Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
bine, incepem cu albastru, pe asta il prepar altfel
Tulip
Monic,nu te-ai ingrasat de la beres?
himere2005
tulip si bia se uita la timeea si pune mina pe ecran )).gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 04:00 PM) *

tulip si bia se uita la timeea si pune mina pe ecran )).gif

)).gif )).gif )).gif
se pare ca se imprietenesc deja...peste 1 an poate converseaza pe mess cheer.gif cheer.gif
Monic
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 04:56 PM) *

Monic,nu te-ai ingrasat de la beres?

nu
am luat picaturile dupa o cura de proteine facuta in primavara. Tin minte ca atunci imi venea sa lesin pe strada si ma simteam foarte instabila. Si mi-a facut bine cura
himere2005
monic, mai tii cont de regulile lui norbis, sau cum il cheama?
irinush
hello fetelor, am spalat masina, in sfarsit!
cozonacul a iesit super, din pacate nu am cum sa fac poze acum, ca s-au descarcat bateriile aparatului, dar maine fac sigur si le si postez, impreuna cu reteta daca veti vrea.

Dylly, super cizmele!
himere2005
fetelor cu bbei in curind am impresia ca le cedam lor calculatorul sa vorbeasca intre ei grin.gif

irinush, pune acumulatorii la incarcat pentru diseara biggrin.gif
anaoi
mersi fetelor pt complimente...din pacate cizmele stau pe niste picioare de elefant...erau mai d eefect pozele daca nu eram incaltata cu ele
daconst
Gata,terminat cu electricenii,doar ca astia n-au mai aspirat. mad.gif lol.gif
M-am invatat prost. )).gif

Miha,chiar am vrut sa-ti spun ca mi-au placut luminitele de la Iasi.Se vede ca aveti aparat mai bun acum,sunt superbe.
O sa incerc sa fac si la noi in orase ceva poze,doar ca nu stiu cit scoate aparatul meu. sad.gif
himere2005
tu fa poze, lasa aparatul, chiar sunt curioasa unde locuiesti. poate fac si eu poze cu galatiul noaptea sa paramai interesant, fotografiez magazinele cu haine sa va atrag biggrin.gif
Monic
Dana unsure.gif , prea se perinda pe la tine cand unul cand altul
cand postasul, cand instalatorul, cand electricianul, cand cei cu termopanele
sigur nu faci si tu ca `desperate housewives`?
ce mie imi dai de gandit eusa_think.gif
bpaula
salutare neuroni

v-am vazut ca discutati de luminite....nu pot sa cred ca v-au placut cele din Timisoara, eu sunt profund dezamagita de ele...in mare parte sunt luminitele care le-am vazut si acum 3 ani pe aici, foarte putine au fost schimbate, sau aduse ceva mai noi....sincer mie nu imi place ce au facut anul asta...poate la anul, mai am sperante

numai bine, va pup pe toate
himere2005
)).gif ca Romanita Ivan tease.gif

daca vreti luminite mai frumoase trebuie sa dam bani din buzunar tot noi contribuabilii asa sa fiti multumite cu astea mai simple biggrin.gif pe mine cel mai mult ma enerveaza ca nu investesc in turism, in galati, pot face un pod, un port pentru barcute si iahturi, multe locuri de agrement
michelle
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 04:10 PM) *

Miha,chiar am vrut sa-ti spun ca mi-au placut luminitele de la Iasi.Se vede ca aveti aparat mai bun acum,sunt superbe.
O sa incerc sa fac si la noi in orase ceva poze,doar ca nu stiu cit scoate aparatul meu. sad.gif

Pozele sunt facute cu trepied. Am cocotat aparatul pe trepied si ne-am ingramadit toti in cadru grin.gif
Daca ai trepied, orice aparat e bun
Tulip
am facut cartofi ww la cuptor si am pus peste ei cascaval....am mancat ci fata ca spartele lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
cam citi cartofi ai facut? smile.gif
irinush
ufff ce toanta sunt
am uitat ca s-au descarcat acumulatorii ... i-am pus acum la incarcat dar in 4 ore nu se incarca de tot ... sper macar sa reusesc sa fac cateva poze ...
anaoi
crying.gif crying.gif crying.gif

MI-E FOAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
himere2005
reusesti sa faci. eu cu acumulatorii incarcati jumatate de ora am facut vreo 7-8 poze
daconst
Exact la Romanitza ma gindeam Himere... lol.gif
Inainte sa nasc imi trag un amant. grin.gif

La noi nu e asa spectaculos oraselul,ca e mic.Dar beculete sunt destule. )).gif

Miha,deci asta e secretul?Si eu dadeam vina pe aparat. grin.gif

Paula,eu ma bucur cind revad Tm...nu neaparat de lumini.Mi-e drag tare doar cind ma gindesc la vremurile alea...

