dea Domnul multa fericire, bucurii si sanatate, pentru ca meriti din plin.

p.s. imi place la nebunie pull-over-ul tau portocaliu w00t.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 27-12-2006, 12:47 PM) *

fetelor,sa va faceti bine cat mai repede! hug.gif

Dana,m-am mai tuns dar de vreo 3 saptamani...nu f mult,doar varfurile..... wink1.gif

Ca sa vezi ce ochi am... naughty.gif
Iti sta bine cu parul intins...dar eu te prefer cu bucle,na. tease.gif
Anna
eu. sunt super faine achizitiile, mi-au placut mult geanta cizmele maro si setul de bijuri, e suuper
si daca nus cadou de la mos, ci achizitie proprie ne spui si noua de unde le-ai luat? naughty.gif
Ella79
Ma duc sa imi cumpar niste umerase si poate si niste cizme daca imi gasesc.
Eu.
CITAT(annaiss_derrian @ 27-12-2006, 01:14 PM) *

eu. sunt super faine achizitiile, mi-au placut mult geanta cizmele maro si setul de bijuri, e suuper
si daca nus cadou de la mos, ci achizitie proprie ne spui si noua de unde le-ai luat? naughty.gif

merci annaiss.
cred ca am mai spus de cizme si geanta: le-am luat din complexul Sir, Militari.
bijuteriile le-am luat de la targul de la Sala Dalles. bratara a fost mai scumpa, aproape 900mii, dar oricum mai ieftina fatza de ce gasesti in rest in magazine. cerceii si inelul au fost impreuna 550mii -- f rezonabil ca pret.
Anna
grin.gif doh.gif SRY daca ai mai zis, dar nu cred ca am citit, ca sigur tineam minte la asa frumusetzi
sa le porti sanatoasa

apropo fetelor am o mare dilema, sa va zic sa nu va zic, poate ma luati la bataie lol.gif
m-am urcat pe cantar, e acelasi cantar ....
arata cu 2 kg mai putin rolleyes.gif blink.gif
ma asteptam sa am cu 3 mai mult......si am mancat de nu am mai putut
oare de ce? sa nu fie bun cantarul biggrin.gif ?
daconst
Gigelu,ai niste bijuterii deosebite,imi plac tare.Sa le porti sanatoasa.
Dar ce m-a impresionat e colectia de ceasuri...superrr.E a babuinului? huh.gif
Eu.
CITAT(daconst @ 27-12-2006, 01:26 PM) *

lol.gif lol.gif nope , e a mea, e micul meu secret, pasiunea mea.
din pacate colectia nu e intreaga, imi lipsesc multe dintre ele. am in total 38, dar ele ar trebui sa fie in jur de 64 sad.gif plecand din Franta, nu am mai avut cum sa completez colectia. sunt unele din putinele lucruri de care nu ma despart niciodata blushing.gif
daconst
CITAT(Eu. @ 27-12-2006, 01:29 PM) *

CITAT(daconst @ 27-12-2006, 01:26 PM) *

lol.gif lol.gif nope , e a mea, e micul meu secret, pasiunea mea.
din pacate colectia nu e intreaga, imi lipsesc multe dintre ele. am in total 38, dar ele ar trebui sa fie in jur de 64 sad.gif plecand din Franta, nu am mai avut cum sa completez colectia. sunt unele din putinele lucruri de care nu ma despart niciodata blushing.gif

Ups... doh.gif
Ce frumos...mai rar vezi la o femeie asa ceva.Bravo tie! give_rose.gif
himere2005
eu, cam asta as vrea sa fiu, dar nu indraznesc inca sa sper ca sunt asa blushing.gif
foarte frumoase pozele, mai ales cele de craciun, sunt facute de tine coronitele?
Eu.
CITAT(daconst @ 27-12-2006, 01:32 PM) *

Ups... doh.gif
Ce frumos...mai rar vezi la o femeie asa ceva.Bravo tie! give_rose.gif

