Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
pai eu trag tare ca am peste 40 de mesaje azi si peste 23% din totalul de mesaje pe ziua de azi. mai mult de atit nu stiu ce sa fac....cind vrea nessie sa ne schimbe decorul mergem si in casa noua grin.gif
danyhoney
Pai,tu esti cu ideile de conversatie,cu interogatoriile ,Himere lol.gif .poate iti mai pica vreo fisa cu un subiect de discutie lol.gif

Sau,poate,asa cum ai spus si tu : poate ne face Nessie un cadou de An Nou si intram in noul an in casuta noua,curata,aerisita,fara miros de ingrasacioase (sarmale,cozonaci,scortisoara,tuica ,etc )lol.gif
himere2005
va urez o seara placuta, dimineata fac cafeaua grin.gif ...si am mai fentat un mesaj lol.gif va pup
danyhoney
Mai avem nevoie de doar 30 de pagini lol.gif lol.gif

Ne-ai fentat si pe noi,Himere lol.gif lol.gif

Vezi sa nu uiti si ceaiurile maine(ceai verde pentru 2 in 1 ,ceaiuri de fructe pentru restul fetelor )...azi te-am salvat eu blum.gif
Sexymom
Fetelor sunt asa de entuziasmata si euforica de nu va inchipuiti, asta ca o vad maine pe maybelin. a venit al meu acasa si l-am trimis la cumparaturi, sa ia orice , sa am in casa de toate. A zis ca nu-s normala- dar asta nu e o noutate.
Ce am vb pe messenger trebuia postat, am ras cu lacrimi , nu numai ca isi vb. cu Pisicutza si pisoias, dar as fi vrut sa ma prefac in catzel sa ii musc pe amandoi.
Acum ca am vb pe mess cu May sunt in stare sa ii mai suport inca 2 luni. lol.gif
Ma simt deja bine si relaxata, ca sa nu va scriu ca popa arata beton. Are ochii albastrii si niste muschi pe el de nu se poate, ca umbla in casa in maieu si mai trag si eu un ochii lol.gif lol.gif lol.gif , nu e ca un popa normal, sobru si cu barba, poarta blugi mulati, arata mai degraba a pompier lol.gif lol.gif
si acum rad ca proasta.dar face bine la psihic, de asta nu imi arat eu varsta naughty.gif
Revin...
danyhoney
Sexy....nebuna mica !!! cred ca si eu as fii la fel ca tine daca as stii ca urmeaza sa ma vad cu 1 din fete ( din pacate la mine nu se va intampla prea curand ) .Sunt sigura ca va veti simti excelent maine si...va invidiez un pic ( adica ...mai mult sad.gif ).
Cu preotul.....poate va face un table-dance ,ceva maine lol.gif ,daca tot arata bine.Propune-i....poate pleaca mai repede lol.gif
Eu.
lol.gif lol.gif lol.gif buna seara!
hai ca mi-am facut portia de ras pentru o luna in avans. sexy, may, himere, nu sunteti normale, dar banuiesc ca o stiti deja. ramanti asa, pastrati-va entuziasmul si buna dispozitie wink1.gif

ella, super masina, super posesoare naughty.gif (mama, ai un zambeeeet...). sa o stapanesti sanatoasa!!

dany, am vazut pozele w00t.gif nu cred ca are sens sa iti mai spun ca ai aratat absolut minunat in roz. si eu una chiar nu am vazut unde ascunzi kg de care te plangi unsure.gif

pisik, felicitari pentru sport! te admir ca reusesti sa faci asa ceva, mai ales de sarbatori. cat despre kg, sunt convinsa ca le vei da jos wink1.gif daca te consoleaza cu ceva, si eu sunt capabila sa iau 2kg/ saptamana, ceea ce am si facut de vineri incoace. deja ma strang toti pantalonii, pulovarele arata ca naiba pe mine, ma simt ff balonata si sorry.gif mi s-a stricat tenul infiorator, e ff iritat si descuamat doh.gif

spanioloaicelor, asteptam poze!!!

deea, pozeeee! asa, sa-mi pot da una dupa ceafa ca in loc sa vin sa ne intalnim am stat sa fac comparatii intre pleonasm si tautologie wacko.gif
danyhoney
CITAT(Eu. @ 28-12-2006, 08:29 PM) *

dany, am vazut pozele w00t.gif nu cred ca are sens sa iti mai spun ca ai aratat absolut minunat in roz. si eu una chiar nu am vazut unde ascunzi kg de care te plangi unsure.gif

[

Gigelu....m-a dus un pic mintea si mi-am pus mainile peste burta in poza lol.gif lol.gif .dar daca te uiti mai atent vei vedea colaceii...Eeee,asta e.Sper doar sa reusesc sa ma apuc de WW dupa Rev.Chestia e ca ,stand acasa, e mai greu...Dar,reusesc eu cumva.
Eu.
CITAT(danyhoney @ 28-12-2006, 11:32 PM) *

