Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Ce rele sunteti, blum.gif
Tulip
ma duc sa-mi desfac o bere cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 11:00 PM) *

ti-au facut fetele pofta?
dany
Rele ???? Nu suntem rele,May...doar suntem cu ochii pe voi,avem grija de tine lol.gif lol.gif
Sexymom
Am aflat ceva in seara asta, ce sunt fursecurile lol.gif pai eu fac dimineata de dimineata, pt. ca al meu pui face gimnastica si e in forma, de asta sunt eu asa vesela, ca altfel ma mancau hormonii.
Voi parca vb.limbi straine cateodata blum.gif
dany
La mine s-a imbatat laptop-ul....tot pierde conexiunea...nu-i de mirare de la atat miros de alcool pe aici lol.gif
Sexymom
blum.gif Cine ghiceste cum ma cheama ii trimit ceva bun, numele meu e un secret pe care il canta toti ciobanii cu oile.Deci aveti cheia. blum.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 29-12-2006, 08:01 PM) *

Am aflat ceva in seara asta, ce sunt fursecurile lol.gif pai eu fac dimineata de dimineata, pt. ca al meu pui face gimnastica si e in forma, de asta sunt eu asa vesela, ca altfel ma mancau hormonii.
Voi parca vb.limbi straine cateodata blum.gif

Limbi sau nu ( starine vreau sa zic lol.gif ) ....te incadrezi perfect in decorul casutei WW !!

CITAT(Sexymom @ 29-12-2006, 08:02 PM) *

blum.gif Cine ghiceste cum ma cheama ii trimit ceva bun, numele meu e un secret pe care il canta toti ciobanii cu oile.Deci aveti cheia. blum.gif

DOINA ?????
Deea
CITAT(Sexymom @ 29-12-2006, 11:02 PM) *

Doina, Doina, Doina cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
CITAT(nusarich @ 29-12-2006, 08:01 PM) *

Si mie,si mie....dar eu imi iau un vin .Cine mai vrea,cine mai doreste ? Am si vin romanesc blum.gif
Tulip
DOINA
dany
CITAT(Deea @ 29-12-2006, 08:04 PM) *

CITAT(Sexymom @ 29-12-2006, 11:02 PM) *

Doina, Doina, Doina cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu am fost prima !!!!!!! blum.gif Oare ce imi trimite sexy ? O May care se uita crucis ? lol.gif lol.gif
Sexymom
Deci fac lista si va trimit cate ceva bun.
cheer.gif cheer.gif
Tulip
CITAT(nusarich @ 29-12-2006, 09:01 PM) *

wink1.gif wink1.gif wink1.gif
Deea
doh.gif a fost Dany mai rapida si a ghicit numele lui Sexy!

buna faza cu boxerii rosii...maine ies la cumparaturi ... eu ma gandeam sa se imbrace in bluza rosie...dar ii iau si boxeri rosii si ii pun si niste bani in ei...sa ne mearga bine la anul lol.gif

apropo de fursecuri.... e musai sa faceti pe 1 dimineata...sa incepeti anul bine! lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Fetelor ...ne mai trebuie 15 pagini sa ajungem la 250 cheer.gif cheer.gif cheer.gif si implicit la casuta 7 in 2007 !!!
michelle
Eu as servi niste tuica blink.gif

Doina, May, sunteti niste frumoase give_rose.gif
Nush cum v-ati adunat toate aici pupic.gif
Deea
In alta ordine de idei...nu sunteti normale!!!!!

"Noi nu suntem normali, noi nu suntem normali;
Ura draguat mea...noi nu suntem normali"

ma faceti si am discutii conjugale ... mi-am gonit babuinul de la calc. ca sa vad ce mai faceti voi...acum tropaie pe langa mine lol.gif
dany
CITAT(Deea @ 29-12-2006, 08:07 PM) *

buna faza cu boxerii rosii...maine ies la cumparaturi ... eu ma gandeam sa se imbrace in bluza rosie...dar ii iau si boxeri rosii si ii pun si niste bani in ei...sa ne mearga bine la anul lol.gif

apropo de fursecuri.... e musai sa faceti pe 1 dimineata...sa incepeti anul bine! lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Si tu ii scoti banii pe 1 dimineata ,nu ? Desteapta fata ! Mie nu mi-a picat fisa sa-i iau si eu lui Dirk si maine e inchis peste tot ..Cine domeaza o pereche de chiloti,boxeri,budigai pentru babuinul meu ? lol.gif

Auuuuu,pe 1 dimineata inca suntem la cei la care facem Rev-ul ca dormim acolo.Offf,sa vad cum rezolv problema .Mi-ai dat tema de gandire,Deea .
Deea
....................................................................

s-a golit forumul...unde ati plecat fetelor? toate in Spania?

