Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
Ina,superbe peisajele de la Azuga...cred ca nu am oprit niciodata acolo,desi am trecut de nenumarate ori.
Iar Straja abia am recunoscut-o fara zapada.Vad ca ati facut poze si cu Masa Tacerii si Poarta Sarutului...super.Stiam ca trebuie sa te saruti cu cineva cind treci prin poarta.Voi nimic? grin.gif
Cum a fost drumul pe Defileu?Eu de cite ori mergeam il prindeam in lucru sau foarte stricat.
Parca si tu semeni cu babuinul tau...frumosi amandoi. wink1.gif

Astept poze cu noua freza. naughty.gif
himere2005
dana, aseara am visat tare frumos, ma aflam in casa la tine grin.gif si tot ma gindeam daca "seful", adica
sotul tau daca a avut vreo contributie smile.gif si ma mai gindeam ca avind viziune tu despre cum sa arate casa ta, atit i-ar fi trebuit babuinului sa aduca un element care sa strice echilibrul lol.gif asa e? ma gindeam ca asa e la mine in ce priveste mobila, devin nervoasa daca el tine musai sa luam ceva de prost gust )).gif si n-are incotro
daconst
Mey,voi nu mancati dimineata?
Ca eu dupa ceaiul sau cafeaua de dimineata trebuie neaparat sa mananc...altfel nu mai judec. lol.gif
Hai ca va invit si pe voi la sandwich-uri si o cana cu lapte...asta daca nu tineti post. blum.gif
anaoi
deci neata...dar lui dylly i s-a facut dor de duca, cand a vazut pozele Inei, si pe urma s-a uitat pe geam..

buf. fir-ar sa fie .....de dylly racit si prost dispus si intors pe dos
dylly s einscrie pe list alui himere cu un irish coffee. ca sa fie gata balciul
himere2005
pai eu maninc in 2-3 minute si daca nu apuc, mai imi iau si in fata calculatorului )).gif
anaoi
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 10:48 AM) *

Mey,voi nu mancati dimineata?
Ca eu dupa ceaiul sau cafeaua de dimineata trebuie neaparat sa mananc...altfel nu mai judec. lol.gif
Hai ca va invit si pe voi la sandwich-uri si o cana cu lapte...asta daca nu tineti post. blum.gif

mersi pt sandwich-uri....neine, danke ref lapte
Tulip
Neata!

Himere,pupici pt. cafea pupic.gif

Eu am papat paine prajita cu unt si miere blushing.gif blushing.gif o nebunie.......

Ce planuri pe ziua de azi? wink1.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 10:48 AM) *

dana, aseara am visat tare frumos, ma aflam in casa la tine grin.gif si tot ma gindeam daca "seful", adica
sotul tau daca a avut vreo contributie smile.gif si ma mai gindeam ca avind viziune tu despre cum sa arate casa ta, atit i-ar fi trebuit babuinului sa aduca un element care sa strice echilibrul lol.gif asa e? ma gindeam ca asa e la mine in ce priveste mobila, devin nervoasa daca el tine musai sa luam ceva de prost gust )).gif si n-are incotro

O sa te surprind Himere,dar babuinul meu are gusturi in materie de interioare si design.
El isi da cu parerea mai mult si decidem impreuna,dar recunosc ca fara el nu prea am curaj sa fac vreo schimbare majora. blushing.gif
N-o sa-ti vina sa crezi dar la ce-i place se si pricepe...barbatii astia. doh.gif
Pe el nu-l intereseaza hainele si cum le asorteaza,dar asta de cind am venit eu aici,ca tot comentam la preturi,dar inainte se imbraca bine doar ca mult mai scump ca acum.
Si decit sa-mi tot auda gura s-a obisnuit sa poarte ce-i aduc si nici nu-l mai intereseaza daca e la moda sau nu,ca ma stie pe mine obsedata destul.
Acum ca vine bb zicea ca scapa el de cobai si o sa ma axez pe micut cu imbracamintea...dar asta e doar parerea lui...nu stie cit pot eu duce. grin.gif

