Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
irinush
eu am primit deja cadoul de la mos craciun, un set de bijuterii cu chihlimbar galben, ca al meu sot e pasionat de asa ceva ...
a zis ca pana la ziua mea nu mai pup nimic )).gif
himere2005
nu faci o poza irinush cind ai timp? smile.gif de fapt trebuie sa ai timp sa ne faci poza cu coafura ptr diseara wink1.gif
Monic
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 11:08 AM) *

CITAT(irinush @ 12-12-2006, 09:58 AM) *

Tulip, fi-=miu a vazut-o pe Timeea in poza si striga bebe-bebe ... cred ca ii place de ea )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
copiii din ziua de azi )).gif )).gif )).gif

Ina,in care meniu?Meniul de azi sau de Craciun???De Craciun nu prea stiu ce am sa fac,sarmale sigur,ceva praji si oi vedea....oricum in 25 papam la socrii...asta-i traditie la noi...iar in 24 vin ei la noi....atunci e si ziua sotului wink1.gif

plecaciune.gif pope.gif Tulip are un capricorn in casa swoon.gif
ALICE
Am fost cu el Tulip.Nu se poate altfel.Ca ce stii cu ce vine!!!! ohmy.gif
irinush
am facut poze, dar nu era setul complet, o sa il port diseara asa ca o sa apara in poze )).gif

de cand ne-am cunoscut sotul meu mi-a cumparat numai seturi din argint cu diverse pietre, am deja o colectie pana acum,din care imi lipseste insa ametistul ca nu a gasit nimic sa ii placa ...
am zis ca o sa fac poze la toate intr-o zi si atunci o sa vi le arat si voua
ALICE
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 12:35 PM) *

off, ce norocoase sunteti...eu ma intreb daca voi primi o atentie de Craciun, ceva simbolic de la Dan. noi am decis ca sa luam canapea, dar eu o cravata de Craciun macar tot ii cumpar fara sa stie el smile.gif

Normal ca o sa primesti ceva! pupic.gif
daconst
Frumoase cizmele Alice,sa le porti sanatoasa!
Te-ai prins ca vrem poze cu tine in fuste scurte...ca picioare frumoase ai. wink1.gif

irinush
lasa Himere, ca e mai importanta canapeaua )).gif si sigur vine mosul si la tine, ca doar ai fost cuminte!

Alice faine cizmele, eu nu pot sa imi iau asa ceva, ca nu ma incap pe gamba :-(
Tulip
Da,Monic ,am un capricorn....da ghici,cine-i mai puternic?Capricornul sau scorpionul? tease.gif tease.gif
irinush
eu am un scorpion in casa si ... depinde uneori el e mai puternic, dar de cele mai multe ori ... ghici: eu, normal! care sunt varsator )).gif
ALICE
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 12:41 PM) *

Frumoase cizmele Alice,sa le porti sanatoasa!
Te-ai prins ca vrem poze cu tine in fuste scurte...ca picioare frumoase ai. wink1.gif

Da...... )).gif multumesc de compliment esti draguta.Dar eu le vad pe bune.Si la ce dimensiuni au..... huh.gif sa zicem ca sunt ok.
Monic
Lasa Himere, ca si eu patesc cam la fel de Craciun. Anul trecut de exemplu i-am cumparat un ceas Casio destul de scumput si gel de dus, portofel din piele si maruntisuri. Iar el mi-a adus o ciocolata sad.gif Iar acu' doi ani o esarfa de un albastru dubios blink.gif (stie ca nu e culoarea mea preferata)
Faza e ca de craciun mergem acasa, si suntem cu familia. Noi suntem obisnuiti sa ne luam cadouri cat de cat decente de Craciun. Sa le fi vazut mutra parintilor si a fratelui/cumnatei cand au vazut ce cadou am primit )).gif
Oricum, macar stiu la ce sa ma astept blum.gif blushing.gif
himere2005
CITAT(ALICE @ 12-12-2006, 12:40 PM) *

CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 12:35 PM) *

off, ce norocoase sunteti...eu ma intreb daca voi primi o atentie de Craciun, ceva simbolic de la Dan. noi am decis ca sa luam canapea, dar eu o cravata de Craciun macar tot ii cumpar fara sa stie el smile.gif

