Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
nusarich
La Multi Ani! Sorana! sa ai parte numai de bucurii!

ina, am primit pm, studiez sa vad ce si cum, poate ajung pe acolo. oricum trebuie sa ma tund si cum nu stiu cum...

ella, imi place tare mult cum arata casuta! e tare dragut aranjata.
himere2005
sorana, la multi ani! cheer.gif
dana, cu figurinele de Craciun sunt de acord atit cit le insiri de Craciun,mi se par dragute insa bibelourile sau kitchurile astea nu-mi plac. ca de ex.veioza din plastic cu pesti sau ceas cu icoana doh.gif )).gif
azi am avut o zi incarcata, dar frumoasa, am poze cu achizitii dar le pun miine
sa vadeti ce am patit fetelor, noroc ca eram cu cizmele lungi si fusta lunga! grin.gif mi-am pus o pereche de dresuri ca imi era tare frig cind am plecat la metro. si cred ca nu aveau elasticul foarte bun sau ca am slabit, eu, cind ajung in metro simt cum aluneca din ce in ce mai jos doh.gif grin.gif la final, pot sa spun ca ma grabeam sa prind autobuzul si sa ma vedeti cum alergam cracanata cu ciorapii in vine si cu carutul dupa autobuz lol.gif noroc ca nu se vedea nimik, doar simteam laugh.gif
Monic
lol.gif lol.gif lol.gif bolundo lol.gif
bubbles
numai tu puteai pati asa himere tease.gif
himere2005
am citeva poze miine cu ce am luat pentru Craciun si bineinteles ca am gasit si fata de masa rosie cheer.gif ce m-a mirat tare mult ca am cam luat-o cred la limita, aveau marimi foarte mici, era una mai mare verde...am impresia ca cele care erau marimi mai mari au fost cele mai solicitate si achizitionate prima data rolleyes.gif crengute de brad inca nu au aparut, dar de tocat banii tot am gasit pe ce sa-i toc )).gif nici nu-mi faceam probleme grin.gif o sa pun poze miine.mi-am luat chiar si niste margele negre la reducere, nu sunt chiar calitate ele, dar merg "de tavaleala" lol.gif si am mai luat si casete din plastic sa am unde sa pun fursecurile pe care sper sa le fac in we viitor.
irinush
)).gif Hello fetelor!

abia am reusit si eu sa intru pe aici, cam tarziu de altfel, dar .. asta e

Dany, eu cel putin si sunt convinsa ca nu numai, ma bucur tare mult cand intri si vorbesti cu noi, chiar daca e mai rar, sau mai putin, asa ca sa nu renunti!

Himere ... imi pare rau ca nu te intelegi cu Dan ... nu stiu ce sa zic ... asa ceva nu trebuie sa se intample intr-un cuplu, eu as mai incerca sa vorbesc cu el (in realitate, eu as urla de nu i-ar mai trebui a doua oara sa umble la bani fara sa imi spuna si mie pt ce anume) ... oricum, imi place mult faptul ca ai starea de spirit pe care o ai si , sincer, eu nu pot sa mi te imaginez deprimata; ai un pupic.gif de la mine!

Ella, felicitari pt casa, a iesit super!

Imi cer scuze daca am uitat pe cineva, ora si varsta inaintate sunt de vina )).gif

Pupici la toate
Eu.
buna seara!

nu v-am vizitat de ceva timp blushing.gif am avut ff mult de invatat pentru facultate.
si ieri si azi am avut cursuri de la 8-18 doh.gif ieri 2 evaluari (una dintre ele neanuntata).
nu stiu ce am , dar in ultimele zile m-am simtit complet daramata.ma simt de parca nu as fi dormit cateva nopti la rand, desi ma stradui sa dorm minimum 7-8 ore/ noapte. cred ca s-a acumulat stresul si munca in ritm sustinut.
azi am primit rezultatele unei evaluari la una dintre materii si, desi poate veti rade, m-am simtit foarte mandra ca nu am picat-o, ci am luat 1,5p din 2 cat era valoarea maxima posibil. pentru mine e o realizare, fiindca ceea ce fac acum nu are nici cea mai mica legatura cu ce am facut in viata; invatatul si referatele sunt o noutate pentru mine blink.gif
in fine, nu va mai plictisesc cu scoala mea.

la ora 18 a venit babuinul dupa mine la facultate si am dat o tura scurta prin centru, am facut ceva poze (le pun imediat in album), apoi am fost la CityGrill, ca mi se pusese pata pe sarmalute cu mamaliguta si clatite cu branza si stafide blushing.gif nu am mai numarat deloc saptamana asta si nici pe cantar nu m-am urcat. am mancat destul de mult si de prost; cred ca am luat 2kg sorry.gif dar pur si simplu organismul imi cerea sa mananc bine....altfel aveam senzatia ca voi cadea de pe picioare.