Tulip
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 04:25 PM) *

4-5 cartofi...a ramad ceva si pt. babuin wink1.gif
anca veselie
eu ma gandeam sa fierb niste cartofi si sa-i amestec cu ceva branza degresata de vaci si cu condimente.
irinush
hai la mine la masa Dylly, la cozonac cald )).gif
Monic
Dylly, esti la cura blum.gif , nu manca!
himere2005
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 06:29 PM) *

jumatate de cartof lol.gif si cu o maslina alaturi blum.gif si ca desert ii dai o cireasa lol.gif daca nu-i convine ii zici ca alta data nu-i mai gatesti lol.gif
Tulip
azi nici nu i-am gatit...au adus socrii carnati proaspeti afumati,jumeri,etc....isi pregateste deja stomacul...cu ceapa rosie si ridiche neagra......de aceea m-am indopat eu cu cartofi sa nu-mi fie foame cand ajunge el acasa lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
stati...usor...
ma duc la irinush sa mananc, pe urma dau o fuga pe jos pana la monic.....pe drum swing by si pe la altii la masa
irinush
CITAT(anaoi @ 12-12-2006, 06:37 PM) *

stati...usor...
ma duc la irinush sa mananc, pe urma dau o fuga pe jos pana la monic.....pe drum swing by si pe la altii la masa

corect
anaoi
devil.gif devil.gif devil.gif

si am grija sa aleg haine cu buzunare multe....
bubbles
buna seara yahoo.gif abia am ajuns de la bicaz chei smile.gif
ma simt cam rau ca m`am cam constipat doh.gif dar sper sa imi revin pana maine...spat asta mai stau cu voi pana duminica ca duminica mergem iar la bicaz sa taiam porcul si apoi ma duc la piatra sa ma pregates ca vin ai mei pe 23 dec....apropo azi e ziua maikmii face 41 de ani tease.gif babornita )).gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 06:33 PM) *

CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 06:29 PM) *

jumatate de cartof lol.gif si cu o maslina alaturi blum.gif si ca desert ii dai o cireasa lol.gif daca nu-i convine ii zici ca alta data nu-i mai gatesti lol.gif

Mai bine-i dai "visine"... lol.gif
Stii bancul cu "vii si ne" ??? blushing.gif
Tulip
stiu,Dana lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
cu asa un meniu n-o sa faca burta...si mai scap si eu de colacei lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
eu nu-l stiam, dar invat RPD )).gif
daconst
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 06:48 PM) *

cu asa un meniu n-o sa faca burta...si mai scap si eu de colacei lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Ma gindeam ca e si de post...dar nu e. doh.gif
anaoi
CITAT(bubbles @ 12-12-2006, 06:45 PM) *

buna seara yahoo.gif abia am ajuns de la bicaz chei smile.gif
ma simt cam rau ca m`am cam constipat doh.gif dar sper sa imi revin pana maine...spat asta mai stau cu voi pana duminica ca duminica mergem iar la bicaz sa taiam porcul si apoi ma duc la piatra sa ma pregates ca vin ai mei pe 23 dec....apropo azi e ziua maikmii face 41 de ani tease.gif babornita )).gif

La Multi Ani !!!
himere2005
lol.gif lol.gif dar daca folosesti altceva pe post de e? lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 04:51 PM) *

CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 06:48 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Ma gindeam ca e si de post...dar nu e. doh.gif

hai mai,Dana,ca eu nu tin post...asa ca merge.....

o singura problema...ce fac cu Timea?ca de obicei sta cu noi pana mancam lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
multumesc dylly pupic.gif
fetele dati`mi o idee ce sa ii cer mamei cadou de mos biggrin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 06:53 PM) *

Cica tot nu e de post... lol.gif
Zicea un preot la Dana Savuica in emisiune. grin.gif
himere2005
ce-ti doresti cel mai mult bubbles ? grin.gif
anaoi
CITAT(bubbles @ 12-12-2006, 06:55 PM) *

multumesc dylly pupic.gif
fetele dati`mi o idee ce sa ii cer mamei cadou de mos biggrin.gif

la dylly e lista cam lunga.....
incepand cu cosmetice si terminand cu casa

Tulip, pe Timea, o trimiteti la colindat )).gif )).gif
irinush
La multi ani pt mama ta Andreea, e tinerica tare!
bubbles
pai cred ca un laptop doh.gif dar mi`e rusine sa ii zic ca la cati bani mi`a mai si dat ... smile.gif
anca veselie
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 06:55 PM) *

CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 06:53 PM) *

Cica tot nu e de post... lol.gif
Zicea un preot la Dana Savuica in emisiune. grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
irinush
fetelor, va pup, fug sa imi fac un dus, apoi plec la coafor, ne auzim si ne vedem maine )).gif

pupici!
anaoi
CITAT(bubbles @ 12-12-2006, 06:59 PM) *

pai cred ca un laprop doh.gif dar mi`e rusine sa ii zic ca la cati bani mi`a mai si dat ... smile.gif

2 bucati...vrea si dylly unul.. ca tot era pe lista pe la locurile fruntase

CITAT(irinush @ 12-12-2006, 07:00 PM) *

fetelor, va pup, fug sa imi fac un dus, apoi plec la coafor, ne auzim si ne vedem maine )).gif

pupici!

poze cu noua freza
Tulip
dar chiar ai nevoie de un laptop,Bubbles?
scuze,nu vreau sa ma bag..... pupic.gif
anaoi
dylly aplecat . pa
pe maine
Tulip
pa pa
pofta buna! smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.