Normal ca o sa primesti ceva! pupic.gif

va spun eu ce dupa, sper sa nu inceapa cu ciu si sa se termine la fel lol.gif
de obicei primesc cite ceva de la nanute si de la mama bani, sa vad acum )).gif
peach
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 09:24 AM) *

Cine vrea zapada????
La noi ninge de rupe. cheer.gif

Eu trebuie sa fac lunea viitoare la curs ceva praji,dar n-am idee ce se face repede si e mai deosebita.
Vecina mea ma bate la cap sa fac tot tavalita ca e grozava...nemtii astia s-au fixat pe ea si nu ma mai lasa.
Parca i-as da gata cu altceva anul asta,dar nu stiu cu ce.

Eu vreau dar doar pe pirtiile de ski )).gif
Fa-mi si mie o placere ..nu te apuca sa dai zapada ..stai pe fundul tau in casa baby.gif

Idei iti dau eu de praji tu doar sa le faci give_rose.gif

Monic
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 11:41 AM) *

Da,Monic ,am un capricorn....da ghici,cine-i mai puternic?Capricornul sau scorpionul? tease.gif tease.gif

Aoleu swoon.gif si un scorpion w00t.gif
Cred ca ies scantei... wink1.gif )).gif
irinush
Sorina, si eu vreau idei de praji pls! pupic.gif
himere2005
pai e bine sa fii pragetit psihic, ca nu se stie niciodata )).gif pe mine nu ma intereseaza exact ce cumpara, atit timp cit imi dau seama ca se gindeste la mine, sper sa nu fie totusi o ciocolata lol.gif
ina_ceva
O blonda o intreaba pe alta
- Draga, ai folosit vreodata vibratorul?
- Nu!
- Nici sa nu-l folosesti, ca eu aseara mi-am spart 2 dinti.
Monic
haha.gif vad ca va cam dati la Alice roll2.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 10:46 AM) *

CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 11:41 AM) *

Aoleu swoon.gif si un scorpion w00t.gif
Cred ca ies scantei... wink1.gif )).gif

norocul meu e ca e el mai tolerant...si mai intelegator.....ca de nu toata ziua ne-am c.erta si swordfight.gif vava.gif
anaoi
dylly vrea atata zapada incat s anu s emai circule in Bucuresti....
plus Dana, bebe va avea timp la anul sa se bata cu zapada
ina_ceva
Alice, frumoase cizme, sa le porti cu placere! lol.gif
Dana, trimite si la mine doi bulgari de zapada sorry.gif
Si cand e ziua ta, irinush? Ei, lasa , poate se mai scapa cu un cadouas mic wink1.gif
Monic, inseamna ca anul asta iti ia o pereche de manusi si o caciulitza care sa se asorteze cu albastrul ala dubios naughty.gif
daconst
Sorina,mi-ai amintit ca-s la rand la curatat zapada... doh.gif
Dar n-am chef sa ies din casa ca ninge prea tare...poate cind se opreste,desi am zis ca stau pina vineri potolita...ca atunci am control.
Ideile tale de praji sunt sofisticate rau...si nu sunt eu chiar Bubulina gospodina...asa ca,ma abtin. grin.gif

Alice,am vazut noi picioarele cu pantofii de mireasa si aratau tare bine...asa ca stim noi ce stim. wink1.gif

Monic,la cadouri eu nu ma mai risc,cum am mai spus...cer si mi se da. grin.gif
Anul asta nu stiu inca ce vreau de ziua mea (si de Craciun implicit),dar cred ca-mi schimb telefonul ca ar fi cazul.In rest marimea xxl nu vreau cadouri. lol.gif
Monic
Pai i-am sugerat ce sa-mi cumpere(poseta, blugi, TV lcd, frigider, inel, fierbator de cafea, ruj lipfinity), bine, le-am dat la fiecare marime/culoarea, dar parca vad ca primesc in dar cioco mea preferata, milka cu alune intregi w00t.gif
Ca sa-mi faca o bucurie sorry.gif

