Bine v-am regasit

... eu inca mai sunt adormita, inca n-am recuperat dupa maratonul de Craciun
).gif)
O sa incerc sa spun cat mai pe scurt ce-am facut:
- am alergat de colo de cumparat micii atentii de completat ciorapii de la Mos (am luat jucarele, ca maimutoi de canta si danseaza pt fete si pistoale de jucarie Nerf pt baieti

) - a iesit super distractie cu ele;
- am umblat pe la cateva malluri dupa pantofi pt mine, ca ma gandeam ca-mi trebuie pt biserica; e bine ca n-am mai ajuns, ca ma stresam rau de tot, ca trebuia sa fiu elegant imbracata si eu n-aveam pantofi care sa-mi placa - concluzia, o sa
order online

- facut sarmale (sau
somali - cum zicea soacra,
sugrumale -cum a zis cumnata odata, in incercarea disperata de a nimeri cuvantul
).gif)
sau
salmonela -cum a zis socrul

) pana la urma au nimerit cuvantul bine
).gif)
- deci, sarmale in stil american, la oala electrica crock pot, lasate peste noapte si din varza proaspata oparita, cu suc de la o lamaie si fara foi de dafin ca n-am gasit pe nicaieri -- dar care au iesit o bunatate de
salmonela 
si s-au mancat imediat la cina din ajunul craciunului;
- tot atunci am pregatit si vin fiert, din care n-am apucat sa-mi mai pun a doua cana

-- deci sunt super incantata de cum a iesit totul si mai ales
- moravian spiced cookies, subtiri ca foaia de hartie - bunica sotului obisnuia sa le faca de craciun si am zis sa incerc si eu... si alea s-au topit instantaneu, ce ma bucur... am dat si vecinilor si toti le-au laudat de numa': la unul am crezut ca nu mai ajunge cu ele in casa, asa repede se pusese pe mancat

Am avut o zi minunanta de Craciun, in ajun n-am mai ajuns la biserica, ca dupa cina, am picat lati de oboseala

La anul o sa incercam sa fim mai bine pregatiti/odihniti, deh, daca lucram non-stop...

Am citit ca si la voi a iesit frumos, m-am uitat si la poze: am numai cuvinte de lauda

si, mai ales, felicitari pt initiativa craciunitelor, pacat ca n-ati facut poza de grup in costumatia de rigoare

ne clateam si noi ochii un picutz

Daca mai aveti chef de poze am pus si eu cateva
aiciOricum azi si maine poate apuc sa ma odihnesc, ca apoi iar o luam la galop
).gif)
de rev o sa plecam la capitala (statului

) am auzit ca ma asteapta si acolo un cadou cool, nu mai am rabdare sa ajung

sunt mai rau ca un copil cand e vorba de surprize, orice si oricat de neinsemnat ar parea altora, pe mine ma bucura pana la lacrimi

O sa incerc sa mai intru, macar sa fiu la curent cu stirile

O zi linistita tuturor