Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Mai, Revelionul e aranjat si din pacate o sa fie plictisitor dar na, daca nu ne-am vorbit mai devreme. Oricum il facem pe dracu in 4 si tot ne vedem grin.gif chit ca iesim doar noi 2 la o cafea. Si, apropo, eu ti-am mai zis ca stau in Madrid la alt subiect... daca nu ma crezi caut dovada )).gif . In sfarsit ma vad si eu cu o WW.ista cheer.gif hug.gif

Sa mai zica cineva ca nu e de treaba sexy ca vrea sa ma ia si acasa blum.gif lol.gif
Ella79
Am fugit la o petrecere!
Intru mai pe seara!
Sexymom
Maybeline scuze ca nu am retinut din prima ca esti in preajma. Iti scriu pe privat id-ul de messenger, poate ne intalnim pe acolo si vb pe larg. pupic.gif
himere2005
cu placere ella
danyhoney
Ella...tare fainuta e masinuta !!!! Sa te poarte pe unde vrei tu !De tine stiam ca esti o frumusica asa ca ...nu comentez blum.gif
bubbles
sexy esti siecsi rau...eu m`am plictisit de numarat dra nu m mancat exagerat azi...doar ca am mai mancat un iuart milli light si o danette de la danone..iar acum manmanc pt ultima oara in seara asta(sper) niste piept de pui fiert si rosie si un pic de salam cu cascaval...eu zic ca nuam exagerat azi )).gif
danyhoney
CITAT(Tulip @ 28-12-2006, 04:28 PM) *

Miroase iar a intalnire...de data asta in spania naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Sa vezi acolo distractie si nebunii lol.gif
daconst
Dorm si eu un pic si deja o puneti de chefuri si intalniri...bravo voua.

Dany,ai avut un adevarat Craciun in familie...masa a aratat grozav,iar tu in plover roz esti bombonica de pe tort!Felicitari! naughty.gif

Ella,cum am mai spus superb cadou...dar la asa posesoare parca arata mult mai bine. wink1.gif

Sexy,esti tare frumusica si eu zic ca ai ce sa pui in valoare...da-i incolo de colacei.Cine-i mai vede cind se uita in ochii tai. wink1.gif
michelle
Seara buna la neuroni!
Azi am mers cu mama sa isi ia gresie, faianta, cada, wc, chiuveta pt baie, ca cea de aici e jalnica.
In rest, mancare, ca de sarbatori, citit (La cumparaturi in rochie de mireasa)

Ella, super masinik, super fata pupic.gif
Poze de prin albumele voastre nu prea am apucat sa vad pt ca sunt tot pe modemul cu trafic limitat, asa ca astept pana ajung in Iasi. Pe 30 cica plecam si facem Rev-ul cu prietenii intr-o garsoniera.
Dana, deci ai si tu program incarcat de Revelion biggrin.gif E bine ca ai unda verde de la doctor, dar sa nu ti-o iei in cap blum.gif
Sexy, esti sexy, ce sa mai.. wink1.gif

Pupici tuturor si distractie placuta!!
Tulip
ma pregatesc si eu sa iesim la restaurant......mi-e foame iar.... blushing.gif blushing.gif blushing.gif
ma consoleaza doar gandul ca peste o saptamana numar...incep de miercuri grin.gif grin.gif grin.gif
Sexymom
Acusi vb cu Maybelin si ne vedem maine cheer.gif
si o sa facem tone de poze si daca sunteti vb si in direct, ca o iau la mine acasa, sa vada si fetele si unde stau. cheer.gif

Nu sunt sexy, sunteti voi scumpe rau, unde ati mai vazut o fata sexy in trening si cu un tricou de 10 ani pe ea )).gif ca altul nu mai am lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif M-ai dat gata cu "bombonica de pe tort" ,Dana , blushing.gif pupic.gif Culoarea e ,de fapt,un roz mai pal...a iesit asa de la blitz,cred...sau nu mai vad eu bine culoarea puloverului )).gif

Deci maine avem program de poze cheer.gif cheer.gif .Mey,sexy,...daca zici tu ,nu esti sexy ...esti apetisanta ,numai buna de papat. lol.gif E mai bine asa ?
Sexymom
Asa este, mai ales de la poponetz in jos lol.gif

