Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
multumesc himere..sper sa nu se skimbe vreodata .. de obicei cand se duce prin supermarketuri sau metro,billa etc ma suna sa ma intrebe ca a mai vazut cate ceva si daca sa ne ia...acum o sapt a sunat daca sa ne ia dvd din real smile.gif
himere2005
crede-ma bubbles ca nu mai am nevoie de nimic material de la ea, doar sa nu ne mai certam, sa imi zica si ea ceva de bine ca nu cred ca tot ce fac e gresit si urit, pur si simplu mi-e sila sa ma mai vad cu ea ca-mi strica ziua...as vrea sa merg si sa vorbim una alta, nimic mai mult, sa mergem sa mai cumparam cite ceva, sa mergem la restaurant odata, pe banii mei, nu e o problema, vreau atitea...dar n-am cu cine
bubbles
dar de ce zici ca s`a skimbat atat de radical? ce s`a intamplat? sad.gif
himere2005
eu stiu ce s-a schimbat? batrinetea?diabetul?faptul ca are grija de matusa ei si care o deprima? faptul ca am plecat si nu mai stau cu ei? o luam razna daca mai locuiam mult acolo, fratele meu a zis ca isi cauta chirie numai sa scape de ei, in special mama care vrea sa controleze totul si nimic nu-i este pe plac
Tulip
si cu tatal tau ce relatie ai?
himere2005
tata e genul omului pasiv, care in afara de servici nu are alte atributii, daca il lasi la un film bun si ii dai o mincare ingrasacioasa si o bere in fata e fericit...nu prea are cine stie ce aspiratii, oricum e un om citit si e fan Statele Unite cu toata istoria lor si civilizatia )).gif cu el poti sa vorbesti una-alta, dar nu te poti baza pe el, pentru ca nu a invatat sa preia conducerea si sa rezolve roblemele serioase. problemele lui curente sunt platitul facturilor )).gif si piata. dar daca are un film pe care il urmareste, poate sa fie distractia-distractiilor in alta parte ca el vede filmul. de ex. in fiecare seara la 6.30 se uita la filmul La Piovra (Caracatita) nu stiu daca am scris bine si daca ai nevoie de el in ziua aia trebuie sa te programezi cu citeva zile inainte si nu la ora aia lol.gif asta e fratilor. amindoi sunt retrasi, numai cu treburile casnice si TV. asta fac toata ziua si in we doh.gif
dany
Buna ,fetele !

Ce putina lume e pe aici sad.gif

Himere ... pupic.gif . Ma bucur ca Bia e mai bine. Oare mamele noastre sunt surori cumva ? grin.gif

himere2005
eu stiu? asta e familia mea si buna sau rea tot cu ei mergem mai departe, de sarbatori tot cu ei...asa ca ne adaptam din mers grin.gif eu caut sa evit intilnirile cu ea, chiar daca mergem la ea sau vine ea la noi imi gasesc eu de lucru si sta ea cu bianca si eu ba fac cumparaturi, ba stau in bucatarie si gatesc ca altfel cred ca mi-ar strica zilele, n-au notiunea traditiilor, a valorilor....eu intr-un an am preferat de Craciun sa ma duc la niste copii orfani (la orfelinat) si sa impart cadouri cu alti prieteni copiilor de acolo decit sa stau cu ei la masa...poate va fac odata o fotografie la fotografia din ziar wink1.gif
dany
Azi ne-am luat bradul cheer.gif .Dar e tare ciudat anul asta : afara e soare si noi cumparam brad de Craciun...nu se prea potriveste )).gif
himere2005
pai vino la noi ca e frig grin.gif noi cumparam de obicei bradul in ultima sapatamina si il impodobim in dimineata de 24, sau hai, cel devreme pe 23 seara
dany
CITAT(himere2005 @ 09-12-2006, 12:45 PM) *

pai vino la noi ca e frig grin.gif noi cumparam de obicei bradul in ultima sapatamina si il impodobim in dimineata de 24, sau hai, cel devreme pe 23 seara

Pai vin cu tot cu brad....daca tot l-am luat )).gif .Si noi tot pe 24 il impodobim ( adica Dirk il impodobeste )
himere2005
sa-mi spuneti ce vreti sa gatesc si ce preferinte aveti la cadouri ca facem Craciun cu ingrasacioase si colinde multe, vin si fetele din tara, nu?
dany
Ce cadouri ???? Nu ne trebuie . Doar sa faci ceva bun de papa si sa ai ceva de baut...in rest nimic. Sigur ca vin si fetele ...si nu numai cele din tara grin.gif .Cred ca va trebui sa muti cativa vecini pe la neamuri sa avem loc de desfasurare lol.gif
himere2005
eu nu mai pot sa scriu mai nimic ca bia numai in brate vrea smile.gif de abia astept sa plec si eu la cumparaturi diseara linistita
dany
Va pupic.gif .

