Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
irinush
Buna din nou!

Dana, superba casa voastra!

Sorana, la multi ani!

Miha, super pozele, se vede ca v-ati distrat bine!

Himere, azi m-am facut suvite din nou, maine ma coafez, ma machiez si plec la party )).gif

Noi anul asta o sa facem un bradutz artificial micutz pe care il vom urca pe un scaun, ca sa nu atenteze david la el, desi sigur o va face, macar sa ii fie greu sa ajunga langa el ...

himere2005
pai si noi la fel, asta daca nu aduce mama vreunul rolleyes.gif am vazut cum arata bradul anul trecut la cumnata mea care avea copil de 1 an jumatate: globuri in partea de sus in partea de jos gol grin.gif
daconst
Fetele din Buc. am vrut sa va intreb cit sunt brazii de import?
Ca noi pina acum veneam cu bradul de aici,pentru simplu motiv ca nu gaseam in tara nimic frumos .Aici il luam cu maxim 20€.
Dar am vazut un reportaj la tv ca acum au aparut si in tara,doar pretul nu l-am auzit. huh.gif
Anna
-
- -- - -
himere2005
Tulip, tu iei brad? sau faci ca mine si ca irinush? grin.gif de antonia nu am mai auzit nimik...
Monic
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 05:11 PM) *

te oftici Monic, arata beton tata.gif sunt sigura ca le vei vedea...asa...ca de la Capricorn la Capricorn grin.gif

Himere, acum ma oftic si mai tare mad.gif ca mi-ai facut ciuda angry2.gif
himere2005
mie una imi place la nebunie sa ma uit la amenajari interioare, lasa ca ne invita dana pe la ea la junior in vizita si mergem sa ne holbam cu toate la semineu lol.gif
Monic
Dana w00t.gif , acuma inteleg ce-a vrut Himere sa spuna in legatura cu locuinta ta
Asta: swoon.gif
anaoi
exact...

Sorana pozele sunt super..

Dana...buf....de unde preturi...mama lui dylly nu a ajuns inca in piata
daconst
CITAT(Monic @ 11-12-2006, 06:33 PM) *

Dana w00t.gif , acuma inteleg ce-a vrut Himere sa spuna in legatura cu locuinta ta
Asta: swoon.gif

lol.gif lol.gif

Ce figuri sunteti. pupic.gif

V-as invita pe toate in Ro ca acolo am loc de party si chefuri...Desi cind locuiam inca acolo faceam chefurile in garaj lol.gif
Erau cele mai tari chefuri tin tineretile mele. sorry.gif
Poate gasesc ceva poze din vremurile alea sa le scanez....dar maine,la urmatoarea oferta. naughty.gif
himere2005
sa vedeti ce frumos fac eu in camera biancai in 2-3 ani. canapea portocalie, la fel camera si mai vreau fotolii din alea cu minute portocalii sau rosii daca nu gasesc portocaliu smile.gif sper sa nu vina sa dea cu pixul pe ele )).gif
soranutza
Gata, am terminat si eu in sfarsit de citit cheer.gif

Himere, prietenul meu e in albastru inchis cu ceva DUNGI maro grin.gif naughty.gif
Tulip
Himere,iau brad...pana acum nu am avut nici un Craciun fara brad....si mai vad eu cum ma voi descurca cu fata grin.gif grin.gif grin.gif
daconst
Irinush,abia astept pozele cu machiajul profesional...imi faci poafta. blum.gif

Si sa nu uiti sa scrii meniul de Craciun...acum daca te-am prins ca esti priceputa,nu mai scapi. pupic.gif
Pisik
Sorana, super poze! La Multi Ani cu intarziere
Himere, nu voi lua bradut din ala mic, ca sotul meu e obisnuit cu brazi de peste 2m, casa fiind mare, ce am vazut pana acuma pe net insa la 2m sunt inacceptabili, peste 2mil, sunt de import si sunt superbi ca in filme, dar 2 mil???
Sotul meu a dat anul trecut cam 800 de mii pe unul mare, f mare as putea spune, eu una nu ma omor dupa ei asa matahale, dar ce sa ii fac? nu era f f bogat, mie imi plac aia sa un li se vada tulpina, tocmai de aia la mama aveam unul artificil, era singurul care imi satisfacea mania de a fi mari, desi si f f egali, simetrici; dar cei naturali care sunt asa au niste preturi de behai!
anaoi
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 06:31 PM) *