Gigelu....m-a dus un pic mintea si mi-am pus mainile peste burta in poza lol.gif lol.gif .dar daca te uiti mai atent vei vedea colaceii...Eeee,asta e.Sper doar sa reusesc sa ma apuc de WW dupa Rev.Chestia e ca ,stand acasa, e mai greu...Dar,reusesc eu cumva.

crede-ma, arati ff bine, iar la capitolul colacei, te intrec cu muuult doh.gif

gata pauza, am fugit la invatat sad.gif
danyhoney
Mersi,Gigelu,esti o draguta dar stii cum e :fiecare ne vedem cu alti ochi decat cei din jur...si acei ochi vad adevarul.Noi sa fim sanatoase ...scapam cumva,candva si de colacei.
Deea

Imagine

n-am reusit sa pun decat poza asta...nu ca r fi f. multe...2-3 poze....nu stiu de ce merge asa net-ul si ma enerveaza de numa.....mai incerc.

Imagine

inca una

Imagine

gata mai, am reusit sa pun cele trei poze minunate... biggrin.gif

noapte buna!

Acum uitati-va bine la picioarele mele si sa nu va mai aud ca arat bine ca va alerg de nu va vedeti...parca sunt elefantica!!!!!!!!!!!
Pisik
CITAT(Deea @ 29-12-2006, 12:09 AM) *

Imagine

n-am reusit sa pun decat poza asta...nu ca r fi f. multe...2-3 poze....nu stiu de ce merge asa net-ul si ma enerveaza de numa.....mai incerc.

Imagine

inca una

Imagine

gata mai, am reusit sa pun cele trei poze minunate... biggrin.gif

noapte buna!

Acum uitati-va bine la picioarele mele si sa nu va mai aud ca arat bine ca va alerg de nu va vedeti...parca sunt elefantica!!!!!!!!!!!

ba nu esti deloc! o sa pun si eu poze da cu blugi nu pot ca nu ma mai incape nici o p[ereche blushing.gif
si ca tot m-ati laudat sa va zic ca au venit socrii cu cozonaci calzi de casa, cu multa nuca si rahat si innebuniti de atat panrtone, am mancat toti 4 un cozonac jumate doh.gif asa ca, s-a dus naibii bicla, dar maine o luam de la cap tease.gif
danyhoney
Deea....eu iti spun doar atat: tine minte ca ai adus o minune de copil pe lume si dupa 5 luni nu poti arata ca inainte de a fii insarcinata !! Eu zic ca arati bine .Chestia ca ai solduri ceva mai late si piciorusele un pic mai plinute (doar in partea de sus ) nu e grav...o rezolvi tu.Dar...arati bine pentru o mamica de bb de 5 luni.

Si tu si Noni sunteti niste frumusele .

Pisik....da-o incolo de bicla.Mai faci si maine si ...poate ajuta.Cum naiba sa nu papi din cozonaci calzi ????? Sunt atat de gustosiiiiiii...yammy
danyhoney
CITAT(Pisik @ 28-12-2006, 07:54 PM) *

CITAT(danyhoney @ 28-12-2006, 10:51 PM) *

Noi avem doar 3 culori pentru pom :rosu,auriu si albastru.1 an e albastru,1 an e rosu cu auriu.

Ai dreptate ,Pisik...cred ca si eu ramaneam blocata.dar...candva tot i-as spune....asa,cu zambetul pe buze,ca o gluma...daca se prinde bine daca nu...atunci e deja p-----a.Scuze,e cumnata ta dar...

Himere...ce zici : facem noua casuta WW pana pe 1 ian 2007 ? Eu nu prea cred...dar daca ne straduim ... :lol:Nu de alta dar s-ar potrivi : CASUTA WW 7 inceputa in 2007 )).gif

ar fi o idee...ma alatur si eu vorbaretelor hug.gif

Pisik....ai plecat la nani ??? pai ,si cand mai ajuti la cladirea noii casute ? lol.gif

Cred ca plec si eu ca nu mai zice nimeni nimic...

Aaaaa,Oti ...si tu esti aici ? ce ne mai spui despre Norbi ? Cum te simti ca mamica ?
Pisik
CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 12:43 AM) *

Pisik....ai plecat la nani ??? pai ,si cand mai ajuti la cladirea noii casute ? lol.gif

Ba da Dany, sunt aici, ajut ajut, doar ca mi-a cazut cozonacul cam greu la stomac si cred ca ma asez in pat; trebuie sa nu mai mananc seara ca nu imi face bine doh.gif
otilici
Reusesc sa mai intru si eu din cand in cand,in sfarsit am recuperat din urma.
Ma simt si eu elefantica,vorba Deei grin.gif .Dar eu chiar is elefantica,nu ca ea.Abia astept sa se termine sarbatorile,ca ma apuc si eu de numarat serios,si de bicicleta la fel.Si astept sa ma luati si voi de urechiuse.Imi e jena sa ma uit in oglinda,asa mare sunt mad.gif ,dar tot am mancat zilele astea ca sparta blushing.gif .Noroc ca Norbi papa des la san si mai merg si acolo caloriile,ca altfel ma fac cat casa mad.gif
May
)).gif sexy sa iti faci provizii de mancare ca vin flamanda la tine lol.gif .

