Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
azi mai este vreo sarbatoare sau pot sa spal? ca de cind ma asteapta hainele alea grin.gif
Deea
CITAT(daconst @ 28-12-2006, 11:35 AM) *

Deea,am ramas w00t.gif dupa pozele tale.Pai daca la 2 luni dupa sarcina arati asa...respect. salut.gif
Bravo si felicitari,imi dai curaj. wink1.gif
Distractie faina la intalnire si sa faceti poze.

care 2 luni mai...sunt 5 luni de cand am nascut smile.gif

CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 11:47 AM) *

azi mai este vreo sarbatoare sau pot sa spal? ca de cind ma asteapta hainele alea grin.gif

poti sa speli...eu sunt la a doua masina deja smile.gif

Dany, Tulip, Dana...multumesc!
Tulip
Himere,eu am bagat deja a doua tura de rufe....... wacko.gif wacko.gif Bine,la noi nu-s atatea sarbatori.....
daconst
Deea,sarcina asta... doh.gif
Dar au trecut 5 luni de parca au fost 2. lol.gif
Ce sa zic si eu sa ma scot. grin.gif

Parca as slabi mai incet la inceput ca eu am probleme cu pielea si parca mi-e frica sa nu atarne.Oricum incep WW cind ma cred in stare.Doar prima luna va fi mai greu cu mama aici ca sigur gateste bunatati,si va fi aproape imposibil. sorry.gif
Tulip
ce planuri aveti pe ziua de azi? wink1.gif wink1.gif

noi iesim diseara la restaurant cu niste prieteni cheer.gif cheer.gif
nusarich
buna dimineata si de la mine!

himere, felicitari pentru cantar! cheer.gif
eu cred ca am luat deja vreo 5 kg, la cum am mancat. ce e mai rau e ca nu ma simt prea bine si ar fi cazul sa ma mai opresc, dar pofta e mare... poate totusi mai limitez mancarea, ca usor-usor se pun la loc kilogramele... sad.gif

si eu am spalat deja un pic, aveam ceva pulovere de lana/mohair si le-am spalat de mana, ca masina ma enerveaza, mai mult le flescaie in apa... si probabil ca maine sau poimaine o sa bag si masina, pentru hainute albe/negre
himere2005
eu as fi vrut zilele astea sa fac multe, dar vad ca ai mei nu mai trec pe aici ca au treaba blink.gif si asa ca sper sa ajung azi si miine la metro pentru pampersi si lapte, ca simbtata deja o sa fie full, si la un depozit sa iau o poseta pentru cumnata mea, ca implineste anii pe 31. pe 31 la prinz cred mergem la ei la masa si seara petrecerea de revelion. cred ca o sa punem bani la comun pentru bautura si fiecare sa aduca platouri cu mincare. eu as aduce niste friptura la gratar si sa fac niste rafaello si niste casetute dulci cu crema de trufe si altele cu lamiie blum.gif ca de Craciun, i-am spus tatei pentru ce le vreau, dar nu am specificat pe hirtiuta sarate, de parca as putea servi icre cu casetute dulci doh.gif ma rog...le folosesc acum blum.gif
Sexymom
Buna dimineata fetelor.
Si eu spal acum, am pus sa fac si ceva de mancare mai usor si frugal, si astept sa faca ochii musafirii. Sunt moarta de oboseala, si din ce in ce mai nervoasa si tensionata.
Nu am vazut niste oameni mai lenesi ca musafirii mei, se trezesc zi de zi dupa 13, se inting, cred ca sufera de boala somnului, ca tarziu nu se culca seara.
himere2005
eu cred ca exagerati cind ziceti 5 kg...eu cred ca maxim 2-3. eu m-am gindit foarte bine ce am mincat zilele astea in afara de dulciuri, ca si din astea am mincat, dar ponderat ca nu ma omor. si am ajuns la concluzia ca eu am gatit, fara sa vreau hipocaloric. oua umplute, salata beuf, surimi si celelelate lighioane, friptura de pui la gratar, salata de vinete, de conopida, icre...nu mai imi amintesc exact. la fratele lui dan am mincat un cirnat si niste sunculita buna buna afumata, dar cam grasa...dar buna....mergea cred ca cu ceapa, dar n-am mai cerut lol.gif in rest tot asa, am evitat grasimile fara sa vreau, cred ca nu le mai suport
Sexymom
Azi mi-am facut program independent de ei.
La 11,30 ma intalnesc cu prietenele si stam in parc pana dupa 14, dupa care bem o cafea intr-un bar si mergem sa mancam.Macar am la cine sa ma plang si eu )).gif
himere2005
sexy, eu pina la urma am facut salata ca a ta separat de surimi si creveti. apoi am gasit eu un sos "verde" pe undeva si am zis sa-l incerc )).gif si am fiert crevetii si surimi in el. unii au mincat salata cu lighioanele, altii lighioanele cu sos. merci oricum hug.gif