Sa aveti un WE placut si linistit !!!!
himere2005
se pare ca vine tata mai repede sa o ia pe bia sa mai umblu si eu pe coclauri )).gif cheer.gif
Anna
Neatza fetelor!
Sa aveti un weekend placut si sa faceti ceva ce va doreati....
eu o sa stau sa invat la sociologie blink.gif . Sunt la o fac care nu are nicio legatura cu materia asta, dar totusi, o profa batrana si nebuna ne-a impartit in 2 grupe, cei care am mers la cursul ei si cei care nu. Va inchipuiti unde ma aflu eu biggrin.gif grin.gif
Si celor care au mers la curs le-a dat examen pe 5 dec si le-a dat f usor, toti au luat 9 10. sad.gif
Noua ne da pe 15 dec, 3 subiecte in 30 min ( subiecte de cate 6 pag fiecare) Ca sa nu zic ca nu am nico tangenta cu materia asta, are niste notiuni si fraze pompoase si multe citate ..nici nu stiu ce o sa ma fac sad.gif
In alta ordine de idei azi era programat sa ma vad cu babuinul ....dar el a fost la munca pana la 2 si cica aseara a stat pana la 2 la nus ce super film, si acum s-a dus la somn....de unde presupun ca o sa doarma pana la 6 ...si o sa ne mai vedem de o sa ne vina rau mad.gif sad.gif
Nu e ca si cum weekendul asta amarat are numai 2 zile crying.gif

Referitor la mame, si a mea mai face pe reaua uneori si are modul ei de a interpreta lucrurile si de a scoate ochii cu "ti-am zis eu" incat am decis sa nu ii mai povestesc tot, ba chiar sa nu mai stie mare lucru depsre mine si de ce fac eu..pt ca mereu intoarce totul impotriva mea.
ca exemplu i-am zis aseara de profa de sociologie si de cum o sa dam examenul, mare greseala ca i-am zis, in loc sa se gandeasca ca totusi muncesc si curusu aleaia e la mijlocul zilei si nu am avut cum sa ma duc la el, ca trebuia sa fiu la job, mama mi-a aruncat privirea aia de "vaai, Ana nu se poate!! cum de nu te-ai dus...." geezz....cu asa atitudine prefer sa nu ii mai spun toate cele

Himere cred ca iti e greu cand o vezi pe mama ta cu atitudinea asta, dar nu o lasa sa iti amarasca viata, bucura-te ca tu ai un sot si un copil, ai familia ta. Probabil ca mama ta s-a vazut si ea batrana, copii pleaca de acasa si trebuie sa aiba grija si de matusa.

Dany nu te mai gandi la lucruri rele, vin sarbatorile acum, lasa-te cuprinsa de magie blum.gif

Va pup pe toate pupic.gif
himere2005
ai dreptate, dar asta ma enerveaza cel mai mult la ea, ca nu e batrina fratilor, dar se crede batrina, are 51 de ani, 52 in ianuarie 2007. pai nu am vazut-o pe mama mea aranjata niciodata asa ca a ramonei vlas de ex. ce diferenta colosala...ramona, pot sa te intreb cit are mama ta?
Anna
Pe bune? Eu am raportat la ai mei, pai mama are 50 biggrin.gif 51 la anul.
tu cati ani ai?
Pai atunci nu are nicio scuza ...sad.gif
himere2005
eu am 25, impliniti in iulie smile.gif

am ramas in sfirsit singura, ma apuc sa fac putina ordine ca e ca dupa razboi pe la mine si mai tirziu la cumparaturi cheer.gif
ALICE
Am mancat sorici de porc si nu stiu cum sa-l punctez.Sper ca n-am dat-o in bara.Altceva n-am mancat
himere2005
tu vrei sa ne faci pofta si nu stii cum..si-ne macar ca era tare )).gif
ALICE
A fost f.f.f.f bun.De aia nu m-am putut abtine. bang.gif
Tulip
ce bine ca nu-mi place cheer.gif cheer.gif cheer.gif macar nu mi-e pofta wink1.gif
himere2005
cred ca azi o sa fac mini pizza ca nu sunt grele deloc si de mult vroiam sa le incerc ca nu trebuie lasat aluatul la dospit
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...c=7728&st=0
asta este linkul si se fac foarte rapid, insa eu le prestez dupa ce vin de la cumparaturi ca nu am pic de afumatura in casa si fara nu iese bun. n-o sa maninc decit una in seara asta ca nu prea am multe puncte ramase

