Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
danyhoney
Tulip..... pupic.gif asa ma stii tu pe mine ??? sad.gif

Auuuuu,cica spanioloaicele numara puncte ...cu bere si praji lol.gif lol.gif .Ce frumusele sunteti amandoua !!!!!!!
Deea
Ce sunt microbii?
>Microbii sunt niste gāndacei mici de tot care sunt ascunsi pe la aprozar. Ei vAd ca ai cumparat cartofi, sare pe cartofi si daca nu-I speli pe cartofi, tu mori. (7 ani)
>
>De ce īsi fac oamenii cadouri?
>Oamenii īsi fac cadouri ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)
>
>De ce da dirijorul din māini cu un bat cānd dirijeaza?
>Dirijorul are un bat īn māna, ca e urāt sa arate cu degetul, ca sa vada aia care cānta cum merge simfonia. (10 ani)
>
>De ce gaina nu zboara ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari pentru ca-i e frica sa nu scape oul cānd īi vine ca sa-l faca. (10ani)
>
>Ce este sufletul?
>Sufletul e atunci cānd īti pune mama prajituri pe farfurie si īi lasi prajituri si lu' ala mic. (8 ani)
>
>Ce este tristetea?
>Tristetea īnseamna cānd un om vine la altul si bea mult. (7ani)
>
>Ce este respectul?
>Respect e atunci cānd te scoli de pe scaun ca sa stea babele jos.(9 ani)
>
>Ce īnseamna cuvāntul "modern"?
>Modern e atunci cānd vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani.(7 ani)
>
>Daca pamāntul este rotund, cum de nu cadem de pe el?
>El este rotund, dar noi nu mergem acolo unde se face el rotund.(7 ani)
>
>De ce se īnvārteste pamāntul?
>Pamāntul se īnvārteste ca sa aiba toate tarile pamānt.. El cānd se invārte da pamānt la toate tarile. (7 ani)
>
>Ce este acela un secret?
>1. Secretul este atunci cānd nu trebuie sa stie militia. (6ani)
>2. Secretul este un om, care-i spune secretar de partid. (6ani)
>
>Ce īnseamna a zāmbi?
>A zāmbi e atunci cānd niste oameni rād cu gura īnchisa ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)
>
>Ce sunt somnambulii?
>Somnambulii au o boala care nu-i lasa sa cada de pe acoperis.Microbii astia le da echilibru. Cānd somnambulii vin īntr-o parte, microbii vin īn cealalta parte, si asa mereu.(13 ani)
>
>La ce foloseste steagul?
>Steagul foloseste ca atunci cānd veneau turcii peste noi, ei nu stiau peste ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau. (7 ani)
>
>Ce este ministrul?
>1. Ministru e un om care sta pe scaun si le spune la altii sa faca cerere. (7 ani)
>2. Ministru e un om care a īnvatat zece clase si dupa care s-a dus la serviciul de ministri. (8 ani)
>
>Ce sunt taranii?
>1. Taranii sunt niste oameni saraci care nu au ce sa manānce Si vorbesc pe alta limba, pe taraneste. (8 ani)
>2. [*****] īnseamna un om care vrea sa-si faca buletin de Bucuresti.(8 ani)
>
>Ce este igiena?
>Igiena este atunci cānd vin neamurile si vede ce curat e īn casa.(7 ani)
>
himere2005
si ce slabute blum.gif
Pisik
Oau, ce fete frumoase!!!! Si cuminti din cate aud, auzi tu puncte...oare ciocolata aia de am devorat-o acuma cate pcte avea? blush.gif

Ella, vezi nu carecumva sa faci cum am patit noi cu o vecina, tu ai face-o neintentionat, ea a facut-o special, dar vezi sa nu fie acelasi caz: noi parcam de ani buni pe un loc, de cand fetita asta nici nu visase carnet, s-apai masina; si isi ia ea carnet, apoi masina si cat a fost sotul plecat in germania a lasat-o sa parcheze pe locul nostru, dar cand s-a intors a inceput sa o roage sa nu mai parcheze acolo; ea a inceput cu injurii, cu insulte, pana intr-o seara cand ne-a batut la usa la 12 noaptea fluturand o hartie, ca ea a cumparat locul de la primarie si ca sa nu mai parcam pe locul ei; mi s-a parut o dovada de nesimtire crasa, dupa ce ani de zile acel loc era stiut al nostru; sotul a vrut sa il cumpere, dar nu a primit semnatura de la administratora care a zis ca nu da la nimeni si apoi i-a dat ei