bia incepe sa mearga din ce in ce mai bine, cred ca in 2-3 saptamini merge singura, nu stiu daca sa ma bucur sau nu, dar inclin sa ma bucur, macar pentru realizarea ei grin.gif
Sexymom
Eu ma facut aseara langostine cu sos de usturoi si otet de mere, picioruse de crab si pulpo (caracatita), musafirii vor sa incerce toate ciudateniile, dar nu sa le cumpere ei. mad.gif Si costa asa ceva nu gluma.
Ufffff, mai am 12 zile pana pleaca.....

Himere, ma bucur ca ti-a iesit salata. )).gif
himere2005
blink.gif 12 zile...eu nu mi-as permite...chiar daca as veni in vizita la cineva, n-as sta mai mult de 3-4 nopti si as plati mancarea, adica sa cumpar eu, dupa ce in prealabil am decide impreuna ce sa gatim, si in rest as cauta sa deranjez cit mai putin....in fine....lasa ca-ti vine randul sa te duci si tu la ei...sa-i seci sexy lol.gif

apai daca nici salata nu-mi iesea, cred ca puteam sa ma las de meserie. vad ca incep sa fac deja planul pentru ziua lui dan care este de abia pe 3 februarie lol.gif deja am facut o lista cu idei de meniu sa la incerc de pe culinar. ca un ex va dau piftelute prajite cu maioneza, ceapa si masline, nu am incercat niciodata, dar suna interesanta combinatia lol.gif
Sexymom
Himere, ei sunt din Bucuresti, stau langa mama in Berceni.
nu ma duc eu la ei , ca nu am de ce, si apai ei s-au invitat aici , nu eu le-am spus sa vina, ce ma supara e ca sunt asa de comozi si ca dorm pana nu mai pot , zi de zi se scoala dupa 13,fetele nu au voie sa se joace, sa faca galagie si sunt la ele in casa pana la urma, si in vacanta....
Aseara au zis sa ii scol eu dupa 12, pai ce sunt eu frate? le-a zis sotul meu sa isi puna telefoanele sa sune, ca eu trebuie sa scot copii in parc.Si asta si fac de la ora 11,30.
bubbles
`neata neuroni yahoo.gif am aparut si eu pe la voi again...missed me?
va pun mai tarziu poze cu ce am primit de la mos biggrin.gif
dana ce faci?te pregatesti de venirea lui bebe ?
himere,deea sexy si restul fetelor pupic.gif
Sexymom
Hola Bubbles, io ma vait de dimineata la toata lumea, sunt obosita si vreau la mama acasa, sa ma rasfete si pe mine cineva , ca de ani de zile numai eu fac asta cu ceilalti. sad.gif
himere2005
bubbles, dar pe unde umblasi? ca n-ai mai dat pe aici...
off sexy...si neinvitati doh.gif eu neinvitata nu ma duc nicaieri ca iti vine un pic greu sa acepti pe altcineva in casa...si la mine a dormit 2 nopti o prietena din alt oras si m-am simtit cam stinghera, ea avea alte obiceiuri, eu trebuia sa gatesc pentru o persoana in plus si ceva mai bunicel ca aveam oaspeti ...
tulip, tu ai alta religie? de vaccin am scapat pina pe 25 ianuarie yahoo.gif
Ella79
Neata si de la mine!!
Eu am mers si azi pana la birou pentru ca la 9 aveam programata o sedinta (care acum s-a amanat pentru ora 12).
Si cum mergeam eu asa ca o diva, imbracata in fustita si pe cizme cu toc, mi s-a rupt tocul in mijlocul strazii doh.gif Acum sunt incaltata cu niste cizme cu blana ca cizmele celelalte sunt la reparat, cica la ora 1 sunt gata.
Din pacate eu la capitolul incaltaminte stau foarte prost. Port 35 la picior si imi gasesc tare greu. sad.gif Asta imi mai lipsea, sa mai stric ce am, dupa ce ca am putine.