Oare trebuia sa ii spun ca eu nu beau decat suc si rar o cafea? Parca vad ca ma serveste cu sangria si ne imbatam amandoua )).gif. Mi-am facut in sfarsit baie si m-am pregatit sufleteste. Intalnirea e la ora 4 la noi, 5 la voi. A promis ca vine sa ma ia de la metrou... sper ca nu imi trage tzeapa si ma lasa amanet lol.gif

deea arati super give_rose.gif
_noni_
eu acum am ajuns acasa! am avut o zi plina!

azi am intalnit-o pe Deea! cheer.gif e o fata de nota 10 si are niste ochi superbi! A, si NU E GRASA!!!!!!!am baut o cafelutza, FARA ZAHAR, si ne-am fatait prin magazine prin Lipscani.eu m-am simtit foarte bine si imi pare rau ca n-au putut sa ajunga mai multe fete. poate alta data, desi eu nu prea stau pe-acasa...

apoi am fost in Carul cu bere la o intalnire cu colegii de facultate. e super frumos acolo!
himere2005
buna dimineata , am pus de ceai si cafea
aratati foarte bine deea si noni cheer.gif
de aseara nu mai am nimic nou de povestit, doar ca m-am culcat ca sunt cam terminata din cauza racelii

vroiam sa va intreb cam cum ati distra un om mai necajit daca ar sta la voi 1 zi? ma gindeam sa mergem la supermarketuri si apoi sa intram undeva sa mincam ceva si sa bem un suc ...aveti alte idei?
Ella79
Bey, ce de intalniri, ce de fete frumoase pe aici!!! Sunteti super toate!!! May si Sexy, abia astept poze cu voi de la intalnire!

Eu azi ma duc la 12 la control oftalmologic si la 6 la cosmetica. Dupa aia mergem la mama si dormim acolo in seara asta.

Pisik
Neatza! Si eu pe baricade devreme, nu de alta darma alearga Dany ca nu contribui la noua casuta lol.gif
Himere, ce musafir ai?
Vad ca e si Dana pe aici, deci e bine, nu ne da emotii
Pupici si o zi frumoasa!
daconst
Neatza,neatza!

Dar ce vorbarete ati fost aseara...la fix mi-a prins sa va citesc cit mi-am baut ceaiul. naughty.gif

Vad ca va plingeti toate de kg...hai ca ma spovedesc si eu ca poate mi-e mai usor.
Ieri mi-am refacut bagajul de spital si am avut proasta inspiratie sa probez camasile "moartea pasiunii" lol.gif ,cum le spunem noi la gravidute...ca le cumparasem acum 2 luni si ma gindeam sa n-am surprize de la atatea kg.
Am avut soc cind mi-am vazut picioarele in oglida...pentru ca eu de obicei pun pe fund,burta,dar picioarele mai arata cit de cit.Deci fetele in loc de picioare am 2 caltabosi indesati...oribili. doh.gif
Nu-mi venea sa cred in ce hal am ajuns.Asa ca de ieri adio dulce si incerc sa mananc mai disciplinat.Macar sa nu ma mai ingras,daca de slabit nu am sanse inca. sad.gif

Gata cu plansul de mila...ca eu sunt singura de vina,la citi munti de ciocolata am topit.

Deea,deja am 117-118cm la burta...asta daca te consoleaza. grin.gif

V-am vazut pozele si sunteti niste frumoase care stiti sa va mascati kg. wink1.gif
Macar mai reusiti,ca eu doar in pijamalele sotului arat rezonabil. )).gif
Pisik
CITAT(daconst @ 29-12-2006, 11:41 AM) *

Neatza,neatza!

Dar ce vorbarete ati fost aseara...la fix mi-a prins sa va citesc cit mi-am baut ceaiul. naughty.gif

Vad ca va plingeti toate de kg...hai ca ma spovedesc si eu ca poate mi-e mai usor.
Ieri mi-am refacut bagajul de spital si am avut proasta inspiratie sa probez camasile "moartea pasiunii" lol.gif ,cum le spunem noi la gravidute...ca le cumparasem acum 2 luni si ma gindeam sa n-am surprize de la atatea kg.
Am avut soc cind mi-am vazut picioarele in oglida...pentru ca eu de obicei pun pe fund,burta,dar picioarele mai arata cit de cit.Deci fetele in loc de picioare am 2 caltabosi indesati...oribili. doh.gif
Nu-mi venea sa cred in ce hal am ajuns.Asa ca de ieri adio dulce si incerc sa mananc mai disciplinat.Macar sa nu ma mai ingras,daca de slabit nu am sanse inca. sad.gif

Gata cu plansul de mila...ca eu sunt singura de vina,la citi munti de ciocolata am topit.