)).gif stai linistita, toata lumea isi imagineaza ca sunt ale babuinului:))
multumesc de aprecieri blushing.gif

CITAT(himere2005 @ 27-12-2006, 01:37 PM) *

eu, cam asta as vrea sa fiu, dar nu indraznesc inca sa sper ca sunt asa blushing.gif
foarte frumoase pozele, mai ales cele de craciun, sunt facute de tine coronitele?

esti, himerus, esti! wink1.gif
coronitele le-am cumparat neornate si am pus eu pe ele ce am gasit prin casa )).gif
daconst
Dany,pe unde esti??? Tot mahmura? lol.gif
Eu.
CITAT(daconst @ 27-12-2006, 01:53 PM) *

Dany,pe unde esti??? Tot mahmura? lol.gif

ca a venit vorba de bautura naughty.gif ia ghiciti ce am reusit sa fac lol.gif lol.gif
am luat o sticla de tamaioasa romaneasca (vin alb , dulce) - chit ca eu nu prea beau alcool si am reusit sa-mi conving babuinul sa puna in gura cam 2 degete de vin naughty.gif cheer.gif el, care nu bea niciodata lol.gif
himere2005
antonia, nu ai poze de la Craciun? ce ai primit? smile.gif
himere2005
eu am scapat de dulciuri, numai de cozonac n-am scapat ca tot primesc de la altii, si tot e sec, asa ca mai pun gem peste sa alunece pe gat. )).gif ..nu maninc decit citeva felii, restul nu stiu ce sa fac cu el...sa-l dau de pomana unsure.gif
in rest sunt fata cuminte. am mancat salata de rosii cu brinza si smintina dietetica, cred ca mai imi fac cereale de ovaz cu iaurt diet si 1 lingurita de miere si scortisoara, am mai mincat supa...poate mai maninc niste piure cu muraturi blum.gif toate fara piine
Deea
pupic.gif

Ma bucur caati avut un Craciun frumos! AM vazut poze, niste dragute toate! Sa stapaniti sanatoase cadourile, sa va bucurati de ele!
Ella super cadoul, sa te poarte sanatoasa si fara incidente!

O sa atasez cateva poze, nu le am pe toate, am facut poze cu mai multe aparate!

Eu am primit cam ce mi-am dorit, Alexia e acum in prim plan, ea a primit cele mai mult cadouri biggrin.gif

Alexia cu rochita
Imagine

Bradutul
Imagine

Tortul

Imagine

babetica si sacul de dormit ale Alexiei

Imagine

In dimineata de Craciun

Imagine
daconst
Deea,ma topesc dupa Alexia cind o vad...e o frumoasa,iar ochisorii ei negri parca ii remarci in toate pozele.Cam seamana pe tati si nu mai ai ce face. grin.gif
Poate bb 2 sa iasa cu ochii tai ca e pacat sa nu-i mosteneasca cineva, wink1.gif
himere2005
mie nu prea imi merge azi netul asa ca am vazut pozele mici...sunt frumoase, dar as fi vrut sa le studiez mai bine )).gif
dany, intreb si eu de tine, sper ca esti ok si ca te dstrezi, de aia nu intri si asteptam pozele.
irinush
Craciun fericit tutror, cu scuzele de rigoare pt intarzierea cu care scriu, insa nu am mai intrat deloc pe net, inainte de craciun am bucatarit de zor, iar luni si marti a fost sotul acasa si am fost in vizite la parinti, asa ca ... nu am mai avut timp.

Am vazut si eu pozele, fff frumoase, ma bucur ca toate ati petrecut de craciun cum v-ati dorit.

O sa pun si eu poze, nu am avut timp sa le pun pe yahoo si vad ca nu prea merge site-ul sa vad cand o sa apuc.

Ella, felicitari pt masina, astept poze!

va pup pe toate si inca o data sarbatori fericite!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.