sexy, e tare aiurea faza cu musafirii neinvitati care mai si stau o gramada pe capul tau. Mie nu-mi place sa ma duc sa stau la nimeni in casa. Ma simt stinghera si aiurea, mi-e jena si sa merg la baie. Poate ar trebui sa fii putin mai ferma. In fond e casa ta si tu faci regulile. De ce sa nu faca copii tai galagie? Mai bine sa doarma ei mai putin! Copii sunt copii si sunt la ei acasa.
bubbles
am fost acasa ca au venit ai mei pe 23 dec si azi au plecat sad.gif asa dor imi va fi de mama sad.gif
sa va spun si cadourile care le`am primit .. biggrin.gif
eu : un tel LG S5200 ,un aparat de indreptat si creponat parul, un cantar de bucatarie digital
bunikmea un cojocel
babuinul:o sticla teacher`s, un pulover , o pereche de ghete de piele si un set str8 smile.gif
bubbles
uitati numai ce am primit eu
himere2005
frumoase cadouri bubbles. ai pus pozele la incarcat?
eu pe sexy o inteleg tare bine, are prea mult bun simt )).gif

deea, sa puneti poze de la intilnire smile.gif
Tulip
Himere,eu sunt reformata smile.gif

Sexy,eu cred ca as innebuni in locul tau....nu stiu daca m-as putea comporta frumos 12 zile blink.gif blink.gif
bubbles
himeredar tu ce ai primit ? biggrin.gif
deea sa o pupiiii pe alexia muuult din partea mea...am fost pe la varamea si am vazut`o pe aia mica care face 4 luni pe 28 si e o scumpete...si e greaa are 7 kg )).gif
timeea ce face?tulip pupic.gif
au fost ai mei acasa si au fost pe la socrii la bicaz...s`au simtit foarte bine...si acum tb sa mergem sa vb la restaurant pt nunta in august biggrin.gif
azi ma duc si la banca asa ca rugati`va poate maine ma duc cu babuinul sa cautam masina biggrin.gif

a..si m`am ingrasat am 63.5 kg asa ca de azi sunt iar pe baricade ca si asa de rev stau singura acasa ca babuinul lucreaza lol.gif
himere2005
eu am primit o groaza de cadouri de la fete (Craciunitele ww), iti dau imediat linkul, un pulover de la fratele meu, cercei de la nanute, farfurii de la dan si 25 lei de la mama )).gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
incepind cu poza 477 pina la masinile si copacii respectivi smile.gif
bubbles
sa folosesti sanatoasa tot ce ai primit pupic.gif
biei ce i`ai luat?
eu pana acum am un actimel 2p oare e prea mult iar pt diseara am piept de pui fiert ca acusica plec in oras cu treburi smile.gif
himere2005
pai i-am luat o jucarie cu mai multe functii, cinta, poti sa invirtesti de niste rotite, trebuie sa potrivesti niste forme ca sa intre inauntrul jucarei si poti sa aranjezi niste cifre in ordine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph
asta e doar fateta care cinta, apesi pe butoane si cinta
a bine si niste pufuleti cu surprize blum.gif noi ii mai luam pe parcursul anului ce are nevoie sau ce ne place, asa ca de Craciun am lasat-o mai usurel, ca tocmai a trecut ziua ei blum.gif

oricum a primit de la toata lumea o multime de jucarii si hainute care mai de care mai frumoase smile.gif
himere2005
otilici, ce mai faci? cum te mai simti? obosita?
bubbles
a..sa va spun ca atunci cand am vazut`o pe maikmea sa imi cada fata doh.gif cat e de slaba ... mai slaba decat mine lol.gif
ce faceti de rev...care sta cu mine ca eu voi prezenta la casutza neuronilor smile.gif
himere2005
eu una nu, multumesc )).gif sunt tare fericita ca mai am si eu si alta activitate grin.gif sper sa nu mai stea dan cu "ciocul" pe mine si sa pot face poze in liniste de Revelion grin.gif
himere2005
ma uitam pe culinar si rideau fetele ca au fost tare greu de craciun, s-a mincat o groaza, greu de tot sa te misti cu burta plina si sa ai asa o activitate "neplacuta" )).gif -mincatul pe la unul si pe la altul, o adevarata corvoada lol.gif
himere2005
noni, pina la urma va intilniti tu cu deea si irinush la 14.00?
monic cind se intoarce la budapesta?, cum ti s-a parut, mai mult o persoana vesela sau mai mult serioasa ?
otilici
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 02:16 PM) *

otilici, ce mai faci? cum te mai simti? obosita?