Deea,deja am 117-118cm la burta...asta daca te consoleaza. grin.gif

V-am vazut pozele si sunteti niste frumoase care stiti sa va mascati kg. wink1.gif
Macar mai reusiti,ca eu doar in pijamalele sotului arat rezonabil. )).gif

Hai ma Danutule ca exagerezi si ne superi.
Tu esti o frumoasa si sunt convinsa ca picioarele iti sunt frumoase, doar ca le vezi tu aiurea. Oricum, nu asta trebuie sa te preocupe, asa ca fugi si da la bebe Nutella ca acuma se supara si nu te lasa sa faci Revelionu tease.gif laugh.gif
nusarich
neata neuroni!

deea, noni, aratati foarte bine! deea, inchipuie-ti ca eu arat mult mai rau decat tine (acum) si nu am bb, asa ca... voi sunteti niste frumusele, nu aveti de ce va plange.

dana, in pijamalele sotului e cel mai bine, cu sau fara burtica... si las', ca in curand scapi de ea si o sa vezi minunatie de bb o sa ai, sa vezi atunci alergatura... dai jos si caltabosi, si colacei, si suncutze...

himere, da-i cu lamaie si miere (sau fursecuri, ce preferi...), poate iti trece pana in 2007, ar fi pacat sa stai cu batistele dupa tine de revelion... bai fierbinti cu sare grunjoasa, inhalatii cu ceai de plante, hai ca nu te invat eu acum... a, si daca tusesti, incalzeste sare grujnoasa, pune-o intr-un prosopel si aseaz-o pe piept, face minuni!
bubbles
`neata neuroni yahoo.gif azi cred ca plec iar acasa si mai vin abia dupa revelion.. biggrin.gif deci poate nu stau chiar singurica
nusarich
CITAT(bubbles @ 29-12-2006, 11:50 AM) *

`neata neuroni yahoo.gif azi cred ca plec iar acasa si mai vin abia dupa revelion.. biggrin.gif deci poate nu stau chiar singurica

distractie placuta de revelion! o sa-i ai si pe cutzu mic cu tine acolo?
Pisik

Bravo Bubbles, petrecere frumoasa la ai tai!

Nusa daca mai zici o data ca esti grasa, urata, etc. scot jordia si e vai de tine! Pai te-am vazut fata si arati f bine! Cred ca suntem cu toate duuuseeeee, de aiai ne-am adunat aicea laugh.gif tease.gif lol.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 29-12-2006, 11:54 AM) *

Nusa daca mai zici o data ca esti grasa, urata, etc. scot jordia si e vai de tine! Pai te-am vazut fata si arati f bine! Cred ca suntem cu toate duuuseeeee, de aiai ne-am adunat aicea laugh.gif tease.gif lol.gif

eh, pisik, nu m-ai vazut de ceva vreme... inchipuie-ti o pereche de pantaloni de calarie (din cei bufanti) si crede-ma ca nu incap in ei...
Pisik
Himere[b], am vazut ce ai scris la Sexy in jurnal despre profesori si am zis sa nu ii ocup fetei jurnalul si sa raspund aici, nu de alta, dar poate ne ajuta la casuta grin.gif
Sunt pe de o parte de acord cu ce spui, si asta se aplica mai ales la profii tineri, care nu se duc de placere in invatamant ci de nevoie, dar si la cei batrani care s-au acrit si sictirit de toti si toate.
Trebuie insa sa te si contrazic putin, pt ca bunica mea este inca profesoara, desi are 69 de ani si munceste de dimineata pana seara, face cate o serbare pe saptamana, chiar si mai multe (e profa de muzica si asigura toata "distractia" adica programele artistice, nu ca i-ar cere cineva, ci de placere), nu am vazut om care sa puna atata suflet. I-am zis eu, esti buna de pus in rama, nu se mai gaseste unu ca tine, speli onoarea invatamantului, care s-a umplut de lichele. Ea este atat de devotata si atat de credula, judeca atata dupa ea, incat nu poate nici sa creada ca exista profi care iau spaga, care nu fac ore cu copiii ca lumea, i se pare sacrilegiu.
Imi cer scuze ca poate v-am plictisit, dar am vrut sa stiti ca exista si profesori ca lumea (cat or mai exista saracii, ca astia tineri deja ii invadeaza si le iau orele), pt care conteaza copiii si cu ce raman ei (bunica mea face si ore de educatie cu ei, maniere, cultura, ii duce la teatru, la ateneu, la concerte, le aduce artisti la scoala, scriitori, muzicieni, etc,)