Ce pacat ca nu e si Dylly aici...!
Tulip
NOROC CA AL MEU SE UITA LA FILM blum.gif blum.gif blum.gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 11:10 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Si tu ii scoti banii pe 1 dimineata ,nu ? Desteapta fata ! Mie nu mi-a picat fisa sa-i iau si eu lui Dirk si maine e inchis peste tot ..Cine domeaza o pereche de chiloti,boxeri,budigai pentru babuinul meu ? lol.gif

Auuuuu,pe 1 dimineata inca suntem la cei la care facem Rev-ul ca dormim acolo.Offf,sa vad cum rezolv problema .Mi-ai dat tema de gandire,Deea .

croieste si tu din fata de masa un triunghi cum aveam noi cand eram bebei lol.gif
Tulip
CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 09:10 PM) *

CITAT(Deea @ 29-12-2006, 08:07 PM) *

da-i si tu o pereche de la tine lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(michelle @ 29-12-2006, 08:07 PM) *

Eu as servi niste tuica blink.gif

A mea esti ,Miha !!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu ma gandeam la un pahar de "tuica" nemteasca,e tot din prune si se apropie de gustul celei de acasa .Cat iti trebuie sa ajungi la mine ???? Mai aduni cateva fete pe drum ...eu va astept .Offff,cred ca asta e visul meu : sa va vad in casa mea pe toate .
Tulip
vezi numai sa nu fie tanga grin.gif grin.gif grin.gif
dany
CITAT(Deea @ 29-12-2006, 08:09 PM) *

In alta ordine de idei...nu sunteti normale!!!!!

"Noi nu suntem normali, noi nu suntem normali;
Ura draguat mea...noi nu suntem normali"

ma faceti si am discutii conjugale ... mi-am gonit babuinul de la calc. ca sa vad ce mai faceti voi...acum tropaie pe langa mine lol.gif

Deci...nu mai am cuvinte cand vad cata nebunie e pe aici !!!!! lol.gif lol.gif lol.gif
Deea
Bai eu am niste palinca acasa....eu nu beau din astea ca nu pot dar babuinul o tot lauda si musafirii la fel...deja cand avem musafiri ascunde sticla lol.gif ...ii e frica ca ramane fara lol.gif
Desfac sticla si o pun langa monitor sa ajunga mirosul la toate! biggrin.gif
michelle
Se face, Dany!
Indata ajung la tine sa ciocnim un pahar naughty.gif
dany
CITAT(Deea @ 29-12-2006, 08:11 PM) *

CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 11:10 PM) *

croieste si tu din fata de masa un triunghi cum aveam noi cand eram bebei lol.gif

Nu merge...fata de masa am trimis-o la 2 in 1 ....cred ca de aia nu mai e pe aici...o gadila deja bradutii lol.gif lol.gif
May
Da, au venit musafirii si li se vad pe fatza figurile si fitzele dry.gif in schib babuinul lui sexy e un dragutz si mai multe nu spun pt ca inca sunt pe teritoriul ei si ma arde lol.gif . E o scumpa si o dragutza si rade mult dar cand e sa faca o poza e tare serioasa. Acum pregateste masa ca vrea sa iau 2 kile pana plec de la ea hug.gif fug sa o ajut. Va pup pe toate pupic.gif
Deea
iar scrie May de 5 minute... e clar, daca ii punem fiola se sparge! lol.gif
Tulip
Deea,ia si tu o gura,acolo,ca nu te gripezi macar blum.gif blum.gif blum.gif
michelle
Deea, daca iei o gura, te curata de toti microbii )).gif
Ce raceala, gripa sau alte de-astea?
dany
CITAT(Maybeline @ 29-12-2006, 08:15 PM) *

Da, au venit musafirii si li se vad pe fatza figurile si fitzele dry.gif in schib babuinul lui sexy e un dragutz si mai multe nu spun pt ca inca sunt pe teritoriul ei si ma arde lol.gif . E o scumpa si o dragutza si rade mult dar cand e sa faca o poza e tare serioasa. Acum pregateste masa ca vrea sa iau 2 kile pana plec de la ea hug.gif fug sa o ajut. Va pup pe toate pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Bravo ,sexy !!!! Prea se lauda May ca numara in continuare lol.gif
Deea
Nu pot mai sa beau tuica sau palinca...numai cand o miros ma ia cu ameteli.