Ella, mi-a placut casuta ta. wink1.gif ce m-a incantat foarte mult a fost covorul, canapeaua (ciudat, fiindca nu sunt prietena cu verdele) si fereastra livingului, uriasa w00t.gif asta m-a dat gata - cred ca ai o casa foarte luminoasa.

CITAT(danyhoney @ 09-12-2006, 01:09 AM) *

Mi-am mai amintit ceva...Monic,daca nu gasesti pantofi ...trimite-mi rochita ca eu am pantofi care se asorteaza tare bine lol.gif lol.gif
Cam astia i-as avea...Imagine

dany, ma topesc dupa pantofiorii tai cu model w00t.gif

himere pupic.gif esti o adevarata femeie demna de toata admiratia. ma abtin sa mai fac comentarii referitoare la atitudinea lui Dan unsure.gif

va doresc tuturor o saptamana cat mai usoara ! give_rose.gif

Eu.
am pus poze in albumul Bucuresti 10.12.2006
himere2005
am pus si eu la incarcat citeva poze
ce program am avut ieri: m-am trezit iar ca bezmetica la 6 dimineata, am papat ceva si v-am citit, apoi la 8 am plecat spre piata. cum crengute nu am gasit am luat alte nimicuri pe care le veti vedea in poze. apoi am plecat spre metro si am inghetat ca fraiera cam 40 de minute in statie ca nu stiu de ce dar cred ca au scos de pe traseu un autobuz. ajung la metro si ma pun pe cautat cadouase si fata de masa, pe care am gasit-o la un pret f.bun si am mai luat 2 caciulite pentru nanute. fularele care erau pina in 20 lei erau sub orice critica ca material, asa ca m-am multumit cu caciulite biggrin.gif
dan a gatit aseara ciupercute, cartofi fierti si si-a luat si salam alaturi
am fost si la mobexpert sa ma uit dupa canapea, te anunt imediat ady-raluk prin pm
aseara am fost la niste prieteni si stiti ce am mincat?picioruse de broasca laugh.gif le-am mincat pe toate din farfurie, au gust de pui grin.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
ALICE
Himere sunt f dragute margelele!Mi-a adus si mie cineva ieri niste fete de masa pt Craciun din germania.Dar mi s-au parut scumpe.Erau 0,5 m pe 0,5 m 300.000.Macar daca erau faine.Aveau ele broderie frumoasa,dar erau albe toate,si eu vroiam colorata ,vesela,rosie.
daconst
Neatza,neatza!

M-am trezit iar cu zambetul pe buze...si asta datorita tie,Himere. pupic.gif
Imi imaginam cum fugeai tu cu ciorapii cazuti incercind sa prinzi autobuzul... lol.gif
Esti teroare.

Frumoase lucrusore ti-ai luat,sa le folosesti cu placere.Abia astept rezultatul final,de Craciun. wink1.gif

La noi a nins sambata toata ziua,asa ca totul e alb si parca incepe sa miroase a sarbatoare.Tare-mi place atmosfera.
In rest nu am cu ce sa ma laud,ca am iesit doar la cumparaturi obisnuite si am hibernat.De acum am interdictie la umblat prea mult prin oras sa nu alunec sa cad cumva. sorry.gif
Deci saptamana asta termin si cursul de engleza,desi data viitoare facem un fel de party cu prajituri si ce mai aduce fiecare,dar mai vad eu daca merg,iar vineri e ultima sedinta de dans. grin.gif
Si gata si cu zbantuiala.Cred ca imi ajunge si mie...ca abia ma mai misc.Sunt imensa.

Astept sa vine Miha cu pozele de la munte si sa speram ca Pisik ne aduce vesti mai bune.