CITAT(nusarich @ 29-12-2006, 11:55 AM) *

CITAT(Pisik @ 29-12-2006, 11:54 AM) *

eh, pisik, nu m-ai vazut de ceva vreme... inchipuie-ti o pereche de pantaloni de calarie (din cei bufanti) si crede-ma ca nu incap in ei...

nu te cred tease.gif
himere2005
lol.gif lol.gif chiar ca suntem duse )).gif
pisik, vine la noi simbata sau duminica viitoare, sa vedem cand, verisoara mea, dar are handicap mintal de gradul 2. ei bine, fata asta care are 40 de ani aproape dar se comporta de 15-16 ani, poate nici atit. ei stau acum la tara, tatal ei nu o scoate nicaieri, decit vara la munca campului, mama ei tocmai a murit de Craciun sorry.gif ei bine,...vroiam sa-i fac o bucurie in primul we din noul an cum mi-au facut si altii mie de Craciun smile.gif
nici eu nu am foarte multi bani la dispozitie, ca altfel era....ma gandeam sa mergem la cumparaturi la billa si kaufland si sa gatim ceva impreuna poate si sa o scot si in oras la o pizza sau ceva, un suc...daca aveti alte idei...nu pot sa o iau undeva sa fie prea multa agitatie ca nu se simte in largul ei
bubbles
nusha binenteles ca va fi si piticu cu mine...abia ast sa il vad...
pisik in leg cu profesorii...eu cel putin cat am stat la scoala (ca a tb sa plecam incoace)ma duceam din placere ca bani nu luam decat 3 mil din care 2 mil se duceau pe naveta ... plus ca de cand ajungeam acasa nu faceam altceva decat proiecte didactice...nu mai aveam putere nici sa ma cert cu cineva...dar imi placea si iubeam copii aia...
Sexymom
Himere nu sti cata dreptate ai, iti scrisesem si la mine in jurnal.
Aseara am facut pulpe de pui la cuptor dupa o reteta spaniola cu fructe, legume, miere si soia, salata de ton, platou de branzeturi si platou de embutidos ( niste mezeluri uscate, foarte cautate pe aici).
Si zice profa : sa ne spuneti ce sa luam si noi pt. masa de Revelion, macar o sticla de vin ceva....la care eu ii spun ( stiind ca nu mi-a platit actele ca sa vina aici iar eu am cheltuit mult cu notari ) o intreb : dar banii pe invitatie i-ati lasat mamei acasa in Bucuresti? -s-a facut mov la fatza. Pai scuza-ma e vb de bani multi nu de 5, 10 euro. Se scuza si dispare in camera, revine cu 40 de euro si zice...nu am schimbat acum, sa va dau toti banii, dar maine schimb si vi dau pe toti.
L-am intrebat si pe sotul meu daca am procedat bine spunandu-i ca noi in Bucuresti am vb. CLAR ca actele costa bani si nu le fac pe gratis, iar ei au zis ca este foarte bine , ca asa si trebuie, sa plateasca ei invitatia si asigurarile pe timpul sederii la noi.Si uitasera de toate astea............nu se face asa ceva, parerea mea.

himere2005
am zis majoritatea, nu toti blum.gif stiu ca mai sunt si cazuri rare dar eu stiu multi care sunt asa. si tineri si batrini. de ex. invatatoarea mea din generala stia ca mama e asistenta medicala de laborator. tot timpul vroia sa-si faca analize, si nu numai la singe. mama ce sa zica, ca sa nu se puna rau cu ea...o ducea pe la cabinete in policlinica dar scotea ea bani din buzunare ca sa nu ramana obligata fata de medici sau asistenti smile.gif nu mai zic ca erau copilasi care aveau parinti avocati, notari, tot felul de oameni sus pusi si profita de toti ca sa nu dea bani pe servicii.
stiu ca sunt si prfesori care se implica si ii respect mult, dar sunt minoritari.
Sexymom
Sper sa nu supar pe nimeni cu ce am scris ref. la profesori, stiu ca sunt multe profesoare pe site pe care le iubesc, nu vreau sa inteleaga ca fac referiri sau aluzi ca nu e cazul.
Deci Bebeingeras, Andreea si care mai sunteti profesoare, vb strict de cazul meu iubitele give_rose.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 29-12-2006, 12:05 PM) *

lol.gif lol.gif chiar ca suntem duse )).gif
pisik, vine la noi simbata sau duminica viitoare, sa vedem cand, verisoara mea, dar are handicap mintal de gradul 2. ei bine, fata asta care are 40 de ani aproape dar se comporta de 15-16 ani, poate nici atit. ei stau acum la tara, tatal ei nu o scoate nicaieri, decit vara la munca campului, mama ei tocmai a murit de Craciun sorry.gif ei bine,...vroiam sa-i fac o bucurie in primul we din noul an cum mi-au facut si altii mie de Craciun smile.gif
nici eu nu am foarte multi bani la dispozitie, ca altfel era....ma gandeam sa mergem la cumparaturi la billa si kaufland si sa gatim ceva impreuna poate si sa o scot si in oras la o pizza sau ceva, un suc...daca aveti alte idei...nu pot sa o iau undeva sa fie prea multa agitatie ca nu se simte in largul ei