mie una imi place la nebunie sa ma uit la amenajari interioare, lasa ca ne invita dana pe la ea la junior in vizita si mergem sa ne holbam cu toate la semineu lol.gif

http://www.immowelt.de/wohnen/

http://www.brigitte.de/kreativ/einrichten/...icht/index.html

http://interiordec.about.com/

http://www.designingonline.com/
himere2005
http://new.photos.yahoo.com/soranacristea/...803914492797/19
el? ca altul cu dungi n-am gasit smile.gif
irinush
da Dana, o sa pun poze, am emotii cu machiajul ala ...
cat despre meniul de craciun .. inca nu am stabilit nimic, dar veti fi primele care veti sti!
anaoi
himere...mai ia

http://www.behr.com/behrx/inspiration/
irinush
fetelor, apelez la voi, ca nu mai am la cine si sunt disperata: stiti cumva vreuna dintre voi un instalator si electrician? de incredere si serios si, evident, sa nu ceara niste preturi de genul 3 mil pt montat un calorifer ... help pls!!!
multumesc anticipat!
himere2005
merci mult dilly, apreciez, ma uit in liniste cind nu se mai invirte bia ca un catelus laugh.gif
ina_ceva
Soranutza, arati bine pupic.gif

Un politist examineaza 3 blonde care urmau un curs pentru a deveni detectiv. Pentru a le testa in recunoasterea unui suspect, el ii arata primei blonde o poza, timp de 5 secunde, dupa care o intreaba: "Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?"

Blonda raspunde "Ah, este usor, il vom prinde repede pentru ca nu are decat un singur ochi."

Politistul spune: "Ehhh, hmmm, asta nu este chiar asha pentru ca poza este facuta din profil." Evident nemultumit de acest raspuns ridicol, se muta la a 2-a blonda, ii arata aceeasi poza timp de 5 secunde, apoi o intreaba "Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?"
"Ha! Este usor de prins, suspectul are o singura ureche!"

Politistul vadit enervat: "Bineinteles ca numai un ochi si o ureche se vad in poza deoarece este o poza din profil!

Deosebit de nervos ii arata poza celei de-a 3-a blonde si cu o voce care se dorea calma o intreaba "Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?"
A 3-a blonda se gandeste putin si spune "Hmmm, suspectul poarta lentile de contact."

"M-ai surprins placut, si nu-mi vine sa cred, dar este ADEVARAT! Suspectul poarta lentila de contact. Felicitari! Si acum te rog sa ne impartasesti si noua cum ai dedus asha ceva?"

"A, a fost usor" spuse blonda. "El nu poate purta ochelari pentru ca are un singur ochi si o singura ureche!"
anaoi
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 06:54 PM) *

merci mult dilly, apreciez, ma uit in liniste cind nu se mai invirte bia ca un catelus laugh.gif

ca s ate imbolnavesti definitiv si irecuperabil da search pe google cu "home interior design"
himere2005
CITAT(anaoi @ 11-12-2006, 06:57 PM) *

ca s ate imbolnavesti definitiv si irecuperabil da search pe google cu "home interior design"

mi se pare mie sau si tu esti fan asa ceva? grin.gif
soranutza
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 03:44 PM) *

Nu, stai ca-l caut biggrin.gif nu sunt asa evidente dungile. Cei din poza pe care tocmai mi-ai aratat-o sunt parintii lui Sebi, un copilas superb care sufera de Allagile, doamne fereste ! Vineri il vor opera aici la Bruxelles, ei sunt din Romania dar cu ajutorul unor donatii au venit sa faca aici transplantul.