apropos, sa va spun ca masura mea la blugi incepe exact acolo unde se termina masurile pt femei sorry.gif adica ceea-ce ar fi urmat dupa 33 sorry.gif
Eu nu inteleg... da, am solduri late, am si sunci, dar sunt femei mult mai grase decat eu la 70 mad.gif Oare alea nu trebuie sa se imbrace?
ALICE
No bine,hai o poza la cerere proaspata de azi lol.gif
irinush
Monic si eu am exact aceeasi pb la blugi si sufar ff tare ca nu am gasit nici o pereche trei sferturi sa imi iau si eu ...
wow Alice! ce bine arati!
Tulip
So sexy,Alice blum.gif blum.gif blum.gif
ina_ceva
Alice, arati f bine! wink1.gif
ALICE
Daca n-as avea o burta asa de mare si un c_r asa mare,scuze fundulet,si daca as fi mai inalta cu 20 cm,si daca asa avea sanii mai mici ,atunci ar fi f. bine lol.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 12-12-2006, 11:12 AM) *

Daca n-as avea o burta asa de mare si un c_r asa mare,scuze fundulet,si daca as fi mai inalta cu 20 cm,si daca asa avea sanii mai mici ,atunci ar fi f. bine lol.gif

lol.gif lol.gif , dar nu ai mai fi fost tu, alice!
Monic
Alice, nu stiu ce te faci dar vad ca toate ne dam la tine )).gif
nusarich
Alice, arati super! si cizmele vin foarte bine pe picorul tau!
ina_ceva

Mi se pare ca farmecul nostru consta tocmai in lucrurile care ne departeaza de perfectiune rolleyes.gif
ALICE
Femeile astea nemultumite tot timpul!
nusarich
ina, cat ziceai ca ai dat ca coafor? a, ti-ai facut rezervare inainte?

peach, si eu vreau retete de praji...
ina_ceva
CITAT(nusarich @ 12-12-2006, 11:15 AM) *

ina, cat ziceai ca ai dat ca coafor? a, ti-ai facut rezervare inainte?

Facut rezervare inainte, la o tipa: loredana. Ea mi-a fost recomandata si nu mi-a parut rau. Am dat 370 (a fost cu tot cu spalat pe cap).
daconst
Alice,de aia suntem noi aici...ca oglinzile ne mint... lol.gif
ALICE
Haideti,fetele,care mai urmeaza la scanare? biggrin.gif
michelle
Ina, bine punctat pupic.gif
Acum din experienta personala va spun ca am ajuns la greutea mult visata - in vara, dar nu eram eu. Era o persoana cu coaste iesite in afara, fara sani si cu fatza supta.

O tigara scurteaza viata cu 2 minute.
O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute.
O zi de munca scurteaza viata cu 8 ore.
Pisik
Ina, am fost deprimata din mai multe cauze: faptul ca probabil nu voi accepta oferta aceea, care ne putea scapa de multe belele si ne oferea un trai mai mult decat linistitor de acm inainte, faptul ca sotul nu are servici si nu stim cand se va rezolva, ma simt f blazata, f lipsita de viata, stoarsa de vlaga, fara provocari, nu stiu, aveam o stare de imi doream sa mor.
acum insa incerc sa gandesc pozitiv, sa ma gandesc ca sunt oameni care traiesc mult mai rau, oamnei care au probleme grave, de sanatate, sa incerc sa vad bucuriile din viata mea si sa fiu multumita cu ele. Si incerc sa intru in spiritul Craciunului
himere2005
ALICE, cine ti-a cerut poza? lol.gif devarul ca se potrivesc tare bine cizmulitele cu fusta...de fapt asta vroiai sa ne arati, cit esti de sexy, rrrau (de fapt vroiam sa scot sunetul ala de leu turbat lol.gif ) blum.gif