Noi am plecat la film, vedem ala de desene cu pinguini. Ne auzim mai pe seara sau maine. Eu mkaine cred ca stau acasa si va ajut la constructie, doar doar om capata WW nou
himere2005
ma bucur tare ptr voi, se vede ca sunteti fericite ...sexy...sa nu uiti de musafiri )).gif
Deea
Sexy, May...dragute foc....vad, vad ca numarati puncte....la cate sute ati ajuns??? lol.gif

pupic.gif

asteptam povestiri pe larg... biggrin.gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 29-12-2006, 06:46 PM) *

si ce slabute blum.gif

Si ce decolteuuuuuuuuuuuu lol.gif
Sexymom
Si ne mai facem frumusele si grasunele blum.gif Imagine
Deea
CITAT(Pisik @ 29-12-2006, 09:47 PM) *

Oau, ce fete frumoase!!!! Si cuminti din cate aud, auzi tu puncte...oare ciocolata aia de am devorat-o acuma cate pcte avea? blush.gif
Noi am plecat la film, vedem ala de desene cu pinguini. Ne auzim mai pe seara sau maine. Eu mkaine cred ca stau acasa si va ajut la constructie, doar doar om capata WW nou

cam 11-12 puncte Pisicut biggrin.gif

super dragut filmul!!! o sa va distrati de numa'! hug.gif

[quote name='Sexymom' post='37862' date='29-12-2006, 09:49 PM']
Si ne mai facem frumusele si grasunele blum.gif

May iti sta tare bine cu copii pe langa tine....ii asteptam si pe ai tai! pupic.gif
Sexymom
Chiar ma doare in pix acum de musafiri, acum suntem la crema de wischy si la berica, pana vin astia ii vad mai buni si mai frumosi. O sa ma rog de ei sa mai stea o tura lol.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 29-12-2006, 09:50 PM) *

cam 11-12 puncte Pisicut biggrin.gif

of, stiam, speram ca s-au mai diminuat laugh.gif ; e, lasa, noi sa fim sanatosi ca in ian suntem pe cai; si tu tot 10 mai ai, facem clubul zeciuistelor grin.gif
danyhoney
Pisik....sa ne spui daca ti-a placut filmul !!! Mie mi-a placut la nebunie ,l-am vazut impreuna cu nepotelele mele

CITAT(Sexymom @ 29-12-2006, 06:50 PM) *

Chiar ma doare in pix acum de musafiri, acum suntem la crema de wischy si la berica, pana vin astia ii vad mai buni si mai frumosi. O sa ma rog de ei sa mai stea o tura lol.gif

Asa,sexy !!!! Bravo !!!! Distrati-va si atat.Musafirii sa nu va deranjeze ca atata le trebuie.May...am tot vrut sa-ti spun :semeni tare bine cu "Creata" care a jucat in " Lacrimi de iubire ",nu-mi vine acum in minte cum o cheama.
ALICE
Eu maine plec pana in 1 ianuarie sa-mi petrec revelionul cu fostii mei colegi de liceu,asa ca,va doresc tot ce-i mai bun,multa sanatate,kg mai putine,si an nou fericit.
Tulip
Alice,la multi ani si tie! pupic.gif

Mai,fetelor din spania,ce frumoase sunteti! give_rose.gif
daconst
Wow spanioloaicelor ce sexoase sunteti!!!! cheer.gif
Tare bine va merge...se vede pe voi.
Distractie faina si ma bucur ca v-ati gasit. pupic.gif

