Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Sigur scumpa, nu mi-a scapat nimic pupic.gif Am zis ca sunteti dulci foc. Asa-i ca te-au vrajit ochii lui May si nu decolteul? naughty.gif
Sexymom
In primul rand tineretea si inocenta ei, pe urma cele doua la un loc pupic.gif

trebuie sa inchid ca vin astia.Sper sa am rabdare si sa ma port frumos , ca am cei 7 ani de acasa sad.gif
himere2005
may, cred ca imi erau greu sa fac conversatie in prezenta ta )).gif cred ca ma uitam la tine, ma uitam la mine si pina la urma imi puneam 2 baloane ca sa nu ma simt in inferioritate )).gif

m-a sunat dan si mergem la un sus sau ceva in oras cheer.gif scapa la 18 wink1.gif
himere2005
ce-i pustietatea asta pe aici? mai trageam si eu un ochi...paraca imi era mai mare dragul sa scot mizeria din aragaz lol.gif
uka
eu tocmai m-am certat cu theo.. mai rau... bine nu e vba d despartire... dar ne-am certat.... asa cum nu ne-am certat niciod... prin telf k dk eram fata in fata cred k era si mai naspa...
ufff
Tulip
gata aragazul,Himere? blum.gif blum.gif blum.gif

eu am facut o baie,mi-am facut pedichiura si ma duc sa tai niste praji,imediat sosesc musafirii wink1.gif wink1.gif wink1.gif
himere2005
ce praji si ce musafiri? mai bagati si voi o poza 2 ca eu sunt tare curioasa naughty.gif
uka, aveti grija sa nu intrati suparati in noul an hug.gif
Tulip
Himere,cum bagi pozele direct? unsure.gif unsure.gif

Praji de la soacra blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif vin nasii wink1.gif
dany
Uka..... nono.gif Acum v-ati gasit si voi sa va certati ? Offf,lasa ca trece .

Noi am avut ceva musafiri ...au stat doar 1 ora ( ce bine ) )).gif
daconst
Ce chef de scris aveti...imi place asa. cheer.gif
Eu am facut snitzelele si sufleul,acum da babuinul cu aspiratorul si spala pe jos si gata...poate sa vina Anul Nou. cheer.gif

Vad ca voi nu va mai agitati cu mancarea...daca v-ati facut damblaua la Craciun.Eu acum recuperez.

Deea,esti tare frumusica in avatar si semnatura e super!

Sexy,pai tu ai 1,75???Na pai esti slabanoaga,poti savura linistita si bunatatile de Rev.
Eu tot ma mir cita rabdare mai ai cu musafirii. doh.gif

Uka,subscriu la ce zicea Himere...mai lasa supararea ca viata e frumoasa. wink1.gif

Himere,distractie faina daca te scoate sotiorul in oras. wink1.gif
Am auzit ca aveti un restaurant intreresant in turnul televiziunii.Asa e?
dany
2 in 1...sexy are 1,70...musafira are 1,75 )).gif .Ce ti-e si cu gravidele astea...uituce lol.gif
Sexymom
CITAT(Sexymom @ 30-12-2006, 03:41 PM) *

CITAT(daconst @ 30-12-2006, 02:45 PM) *

Mersi de sfaturi si chiar imi ridici moralul. pupic.gif
Deocamdata sunt ok,dar mi-e frica de depresia de dupa...mai ales din cauza kg.Si la asta nu ma pot controla ca atatea kg in plus nu mi-am imaginat ca voi avea.Oricum voi incerca sa stau calma si sper ca va fi bine.
O sa am ajutor si de la mama si sotul e linga mine...deci n-as avea motive sa nu reusesc.
Si va am pe voi,daca am nevoie de un sfat practic. give_rose.gif

Insarcinata cu Bianca m-am ingrasat 32 de kg . Am nascut si am ramas cu 75. Am alaptat si am slabit la 63 in mai putin de 6 luni.
Aratam traznet, ma laud dar chiar asa era.
Cu Miruna m-am ingrasat 13 kg, am nascut si intr-o luna aratam la fel ca inainte. Cu cat alaptezi mai mult cu atat slabesti mai mult deoarece toata grasimea pusa pe fund sau nu stiu unde se transforma in lapte, face laptele mai gras si ..normal...mult mai bun pentru copil.

