Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
dana, ai uitat ca fac din r..t bici si sa si plezneasca lol.gif la asta ma descurc si mai bine. am luat poseta de care-ti povesteam dar mi-e frica sa-ti arat poza ca daca nut-ti place daca am cosmaruri lol.gif
daconst
CITAT(Eu. @ 29-12-2006, 01:03 PM) *

daconst, ai tu kg in plus aici, dar eu una sunt convinsa ca in 6-8 luni o sa dai lectii la cel putin jumatate dintre noi wink1.gif [/color]

Doamne da sa-ti fie gura aurita ca pina acum aveam incredere in mine ca 10kg slabeam fara probleme,doar ca acum sunt mult mai multe si parca ma ia groaza. doh.gif
Sper sa ma alerge fi-miu si sa uit de nutella si dulciuri. lol.gif

Dany,as vrea eu in pijamalele sotului ca ma simt bine in ele...dar nu te lasa decit in camasile alea de noapte de care ti-am spus ca arata oribil. sorry.gif
Asta e,mai trecem si prin asta...

Fetele,cred ca e virus pe forum de ne plingem de raceala...parca simt si eu in gat ca ma tine ceva.Sper sa nu fie serios,ca nu am nevoie acum.

CITAT(himere2005 @ 29-12-2006, 01:11 PM) *

dana, ai uitat ca fac din r..t bici si sa si plezneasca lol.gif la asta ma descurc si mai bine. am luat poseta de care-ti povesteam dar mi-e frica sa-ti arat poza ca daca nut-ti place daca am cosmaruri lol.gif

Hai mey,ca daca nu-mi place tac...sau o spun mai delicat... lol.gif lol.gif
Anna
Neata fetelor!
Va pregatiti de revelion? naughty.gif

Nici eu nu sunt deloc diplomata, babuinul tot incearca sa imi zica sa nu mai fiu asa verde in fatza dar nu reusesc.

Eu. bine ca ai scapat de prietena aceea, tare urat sad.gif. Felicitari ca ai terminat proiectul.
Deea,Noni sunteti niste dragute. Si eu sunt racita si sper sa imi treaca pana de rev, dar ma tem ca nu sad.gif. Parca si o vad pe Alexia cum da pup hihihih....ce scumpi si inocenti sunt copilasii.
Asteptam si poze din spania )).gif Sexy poate ne pui vreo poza cu musafirul lol.gif
M-am uitat la toate pozele voastre de Craciun, sunt super si se vede veselia pe fatza voastra. blum.gif Nu mai conteaza micile incidente, bine ca per total a fost grozav.
Dany e super pulovarasul roz.
Pisik eu in locul tau ii spuneam clar ca vreau sa pozez ornamentele cand ajunge restu lumii si sa mai rabde. nu m-as fi abtinut sa nu tip la ea daca manca, si chiar daca nu se simtea, macar nu se atungea de platourile mele. devil.gif
Himere si eu zic ca ar fi ok sa o plimbi prin centru, daca mai sunt lumini, sa o duci la o pizza sau sa o intrebi daca ar vrea ceva anume.
Bubbles sa ai un revelion frumos
Ella e super masinutza si tu esti o dragutza.

Si eu ma apuc de numarat de pe 4 5 ,asa ca va rog sa va postati meniurile ca am cam uitat cred sa numar.
E careva care nu vrea sa numere? biggrin.gif yahoo.gif

