Himere[b], am vazut ce ai scris la Sexy in jurnal despre profesori si am zis sa nu ii ocup fetei jurnalul si sa raspund aici, nu de alta, dar poate ne ajuta la casuta
Sunt pe de o parte de acord cu ce spui, si asta se aplica mai ales la profii tineri, care nu se duc de placere in invatamant ci de nevoie, dar si la cei batrani care s-au acrit si sictirit de toti si toate.
Trebuie insa sa te si contrazic putin, pt ca bunica mea este inca profesoara, desi are 69 de ani si munceste de dimineata pana seara, face cate o serbare pe saptamana, chiar si mai multe (e profa de muzica si asigura toata "distractia" adica programele artistice, nu ca i-ar cere cineva, ci de placere), nu am vazut om care sa puna atata suflet. I-am zis eu, esti buna de pus in rama, nu se mai gaseste unu ca tine, speli onoarea invatamantului, care s-a umplut de lichele. Ea este atat de devotata si atat de credula, judeca atata dupa ea, incat nu poate nici sa creada ca exista profi care iau spaga, care nu fac ore cu copiii ca lumea, i se pare sacrilegiu.
Imi cer scuze ca poate v-am plictisit, dar am vrut sa stiti ca exista si profesori ca lumea (cat or mai exista saracii, ca astia tineri deja ii invadeaza si le iau orele), pt care conteaza copiii si cu ce raman ei (bunica mea face si ore de educatie cu ei, maniere, cultura, ii duce la teatru, la ateneu, la concerte, le aduce artisti la scoala, scriitori, muzicieni, etc,)
CITAT(nusarich @ 29-12-2006, 11:55 AM)

CITAT(Pisik @ 29-12-2006, 11:54 AM)

CITAT(bubbles @ 29-12-2006, 11:50 AM)

`neata neuroni

azi cred ca plec iar acasa si mai vin abia dupa revelion..

deci poate nu stau chiar singurica
Bravo Bubbles, petrecere frumoasa la ai tai!
Nusa daca mai zici o data ca esti grasa, urata, etc. scot jordia si e vai de tine! Pai te-am vazut fata si arati f bine! Cred ca suntem cu toate duuuseeeee, de aiai ne-am adunat aicea

eh,
pisik, nu m-ai vazut de ceva vreme... inchipuie-ti o pereche de pantaloni de calarie (din cei bufanti) si crede-ma ca nu incap in ei...
nu te cred