Neatza!
Am aterizat si eu, am o gramada de mailuri, nici nu stiu de unde sa o apuc, mai ales ca nu mai am chef deloc, vreau sa vina Srabatorile, sa ne tragem un pic sufletul.
Joi si vineri am fost la Nisa dupa cum sitti. Poze nu am ca nu am avut aparatul. Am stat intr-un hotel de nu va pot povesti, de fapt camerele erau niste casute la care ajungeai cu o masinuta din aia de golf. Casa noastra e f mare, are 4 camere, dar pe cuvant daca "camera" de hotel nu era mai mare: 2 bai imense, un living urias, impartiti in 2 cu loc de luat masa si loc de uitat la TV si lucrat, un dormitor imens si el, ce mai, nebunie curata.
Sambata am avut parastas pt strabunica mea, sambata seara am fost la film cu nasii dar eu am adormit de vreo 2 ori in timpul filmului

iar ieri am cam lenevit toata ziua, ceea ce nu am mai facut de f mult timp; seara am fost la circ, chiar m-am simtit din nou copil
Cu problemele noastre mare lucru nu s-a rezolvat. Iubi a prins O "filiera" interna de rfancezi de la renault si se pare ca romanasii nostri care l-au refuzat in ultima etapa cand de fapt se ajunsese la negocierea salariului au facut manareli, am reusit sa ajungem printr-o prietena de a mamei din franta la un director destul de mare francez si ala cand a auzit povestea, ca a ajuns f departe, ca a fost refuzat inexplicabil in ultima etapa, ca s-au oferit salariile care s-au oferit s-a facut foc si para si a zis ca se va ocupa persoana, ca ceva e in neregula. sa vedem acuma ce o iesi...
Eu nu am luat nici o decizie dar inima imi spune sa raman aici. daca imi spunea cineva acum o luna ca voi refuza un job de 1500 de euro il trimiteam la balamuc sa se trateze, dar se pare ca firea mea e cam aiurita...acuma probl e ca vreau totusi sa vb cu seful meu, as fi chiar fraiera sa nu o fac, dar nu prea stiu cum sa abordez problema ca sa nu zica ca il santajez. sincer mi-e teama de un raspuns de genul "accepta oferta" esti libera, etc.
Cu dieta sunt tot in pom, am reajuns la 72 de kg

dupa sarbatori am decis sa ma duc la nutritionist; am reiceput sa iau crom si iau spirulina de vreo cateva zile (nu prea regulat ca uit), incerc sa fac o cura mai drastica cateva zile, sa vedem ce o iesi. oricum cu sarbatorile nu am sperante prea mari dar macar sa ma opresc aici.
Nu am apucat sa va citesc din urma deloc, poate reusesc
Pupici dulci si o zi frumoasa!