Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ramonavlas
Buna ziua, nu am apucat sa citesc tot, am vazut doar ca Ella a primit o masina de la Moshu. Supeer cadou, inseamna ca ai fost tare cuminte.
Eu am primit 1.000 Euro, o fantana arteziana, un aparat foto super mic, dragalas si performant, bomboanele mele preferate si multa, multa distractie si voie buna.

Mai stau azi si maine prin oras, dupa care, vineri mergem la Medias, sa ne chefuim pana la anul..........
Deea
Am vorbit cu Noni, e in Bucuresti, maine am vrea sa iesim la o cafea, suc etc.... cine mai doreste, cine mai pofteste smile.gif
Nu am stabilit ora...oricum dupa 1-2, si nici locatia, eu sincer as vrea o cafenea sa nu fie nimic de mancare ca am senzatia ca ma rostogolesc smile.gif

deci...cine e liber maine dupa-amiaza si unde vreti sa ne vedem?
hug.gif
irinush
iata si cateva poze:

craciunul nostru

eu am primit de la sot acele bijuterii cu chihlimbar galben de care v-am mai povestit, de la mama o fata de masa cu mos craciun, si mi-am mai cumparat un pulover si o bluza de la victoria`s secret, pe care mi le-a adus vara-mea acum cand a venit, sunt ff misto, insa nu le-am facut inca poze, nu am apucat.
de la soacra nu am primit nimic, ca de obicei )).gif

CITAT(Deea @ 27-12-2006, 05:36 PM) *

Am vorbit cu Noni, e in Bucuresti, maine am vrea sa iesim la o cafea, suc etc.... cine mai doreste, cine mai pofteste smile.gif
Nu am stabilit ora...oricum dupa 1-2, si nici locatia, eu sincer as vrea o cafenea sa nu fie nimic de mancare ca am senzatia ca ma rostogolesc smile.gif

deci...cine e liber maine dupa-amiaza si unde vreti sa ne vedem?
hug.gif

daca e intalnirea la ora 1 maxim 2 vin si eu!

Deea
CITAT(daconst @ 27-12-2006, 04:25 PM) *

Deea,ma topesc dupa Alexia cind o vad...e o frumoasa,iar ochisorii ei negri parca ii remarci in toate pozele.Cam seamana pe tati si nu mai ai ce face. grin.gif
Poate bb 2 sa iasa cu ochii tai ca e pacat sa nu-i mosteneasca cineva, wink1.gif

blum.gif e lasa ca nu conteaza cu cine seamana, sanatoasa sa fie...oricum falcutele sunt de la mine, Clar! naughty.gif

CITAT(irinush @ 27-12-2006, 05:37 PM) *

iata si cateva poze:

craciunul nostru

eu am primit de la sot acele bijuterii cu chihlimbar galben de care v-am mai povestit, de la mama o fata de masa cu mos craciun, si mi-am mai cumparat un pulover si o bluza de la victoria`s secret, pe care mi le-a adus vara-mea acum cand a venit, sunt ff misto, insa nu le-am facut inca poze, nu am apucat.

pt. mine 2 e perfect, daca nu apre si Noni pe forum azi o sun mai traziu dupa ce ne hotaram si unde.

propuneri ceva?
irinush
CITAT(Deea @ 27-12-2006, 05:39 PM) *

CITAT(daconst @ 27-12-2006, 04:25 PM) *

Deea,ma topesc dupa Alexia cind o vad...e o frumoasa,iar ochisorii ei negri parca ii remarci in toate pozele.Cam seamana pe tati si nu mai ai ce face. grin.gif
Poate bb 2 sa iasa cu ochii tai ca e pacat sa nu-i mosteneasca cineva, wink1.gif

blum.gif e lasa ca nu conteaza cu cine seamana, sanatoasa sa fie...oricum falcutele sunt de la mine, Clar! naughty.gif

CITAT(irinush @ 27-12-2006, 05:37 PM) *

iata si cateva poze:

craciunul nostru

pt. mine 2 e perfect, daca nu apre si Noni pe forum azi o sun mai traziu dupa ce ne hotaram si unde.

propuneri ceva?

cum ai zis si tu, undeva fara mancare )).gif

_noni_
am aparut! pupic.gif

eu sunt de acord cu orice propuneti voi!!! alegeti voi o locatie ca eu nu prea mai stiu ce se petrece prin bucuresti. si ora e ok pt mine!