Iar depresie????ce este aia si cu ce se mananca?????hai sa fim serioase, ai vazut femei mai puternice ca noi????eu una NU.

Daca ar fi sa nasc in locul tau as face-o ca nu imi e teama de nimic. pupic.gif

Daconst ai citit asta? iti scrisesem tie.
dany
Iar a ramas Himere inclinata lol.gif
himere2005
dana, ce tot clocesti acolo si nu zici nimik blum.gif ?
daconst
CITAT(Sexymom @ 30-12-2006, 05:20 PM) *

Himere , ce intaltime ai tu de vrei sa ajungi la 52 de kile?

Asta care e la mine are 1,75 inaltime si 52 de kg.Cum aveam si eu pana sa raman gravida.

Mey,eu asta am inteles din mesajul ei...ca asa era inainte sa nasca.Desi parca stiam ca are 1,70...de aia intrebasem. grin.gif
himere2005
am terminat si cu aragazul si cu frigiderul...mai am de intins rufele si incep sa ma aranjez si eu ca ma scoate babuinul in oras...diseara baia si fursecurile grin.gif poate un film daca mai rezist
daconst
Sexy,am citit si mi-a dat curaj,dar tu erai mult mai tinerica,banuiesc.
Eu am facut 32 de ani deja si kg ar fi cam 25 in plus. blushing.gif

Oricum stiu ca vreau sa alaptez si o sa fac tot posibilul sa se intample asa...daca nu sport si WW scrie pe mine...ca nu ma las eu asa usor. naughty.gif
Sexymom
Am terminat tot in bucatarie, acum lenevesc in pat, ma simt ca un om bolnav sad.gif cred ca ma paste o raceala sad.gif vreau sa stau la caldura si sa zac.
Astia nu au venit nici pana acum si il rugasem pe sotul meu sa nu stea mult ca nu mai pot singura....
Am facut si ciuperci cu maioneza si usturoi, pe langa salata boeuf si salata de paste cu pui, masline, ceapa ,ou fiert tare .
V-am spus ca porofa mananca de sparge??? nu am vazut in viata mea o scobitoare care sa manance atat. Cate 2 farfurii de ciorba, 2 de mancare, aperitive...aseara m-am speriat de ea la 2 noaptea, i se facuse foame si manca struguri pe intuneric imbracata in pijama neagra pe gat.Sa mor de inima nu alta.
Iar dimineata a mancat 5 oua, CINCI, dupa PATRU, 2 sandwichuri, lapte cu cereale si 2 banane.
Sotul meu era sa se inece cand a vazut ca se poate asa ceva.

Daconst, o saa dai si mai mult jos, totul e sa ai rabdare, sa nu te grabesti sa slabesti dupa nastere, sa alaptezi si sa ai incredere, sanatatea copilului e mai importanta decat silueta ta, iar tu o sa ai timp sa ti cura dupa ce creste el mare.
Pe Bia am nascut-o la 26 de ani, pe Miru la 30.

Am vrut sa zic ca aveam 52 de kile cand am ramas gravida...

Tulipeu am niste unghii ca ale taranului roman, urate si crapate, ca stau cu mainile numa in zarzavat si apa sad.gif
daconst
Sexy,mersi mult. pupic.gif

Mey,eu cred ca mananca scobitoarea aia ca e gratis...ca daca ai duce-o la resturant sa scoata banii din buzunar,sigur ar fi mai simtita. mad.gif
Ma tot gindesc ce-o fi fost in mintea ta cind i-ai invitat pentru o perioada asa lunga. doh.gif
himere2005
nu i-a invitat lol.gif
Sexymom
NU AM INVITAT-O EU S-A INVITAT SINGURA ASTA VARA, SI MI-A FOST RUSINE SA ZIC NU VENI. dAR ERA V b de 1 sapt nu 16 zile.
himere2005
sexy, oare cite puncte o minca ? )).gif o adevarata paguba la casa omului grin.gif
Sexymom
Fetelor va jur ca nu mint, dar nu am vazut un om sa manance asa in viata mea.
daconst
Aoleu,pai nici sa nu-i invit???
Pai iti fac ei program de Rev? mad.gif
Nu puteai spune ca pleci si tu pe undeva?Mama Doamne ca te-au gasit de fraiera...sa stea atat pe cheltuiala ta si sa gatesti atat. doh.gif
La mine era clar ca nu gatesc si n-avea decit sa se apuce daca vrea potoale. devil.gif
himere2005
te cred...sexy, eu zic sa-i pui si la pachet pentru acasa lol.gif lol.gif eu rad de tine sexy, dar zau ca nu mi-ar fi bine in pielea ta...e naspa rau situatia...am stat si eu cu un astfel de om vreo jumatate de zi si simteam ca turbez...si mi-a mai si cerut prietenia )).gif va dati seama ce raspuns i-am dat blum.gif
Sexymom
Am avatar nou cheer.gif
himere2005
lol.gif lol.gif mai lipsea sa schimbi fata porcului )).gif
Eu.
buna seara cheer.gif ma bucur sa va gasesc la fel de bine dispuse ca ieri )).gif