fetelor, ies si eu la un suc, apoi la cumparaturi, sa aveti o seara placuta blum.gif
Monic
Ella, acum am vazut ce-ai scris cheer.gif
Ti-am scris nr
Vezi cum te imbraci ca pe maine se raceste si se anunta ploaie sad.gif
ramonavlas
Daconst[s], Danyhoney mai am putina rabdare cu Potentialul, nu stiu cata. Tin mult la el, dar..... Bine, el mi-a spus ca nu a iubeste pe fufa, si atunci l-am intrebat de ce mai sta cu ea. La care el, "din obisnuinta". Am stat si eu "din obisnuinta" deci stiu cum e. Si daca ar iubi-o ar mai sta si cu mine? Bine, e barbat si asta spune toate, dar totusi..........
O sa vina vremea cand o sa ma satur de el si de ea si apoi sa vedeti...pana atunci.....
De rev mergh cu gasca de la Cluj, eu chiar nu vreau sa mai am nimik cu Fostul si daca nu vreau stiu ca nu o sa mai fie nimik. Asa ca din punctul asta de vedere, nu imi fac probleme.
Eu, si mie 80G mi-a iesit pe site-ul Triumph.....
Himere, mami a implinit anul acesta in iunie 48 de ani..........
Ella79
Gata, am facut pozele cu casa. Acum le incarc.
Ella79
Gataaaaaaaa, nu mai imi iau bataita cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am pus pozele la mine in album / casa.

Monic, nu am nici un PM de la tine.
Sexymom
Duminica frumoasa fetite vorbarete. pupic.gif
Monic
CITAT(Ella79 @ 09-12-2006, 10:44 PM) *

acum? sad.gif
Monic
CITAT(Ella79 @ 09-12-2006, 10:44 PM) *

foarte frumos, Ella, wow shock.gif
parca as fi intr-un salon de decoratiuni interioare w00t.gif
totul este de bun gust, felicitari!
spert ca mi-ai primit pm-ul poate ti l-au trimis in casuta postala unde iti primesti de obicei mailurile.
Daca nu sa-mi spui ca scriu direct pe forum nr de telefon

Tulip, am facut mancare chinezeasca cheer.gif A iesit atat de buna incat am decretat we chinezesc )).gif
Ella79
Monic. primit PM si raspuns la el.
Ma bucur ca iti place la mine acasa. )).gif va astept pe toate cu drag. Tu aduci mancarea chinezeasca, Himere antreurile cu stegulete si restul de fete sa vina cu tarie, ca cica arde grasimile lol.gif
Casa mea nu e vine stie ce, dar e asa cum am vrut-o eu si poate din cauza asta sunt atat de entuziasmata.
Monic
Ella, citit, si sper sa va simtiti bine la Viena. Dar in primavara sa stii ca nu scapi de mine grin.gif . Sefa mea a fost joi la Viena, mi-a povestit ca e ff frumos orasul in perioada asta a anului. Totul este impodobit, si cum ea s-a dus la cumparaturi a gasit o gramada de reduceri la haine si dulciuri. Asa ca eu zic ca ai luat o decizie inteleapta. pupic.gif
Ella79
Si eu tot pentru atmosfera orasului si pentru reduceri merg. In primavara (martie - aprilie) vin sigur la Budapesta, ca doar asa e traditia la mine. smile.gif Mie imi pare rau ca n-am putut sa vin in octombrie la Budapesta, dar m-am temut de nebunii aia care se bateau pe strazi pe acolo.