Nu ma simt atat de obosita cum m-am asteptat inainte de sarbatori.Am gatit si eu o droaie ca am avut musafiri in fiecare zi,plus ca ieri i-am facut botezul lui Norbert si am facut masa acasa cu nasii si parintii,iar totul a fost pregatit doar de mine si babuin.Sunt un pic mai lenesa de dimineata,inca mai sorb din cafeluta,dar e ok.
Si la noi Mosul a fost darnic,la noi in 24 seara se face intotdeauna reuniune de fmilie acasa la socri.Acolo toata lumea are cadouri pentru toata lumea,asa ca sub brad era full de cadouri.Norbi a primit o groaza de pachete si pachetele,in special hainute,jucarii care canta,prosop si paturica facute la comanda pentu el (de la cumnbata),etc.Noi cei mari cate un pulovar dragut.
Vad ca pe la toata lumea a fost tare darnic mosul anul asta si a trecut totul cu mare veselie.
De Revelion am de gand sa stau acasa,desi am avea unde sa mergem.vreau sa gatesc numai pentru noi,sa stam in patuc la TV si sa dansam doar noi doi(trei) toata noaptea tease.gif wink1.gif
bubbles
otilici ce scump e norbi pupic.gif pupic.gif sa`ti traiasca
otilici
CITAT(bubbles @ 28-12-2006, 03:21 PM) *

otilici ce scump e norbi pupic.gif pupic.gif sa`ti traiasca

Mercic pupic.gif
Creste si e un nazdravan,deja incepe sa faca el regulile in casa )).gif baby.gif
himere2005
PESTE maxim o luna il vedem si pe mititelul lui dana grin.gif
otilici
Care o luna?In maxim 2 saptamani Dana ne face o surpriza... baby.gif cheer.gif
daconst
Am aparut in zona si vreau sa va spun ca mi-a scos dr morcovul de tot.Cica bb nu are de gind sa iasa...abia peste 10 zile daca va vrea.Na fain ca eu am stat atat in pat si am fost cumintica.
De Rev o sa gatesc si o sa fac "fursecuri",asta ca am restante. grin.gif

Cred ca prea m-am rugat sa stea pina la 1 ca acum nu mai are chef sa se grabeasca.Nu mai conteaza,macar m-am linistit si pot sa mai fac si eu treaba.

Bubbles,frumoase cadouri,sa le folosesti sanatoasa.

Sexy,eu nu rezistam din start atatea zile cu musafiri...pai le faceam program,cum asa...la mine acasa sa faca ei ce vor? mad.gif

Ella,tot vroiam sa te intreb ce ti-ai luat din Viena...daca poze nu pui,macar ne spui ce ai gasit frumos...asta sa mai visez si eu la hainute frumoase si elegante. sorry.gif
himere2005
eu zic ca dana ori naste la termen ori dupa...asa cred si pina iese din spital pina se dezmeticeste se face luna tease.gif
daconst
Otilici,e un frumos Norbi...si dupa cum vad ca scrii ai depasit perioada de adaptare.De asta mi-e cel mai frica,dar sper sa ne acomodam unul cu altul cit mai repede. naughty.gif
himere2005
dana, am postat concomitent laugh.gif
ella si-a gasit un trening de la rebook (nu stiu daca am scris corect) si haine sport in general si a luat si cadouri
daconst
Himere,da-ti peste gura ca nu mai rabd o luna...ca deja abia ma misc de burtoi.Sa treaca anul asta si sa vezi program de "fursecuri" de 3 ori pe zi... lol.gif
Si curatenie bag si miscare...iese el pina la urma ca si ma-sa are coarne,nu doar el. devil.gif
himere2005
dana, dar nu te doare, nu am mai auzit pe nimeni sa faca fursecuri in luna 9 zapacito )).gif majoritatea cunoscutelor mele au nascut ori la termen, adica la 1 zi 2 diferenta sau la 1 saptamina dupa, dar eu cred ca nasti la termen si nasti usor grin.gif de 3 ori pe zi )).gif i-auzi, mai vorbim dupa blum.gif
himere2005
dana, la cita energie ai o sa te adaptezi repede, ne ai si pe noi pentru sfaturi blum.gif si pe mama ta care sa stea cu el daca vrei sa mai hoinaresti. cred ca mai greu o sa-ti fie sa stai din nou cu mama grin.gif dar iti va prinde si bine pupic.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 03:52 PM) *

