Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
fetele nu dat cu bata dar mie mi`e foarte rusine sa ma duc la cosmetica sa ma fac inghinal..nu stiu de ce dar am o retinere foarte mare blushing.gif
http://www.slabsaugras.ro/SitFiles/articol...1&idgrupa=1
MagdaC
hihi...ce nebune sunteti !!!!
eu cu aparatul ma fac. pe picioare deja e ok, m-am obisnuit. si pe maini pana la coate, ca sunt destul de maimutzica blushing.gif
eh, cu inghinalul...nu e o placere. o portiune o fac cu aparatul, si o portiune cu penseta.
axial...mare greseala sa te faci cu lama. dupa aia e criminal sa te intorci la aparat )).gif eu asa am facut in cateva randuri, din viteza, si am zis ca nu mai fac greseala. mi s-au lipit ochii de oglinda de durere )).gif
de acuma prefer sa nu ma fac, decat sa ma fac cu lama.
Dana, cu crema nu creste la fel de repede ca si cu lama?

Tulip
CITAT(anca veselie @ 07-12-2006, 04:54 PM) *

100 mii doar epilatul scurt, presupun?

da da
MagdaC
CITAT(daconst @ 07-12-2006, 05:51 PM) *

CITAT(Monic @ 07-12-2006, 06:49 PM) *

Dana, pana la urma v-ati hotarat cum se va numi Paul grin.gif

Al meu il striga tot Paul,doar ca eu nu-s convinsa ca-mi place. sad.gif
Parca tot la Lukas mi-a ramas gindul.
Am zis ca nasc eu primul copil fara nume. lol.gif

nu, Dana, a mea a fost prima )).gif
ea era deja nascuta, iar eu cu alex inca ne certam intre simona si laura )).gif
a castigat el, cu simona...
anca veselie
cum naiba te faci cu penseta? vai, cata munca!
himere2005
mi se pare putin 100 de mii smile.gif mai bine imi iau mai multi bani de rezerva sa nu mai trec prin socul de la coafor )).gif
daconst
CITAT(MagdaC @ 07-12-2006, 06:55 PM) *

Dana, cu crema nu creste la fel de repede ca si cu lama?

Ba creste la fel,iubita,dar in luna a noua stii si tu cum e...macar cu crema merge si pe pipaite. lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif
mie mi se pare f fain ca ai grija de tine si depui efortul sa te epilezi, cu orice ar fi
MagdaC
CITAT(anca veselie @ 07-12-2006, 05:57 PM) *

cum naiba te faci cu penseta? vai, cata munca!

eh, doar in cateva punctuletze super-sensibile )).gif
Monic
Pai Dana, poti sa-i dai ambele nume wink1.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 07:00 PM) *

mi se pare putin 100 de mii smile.gif mai bine imi iau mai multi bani de rezerva sa nu mai trec prin socul de la coafor )).gif

Eu zic ca depinde de oras si de cabinet.Ca la noi desi era oraselul mic gaseai acelasi epilat la preturi diferite.
Cel mai bine intrebi pe cineva care se face la cosmetica si cu recomandare e cel mai bine.
Eu eram mai sensibila si aveam doar anumite cosmeticene care-mi placeau.Ca daca veneam acasa si vedeam fir de par lasat,faceam crize. mad.gif
Sau mai sunt unele macelarite,de trag ca nebunele...atunci sa vezi durere.

himere2005
sa va spun ceva? nu stiu cum dumnezeu nu am pe cine sa intreb, persoanele din jurul meu se fac toate acasa, ori cu aparatul, ori cu lama, ori cu crema, nu am auzit sa se duca la cosmetica, ca eu poate si de asta nu am frecventat ca nu am avut pe cine sa intreb de recomandare dry.gif
Tulip
intre timp miam intins si parul cu placa....imi imaginez ca sunt intr-un centru de infrumusetare si ma rasfata lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
pe cine vrei sa cuceresti nebunatico?

si cum de te lasa fata?
daconst
CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 07:14 PM) *

intre timp miam intins si parul cu placa....imi imaginez ca sunt intr-un centru de infrumusetare si ma rasfata lol.gif lol.gif lol.gif

Cum sa fac si eu sa-mi vina cheful de intins parul cu placa?
Sa incep cu epilatul? lol.gif
Parca tu asa-i facut. grin.gif
himere2005
pai daca e sa ne facem toate frumoase in seara asta ia sa ma apuc si eu dupa ce se culca bia sa ma aranjez beach.gif
ina_ceva
Buna yahoo.gif yahoo.gif

Imi cer scuze, dar nu prea mai am timp sa reiau tot ce s-a discutat in ultimele zile. Oricum va pupic dulce pe toate!!! pupic.gif hug.gif

Zilele astea am fost destul de ocupata, dar am simtit nevoia de o schimbare in viatza mea (ca sa zic asa).Mi se parea ca arat imbatranita de tot.
Am fost la un stilist si m-am tuns (imi venea sa o iau in brate pe tipa si sa o pup cand am vazut cum arat naughty.gif ), am fost pt prima data (dar nu si pentru ultima) si am facut un tratament cosmetic blushing.gif , m-am innoit pentru petrecerea de craciun pe care o am in WE.
Tulip
fata acum 5 minute s-a trezit!!!!!