Fetele, va pup. Sa aveti grija de voi, sa fiti cuminti si sa nu dati iama in dulciuri (fara mine! )).gif ). Ne revedem peste o saptamana.
Acum ma duc la nani! hug.gif
himere2005
Ella, felicitari pentru renovare. acum sa vin eu cu comentariile de rigoare ca altfel nu se poate )).gif imi place tare mult ca ai un spatiu imens in sufragerie. mi-a placut mult ideea dulapului si a masutei de sticla. dulapul cade deoarece eu am spatiul din sufragerie "bucatelit" de usi dar sigur daca nu ma certi iti fur ideea de la masa. oricum, mai astept ca nu am chef sa o catar pe sus si daca bia ajunge cumva cu capul in masa aia vai si amar de noi. acum, la baie, vreau sa stiu daca despre cele 3 sticlute vorbeai care sunt in poze pe etajera si unde le-ai gasit? iarasi, imi place perdeaua de la sufragerie dar si aici mai astept ca daca trage bia de ea e vai si amar de biata perdea. eu iti dau idei, sper sa nu te superi, ca eu cind vad o casa frumoasa vreau sa fie perfect )).gif cind ai bani cred eu ca e bine sa-ti iei un birou un pic mai mare, dar sa ai un nivel superior pentru monitor ca sa cistigi spatiu. as vrea un detaliu la vizor lol.gif am vazut ca ti-ai pus si fulg de nea la baie grin.gif nu am inteles in hol cum ti-ai facut debaralele, sunt 2 una linga alta? nu am mai vazut la nimeni asa...sau ai avut debara la bucatarie si ai mutat peretii? la bucatarie as fi mers cu materialul pina jos dar imi place si asa, poate e mai bine ca nu se prinde mizeria, daca apare vreodata. cea de la bucatarie e floarea muzicala?inca o data imi cer scuze daca am comentat ce nu trebuia bang.gif dar pur si simplu imi place s-o fac pe designerul de interioare, macar la altii daca nu la mine lol.gif te pup si mai asteptam vesti de la tine pupic.gif
himere2005
eu mi-am luat o farfurioara mai marisoara din kaufland, eu o s-o folosesc ca platou pentru masa de Craciun, e cu specific. Dan tot ma cearta ca de ce nu iau set, da cum Dumnezeu sa iau set daca eu m-am dus cu un milion jumatate de toti. Bine, nu i-am cheltuit pe toti ca nu am gasit fata de masa rosie si in plus m-a cam zorit babuinul si am uitat sa cumpar citeva produse de igiena pe care o sa le iau azi din metro. we asta mi-am facut de cap cu punctele ca am facut mini pizza, asa ca nu dati in mine ca numar de luni blum.gif
eu acum ma fac frumoasa lol.gif si apoi plecam (plec?) spre metro si mobexpert ca sunt pe drum comun. daca dan vrea sa mearga cu mine il mai astept pina la 9, intre timp ma duc sa-mi cumpar crengute din piata daca gasesc. el s-a culcat la 6 si ceva dimineata ca s-a uitat la filme devil.gif iarasi am descoperit ceva cind a venit scrisoarea de la banca, caci la retragere primim o instiintare cu soldul, respectiv tranzactiile efectuate din cont si iar mai observ o retragere de 3 milioane blink.gif domnul meu si-a luat hard si memorie la calculator sad.gif n-am cu cine sa fac treaba si daca si fata o fi la fel vai de noi. oricum eu vreau fata de masa rosie si canapea asa ca la astea nu renunt cu nici un chip lol.gif partea proasta e ca nu exista al 13-lea salar, se pare ca va lua mai putin in decembrie pe noiembrie ca vinzarile au fost mici, o sa vina si intretinerea mult, prime ioc....in fine nu ma mai pling ca ma dati afara de pe forum...dar vreau sa va spun un singur lucru...eu macar nu ma ascund si stiti ca veti gasi o parere mereu sincera de la mine, fie ea de calitate sau nu.
daconst
Salutare neuroni!
Am avut ieri ceva probleme tehnice si n-am putut intra,deci inca nu am nascut. grin.gif
Nu am citit inca din urma dar recuperez azi.
Duminica placuta va doresc! pupic.gif
bubbles
`neata neuroni pupic.gif ce faceti?eu azi sunt singura k babuinul e la 24 sad.gif si prevad ca ma voi super plictisi sad.gif
Tulip
Buna dimineata!

Ella,f. frumos la tine,imi place,abia astept sa venim la tine in vizita! blum.gif blum.gif blum.gif

Monic,sa stii ca iri am cumparat piept de pui in ideea de a incerca reteta...dar am fost invitati la socrii la masa,asa ca ramane pe alta data.......ai pregatit totul exact cum scria in reteta?
Tulip
Sorana, LA MULTI ANI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
la multi ani sorana pupic.gif pupic.gif
Monic
Sorana, La multi ani cheer.gif sa ne traiesti cheer.gif
Dana, chiar m-am gandit ieri la tine, ca nasti, dar nu acum ci intre sarbatori blushing.gif Am avut asa un vis, ca vin inapoi din tara si te gasesc cu bebe in brate, si ca babuinul tau nu asista pana la sfarsit la nastere blushing.gif
Himere, pe mine ma emotioneaza foarte tare ceea-ce spui.Eu cred ca as fi toata plina de nervi sad.gif si de ciuda. Serios. Pai asa ceva nu se poate, sa cheltuiasca din banii nostri fara stirea mea si fara sa ma puna in tema. Mai ales ca nu invartim banii cu furca... Si cand isi ia ceve lucru mai scump din banii lui imi spune sad.gif Cred ca nu-mi place de babuinul tau dry.gif asta ti-o spun cu toata sinceritatea. Sper sa nu te superi...
daconst
Acum am recuperat cititul...sper sa tin minte ce aveam de comentat.. lol.gif