mi-ar placea sa poata veni cat mai multe fete, asa ca zic sa lasam anuntul pana diseara sa-l vada cat mai multa lume si sa ne hotaram atunci unde si cand. voi ce ziceti?
}{
Deea
CITAT(_noni_ @ 27-12-2006, 05:54 PM) *

am aparut! pupic.gif

eu sunt de acord cu orice propuneti voi!!! alegeti voi o locatie ca eu nu prea mai stiu ce se petrece prin bucuresti. si ora e ok pt mine!

mi-ar placea sa poata veni cat mai multe fete, asa ca zic sa lasam anuntul pana diseara sa-l vada cat mai multa lume si sa ne hotaram atunci unde si cand. voi ce ziceti?
}{

Pana diseara avem timp berchet sa ne hotaram.

Ok...o sa incep eu cu propunerile, Asimo cafe aproape de Unirea, in centrul vechi; Galeron, in spatele magazinului Eva.
antonia05
CITAT(himere2005 @ 27-12-2006, 01:37 PM) *

antonia, nu ai poze de la Craciun? ce ai primit? smile.gif

Salutare fetele!Craciunul l am petrecut la niste prieteni si ei au facut ceva foto dar in centrul atentiei a fost Dominik,noi, mai putin.Am primit cadou un telefon mobil si un parfum.O sa incerc zilele acestea sa atasez si foto. Pupici si o zi minunata in continuare!! smile.gif
himere2005
dana, ti-am lasat mesaj pe mess, s-a rezolvat smile.gif
irinush, ce privire de om matur are david in citeva poze si ce ochi albastri...cine ii are asa?
cite fete sunt pe sirma azi, asteptam noi povesti si poze blum.gif

multumesc dany si monic pentru felicitari, de abia acum am citit mailurile )).gif asa ca mai degraba imi citesc pm-urile decit casuta postala blum.gif

ramona, ce te-ai gindit sa-ti cumperi de banii primiti smile.gif ?
himere2005
may, tu taci malc, crezi ca nu te vedem grin.gif um te descurci cu aia mica? te freaca? )).gif
Ella79
Ma poate ajuta cineva sa sterg pozele recent atasate pe care le am in editare cont/atasamente recente? Ca as vrea sa atasez poze si nu mai am loc.
nusarich
irinush, ai un bb super! are niste ochisori de iti vine sa-l mananci, nu alta...
gigelu, si mie mi-au placut bijuteriile cu chihlibar. sunt deosebite!
antonia, asteptam pozele...

si pentru cei care poarta numele lui Stefan, La Multi Ani!
Nessie
CITAT(Ella79 @ 27-12-2006, 05:33 PM) *

Ma poate ajuta cineva sa sterg pozele recent atasate pe care le am in editare cont/atasamente recente? Ca as vrea sa atasez poze si nu mai am loc.
Ella, ai in editare cont, in stanga jos, optiunea Fisiere atasate. Selecteaza-le si sterge-le pe care doresti.
Ella79
Multumesc Nessie! pupic.gif
Tulip
Nu pot sa vad pozele lui Irinush....nu stiu ce se intampla cu yahoo wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Ella,asteptam pozele blum.gif blum.gif blum.gif
soranutza
eu nu vad pe nimeni cu parul lung in pozele lui tulip doh.gif

ella, si eu de abia astept poze cu masina. Azi am vazut un Corsa in oras si m-am gandit direct la tine. S-o stapanesti sanatoasa ! (oare asa se zice si pt masini ?! grin.gif )
dany
Bine v-am gasit !!! pupic.gif

Ma bucur ca toata lumea a petrecut Craciunul asa cum si-a dorit .Am citit ca ati primit si cadouri frumoase .

