Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
CITAT(Monic @ 08-12-2006, 09:32 PM) *

CITAT(Tulip @ 08-12-2006, 10:30 PM) *

CITAT(Monic @ 08-12-2006, 09:28 PM) *

CITAT(Tulip @ 08-12-2006, 10:27 PM) *

wow,Ella,ce frumos ai scris! pupic.gif

Inca nu ne-am bagat a film...dar urmeaza...e o coedie(mai veche):Doi cuscri de cosmar/Meet the Fockers ne e la tv,e dvd dry.gif

ha-ha, unul din filmele mele preferate
mai ales pe la sfarsit cand se culca cruscrul sub masina lol.gif

N-am vazut numai prima parte,cand ginerele isi cunoaste socrul......mi-a placut ff. mult....mi-a placut si de actori wink1.gif

la prima parte mi-a placut cand a povestit cum isi mulgea pisica lol.gif

am si uitat de faza asta lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
gata, am gasit! Ma uit la Harry Potter! cheer.gif
nusarich
CITAT(Ella79 @ 08-12-2006, 11:36 PM) *

si eu, desi l-am mai vazut de cateva ori pana acum... imi place rau
Tulip
CITAT(nusarich @ 08-12-2006, 09:37 PM) *

eu nu l-am vazut niciodata...mi-e si rusine....dar nu ma tenteaza
nusarich
CITAT(Tulip @ 08-12-2006, 11:44 PM) *

CITAT(nusarich @ 08-12-2006, 09:37 PM) *

eu nu l-am vazut niciodata...mi-e si rusine....dar nu ma tenteaza

tulip, ai incercat vreodata sa il vezi? nici eu n-am crezut pana n-am vazut o bucatica din el. vreau sa ma apuc si de carti, dar aman ca nu am prea mult timp...
ideea e ca e un film cu copii dar pentru adulti, iar efectele sunt deosebite. am inteles ca au respectat foarte bine cartea.
Tulip
adevarul e ca nu m-am asezat niciodata sa vad macar un fragentel din film.......data urmatoare......acum oricummerge de mult pe Pro
dany
Credeam ca toata lumea a disparut mai devreme si...am plecat si eu....si ...pe voi v-a apucat vorbaria iara )).gif

Ella....oare ai mai povestit vreodata aici atat de multe despre tine ca in seara asta ???? Ca eu nu imi amintesc. Adevarul e ca ai avut noroc cu acea sansa de a pleca in Italia si ai invatat ceva din lumea aceea diferita de ce era in tara. Te respect pentru faptul ca ai atata grija de tine ! Mi-as fii dorit sa fii avut si eu o mama ca a ta. Dar nu a fost sa fie...Daca spun ca eu nu am fost in viata mea la cosmetica...ma crede cineva ? Pensat,epilat,mani,pedi,dat cu crema imi fac singura.

Dana...zici ca vei umbla cu aparatul foto legat de mana ? Doar atat ??eu ma gandeam ca iti vei instala camere video peste tot prin casa ca sa inregistrezi fiecare miscare pe care o va face ficiorul lol.gif

Monic... pupic.gif Nu stiu cat voi intra in WE....poate maine putin.De maine dupa amiaza pana duminica pe seara suntem la cumnata mea :facem mancare chinezeasca si facem un mic chefuletz si dormim la ei.Duminica mergem impreuna la vreo 200 km de noi la un Weihnachtsmark...

Apropo de Harry Potter : eu nu am putut sa ma uit la film.....nu stiu de ce nu ma atrage deloc...
dany
Mi-am mai amintit ceva...Monic,daca nu gasesti pantofi ...trimite-mi rochita ca eu am pantofi care se asorteaza tare bine lol.gif lol.gif
Cam astia i-as avea...Imagine
irinush
Nusarich, cu placere, din burda cu dulciuri pt craciun sunt luate, doar ca mie nu mi-a iesit aluatul suficient de tare ca sa il pot intinde si sa decupez forme cum zic ei, eu am scris exact cum le-am facut eu si chiar sunt bune.
dany
Nu ai incercat sa mai adaugi faina,Irinush ?? Poate asa ar fii iesit .Eu asa stiu : daca un aluat e prea moale se mai adauga faina...daca e prea tare poti adauga un pic de lapte.
dany
Suna o blonda la Politie:
- Mi-au spart masina, mi-au furat totul...si volanul si pedalele si
schimbatorul de viteze, totul......
Peste 5 min isi da cu palma peste cap si suna iar la politie:
-Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate!...
nusarich
CITAT(danyhoney @ 09-12-2006, 01:35 AM) *