V-am pupat hug.gif pupic.gif
dany
Lasa ,Dana ,nu mai e mult si ai scapat pupic.gif .In spital o sa-ti dea niste ciorapi ca din plasa (arata haios) ca sa-ti protejeze picioarele...ajuta la revenirea grosimii picioarelor dupa nastere.Asa ca de caltabosi scapi mai repede decat de kg hug.gif
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph
poseta, acum imi fac rugaciunea, v-ati prins )).gif e tot pentru un capricorn, cumnata mea de 38 de ani smile.gif ne-a invitat pe 1 pina la urma la ea, dar e nascuta pe 31 dec

verisoara e din galati, sta la tara de vreo 10 ani ca sa se poata intretina, ei pensionari, ea fara venit...in galati am aflat ca sta de vreo luna de zile la fratele ei si cred ca a vazut luminitele, cred ca cel mai bine o intreb ce a vazut si ce nu, apoi fac planul de bataie

eu sper ca pina la revelion sa-mi treaca raceala, o sa bag azi multe ceaiuri si fructe, mai imi aduce nanuta niste medicamente ca e farmacista ca de 31 sa fiu fresh, sper sa pot purta ce mi-am propus, daca nu, buna dispozitie sa fie
daconst
CITAT(himere2005 @ 29-12-2006, 01:27 PM) *

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph
poseta, acum imi fac rugaciunea, v-ati prins )).gif e tot pentru un capricorn, cumnata mea de 38 de ani smile.gif ne-a invitat pe 1 pina la urma la ea, dar e nascuta pe 31 dec

Hai mey,ca arata chiar bine...de ce exagerezi? )).gif
Serios,ca e deosebita si-i va place. wink1.gif
himere2005
e...bine ca-ti place...cit de cit...nici nu prea am avut foarte multe magazine de unde sa aleg, dar mi s-a parut draguta. cu 35 de lei ce sa-i iau altceva? blum.gif
dany
Si mie imi place poseta.....Stai linistita,Himere,ca se va bucura cumnata ta .

Fetele...eu de Rev nu voi gati nimic ( si asa nu suntem acasa ) dar am o intrebare : exista vreun obicei sa lasi ceva pe masa in noaptea de Rev ??? Stiu ca trebuie sa las lumini aprinse ( va fii bradul si piramidele de la geamuri ). De Paste se lasa papa,cozonac,vin ...pana se vine de la biserica...dar de Rev ??

daconst
Dany,eu nu prea le stiu pe astea...decit ca trebuie sa porti chiloti rosii. lol.gif
Si asta e baiul meu...ca nu ma mai incap. lol.gif
Poate gasesc unii la babuin care sa ma incapa doar la miezul noptii. naughty.gif

Ar mai fi multe pe care le-am auzit...sa te prinda anul cu bani in buzunare,sa mananci mazare,peste...sa fii incaltat. huh.gif
himere2005
bani in buzunare stiu si parca chiloti rosii )).gif si multi prieteni in jur. cum incepi anul asa va fi cam tot. eu nu stiu, ca de fiecare data plec cu bani in buzunare de acasa si se cheltuie pe drum si ramin cu putini in buzunare )).gif cred ca de data asta imi fac backup.ii pun sub fis sau in basca laugh.gif
Anna
superstitiii....eu anu trecut am stat acasa doar cu ai mei, am mancat si pe la 1 m-am culcat, am fost destul de nefericita si anu asta mi-a mers super
eu tin decat sa am chiloti rosii si bani
cica mai tb sa ai un pahar de sampanie in mana la 12 si sa ciocnesti si sa il pupi pe sot/prieten ca sa fii cu el si la anul
Pisik
Himere, imi place geanta, o sa se bucure cumnata
Eu am mai bagat ceva in stomacel, sa nu carecumva sa ma subnutresc roll2.gif
Stiti ca eu vroiam sa ma duc la nutritionist dupa sarbatori ca nu ma mai simteam in stare sa tin WW si nici sa slbesc peste 10 kile cate am fara ajutor profesionist, dar cand vad ca va animati toate si aveti planuri mari, parca parca ma anim si eu si ma gandesc ca poate voi reusi, fara sa mai dau bani la cineva. Ca la nutritionist mi-e teama ca imi da un regim prea greu...nu stiu, ma vad, ma mai gandesc, dar oricum voi imi veti fi de mare autor
daconst
CITAT(annaiss_derrian @ 29-12-2006, 01:42 PM) *

superstitiii....eu anu trecut am stat acasa doar cu ai mei, am mancat si pe la 1 m-am culcat, am fost destul de nefericita si anu asta mi-a mers super
cica mai tb sa ai un pahar de sampanie in mana la 12 si sa ciocnesti si sa il pupi pe sot/prieten ca sa fii cu el si la anul