Bai ce ma enervati voi cu numaratul punctelor, in toate pozele pe care le vad sunt numai slabanoage si voi numarati si va plangeti.
May
Lasa ca te vad eu maine pe tine sexy si te desfiintzez eu de gandurile ca esti grasa grin.gif. Buei noi chiar ne vedem maine )).gif hug.gif bagam si un set de abdomene lol.gif
danyhoney
Pai inseamna ca si tu esti slabanoaga ,sexy...ai aceeasi greutate ca si mine ...dar eu ma vad cat un butoi lol.gif Ce inaltime ai ?
bubbles
fetele imi vine sa plang..asa ma plictisesc...ca a tb sa ducem tv acasa si acum nu mai am la ce sa mauit si nici catelul nu l`am luat acum...macar el imi tinea de urat..abia ast maine sa plceam acasa sad.gif
nusarich
dany, tare frumos a fost la voi acolo! si mie imi place cum iti sta cu pulovarul rozaliu, esti o scumpa!

ella, super masinuta, super fata, ce mai, va potriviti!

sexy, cati ani ziceai ca ai shock.gif ? ca eu arat cu vreo 15 mai batrana (si sunt optimista... fool.gif )

bubbles, n-ai nimic de citit? ca eu numai n-am timp sa ma plictisesc...

fetelor din spania, vrem poze multeeeeeeeeeeeee
danyhoney
Mersi ,Nusa pupic.gif

ma gandeam ca sexy se plange ca are 36 de ani...eu ce naiba sa mai zic ca am schimbat prefixul cu 4 ?????
nusarich
CITAT(danyhoney @ 28-12-2006, 08:31 PM) *

Mersi ,Nusa pupic.gif

ma gandeam ca sexy se plange ca are 36 de ani...eu ce naiba sa mai zic ca am schimbat prefixul cu 4 ?????

ce ma mai enervati angry2.gif .... ce, daca ai ajuns sa schimbi prefixul inseamna ca ... ce...? principalul e sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ce ai. oricum, la cum aratati, nu e cazul sa va faceti probleme. cum ziceam, eu arat cu vreo 15 ani mai batrana (si am zis bine "batrana") - v-am mai povestit ca o colega de-a mea, o "binevoitoare", mi-a intrebat intr-o zi cati ani are o alta colega de-a noastra. i-am zis ca 36 (a propos sexy...), la care tipa zice "aaa, pai am crezut ca are asa, vreo 25...". i-am zis ca din biroul nostru eu sunt cea mai mica de varsta, la care tipa a replicat "cuuummmm? shock.gif " pai si-atunci eu ce sa mai zic? mai am un pic si ma arunc in fata trenului...
Deea
am venit mai devreme acasa. merge net-ul prost asa ca deocamdata nu pot incarca pozele.

ce sa zic... v-ati adunat aici pe forum numai fete dragute, destepte, frumoase, sociabile etc.etc.... Noni e o draguta, tare mult imi place de ea! hug.gif

Am fost fooaarrtteee cuminti, n-am mancat nimic, am baut cafea si apa plata! biggrin.gif
Pisik
Pup fetele!

Ella super masinuta, sa o stapanesti sanatoasa, iar tu esti o FRUMOASA, muua! pupic.gif

Himere, Bubbles, va rog eu nu ma mai complexati, ca eu am mai pus vreo 2 kile si bag numa praji si cioco in mine, lasati numaratu, slabanoagelor! blum.gif

Sexy esti dulce foc si eu ma intreb cand ai facut tu copilele, ca tu esti asa de tanara si frumoasa si ele asa de mari si frumoase. Sa puneti poze de la intalnirea "spaniola", sa ne delectam si noi si sa vedem cum arata minunea aia cu caracatita.