eu sunt obosita rau-rau, imi vine sa ma culc deja. am bucatarit mad.gif
am facut sarmale, racituri, snitzele, curatenie, ordine. mai am maine sa dau cu aspiratorul, sa pun sarmalele la fiert si apoi...............relaxare: am sa fac o baie cu sare de mare, ulei esential de lamaie si spumant yahoo.gif apoi o crema buna si parfumata, haine comode pentru stat acasa si blushing.gif papat mancare, poate si fursecuri ca aseara nu m-a tinut dumneaei blushing.gif
ma gandeam sa imi fac o cana de vin fiert acum, dar mi-e ca o sa cad lata unsure.gif
Sexymom
L-am sunat acum pe sotul meu, sa ii spun ca e sambata totusi si a zis ca voine repede acasa, si a raspuns popa la tel.lui ca el soferea si nu putea. Si ma intreaba popa: -sunteti bine??? la care i-am raspuns si eu ca asteptam sa vina sotul meu acasa mai devreme ca are totusi 2 copii care intreaba de dimineata de ce nu a ramas tati cu ele. Da-i in p----mea ca incepe sa mi se urce la cap.
Maine daca zic ceva chiar ca le spun vreo doua. mad.gif

Si ii trimit si la hotel mad.gif
Eu.
sexy, dar sotul tau nu spune nimic? nu ia atitudine? mama, eu de cand cu "prietena" mea, m-am facut a dracu' si nu mai inghit sa profite cineva de pe urma mea. devil.gif una e sa ajuti fiindca vrei si fiindca tu consideri ca pers. respectiva merita si alta e sa ti se ia toata mana cand oferi un deget mad.gif eu una le-as spune vreo doua, sincer, fiindca altfel te trezesti cu ei si la anul unsure.gif

v-am pupat, o seara excelenta. ma duc sa-mi fac totusi vinul ala fiert, poate asa o anesteziez pe dumneaei si-mi fac fericit babuinul lol.gif lol.gif
himere2005
nessie vad ca a aparut...a simtit ea ca ne apropiem de pag 250 )).gif
uka
cum sa nu ne certam daca ma acuza de chestii total neadevarate... si se mai si contrazice singur, o sa trecem in noul an suparati si dk ma mai enerveaza mult si nu isi revine poate terminam si rel odata cu terminarea anului... k si asa a fost un an de r*ah*a*t
Sexymom
Sotul meu e la fel de prost de bun ca si mine, nu zice nimic, tace si inghite.
Uka, nu va mai certati , ar trebui sa va intelegeti, macar acum....imi pare rau sa citesc asta despre tine.
Nessie
CITAT(Tulip @ 30-12-2006, 05:42 PM) *

Himere,cum bagi pozele direct? unsure.gif unsure.gif
Tulip, citeste la subiectul "Cum incarc o fotografie pe forum?"
uka
eeeeeeeeeeee,pai doar era prea frumos, k am avut o saptamana suuuper, incepuse iar sa vb de nunta.... acum deh...trebuia sa dam noi cu bata in balta... d fapt el k nu intelege si ma acuza aiurea...e treaba lui...
himere2005
eu nu vazusem mesajul, scuze Tulip blushing.gif
de citeva zile numai cu ustensilele de la voi m-am machiat...sunt super cheer.gif
Nessie
A intuit Himere bine. )).gif Am aparut sa vad ce faceti, dar am o conexiune foarte proasta la net. Ma gandeam sa incepem o noua casuta WW in ajun de Anul Nou! pupic.gif Va pup pe toate!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.