Las ca-mi scot parleala de revelion avem un preparat care se amesteca cu vodca si gheata pisata si iese marguerita ... sper sa nu ma sui dimineata pe bancheta din spate si sa ma mir de ce e volanul asa departe lol.gif lol.gif lol.gif
May
Scriu incet si uneori incorect pt ca sunt pe laptop si ma descurc mai greu pana prind dexteritate
dany
CITAT(Tulip @ 29-12-2006, 08:15 PM) *

Deea,ia si tu o gura,acolo,ca nu te gripezi macar blum.gif blum.gif blum.gif

Oare eu nu am baut destul ca m-a apucat raceala ??? eusa_think.gif doh.gif
michelle
Deea, pliz, dezvolta give_rose.gif
dany
CITAT(michelle @ 29-12-2006, 08:14 PM) *

Se face, Dany!
Indata ajung la tine sa ciocnim un pahar naughty.gif

Gata....te astept ! Am pregatit paharele....apare si Dirk in 2 ore...sa vezi ce chef tragem lol.gif
michelle
Ok, eu aduc clatitele cu carne naughty.gif
dany
CITAT(Deea @ 29-12-2006, 08:20 PM) *

Nu pot mai sa beau tuica sau palinca...numai cand o miros ma ia cu ameteli.

Las ca-mi scot parleala de revelion avem un preparat care se amesteca cu vodca si gheata pisata si iese marguerita ... sper sa nu ma sui dimineata pe bancheta din spate si sa ma mir de ce e volanul asa departe lol.gif lol.gif lol.gif

Macar bine ca vei fii pe bancheta din spate si nu in fata volanului lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 29-12-2006, 09:20 PM) *

Scriu incet si uneori incorect pt ca sunt pe laptop si ma descurc mai greu pana prind dexteritate

May,las' ca stim noi de ce scrii incet tease.gif tease.gif
Deea
CITAT(michelle @ 29-12-2006, 11:22 PM) *

n-am recipientul aici...sper sa apuc sa-i fac poza in seara de rev. E ceva intr-o galeata de 5 litri, un lichid lol.gif (hai ca m-am imbatat, nu mai stiu sa ma exprim)....mai multe nu stiu, cica se folosesc in baruri...se amesteca cu vodca sau tequila si iese cocktail
dany
CITAT(michelle @ 29-12-2006, 08:23 PM) *

Ok, eu aduc clatitele cu carne naughty.gif

Imagine
Deea
Dany nu rade ca eu conduc, poate raman fara carnet de pe 1 ianurie lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 29-12-2006, 08:20 PM) *

Te cred ,May,si te inteleg pupic.gif ...cum naiba sa ai dexteritate daca vezi totul Imagine
Imagine
lol.gif lol.gif

CITAT(Deea @ 29-12-2006, 08:24 PM) *

CITAT(michelle @ 29-12-2006, 11:22 PM) *

n-am recipientul aici...sper sa apuc sa-i fac poza in seara de rev. E ceva intr-o galeata de 5 litri, un lichid lol.gif (hai ca m-am imbatat, nu mai stiu sa ma exprim)....mai multe nu stiu, cica se folosesc in baruri...se amesteca cu vodca sau tequila si iese cocktail

te referi cumva la bowle ?????Dylly era buna acum...ne scotea din ceata lol.gif

CITAT(Deea @ 29-12-2006, 08:26 PM) *

Dany nu rade ca eu conduc, poate raman fara carnet de pe 1 ianurie lol.gif

Sa stii ca exista si taxi-uri blum.gif blum.gif )).gif
Deea
doh.gif off ce bine era daca era si Dylly aici...ma salva...da las ca fac poze

Hai ca daca ne mai hlizim putin ajungem la 250 in seara asta biggrin.gif
dany
Mai avem nevoie de 13 pagini lol.gif lol.gif

Las ca-mi scot parleala de revelion avem un preparat care se amesteca cu vodca si gheata pisata si iese marguerita ...

Se pune totul intr-un vas mai mare si se serveste in pahare cu polonicul ????

Deea
CITAT(danyhoney @ 29-12-2006, 11:35 PM) *

Mai avem nevoie de 13 pagini lol.gif lol.gif

Las ca-mi scot parleala de revelion avem un preparat care se amesteca cu vodca si gheata pisata si iese marguerita ...

Se pune totul intr-un vas mai mare si se serveste in pahare cu polonicul ????

nu mai, daca se amesteca cu vodca si gheata pisata scrie pe el ca iese marguerita, cu tequila habar nu am ce iese...

dar e buna ideea cu bolul si polonicul, dureaza prea mult sa facem paharele, paharele biggrin.gif
dany
Asa se face la noi "bowle" de Rev....doar ca se pune sampanie...si se serveste cu polonicul wink1.gif .Poti pune si gheata pisata ...cu conditia sa se goleasca repede vasul .Chestia e ca intr-un vas mai mare poti amesteca totul mai bine...si cu polonicul merge mai repede la umplut paharele.

aaaaaa,ce vroiai sa spui cu tequila ?? lol.gif lol.gif Sper sa nu ajung celebra pe forum ca beau tequila lol.gif si sper sa nu fiu singura lol.gif .Chestia e ca ...nu ma doare capul ,nu mi-e rau a 2-a zi : e o bautura incolora si asta e important ca sa nu-ti fie rau a 2-a zi.Maaamaaa,ce sfaturi de experta dau lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.