Of, Doamne, ce destin trist a avut fata asta sorry.gif
Cred ca te-ai gandit f bine, sa o duci sa vada si luminitele din oras, sa o scoti la o pizza, ceva bun ce nu papa mereu.
Ella79
Ma alatur si eu grupului de caltabosi. Tipa toti pantalonii pe mine, am facut burta si arat ca un ardei umplut. sorry.gif
Tulip, din 3 ianuarie ma alatur si eu la numarat, parca tu ziceai ca te apuci din 3, nu? Gata, e cazul sa ma cumintesc ca sunt deja obeza. Am pus pe mine 10 kg de asta vara.... doh.gif

Himere, eu ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa scoti fata la o pizza in oras sau poate la un film, daca e ceva sa ii placa.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 29-12-2006, 12:13 PM) *

Ma alatur si eu grupului de caltabosi. Tipa toti pantalonii pe mine, am facut burta si arat ca un ardei umplut. sorry.gif
Tulip, din 3 ianuarie ma alatur si eu la numarat, parca tu ziceai ca te apuci din 3, nu? Gata, e cazul sa ma cumintesc ca sunt deja obeza. Am pus pe mine 10 kg de asta vara.... doh.gif

Himere, eu ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa scoti fata la o pizza in oras sau poate la un film, daca e ceva sa ii placa.

Ella, te-am luat, eu am pus peste 12 doh.gif doh.gif blushing.gif

facem si noi haz de necaz, ce naiba sa facem?
Pisik
apropos de film, eu vroiam sa mergem azi la film si am constatat cu stupoare ca functioneaza cinematograful unui singur mall (din 3) si ala doar cu 4 sali (din vreo 10) si mi se pare o prostie, acuma, in vacanta...
o idee ar fi sa meregm si la patinoarm, am chef de ceva mai trasnit sa fac azi si sotu sta si motaie in pat si ma enerveaza pe mine
Sexymom
Abia astept sa ma intalnesc azi cu Maybelin, sotul meu ne-a luat crema de wischy, sucuri naturale de portocale, ananas, piersici, am cutii de boamboane, turoane si cate si mai cate....sa ne facem de cap cu fetita asta frumoasa. cheer.gif
daconst
Pup fetele dragute... pupic.gif dar mai bine ca nu-mi vede nimeni caltabosii. lol.gif

Spanioloaicele...abia astept pozele voastre.Cred c-o sa va simtiti super. naughty.gif

Sexy,nu stiu unde ai gasit musafirii astia...dar sper sa-i uiti dupa vizita asta,ca-i mai bine pentru tine. grin.gif

Himere,eu zic ca nu e buna ideea cu magazinele daca nu dispui de bani...adica decit sa va faceti sange rau,mai bine o plimbare in oras si o pizza undeva.

Sorana.multeumesc de felicitare...esti o draguta. pupic.gif
Eu.
'neatza yahoo.gif

sunt bucuroasa ca ieri am reusit sa termin unul dintre cele 9 proiecte pentru facultate doh.gif unul dintre cele mai imputite, bazat pe gramatica, unde eu sunt total pe dinafara blushing.gif
astazi facem cateva cumparaturi (vreau sa fac sarmalute si racituri, plus o prajitura de la Dr. Oetker, ca eu la copt nu ma bag sorry.gif ), sa imi cumpar in sfarsit lentile de contact si, daca imi termin o parte din proiect, sa ies la un suc cu prietena mea.

deea mad.gif sa nu te mai aud cu prostii cum ca esti grasa. eu stiu fff bine cum arati, te-am vazut acum catava vreme cand inca nu dadusesi atat de mult jos si, tii minte ca mi-am scos palaria in fata ta. fetelor, n-o credeti, ca nu e grasa cum spune! in plus, fatza, ochii - n-am cuvinte w00t.gif

noni
, esti tare-tare frumusica si tu give_rose.gif

nusarich mad.gif ce prostii vorbesti tu acolo? ia pune repede o poza cu tine sa vedem si noi cum stii tu sa exagerezi. sunt convinsa ca esti departe de ceea ce spui wink1.gif

sexy, may
, sa va simtiti excelent impreuna, sa faceti muuulte poze sa ne putem si noi clati ochii grin.gif

de pe 3 ianuarie reincep si eu numaratul, ca e jale blink.gif cine se mai alatura?
Sexymom
Si eu ma bag la slabit , din 1, 2 ianuarie, dar am sa incep cu cura de 13 zile, dupa care o sa incerc si un regim mai disociat un pic, macrobiotic.
Eufelicitari ca ai terminat proiesctul.
Daconst sa vezi faza de aseara. Zic musafirii ca vor sa vada si Barcelona dar ca e timpul scurt, asa ca s-au andit sa mai vina la ara inca 2 saptamani.
Am tacut malc. Si sotul meu la fel.
Deci se poate si mai rau de atat. sad.gif