Si daca faci fursecuri? naughty.gif
Asta faci tot anul? doh.gif lol.gif lol.gif
Vai ca numai la prostii imi sta capul... lol.gif
dany
Chilotei rosii mi-am cumparat deja blum.gif .De chestia cu banii stiu si eu...in fiecare an ,daca nu am eu bani in portofelul meu,iau jumatate din ce are Dirk si ...nu-i mai vede lol.gif .Glumesc! Ii dau inapoi ( daca e cazul) dar doar pe 2 ian.Chestia cu prietenii n-o stiam ...dar anul asta e rezolvata problema grin.gif .Mazare,peste ??? Asta nu stiam...Peste vom avea ( am luat 3 pesti mai marisori sa-i facem pe gratar...mazare,slabe sanse.Incaltata voi fii ca doar n-o sa stau afara desculta blum.gif

Dana...daca nu are Mihai chiloti rosii care sa te cuprinda...expediaza-l azi la cumparaturi lol.gif .Azi mai sunt magazinele deschise )).gif
Pisik
eu port chiloti rosii si unghii rosii la picioare in fiecare an, plec cu bani la mine (imi bag si in sutien cateva bancnote) si imi pun doprinte la 12 noaptea.
Mai e superstitie sa spargi un pahar, dar eu nu spargh ca deobicei nu-s acasa si nu am apuc sa sparg pahare la restaurant sau in vizita...
Anna
CITAT(daconst @ 29-12-2006, 01:44 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif ma indoiesc, ca daca ar fi asa 3 sferturi din populatia mascullina ar fi beata tot anul devil.gif
dany
CITAT(daconst @ 29-12-2006, 10:44 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Se vede clar ce-ti lipseste tie ,Dana lol.gif lol.gif
Anna
CITAT(Pisik @ 29-12-2006, 01:46 PM) *

eu port chiloti rosii si unghii rosii la picioare in fiecare an, plec cu bani la mine (imi bag si in sutien cateva bancnote) si imi pun doprinte la 12 noaptea.
Mai e superstitie sa spargi un pahar, dar eu nu spargh ca deobicei nu-s acasa si nu am apuc sa sparg pahare la restaurant sau in vizita...

da asa e pisik. sa pui dorinta exact atunci la 12 , si sa spargi ceva un pahar sau un borcan, noi arucam cu borcane de la balcon )).gif) mama m-a invatat lol.gif lol.gif pe bune. blum.gif
daconst
Ce tare esti,Annaiss... lol.gif lol.gif lol.gif

Dany,gasesc eu o fata de masa rosie cu care sa ma infasor lol.gif
ca nu ma risc sa-l las sa cumpere el ceva...cred ca-mi ia boxeri sa fie sigur ca imi incape si burtoiul. lol.gif
dany
Cu spartul paharelor ma abtin si eu ....Eu sarbatoresc de 2 ori Rev-ul ( si restul imi tin companie ) : la ora 0:00 ,ora Ro si,evident , la ora 0:00 ,ora Germaniei.Deci ar trebui sa spargem un numar dublu de pahare lol.gif
Anna
si ar mai fi o chestie cum ca trebuie ca primul invitat care iti intra in casa sa fie un barbat , ca el aduce noroc
(sper sa nu fie asta pentru alata sarbatoare si sa le incurc )).gif )
si sa nu duci gunoiul in ziua aia, ca iti arunci prosperitatea din casa
sa nu ai datorii ca o sa ai tot anul, dar sa ai datornici ca o sa primesti bani tot anul.
dany
CITAT(daconst @ 29-12-2006, 10:49 AM) *

ca nu ma risc sa-l las sa cumpere el ceva...cred ca-mi ia boxeri sa fie sigur ca imi incape si burtoiul. lol.gif