Eu una daca tot adun la cantar am zis macar sa ma simt bine si am dat iama in magazine. Mi-am luat ieri o pereche de pantaloni din aia sport, negri, cu buzunare, sa ma simt si eu bine in ceva ca blugii nu ma mai incap, mi-am luat o fusta ceva mai larguta din acelasi motiv, iar azi mi-am luat 2 helancute simple, pe gat, una rosie si una neagra, pt ca la noi la servici e f cald si nu pot sta in ceva gros si o vestuta de lana, caramizie. Si ieri mi-am luat si o pereche de chilotei rosii pt Revelion ca in fiecare an imi pun chilotei rosii si imi fac unghiile de la picioare rosii tease.gif

Sunt singurica, babuinul e la aikido si socrii nu stiu pe unde umbla, dar bine ca umbla ca au inceput sa ma calce rau pe nervi. Stiu ca sunt rea si intoleranta, saracii oameni sunt ok, au venit incarcati ca niste magari si practic nu ne fac nimica (decat ca fac mistorui non-stop ceea ce ma cam seaca) dar eu m-am obisnuit cu ale mele si ma enerveaza ca fac firimituri cand mananca (si nu matura), ca soacra-mea nu lasa punga de gunoi unde o las eu, ca vorbeste la tel cand vreau eu sa o sun pe mama, ca el se uita la tv pana la 1-2 noaptea , etc., chestii marunte dar care mie mi se par imense. Cred ca am imbatranit, nu stiu, dar stiu ca sunt ciufuta aiurea si il amarasc si pe sot, ca sunt parintii lui si ii vede de 2-3 ori pe an dar pur si simplu ma enerveaza si gata. O sa incerc sa ma mai domolesc.
Cred ca incerc sa bag o bicla ca de mancat putin nici vorba, dar de pe 3 gata, reducere si din 8 pe cai!

Va pup!

CITAT(Deea @ 28-12-2006, 08:57 PM) *

am venit mai devreme acasa. merge net-ul prost asa ca deocamdata nu pot incarca pozele.

ce sa zic... v-ati adunat aici pe forum numai fete dragute, destepte, frumoase, sociabile etc.etc.... Noni e o draguta, tare mult imi place de ea! hug.gif

Am fost fooaarrtteee cuminti, n-am mancat nimic, am baut cafea si apa plata! biggrin.gif

Bravoooo Deea, ce fete exemplu! Abia astept pozele!
himere2005
deea, ati indraznit sa cereti zahar la cafea? lol.gif
pisik, eu nu numar blum.gif dar as vrea sa ma mentin. cit stau socrii?
Sexymom
CITAT(danyhoney @ 28-12-2006, 08:15 PM) *

Pai inseamna ca si tu esti slabanoaga ,sexy...ai aceeasi greutate ca si mine ...dar eu ma vad cat un butoi lol.gif Ce inaltime ai ?

Fisa de control:
-femela, 36 de ani
-1,70 inaltime, fara tocuri si ciorapi
-67 de kile declarate pe bune.

Maine fac poze multe si le pun instantaneu sa le vedeti. Sa vad cum m-oi gati pe langa fata asta frumoasa si tanara. )).gif
himere2005
lasa sexy, aveti ceva in comun...amandoua sunteti crete )).gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 09:40 PM) *

eu nu beau cafea cu zahar niciodata, Noni nu stiu daca a baut cu zahar sau nu ca nu ma uit in gura omului. smile.gif
himere2005
noi asteptam pozele cu voi smile.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 09:40 PM) *

nu numeri, dar ai bun simt si desi ai mult mai putine kg decat multe dintre noi, mananci mult mai cumpatat. decat mine una sigur, spre rusinea mea, mi-am marit iar stomacul si va trebui sa muncesc din nou din greu.
Socrii pleaca pe 5, ca pe 8 incep munca. Si mai vin de Paste probabil.
Am facut 15 min de bici, 200 abdomene si cateva ridicari laterale de picioare. Macar sa o duc cu sportul pana pe 3, sa nu mai cresc ca am inceput sa ma sperii, am ajuns sa iau 2 kg la 2 sapt asta cand nu iau pe sapt ohmy.gif
Sexy, eu una nu iti vad kg, pe bune, diferenta kg -inaltime e ca la mine, dar la mine se vad mai abitir la picioare.
Ca sa nu mai zic de Deaa care are aceeasi inaltime ca mine si cu cateva kg in plus, pe cuvant daca eu nu sunt mai umflata in pantaloni. O sa va pun o poza cu mine in pantaloni sa vedeti ca nu glumesc
May
Mei femeia asta e mai nebuna ca mine lol.gif am ras cu ea pe mess pana acum si de abia astept sa ne intalnim maine )).gif . Cred ca nu o sa pot dormi in noaptea asta si ma gandeam sa nu mai mananc pana maine ca poate mai slabesc pe ultima suta de metrii sa nu zica sexy ca i-au invadat balenele casa lol.gif oare am vre-o sansa? doh.gif

