buna ziua fetele, am reaparut si eu sa va ajut sa facem camera noua
am citit si am ras cu lacrimi aici de voi.. tare cu alcooalele7 Co... m-am distrat super, eu am plecat pe fuga si fara sa anunt.. pe 27 la predeal cu iubimeu,m am facut un schimb rapid de tura ca sa mai stau cu el putin, am venit aseara cu tata cu masina k era si el la azuga la mamaie...
eu una sincer nu simt k vine revelionul parca e o zi k oricare alta....
poate si ca lucrez maine noapte si de aia... nu stiu...am vb cu theo si nu o sa vina sa faca rev cu mine la serviciu k e si el pe 31 de zi si iese la 19 si ar ajunge la mine aici pe la 23 noaptea si ar fi destul d obositor, zice el... bineinteles k m-am bosumflat, asta e....nu mai zik nimic...
oricum a fost o sapt super petrecuta impreuna...a inceput iar sa-mi vb de nunta, si in urmatoarea sapt trebuie s avb cu tata neaparat k sa stiu unde ne apucam d eplanurile d enunta aici sau la brasov... eu as vrea aici, ptr k indiferent in ianuarie trebuie sa ne apucam... ah si noi vrem sa fie pe 6 oct, ptr k pe 5 e ziua lui...
sunt suparata, abia astept sa se termine cu toate sarbatorile astea, ieri am fost la sinaia la unchiul luitheo si mi-a zis k m-am mai ingrasat... stiu k nu a fost rau intentionat...si m-am bosumflat si m-am vazut si eu intr-o poza in care eram cu cumnata mea, ea care are marimea extra small la haine.. eu eram dita-mai gogoasa..

(
va pup...sunt pe baricade p aici... pana p la 20 cand vine tata sa mergem in cora la cumparaturi sa preg si eu ceva sa aive maine sa duk la cuscrii lui