Eu am zis ca pana la Rev nu mananc nimic )).gif ...sunt umflata ca un balon.Azi am facut 10 minute de bicicleta si suflam de ziceai ca-mi dau sufletul.Sunt frumoase sarbatorile dar...mancam ca spartii )).gif
Tulip
CITAT(soranutza @ 27-12-2006, 07:46 PM) *

eu nu vad pe nimeni cu parul lung in pozele lui tulip doh.gif

ella, si eu de abia astept poze cu masina. Azi am vazut un Corsa in oras si m-am gandit direct la tine. S-o stapanesti sanatoasa ! (oare asa se zice si pt masini ?! grin.gif )

Sorana,cred ca doar am vrut sa pun o poza cu sora....si am uitat doh.gif doh.gif doh.gif

De la tine nu putem cersi niste poze?ce ai facut de Craciun?
soranutza
Eu am petrecut Craciunul in familie si tare frumos a fost. Poze pot sa va pun, am pus cateva pe yahoo... dar noi am facut Craciunul in casa noua a parintilor mei care nu e nici pe departe gata. Nici perdele n-avem... adica avem, dar mesterii romani ne tot trombonesc ca vin sa puna garnisele...si nu mai apar. Mobilierul e o combinatie intre ce aveam noi prin casa la bunici si ce e nou... deci arata cam dubios blushing.gif
dany
Uka...si eu astept poze cu masina de sarmale grin.gif .Distractie placuta cu babuinul.
Nusa,Miha...musafirii au fost incantanti de mancare ...au luat si la pachet )).gif
Miha...spor la ...lenevit azi )).gif
Himere..sanatate tie si Biei pupic.gif
Tulip...frumusei foc sunteti toti 3 !!!
Anna..sa porti cu placere cadourile.Frumoase pozele .
Eu...frumos Craciun ai avut.La Cernica a fost preot un unchi de al meu ..acum cativa ani .Frumoase pozele.

Deea...Alexia ta e o scumpete !! parca se face tot mai frumoasa .
Irinush...frumoase cadori .pozele la fel.
Ramo... te intreb si eu ca Himere : ce iti cumperi cu banii veniti de la Mos ?
Tulip
Sa ma impuscati,pls,as manca(si chiar mananc) non-stop........ blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Acum 10 minute mi s-a facut pofta de cozonac cu unt si ma tot invart in jurul frigiderului... doh.gif doh.gif doh.gif
daconst
Himere,ma bucur ca s-a rezolvat. wink1.gif

Tulip,cozonacul nici nu e asa rau pe linga ciocolata de care m-am lipit eu. doh.gif

Dany,am vrut sa vad bradul mai de aproape si nu merge.Oare de ce? huh.gif

Sorana,abia astept pozele de la Sinaia...sper sa aveti zapaa multa. wink1.gif
Tulip
Dana,problema e ca mi-e pofta de cozonac dupa ce am halit cioco blushing.gif blushing.gif
dany
Nu stiu de ce nu merge,Dana...si eu am vrut sa pun poza mai mare dar...nu vrea... sad.gif

la ce te-ai gandit sa gatesti de REvelion ?
daconst
CITAT(Tulip @ 27-12-2006, 10:24 PM) *

Dana,problema e ca mi-e pofta de cozonac dupa ce am halit cioco blushing.gif blushing.gif

lol.gif lol.gif
Na ca la asta nu ma gindeam. doh.gif

CITAT(danyhoney @ 27-12-2006, 10:29 PM) *

la ce te-ai gandit sa gatesti de REvelion ?

Ups,inca nu stiu...ca parca mi-au trecut poftele acum.Am facut friptura mea cu carne si carnati la care am facut o varza calita acra si a inlocuit sarmalele. blum.gif
De Rev doar daca gatesc duminica sa fiu sigura ca apuc miezul noptii. lol.gif
Maine merg la dr si sa vedem ce spune,ce sanse imi da sa trecem anul si poate atunci sa-mi vina brusc ideile,ca acum sunt in ceata rau. lol.gif
Tulip
Dana,cate zile o sa va tina in spital daca e totul ok?
dany
CITAT(daconst @ 27-12-2006, 07:34 PM) *

De Rev doar daca gatesc duminica sa fiu sigura ca apuc miezul noptii. lol.gif

Aha...deci gatesti duminica,la 12 noaptea te pupi , joci perinita( chiar daca se joaca dimineata ,tu incepi mai repede grin.gif ) si ...apoi poate veni bb linistit,nu ? lol.gif
soranutza
Oo, Dana, am uitat sa-ti zic... nu mai mergem la nici o Sinaia sad.gif s-au incurcat aia cu rezervarile noastre
Deea
Nu se mai anunta nimeni pt. maine la o cafea?