Ma duc sa fac baie si sa ma frec cu peria de sarma ca poate mai scap de cateva grame lol.gif hug.gif
Pisik
vreau sa va zic ca desi nu am mai facut miscare de fix 2 sapt si am si stomacul super ghiftuit nu ma simt obosita dupa 25 minute de miscare, chiar mai e loc de 10 minute de bicla
ALICE
May sunt sigura ca o sa faceti fata una alteia. laugh.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 28-12-2006, 10:07 PM) *

Mei femeia asta e mai nebuna ca mine lol.gif am ras cu ea pe mess pana acum si de abia astept sa ne intalnim maine )).gif . Cred ca nu o sa pot dormi in noaptea asta si ma gandeam sa nu mai mananc pana maine ca poate mai slabesc pe ultima suta de metrii sa nu zica sexy ca i-au invadat balenele casa lol.gif oare am vre-o sansa? doh.gif

Ma duc sa fac baie si sa ma frec cu peria de sarma ca poate mai scap de cateva grame lol.gif hug.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Fata, tu nu ai toata tigla pe casa lol.gif Auzi tu, peria de sarma, hai ca mor de ras.
Lasa ca va intalniti doua sexoase si va dati gata reciproc. Priez ca Sexi nu o sa isi mai ia ochii de la decolteul si talia ta, care pe mine ma innebunesc rolleyes.gif
Sa va dsitrati si sa puneti poze, nebunaticelor! hug.gif
May
Pisicutzo felicitari pt miscare si ms pt cuvintele frumoase.... ce n-as da sa ne intalnim toate o data si o data hug.gif

Apropo, imi spunea sexy ca musafirii ei se striga pisoi si pisicutza, ea fiind profesoara si el preot. Tare ar fi sa merg la acest preot la impartasanie si sa-l strig pisoias fix cand imi baga lingura-n gura lol.gif
danyhoney
CITAT(Sexymom @ 28-12-2006, 06:43 PM) *

CITAT(danyhoney @ 28-12-2006, 08:15 PM) *

Fisa de control:
-femela, 36 de ani
-1,70 inaltime, fara tocuri si ciorapi
-67 de kile declarate pe bune.

Maine fac poze multe si le pun instantaneu sa le vedeti. Sa vad cum m-oi gati pe langa fata asta frumoasa si tanara. )).gif

Esti cam ca mine...mie imi lipsesc 2 cm )).gif .Doar ca la mine se vede urgent la burta si la fund cand ma ingras ( cat de putin).

Vezi sa nu te pierzi in decolteul lui May si sa uiti de poze )).gif )).gif
himere2005
lol.gif lol.gif ori sunt eu mai nebuna decit may si sexy, ori sunt "ne" ca ma gindesc numai la prostii cind povesteste may laugh.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 28-12-2006, 07:13 PM) *

Pisicutzo felicitari pt miscare si ms pt cuvintele frumoase.... ce n-as da sa ne intalnim toate o data si o data hug.gif

Apropo, imi spunea sexy ca musafirii ei se striga pisoi si pisicutza, ea fiind profesoara si el preot. Tare ar fi sa merg la acest preot la impartasanie si sa-l strig pisoias fix cand imi baga lingura-n gura lol.gif

Esti duuusssaaaaaa lol.gif

eu cred ca veti avea o intalnire super!!! Sunteti amandoua nebune incurabile lol.gif
ALICE
Apai Himere nici tu nu esti mai prejos lol.gif
danyhoney
Pisik...respect !!!! Eu am incercat ieri sa biciclesc si dupa 10 min eram gata...Bravo tie !
May
Buei voi ma faceti sa-mi iau bluza pe gat maine )).gif

himere vrei sa ma bata Dumnezeu? lol.gif .... eu sunt ``ne`` de sambata ca s-a gasit menstruatia intre sarbatori dar cred ca de revelion o sa fiu cu dansa bandajata de ce prestam de maine incolo lol.gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 07:17 PM) *

lol.gif lol.gif ori sunt eu mai nebuna decit may si sexy, ori sunt "ne" ca ma gindesc numai la prostii cind povesteste may laugh.gif

lol.gif lol.gif Nu esti singura...si eu ma gandeam la altceva in loc de lingura lol.gif
May
Hai gata, ma duc sa fac baie ca sa nu ii schimb aerul maine in casa lui sexy )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 28-12-2006, 07:19 PM) *

