Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 11-12-2006, 01:50 PM) *

eu mai arunc cate un ochi, dar am o gramada de lucru pe aici, si mai vb si cu o prietena pe mess cu ce sa ne imbracam de rev naughty.gif blum.gif
Bia ce face? Doarme?

Apropos de imbracatul de Revelion, eu una imi luasem o rochita de atin neagra f frumusica, pe care vreau sa o tin si ca rochie "de nunti" num zic eu, ca anul asta am fost cu aceeasi rochie la 3 nunti si la anul tot 3 avem, dar la Rev vin si unii din mirii de la anul asa dca nu as fi pus-o acum ca sa o pun la nunta. Desi mai am o solutie: sa imi pun tot rochita de anul asta la ei la nunta si la celellate doua rochia cea noua si sa mi-o pun si de Rev. A doua solutie este: am o bluzita noua neagra cu argintiu, cu dungi (ca tot va plangeati de dungi )).gif ) si ma gandeam poate gasesc o fustita draguta, sexi pt ea, nu stiu, mai vad eu.
himere2005
eu nu o sa ma imbrac prea elegant ca nu am unde si nici sa fac nota discordanta nu e bine smile.gif
Pisik
Mi-am schimbat si eu tickerul si mi-am pus greutatea de azi dimineata sa se vada ce nesimtita sunt blushing.gif Ca motivatie mi-am pus ca greutate de inceput greutatea de ieri de pe cantar. Nu zic ca am slabit un kg intr-o zi, dar asa, sa ma motivez blum.gif
Probabil va ramane intepenit pana la Craciun la greutatea asta sorry.gif macar sa nu o ia in sus prea tare....
himere2005
la mine nu stiu de ce cind maninc ingrasacioase imediat se vede la cintar: am mincat in we 2 cirnati, 6 minipizza sau 7, o placinta de mere si niste picioruse de broasca prajita, cred ca vreo 100 de grame si a sarit iar peste 53, iar numar, macar pina in we
Anna
Eu mi-am sters de tot tickerul, ca oricum nu mai numar, nu mai merg la sala....nus ce e cu mine, dar am multe exam si lucrari si stres si nu am timp de toate, plus ca vine craciunu cu plecari si mancaruri de mi se face rau sad.gif

In ceea ce priveste tinuta de rev nici la mine nu o sa fie cine stie ce eleganta,
vreau sa ma duc sa imi cumpar niste cizme bune ( adica de alea de piele sa ma tina cativa ani grin.gif) Fetele care sunteti din Bucuresti imi recomandati ceva? )).gif
himere2005
din alea de calarie lol.gif asortate cu pulover lung cu dungi lol.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 02:11 PM) *

la mine nu stiu de ce cind maninc ingrasacioase imediat se vede la cintar: am mincat in we 2 cirnati, 6 minipizza sau 7, o placinta de mere si niste picioruse de broasca prajita, cred ca vreo 100 de grame si a sarit iar peste 53, iar numar, macar pina in we

Himerus, vezi sa nu patesti ca Ramona, mai stii ca zicea ca nu mai poate papa orice ca imediat se vede? Totusi nu e bine sa obisnuiesti organismul sa nu mai poti pune braniza, prajitura, salam in gura fara sa se vada imediat, pt ca mai exista evenimente la care trebuie sa participi, sa poate odata nu ai chef sa tii dieta 2 sapt sa zicem si papi normal, nu rupi frigiderul, risti sa depui totul? eu zic ca trebuie sa ai perioade in care sa papi normal, fara abuzuri, ca sa inveti organismul ca nu va avea parte numai de papa de regim non-stop.
Nu stiu, poate gresesc eu....
Anna
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 02:12 PM) *

Vrei sa ma scoti din minti? tease.gif
Sunt sigura ca o sa gasesc numai cizme de astea blanoase, dar eu vreau ceva clasic ...
hai nu fiti rele dati ideei pupic.gif
himere2005
dar eu cam am in meniu zilnic brinza sau lactate, chiar si o bucatica mica de ceva afumat uneori, dar intr-adevar, nu prea am mai mincat prajeala in ultimul timp rolleyes.gif
anca veselie
sunt de acord cu pisik, si eu cred ca trebuie sa ajungem la un echilibru.
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 11-12-2006, 02:11 PM) *

