Oau, ce fete frumoase!!!! Si cuminti din cate aud, auzi tu puncte...oare ciocolata aia de am devorat-o acuma cate pcte avea?
Ella, vezi nu carecumva sa faci cum am patit noi cu o vecina, tu ai face-o neintentionat, ea a facut-o special, dar vezi sa nu fie acelasi caz: noi parcam de ani buni pe un loc, de cand fetita asta nici nu visase carnet, s-apai masina; si isi ia ea carnet, apoi masina si cat a fost sotul plecat in germania a lasat-o sa parcheze pe locul nostru, dar cand s-a intors a inceput sa o roage sa nu mai parcheze acolo; ea a inceput cu injurii, cu insulte, pana intr-o seara cand ne-a batut la usa la 12 noaptea fluturand o hartie, ca ea a cumparat locul de la primarie si ca sa nu mai parcam pe locul ei; mi s-a parut o dovada de nesimtire crasa, dupa ce ani de zile acel loc era stiut al nostru; sotul a vrut sa il cumpere, dar nu a primit semnatura de la administratora care a zis ca nu da la nimeni si apoi i-a dat ei
Noi am plecat la film, vedem ala de desene cu pinguini. Ne auzim mai pe seara sau maine. Eu mkaine cred ca stau acasa si va ajut la constructie, doar doar om capata WW nou