Irinhush, Noni, e ok ora 2?
soranutza
mai fetelor, sunt de atata vreme pe site si sunt alaturi de voi zilnic si tot la stadiul de soparla am ramas )).gif ar trebui sa fac ceva sa remediez situatia )).gif
Deea
Dany ce dragut e bradul! Multumesc pt. complimente!....se face mai frumoasa si mai agitata si sclifosita....daca poti sa crezi ca un copil de 5 luni nu vrea sa manance decat un anume soi de mere...pe restul le scuipa de numa!

Eu. ai PM
emu
Bine v-am regasit cheer.gif cheer.gif ... eu inca mai sunt adormita, inca n-am recuperat dupa maratonul de Craciun )).gif

O sa incerc sa spun cat mai pe scurt ce-am facut:
- am alergat de colo de cumparat micii atentii de completat ciorapii de la Mos (am luat jucarele, ca maimutoi de canta si danseaza pt fete si pistoale de jucarie Nerf pt baieti blum.gif) - a iesit super distractie cu ele;
- am umblat pe la cateva malluri dupa pantofi pt mine, ca ma gandeam ca-mi trebuie pt biserica; e bine ca n-am mai ajuns, ca ma stresam rau de tot, ca trebuia sa fiu elegant imbracata si eu n-aveam pantofi care sa-mi placa - concluzia, o sa order online wink1.gif
- facut sarmale (sau somali - cum zicea soacra, sugrumale -cum a zis cumnata odata, in incercarea disperata de a nimeri cuvantul )).gif sau salmonela -cum a zis socrul lol.gif) pana la urma au nimerit cuvantul bine )).gif - deci, sarmale in stil american, la oala electrica crock pot, lasate peste noapte si din varza proaspata oparita, cu suc de la o lamaie si fara foi de dafin ca n-am gasit pe nicaieri -- dar care au iesit o bunatate de salmonela lol.gif si s-au mancat imediat la cina din ajunul craciunului;
- tot atunci am pregatit si vin fiert, din care n-am apucat sa-mi mai pun a doua cana lol.gif -- deci sunt super incantata de cum a iesit totul si mai ales
- moravian spiced cookies, subtiri ca foaia de hartie - bunica sotului obisnuia sa le faca de craciun si am zis sa incerc si eu... si alea s-au topit instantaneu, ce ma bucur... am dat si vecinilor si toti le-au laudat de numa': la unul am crezut ca nu mai ajunge cu ele in casa, asa repede se pusese pe mancat lol.gif

Am avut o zi minunanta de Craciun, in ajun n-am mai ajuns la biserica, ca dupa cina, am picat lati de oboseala smile.gif La anul o sa incercam sa fim mai bine pregatiti/odihniti, deh, daca lucram non-stop... smile.gif

Am citit ca si la voi a iesit frumos, m-am uitat si la poze: am numai cuvinte de lauda wink1.gif si, mai ales, felicitari pt initiativa craciunitelor, pacat ca n-ati facut poza de grup in costumatia de rigoare blum.gif ne clateam si noi ochii un picutz biggrin.gif

Daca mai aveti chef de poze am pus si eu cateva aici

Oricum azi si maine poate apuc sa ma odihnesc, ca apoi iar o luam la galop )).gif de rev o sa plecam la capitala (statului biggrin.gif) am auzit ca ma asteapta si acolo un cadou cool, nu mai am rabdare sa ajung lol.gif sunt mai rau ca un copil cand e vorba de surprize, orice si oricat de neinsemnat ar parea altora, pe mine ma bucura pana la lacrimi smile.gif

O sa incerc sa mai intru, macar sa fiu la curent cu stirile wink1.gif
O zi linistita tuturor hug.gif
_noni_
CITAT(Deea @ 27-12-2006, 10:17 PM) *

pentru mine e ok! nu stiu daca si pentru Irinush...
si locul care ramane???

hei, fetele, veniti maine la o cafea cu noi?
Tulip
Emu,ce ai primit? wink1.gif
Deea
CITAT(_noni_ @ 27-12-2006, 11:29 PM) *

si locul care ramane???

Asimo cafe daca vrei/vrea cineva in alta parte...pt. mine e egal. Aici am mai fost si imi place. Maine la 2 o sa fie liber dar preventiv o sa sun dimineata sa rezerv o masa daca ramane sa mergem la cafeneaua asta.
_noni_
CITAT(Deea @ 27-12-2006, 10:33 PM) *

CITAT(_noni_ @ 27-12-2006, 11:29 PM) *

si locul care ramane???