El e (cel din stanga) http://new.photos.yahoo.com/soranacristea/...8803914480838/1

Va multumesc pentru complimente, sunteti dragute asa ca de ziua mea grin.gif
anaoi
dylly se tuseste spre casa....
mai vb maine

CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 06:59 PM) *

CITAT(anaoi @ 11-12-2006, 06:57 PM) *

mi se pare mie sau si tu esti fan asa ceva? grin.gif

nu fan...dar
irinush
CITAT(anaoi @ 11-12-2006, 07:05 PM) *

dylly se tuseste spre casa....
mai vb maine

o seara buna Dylly
ina_ceva
Aici sunt pozele din noiembrie de la azuga
himere2005
sorana, eu de el ziceam prima data, aveam impresia ca e in negru, adevarul ca e cel mai dragut de acolo si am vazut ca te stringea mai tandru intr-o poza. deci am nimerit bine biggrin.gif

ina, cred ca si voi v-ati distrat, e frumos la cabana , rustic. mai ramin coafura si fularele si ne declaram multumite )).gif
ina_ceva
...si aici pozele de pe 1 decembrie de la straja
anca veselie
vai, saracutzul copil, e cam galbui, se vede ca are ceva sad.gif
sorana, la multi ani! multa fericire si sanatate!
ina, tare dragutz la azuga! dar tu unde esti?

fetelor, sunt varza. seful meu si-a dat demisia sad.gif sad.gif ce an de c.a.c.a.t., doamne, cand cred ca e un pic mai bine, se intampla ceva naspa sad.gif sad.gif
irinush
deci nu stie nimeni nici un instalator sau electrician? sad.gif
ina_ceva
Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand.
Nepotul:
- Ce s-a intamplat?
Bunica:
- A murit bunicu' !
- Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire?
- Azi dimineata in timp ce faceam sex.
- Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal!
- Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al
clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea!
- Si atunci care a fost problema!
- A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta!
himere2005
eu il stiu doar pe tata, dar nu-l pot trimite la bucuresti, el e electrician smile.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 11-12-2006, 07:33 PM) *

eu il stiu doar pe tata, dar nu-l pot trimite la bucuresti, el e electrician smile.gif

pacat ... ca nu il poti trimite ... asa de greu se gasesc meseriasii astia ... uff ... sunt satula!

Pisik
CITAT(anca veselie @ 11-12-2006, 07:18 PM) *

fetelor, sunt varza. seful meu si-a dat demisia sad.gif sad.gif ce an de c.a.c.a.t., doamne, cand cred ca e un pic mai bine, se intampla ceva naspa sad.gif sad.gif

Nasol....se pare ca pe final de an se intampla toate porcariile, cand de fapt ar trebui sa fie invers.... sad.gif
daconst
Deea,ce ne mai spui?
Ceva poze noi cu Alexia??? w00t.gif
ramonavlas
Sorana, la multi ani, cu intarziere give_rose.gif
Maine vreau sa ma apuc de curatenie ca mi-am luat 2 zile libere. As vrea sa spal geamurile dar daca ploua ca azi....o las pe poimaine.
In fiecare an pana acum, asa de mult asteptam sarbatorile de iarna si imi placea la nebunie perioada asta. Acum insa.....nu simt nimik, poate si vremea asta e de vina. Fara pic de zapada.......... sad.gif
Bine ca mi-am facut programari la manichiura, pedichiura, cosmetica, epilat..........

Merg acum la sala desi am un somn in mine.........
anca veselie
CITAT(Pisik @ 11-12-2006, 07:40 PM) *

CITAT(anca veselie @ 11-12-2006, 07:18 PM) *

Nasol....se pare ca pe final de an se intampla toate porcariile, cand de fapt ar trebui sa fie invers.... sad.gif