Suna o blonda la Politie:
- Mi-au spart masina, mi-au furat totul...si volanul si pedalele si
schimbatorul de viteze, totul......
Peste 5 min isi da cu palma peste cap si suna iar la politie:
-Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate!...

super, dany! biggrin.gif

mersic, irinush, ma gandeam eu ca parca vazusem fursecurile pe undeva. e bine ca ai zis exact cum ai facut tu, macar stiu cum ar trebui sa iasa. am notat oricum tot.
dany
Va e clar ca vrem poze cu ce faceti,nu ????? Eu am tras chiulul la poze cu plätzchen dar am pus cu "cozonacul nemtesc "...asa ca am scapat grin.gif
Tulip
Noapte buna,fetelor!Sper sa ne "vedem" maine! pupic.gif
dany
Si tie o noapte buna,Tulip !!! Si vise placute !

Sper sa fie ceva activitate pe aici maine.Mie ,personal ,imi pare rau ca inca nu am revenit la ritmul in care eram inainte la scris(chiar daca credeam ca asa e) dar...va veni si asta.Atata timp cat voi ma intelegeti si ma primiti cu caldura ( oricand as aparea pe aici )...voi reusi. Eu ma stiam o persoana vesela dar...uite ca viata imi mai da cateva suturi si pic in "nesimtire" fara sa vreau.Cand spun "nesimtire" ma refer la faptul ca am impresia ca am devenit cam "batuta in cap".Adevarul e ca tare ma plictisesc acasa si am senzatia ca in ultimul timp m-am plafonat dintr-o data si ireversibil.

O noapte linistita tuturor !!!!
dany
Am mai uitat ceva...si nu sunt gravida lol.gif

Ramo....nu spuneai tu ca Potentialul are termen pana in noiembrie sa se hotarasca ???? Te rog eu din suflet sa vorbesti la modul cel mai serios cu el !!!!! Daca de Sarbatori ( ma refer la Craciun si Rev ) nu e cu tine...eu as intra la banuieli.Si tu vrei sa mergi cu gasca in care e si fostul ?ßß Hmmm...ganditi-va bine de tot ce faceti !!!!! Va simtiti bine impreuna,faceti nani impreuna si va place .....de ce naiba nu vorbiti deschis ce-si-cum va fii mai departe ????? Sper ca nu te vei supara pe mine dar...ma gandesc doar la binele tau.Nu as vrea sa suferi ,nu meriti !!Pune piciorul in prag,bate cu pumnul in masa...fa ceva sa stii unde e locul tau in aceasta relatie !!!!!!!!!!! Sincera sa fiu nu stiu de ce ai asteptat atata timp .Nu imi pari a fii persoana care "traieste de azi pe maine"---ma refer la sentimente.Potentialul inseamna ceva pentru tine ...deci...Ar cam fii momentul sa vorbiti despre ce si cum ati dori sa arate viitorul vostru impreuna. Si...in locul tau...nu m-as duce cu "fostul".....a fost !!!!!!!!!!!!! Multa bafta !!
dany
Da...am revenit......La naiba ,ce ma enerveaza ca nu pot dormi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar...uite ca mi-a mai venit o intrebare ( daca tot nu pot dormi si fac kilometri prin casa ) :
Dana...l-ai instruit pe Mihai sa ne anunte daca se intampla ceva cu tine ???????? Sau pe una dintre fetele care intra pe aici ???????????? Sa stim si noi de la cine vom primi vesti.Oricum asta va fii in ianuarie dar....daca nu te-ai gandit inca....ar fii cazul...preventiv pupic.gif