S-au gandit sa mai vina si la vara, asta am vrut sa scriu sad.gif
daconst
Gigelu,cred ca toata gasca ti se alatura...la cite kg in plus s-au adunat.Eu sigur o sa incep si-o sa termin campania anti kg,la cit am de slabit. doh.gif
Deci fetele mai aveti o sansa de halit de Rev si apoi intram in carantina...sa nu mai aud de dulce si ingrasacioase pe aici ca fac urat. mad.gif lol.gif

CITAT(Sexymom @ 29-12-2006, 12:49 PM) *

Daconst sa vezi faza de aseara. Zic musafirii ca vor sa vada si Barcelona dar ca e timpul scurt, asa ca s-au andit sa mai vina la ara inca 2 saptamani.
Am tacut malc. Si sotul meu la fel.
Deci se poate si mai rau de atat. sad.gif

S-au gandit sa mai vina si la vara, asta am vrut sa scriu sad.gif

Aoleu,Sexy,asta e semn ca-i tii prea bine...eu as lua masuri in locul tau. naughty.gif
Eu inteleg vizita,dar stai o saptamana maxim si gata...iar in timpul asta incerci sa nu deranjezi prea mult sau sa faci omul sa-si schimbe programul si tabieturile pentru tine. mad.gif
Eu doar la neamuri sau familie as risca 2 saptamani...mai mult,sincer,nu. )).gif
Ca e pacat sa-ti strici relatia,parerea mea. wink1.gif
himere2005
dana, noi in magazine mergem sa cumparam de papa si ea saraca nu cere nimic...o s-o intreb de ce ii este pofta si asa imi rezolv si eu problema legata de cumparaturi si o sa avem si de mincare pe parcursul zilei...poate iau si bani de o crema sau cosmeticale...sa-i ofer cadou...lasa ca nici saraca lipita pamintului nu-s lol.gif pe mine faptul ca am ajutat pe altii in viata m-a multumit sufleteste si mi s-a intors inapoi sub o forma sau alta...am nascut usor, am reusit sa stau la casa mea si cit de cit s-o mobilez...poate nu e mare lucru, dar incet incet voi avea de toate smile.gif

v-am gasit pe voi wink1.gif
Sexymom
Am sa fac tot posibilul sa le fie cat mai bine si GATA. Nu mai imi trebuie altadata. Ssa vina doar mami si atat. Cel putin pana reusesc sa ma calmez si sa ma odihnesc.
Eu.
sexy, fa si tu pe nesimtita si incepe sa le spui cate una-alta asa, de la obraz. fetele stiu, am patit-o si eu azi-vara cu o "prietena" de care nu mai reuseam sa scap. nesimtita la maximum, nu aduna absolut nimic in urma ei, astepta sa fie servita si cu un pahar cu apa. de unde era vorba sa doarma o noapte/ saptamana la noi, ne-am trezit ca saptamanal statea cate 3-4 nopti. i-am facut o etajera in dulap sa isi poata aduce una-alta, dar crezi ca se sinchisea? nu avea niciodata pijamale, prosop, gel de dus, nimic-nimic. ba imi si cerea uneori sosete si chiloti blink.gif iar eu ajunsesem sa imi cumpar lenjerie intima tot la 2 saptamani, ca iti dai seama ca n-o mai purtam dupa ce o imbracase ea. wacko.gif am si acum 2 pulovare si o jacheta la ea, de la care mi-am luat gandul. i-am dat o gramada de haine pe care nu le mai purtam (dar aproape noi), bijou-uri, cosmetice,bani, stateam peste program la servici sa ii printez ei una-alta ca avea nevoie, etc. s-a suparat ingrozitor pe noi cand al meu a indraznit sa-i atraga atentia ca nu se face sa iti arunci tamponul in toaleta si sa o infunzi, sa fie el nevoit, barbat, sa ii scoata mizeria din wc wacko.gif de atunci s-a imputit treaba si s-a ajuns la o gramada de mizerii. ca sa realizez dupa ca mi-a si furat din casa, maruntisuri, dar nu se face: cercei, pahare, o fustita si cine mai stie ce. tot ea m-a injurat pe mail si m-a facut in toate felurile cum am indraznit sa o fac eu pe ea hoata )).gif asta e. uneori, cand esti bun, esti [*****]. mi-a zis ca sunt o comunista rigida, cand i-am atras atentia ca as prefera sa adune masa dupa ea lol.gif