Eu mi-am sters de tot tickerul, ca oricum nu mai numar, nu mai merg la sala....nus ce e cu mine, dar am multe exam si lucrari si stres si nu am timp de toate, plus ca vine craciunu cu plecari si mancaruri de mi se face rau sad.gif

In ceea ce priveste tinuta de rev nici la mine nu o sa fie cine stie ce eleganta,
vreau sa ma duc sa imi cumpar niste cizme bune ( adica de alea de piele sa ma tina cativa ani grin.gif) Fetele care sunteti din Bucuresti imi recomandati ceva? )).gif

Pai nici eu nu mai tin si calc in strachini rau, dar macar sa nu sar calul prea tare, ca oriocum eu sunt campioana tuturor, cu 12 kile date jos in 3 luni jumate si puse la loc in sase blushing.gif grin.gif dar ma rog sa nu ne amintim....

Pt cizme iti recomand magazinul benvenuti, are produse misto, eu il stiu pe cel din carrefour baneasa dar mai sunt si altele, a, unul e in city mall si sigur mai sunt.
mie imi plac produsele lor
anca veselie
CITAT(annaiss_derrian @ 11-12-2006, 02:14 PM) *

CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 02:12 PM) *

Vrei sa ma scoti din minti? tease.gif
Sunt sigura ca o sa gasesc numai cizme de astea blanoase, dar eu vreau ceva clasic ...
hai nu fiti rele dati ideei pupic.gif

la bata in carrefour orhideea au cizme clasice si faine, dar nu stiu scorurile. tot acolo mai poti incerca si la otter. in rest nu am idei pt ca nu am mai facut de mult shopping
himere2005
dany, dar cred ca macar o saptamina tot ma tin fursecurile in cutii de plastic, nu?

dana, ce mai e pe la gravidute? a mai nascut lumea? ti-e frica de nastere sau esti barbata? eu cu zimbetul pe buze m-am dus la maternitate, zau faceam mistouri pe drum si le intrebam pe fetele alea de ce nu ma doare chiar asa de tare ca eu imi inchipuiam sa fie mult mai rau. doar ultima ora a fost greu la mine smile.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 02:34 PM) *

dany, dar cred ca macar o saptamina tot ma tin fursecurile in cutii de plastic, nu?

dana, ce mai e pe la gravidute? a mai nascut lumea? ti-e frica de nastere sau esti barbata? eu cu zimbetul pe buze m-am dus la maternitate, zau faceam mistouri pe drum si le intrebam pe fetele alea de ce nu ma doare chiar asa de tare ca eu imi inchipuiam sa fie mult mai rau. doar ultima ora a fost greu la mine smile.gif

pai cu povesti din astea sa tot nasti Himere, ca mie tare mi-e groaza de dureri.
Anna
Multumesc fetelor!
O sa cercetez sa vad ce gasesc blum.gif
De cele de la Veronesse si Leornardo am auzit ca s-a plans multa lume....dar parerile sunt impartite sad.gif
ati avut probleme cu ele?
Pisik
eu zic ca tin fursecurile, dar eu una nu am timp sa misc un ac pana atunci pe 23-24; toate le fac atunci, doar sarmalele am zis ca incerc sa le fac de joi seara, sa vedem ce reusesc; oricum, duminica e zi de cumparaturi de Craciun, va fi crunt ca mergem cu toata liota: noi 2, mama si bunica, sa ne vezi ce sucite si razgandite suntem, sotul meu saracul se duce se uita pe la aparatura, se plimba, si il inteleg...nici eu nu ne-as suporta
himere2005
Leonardo?, mie mi se pare ca e doar marca de ele, nu mi se par de calitate dry.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 11-12-2006, 02:41 PM) *

Multumesc fetelor!
O sa cercetez sa vad ce gasesc blum.gif
De cele de la Veronesse si Leornardo am auzit ca s-a plans multa lume....dar parerile sunt impartite sad.gif
ati avut probleme cu ele?