Buei voi ma faceti sa-mi iau bluza pe gat maine )).gif

Lasa ca o innebunim pe sexy pana maine si ...te pune ea sa te dezbraci ...macar sa-ti vada si ea "comorile" lol.gif lol.gif
himere2005
bine ca nu mai suntem in post dany )).gif si eu la fel ca may, ieri au plecat rusii si cred ca azi nu mai scap de "babuinul fioros" lol.gif (cum zice Ella grin.gif ) sa vorbim mai incet ca lui 2 in 1 i se face pofta imediat )).gif de fursecuri
Pisik
lol.gif si noi tot cam asa ne alintam Pisic, Pisi, etc. Dar noi nu scotem parul alb nimanui, si cand am mers la socrii mei in vizita imi spalam singura lenjeria desi soacra ma sfatuia sa o las in lighean ca le spala ea (Doamne fereste, pei cred ca ma taia mama sa stie ca fac asa laugh.gif ), spalam farfuriile, maturam, spalam pe jos, ne faceam patul, mergeam si faceam noi cumparaturile si eram practic la parintii nostri...cumnatii mei in schimb, pe motiv ca ea e gravida, veneau, mancau, lasau o mizerie in urma de mie imi era rusine si ma apucam si spalam eu dupa ei numai stiind ca soacra mea saraca e operata la cap si venea femeia dupa 10 ore de munca numai sa spele supa noi nu mai era in stare.
Apropos de nesimtirea cumnata-mii si a lui cumnata-miu sa va zic ce au mai facut la masa de Craciun: pe langa ca au inceput sa manance singuri si sa strice toate decoratiile de pe masa dupa cum v-am zis, el a stat toata ziua la calculator in camera mica uitandu-se la un film si a venit numai cand se serveau felurile de mancare, in rest au stat amandoi la tigara in bucatarie iar ea, nu am vazut frate stratu asa de gros, a sunat telefonul meu de 3 ori langa ea si nici macar nu s-a sinchisit sa strige "bai, suna un tel, al cui e?" statea ca lemnu, drept pt care am avut 3 apeluri ratate de la un nr necunoscut care banuiesc ca era prietena mea din State mad.gif Ca sa vedeti ce cumnati am, sa-mi traiasca mad.gif

CITAT(danyhoney @ 28-12-2006, 10:18 PM) *

Pisik...respect !!!! Eu am incercat ieri sa biciclesc si dupa 10 min eram gata...Bravo tie !

mercic Dany, eu am biciclit 15 min si am bagat si abdomene si picioare, maine vreau sa cresc la 20 min. sper sa ma tina

himere, nu stiu daca ai observat in poze ca ti-am urmat sfatul cu bradutul cu beteala si se vede mult mai frumos wink1.gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 28-12-2006, 07:23 PM) *

bine ca nu mai suntem in post dany )).gif si eu la fel ca may, ieri au plecat rusii si cred ca azi nu mai scap de "babuinul fioros" lol.gif (cum zice Ella grin.gif ) sa vorbim mai incet ca lui 2 in 1 i se face pofta imediat )).gif de fursecuri

Eu cred ca 2 in 1 s-a apucat deja de fursecuri...ca tot are verde de la medic lol.gif
May
Ce nesimtire pe cumnatii tai dupa ce ca tu te-ai spetit sa faci atata mancare mad.gif

Inca nu pot sa intru in baie ca face soacra-mea prajitura si imi freaka apa dry.gif dar las` ca-s bune prajiturile blum.gif
danyhoney
CITAT(Pisik @ 28-12-2006, 07:28 PM) *