O saptamana faina la toate! hug.gif
ALICE
Daconst,ce ma bucur pt voi ca a nins!Ca la noi nici o sansa.O sa fie o luna fara pic de fulg de nea! sad.gif
daconst
CITAT(ALICE @ 11-12-2006, 10:43 AM) *

Daconst,ce ma bucur pt voi ca a nins!Ca la noi nici o sansa.O sa fie o luna fara pic de fulg de nea! sad.gif

Alice,cica la voi va ninge sigur de Craciun...asa ca nu fi trista,ca veti avea sarbatori albe! wink1.gif
Tu parca stai in Sibiu,nu?acolo va fi cu siguranta zapada mai mare.
Ce planuri de Revelion aveti?
ALICE
Aceleasi ca in fiecare an wink1.gif Mergem la o cabana cu fostii colegi de liceu,cu care pastram legatura inca.
daconst
Abia astept sa vad ce scrie Pisik! cheer.gif

Tulip,hai la cafea, somnoroaso... grin.gif
Ca in we nu ti-am vazut "ochisorii" pe aici.Cred ca ai ingrasat porcul... lol.gif
Pisik
Neatza!

Am aterizat si eu, am o gramada de mailuri, nici nu stiu de unde sa o apuc, mai ales ca nu mai am chef deloc, vreau sa vina Srabatorile, sa ne tragem un pic sufletul.
Joi si vineri am fost la Nisa dupa cum sitti. Poze nu am ca nu am avut aparatul. Am stat intr-un hotel de nu va pot povesti, de fapt camerele erau niste casute la care ajungeai cu o masinuta din aia de golf. Casa noastra e f mare, are 4 camere, dar pe cuvant daca "camera" de hotel nu era mai mare: 2 bai imense, un living urias, impartiti in 2 cu loc de luat masa si loc de uitat la TV si lucrat, un dormitor imens si el, ce mai, nebunie curata.
Sambata am avut parastas pt strabunica mea, sambata seara am fost la film cu nasii dar eu am adormit de vreo 2 ori in timpul filmului blushing.gif iar ieri am cam lenevit toata ziua, ceea ce nu am mai facut de f mult timp; seara am fost la circ, chiar m-am simtit din nou copil )).gif
Cu problemele noastre mare lucru nu s-a rezolvat. Iubi a prins O "filiera" interna de rfancezi de la renault si se pare ca romanasii nostri care l-au refuzat in ultima etapa cand de fapt se ajunsese la negocierea salariului au facut manareli, am reusit sa ajungem printr-o prietena de a mamei din franta la un director destul de mare francez si ala cand a auzit povestea, ca a ajuns f departe, ca a fost refuzat inexplicabil in ultima etapa, ca s-au oferit salariile care s-au oferit s-a facut foc si para si a zis ca se va ocupa persoana, ca ceva e in neregula. sa vedem acuma ce o iesi...
Eu nu am luat nici o decizie dar inima imi spune sa raman aici. daca imi spunea cineva acum o luna ca voi refuza un job de 1500 de euro il trimiteam la balamuc sa se trateze, dar se pare ca firea mea e cam aiurita...acuma probl e ca vreau totusi sa vb cu seful meu, as fi chiar fraiera sa nu o fac, dar nu prea stiu cum sa abordez problema ca sa nu zica ca il santajez. sincer mi-e teama de un raspuns de genul "accepta oferta" esti libera, etc.
Cu dieta sunt tot in pom, am reajuns la 72 de kg mad.gif dupa sarbatori am decis sa ma duc la nutritionist; am reiceput sa iau crom si iau spirulina de vreo cateva zile (nu prea regulat ca uit), incerc sa fac o cura mai drastica cateva zile, sa vedem ce o iesi. oricum cu sarbatorile nu am sperante prea mari dar macar sa ma opresc aici.

Nu am apucat sa va citesc din urma deloc, poate reusesc
Pupici dulci si o zi frumoasa!
ALICE
Pisik,m-ai omorat cu hotelul ala!Cum nu ai poze? crying.gif
daconst
Pisik,te-am mirosit eu ca esti plecata...ca tot am intrebat de tine pe aici. grin.gif

Ce frumos de tine ca poti calatori asa mult.Te invidiez.
Nu stiu cum e Nisa in perioada asta a anului dar vara e superb.Sa te plimbi pe coasta...daca se poate cu un cabrio,e de vis. w00t.gif
Pacat ca nu ai poze,ca tare mi-as fi clatit putin privirea.

