mai
dany, atit ne asemuim noi doua, si cu chestia cu muncitul pentru oameni care poate nici nu merita, si cu placerea de a face ornamente, cu veselia, cu faptul ca nu mergem la cosmetica sau aranjat, cu veselia si cu depresia.
eu sincer nu stiu cum sa ma schimb mental, vreau sa ma schimb, sa am mai multa grija de mine, dar tot timpul gasesc alte prioritati. pe partea asta pot spune aca am avut un exemplu negativ in mama, care ea e catastrofa. macar eu ma mai machiez, ma mai aranjez acasa, dar ea

toata viata ea a strins pentru noi, ca sa achizitioneze apartamente sa avem unde locui si o respect sincer pentru asta dar asa m-a invatat si pe mine sa gindesc, sincer nu ma simt in largul meu la coafor cind stiu ca trebuie sa dau milionul, ma gindesc ca as fi putut sa-mi iau ceva de banii aia sa fiu un pic mai eleganta. nu stiu cum e mai bine, dar am o stima enorma pentru cele care se aranjeaza, chiar si acasa zi de zi, nu sunt invidioasa si mi-e o ciuda enorma pe mine ca sunt asa cum sunt si-mi este greu sa ma schimb.
va astept cu drag la taclale si sa stiti ca am pus si de cafea pentru voi, ca eu tot cu nessul ramin

azi pentru prima data a inceput bia sa danseze, adica sa se balanseze un pic in fata si in spate si sa se aplece un pic pe genunchi

BUNA-DIMINEATA FETELOR, ce bine imi pare ca nu mai sunt singura de pe aici...anul asta se poarta fularele colorate? asta ca sa nu o dau in bara ca ma gindeam sa le cumpar asa ceva nanutelor de Craciun