lol.gif si noi tot cam asa ne alintam Pisic, Pisi, etc. Dar noi nu scotem parul alb nimanui, si cand am mers la socrii mei in vizita imi spalam singura lenjeria desi soacra ma sfatuia sa o las in lighean ca le spala ea (Doamne fereste, pei cred ca ma taia mama sa stie ca fac asa laugh.gif ), spalam farfuriile, maturam, spalam pe jos, ne faceam patul, mergeam si faceam noi cumparaturile si eram practic la parintii nostri...cumnatii mei in schimb, pe motiv ca ea e gravida, veneau, mancau, lasau o mizerie in urma de mie imi era rusine si ma apucam si spalam eu dupa ei numai stiind ca soacra mea saraca e operata la cap si venea femeia dupa 10 ore de munca numai sa spele supa noi nu mai era in stare.
Apropos de nesimtirea cumnata-mii si a lui cumnata-miu sa va zic ce au mai facut la masa de Craciun: pe langa ca au inceput sa manance singuri si sa strice toate decoratiile de pe masa dupa cum v-am zis, el a stat toata ziua la calculator in camera mica uitandu-se la un film si a venit numai cand se serveau felurile de mancare, in rest au stat amandoi la tigara in bucatarie iar ea, nu am vazut frate stratu asa de gros, a sunat telefonul meu de 3 ori langa ea si nici macar nu s-a sinchisit sa strige "bai, suna un tel, al cui e?" statea ca lemnu, drept pt care am avut 3 apeluri ratate de la un nr necunoscut care banuiesc ca era prietena mea din State mad.gif Ca sa vedeti ce cumnati am, sa-mi traiasca mad.gif

Eu le-as fii spus de la obraz sa astepte pana vine lumea ca sa mancati impreuna .Si la faptul ca a fost doar la calculator...il scoteam din priza.Nu prea imi pot tine gura in situatii din astea...
himere2005
pisik, uitasem, chiar asta vroiam sa-ti spun...dar bineinteles ca am uitat, de multe ori am o sumedenie de idei pe care vreau sa vi le spun si uit ca ma iau cu bia, asa ca a venit mai frumos? mai imi dau si eu cu parerea ca si pe al meu ce l-am mai schimbat pina a iesit cit de cit...oricum, de la anul o sa-mi cumpar beteala aurie sau rosie si va fi brad pe rosu si auriu, ca nu stau sa cumpar globuri in ton in fiecare an ca nu ma indur grin.gif
Pisik
noi am avut atatea decoratii pe care nu le-am pus, ori ca nu erau in ton cu cele 3 culori din brad ori ca nu am mai avut loc.
Dany, eu una cand am auzit-o pe cumnata-mea ca se tot plange ca ii e foame, si ca ce nu avem si noi un pic de salata nedecorata, etc. i-am zis intr-o doara "da incepe-o mai, daca chiar mori si nu mai ai rabdare, desi sa stii ca nici noi nu am mancat nimic azi" si sincer nu ma asteptam sa o inceapa si cand am venit si am vazut i-am zis "ce faci, mai, ai inceout salata?" la care nesimtita, "pai nu ai zis tu sa o incep?" eu in fata nesimtititilor de rang asa de mare raman perplexa, plus ca crede-ma, sunt atat de nesimtiti incat nu ii doare absolut nimic si nu rezolvam decat sa ma enervez tot eu. M-am descarcat si eu la mami cand a venit si gata
danyhoney
Noi avem doar 3 culori pentru pom :rosu,auriu si albastru.1 an e albastru,1 an e rosu cu auriu.

Ai dreptate ,Pisik...cred ca si eu ramaneam blocata.dar...candva tot i-as spune....asa,cu zambetul pe buze,ca o gluma...daca se prinde bine daca nu...atunci e deja p-----a.Scuze,e cumnata ta dar...

Himere...ce zici : facem noua casuta WW pana pe 1 ian 2007 ? Eu nu prea cred...dar daca ne straduim ... :lol:Nu de alta dar s-ar potrivi : CASUTA WW 7 inceputa in 2007 )).gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 28-12-2006, 10:51 PM) *

Noi avem doar 3 culori pentru pom :rosu,auriu si albastru.1 an e albastru,1 an e rosu cu auriu.

Ai dreptate ,Pisik...cred ca si eu ramaneam blocata.dar...candva tot i-as spune....asa,cu zambetul pe buze,ca o gluma...daca se prinde bine daca nu...atunci e deja p-----a.Scuze,e cumnata ta dar...

Himere...ce zici : facem noua casuta WW pana pe 1 ian 2007 ? Eu nu prea cred...dar daca ne straduim ... :lol:Nu de alta dar s-ar potrivi : CASUTA WW 7 inceputa in 2007 )).gif

ar fi o idee...ma alatur si eu vorbaretelor hug.gif

May, Sexy, la cat e intalnirea maine?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.