Si...acum mai fac o incercare de a dormi. Sper sa-mi iasa de data asta.
himere2005
mai dany, atit ne asemuim noi doua, si cu chestia cu muncitul pentru oameni care poate nici nu merita, si cu placerea de a face ornamente, cu veselia, cu faptul ca nu mergem la cosmetica sau aranjat, cu veselia si cu depresia.
eu sincer nu stiu cum sa ma schimb mental, vreau sa ma schimb, sa am mai multa grija de mine, dar tot timpul gasesc alte prioritati. pe partea asta pot spune aca am avut un exemplu negativ in mama, care ea e catastrofa. macar eu ma mai machiez, ma mai aranjez acasa, dar ea doh.gif toata viata ea a strins pentru noi, ca sa achizitioneze apartamente sa avem unde locui si o respect sincer pentru asta dar asa m-a invatat si pe mine sa gindesc, sincer nu ma simt in largul meu la coafor cind stiu ca trebuie sa dau milionul, ma gindesc ca as fi putut sa-mi iau ceva de banii aia sa fiu un pic mai eleganta. nu stiu cum e mai bine, dar am o stima enorma pentru cele care se aranjeaza, chiar si acasa zi de zi, nu sunt invidioasa si mi-e o ciuda enorma pe mine ca sunt asa cum sunt si-mi este greu sa ma schimb.

va astept cu drag la taclale si sa stiti ca am pus si de cafea pentru voi, ca eu tot cu nessul ramin wink1.gif

azi pentru prima data a inceput bia sa danseze, adica sa se balanseze un pic in fata si in spate si sa se aplece un pic pe genunchi lol.gif

BUNA-DIMINEATA FETELOR, ce bine imi pare ca nu mai sunt singura de pe aici...anul asta se poarta fularele colorate? asta ca sa nu o dau in bara ca ma gindeam sa le cumpar asa ceva nanutelor de Craciun
nusarich
CITAT(himere2005 @ 09-12-2006, 09:31 AM) *

azi pentru prima data a inceput bia sa danseze, adica sa se balanseze un pic in fata si in spate si sa se aplece un pic pe genunchi lol.gif

neata neuroni!
himere sa inteleg ca la urmatorul "dansez pentru tine" merge si bia? chiar, pentru ce ar dansa, daca ar fi sa...?
himere2005
nu stiu ce sa zic, noi chiar nu avem cazuri grave si oameni necajiti tare in jur, dar nu m-as supara sa ma trimita intr-o excursie in Brazilia sau Sidney )).gif sau la un salon de infrumusetare lol.gif

Tulip, azi la cit te-ai trezit? smile.gif
cam cit timp iti ia sa iti faci parul cu placa? si daca ai parul drept se vad mari diferente? cred ca se vad si la parul drept, nu?
Tulip
Neata,frumoaselor!

Himere,ce bine-mi cade cafeaua ta!Felicvitari pt. Bia...inca un pic si sa vezi numai cum o sa dansati prin casa wink1.gif wink1.gif

Ce planuri aveti pt. ziua de azi?
himere2005
eu azi vreau sa ajung la posta sa trimit ceva catre Turda si apoi daca o ia mama pe bia dupa-amiaza as vrea sa merg la cumparaturi wink1.gif
Tulip
Himere,m-am trezit la 8 si un sfert blum.gif blum.gif

Cu placa imi intind parul cam in 20-30 minute,dar inca nu reusesc sa-l fac perfect drept...oricum se cunoaste wink1.gif wink1.gif