Dylly,refuza ce-i mai sanatos...laptele?
Pai de unde sa aiba el calciu,daca il evita? grin.gif

Tulip,cum se mai simte Timeea?O dai la gradi?Tu cind incepi?
Parca vad ca raman singura la anul pe forum. sorry.gif
Oricum mai este Deea si Himere...cred ca mai stau un an acasa,sau? huh.gif
himere2005
jos palaria dana, nici eu nu cumpar fara sa-i cer chipurile parerea, dar s-a mai intimplat sa-mi vina cu niste propuneri ciudate si eu nu si nu si pina la urma am gasit ceva care sa ne placa la amindoi cit de cit sa fie si convenabil ca pret si practic. nu stiu de ce, la multe renunt, dar casa e sufletul meu,aici petrec mult timp si daca nu e in acord cu mine casa, parca ceva nu e in regula. nu va mai spun ce fel vroia dan sa aranjam casa pe perioada iernii, ca noi am mutat patutul in locul canapelei(sa nu fie curent de la balcon), iar canapeaua vroia sa mi-o puna (de fapt a pus-o) in dreptul usii care dadea spre camera fetei. de draci, a doua zi dimineata, desi era grea, am mutat-o de una singura unde ati vazut-o si voi, linga fereastra
anaoi
pai d ece exista branza si iaurtul si restul pelumea asta, daca nu pentru a furniza calciul necesar lui dylly????
himere2005
eu din august incep sa depun cv-uri. sper pina in iarna sa gasesc de lucru smile.gif
daconst
lol.gif lol.gif lol.gif

Himere...mica,mica dar ridica... lol.gif
himere2005
rizi tu rizi, dar in seara aia dupa ce l-am pus sa mute canapeaua nu vroia, ca ce, el nu are nici o parere )).gif a doua zi ii placea ca avea pe unde sa treaca in camera a 2-a
anaoi
q.e.d. ... femeile stiu mai bine ce e de facut intr-o casa )).gif
Tulip
Dana,eu incep din 15 iunie....cand tot invatamantul intra in vacanta,eu ma duc la lucru...... lol.gif lol.gif

Cu Timea nu stiu ce o sa fac,am s-o duc cu mine o perioada,am sa mai apelez si la soacra,si daca vad ca se descurca la gradi,o dau la o alta gradinita,sa aiba programul ei si sa nu ne incurcam reciproc programul(eu lucrez la o gradi. de 8 ore,deci ma dic o sapt. de dimineata,una de dupa masa,daca as cara-o tot timpul dupa mine,ea n-ar avea nici program de joaca,nici de masa,de somn).....
daconst
CITAT(anaoi @ 12-12-2006, 11:15 AM) *

Asa zic si eu...dar e naspa daca barbatul e incapatanat si vrea sa faca cum zice el...desi nu are dreptate. doh.gif
anaoi
apropo sarbatori si curatenia pe care dylly nu cred ca o va face

Trucuri pentru curatenie:
(http://www.newz.ro/stiri/trucuri-pentru-curatenie_n25549.html)