Ramona,Alice,An Nou fericit si La multi ani! floare.gif

Alice,pozele tale nu s-ai mai vazut ca nu le-ai facut public.Ai rezolvat problema? naughty.gif
Sexymom
Uite aicilisea distractie nu ca voi... lol.gif
Imagine
sa mai ziceti de Mey ca e fata cuminte naughty.gif
Tulip
May,ce faci acolo???Cum ajungi acasa???? blum.gif blum.gif
himere2005
sexy, daca mai postati bunataturi venim si noi si va facem paguba, nu fetelor? wink1.gif )).gif )).gif
danyhoney
Alice...UN AN NOU FERICIT si tie si sa ne vedem cu bine in 2007 !!!

MAYYYYYYYY,ce faci acolo ??????? Ne faci de ras ,mama...bei alcool ????? Vezi,Deea ,cine e cu mahmureala ? lol.gif lol.gif lol.gif .Ce ma bucur ca va distrati....ziceati si voi mai devreme veneam si noi ,nemtoaicele ,acolo lol.gif
Sexymom
Si ce spuneti de poza asta????
Imagine
danyhoney
Ia ,fa bine,May si scrie-ne ceva...sa vedem daca mai gasesti tastele lol.gif

CITAT(Sexymom @ 29-12-2006, 07:27 PM) *

Si ce spuneti de poza asta????
Imagine

Hmmmmmm...ce sa spun ? May arata inca bine ...tu parca te uiti deja cam crucis lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
dany, noi si cu monic mai lipseam, si danuta dupa ce devine 2 in 2 )).gif cine se mai baga la o berica...uitasem de tulip )).gif
danyhoney
Acum ,la modul serios : ma bucur ca v-ati gasit,ca va intelegeti bine ,sper sa va intalniti cat mai des de acum incolo si ...sexy,sper ca vei intra mai des pe la noi . pupic.gif pentru voi 2

CITAT(himere2005 @ 29-12-2006, 07:30 PM) *

dany, noi si cu monic mai lipseam, si danuta dupa ce devine 2 in 2 )).gif cine se mai baga la o berica...uitasem de tulip )).gif

Aoleuuuu,Himere...pai daca mergeam si noi ...falimenta saraca sexy lol.gif Chiar ca nu-i mai trebuiau musafiri ctoata viata lol.gif lol.gif
Eu.

lol.gif lol.gif fetelor, nu sunteti normale lol.gif a venit babuinul tot o fuga la mine sa vada daca am patit ceva, asa de tare radeam lol.gif printre hohote i-am balbait ceva legat de chiloti rosii, alcool si fursecuri.....s-a uitat la mine crucis si a tulit-o discret, complet confuz )).gif

eu tocmai m-am intors din oras, am fost la suc cu prietena mea intr-un bar simpatic, de care eu una nici nu auzisem: Bucurestii de altadata.

CITAT(Ella79 @ 29-12-2006, 05:22 PM) *

Pisik, lasa ca din 3 ianuarie ne apucam de numarat. Noi avem amandoua de dat jos peste 10 kg, asa ca o sa ne tinem companie una la alta.

ma alatur clubului de "musai -10" sad.gif

spanioloaicelor , vad ca e distractie maxima la voi cheer.gif bravo, asa va sta bine. May, arati beton w00t.gif esti super sexoasa wink1.gif
sexy, de tine nu mai zic nimic; din poze nu ti-as da mai mult de 25-27 de ani. tine-o tot asa pupic.gif
Tulip
hai ca vin si eu urgent......la o bere cu fetele mele preferate oricand wink1.gif
himere2005
si pe anca veselie si pe miha le uitasem...ai nevoie de ceva provizii sexy daca venim o parte dintre noi grin.gif
danyhoney
CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 07:36 PM) *

hai ca vin si eu urgent......la o bere cu fetele mele preferate oricand wink1.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Tulip e cu noi,Tulip e cu noi !!!! lol.gif lol.gif