dana, dar nu te doare, nu am mai auzit pe nimeni sa faca fursecuri in luna 9 zapacito )).gif majoritatea cunoscutelor mele au nascut ori la termen, adica la 1 zi 2 diferenta sau la 1 saptamina dupa, dar eu cred ca nasti la termen si nasti usor grin.gif de 3 ori pe zi )).gif i-auzi, mai vorbim dupa blum.gif

Pai nu asa ai spus tu?Ca faceai de 3 ori pe zi?
Eu aplic ce aud pe la mamici. lol.gif

Oricum ajuta la declansarea nasterii,asa ca-mi fac 2 damblale intr-una. grin.gif
himere2005
asta ar fi vrut dan, dar nu s-a putut grin.gif eu cadeam lata seara ...bine dar si faceam cam toata treaba casei plus stat cu copilul aproape non-stop
daconst
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 04:03 PM) *

asta ar fi vrut dan, dar nu s-a putut grin.gif eu cadeam lata seara ...bine dar si faceam cam toata treaba casei plus stat cu copilul aproape non-stop

Mey,eu vorbesc de luna a9a...nu dupa.Nu asa ai spus ca tu prestai la greu in luna a9a?
Hai sa nu intru la recorduri... doh.gif lol.gif
himere2005
daca vrei sa faci fursecuri macar sa astepti data de 1 sa stii in ce an s-a nascut )).gif matusa mamei, cu toate ca s-a nascut in decembrie la sfirsit, noaptea, pe certificatul de nastere i-au trecut anul urmator, data de 1 smile.gif

cred ca e vorba de altcineva )).gif eu din luna a 6 pina in a 9-a am facut-o de vreo 3 ori blushing.gif lol.gif ca nu stiu de ce, dar ma presa enorm bia pe vezica si daca ma mai presa si dan cred ca explodam lol.gif cred ca depinde de "constructia" fiecarei femei laugh.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 04:12 PM) *

daca vrei sa faci fursecuri macar sa astepti data de 1 sa stii in ce an s-a nascut )).gif matusa mamei, cu toate ca s-a nascut in decembrie la sfirsit, noaptea, pe certificatul de nastere i-au trecut anul urmator, data de 1 smile.gif

cred ca e vorba de altcineva )).gif eu din luna a 6 pina in a 9-a am facut-o de vreo 3 ori blushing.gif lol.gif ca nu stiu de ce, dar ma presa enorm bia pe vezica si daca ma mai presa si dan cred ca explodam lol.gif cred ca depinde de "constructia" fiecarei femei laugh.gif

Pai spune asa ca deja imi alergam sotul prin casa...ca asa am inteles de la tine... lol.gif
Eu am lasat-o moale in ultima luna sa nu provoc ceva, nu ca aveam probleme sau interdictie ,dar acum daca am verde trebuie sa recuperez. grin.gif
Deci de Revelion se stie ce program am... lol.gif
himere2005
cel mai nou joc al biancai. bagatul in cutie a obiectelor si din pacate si scosul lor. si eu care ma bucuram ca face singura curatenie grin.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 02:23 PM) *

cel mai nou joc al biancai. bagatul in cutie a obiectelor si din pacate si scosul lor. si eu care ma bucuram ca face singura curatenie grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif cel putin nu te plictisesti wink1.gif

De cand a primit Timea papusa bb,ma simt parca as avea gemeni....mananca impreuna cu papusa,trebuie schimbata impreuna cu papusa....o luam peste tot cu noi doh.gif doh.gif doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.