Multumesc pt aprecieri, sunteti niste dragute.
Himere, sa stii ca a ramas ceva mancare, dar am facut si pachete, le-am dat la mami si la buni la pachet, i-am pus lui tata iarasi o cutie ca ma duc la el maine, mai am si eu destule dar sper sa ma descurc cu ele.
Problema e ca am mancat enorm, culmea, mai mult azi decat ieri, am f multe dulciuri ca a facut si mami si Buni si mi-au lasat si am primit f f f multe ciocolate si bomboane, nici nu le-am deschis, decat niste milka ca eram curioasa cum e , din aia cu pete, dar nu stiu cum scap de ele, plus armata de panetone de pe balcon; ca cica de pe 3 vreau sa reduc reptat mancarea si de pe 8 sa ma apuc ca la carte....deci trebuie sa le fac vant, dar nu stiu inca directia...
Tulipchiar ca sunteti superbi, m-ai dat gata!
Noi azi am fost la cimitir la bunicu, chiar ma simt linistita ca am facut cu mana mea 4 pachete si am impartit, apoi am fost la Buni la masa si acuma seara am fost in Cismigiu sa vedem si noi patinoarul, am zis ca joi-vineri mergem si noi sa ne dam.
Maine mergem la tata si apoi la un Stefan si seara la bowling, deci program incarcat. Sunt asa fericita ca stau acasa astea 3 zile, am fost tare desteapta sa imi iau liber
Asa ca ne auzim tot seara maine cred.
Pupici!