Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
pai cam da tulip k as duce hurdughia asta inapoi la piatra .. mai ales ca aici nu am conditii prea bne si noi cand tastam sau ne jucam stam pe pat si e foarte incomod ... plus ca pe astalalalt l`as lasa acasa unde internetul merge mult mai bine si as scoate filme si muzica ca aici de pe zapp merge tare greu sad.gif
himere2005
o excursie in strainatate nu-ti doresti? eu zic ca e o idee...in februarie incep reducerile mari pe excursii smile.gif
dany
Alice...frumoase cizmele,sa le porti cu placere.
Anca ..ma bucur ca te-ai mai linistit.
Pisik...da-i incolo de bani .Bucura-te de job-ul pe care il ai...restul se va rezolva in timp.
Dylly...sa porti cu placere cizmele .Trebuia sa o pui pe Ioana sa-i faca o poza lui Dylly cu Anaoi blum.gif
Bubbles...sa-ti traiasca mama !
Irinush...arata bine painea ta.Distractie placuta la coafor si...poze !
bubbles
pa pa dylly pofat mare pupic.gif
himere2005
culinarul are o noua fata
www.culinar.ro/forum/index.php
anca veselie
multumesc dany, esti o dragutza~!
situatia e incerta in continuare, astept sa treaca anul asta si mai vad incotro sa ma indrept.
bubbles
himere as pleca dar babuinul nu mai are concediu decat abia de paste si cred ca abia atunci vom pleca si noi undeva...multumesc dany si irinush pupic.gif
_noni_
Buna fetelor!

dupa lupte seculare m-am hotarat sa ma tin si eu de o dieta. si m-am oprit la WW. am citit cat am putut pe ici pe colo, dar si pe site-urile vechi si pe oneden sunt sute de pagini si m-am cam zapacit... blushing.gif

deci :

sex=f ->7p
26 de ani ->4p
65 kg ->6p
1.70m ->2p
miscare/zi ->4p

TOTAL = 23p

eu m-am gandit sa mananc 20p/zi si sa economisesc cate 3 pt. weekend si sa mai acumulez cate 2/zi cel putin din sport.

am ceva liste cu punctajul pe alimente, dar nu am calculatorul acela minune.am incercat sa-l dau jos de undeva dar fisierul acela era corupt.poate sa mi-l timita si mie cineva?
multumesc!

voi ce ziceti? m-am orientat bine? ma primiti la voi?

va pup!
daconst
Sigur,Noni,bine ai venit! cheer.gif cheer.gif

Doar ca acum inainte de sarbatori e cam debandada la noi...fetele astea gatesc doar minunatii.
Din ianuarie incepem cu forte proaspete,cu siguranta.
Acum te vom sustine pe tine,pina te obisnuiesti cu dieta.
bubbles
baby.gif dana ce faci?vine bebe inainte de intrarea in U.E. sau nu baby.gif
himere2005
eu zic ca nu vine daca sta linistita smile.gif ca-i cam agitata mamica asta )).gif
Monic
Noni, sigur ca te primim
dar vezi ca noi suntem o adunatura de bolunde si trebuie sa fii pregatita psihic sa ne suporti give_rose.gif
Tulip
Noni,De cand incepi? wink1.gif succes la dieta! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bine ai venit!
anca veselie
noni, bafta la numarat!
_noni_
fetelor, multumesc pentru primire! pupic.gif

de obisnuit o sa ma obisnuiesc repede, mai cu seama ca si eu sunt cam dusa cu pluta blushing.gif si oricum va citeam de ceva timp cu placere!
bine v-am gasit!

}{
dany
Dana....intrebai de praji pentru dus la grupa.Eu as zice sa nu te complici prea tare ( mai ales acum ) si sa faci tot tavalita. Anul trecut a avut succes la sala si...fetele de la grupa nu o stiu grin.gif ...Parerea mea.

Noni....bine ai venit la noi !! give_rose.gif Cum spunea si Daconst...perioada asta e cam "cu multe puncte" la noi dar te ajutam cu placere !!! Bafta !!!
himere2005
asteptam poze cu tine smile.gif ce planuri ai de sarbatori, in afara sa dai jos kg ?
bubbles
bafta la numarat noni cheer.gif
daconst
Noni,a venit postasul! give_rose.gif

Bubbles nu vine bb inainte de 1ian...ca doar nu-i [*****]. lol.gif
Intra si el direct in UE. )).gif
_noni_
multumesc si pentru mailuri! floare.gif give_rose.gif floare.gif

cheer.gif cheer.gif nu stiu ce e cu mine dar ma simt de parca as fi luat energizante! sper sa ma tine starea asta!

cum e dieta?voi cum v-ati adaptat?
himere2005
dany, tu stii ceva ce noi nu stim? le cunosti pe fetele de la sala danei, sau cum? curioasa m-a mai facut mama doh.gif smile.gif
bubbles
noni acum e perioada in care lumea mananca de muuulte puncte ca apoi sa aiba motive sa le numere sa slebeasca smile.gif
Tulip
Noni,dieta nu e ff. complicata...doar ti se pare la inceput...e o dieta fff. sanatoasa cu care sigur slabesti
daconst
Na ca m-au cenzurat...vroiam sa scriu f.r.a.i.e.r. lol.gif

Dany,ai dreptate...dar ma gindeam poate gasesc ceva si mai simplu si mai bun... lol.gif
Nici nu am pretentii. grin.gif

CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 07:19 PM) *

dany, tu stii ceva ce noi nu stim? le cunosti pe fetele de la sala danei, sau cum? curioasa m-a mai facut mama doh.gif smile.gif