nu am prea luat, cand am luat nu am avut probleme, dar parca nu fac atatia bani, s-au scumpit rau. eu am niste cismulite scurte luate de la leonardo prin toamna, inainte de nunta si sunt multumita de ele, ma cam strang daca stau mult incaltata ca sunt cam inguste si eu am piciorul f lat dar in rest sunt ok; pantofii de cununie tot de la leonardo i-am luat si am fost multumita atat cat am stat in ei;a, mie mi-au placut mult produsele de la Vicina, mi-am luat pantofii de nunta, ambele perechi de la ei, o calitate exceptionala; si preturi pe masura...altceva nu mi-am mai luat de acolo ca momentan nu prea imi permit
himere2005
te cred pisik, cind lucrezi e greu sa le faci pe toate din timp, iar mie in we imi lipseste si viata sociala, rareori am tangenta cu ea, asa ca ma mai iau si eu cu nimicurile astea...care fac viata mai frumoasa cheer.gif de abia astept sa vad ce fata face bia cind o sa intre mosu pe usa )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 02:46 PM) *

te cred pisik, cind lucrezi e greu sa le faci pe toate din timp, iar mie in we imi lipseste si viata sociala, rareori am tangenta cu ea, asa ca ma mai iau si eu cu nimicurile astea...care fac viata mai frumoasa cheer.gif de abia astept sa vad ce fata face bia cind o sa intre mosu pe usa )).gif

cine va fi Mos?

sper sa nu radeti de mine, dar noi de 2 ani incoace avem o traditie: facem petrecere de Mos, adica ne adunam la noi mai multi prieteni si sotul meu se imbraca in Mos si fiecare primeste cate un cadou (fiecare ia cate un cadou pt altcineva, astfel incat toti sa primim), dar nu il primeste pana nu spune o poezie, un cantecel, un moment artistic, etc. E f exigent mosul. Si apoi un prieten se imbraca in Mos si vine si la sot si se aseaza si el pe genuinchii mosului si isi spine poezia. Sa ne vedeti oamnei in toata firea stand pe genunchii mosului si recitand poezii lol.gif dar am zis ca nu renuntam la acest obicei, ca ne pastreaza copii si ne ajuta sa simtit sarbatorile smile.gif

ce o fi cu Miha? stiti ceva de ea?
irinush
Ana, eu mi-am luat anul trecut niste cizme care sunt si putin clasice si putin ciocate de la Quinta Strada si sunt super multumita de ele, sigur o sa ma tina cativa ani, treci si pe acolo daca ai timp
himere2005
ia uite ce idee mi-ai dat pisik, numai sa vrea gasca, o strofa, nu toata poezia sau cintecul, asa, de panarama )).gif chiar nu stiu cine o sa fie mos, cine o sa vrea sa se imbrace, sper sa nu am surprize din partea barbatilor ca o sa fie atunci un Mos travestit (adica eu )).gif )
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Himere, imi plac suporturile pentru lumanari; in pachetele alea din prima poza ce se afla?
In legatura cu anturajul te inteleg perfect; eu incerc totusi sa ma distrez de una singura, ca altfel nu se poate.
Dana, cum, nu mai prestezi nici un dans din buric?
Pisik, sper sa se rezolve problema cu sotzul tau.
Ramona, probleme la serviciu?

Bravo, anca!!Eu nu am mai condus de vreun an blushing.gif
Dany-dulce, frumos revelion; anul asta am sa fac si eu acasa si am sa vad daca ii conving pe barbati (mai cu apropouri) sa ne serveasca devil.gif
Annaiss, daca nu mai faci rev-ul cu grupul acela, inseamna ca distractia e asigurata, nu?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 03:05 PM) *

ia uite ce idee mi-ai dat pisik, numai sa vrea gasca, o strofa, nu toata poezia sau cintecul, asa, de panarama )).gif chiar nu stiu cine o sa fie mos, cine o sa vrea sa se imbrace, sper sa nu am surprize din partea barbatilor ca o sa fie atunci un Mos travestit (adica eu )).gif )