Ce vrei sa cumperi?
himere2005
eu vreau sa cumpar cam multe in perioada asta....mai astept, eu le trec pe lista si nu uit...nici de cosmeticele de care v-am intrebat, nici de placa, dar avem o groaza de datorii catre banca si vreau o canapea mai degraba sa dorm si eu ca omul. acum, aproape in fiecare seara bia plinge si tot o aducem linga noi si dorm aiurea...dupa ce ca nu dorm ziua, nici noaptea k lumea si dimineata la 6-7 in picioare, nu e usor
Tulip
hmmmmm....sunt tare norocoasa in privinta asta...Timea se culca intre 9-10,si de obicei nu se mai trezeste pana la 8 dimineata....sunt zile,cand plange,ii dau sticla cu lapte,si dupa aceea somnic din nou...

nu mai scrieti nimic? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
himere2005
pai ce sa scriem? eu am zis ca mai vreau sa mai caut niste cadouri si fundite pentrucadouri, colie am mai luat. ma gindeam ca poate gasesc niste cosulete mici din rafie si sa bag in ele fursecuri, cioco de casa, eventual turta dulce si poate si citiva mosi micuti de ciocolata, apoi sa iau celofan si sa le pun o funda la fiecare, tot pentru cadouri mi-ar place
Monic
CITAT(himere2005 @ 09-12-2006, 10:03 AM) *

eu azi vreau sa ajung la posta sa trimit ceva catre Turda si apoi daca o ia mama pe bia dupa-amiaza as vrea sa merg la cumparaturi wink1.gif

Himere, bolundo, vezi ce trimiti ca daca e mai mult de o felicitare merg la Galati sa te bat scooter.gif box.gif vava.gif

Ei, Tulip, ti-a placut cand s-a culcat cruscrul sub masina? )).gif
himere2005
Pot sa-ti spun doar ca incape intr-un plic, oricum n-o sa-ti placa si asa ca nu-mi fac probleme lol.gif glumeam, eu sper sa-ti faca placere, daca nu...intentia conteaza tease.gif
Monic
ieri n-am apucat sa gatesc nimik, asa ca am mancat mancare chinezeasca. A fost ff buna, dar ieri m-am scarpinat toata ziua sad.gif
azi vreau sa incerc sa fac acasa, am luat de pe culinar niste retete. Vreau sa fac pui cu susan, ca ala-mi place mie drool.gif
Monic
sigur imi va place, nu-ti face probleme wink1.gif
Doar ca nu vreau sa-ti cheltuiesti banii pe mine blum.gif
Tulip
Monic,nu ne dai si noua reteta? naughty.gif naughty.gif

sau o incerci odata si doar dupa aia? blum.gif
himere2005
si eu vreau neaparat sa gatesc ceva diferit azi...m-am cam plictisit de vechile retete si gusturi....traiasca culinarul cheer.gif eu ieri nu am facut fasolea ca nu era prea umflata, o fac azi si bag si o bucatica de cirnat in ea ca n-o fi foc, ieri am economisit 4 puncte. ii dau lui dani un cirnat si jumatate si eu cred ca de 4p pot sa maninc jumatate de cirnat mititel, sa aiba mai mult gust
Monic
prima data incerc blushing.gif
http://www.culinar.ro/carte_de_bucate.php?...&subcat_id=
bubbles
`neata...azi am meniul cam asa:
corn 2p
margarina 4 lgte delma sandwich 1.2p
cartofi fierti 2p
salata varza 1p(uleiul)
piept pui fiert 3p
2felii cascaval feliat fitness 1.8p
parizer 4 feliute 2p
1-2mere 0p
total:13p doh.gif
tb s avd ce sa ma mai mananc cel putin pana la 17 p sorry.gif
ady_raluk
buna dimineata fetele pupic.gif pupic.gif
sunt super fericita ca am gasit pe net un fel de radio , unde asculti ce muzica vrei tu , si au o sectiune de colinde...SUPERBBBBB