Iti trimit eu o fata de masa rosie....dar are model de Craciun pe ea si poate te gadila vreun bradut de pe ea pe undeva lol.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 29-12-2006, 10:51 AM) *

si ar mai fi o chestie cum ca trebuie ca primul invitat care iti intra in casa sa fie un barbat , ca el aduce noroc
(sper sa nu fie asta pentru alata sarbatoare si sa le incurc )).gif )
si sa nu duci gunoiul in ziua aia, ca iti arunci prosperitatea din casa
sa nu ai datorii ca o sa ai tot anul, dar sa ai datornici ca o sa primesti bani tot anul.

Da,asa se spune.Anna.Anul asta pe 1 ian am uitat si eu am fost cea care am intrat prima in casa....si anul a fost de r-----t.

Dar eu va intrebasem daca exista ceva in legatura cu lasatul mancarii sau bautura pe masa ???? Si am ajuns la altele lol.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 01:51 PM) *

Iti trimit eu o fata de masa rosie....dar are model de Craciun pe ea si poate te gadila vreun bradut de pe ea pe undeva lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

La fix,ca sa pot sa ma apuc de fursecuri... lol.gif

Vai Doamne,oare stie copilul asta ce mama nebuna va avea. doh.gif
dany
CITAT(daconst @ 29-12-2006, 10:55 AM) *

CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 01:51 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

La fix,ca sa pot sa ma apuc de fursecuri... lol.gif

Vai Doamne,oare stie copilul asta ce mama nebuna va avea. doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ce te faci daca si bb va fii la fel ca mama ,copil atomic cum ziceai tu ?????? Vai de capul lui Mihai lol.gif lol.gif lol.gif
Anna
eu nu stiu sa fie vreo supersitie cu lasatul mancarii pe masa eusa_think.gif de fapt nu stiu nimic nici despre vreo lumina aprinsa prin casa.
Si referitor la faza ca trebuie sa intre un barbat primul, e de preferat sa fie brunet, aduce si mai mult noroc. grin.gif
ASa ca o sa il las pe babuin sa intre numai el primu )).gif sa zica lumea ce prost crescut e ca nu ma lasa pe mine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 29-12-2006, 10:57 AM) *

eu nu stiu sa fie vreo supersitie cu lasatul mancarii pe masa eusa_think.gif de fapt nu stiu nimic nici despre vreo lumina aprinsa prin casa.
Si referitor la faza ca trebuie sa intre un barbat primul, e de preferat sa fie brunet, aduce si mai mult noroc. grin.gif
ASa ca o sa il las pe babuin sa intre numai el primu )).gif sa zica lumea ce prost crescut e ca nu ma lasa pe mine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dar saten mai inchis nu merge ,Anna ?? ca nu am chef sa ma apuc sa caut bruneti prin oras la ora aia lol.gif lol.gif .As gasi destui ca avem multi negrii in oras ( mai brunet de atat nu exista)dar poate sunt si ei obositi ,etc. lol.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 02:00 PM) *

Dar saten mai inchis nu merge ,Anna ?? ca nu am chef sa ma apuc sa caut bruneti prin oras la ora aia lol.gif lol.gif .As gasi destui ca avem multi negrii in oras ( mai brunet de atat nu exista)dar poate sunt si ei obositi ,etc. lol.gif

lol.gif lol.gif mor de ras mai Dany Honey
Super ca ai negri pe acolo, eu zic sa iei unul musai ca stii ce se zice despre ei naughty.gif naughty.gif
Ii trimiti si Danei unul si are doua intr-unul si noroc si fursecuri yahoo.gif tease.gif

