Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
dana, merci pupic.gif eu nu prea-s plangacioasa, dar in anumite momente clachez... sper sa fie ok
pisik, conteaza foarte mult sprijinul unui om si ai dreptate, probabil ca in cealalta companie ai fi atins nivelul de incompetenta, daca nu ai baza necesara jobului si daca nu ai sustinere. da-i incolo de bani! si bafta la analize!

dilly, sa le porti sanatoasa! sunt de la bata cumva?
Tulip
Dylly,sa le stapanesti sanatoasa.......pacat ca nici o poza nu vedem cu fata ta frumusica,doar picioarele ni le areti blum.gif blum.gif
anaoi
cum naiba ...ca mi-am facut pozele singura...in fine....

nu nu sunt de la bata, ca bugetul lui dylly nu il duce pana acolo....bucur obor scrie pe fruntea mea
daconst
Sa porti sanatoasa cizmele,Dylly si mersi de pozele cu Tm ca mi-am clatit ochii.Tare mi-e dor de orasul studentiei mele. sad.gif

Tulip,am scapat de zapada ca nu s-a pus pe trotuar,doar pe iarba unde era si inainte.
Am facut putin curat prin casa ca azi vine electricianul.Proprietara isi monteaza niste celule fotoelectrice,care produc energie,pe casa si noi fiind la ultimul etaj trebuie sa-i las sa traga un cablu la panou.
Noroc ca eu trebuie doar sa le deschid usa si pot sta linistita in pat.

In rest bantui dincolo la mamici. grin.gif

Ina,sper ca nu te-ai suparat...era o gluma,dar vroiam sa-ti spun ca acum ma descurc cu engleza...ca la germana sunt toba. grin.gif
Desi tot germana imi place mai mult,chiar daca e mai grea. wink1.gif
anca veselie
am auzit ca la timisoara exista un magazin bata destul de ieftin. cat ai dat pe ele, daca nu-s indiscreta?
daconst
Ramona,oare ce ne povestesti atat? naughty.gif
anaoi
CITAT(anca veselie @ 12-12-2006, 04:28 PM) *

am auzit ca la timisoara exista un magazin bata destul de ieftin. cat ai dat pe ele, daca nu-s indiscreta?

dylly le-a luat din bucuresti, ca aici sta permanent, cu 2,5 milioane din bucur obor
Ramo
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 04:30 PM) *

Ramona,oare ce ne povestesti atat? naughty.gif

Eu???????? Eram inclinata???? Ca eu faceam curatenie in debara si acum am venit sa vad ce ati mai scris.
Eu sunt mic, nu stiu nimik..............
anca veselie
vreau sa va marturisesc ca acum papa smochine si am papat niste fursecuri cu fistic aduse din siria naughty.gif

si am uitat sa va spun ca am inceput cura cu lamai, sunt in ziua nr 2 biggrin.gif
daconst
Aoleu Anca,stai bine cu stomacul?
Mie mi se strange gura doar cind ma gindesc. wacko.gif
ina_ceva
Pisik, sper ca seful tau sa se tina de cuvant si la anu, pe vremea asta, sa vii cu o veste buna.
Anca, plecrea sefului te-ar afecta mult? Din pct de vedere profesional? Care din curele de lamai le-ai inceput?
Irinush, painea arata super.Mi-ai facut pofta de paine de casa cu lapte drool.gif
Uka, sa vii cu vesti hug.gif

Dylly, sa le porti cu placere!
Dana, sa nu te obosesti prea mult cu zapada asta! Pentru germana cred ca poti apela la dylly, da meditatii naughty.gif
Pisik
Evident ca am papat tot anidorul blushing.gif dar sper sa mai pap numai fructe pana la sfarsitul zilei si diseara sa bag bicla, abdomene si tot tacamul.
Mi-am propus o zi da una nu de dulce, sper ca zilele de da sa nu insemne o cioco odata mereu blum.gif
daconst
Ina,nu ne-am inteles...eu credeam ca vrei sa-ti traduca cineva ceva.Si eu ma ofeream...ca acum sunt poliglota. grin.gif
Doar ca nu stiam in ce limba vrei tu.
In fine,cred ca ai rezolvat deja.
Dylly,ne poate ajuta si la engleza si la germana. wink1.gif
anaoi
blushing.gif blushing.gif blushing.gif

nu ma mai laudati atata, ca cine stie ce boacana mai fac
anca veselie
dana, stau bine. acum sa vad, daca observ ca nu pot, intrerup.
ina, m-ar afecta pentru ca nu as avansa, ar veni o persoana noua, atmosfera din birou se schimba etc etc. eu cu seful meu lucrez f bine si pe deasupra suntem si prieteni sad.gif
cresc nr de lamai pe zi de la 1 pana ajung la 7, apoi fac pauza de 2 zile si descresc de la 7 la 1. am mai tinut-o. nust daca slabesc, dar pt detoxifiere smile.gif