daconst, ai tu kg in plus aici, dar eu una sunt convinsa ca in 6-8 luni o sa dai lectii la cel putin jumatate dintre noi wink1.gif
Deea
fetelor sunt racita cobza...ma dor toate, am nasul infundat si ma ustura ochii....ma feresc at pot de Alexia si ea mititica tot intinde mainile dupa mine sa-mi dea pusi....mi-e asa mila de ea... Aaaa...am uitat sa va spun ca a invatat sa dea pusi, mai mult ne baleste dar ce mai conteaza. Stie si sa sufle, cel mai des sufla in lingurita cu mancare si in bieberon, dupa ce ii dau sa manance am mancare si lapte peste tot, direct la dus ma opresc lol.gif

sa vedem ce-mi aduc aminte din ce am citit....ca parca mi-a luat raceala asta si mintile!

In primul rand multumesc pt. complimente, sunteti niste dragute; sper ca la intalnirile de peste cateva luni sa fim toate slabe asa cum ne dorim.

Pisik ...ce noroc pe cumnata ta ca nu e a mea...eu sunt mai sloboda la gura si nu pot sa ma abtin. In locul tau ii dadeam o felie de paine sa-si potoleasca foamea si sa nu-mi strice decoratiunile blum.gif

Himere, daca zici ca fata sta la tara eu zic sa o duci sa vada orasul, eventual daca mai sunt luminite sa iesiti mai pe seara si apoi ori sa faceti ceva bun impreuna cum ai zis si tu sau la o pizza.

Ella sa stapanesti sanatoasa masinuta, se vede din poze ca esti tare incantata de cadou. ...si eu tot Opel conduc (cand apuc ca e la comun smile.gif )...imi place tare mult yahoo.gif

Eu. felicitari pt. proiectul terminat, spor la restul! O sa le termini tu ca esti fata desteapta si descurcareata!

Sexy si May distractie placuta azi, asteptam poze multeeee!

Sexy...cum adica n-au timp sa vada Barcelona...mai stau inca 10 ZILE, ei ce vor sa invete fiecare straduta sin oras? devil.gif

May unde ai disparut? Te pregatesti? biggrin.gif

Bubbles petrecere frumoasa de Rev!
bubbles
fetele eu plec smile.gif si am intrat sa va urez un ann nou plin de fericire ,bucurii si impliniri
va pupic.gif pe toate...
ella si pisik...lasati acum kg ca ne apucam dupa rev mai serios de numarat puncte...nu.?ca si eu am pus vreo 2-3 kg inapoi si imi vine mereu sa plang blush.gif doh.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 29-12-2006, 01:02 PM) *

dana, noi in magazine mergem sa cumparam de papa si ea saraca nu cere nimic...o s-o intreb de ce ii este pofta si asa imi rezolv si eu problema legata de cumparaturi si o sa avem si de mincare pe parcursul zilei...poate iau si bani de o crema sau cosmeticale...sa-i ofer cadou...lasa ca nici saraca lipita pamintului nu-s lol.gif pe mine faptul ca am ajutat pe altii in viata m-a multumit sufleteste si mi s-a intors inapoi sub o forma sau alta...am nascut usor, am reusit sa stau la casa mea si cit de cit s-o mobilez...poate nu e mare lucru, dar incet incet voi avea de toate smile.gif

v-am gasit pe voi wink1.gif

Mey,eu iar inteleg stramb. doh.gif
Credeam ca vrei la magazine doar pentru ea...sa-i umpli ziua.
Daca e pentru cumparaturile uzuale,e ok sa mai vada si ea una alta.
Si de buget,tu ai zis singura ca-i limitat. grin.gif
Acum te descurci tu,eu mi-am spus doar parerea. wink1.gif
danyhoney
Neata si de la mine !!

Ma ia si pe mine raceala,am o tuse seaca,ma cam doare in gat,sunt moale ca o carpa .Si azi vroiam sa fac curat si sa calc....offf

Dana...mergi la spital in pijamalele lui Mihai si sa vezi ce uiti si de caltabosi si de toate grin.gif
Bubbles...distractie placuta de Rev .
Sexy...bey,ce musafiri ai si tu sad.gif
Himere...in legatura cu musafira ta ...as zice sa faci ceva care sa se adapteze varstei ei de comportare ( 15 ani ziceai ,nu ?

Si eu vreau sa incep sa numar de pe 3 ian.Cred ca o voi lua mai incet o saptamana,sa-mi intru in ritm , si apoi numarat strict.Eu am luat intr-un an 4 ,5kg ( anul trecut de Rev aveam 64,4 kg )....mai sigur voi vedea dupa Rev,sigur e ceva mai mult.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.