CITAT(Pisik @ 12-12-2006, 01:20 PM) *

Ina, am fost deprimata din mai multe cauze: faptul ca probabil nu voi accepta oferta aceea, care ne putea scapa de multe belele si ne oferea un trai mai mult decat linistitor de acm inainte, faptul ca sotul nu are servici si nu stim cand se va rezolva, ma simt f blazata, f lipsita de viata, stoarsa de vlaga, fara provocari, nu stiu, aveam o stare de imi doream sa mor.
acum insa incerc sa gandesc pozitiv, sa ma gandesc ca sunt oameni care traiesc mult mai rau, oamnei care au probleme grave, de sanatate, sa incerc sa vad bucuriile din viata mea si sa fiu multumita cu ele. Si incerc sa intru in spiritul Craciunului

asa te vrem pisik, gindeste pozitiv, fa lista cu cadouri, cu meniul, fa ornamente cind ai timp daca ai timp, asculta colinde, ca tare e bine smile.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 12-12-2006, 01:20 PM) *

Ina, bine punctat pupic.gif
Acum din experienta personala va spun ca am ajuns la greutea mult visata - in vara, dar nu eram eu. Era o persoana cu coaste iesite in afara, fara sani si cu fatza supta.

O tigara scurteaza viata cu 2 minute.
O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute.
O zi de munca scurteaza viata cu 8 ore.

Exact asta simteam si eu in vara. Nu ca acuma m-am simti bine, dar tocmai de aia greutatea propusa este 64, nu 60 cum ajunsesem in mai; cand am probat rochita prima oara in vara statea ca naiba, nu avea pe ce sa se aseze si am zis "ce prosti astia, ce rochie au croit" dar cand am probat-o mai plinuta (bine nu eram asa plinuta ca acuma) statea si ea ca lumea, ati vazut de fapt cum. Asa ca Alice, asculta-ne! si eu cam tot ca tine arat cred doar ca sunt mai inaltuta, dar proportiile pe acolo sunt, cred.
daconst
Pisik,capul sus ca va fi bine. pupic.gif
Toata lumea are perioade mai bune si mai rele...dar le depasim,ca asta-i viata.
Acum ai motiv de bucurie ca vin sarbatorile si vei uita de toate...cind o sa stai la Mosul pe genunchi. lol.gif
ina_ceva
Pisik, trebuie sa mergi mai departe, dupa o vale urmeaza si un deal grin.gif
himere2005
pisik, trebuie sa ai grija inainte de mos, nu de alta, dar sa nu apare vre-un "cadou" cind se aseaza cineva pe genunchi, mai aproape de el lol.gif cum m-a pacalit dan odata cu banana lol.gif cica:ghici ce-am aici pentru tine...avea o banana pe care o tinea in buzunar lol.gif
ina_ceva
Are cineva timp liber astazi si ma poate ajuta si pe mine cu o traducere? unsure.gif
daconst
CITAT(ina_ceva @ 12-12-2006, 01:37 PM) *

Are cineva timp liber astazi si ma poate ajuta si pe mine cu o traducere? unsure.gif

Sigur...in ce limba doresti? lol.gif lol.gif
anaoi
pisik ai mp....

ina...chineza veche?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 01:33 PM) *

pisik, trebuie sa ai grija inainte de mos, nu de alta, dar sa nu apare vre-un "cadou" cind se aseaza cineva pe genunchi, mai aproape de el lol.gif cum m-a pacalit dan odata cu banana lol.gif cica:ghici ce-am aici pentru tine...avea o banana pe care o tinea in buzunar lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Pai si-o ia! Pana acuma a avut mai multe Craciunite, ca lui ii place sa faca glume cu fetele, sa "se dea" la ele, dar va dati seama prieteme de ale noastre, eu m-am obisnuit si nu ma supar si a avut mai multe Craciunite in fiecare an, dar anul asta el a zis ca "anul asta nu mai am decat o Craciunita, ca deh acuma sunt mos serios blum.gif "
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 01:33 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Pai si-o ia! Pana acuma a avut mai multe Craciunite, ca lui ii place sa faca glume cu fetele, sa "se dea" la ele, dar va dati seama prieteme de ale noastre, eu m-am obisnuit si nu ma supar si a avut mai multe Craciunite in fiecare an, dar anul asta el a zis ca "anul asta nu mai am decat o Craciunita, ca deh acuma sunt mos serios blum.gif "
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.