Problemele se vor rezolva pina la urma,doar ca perioada asta a fost cam tampita la toata lumea,iar inainte de sarbatori toti sunt stresati si zapaciti.
E bine ca nu sunteti singuri si cei dragi din jur va sutin.Va fi bine,simt eu. wink1.gif
Tulip
Neata!

fetelor,nu stiu ce-i cu mine,mi-e somn de nu mai pot.......Voi at fost harnicute si in we,si azi dimineata,se pare ca pe mine nici mirosul de cafea nu ma mai trezeste )).gif )).gif )).gif

Himerus,frumoase achizitii,o sa faci o atmosfera frumoasa de craciun....

Dana,parca nu pe tine te aud,cand zici ca iti ajunge cu zbantuiala.....parca vad ca ai sa te razgandesti si sambata iar vrei sa pleci undeva lol.gif lol.gif lol.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 11-12-2006, 10:58 AM) *

Pisik,te-am mirosit eu ca esti plecata...ca tot am intrebat de tine pe aici. grin.gif

Ce frumos de tine ca poti calatori asa mult.Te invidiez.
Nu stiu cum e Nisa in perioada asta a anului dar vara e superb.Sa te plimbi pe coasta...daca se poate cu un cabrio,e de vis. w00t.gif
Pacat ca nu ai poze,ca tare mi-as fi clatit putin privirea.

Problemele se vor rezolva pina la urma,doar ca perioada asta a fost cam tampita la toata lumea,iar inainte de sarbatori toti sunt stresati si zapaciti.
E bine ca nu sunteti singuri si cei dragi din jur va sutin.Va fi bine,simt eu. wink1.gif

pupic.gif multumesc mult Danuta.
Vremea a fost cam nasoala, nu am stat chiar in Nisa, hotelul era intr-o zona numita pommes des terres blanches, cu un traseu superb, doar trebuia sa testam masina, nu? apropos, masina a fost un lexus LS 460, ultima limuzina, cred ca numai mancare nu face masina aia, daca va zic ca parcheaza singura/ stateam ca proasta si ma uitam cum se misca volanul fara sa il ating dry.gif
ALICE
laugh.gif Tulip ai observat ca avatarul tau are caciula?Se actualizeaza in functie de anotimp?
Tulip
Alice,acum am observat.... lol.gif lol.gif lol.gif

Ma duc la socrii s-o las pe fata la ei si sa mai fac o raita prin magazine....am ceva de rezolvat si la banca...papa.fetelor.... pupic.gif
bubbles
`neata yahoo.gif va salut cu drag si va pup ... ne vedem amine ca azi plec la chei pupic.gif
ramonavlas
Buna dimineata fetelor si o saptamana usoara.
Stiu, nu mai intru ca in "vremurile bune" dar sper sa imi revin. Nu am probleme, doar ca nu prea sunt pe acasa.
V-am pupat........
irinush
Neata si de la mine, o zi si o saptamana cat mai bune va doresc!
Pupici!
himere2005
dana, cind ai timp, poate bagi o poza, doua, ca eu nu ma supar grin.gif si cine stie ce mai gasesc de comentat lol.gif sigur iti doresti asta laugh.gif ?
miha cred ca o sa apara si ea pe sirma azi
oricum, simbata viitore si duminica daca o sa fiu singurica, prefer sa nu stau peste noapte la mama si sa fac fursecuri si ornamente de Craciun. am observat ca multi oameni deprimati si plictisiti din jurul meu tot trag sperante sa fac la mine Revelionul si Craciunul )).gif asa ca eu stiu ce ma asteapta? rolleyes.gif de invitat nu prea invita ei, dar cind sa vina in vizita, acum ca tot le-am povestit cum ma pregatesc eu de sarbatori, vor si ei laugh.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 12:16 PM) *

dana, cind ai timp, poate bagi o poza, doua, ca eu nu ma supar grin.gif si cine stie ce mai gasesc de comentat lol.gif sigur iti doresti asta laugh.gif ?
miha cred ca o sa apara si ea pe sirma azi
oricum, simbata viitore si duminica daca o sa fiu singurica, prefer sa nu stau peste noapte la mama si sa fac fursecuri si ornamente de Craciun. am observat ca multi oameni deprimati si plictisiti din jurul meu tot trag sperante sa fac la mine Revelionul si Craciunul )).gif asa ca eu stiu ce ma asteapta? rolleyes.gif de invitat nu prea invita ei, dar cind sa vina in vizita, acum ca tot le-am povestit cum ma pregatesc eu de sarbatori, vor si ei laugh.gif