Articol din: Casa & Gradina | Sursa: MonitorulExpres

Crapaturile farfuriilor dispar daca acestea se fierb timp de
o ora in lapte (de la rece la fierbinte). Se lasa apoi la
racit.
Vasele din sticla foarte murdare (cu grasimi, rasini etc.)
se curata cu o solutie de soda de rufe si sapun, apoi se
spala cu foate multa apa.
Pentru a preveni cocleala, obiectele de bronz se sterg
energic cu pulbere fina de cenusa de lemn (folosindu-se un
tampon), apoi obiectele se lustruiesc.
Covoarele se curata frumos stergind suprafata acestora cu
un tampon inmuiat in esenta concentrata de ceai.
Lanturile de aur se curata agitindu-le intr-o solutie de
apa in care se adauga putin praf de creta. Se spala apoi cu
multa apa si se usuca.
Mobila de lemn de mahon se sterge cu un burete umezit cu
apa in care s-a adaugat otet, dupa care se freaca repede cu
o cirpa moale, pina cind urmele de apa dispar.
Suprafata uscata se acopera cu un strat subtire de ceara
alba, iar dupa ce s-a uscat, se lustruieste cu o cirpa.
Tapiteria din stofa se curata energic cu o perie de haine
inmuiata intr-o solutie de sapun cu apa calda sau intr-o
solutie de bucatarie (4 lingurite) in spirt medicinal (5
lingurite), la care se adauga apa rece. Dupa curatare,
suprafata tratata se sterge de citeva ori cu o cirpa
umezita in apa rece (bine stoarsa), apoi cu o cirpa uscata.
Obiectele de arama de dimensiuni mici se curata
cufundindu-le intr-o solutie concentrata de amoniac (numai
in incaperi bine aerisite sau in aer liber) dupa care se
sterg cu o cirpa umezita in aceeasi solutie. La urma se
clatesc cu apa si se sterg cu o cirpa uscata.
Ramele de lemn de stejar se curata cu un tampon inmuiat in
lapte dulce; dupa uscare se lustruiesc cu o cirpa moale.
Vasele de bucatarie captusite cu un strat de teflon nu se
curata cu materiale abrazive, ci se spala cu solutii
emoliente (soda calcinata, detergenti pentru vase, cenusa
de lemn etc), folosindu-se o cirpa, buretele sau peria
moale.
Pentru lustruirea suprafetelor lemnoase vopsite in alb,
acestea se ung cu un amestec incalzit de parafina (o
lingurita) in apa (un pahar), omogenizat la cald. Dupa
racire si uscare, suprafata tratata se lustruieste cu o
cirpa moale, uscata.

CITAT(daconst @ 12-12-2006, 11:19 AM) *

CITAT(anaoi @ 12-12-2006, 11:15 AM) *

Asa zic si eu...dar e naspa daca barbatul e incapatanat si vrea sa faca cum zice el...desi nu are dreptate. doh.gif

nu e naspa...zici ca el si faci ca tine...in final va fi super multumit.
daconst
Tulip,e bine daca ai de unde alege...nu stiu cit de mare e orasul vostru.
Cred ca va sta la gradi fara probleme,mai ales daca ai mai dus-o.
Baietelul prietenei mele s-a imbolnavit ultima oara si nu l-a mai dus.Acum cica e vacanta si va incerca iar sa-l obisnuiasca,dupa. sad.gif

Dylly,te apuci de curatenie sau ce ne sugerezi? lol.gif
Cred ca tu esti cu teoria si Gabi cu practica. grin.gif
himere2005
stai asa putin, dezvolta Dana, exista si un Gabi? blink.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
irinush
neata, am aparut si eu pe sarma!

Himere, eu surimi i-am facut cu salata verde si porumb din conserva peste care am stors lamaie la greu, mai citisem ca se pot amesteca si cu orez fiert si porumb dulce ... imi pare rau ca nu iti pot fi de mai mare ajutor )).gif
himere2005
adica i-ai dezghetat si i-ai bagat asa? nu sunt cruzi? intreb si eu...eu credeam ca trebuie sa-i prepar cumva smile.gif
irinush
nu sunt cruzi, sunt preparati, sincer, amanunte nu stiu, dar sunt super buni, au gust de peste, deci ii decongelezi si ii bagi in salata respectiva
anaoi
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 11:30 AM) *

stai asa putin, dezvolta Dana, exista si un Gabi? blink.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Gabi de la Gabriela, adica mama
himere2005
aha, ca sa stiu si eu. ma mai interesez. dar scoici ai mincat? grin.gif ca am vazut ca tu ai mai testat mincaruri exotice
anaoi
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 11:26 AM) *

Dylly,te apuci de curatenie sau ce ne sugerezi? lol.gif
Cred ca tu esti cu teoria si Gabi cu practica. grin.gif

cine stie cunoaste
daconst
Himere,ai crezut ca ai prins un fir...cu Gabi? grin.gif
Nicio sansa ca si eu am tot sperat. )).gif
irinush
scoici nu am mancat Himere, doar coktail de fructe de mare care parca nu avea scoici ..
himere2005
parca imi spunea cineva ca nu sunt rele la gust scoicile insa erau cam tari, de asta mi-e frica, ca nu pot sa le dau cauciuc pe masa de Craciun )).gif
Tulip
hello...ce-i cu linistea asta?