Dana,poti incepe cu epilatul....... blum.gif blum.gif blum.gif ca dupa durerea aia e floare la ureche intinsul parului.....

Ina,POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
ina_ceva
Un tată află că fiica sa este gravidă în luna a cincea.
- Tîmpito, o ceartă el, unde ți-a fost capul ?
- Sub volan, tată, spuse ea.
himere2005
deci sti ce vrem ina, mai e cazul sa ne intrebi? laugh.gif

stilistul ti-a luat mult mai mult ca la un coafor normal? blink.gif
anca veselie
himere, mai nou toti sunt stilisti!

mie mi-a venit ideea geniala sa-mi intreb stilista daca accepta bonuri valorice ca plata, pt ca mie asta imi da firma )).gif ce parere aveti? ca.... mi-as face niste suvite... blushing.gif
Sexymom
Hola gagici, nu trecui pe la voi pt. ca vorbiti de nu va mai opriti si nu tin sirul ca nu iau de mult lecitina. lol.gif
vazui ca va puneti frumoase. Si io incerc si vad ca prinde. cheer.gif Am primit multe cadouri frumoase pana acum.
Revenind la epilat, urasc sa fac asta. Ultima data cand ma epilai cu ceara am patit-o rau de tot . In zona cea mai curtata de barbat. lol.gif
Adica imi pusai ceara acolo si am vazut ca e 12, 30, exact ora la care trebuia sa iau fetele de la scoala. Asa ca mi-am tras chilotii `pe mine si am fugit pana la scoala dupa fete (topit 1000 kcal).
Partea proasta a fost ca nu am mai putut sa-mi scot chiloti ca mi s-au lipit de dansa. Asa ca am inmuiat-o in ulei de masline cu aroma de busuioc si cu greu am reusit sa o scot la lumina.
Sa nu faceti asa ceva niciodata. lol.gif
anca veselie
ina, sa-ti fie de bineee! vrem pozeeeee! pupic.gif
Tulip
lol.gif lol.gif Sexy, lol.gif lol.gif
anca veselie
sexy e mereu plina de povesti amuzante:))
ina_ceva
Himere, am fost la Helot (pentru fetele din bucuresti e chiar langa drept) si m-a spalat pe cap si m-a tuns; sincer, ma asteptam sa fie ceva in jur de 700 de mii ( a lucrat destul de mult la par-migalos mi s-a parut- ca sa iasa des si sa-i dea si o forma noua, ca eu asta am cerut) dar a fost numai 350.

Poze am sa pun, dar nu chiar asa de curand (cred ca in WE) ca aparatul e la serviciu la babuin wink1.gif

Merci anca! pupic.gif
bubbles
hmm..nu`i scump deloc ina..si eu tb sa scap de podoaba capilara ca a crescut prea tare lol.gif si incepe sa ma enerveze lol.gif

tu si asa erai frumoasa ina...acum esti si mai si pupic.gif
anca veselie
acum sa marturisesc si eu ca am ramas o data cu ceara in cea mai sensibila zona pt ca mi-a fost mila de mine sa trag fasia blush.gif .... si pana am scapat bang.gif
Monic
lasa Sexy, bine ca ai perdut 1000 Kkal lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Am vrut sa-mi iau palton nou dar m-am gandit ca sigur o sa ma plictisesc si de ala nou grin.gif doh.gif si asa am ajuns la alta concluzie: am sa ma duc in WE in oras si am sa-mi iau vreo 3 fulare ( dupa mine sunt ceva de genu fulare-esarfe), ca am vazut cateva mai deosebite care mi-au intrat la inima; asa am sa dau mai multa culoare vestimentatie mele ( care din negru si gri inchis nu prea iese blushing.gif )
Sexymom
Vazusi Anca ce bine iti face sa marturisesti ca mai sunt si altele care patesc ca si tine lol.gif
ina_ceva
Un Mercedes mergea linistit, cand din spate apare o masinuta mica in viteza. Ajunge in dreptul Mercedesului si soferul striga:
- Cunosti marca Toppolino?
Cel din Mercedes se enerveaza si accelereaza. Dupa un timp, masinuta apare iar. Soferul striga:
- Cunosti marca Toppolino?
Totul se repeta inca o data. Mercedesul, nervos, nu se mai intrece cu soferul nebun, il lasa in plata Domnului si isi continua drumul. Dupa 5 minute, vede pe marginea soselei masinuta facuta praf si langa ea soferul intins pe iarba. Mercedesul opreste si il ia pe accidentat spre spital.
Pe drum il intreaba:
- Acum te-ai calmat cu marca ta?
Ranitul raspunde:
- Credeam ca stiti unde-i frana.
anca veselie
corect! o esarfa/fular poate sa schimbe o tinuta. mie imi place sa la asortez la ceea ce port, am vreo 10 cred wink1.gif