Mare balamuc cu facutul sarbatorilor la tine. Eu doar de Craciun experimentez chestia asta, am hotarat sa reunim familiile la noi si vor fi socrii (care oricum vin acasa de Sarbatori), mama, bunica, matusa mea, matusa si verisoara sotului, cumnata-miu cu cumnata-mia, cu maica-sa si cu aia mica, vom fi multi, noroc ca mama m-a anuntat ca ea face tortul, ca a gasit o super reteta la cineva si face si o placinta sarata, bunica face o placinta dulce cu branza asa ca m-am scos, am mai mult timp de decoratii si chestii sofisticate blum.gif
Dar Revelionul nu ma vad facandu-l la mine acasa, sa stau toata noaptea sa aduc mancare, sa golesc platouri, sa strang, bleah! blink.gif
Tocmai am aflat ca seful meu nu este astazi toata ziua sorry.gif deci nu voi putea vorbi cu el....acuma cand imi facusem curaj sorry.gif
anca veselie
neatzaaaa fete frumoase!
dupa ce am tinut ca la carte toata saptamana, bineinteles ca m-am spurcat in weekend sad.gif am mancat destul de mult, dar cel mai rau imi pare ca am papat bomboane sad.gif dar nu ma puteam abtine sad.gif
saptamanile urmatoare nu stiu cat voi putea numara, sapt asta avem miercuri petrecerea firmei, iar apoi incep sarbatorile, dar o sa incerc sa numar cat de cat sa am grija sa nu sar peste cal foarte tare. si vreu sa bag sala cat pot, azi sigur, incerc si maine, si poate vineri, sa vad cum fac.
himere, cred si eu ca vor sa vina la tine sa petreaca la ce gospodina esti! intrebarea este: contribuie si ei cu ceva?
in alta ordine de idei eu sunt tare incantata pt ca ieri am condus in sfarsit dupa 3 luni, inca mai stiu sa conduc si inca imi place biggrin.gif asa ca azi am venit cu masina la serviciu, desi am facut mai mult timp parca-i mai bine biggrin.gif sa vad cat fac pana la sala blink.gif
ALICE
Eu am experimentat-o pe asta cu revelionul acasa.Fugiti de asta cat va tin picioarele.Adu platouri,strange masa,fa cafea,adu de baut,pune la incalzit pestele,fa salata,nebunie!!!!!! ohmy.gif
anca veselie
pisik, bafta cu seful tau!
himere2005
partea proasta ca ei nu au o casa a lor, de obicei stau cu cite cineva, eu am sa le propun sa venim eventual la mine, fiecare sa aduca cite ceva si apoi sa mergem in discoteca de Revelion, nu am chef de distractie "a la babalici", adica mincare, bautura si uitat la vreun film sau ceva dry.gif vreau distractie maxima, vreau sa dau din fundulet lol.gif
anca veselie
asa te vreau! de ce sa slugaresti tu toata noaptea? tre sa dai din fund!
himere2005
da, chestia e numai sa vrea ca dan cred ca se va lua dupa cird pina la urma ca asa pe el sigur nu reusesc sa-l misc din loc. imi propusese dan sa ne intilnim eventual cu sora lui si alti cunoscuti de-ai lor doh.gif astia toata noaptea nu se misca deloc, am spus, no way, ma duc singura daca nu se poate altfel...deja anul trecut a fost compromis din cauza fetei, macar anul asta sa recuperez cheer.gif
anca veselie
pai discuta cu el si spune-i ca vrei sa te distrezi macar de anul nou
himere2005
pai i-am spus a zis ca nu-i convine sa mergem la disco si eu i-am spus ca e bosorog si ca eu fiind cu 3 ani jumatate mai mica ca el vreau distractie nu gluma, asa ca daca nu-mi gaseste alta distractie o sa mi-o creez eu cum pot )).gif

mie mi se pare ca am pierdut citiva ani din viata din cauza anturajului si de acum nu mai am de gind sa fac nici un fel de compromis, daca nu se poate cu ei, se va putea fara ei devil.gif
anca veselie
foarte tare! pune piciorul in prag, macar din anumite puncte de vedere!
Anna
Salutare fetelor!
Sa aveti o saptamana relaxanta!
dany
Buna dimineata !!!

Himere...frumos ce ti-ai cumparat. de abia astept pozele cu ce faci de Craciun ! Din cate stiu eu fursecurile se tin mult mai bine in cutii de metal ,nu de plastic.
Pisik...ce program fain ai avut !! Bafta la discutia cu seful ( cand revine ).
Dana...tu sa stai cuminte acasa ???? oare de ce nu-mi prea vine sa te cred ? lol.gif
Sorana...LA MULTI ANI !!!