CITAT(Eu. @ 29-12-2006, 07:35 PM) *

[color=#660000]
lol.gif lol.gif fetelor, nu sunteti normale lol.gif a venit babuinul tot o fuga la mine sa vada daca am patit ceva, asa de tare radeam lol.gif printre hohote i-am balbait ceva legat de chiloti rosii, alcool si fursecuri.....s-a uitat la mine crucis si a tulit-o discret, complet confuz )).gif

pai...ar trebui sa-i arati live ce spunem noi pe aici,ca sa inteleaga saracul babuin lol.gif lol.gif .Cred ca esti singura care nu a facut fursecuri ...sau ai tacut si ai facut ? lol.gif
nusarich
alice, La Multi Ani! si distractie placuta cu colegii!

spanioloaicele sunt cam "triste" (deea stie ce spun, cu alcoalele >Ce este tristetea?
>Tristetea īnseamna cānd un om vine la altul si bea mult. (7ani) )
bag sama s-au intalnit sa ne faca noua in ciuda, si frumoase si sexoase...
danyhoney
Opaaa,scrie May lol.gif lol.gif ...sa ne arate ca mai gaseste tastele lol.gif
Tulip
May scrie de 8 minute.......haccccc......haccccccccccc drinks.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif tot nu le gaseste lol.gif lol.gif
Eu.
CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 10:39 PM) *

pai...ar trebui sa-i arati live ce spunem noi pe aici,ca sa inteleaga saracul babuin lol.gif lol.gif .Cred ca esti singura care nu a facut fursecuri ...sau ai tacut si ai facut ? lol.gif

ce sa-i mai explic live, ca de cand s-a intors(dupa 10 zile de absenta), am copt la fursecuri de acum dumneaei e stafidita si necesita reparatii capitale blushing.gif ca sa nu mai zic ca babuinul se barbierise complet (stie Monic la ce ma refer naughty.gif ) lol.gif
dar secret.gif da? blush.gif
danyhoney
CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 07:43 PM) *

May scrie de 8 minute.......haccccc......haccccccccccc drinks.gif

Ii trebuie timp....cred ca o ajuta fetele lui Sexy ....ca nici sexy nu mai e in stare lol.gif lol.gif
May
Subsemnata la raport haaaaccccc pardon lol.gif buei femeia asta nu e normala buei lol.gif mi-a dat sa beau si sa mananc.... cred ca o sa ma violeze daca nu vine babuinul ei in curand lol.gif ma duc sa mai beau putin lol.gif voua nu vii se pare ca rand prea mult ? lol.gif
Imagine
danyhoney
CITAT(Eu. @ 29-12-2006, 07:44 PM) *

CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 10:39 PM) *

ce sa-i mai explic live, ca de cand s-a intors(dupa 10 zile de absenta), am copt la fursecuri de acum dumneaei e stafidita si necesita reparatii capitale blushing.gif ca sa nu mai zic ca babuinul se barbierise complet (stie Monic la ce ma refer naughty.gif ) lol.gif
dar secret.gif da? blush.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Alta nebuna printre noi !!!!! lol.gif lol.gif

Ce atmosfera misto avem aici !!!!!! Nu-mi mai aduc aminte daca si anul trecut a fost la fel.... eusa_think.gif eusa_think.gif

CITAT(Maybeline @ 29-12-2006, 07:44 PM) *

Subsemnata la raport haaaaccccc pardon lol.gif buei femeia asta nu e normala buei lol.gif mi-a dat sa beau si sa mananc.... cred ca o sa ma violeze daca nu vine babuinul ei in curand lol.gif ma duc sa mai beau putin lol.gif voua nu vii se pare ca rand prea mult ? lol.gif
Imagine

