Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
AM VAZUT IN LINKUL DAT DE DILLY case fara pereti, cu pereti de sticla, sunt superbe w00t.gif
daca se pricepe cineva la vopsele (pictat)cu care as putea sa vopsesc niste margele sa-mi spuna cum se numesc si cam cit este tubul
anca veselie
)).gif foarte frumos, vedeto!
frumoase pozele! si suna bine tot weekendul!
ALICE
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 04:31 PM) *

AM VAZUT IN LINKUL DAT DE DILLY case fara pereti, cu pereti de sticla, sunt superbe w00t.gif
daca se pricepe cineva la vopsele (pictat)cu care as putea sa vopsesc niste margele sa-mi spuna cum se numesc si cam cit este tubul

De ce?Ce ai de gand sa redecorezi? )).gif
anaoi
Miha....buf. o vedeta ca tine fara ochelarii de soare cei misto, pe care i-ai avut la Bucuresti????
himere2005
mi-a dat bunica mea niste margele dar nu se pot purta, nu au pic de viata in ele.nu sunt lucioase, sunt numai bune de pictat. nu am incercat niciodata, dar as vrea sa fac un sirag cu negru si rosu, dar nu stiu daca merita investitia sau ba laugh.gif mai ales ca nu stiu daca o sa-mi iasa ca nu m-am mai bagat niciodata blum.gif
Anna
Sunt foarte faine pozele, chiar ca ai super gasca miha , la mai mare !! blum.gif
Tulip
Miha,ce gasca faina aveti!Cred ca va distrati super impreuna! cheer.gif cheer.gif
himere2005
Tulip, ti-ai gasit ceva sau ti-a placut ceva?de revelion ai toaleta ca timeea am vazut ca are laugh.gif
danyhoney
Miha...superbe pozele !!!! Ce WE fain ai avut !!

Dana.....vreau si eu sa vad pozele ,te roooggg !Le-ai inchis repede sad.gif
Tulip
Himere,nu mi-am gasit nimic.....de Rev. inca nu stium ce o sa facem,daca nu plecam intr-un loc mai elegant,nu-mi cumpar nimic special,oricum am de gand sa slabesc muuult in 2007 lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
sa te intreb daca mai e valabil tickerul sau mai bine nu grin.gif

dany, poate ti le trimite pe privat, sunt frumoase tare
daconst
CITAT(danyhoney @ 11-12-2006, 04:46 PM) *

Miha...superbe pozele !!!! Ce WE fain ai avut !!

Dana.....vreau si eu sa vad pozele ,te roooggg !Le-ai inchis repede sad.gif

Dany,pentru tine le mai las la oferta de azi... lol.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 04:49 PM) *

Sigur tickerul lui Tulip mai e valabil, ea e singura cred care papa de toate si nu se ingrasa! Eu una o invidiez
anaoi
oooooooooooooo...ce noroc pe Dany
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 01:49 PM) *

Sunt convinsa ca sunt frumoase...mie mi-a placut si apartamentul ei de aici...cat am vazut din el.

gata ...fug sa le vad... pupic.gif ,Dana
Tulip
Himere,inca e valabil...ma bucur enorm ca nu am pus nimic pe mine,desi nu numar de vreo 4 saptamani....dar daca imi ating targetul,s-ar putea sa-l modific inca un pic blum.gif blum.gif blum.gif
danyhoney
Supeeeeeeeeeeeeerbbb ,Dana !!!!!!!! Dar...ceva n-am inteles : ai 2 living-uri ? Ca am vazut primele poze cu sofa si apoi mai apar vreo 2 poze cu alta sofa ohmy.gif Inca o data : arata excelent totul !!!!
himere2005
norocoasa mica ce esti blum.gif eu i-am dat o plasa plina cu kiwi biancai sa se joace ca nu stiam ca sa-i mai dau nou. am luat de la kaufland o cutie, nu stiu cite sunt cred ca vreo 13 kiwi la 40.000 la caserola. sa vedeti ce nebuna sunt...ca sa vad ce sa-mi cumpar la un pret bun mai trag cu ochiul in caruturile oamenilor, daca un aliment se regaseste des inseamna ca e ok la pret. credeti ca imi faceau mie cu ochii kiwi? nu )).gif le-am luat ca erau la reducere lol.gif ma gindeam ca poate le mai bag in plasutele cu dulciuri de Craciun blum.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 11-12-2006, 04:57 PM) *