Noi am fost sambata la cumnata-mea,am facut wok,am stat pana la ora 2 la taclale si la baut,am dormit la ei ( peste noapte ne-am trezit cu nepotica cea mica la noi in pat lol.gif ).Ieri am fost la un Weihnachtsmark in Kiel,am venit aseara si apoi ne-am pus la vizionat filme.

In legatura cu Revelionul facut acasa : noi am facut acum 2 ani la noi si...a fost tare fain .Barbatii au facut totul !!! Au zis ca noi ,femeile,facem totul 1 an intreg ,macar de Rev sa nu avem treaba.Ne-au servit cu cocktail-uri ,au pus masa,au strans masa,au avut grija de tot.Apoi am facut karaoke ( am fost pe jos de ras) si ...program de dans cheer.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 11-12-2006, 01:07 PM) *

In legatura cu Revelionul facut acasa : noi am facut acum 2 ani la noi si...a fost tare fain .Barbatii au facut totul !!! Au zis ca noi ,femeile,facem totul 1 an intreg ,macar de Rev sa nu avem treaba.Ne-au servit cu cocktail-uri ,au pus masa,au strans masa,au avut grija de tot.Apoi am facut karaoke ( am fost pe jos de ras) si ...program de dans cheer.gif

Asa da,m-as baga si eu cheer.gif
dany
Te anunt data viitoare ,Alice lol.gif

Dana...trimite si la mine zapada !!!!! Aici ploua si e o furtuna ...cred ca ma ia pe sus daca ies din casa .
himere2005
da, da....s-o vad si pe asta, nu stiu de ce ma fetelor, am asa un anturaj naspa, genul care "doarme pe el", fericirea e in lucrurile mici, bine ca am realizat asta inca de tinara, si le spun si lor, dar ma privesc ca pe extraterestrii )).gif asa nu stiu ce voi face, dar daca am un plan, am sa-l urmez wink1.gif
dany
Himere...care e media de la varsta la cei din anturajul tau ca nu vor sa se distreze ?? Tu tine-te de planul tau si vei iesi mult mai castigata .
himere2005
pai e un interval destul de mare,o parte sunt la 25-27 de ani si altii 32-40, dar eu vorbesc de astia "mititeii" laugh.gif ca mi-e ciuda pe ei ca nu vor sa se distreze smile.gif
Anna
Am si eu o veste super!
Stiti ca va ziceam eu ca babuinul vrea sa merem de rev cu amicii aia pe care eu nu ii stiu ..v-am povestit eu...
ei bine, l-a anuntat acum cateva zile pe prietenul respectiv ca nu mai mergem cheer.gif cheer.gif
ce bine, am scapat de o piatra in stomac
bine, ca inca nu stim unde facem si cu cine, dar tot e bine pt mine yahoo.gif
himere2005
dar nu e numai asta, nu ii vad sa aiba planuri, aspiratii, stau cu totul la altii, nu isi cumpara si ei niste lucruri ale lor, ca eu i-am intrebat daca pot sa faca schimbari daca vor si au zis da, stau in decoruri f.deprimante de pe vremea lui Ceasca sumbre, nimic nu inspira ca ai intra intr-o camera de tineri, nu par sa doreasca sa intemeieze o familie, sa construiasca ceva in general de la masa de Craciun la o familie si o casa de exemplu...se multumesc sa mearga la servici si la TV bang.gif

bravo, bine ca ai scapat de stres )).gif
dany
Va pupic.gif ! Sa aveti o zi de luni frumoasa si o saptamana plina de impliniri si fara stres.
himere2005
e cam tacuta lumea azi smile.gif
Anna
eu mai arunc cate un ochi, dar am o gramada de lucru pe aici, si mai vb si cu o prietena pe mess cu ce sa ne imbracam de rev naughty.gif blum.gif
Bia ce face? Doarme?
ALICE
Si eu sunt ingropata in planuri,ca e vremea frumoasa si se construieste inca.....
himere2005
doarme, eu mi-am cam facut mincarea adica mazarea, am gatit in 2 oale separate ca domnul meu se plinge ca o fac cam dietetica, mai tirziu voi face conopida cu smintina pentru mine, nu am mai mincat niciodata, dar incer, iar cu maioneza pentru el si lui ii mai fac mici cind vine smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.