Sorana,La multi ani...sa ne traiesti! floare.gif floare.gif floare.gif pupic.gif

Monic,in primul rand sper sa nu ti se adevereasca visele ca vreau si eu acasa de sarbatori,nu prin spitale.Deci ai grija cum ma visezi. grin.gif

Ella,vazut si studiat pozele...foarte fain a iesit,iar faptul ca miroase a nou si e curat e cel mai important.Felicitari sa stapanesti sanatoasa tot ce ai realizat! pupic.gif

Dany,am rezolvat problema! wink1.gif

Himere,cu mamele cred ca aveti probleme ca va vedeti prea des. grin.gif
Eu vad la noi ca sor-mea se cearta cu mama toata ziua,dar se si vad zilnic si eu daca sunt departe ii duc dorul.Abia astept sa vina acum la mine...sa mai simt si eu cum e sa ai mama.
Mama n-a fost prea cocheta din fire,dar eu l-am mostenit pe tata care o viata intreaga a mers cu cravata la git,indiferent daca facea piata sau mergea la servici.A fost mereu elegant si ingrijit.
In schimb mama s-a schimbat mult la batranete,adica acum ara 65 de ani dar nu-i dai.Are grija sa nu se ingrase si isi vopseste parul si se aranjeaza mult mai mult.Dar la faza asta am lucrat eu mult,recunosc.Si acum sunt mandra de ea. wink1.gif

Am vazut ca ti-ai dat cu parerea la decoratiuni si accesorii de apartament...ca te pasioneaza.Maine dimineata,daca esti la cafea,poate pun citeva poze cu apartamentul din Ro,care inca nu e chiar gata,sa-ti dai cu parerea. wink1.gif
La cel de aici ai spus ca nu-ti plac bibelourile. grin.gif
Dar nu sunt bibelouri,ci figurine cu ingerasi si Mosi Craciuni in care se pun lumanari si se aprind noaptea.Se folosesc mult aici si i-am preluat si eu.Poate curand vor aparea si in Ro.

Gata ca m-am intins prea mult. doh.gif
bubbles
ufff azi fara sa vreau tin regim mai strict..si tb sa imi fac si o supa d epui si abia ma tin pe picioare sad.gif
ina_ceva
Neatza!!

Fetelor, cu mancarurile voastre mi-am facut lista pentru bucatarie pentru doua saptamani; m-ati innebunit devil.gif

Ella, ma bucur ca vizita la coafor ti-a ridicat moralul.
Himere, mama mea a fost (si este inca) la fel ca a ta (din pct de vedere cosmetic ca sa zic asa); e invatata sa munceasca pana nu mai poate si atat; incerc sa o schimb, dar e greu la varsta asta sorry.gif
monic, cum a iesit puiul cu susan?

Sorana, La multi ani!!!!!Imagine

Am fost la petrecere vineri seara (a inceput cam pe la 20) si m-am intors acasa abia pe la 9 dimineatza; inca sunt obosita, dar mi-era dor de o seara de genul asta cheer.gif
bubbles
hey ina pupic.gif ma bucur ca te`ai distrat pupic.gif
mi`am pus la facut supa de pui doh.gif asa ca zi nu mai calculam puncte nu ? )).gif
Anna
Buna fetelor! pupic.gif
ina_ceva
Andreea, cum sa nu calculam puncte?

Uka, ce mai zici? Cum decurge relatia dintre babuin si tatal tau?

Saptaman asta nu am reusit sa ma incadrez in pcte, dar nici sa le depasesc pe cele pentru mentinere, asa ca sunt multumita tease.gif
bubbles
azi nu numar ca`s moarta de racita si in mare parte voi manca supa...de aia am zis pupic.gif
uka ce mai faci? pupic.gif

ce fcai otilici?ce face norbert? pupic.gif
ina daca vrei sa numaram eu am asa pana acum:
1crenvust mic 3p
1 fel grau 0.6p
parizer 0.5p
br topita 0.5p
rosie 0p
total 4.6p pana acum doh.gif
si imi fac supa din care cred ca voi maca de 2 ori si o portie va vvea asa
cartofi 2p paste(taitei)2p si carne 2p deci 6p portia doh.gif
totalul 16.4p pt azi doh.gif
diseara o sa ma mai mananc un mar smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.