Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
Mi-am actualizat si ticker-ul...sa stiu de unde incep la anu'
Tulip
Deea,ce frumoasa esti! give_rose.gif give_rose.gif

Sexy,jos palaria,esti o mamica e nota 10........sper sa am si eu atata rabdare wink1.gif

Azi n-am mai facut nimic de mancare....o sa papam PIZZA yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif caci de sapt. viitoare iaurturile dietetice ma asteapta doh.gif doh.gif doh.gif Mai spre seara vin nasii nostrii in vizita
Deea
CITAT(Tulip @ 30-12-2006, 04:24 PM) *

Deea,ce frumoasa esti! give_rose.gif give_rose.gif

Multumesc! blushing.gif

si eu am papat snitel de pui cu cartofi prajiti...dar eu salivez dupa o shaorma...mi-e lene sa ies din casa!

Himere ce romane faci acolo?
dany
Deea...multumesc pupic.gif Apropo de ticker:cum reusesti tu sa pui valoarea "0" in fata ? Am incercat si eu dar...nu imi ia valorile.Am vrut ,de ex,sa plec de la 0 si sa ajung la 9....nu ma lasa .Aaaaaa,imi place semnatura ta !!! Superba !!!
Tulip
Himereeeeeeeeeeeeee!!!!!Hai ca am dat de o mie de ori refresh lol.gif lol.gif lol.gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 30-12-2006, 04:37 PM) *

Deea...multumesc pupic.gif Apropo de ticker:cum reusesti tu sa pui valoarea "0" in fata ? Am incercat si eu dar...nu imi ia valorile.Am vrut ,de ex,sa plec de la 0 si sa ajung la 9....nu ma lasa .Aaaaaa,imi place semnatura ta !!! Superba !!!

aa...nici pe mine nu m-a lasat, pana la urma am pus valorile reale si cand am dat finish mi-a aparut cu 0...cred ca s-a prins ca asta vroiam. Nu te lasa cu 0 pt. ca se considera ca sunt valori pt. anorexie.

Semnatura a gasit-o sotul mai devreme, se schimba sloganul la 30 de secunde pe unele forumuri si aici la fiecare refresh.
Tulip
Deea,imi place semnatura!!!! naughty.gif naughty.gif
Deea
e clar Himere ne trage teapa! devil.gif
dany
Parca vad ca ea face fursecuri si noi te tocim degetele cu refresh-uri lol.gif
Deea
faceam curatenie prin mail si uitati ce am gasit lol.gif lol.gif lol.gif

Imagine
himere2005
sexy, presimt ca o sa avem ce invata de la tine wink1.gif ca deocamdata a fost "usor" dar de cind trebuie sa-i explici cam cum stau lucrurile pe lumea asta fara sa ranesti si multe altele doh.gif

acum a plecat tata de la mine, a luat-o mai devreme pe bia

ce sa fac mai daca a venit omu'? trebuia sa-i zic ca nu am voie sa ramin inclinata? lol.gif
Sexymom
Deea saluta-i din partea mea pe Adrian, Meme si Viorel Hrebenciuc lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
eu ma apuc de spalat aragazul si frigiderul si de facut curatenie, cirnatii, apoi o baita naughty.gif sa fiu fresh cind vine sotiorul....o sa-l intreb: ce vrei cirnatul sau fursecul lol.gif lol.gif
Sexymom
Ce super e sa ai net in toate camerele, acum sunt in bucatarie, fac salata de boeuf, am facut ciorba de perisoare cu zeama de varza, iar acum fac niste paste de verduras cu piept de pui, castravete murat, masline si ceapa rosie.Si mut laptopul de pe o masa pe alta lol.gif
Pe urma fac si salata de ciuperci cu usturoi si maioneza.
Tulip
tu alegi carnatul,el praitura blum.gif blum.gif
himere2005
deci pina la urma imaginea cui apartinea? calculatorului lui Gigi Becali? sau cui?
Sexymom
Mai fetelor vb. cu popa si va cearta, mai lasati prostiile ca sunteti femei serioase. )).gif
himere2005
asa ma gindeam si eu...dar ce ma fac daca alege cirnatul lol.gif trebuie sa-i comand si lui unul negru plin de noroc lol.gif lol.gif

CITAT(Sexymom @ 30-12-2006, 05:08 PM) *

Mai fetelor vb. cu popa si va cearta, mai lasati prostiile ca sunteti femei serioase. )).gif

n-ai sa vezi )).gif
Sexymom
Himere, du-te fata si fa curat in casa ca se face noapte si vine Sanepidul in control, sau soacra, cine stie... devil.gif
himere2005
CITAT(Sexymom @ 30-12-2006, 05:10 PM) *

Himere, du-te fata si fa curat in casa ca se face noapte si vine Sanepidul in control, sau soacra, cine stie... devil.gif

nu am socrii sorry.gif

mai sexy, ce sa fac daca am o sarcina grea: casuta 7 ww )).gif
Sexymom
sad.gif sad.gif scuze nu am stiut sad.gif
Tulip
Himere,iar cureti aragazul? lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Am vb cu mami la telefon, imi e tare dor de ea, vreau la mama, vreau la mama sad.gif
himere2005
imi descarc hormonii Tulip )).gif ce sa fac si eu in lipsa de babuin?
Sexymom
Himere , ce intaltime ai tu de vrei sa ajungi la 52 de kile?