Supeeeeeeeeeeeeerbbb ,Dana !!!!!!!! Dar...ceva n-am inteles : ai 2 living-uri ? Ca am vazut primele poze cu sofa si apoi mai apar vreo 2 poze cu alta sofa ohmy.gif Inca o data : arata excelent totul !!!!

E doar un living mare...cel cu rosu.
Iar camera e asa de refugiu sau de musafiri ca se poate trage ccoltarul,in caz ca doarme cineva la noi..
Initial mobila din camera fusese in living...iar cum acum am rearanjat totul,am potrivit in camera ramasa libera toata mobila din vechiul living . )).gif

Ma bucur ca-ti place. pupic.gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 11-12-2006, 02:50 PM) *

CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 04:49 PM) *

Sigur tickerul lui Tulip mai e valabil, ea e singura cred care papa de toate si nu se ingrasa! Eu una o invidiez

Pisik,esti o dulce pupic.gif dar mai vorbim dupa sarbatori blushing.gif
ina_ceva
Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta.
(N. Iorga)

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
(Georges Brassens)

Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
(Maurice Coyaud)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn)
nusarich
miha, ai primit ceva zilele astea?
himere2005
eu, mi-au placut f. mult pozele de la Victoria si bradutul de linga intercontinental, cel putin la Victoria parca era ca in filme, poate mai puneti imagini asa frumoase ca mie imi plac mult

am gasit un subiect care poate va intereseaza lol.gif primul sfat grin.gif
http://www.culinar.ro/sfaturi.php
Pisik
Miha, vezi ca ti-am dat pm de dimineata, sa imi raspunzi please
ina_ceva
Miha, super poze! Se vede ca-ti place sa stai cu microfonul in mana.
Bravo tulip ca reusesti sa te descurci fara sa numeri wink1.gif
himere2005
ina, dar poze cu noua coafura? irinush, tu te-ai tuns si machiat ca nu mai stiu? wacko.gif
michelle
Ma bucur ca v-au placut pozele.. Bine, nu se reda chiar asa bine atmosfera care a fost, filmuletele au valoare grin.gif
Gasca aceea sunt colegii/colegele mele cu sotii/sotiile (prietenii/prietenele) lor. Am fost 31 in total.

CITAT(Pisik @ 11-12-2006, 03:25 PM) *

Miha, vezi ca ti-am dat pm de dimineata, sa imi raspunzi please

Raspuns
himere2005
voi nu v-ati mai luat nimik in ultimul timp ca alta data curgeau pozele saptaminal smile.gif
Tulip
la 5 cica vine sotiorul meu acasa sa mergem impreuna prin magazine!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Nu-mi vine sa cred doh.gif doh.gif doh.gif
himere2005
Tulip, crede si nu cereceta lol.gif
anaoi
Tulip, vezi catre ce magazine il poarta pasii....adica sa nu vrea numai in magazine cu electronice, etc...

tu trebuie sa il indrumi fara sa isi dea seama unde vrei tu.
Tulip
CITAT(anaoi @ 11-12-2006, 03:36 PM) *

Tulip, vezi catre ce magazine il poarta pasii....adica sa nu vrea numai in magazine cu electronice, etc...

tu trebuie sa il indrumi fara sa isi dea seama unde vrei tu.

ok......asa am sa fac blum.gif blum.gif
anaoi
maine poze cu ce ti-ai luat si promit poze din timisoara si cizmele luate sambata