Asimo cafe daca vrei/vrea cineva in alta parte...pt. mine e egal. Aici am mai fost si imi place. Maine la 2 o sa fie liber dar preventiv o sa sun dimineata sa rezerv o masa daca ramane sa mergem la cafeneaua asta.

pentru mine e ok si ora si locul! ne vedem maine atunci! pupic.gif

mai asteptam amatori!!!!!!!!!!!

}{
Deea
sa pun poza...sa nu pun.... smile.gif
poze nou noute.... eram colindata sa-mi mearga bine in 2007 cheer.gif

Imagine

Imagine

CITAT(_noni_ @ 27-12-2006, 11:41 PM) *

pentru mine e ok si ora si locul! ne vedem maine atunci! pupic.gif

mai asteptam amatori!!!!!!!!!!!

}{

ok, ne vedem maine acolo! daca nu gasesti sa ma suni! In principiu e simplu, de la Unirea mergi pe chei-ul Dambovietei pe partea dreapta, ajungi la o parcare cu bariera, acolo faci dreapta si a doua straduta pe stanga e cafeneaua pupic.gif
emu
o-o tulip, o gramada smile.gif unele cu valoare sentimentala: un film cu j si familia lui de cand era copil, poze de familie, poze cu noi/mine in primele zile aici, poze care nu le vazusem si care m-au miscat foarte tare, o imprimanta canon special pt poze iP6700D cu hartia speciala w00t.gif , imbracaminte, o oala speciala pt gatit orezul, machiaje, oje, plus trusa, filme: "little miss sunshine" si "a scanner darkly", carti: toate cele 5 "harry potter" si inca una intitulata "beach music"?! nu stiu despre ce e, ca n-am apucat sa citesc, un puisor de se misca pe "chicken dance" lol.gif asta-mi aduce aminte de cand eram mica si ma puneau ai mei sa fac dansulpuiului lol.gif, o chestie pt psp sa putem asculta pe frecventa radio, abonament la o revista "cooking light" si special cadou de la noi insine un inel pt mine care sa se potriveasca cu cel de logodna si pt sot unul sa-l poarte mereu pe inelar (care sa se deosebeasca de restul de le poarta mai mereu) smile.gif am facut comanda, le primim pe 2 ianuarie, pun poze atunci wink1.gif si O Gramda de Voie Buna!!! zilele astea si dor de ai mei cat curpinde (combinatia perfecta, nu?) smile.gif

asta-i puiul lol.gif Imagine
soranutza
swoon.gif w00t.gif drool.gif shock.gif wow deea !!!!
nusarich
mama, deea, esti asa de draguta, nu stiu unde te vezi tu grasa... zau, in poze arati super!

emu, sa folosesti cu placere cadourile, chiar dragute. se vede in poze ca v-ati distrat...
ramonavlas
Deea, asa arati tu dupa o sarcina????????? Wow si bravo!!!
Himere, Danyhoney, nu stiu ce voi face cu banii de la Moshu', o sa am grija de ei deocamdata )).gif
Eu nu am somn la ora asta devil.gif Asa ca am zis ca merg la munca pe 8.....nu am mai facut din astea de cand mama m-a facut. Sper sa imi si iasa, daca nu adorm pe la 6-7.........
himere2005
buna dimineata, am pus de cafea yahoo.gif
deea, arati foarte bine, ar trebui sa slabesti maxim, dar maxim maxim 10 kg, nu 20...vrei sa fii schije umblatoare? blink.gif e diferenta mare intre cum te-am vazut ultima data in poze si acum, zau...nu stiu unde vrei tu 20 blum.gif
emu, ce sa zic....e de vis bradul tau, de vis....si a fost frumos...tare ma bate gindul sa ajung si eu in vizita pe meleagurile alea...cindva..trec pe la tine ? lol.gif grin.gif
tot am impresia ca e tare blanda lumea pe acolo si mi-am dat seama ca mie asta imi lipseste cel mai mult liniste sufleteasca si seninatate spirituala, spontaneitatea celor din jur...v-am spus, la noi pina nu se cearta de sarbatori nu se lasa doh.gif
si mincarea ti-a iesit, esti o adevarata bucatareasa lol.gif asta da compliment lol.gif
mi s-a parut interesanta perdeaua lunga...trebuie sa ma gandesc ce o sa pun in locul perdelei mele antice cind o mai creste fata ca acum nu pot sa ma inteleg cu ea, trage si trage pina o scoate din chestiile alea cu care e prinsa laugh.gif ...distrugatoare scrie pe ea grin.gif