Asta care e la mine are 1,75 inaltime si 52 de kg.Cum aveam si eu pana sa raman gravida.
uka
buna ziua fetele, am reaparut si eu sa va ajut sa facem camera noua
am citit si am ras cu lacrimi aici de voi.. tare cu alcooalele7 Co... m-am distrat super, eu am plecat pe fuga si fara sa anunt.. pe 27 la predeal cu iubimeu,m am facut un schimb rapid de tura ca sa mai stau cu el putin, am venit aseara cu tata cu masina k era si el la azuga la mamaie...
eu una sincer nu simt k vine revelionul parca e o zi k oricare alta....
poate si ca lucrez maine noapte si de aia... nu stiu...am vb cu theo si nu o sa vina sa faca rev cu mine la serviciu k e si el pe 31 de zi si iese la 19 si ar ajunge la mine aici pe la 23 noaptea si ar fi destul d obositor, zice el... bineinteles k m-am bosumflat, asta e....nu mai zik nimic...
oricum a fost o sapt super petrecuta impreuna...a inceput iar sa-mi vb de nunta, si in urmatoarea sapt trebuie s avb cu tata neaparat k sa stiu unde ne apucam d eplanurile d enunta aici sau la brasov... eu as vrea aici, ptr k indiferent in ianuarie trebuie sa ne apucam... ah si noi vrem sa fie pe 6 oct, ptr k pe 5 e ziua lui...
sunt suparata, abia astept sa se termine cu toate sarbatorile astea, ieri am fost la sinaia la unchiul luitheo si mi-a zis k m-am mai ingrasat... stiu k nu a fost rau intentionat...si m-am bosumflat si m-am vazut si eu intr-o poza in care eram cu cumnata mea, ea care are marimea extra small la haine.. eu eram dita-mai gogoasa.. sad.gif(
va pup...sunt pe baricade p aici... pana p la 20 cand vine tata sa mergem in cora la cumparaturi sa preg si eu ceva sa aive maine sa duk la cuscrii lui
himere2005
am 1.61 blum.gif
May
Am aterizat si eu de la munca unde mi-a scos peri albi copila ca eram parca busita de tren si tocmai azi s-a trezit sa fie smiorcaita dry.gif . Aseara i-am povestit lui Remy de familia lui sexy pana la ora 2 cand in sfarsit mi-a tacut gura si am adormit dar m-am trezit de dim cu nasul infundat si gatul cat perele sorry.gif si mi se zdruncinau creierii in cap. Am rezistat eroic in fatza dracului ala mic si vin acasa sa ma trantesc si eu in pat si Remy: faci si tu ceva de mancare? doh.gif M-am tarat pana la pc sa vad ce mai faceti si ma bucur ca sunteti toate bine pupic.gif

sexy am uitat sa iti spun ce discutie am avut cu musafira ta aseara ca a inceput sa spuna ca ii place de barbate-su ca il tine ca pe un sclav blink.gif si vad ca asa e din cate spui
himere2005
may, spioana mica devil.gif )).gif sa ai grija de tine si sa te odihnesti cit poti pupic.gif

uka, ce motiv mai puternic vrei decit rochia de nunta? floare.gif
uka
mdaAAAA
deja o stiu cum o sa arate, am poza cu ea dar...
d fapt stai sa o gasesc k sa va explic ce nu-mi convine la ea
Sexymom
Maybeline cred ca o luase si pe ulei, eu ma gandesc cu groaza ca mai am inca 9 -10 zile de suportat.Iar barbasu e o carpa de spalat pe jos care o linge si in p...si in c....eu nu as sta cu asta nici 5 minute, chiar daca ar fii uicul barbat dupa pamant. mad.gif
uka
Imagine]rokitza[/url]broderia de pe fata nu imi place... ii iubesc manecutele in schimb...

la 790 ron
himere2005
sexy, toate ca toate, da' ai un barbat jos palaria,...ca multi altii de pe aici smile.gif
Tulip
va las,a sosit al meu cu pizza cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Uka e bestiala rochia, chiar m-as mai marita odata cu asa rochie, pe vremea mea erau numai modele din alea de epoca mad.gif
Himere chiar ca am un barbat super...asta ca ma suporta )).gif m-a sunat acum sa imi spuna ca vine din segovia cu nesimtitii, si ca nesimtita a cantat tot drumul in spatele lui, iar el asa de tare s-a enervat incat a dat drumul la radio tare in masina. )).gif )).gif si a facut o multime de comentarii care mai de care mai socante....unde am gasit eu oamenii astia???ma refer la EA ca EL e de treaba.