Sorana, LA MULTI ANI
Pisik
Miha pupic.gif
ady_raluk
pupic.gif buna ziua fetele pupic.gif

am si eu o micuta intrebare...cum stati cu brazii in localitatile de unde sunteti voi?? nu de alta da vreau sa imi fac o idee..ca aici la arad nu sunt in piata decat brazi din danemarca , care au niste preturi de mori..altadata pe vremea asta era plina piata de brazi...acuma nimik..
himere ti-am rasp la pm pupic.gif
Tulip
Ady,eu inca nu am vazut brazi la noi blink.gif blink.gif blink.gif poate nici nu vad prea bine
himere2005
eu am fost in piata ieri si nu era pic de brad de ramura, nu stiu ce dumnezeu, poate trebuia sa merg in piata centrala. ma informez si va spun cum dau de ei

ady give_rose.gif
Pisik
eu tare as inclina catre un brad in ghiveci care poate fi apoi replantat in curte (avem undem la matusa sotului, in chitila), ca ma gandesc ca tine mai mult; ati vazut pe undeva?
ady_raluk
in arad e plin de brazi in ghiveci...la 1.300.000 bucata..cat sa zic ca sunt de inalti?? cam 1 metru , maxim 1.20
himere2005
sunt cam micuti pisik, nu vrei unul mare? grin.gif

de uka nu mai stie nimeni nimik? e plecata?
anaoi
dylly o va trimite pe mama lui la ucmparat d ebrazi si informeaza gasca WW asupra preturilor. dar cred ca sapt viitoare merge.
himere2005
dilly, dar nu mergi s-o ajuti un pic? grin.gif
anaoi
dylly doneaza fondurile necesare pt achizitionare plus sarbatori, ....si munceste pana pe 22.12.

eu zic ca e contributie enough la sarbatori , nu?
Monic
Uite pe cine vad eu w00t.gif Dylly
Dana s-a terminat oferta? Ca si eu am vrut sa vad pozeleeeeeeee sad.gif
soranutza
Va multumesc mult pentru urari! pupic.gif Incerc sa recuperez din urma dar mai am mult de citit. Anul asta am avut cea mai frumoasa zi de nastere de pana acum, am avut numai surprize placute, am primit urari si felicitari de la persoane de la care nici nu ma asteptam sa stie ca e ziua mea. Felicitarile si mesajele pe care le-am primit au facut mai mult pentru sufletul meu decat oricare cadou.

Am facut cateva poze sambata, am fost la o petrecere a romanilor din Belgia, va pun aici linkul. Eu sunt cea in albastru si blugi.

http://new.photos.yahoo.com/soranacristea/...460762365806462
himere2005
te oftici Monic, arata beton tata.gif sunt sigura ca le vei vedea...asa...ca de la Capricorn la Capricorn grin.gif
daconst
Monic...sunt inca la oferta...le las asa toata ziua,desi mi-e cam... blushing.gif blushing.gif blushing.gif
anaoi
zi-mi ca glumesti Dana....

CITAT(Monic @ 11-12-2006, 06:07 PM) *

Uite pe cine vad eu w00t.gif Dylly
Dana s-a terminat oferta? Ca si eu am vrut sa vad pozeleeeeeeee sad.gif

da, Dylly, tot la super oferta, dar Dylly e la dispozitie toata saptamana.
himere2005
sorana, frumusica ca de obicei...prietenul taue cel in negru, nu? cu atitia tipi in jurul tau nu am putut decit sa-mi dau cu presupusul blum.gif
daconst
Sorana,ce bine arati!!!! cheer.gif
Super,esti tare moderna...imi place tare.
Se vede ca te-ai simtit bine.Chiar ma gindeam acum cum se intoarce roata...acum ca ti-ai gasit prieteni si te simti minunat.
Profita din plin. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.