dany, foarte frumos bradul, insa eu i-as fi pus si un strop de beteala argintie, rosie sau aurie blum.gif ...poate pui si citeva poze de la chef
himere2005
am 53 yahoo.gif de kg, nu m-am ingrasat nici macar 100 de grame, ca 53 aveam inainte de Sarbatori. deci inseamna ca pot sa maninc ca sparta si nu ma ingras? lol.gif w00t.gif
Deea
pupic.gif buna dimineata!

Multumesc fetelor! in poze arat mai bine ca in realitate naughty.gif
Himere, cu 10 mai putin aveam inainte sa raman insarcinata, eram ok dar se putea si mai bine....macar sa mai dau eu 10 si dupa vad eu daca mai e cazul de dat ceva jos sau nu.

Felicitari pt. cantar Himere!

inca nu m-am cantarit, dar cred ca 1.5 - 2 kg le-am pus...am mancat cioco multa blushing.gif
dany
Neata !!

Himere a facut cafeaua ..eu am facut ceaiuri de toate felurile si un mic dejun neingrasacios pentru voi grin.gif

Deea
...tare bine arati !!!!!!!! parca nici nu ai nascut...cateva kg sa mai dai jos si e ok,parerea mea grin.gif

Emu
...wooww,ce de cadouri ! Sa le stapanesti/folosesti cu placere.Pozele sunt tare faine.

Himere...la noi brad albastru inseamna brad albastru(are si beteala albastra dar nu se vede )...deci fara alte culori grin.gif .Anul trecut l-am avut rosu cu auriu.Asa ne place noua,mai simplu. Poze am incercat sa pun cateva ieri ( v-am spus ca nu sunt multe anul asta ) dar mergea yahoo ca melcul asa ca am renuntat.Voi incerca mai tarziu ...poate reusesc.Felicitari perntru cantar !!!!! Eu cred ca am pus 5 kg zilele astea...ma simt ca un butoi.

Deea,Irinush,Noni...distractie placuta azi la intalnire .
Tulip
Neata!

Deea,areti f. bine,felicitari!@

Himere,felicitari si tie,eu inca n-am indraznit sa ma urc pe cantar...o sa ma urc dupa revelion..... wink1.gif wink1.gif
Tulip
Alice,nu ne povestesti nimic?Cum ai petrecut de craciun?Poze? wink1.gif
dany
Gata,a aparut 2 in 1 deci pot pleca la cumparaturi )).gif

Mergem sa luam rachete ,artificii & co pentru Revelion .
daconst
Am trecut sa va salut ca imi vin imediat sa citeasca caloriferele,iar apoi plec la control.Sper sa-mi mai scoata morcovul sa pot sa ma gindesc si eu la Revelion. grin.gif

Deea,am ramas w00t.gif dupa pozele tale.Pai daca la 2 luni dupa sarcina arati asa...respect. salut.gif
Bravo si felicitari,imi dai curaj. wink1.gif
Distractie faina la intalnire si sa faceti poze.

Dany,foarte frumos bradul...si mie-mi place mai simplu. wink1.gif

Emu,super pozele...se vede ca ai avut cu Craciun de vis.

Tulip,daca totul merge bine voi sta 3 zile in spital...asa se sta aici.

Sorana,ce planuri aveti de Rev?Oricum zapada nu prea e pe la Sinaia,asa ca nu ati pierdut mare lucru.
In schimb la Straja e de 25cm...poate trageti o fuga. naughty.gif
himere2005
dana, si eu la 2 luni si jumatate de cind am inceput dieta noastra am dat 10 kg jos, asa ca merge, ambitie sa ai...si dupa ce termini de alaptat sa tragi tare ca sa nu se depuna kg din sarcina ca usor s-au depus...usor se duc...pe bune smile.gif
eu nu o sa numar dar o sa mananc ponderat zilele astea ca cine stie poate pana la revelion mai dau jos 2-3 sute de grame ca sa am dupa revelion tot 53 ...sa vedeti tupeu pe mine vreau sa slabesc in timpul sarbatorilor )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.