Himerus,vad ca vrei sa-ti surprinzi musafirii....cand o sa te apucu de gatit?

ce praji vrei sa faci?
irinush
Tulip, fi-=miu a vazut-o pe Timeea in poza si striga bebe-bebe ... cred ca ii place de ea )).gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Merci, dany-dulce!
lol.gif lol.gif Miha, tare bancul tau.
Himere, super meniu de Craciun, poate trec pe la tine, in vizita blum.gif
Tulip, tu ce ai in meniu? Iti va da o mana de ajutor si Timea?

Dana, Straja a fost cam dezolanta fara zapada, dar am stat in iarba si am jucat mim grin.gif in loc sa schiem. Drumul prin defileu a fost bun, am putut opri destul de des pentru a face poze; sigur o sa revenim cat de curand pe acolo, doar zapada sa fie. Babuinul a vrut poze cu noi doi sarutandu-ne la Poarta Sarutului, dar nu prea au iesit ca eu mai ca ma tavaleam pe jos de ras si nu reuseam sa fiu serioasa laugh.gif

Dylly, sanatate multa! Si eu sunt racita de doua saptamani si nu prea reusesc sa -mi revin; macar acum nu mai am febra smile.gif
anaoi
dylly tuseste si ar trebui fir-ar sa fie sa stea 2 zile in casa, dar nu reuseste.
himere2005
vreau sa fac kilimanjaro, nu stiu daca a mai facut cineva, alternativa la prajitura musuroi de cirtita de la dr.oetker. eu am facut musuroiul de citeva ori si a fost buna, acum vreau s-o incerc si pe cealalta. in plus cred ca voi mai face bomboane rafaello, ca alea s-au mincat bine tare la ziua biancai, apoi o sa pun citeva feliute de mango cu moturi de crema de cioco. in orice caz nu mai gatesc ca disperata ca nu se merita, multi nervi si in plus lumea nu poate sa manince atit. fursecurile daca imi ies le pun in pachetelele pentru nepoti. de treaba o sa ma apuc pe 23 seara sa fac prajitura, sosurile si cremele, sa pun ornamentele prin casa pe care sper sa le fac saptamina asta la final, impreuna cu fursecurile blum.gif . pe 24 pun friptura in cuptor, prajesc lighioanele in cratita, pregatesc garnitura, asta nu stiu ce o sa fie, nu prea stiu ce se potriveste rolleyes.gif , impodobesc bradutul si aranjez fata de masa cu ornamentele si farfuriile pe ea si la final aduc si platourile. sub bradut se vor gasi dulciuri iar in sacul mosului o groaza de cadouase pentru fiecare, bineinteles, pentru cine a fost cuminte laugh.gif de la calculator se vor auzi minunate colinde de Craciun si sper sa se prinda lumea in "joc", pe dulapuri voi pune sa arda luminarele si sper sa fie frumos smile.gif
Tulip
CITAT(irinush @ 12-12-2006, 09:58 AM) *

Tulip, fi-=miu a vazut-o pe Timeea in poza si striga bebe-bebe ... cred ca ii place de ea )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
copiii din ziua de azi )).gif )).gif )).gif

Ina,in care meniu?Meniul de azi sau de Craciun???De Craciun nu prea stiu ce am sa fac,sarmale sigur,ceva praji si oi vedea....oricum in 25 papam la socrii...asta-i traditie la noi...iar in 24 vin ei la noi....atunci e si ziua sotului wink1.gif
himere2005
cred ca voi mai cumpara si casetute din acelea ca si ele s-au mincat foarte bine

sa vad cu ce le umplu wacko.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 10:12 AM) *

cred ca voi mai cumpara si casetute din acelea ca si ele s-au mincat foarte bine

sa vad cu ce le umplu wacko.gif

din alea as cumpara si eu...dar nu gasesc la noi mad.gif mad.gif mad.gif
anaoi
dylly se retrage pt o vreme, ca are niste treaba naspa de terminat urgent. revin in cateva ore.
Pisik
Neatza si de la mine!