Ca ..ce faci,May ??? "rand prea mult " lol.gif lol.gif lol.gif
Ca sexy nu e normala ne-am dat seama mai demult ,stai linistita lol.gif Dar nici cu tine nu ne e rusine .Ii arati cum sunt WW-istele lol.gif
Eu.
pey, bre, dany, tu ai impresia ca e vreuna normala pe aici? cred ca WW-ul asta ne-a stricat pe toate de cap lol.gif lol.gif eu mi-s mai timida, da' aia nu inseamna ca n-am si eu idei cretze naughty.gif da' mai greu cu spusul
May
Imagine
danyhoney
Gigelu....ma recunosc in ce scrii tu acolo.Nici eu nu prea spun ( dar fac wink1.gif ).Mda....cred ca ar trebui sa trimitem un mail celui/celei care a inventat WW sa-i multumim ca ne-a adunat pupic.gif
May
Dam foc ñla casaImagine
Tulip
am uitat sa va zic azi mi-am cumparat chilotei rosii special pt. data de 31 tease.gif tease.gif tease.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 29-12-2006, 07:48 PM) *

Imagine

Asta era raspunsul la intrebarea mea sau...ai uitat deja ca ai mai postat poza asta ??? lol.gif lol.gif

CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 07:51 PM) *

am uitat sa va zic azi mi-am cumparat chilotei rosii special pt. data de 31 tease.gif tease.gif tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Alta !!!!! lol.gif :lol:Mana sus cine nu are chilotei rosii !!! lol.gif 2 in 1 are fata de masa,se accepta . lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 29-12-2006, 08:51 PM) *

Dam foc ñla casaImagine

mey,voi sperati ca vin si niste pompieri frumosi acolo? blum.gif blum.gif blum.gif
Eu.
fetelor, va multumesc ca mi-ati inveselit seara si ati readus aroma de fursecuri in casa mea astazi lol.gif naughty.gif
eu va las, ca am un babuin care nu stie ce i se pregateste blum.gif

o seara minunata tuturor give_rose.gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 10:51 PM) *

si eu, si eu... si i-am luat si babuinului boxeri (tot rosii), ce, numai eu?
danyhoney
CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 07:52 PM) *

CITAT(Maybeline @ 29-12-2006, 08:51 PM) *

Dam foc ñla casaImagine

mey,voi sperati ca vin si niste pompieri frumosi acolo? blum.gif blum.gif blum.gif

Parca preotul arata ca un pompier ,nu ???? lol.gif lol.gif Hmmmmmmm
May
Am uitat fata dupa atata bere si altele, vezi ca sunt io Sexy cu userul lui MayImagine
Sa vedem daca va mai luati de mine, am si pulover nou si fatza serioasa, cum sunt eu de obicei
danyhoney
CITAT(Eu. @ 29-12-2006, 07:53 PM) *

fetelor, va multumesc ca mi-ati inveselit seara si ati readus aroma de fursecuri in casa mea astazi lol.gif naughty.gif
eu va las, ca am un babuin care nu stie ce i se pregateste blum.gif

o seara minunata tuturor give_rose.gif

Ce i se pregateste ??? iar fursecuri ???? Nu ziceai ca e stafidita,etc ?????Hmmmmm

CITAT(nusarich @ 29-12-2006, 07:53 PM) *

CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 10:51 PM) *

si eu, si eu... si i-am luat si babuinului boxeri (tot rosii), ce, numai eu?

lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
lol.gif Sexy,se vede pe poza cat te concentrezi sa nu te uiti cuicis lol.gif lol.gif lol.gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 10:56 PM) *

lol.gif Sexy,se vede pe poza cat te concentrezi sa nu te uiti cuicis lol.gif lol.gif lol.gif

credeam ca numai mie mi se pare... lol.gif lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 29-12-2006, 07:54 PM) *

Am uitat fata dupa atata bere si altele, vezi ca sunt io Sexy cu userul lui MayImagine
Sa vedem daca va mai luati de mine, am si pulover nou si fatza serioasa, cum sunt eu de obicei

Tu,serioasa ????? lol.gif lol.gif lol.gif Sa ne zica May..ca ea ne spune adevarul blum.gif .Nu-ti sta bine serioasa sad.gif sad.gif .RAZI ca viata e frumoasa !!!! Apropo....care e numele tau ,de fapt ? Daca tot te-ai dat la fata noastra( uite cum stai in spatele ei pe canapea lol.gif ) ,avem dreptul sa stim ,am dreptate fetelor ????????????

PS.Iti sta bine in pulover, e o culoare prietenoasa . pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.