asa este pisik. sunt tare suparata, am si plans. ma duc acum la sala, sper sa ajung si sa ma mai calmez
ina_ceva
Blonda
himere2005
O SEARA PLACUTA pupic.gif miine va pun cafeaua la max 7 grin.gif
irinush
o seara buna himere!
Tulip
Fetelor,ati disparut toate?Unde sunteti?ce faceti? blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
danyhoney
Ina...frumoase pozele,peisajul...Tu esti o draguta !!
Anca...bine ca mai e putin din anul asta .Sa speram ca anul viitor va fii mai bun pentru toata lumea.Capul sus !!!
Ramo....nu esti singura care nu simte ca vin sarbatorile....
Himere...faci si un cappuccino pentru mine maine dimineata ? grin.gif
Monic
dany vezi ca pantofi n-am gasit inca, ai putea sa mi-i imprumuti pe cei negri wink1.gif
himere2005
buna-dimineata, am pus de cafea cheer.gif si capuccino pentru dany si 3 in 1 pentru bubbles si cine mai vrea, avem azi o groaza de sortimente...daca vreti, eu va fac la fiecare dintre voi sortimentul preferat da' la sfirsitul anului mai aduceti si voi pungi noi, pline, ca de, nu-s sac fara fund lol.gif
eu de abia astept sa intrati ca asa parca as vorbi de nebuna biggrin.gif aseara au venit fratele lui dan si sotia lui pe la noi si am depasit punctele cu seminte si 1 pahar bere dar cintarul nu s-a suparat laugh.gif am mai furat jumatate de negresa. a adus mama negresa si m-am pus sa gust o firmitura, era asa buna cu putina nuca cu si crema aia, mmmm

pentru a pastra carnea frageda, sau a o fragezi, scuze de offtopic

"ca sa iasa friptura/gratarul/steakul sau ce-o fi fraged/a,io fac asa:iau un kiwi,il tai in doua si frec bine carnea cu partea taiata a fructului,dupa care,daca e bucata intreaga si mare mixez fructul si muruiesc toata carnea si o las la fragezit fo' ora,doua,dupa care purced la gatit.daca e felii carnea,o acopar cu felii de kiwi si o las si dupa aia o gatesc.
kiwi are o enzima care fragezeste de nu-i adevarat si o face mai usor digerabila!"

vroiam sa o intreb pe irinush cum a gatit surimi rolleyes.gif si daca scoici a facut
daconst
Neatza,Himere! pupic.gif

Vin si eu cu ceasca de ceai...si donez o punga de cafea,daca tot nu mai beau. grin.gif

Ma uimesti cum de te poti opri la o singura prajitura...pacat ca n-am palarie ca o scoteam.Eu sunt tot mai de groaza si parca as naste mai repede doar sa nu mai am timp de ingrasat.
Oricum de sarbatori nu ma pot abtine de la mancare...asa macar mai am o scuza,ca vrea bb...nu eu. lol.gif

Ma duc in urma ca n-am vazut pozele Inutei si sunt curioasa de Straja. wink1.gif

michelle
Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos... Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste si, asa ca o intreaba:
- Scuzati, ne cunoastem cumva?
- Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea. Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia.
- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii ... in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?
- Nu, raspunde tipa rece, sint profesoara de romana a fiului
himere2005
jumatate de prajitura, te rog lol.gif eu eram terminata dupa dulciuri inainte de a naste, acum nu mai simt nevoia, intr-adevar, mai am si momente cind as devora o ciocolata sau altceva, dar rareori. mai degraba sunt pofticioasa acum la mincarurile picante, uneori as mai minca si ceva prajit, dar incerc sa evit pe cit posibil. acum imi fac planul, sper ca final pentru Craciun, e mult mai putina mincare ca data trecuta ca am zis ca toata lumea e burdusita de mincare si ma gindeam cam asa:
- pulpe americane- au in plus presarate chipsuri si cascaval si date la gratar
- surimi -help Irinush
- picioruse de broasca
- calamari
- frigarui creveti (?-depinde de pretul lor)
- mango cu crema de cioco
- prajitura kilimanjaro
- sosuri
- garnitura
cam asta cred, sa vad ce mai gasesc, oricum, vom fi cred 8-9 persoane, asta cred ca va ramine masa de fapt de ajun, ca de Craciun mergem la mama. s-ar putea sa iau ca sa le duc si alor mei biggrin.gif

miha, se pare ca eu stiam varianta scurta, asta e completa lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.