pai nici noi nu spunem o poezie intreaga, acolo 2-3 versuri, un pic dintr-un cantec, orice, iese haios, anul trecut un prieten a dansat in timp ce prietena lui canta, iar e e unul ca sotul meu la aproape 2 metri si peste 120 de kile si nici nu e f mobil, spre deosebire de sotul meu care se misca f usor, are talent la dans si la pare mult mai usor, e, nu, asta era ca un bolovan, atata am ras, va imaginati....
himere2005
a, pachetele erau pentru doamna doctor si asistenta ei, sunt 2 geluri pe baza de aloe de la avon, de curatare a fetei, iar la mijloc e masca primita cadou, asta am pastrat-o pentru mine, pentru peeling wink1.gif

sa nu-mi spui ca a dansat pe cartea junglei )).gif
daconst
Himere,esti pe faza?Sa pun pozele sau n-ai timp`? naughty.gif

Pisik,ce fain e la voi de Craciun...parca as invata si eu o poezie pentru Mos. lol.gif

Ina,Dany ,nici eu nu ma imaginez stand in loc,dar mi-e frica sa nu vina bb mai repede...doar asta ma tine pe loc.
Sambata am umblat de nebuna si am simtit apoi ca ceva nu e ca inainte...de aia am hotarat sa stau putin mai calma.
Oricum recuperez eu dupa. wink1.gif
himere2005
eu astept grin.gif
daconst
Ok,dar iti spun ca nu e gata...mai avem de terminat semineul,care vine imbracat,un bar in hol si multe accesorii,care le-am lasat la final.Anul viitor,probabil.
Dormitorul si camera sunt mai vechi,deci nu e nimic schimbat.Doar sufrageria,bucataria si baia de servici sunt renovate in vara asta.

http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762365682302

Astept sugestii si comentarii. grin.gif
himere2005
WoAU...NU STIU am ramas fara cuvinte....superb, pur si simplu superb, pina in cel mai mic amanunt, totul de bun gust pina la cel mai mic detaliu. trebuie sa gasesc pe undeva iconita aia cu lesinatul

am mai luat-o inca o data de la capat

zici ca intri in casa de vis w00t.gif deci, pina la urma ce ziceai ca nu e terminat?

balcon ai? grin.gif
daconst
Hai mey...ca eu asteptam carcoteli... lol.gif
Deci mai e de lucru,doar ca aici trebuie sa-mi pun imaginatia la contributie...Imi lipseste culoarea de pe pereti.
Urmeaza niste tablouri cu aplica deasupra...adica sa fie luminate.
Apoi mobila e goala si acolo trebuie sa aduc culoare.
Semineul vine imbracat si cladit ceva in jurul lui pina sus...deci ami am de lucru.
Plus ca idei de bar nu am. huh.gif
himere2005
dana, macar o covertura pentru canapea rosie daca gasesc, sa-i facem husa si tot sunt multumita smile.gif masca m-ai lasat laugh.gif
am vazut ceva asemanator ieri la mobexpert, bineinteles ca dintre toate aranjamentele dormitorul, ca era dormitor cu rosu si negru mi s-a parut cel mai stilat. cind am vazut ca era si el mai scump, in jur de 130 de milioane am lasat-o balta ...adevarul ca n-am gusturi rele )).gif direct la cele mai scumpe imi sar ochii blum.gif sa-l amanetez pe domnul bradeanu poate reusesc sa-mi iau asa un mobilier lol.gif il inchiriez cu ora )).gif

voi aveti de gind sa va intoarceti in tara?
daconst
Cam pe genul Mobexpert am mers si noi,doar ca am cumparat totul de aici...la jumate de pret,plus TVA recuperat la vama.
Canapelele noastre sunt de la Ikea,dar identice sunt la Mobexpert la pret dublu.
Pacat ca daca vrei ceva deosebit,trebuie sa dai atatia bani in Ro. sad.gif

Balcon am avut,dar apartamentul e la primul nivel,adica pe garaj si nu prea m-am riscat sa-l las deschis.Asa ca ein prelungirea livingului.Acolo urmeaza sa pun plante si flori...sa vedem.
Deci idei??? naughty.gif

CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 03:36 PM) *

voi aveti de gind sa va intoarceti in tara?