Eu azi am fost la doctor, maine ma duc la analize, sper sa reusesc sa revin la o stare mai buna, ieri am fost la pamant cu moralul.

Pupici si o zi frumoasa!
himere2005
tulip, la piine, poate gasesti
ina_ceva
Sa ai spor, dylly!!!
nusarich
neata neuroni!

eu am incercat aseara niste fursecuri de pe culinar, au iesit tare bune si fragede. pe site citisem ca se plangeau unele din fete ca ar fi tari, mie mi-au iesit fragede... si sunt foarte bune si la gust. am copt aseara pana pe la 11 si ceva la ele...

si eu as cumpara casetute, himere, dar nu gasesc la noi. o sa mai caut oricum.
ina_ceva
Pisik, te simti rau sau e din cauza situatiei babuinului? Noi suntem alaturi de tine pupic.gif hug.gif

CITAT(nusarich @ 12-12-2006, 10:17 AM) *

eu am incercat aseara niste fursecuri de pe culinar, au iesit tare bune si fragede. pe site citisem ca se plangeau unele din fete ca ar fi tari, mie mi-au iesit fragede...

Nusa, ti-au iesit pentru ca esti o buna bucatareasa wink1.gif
ALICE
Hai sa ma laud si eu cu ce am primit de la babuinul meu.Mi-am facut eu o poza de sus.
nusarich
ina, s-o crezi tu... bucatareasa buna eram cand mai aveam chef sa gatesc. acum fac experiente pentru fursecuri de Craciun. mai am de experimentat, pe cele de la irinush vreau sa le fac, dar n-am luat inca fulgi de ovaz.
daconst
Cine vrea zapada????
La noi ninge de rupe. cheer.gif

Eu trebuie sa fac lunea viitoare la curs ceva praji,dar n-am idee ce se face repede si e mai deosebita.
Vecina mea ma bate la cap sa fac tot tavalita ca e grozava...nemtii astia s-au fixat pe ea si nu ma mai lasa.
Parca i-as da gata cu altceva anul asta,dar nu stiu cu ce.
Dany,ceva idei??? naughty.gif

Himere,asta ma enerveaza de ziua mea cel ami tare ca atunci are lumea treaba mai multa.Nu am auzit pe nimeni sa aibe timp liber pe 23...nu stiu ce-am avut in cap sa ma nasc atunci? doh.gif
Cred ca s-o ajut pe maica-mea la treaba,ca asta fac de cind ma stiu de ziua mea. lol.gif
ALICE
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 12:24 PM) *

Cine vrea zapada????
La noi ninge de rupe. cheer.gif

Eu vreau,te rog!!!! yahoo.gif
Inca mai sper cum ai zis tu ca va ninge de Craciun
nusarich
alice, sa le porti sanatoasa! sunt tare dragute! ce va mai invidiez eu pe voi cele care puteti purta tocuri de inaltimea asta...
ALICE
Da,stai sa vezi cat am mers cu ele prin casa ca sa ma obisnuiesc.Ca eram varza calita!Ale mele sunt toate asa inalte,dar astea sunt incomode din cale afara! dry.gif
Tulip
Alice,asta da cadou! wink1.gif wink1.gif

Sotul tau le-a cumparat fara sa te intrebe?Sau ai fost si tu cu el......
himere2005
off, ce norocoase sunteti...eu ma intreb daca voi primi o atentie de Craciun, ceva simbolic de la Dan. noi am decis ca sa luam canapea, dar eu o cravata de Craciun macar tot ii cumpar fara sa stie el smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.