Pup fetele!
Ella super masinuta, sa o stapanesti sanatoasa, iar tu esti o FRUMOASA, muua!
Himere, Bubbles, va rog eu nu ma mai complexati, ca eu am mai pus vreo 2 kile si bag numa praji si cioco in mine, lasati numaratu, slabanoagelor!
Sexy esti dulce foc si eu ma intreb cand ai facut tu copilele, ca tu esti asa de tanara si frumoasa si ele asa de mari si frumoase. Sa puneti poze de la intalnirea "spaniola", sa ne delectam si noi si sa vedem cum arata minunea aia cu caracatita.
Eu una daca tot adun la cantar am zis macar sa ma simt bine si am dat iama in magazine. Mi-am luat ieri o pereche de pantaloni din aia sport, negri, cu buzunare, sa ma simt si eu bine in ceva ca blugii nu ma mai incap, mi-am luat o fusta ceva mai larguta din acelasi motiv, iar azi mi-am luat 2 helancute simple, pe gat, una rosie si una neagra, pt ca la noi la servici e f cald si nu pot sta in ceva gros si o vestuta de lana, caramizie. Si ieri mi-am luat si o pereche de chilotei rosii pt Revelion ca in fiecare an imi pun chilotei rosii si imi fac unghiile de la picioare rosii
Sunt singurica, babuinul e la aikido si socrii nu stiu pe unde umbla, dar bine ca umbla ca au inceput sa ma calce rau pe nervi. Stiu ca sunt rea si intoleranta, saracii oameni sunt ok, au venit incarcati ca niste magari si practic nu ne fac nimica (decat ca fac mistorui non-stop ceea ce ma cam seaca) dar eu m-am obisnuit cu ale mele si ma enerveaza ca fac firimituri cand mananca (si nu matura), ca soacra-mea nu lasa punga de gunoi unde o las eu, ca vorbeste la tel cand vreau eu sa o sun pe mama, ca el se uita la tv pana la 1-2 noaptea , etc., chestii marunte dar care mie mi se par imense. Cred ca am imbatranit, nu stiu, dar stiu ca sunt ciufuta aiurea si il amarasc si pe sot, ca sunt parintii lui si ii vede de 2-3 ori pe an dar pur si simplu ma enerveaza si gata. O sa incerc sa ma mai domolesc.
Cred ca incerc sa bag o bicla ca de mancat putin nici vorba, dar de pe 3 gata, reducere si din 8 pe cai!
Va pup!
CITAT(Deea @ 28-12-2006, 08:57 PM)

am venit mai devreme acasa. merge net-ul prost asa ca deocamdata nu pot incarca pozele.
ce sa zic... v-ati adunat aici pe forum numai fete dragute, destepte, frumoase, sociabile etc.etc.... Noni e o draguta, tare mult imi place de ea!
Am fost fooaarrtteee cuminti, n-am mancat nimic, am baut cafea si apa plata!

Bravoooo Deea, ce fete exemplu! Abia astept pozele!