Nu,cel putin nu in viitorul apropiat.
Dar daca va fi mai bine cindva in Ro...cine stie. grin.gif
Deocamdata am facut acolo ce nu-mi permit inca aici,din pacate. sad.gif
Pisik
Superba casa! Eu sunt ca deobicei pe dinafara si nu am retinut, este casa voastra din RO?
daconst
CITAT(Pisik @ 11-12-2006, 03:43 PM) *

Superba casa! Eu sunt ca deobicei pe dinafara si nu am retinut, este casa voastra din RO?

Da,Pisik,avem un apartament acolo...unde stam in concedii.Sa nu deranjam pe nimeni.
E mai bine la tine acasa,chiar daca mama sta singura.
anca veselie
dana, foarte dragutz arata! lasa ca in timp o s-o aranjezi tu cum vrei si o sa-ti vina si ideile!
ina, eu am avut permisul retinut pt 3 luni, ca altfel conduc regulat smile.gif
Tulip
Dana,WOW!
daconst
CITAT(anca veselie @ 11-12-2006, 03:48 PM) *

dana, foarte dragutz arata! lasa ca in timp o s-o aranjezi tu cum vrei si o sa-ti vina si ideile!

De ce ai avut mey,permisul retinut???
Acum cu noul cod e mai severa politia???Sa stiu la ce sa ma astept. grin.gif
michelle
Pupici tuturor!
Nuielusa am pus-o deoparte pentru dupa sarbatori, da' dup'aia nu mai veniti la mine cu scuze naughty.gif

Cu alte cuvinte, Ella, abia astept sa taiem panglica, arata super totul cheer.gif
Spor la cumparaturi!
Himere, mereu spirituala pupic.gif
Dany, Pisik fain va distrati de sarbatori.. Si eu abia le astept.
La noi se merge la neamuri si e veselie mare peste tot.. dar si multa mancare din pacate.

Va pup pe toate si revin cu poze wink1.gif
himere2005
pai eu zic ca depinde foarte mult de spatiul pe care il aveti la dispozitie. eu una am mai vazut baruri dragute, dar necesitau spatiu pe masura. am vazut ceva, gen hexagon, dar avea vreo doua laturi deschise ca sa zic asa pe unde sa poti intra. cred ca era din mahon negru, sa vad daca-l mai gasesc expus in oras sa-i fac poza blum.gif poate ma cert cu ei ca le fur modelul. daca ai o bucatica de spatiu cum e cel mai probabil, iar am vazut cam 2 idei:daca e la perete, era cu oglinda in spate si cu 2 neoane patratoase in parti, iar sus cu aplice. pe una din parti, era un acvariu cu pesti naturali, superbi
iar daca desparti sa spunem balconul de sufragerie de ex, deci spart partial peretele, multe alternative nu cred ca ai, ori pe lemn ori pe rigips, gen futurist
daconst
CITAT(Tulip @ 11-12-2006, 03:49 PM) *

Dana,WOW!

Tulip,ma faci sa rosesc. blushing.gif blushing.gif
Mai ales ca e loc de mai bine.Doar ca nu am bagat prea multi bani in apartament,ca sa ne ajunga de concedii. lol.gif

Sa nu uit sa pup bombonica roz...e o scumpete. pupic.gif
anaoi
Dana, super aparatmentul.....pt idei intra pe
http://www.livingathome.de/
Pisik
Si noi cautam idei pt bar, vroiam sa il facem acuma dar din pacate nu avem bani si nici cei care il fac nu mai lucreaza de pe 20 deci o lasam pe ianuarie; cu design-ul e iubi responsabil ca doar e inginer proiectant, nu? si chiar se pricepe, a desenat mobila pt toata casa, pt cand o fi si o fi sa ne facem noi casa de la zero, momenta la care stiti ca visez cu ochii deschisi....