Ps sper sa nu va suparati ca stiti ca zic la misto si glumeam, nu va indemn la inselat sotzii wink1.gif
himere2005
lol.gif lol.gif ce se umplu paginile cind e vorba de fursecuri si de negri mititei cu clopotei maricei lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Dar de unde stii tu ca sunt clopoteii maricei,Himere ? lol.gif lol.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 29-12-2006, 11:04 AM) *

CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 02:00 PM) *

lol.gif lol.gif mor de ras mai Dany Honey
Super ca ai negri pe acolo, eu zic sa iei unul musai ca stii ce se zice despre ei naughty.gif naughty.gif
Ii trimiti si Danei unul si are doua intr-unul si noroc si fursecuri yahoo.gif tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif cam mare noroc are Dana anul asta ... 2 in 1 la toate lol.gif lol.gif
irinush
Buna fetelor, ce atmosfera festiva, tocmai potrivita pt sfarsitul de an!

Deea, Noni, tarea rau imi pare ca nu am putut sa ajung si eu la intalnire! Sunteti niste frumoase!

Ella, faina tare masina, sa o conduci fara evenimente neplacute!

Sexy, esti tare de tot, eu in locul tau ii dadeam de mult afara pe musafirii tai ... abia astept sa vad pozele cu May, sa va distrati!

Nu stiu daca am uitat pe cineva, daca da, iertati-ma va rog, ca nu ma simt prea bine, sunt in acea perioada a lunii, abia de azi se pare, cu o intarziere destul de mare, de m-am speriat, am crezut ca iar sunt 2in1 ca Dana )).gif ... dar acum ma doare spatele si burta asa de tare de nu mai pot si trebuie sa scot si copilul un pic afara si nu prea ma simt in stare.

va pup pe toate si inca nu va urez nimic, ca sigur mai intru si maine si poimaine!
himere2005
din filme documentare de la Animal Planet lol.gif lol.gif acolo se prezinta toate animalutele pamintului lol.gif lol.gif
Pisik
fetele, sa va luati de mana cu babuinul meu la pofta de fursecuri ca aseara a cam sarit pe mine blush.gif wub.gif

sanatate multa Irinush!
himere2005
a cam sau a sarit? ce ascunzi Pisik? ti-a facut o figura de aikido? lol.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 29-12-2006, 11:14 AM) *

din filme documentare de la Animal Planet lol.gif lol.gif acolo se prezinta toate animalutele pamintului lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Pisik
mai fetele, da chiar ca ne-am pus pe rteaba, noi chiar vrem casutza noua de an nou, nu gluma, ca vad ca muncim din greu

CITAT(himere2005 @ 29-12-2006, 02:16 PM) *

a cam sau a sarit? ce ascunzi Pisik? ti-a facut o figura de aikido? lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif e, nici chiar, dar era tare...pofticios blushing.gif si a fost asa, pasional...cred ca mi se trage de la sani, ca meeu ii deoache ca ce frumosi s-au facut grin.gif macar atata sa am si eu de pe urma funfului urias doh.gif
O sa va las un pic ca plecam putin, sper sa nu imi dati milioane de pagini de citit diseara
dany
CITAT(Pisik @ 29-12-2006, 11:16 AM) *

mai fetele, da chiar ca ne-am pus pe rteaba, noi chiar vrem casutza noua de an nou, nu gluma, ca vad ca muncim din greu

Pai n-am zis noi ca vrem casuta noua,aerisita ,fara miros de cozonaci & co ??? facem si noi ce putem ...