CITAT(himere2005 @ 30-12-2006, 05:22 PM) *

am 1.61 blum.gif

Pitico blum.gif blum.gif blum.gif
Tulip succes la ingrasat blum.gif
io inca gatesc, si imi bate lumina in laptop...am de toate pe taste, de la cartofi, oua, maioneza, castraveti acrii, dar tot nu ma las de vb cu voi lol.gif

Himere, mi te inchipui frecand de 2 ori tava de la aragaz si dand fuga sa vezi daca a mai scris cineva....ca asa fac io lol.gif lol.gif
himere2005
ce m-ai ghicit lol.gif acum imi pare rau ca am facut friptanele pe gratarul din cuptor, dar ce sa fac...am facut ca la carte...oricum...faptul ca la s casa curata de anul nou e de laudat biggrin.gif
Sexymom
Himere ai PM
uka
sad.gif( si eu trebuie sa fac curatenie azi dar nu prea multa... k nu am timp nici nu stiu pe la cat voi ajunge acasa dar cred k undeva dupa 22.00 makar sa bag aspiratorul si eu...si sa fac DIN NOU rulada cu cascaval si ciuperci
May
sexy urat! dry.gif mad.gif . Ma duc sa imi iau un kebab si o sa ma gandesc la tine cand il mananc si sa scot pachetul de la ai mei ca mi-au trimis cadou de craciun cu intarziere cheer.gif hug.gif
himere2005
sexy, astept accept in lista blum.gif sa vedem acum cind am timp...ca pe forum mai merge cum mai merge, pe mess sontic-sontic laugh.gif
Sexymom
Cine bea o bere cu mine?
Am nevoie de companie, ca singura nu intra )).gif

May...daca ai sti cate mi-a mai zis Gabriel cand m-a sunat.......pofta buna la kebab, azi am fost in Ahora Mas si nu aveau miel, si am o pofta, numai cand ma gandesc imi curg balele...
michelle
Ce fete harnice are mama, muaah
Eu sunt cu bagajele la usa, astept sa plecam cheer.gif
Am inceput bineinteles urmatorul volum, "La cumparaturi cu sora mea" blushing.gif

Sexy, nu ai poze cu tine miresica? Tare sunt curioasa sa te vad w00t.gif

Deea, imi plac avatarul si semnatura.. Sper ca peste 2 luni cand mai vin sa nu ne mai fentezi si sa vii si tu la intalnire sa iti vad ochii live hug.gif
himere2005
miha, am impresia ca nu prea ai avut parte de distractie daca esti la al doilea roman tease.gif noi iti lipseam...nessie cred ca e plecata pe undeva ca parca nu amai intrat, asa ca daca facem 250 de pag cred ca tot tu trebuie sa ne schimbi casuta, nu? grin.gif te asteptam naughty.gif
michelle
Cum nu am avut mey distractie? Nu ai citit povestioara cu sobolanul? lol.gif
Himere, asta e tot ce am vrut eu vacanta asta, sa lenevesc, sa citesc si sa ma intalnesc cu prietenii si rudele. Nu mi-a scapat nimeni )).gif
Drept sa-ti spun nici nu stiu ce a fost la tv zilele astea, am avut niste zile pline naughty.gif

Mey dar intelesesem ca vreti casuta 7 in 2007 si am vaga banuiala ca ajungem la 250 de pagini.. in seara asta grin.gif
dany
Himere.....e bine si daca ne mutam pe 1 ian ,nu ?

Sexy,mai ai bere ?? Sa stiu sa nu vin degeaba )).gif

Asa e ,Miha !! in 2007 !!!!
himere2005
ma bucur, de abia astept sa intri de la iasi sa descarci pozele, ai si cu soricelul? grin.gif voi cu cine faceti revelionul acolo? gasca de la munte? parca il si vad pe cata pregatind artificiile tacticos )).gif

atunci sa intre miha de la chef la 12 noaptea pe 1 sa schimbe casuta lol.gif
michelle
Facem cu colegii cu care am fost la mare si inca cativa prieteni, o fosta colega de camera din camin.. Abia astept! cheer.gif
Nu am poze cu inamicul lol.gif
Sexymom
Michelle pe vremea mea nu se faceau decat poze alb-negru, uiti cu cine vb????sau crezi ca m-am maritat acum 2 ani lol.gif
Nu am poze digitale, am numai albume clasice, si tare frumoasa mai eram blum.gif
Dany am multaaaaaaaaaaa bere, altfel de ce crezi ca mai am musafiri in casa?????de mult zburau pe geam daca eram treaza lol.gif lol.gif

sa va distrati fetelor, acum ca pe urma o luam din coada ...
michelle
Si pe mine ma apucase nostalgia cu pozele din albumele vechi si am scanat cateva, la ideea lui Dana. Am un album, Oldies.
Poate ai unde sa scanezi si tu cateva. Eu nu ma indoiesc, sunt sigura ca aratai tare frumusica give_rose.gif
Sexymom
Michelle, ai vazut pozele de aseara cu mine, familionul meu, musafirii si Maybeline?????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.