Miha, pui nuiaua deoparte pana dupa Sarbatori? YUPYYYYYYYYY! Fetelor, sariti pe prajituri si ciocolatele!
anca veselie
CITAT(daconst @ 11-12-2006, 03:50 PM) *

CITAT(anca veselie @ 11-12-2006, 03:48 PM) *

De ce ai avut mey,permisul retinut???
Acum cu noul cod e mai severa politia???Sa stiu la ce sa ma astept. grin.gif

blushing.gif nu am vazut semnul de cedeaza si am intrat intr-o masina naughty.gif a fost accident usor, fara victime, dar l-am aifonat si am ajuns la politie blushing.gif
da, cred ca e mai severa, nust ce sa zic, ca n-am apucat sa citesc codul... eu oricum sunt prudenta.
daconst
Dylly, pupic.gif

Himere,barul va fi in coridor care e foarte mare si gol... grin.gif
Nu l-am fotografiat ca nu arata bine,dar ma tot gindesc la variante.
Sa fie din mobila sau ceva facut din rigips si caramida de sticla...nu stiu inca.Dar ideea cu oglinzile in spate imi place.
Va comunica cu sufrageria si bucataria...deci cam trebuie sa mearga impreuna,asta e partea care ma incurca. huh.gif
Deci e un patrat mare in fata livingului...ca sa-ti imaginezi cum e.
Acvariu,nu m-as risca ca mor pestii pina vin eu in tara. lol.gif
Iar mama abia uda florile,daca nu-s prea pretentioase.
Anna
CITAT(irinush @ 11-12-2006, 03:00 PM) *

Ana, eu mi-am luat anul trecut niste cizme care sunt si putin clasice si putin ciocate de la Quinta Strada si sunt super multumita de ele, sigur o sa ma tina cativa ani, treci si pe acolo daca ai timp

Ms frumos Irinush, o sa merg sa ma uit. pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 11-12-2006, 03:05 PM) *

Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Annaiss, daca nu mai faci rev-ul cu grupul acela, inseamna ca distractia e asigurata, nu?

Ina, nu stiu daca e distractie asigurata, ca nu stim inca unde face, s-ar putea sa facem acasa la un prieten, dar pt mine o sa fie frumos pt ca o sa petrec cu oameni care imi plac si cu care ma simt in largul meu, fara sa ma gandesc ca poate nu ma plac, ca poate ma compara, ca se uita sa vada daca fac aia sau nu fac....
ma bucur ca a ales asta babuniul cu toate ca eu renuntasem si i-am zis ca mergem, dar cred ca s-a vazut din comportamentul meu devil.gif

Tu unde mergi de rev?
himere2005
eu o sa ma uit de acum incolo mai atent, poate mai caut idei si pe net, asta e ca eu nu am tv, ca in rest cind mai ajung pe la mama duminica sunt vreo 3 emisiuni de profil intre 11 si 16, cam astea sunt orele si sunt emisiuni ba pe tvr 2, ba pe prima, pe realitatea si cite or mai fi. cind le prind, ma uit si eu cu drag la ele
michelle
Am pus si pozele de la munte aici. Ma rog, o parte din ele.. Mai completez pe masura ce mai aduc colegii pozele

In prima seara am facut gratar, am baut si am mancat afara in foisorul din primele poze si apoi am dansat. A doua zi am fost la Manastirea Humorului si pe Rarau si seara am avut cina festiva unde am dansat si am facut karaoke. A treia zi baietii au jucat fotbal si noi am facut galerie cheer.gif
himere2005
chiar a fost frumos miha, nu am vazut chiar toate pozele...gratarul ala arata tare bine si cata parea nerabdator sa se infiga in ei, se vedea ca-i vintura cu atita rabdare laugh.gif te-am vazut cintind, recunosc ca nu am vazut chiar toate pozele, dar eram curioasa daca cata a cintat ca pare mai linistit si rezervat la prima vedere. aveti o gasca pe cinste, ce mai naughty.gif
Pisik
Miha, f frumos pare la munte, sa vede ca v-ati distrat, bravo voua!
michelle
Nu, el nu canta niciodata lol.gif
Eu sunt vedeta si el cameramanul tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.