MUZICA ROMANEASCA DESIGUR!
bubbles
hey raluk pupic.gif si eu ascult colinde dar am pe 4 cd`uri biggrin.gif

da si la mine adresa site`ului de colinde
ady_raluk
pai sper sa nu ma certe nimeni...dai pe google cautare pe paginile romanesti -radio colinde- si o sa vezi acolo radio 3xnet, intri si alegi pe pagina sa asculti colinzi..sunt tot felul de sectiuni...sa imi zici daca merge pupic.gif pupic.gif
Ella79
Neataaaaaa, Himere, multumesc de cafea! Sa traiesti ca tare buna e!!
Sa stii ca anul asta se poarta fularele colorate. Mai ales cele crosetate acasa. Asa ca daca ai pe cineva care ti-ar putea croseta... te-ai scos!
Dany, hug.gif noi intelegem ca treci printr-o perioada mai dificila si normal ca ne bucuram oricand apari si oricat de putin poti sa stai cu noi. Important e sa treci pe la noi si sa stii ca suntem aici pentru tine. Nu te mai gandi la tot felul de prostii, ca te plafonezi sau alte alea. Bucura-te de sarbatori! O sa vezi ca totul va fi bine pana la urma. pupic.gif
Monic, baga repede un nr de tel pe PM ca s-ar putea sa dorm la Budapesta duminica noapte. Asa ca daca ajung la ore rezonabile poate ne si vedem. cheer.gif Nu promit nimic dar sa fie pentru oice eventualitate.
himere2005
fetelor, am plecat la posta ne auzim un pic mai tarziu
bubbles
plimbare placuta himere pupic.gif
eu acum ascult in nestire so this is christmas biggrin.gif
am uitat sa va spun ka am ajuns la 62 kg doh.gif parca nici nu imi vine sa cred ca si`a revenit cantarul smile.gif
bubbles
de ce nu mai ziceti nimic? sad.gif se cunoaste ca nu mai e himere pe aici )).gif
Tulip
Nu iesiti la plimbarica?La noi e un soare si e chiar cald....dupa-masa sper s-o plimbam si noi pe fata,sa nu se strice vremea smile.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 09-12-2006, 01:28 PM) *

Nu iesiti la plimbarica?La noi e un soare si e chiar cald....dupa-masa sper s-o plimbam si noi pe fata,sa nu se strice vremea smile.gif

In Bucuresti e o ceata de nu vezi la 500 de m in fata ta. brrrr
Eu o sa plec imediat la ai mei sa ma joc cu Max )).gif
bubbles
si la noi e ceata deasa .. dar am sa ies sa iau de mancare si apoi mergem sa vedem opelul biggrin.gif
Tulip
Ella,cand ai zis ca faci poze? naughty.gif naughty.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 09-12-2006, 01:36 PM) *

Ella,cand ai zis ca faci poze? naughty.gif naughty.gif

Stiu ca trebuie sa fac, ca altfel imi iau bataita. )).gif Nu mi-a adus babuinul camera foto aseara, ca a mea e stricata si nici la telefon nu am camera. Dar o sa fac sigur ca vreau sa pastrez si pentru mine poze cu casa.
bubbles
mi`a mai venit o idee prin caput biggrin.gif sa o pun pe mikmea sa imi ia un costumas de craciunita din metro )).gif ce ziceti? doh.gif
himere2005
am ajuns si eu acum, ma apuc in paralel de mincare si dezghetat frigiderul, voi sa mai scrieti cite ceva ca eu va raspund smile.gif
Tulip
Himere,te-ai dus cu Bia?Cum se mai simte fata?
himere2005
bubbles, ce mama darnica ai...eu nu am primit nimic nici de Mos Neculae sad.gif mama nu era asa inainte...era buna si placuta, nu stiu ce dumnezeu s-a facut hitra si zgircita, abia de o mai suport prin preajama. aseara, dupa vreo 3-4 zile de cind nu ne-am vazut iar a inceput cu clanta si ne-am vorbit urit, i-am spus in fata sa nu mai vina pe la mine daca continua cu atitudinea asta negativista.

mie mi se pare ca e ceva mai bine, daca la inceput tusea, acum se simte ca are ceva in git care trebuie eliminat si ambroxolul pentru asta este, eu zic ca e la mijlocul racelii, asa cred....sper sa fie bine in final...oricum starea ei psihica tot timpul asta a fost buna, adica nu a fost darimata sau ceva smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.