Neatza fetelor!
Sa aveti un weekend placut si sa faceti ceva ce va doreati....
eu o sa stau sa invat la sociologie

. Sunt la o fac care nu are nicio legatura cu materia asta, dar totusi, o profa batrana si nebuna ne-a impartit in 2 grupe, cei care am mers la cursul ei si cei care nu. Va inchipuiti unde ma aflu eu

Si celor care au mers la curs le-a dat examen pe 5 dec si le-a dat f usor, toti au luat 9 10.

Noua ne da pe 15 dec, 3 subiecte in 30 min ( subiecte de cate 6 pag fiecare) Ca sa nu zic ca nu am nico tangenta cu materia asta, are niste notiuni si fraze pompoase si multe citate ..nici nu stiu ce o sa ma fac

In alta ordine de idei azi era programat sa ma vad cu babuinul ....dar el a fost la munca pana la 2 si cica aseara a stat pana la 2 la nus ce super film, si acum s-a dus la somn....de unde presupun ca o sa doarma pana la 6 ...si o sa ne mai vedem de o sa ne vina rau
Nu e ca si cum weekendul asta amarat are numai 2 zile

Referitor la mame, si a mea mai face pe reaua uneori si are modul ei de a interpreta lucrurile si de a scoate ochii cu "ti-am zis eu" incat am decis sa nu ii mai povestesc tot, ba chiar sa nu mai stie mare lucru depsre mine si de ce fac eu..pt ca mereu intoarce totul impotriva mea.
ca exemplu i-am zis aseara de profa de sociologie si de cum o sa dam examenul, mare greseala ca i-am zis, in loc sa se gandeasca ca totusi muncesc si curusu aleaia e la mijlocul zilei si nu am avut cum sa ma duc la el, ca trebuia sa fiu la job, mama mi-a aruncat privirea aia de "vaai, Ana nu se poate!! cum de nu te-ai dus...." geezz....cu asa atitudine prefer sa nu ii mai spun toate cele
Himere cred ca iti e greu cand o vezi pe mama ta cu atitudinea asta, dar nu o lasa sa iti amarasca viata, bucura-te ca tu ai un sot si un copil, ai familia ta. Probabil ca mama ta s-a vazut si ea batrana, copii pleaca de acasa si trebuie sa aiba grija si de matusa.
Dany nu te mai gandi la lucruri rele, vin sarbatorile acum, lasa-te cuprinsa de magie

Va pup pe toate