CITAT(Sexymom @ 07-12-2006, 07:42 PM) *

Vazusi Anca ce bine iti face sa marturisesti ca mai sunt si altele care patesc ca si tine lol.gif

blush.gif sunt un om sincer, sexy
ina_ceva
Eu, trebuie sa recunosc, imi place sa fiu imbracata cat mai simplu; dar azi tease.gif mi-am dat seama ca trebuie sa aduc mai multa culoare in viatza prin mici chestii si astea o sa ma ajute sa am moralul mai bine pozitionat.
anca veselie
va puuuup, plec acasa!
irinush
bravo Ina, abia astept pozele ca poate asa am si eu curaj sa ma tund ...
Tulip
Irinush,iti doresti o schimbare? smile.gif
bubbles
o seraa frumoasa anca pupic.gif
irinush
pai .. ma mai apuca
luni ma duc la inca o repriza de suvite, iar marti la coafat ca seara am party la firma pt care lucrez si o sa ma si machiez la cosmetica, m-a convins cosmeticiana, va fi prima data, nu m-a machiat niciodata o profesionista
Ramo
Buna seara si bine v-am gasit in cea de-a sasea casutza )).gif
Nu de mult am venit de la munca, am citit ceva, asa printr e randuri si imediat merg la sala.
Diseara fac nani cu babuinul cheer.gif
Michelle, ai PM.
Danyhoney, din fericire pt angajate, le-a iesit bine casa, dar tot am gasit-o cu usa deschisa, asa ca din pacate a trebuit sa ii dau o penalizare de 10%. Poate acum se invata minte..........
In legatura cu epilatul, la cosmetica o fac. Vara ma mai dau si cu aparatul, dar nu prea des. De 5 ani nu am mai pus lama sau crema de epilat pe mine. Doar ceara si sunt super multumita.

Azi m-a sunat fostul ca sa ma invite cu el de Rev w00t.gif Inca nu stiu ce fac, el merge cu gasca noastra de la Cluj, sunt sigura ca va fi super distractie, dar totusi....
Potentialul inca nu a renuntat la aia.....si inca nu stiu ce face el de Rev. Dar ar trebui eu sa ma duc cu cei de la Cluj, indiferent de ce face el.............
himere2005
ramona, tu ai ce ai cu fostul si el cu tine )).gif
Ramo
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 08:13 PM) *

ramona, tu ai ce ai cu fostul si el cu tine )).gif

Eu chiar nu mai am nimik cu el si nici nu mai vreau, insa el...........sunt convinsa ca ar mai vrea. Poate am sa merg totusi cu ei. Daca merg, nu sunt obligata sa ma impac cu el sau sa se intample ceva intre noi, nu????
Am fugit la sala. V-am pupat pe toate....pe rand.
Tulip
Ramo,dar fa si tu niste presiuni asupra lui...cum adica nu a renuntat inca?

Cum adica cu usa deschisa?ce usa? unsure.gif
Ella79
Ramo, poate asta ar fi un moment bun sa lamuresti situatia cu Potentialul. Nu poate sa fie si cu tine si cu cealalta, zau asa!
Spor la sala! De maine ma duc si eu. cheer.gif

Si eu v-am pupat fetelor. Ma duc cu babuinul in oras la o cina in 2. smile.gif

CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 08:16 PM) *

Cum adica cu usa deschisa?ce usa? unsure.gif

Probabil ca era vreo usa de la casa de schimb sau de la restaurant. Banuiesc e vreo regula sa stea cu usa inchisa. Nu stiu, zic si eu.
Tulip
da,Ella,ai dreptate...trebuia sa ma gandesc si eu doh.gif doh.gif
bubbles
ce liniste e ... pe unde sunteti?
himere2005
eu sunt pe mess cu cineva de vorba
Tulip
si eu sunt pe aici...momentan dansez cu fata blum.gif blum.gif
himere2005
pe ce melodie? ce mititele sunteti amindoua hug.gif a inceput sa reactioneze de acum la ce-i spui?
Tulip
am niste cantece pt. copii...in lb. maghiara....

uimitor,cat de repede cresc copii astia si pe zi ce trece invata cate ceva....intelege aproape tot ce-i zicem.....recunoaste si imita animalele domestice.....spune cateva cuvinte..... cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.