CITAT(Pisik @ 12-12-2006, 04:50 PM) *

Evident ca am papat tot anidorul blushing.gif dar sper sa mai pap numai fructe pana la sfarsitul zilei si diseara sa bag bicla, abdomene si tot tacamul.
Mi-am propus o zi da una nu de dulce, sper ca zilele de da sa nu insemne o cioco odata mereu blum.gif

ne luam de mana, eu cu fursecurile tu cu cioco )).gif
Monic
Eu nu vad nici urma de Dylly in poze sad.gif
nici macar un Anaoi ohmy.gif
anaoi
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 04:59 PM) *

pai daca dylly apoi anaoi le-a facut cum sa vezi urma de ei in poze?????

Monic, pazea ca adie un vant de oradea in ianuarie
michelle
Si mie mi-ar trebui o cura de detoxifiere, cred ca o sa apelez la una dupa sarbatori?
Oare ce as putea tine?
Monic
CITAT(anaoi @ 12-12-2006, 04:04 PM) *

poate se face vijelie si te sufla pana la mine cheer.gif
anca veselie
poti sa incerci cu ceaiuri de la plafar. sau... lamaile? biggrin.gif
anca veselie
sau incearca o cura cu spirulina. ideal ar fi sa renunti la anumite elemente, am gasit un articol: http://www.eva.ro/dietafitness/articol422.html, dar avand in vedere ca e iarna si avem nevoie de mai multa energie mai bine te pastrezi pt asta pana-n primavara smile.gif
Tulip
at luat vreodata Picaturi Beres?
anaoi
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 05:06 PM) *

CITAT(anaoi @ 12-12-2006, 04:04 PM) *

poate se face vijelie si te sufla pana la mine cheer.gif

aoleu.....pai iti fac gaura in perete, cand apare tonajul lui dylly
anca veselie
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 05:14 PM) *

ce sunt astea?
Monic
Dylly, deschidem geamul
Dylly putea sa-i faca o poza lui Anaoi, iar Anaoi una lui Dylly
si le vedeam pe amandoua tata.gif
Pisik
a, si am uitat sa va zic ca am obtinut totusi ceva de la seful meu: sa am si eu o masina, atunci cand nu trebuie la alte departamente, adica daca sta degeaba sa merg eu cu ea; asta la anul; si pt ca eu in pachet nu am masina va trebui sa platesc benzina dar imi convine pt ca la anul nu vom mai avea decat o masina si daca se angajeaza sotul nu va mai fi sofer disponibil 24h cum e acum, iar eu cu transportul, in afara de metrou cu care ma inteleg si merg acuma zilnic, nu prea merg
himere2005
tulip, ai avut dreptate, am dormit si eu ca purcica linga ea )).gif saptamina asta incepem. am luat lapte milli rosu, nu mai stiu ce culoare mi-ai spus wacko.gif stiu ca ziceai ca sunt bune dorna si milli dar nu mai stiu daca rosii sau albastre....in plus am si humana 3 cu mar si alta cutie cu banana
o sa merg in paralel:jumatate-jumatate. nu renunt de tot la cel praf ca are niste vitamine care ii sunt folositoare biancai,mai ales ca moaca mea e mofturoasa, cind o sa manince si ea mai multe legume si fructe, renunt la cel praf, pina atunci nu.
Tulip
CITAT(anca veselie @ 12-12-2006, 03:18 PM) *

CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 05:14 PM) *

ce sunt astea?

acum ma documentez....nu-i cazul la mine pt. ca creste pofta de mancare..... blum.gif blum.gif
Beres
himere2005
dilly, personal mi-ai facut o bucurie ca ai postat imagini cu luminite. daca nu te tragea peach de mina ioc. eu chiar ma bucur cind postati poze, imi imaginez ca sunt si eu pe acolo smile.gif
Monic
Dylly, nu ma sperii asa usor tata.gif
Pisik
as posta si eu din bucuresti, dar mie mi se pare o lingaiala oribila ce au afcut astia, au decorat tot Buc cu stele galbene si perdelute albastru electric, ca vezi Doamne culorile Uniunii, iar la Romana au trantit niste brazi albastri de pe mine una m-a apucat durerea de cap cand i-am vazut
anaoi
himere...deci dylly tre s ait explice clar si la obiect....

dylly cand are timp posteaza poze, cand nu nu...de ex...sefii mei se cara toti la timisoara....TOTI, nemti, romani, etc...si ghici ce tre sa facem noi...exact...sa pregatim actele, etc....
am promis inca de ieri pozele...daca nu le puneam acum, le puneam mai tarziu, dar astazi tot aveai poze.