Muncim,cladim cu drag si spor .....zii Himere mai departe,poeto blum.gif
Anna
nu o pune pe Himere sa faca poezie ca stim noi ce zice ea biggrin.gif ca se uita cam mult pe Discovery lol.gif
Cica Pisik pleca lol.gif la facut fursecuri grin.gif Nu ne mai pacali!!! Ca prea te-a apucat subit plecatul biggrin.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 29-12-2006, 11:20 AM) *

nu o pune pe Himere sa faca poezie ca stim noi ce zice ea biggrin.gif ca se uita cam mult pe Discovery lol.gif
Cica Pisik pleca lol.gif la facut fursecuri grin.gif Nu ne mai pacali!!! Ca prea tea apucat subit plecatul biggrin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif O lasam de data asta,Anna ca ne mai trebuie 24 de pagini lol.gif lol.gif

Pisik,mama,ieri seara fursecuri,acum iar fursecuri...vezi ca-i faci pofta Danei si vine bb inainte de Revelion si ti-o iei dupa ceafa de la ea lol.gif
Pisik
hai ma ca nu fac fursecuri ca sunt socrii acasa si avem treaba chiar sa plecam
dar asa suntem de lalaiti, ca ne-am trezit la 10 si tot in pijama suntem si nu am facut nimica,. macar de faceam fursecuri
dany
Plec la...cumparaturi. lol.gif
Anna
naughty.gif Pai da, si facem orice pentru binele noii casutze nu? naughty.gif
Eu am dat idei, dar daca tu DAny zici ca nu vrei sa te duci sa cauti negrii cry.gif crying.gif.....io ce sa mai fac sad.gif

Cred ca Himere compune acum, sa vezi cand o scoate ea 4 pagini de poezie, ca doar trebuie sa fie Maaare naughty.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Pisik @ 29-12-2006, 02:26 PM) *

hai ma ca nu fac fursecuri ca sunt socrii acasa si avem treaba chiar sa plecam
dar asa suntem de lalaiti, ca ne-am trezit la 10 si tot in pijama suntem si nu am facut nimica,. macar de faceam fursecuri

deci imi dai dreptate pana la urma blum.gif blum.gif

CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 02:27 PM) *

Plec la...cumparaturi. lol.gif

si tu brutus??? tease.gif
Pisik
sa ne spui cum au fost cumparaturile Dany biggrin.gif
himere2005
ia abstinenta pina la anul nou lol.gif ca dupa poate sa nasca danutela, atunci sa vedeti pasiune...
cu poezia o las mai pe la inceputul anului, trebuie sa nascocesc ceva sa nu-mi lincezeasca mintea grin.gif
himere2005
Tulip, mai ai cumva linkul cu muffinsurile alea cu cascaval? si poate imi spui ce anume ce marca ai bagat in ele, daca nu te superi ca eu cind am vrut sa fac checul aperitiv cred ca am dat-o in bara de la ingrediente, cred ca erau prea grase de a iesit coca cruda ca nu imi explic. chiar as vrea sa-mi iasa sa fac si eu si altceva pentru dan decit mincare gatita, sa mai diversificam putin smile.gif .De ex. eu am pus salam de vara de la campofrio, dar cred ca era prea gras...
Tulip
salutare!!!!

mai,iar vorbiti de fursecuri?imi faceti pofta blum.gif blum.gif blum.gif

Himere
,e f. faina poseta...... wink1.gif Nu mai am lincul respectic,si nici nu stiu ce cascaval am bagat....ramasita din frigider wink1.gif
himere2005
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11603
am gasit eu ceva, dar parca vad ca iar nu imi iese coca. cred ca miine ajung pe la cumparaturi si o sa fac asa ceva, daca nu iese, nu iese...ori ca la chec am pus eu multe ingrediente sa fie bun si tocmai din auza asta nu a crescut si a iesit crud blink.gif ?
Tulip
Himere,eu am bagat sunca,masline si cascaval la nimereala....dupa ochi.......nu stiu ce sa zic...hmmmmm
himere2005
ce-am gasit fetelor...numai imagini cu bunataturi, care mai degraba mai ingrasacioase
sa se uite numai cine vrea, adica cine e masochist )).gif
http://home-and-garden.webshots.com/photo/...047105426wVeAFB
himere2005
ce-i cu linistea asta pe aici ca acum se intorc fetele de la cumparaturi si nu au ce sa citeasca grin.gif
Tulip
si eu m-am asezat cu o cafeluta,dar nu prea am ce citi sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.