Clateste-ti bine ochii cu ce e in timisoara, ca in Bucuresti e dezastru.....tot orasul e cu luminite albastre fosforescente. bleah
Monic
)).gif )).gif )).gif probabil un albastru dubios cum a fost esarfa primita de la babuin acu` doi ani de Craciun lol.gif
himere2005
pai nu stiu am vazut o poza postata de eu de la Victoria care parea draguta. la noi nu stiu ce sa zic, nu e mare lucru in galati, totusi voi cauta si eu cind apuc luminitele sa le fotografiez
anaoi
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 05:32 PM) *

Dylly, nu ma sperii asa usor tata.gif

hm...inca nu il cunosti pe dylly....iar dylly inca e cuminte, nu s-a ambitionat sa sperie pe nimeni
michelle
In Iasi cica sunt luminitele de anul trecut din Bucuresti (aveam niste poze in album pt cele care nu le-au vazut)
himere2005
CITAT(michelle @ 12-12-2006, 05:38 PM) *

In Iasi cica sunt luminitele de anul trecut din Bucuresti (aveam niste poze in album pt cele care nu le-au vazut)

lol.gif deci ei le schimba intre primarii, am inteles )).gif
Pisik
la Pta Victoriei sunt ok, de la Romana incepe balamucul.
Da, eu stiu de la nasu care lucreaza la compania care le pune/face ca in fiecare an le vand cele din Buc in alte orase
anca veselie
tulip am vazut ca-s indicate pt pers care au facut tratament cu citostatice, asta inseamna chimioterapie, deci persoane foarte slabite. nu cred ca este cazul uneia dintre noi smile.gif
Monic
Eu am facut in primavara tratament cu Beres, am baut o sticluta de 30ml si pe mine m-a pus pe picioare si m-am simtit foarte bine dupa. Ahh, am luat Beres si in toamna trecuta si n-am racit toata iarna. cheer.gif Le-am luat si parintilor, si nici ei n-au avut nimic toata iarna.
anca veselie
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 05:46 PM) *

Eu am facut in primavara tratament cu Beres, am baut o sticluta de 30ml si pe mine m-a pus pe picioare si m-am simtit foarte bine dupa. Ahh, am luat Beres si in toamna trecuta si n-am racit toata iarna. cheer.gif Le-am luat si parintilor, si nici ei n-au avut nimic toata iarna.

dar ti le-a prescris cineva?
Nessie
CITAT(michelle @ 12-12-2006, 03:38 PM) *

Mi s-a parut mie ca ar fi aceleasi, dar am zis sa nu zis vreo prostie, ca doar nu or fi singurele din lume care arata la fel. lol.gif Na, ca asa era! blum.gif
Tulip
nu neaparat pt. acele pers.....mia mi-a povestit cineva zilele trecute care le-a luat si s-a simtit ff. bine dupa....si m-a facut curioasa wink1.gif
himere2005
tulip, ce lapte ii dai fetei?
anaoi
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 05:37 PM) *

pai nu stiu am vazut o poza postata de eu de la Victoria care parea draguta. la noi nu stiu ce sa zic, nu e mare lucru in galati, totusi voi cauta si eu cind apuc luminitele sa le fotografiez

alea sunt in alt oras deja...ce e in centru la univeristate, unirii,piata romana, mai bine te bati
michelle
CITAT(Nessie @ 12-12-2006, 03:48 PM) *

CITAT(michelle @ 12-12-2006, 03:38 PM) *

Mi s-a parut mie ca ar fi aceleasi, dar am zis sa nu zis vreo prostie, ca doar nu or fi singurele din lume care arata la fel. lol.gif Na, ca asa era! blum.gif

Sa vedem la anul carui oras ii revin luminitele de anul asta tease.gif
anaoi
http://www.myx.net/MyX/mps/Portal?cmd=Webcam

si cand se intuneca sa vezi ce nenorocire e
Tulip
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 03:50 PM) *

tulip, ce lapte ii dai fetei?

Milli...albastru...ala rosu e prea gras,ai grija wink1.gif wink1.gif

A mai baut si Zuzu,doar ca nu se gaseste la noi tot timpul mad.gif
Monic
CITAT(anca veselie @ 12-12-2006, 04:47 PM) *

CITAT(Monic @ 12-12-2006, 05:46 PM) *

dar ti le-a prescris cineva?

sunt un fel de multivitamine sub forma de picaturi. Nu e nevoie de prescriptie.
anca veselie
aha, am inteles. si nu-ti provoaca foame? blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.