Mey,repede mai uiti... doh.gif
Anul trecut erau cele de la sala...si acum sunt de la cursul de engleza. grin.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 12-12-2006, 04:19 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Pai...am mers impreuna la sala blink.gif .Aiurea !!!!!! Stiu doar din ce a povestit ea anul trecut cam pe vremea asta grin.gif
bubbles
mie la inceput mi`a fost greu cu atatea puncte si reguli dar acu m`am invatat si din obisnuinta numar )).gif
zilele astea pana sambata sper sa reusesc sa ma duc zilnic la sala si dupa craciun vin inapoi sa recuperez ca si asa de revelion babuinul luccreaza doh.gif
May
Hoooo hooooo hooooo, Mery Christmas lol.gif A venit mosu`, adica baba tease.gif

Ce mai faceti fetelor? Ma mai primiti ca pe oaia ratacita? Iertati biata baba dar a avut mult de lucru, multe saptamani de tot kkt-ul si multi oameni prin preajma care debitau prostii. Am devenit ceva mai egoista in ultimul timp... nu prea ma mai ating multe dupa criza de nervi de saptamana trecuta ( din vina socrilor bineinteles ) asa ca am zis sa imbratisez si eu spiritul Craciunului grin.gif . Stiu tot ce ati facut pana acum asa ca nu ma mintiti si ziceti drept daca v-ati tzacanit la cap! Pai ce e aici? Cozonaci, prajituri, surimi blum.gif asa diete tineti voi? Sau aveti dezlegare de la Mos? laugh.gif

Eu am jaluzelele trase, ceva esentze aromate puse la lumanare sa se imprastie prin camera si chef de vorba yahoo.gif

Noni bine ai venit, fugi cat mai poti daca nu esti tare de inger caci o sa devii dependenta de fetele astea minunate give_rose.gif
himere2005
nu vrei sa faci bomboanele de ciocolata rafaello, zau ca sunt simple si foarte gustoase
http://www.gustos.ro/retete-culinare/praji...o-cu-alune.html
eu nu am pus migdale ci un pic de vanilie si nu m-am mai complicat cu alunele. am facut simple albe sau cu cacao in care am bagat nuca maruntita. tavalite prin cocos. eu zic ca poti sa incerci de pofta acasa ca sunt o minunatie si se fac cam in 20 de minute maxim
irinush
Bine ai venit Noni si bine ai revenit May!
Pisik
Noni, bine ai venit! Aici unele fete sunt cuminti, unele nu, iar eu deshid plutonul lor blushing.gif
Am fugit fetele va pup, ma duc sa caut camasuta pt babuin de mos si poate imi gasesc fustita de Revelion.
Pa!
himere2005
bine ai venit may cheer.gif cheer.gif
eu nu sunt printre voi decit din martie anul asta, de aia nu stiu blum.gif
eu inchid acum ca vine mama in inspectie, ne vedem dupa, voi scrieti grin.gif
_noni_
stiu ca m-a gasit si pe mine marea schimbare chiar acum cand vin sarbatorile, dar sincer, nu ma mai suport laugh.gif .am fost zilele trecute sa-mi cumpar haine si vechea poveste - nimic nu-mi vine!

voiam sa-mi iau o tinuta de rev si am venit acasa cu un tricou si niste jeansi ca astea erau singurele care imi veneau cat de cat... blushing.gif

asa ca tre sa fac ceva, ca nu mai suport sa ma vad nici in oglinda. si nu neaparat ca sa fi foarte grasa, dar am o conformatie cu totul aiurea: burta, aripioare, colacei si tone de celulita. asa ca de la subrat pana la genunchi sunt un tot unitar naughty.gif . si nu-mi place!!!

deci, la lupta!
Monic
dah, alcoolul din noi si... restul... )).gif creeaza dependenta
bubbles
wellcome back may pupic.gif
himere ce`ai zice daca ti`as da o bataie buna pt bomboanele tale bataita.gif chiar vrei sa ne innebunesti papilele gustative...
pisik bafta la gasit ceea ce cauti pupic.gif si eu tb sa imi iau un fustoi pt noapte de craciun desi ma gandeam sama imbrac in craciunita )).gif
Tulip
May cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ia povesteste ceva despre tine....dar repede-repede,pana nu dispari din nou tease.gif tease.gif

Noni
,de cate kg vrei sa scapi?
_noni_
pai de vreo 10 blushing.gif . acum 3-4 ani aveam 55 si la 1.70m ma simteam chiar bine.plus ca nu aveam probleme in a-mi gasi haine pe vremea aia...dar si 5 daca dau jos tot e bine!
May
Cica mi-am luat o bluza pt revelion de care sunt f incantata si cizme d-alea imblanite de se poarta acum.... pfff de cand ma chinui sa gasesc ceva fara ciucuri sau care sa semene cu cele de eschimosi si am gasit ieri la mama naibii prin Madrid pe unde lucrez eu si culmea, le-am gasit cu 5 euro mai ieftine decat in restul zonelor naughty.gif. Ieri era sa omor un mos dry.gif ca din cauza lui am lucrat o ora in plus dar a scapat babaciunea ca eram in spiritul Craciunului si am zis ca oricum nu mai are mult de trait biggrin.gif. Maine se pare ca e ultima zi de lucru pe anul asta si imi iau si banii tease.gif. Samabata trebuie sa ajung in Carrefour ca m-am imbolnavit cand am vazut azi revista cu promotiile, le-am pus gand rau devil.gif

Voi ce faceti zilele astea? rolleyes.gif
Tulip
fetelor,am fugit pana la magazin,azi n-am iesit deloc din casa....sa va aduc ceva? )).gif )).gif )).gif

Ma intorc repede wink1.gif
dany
MAYYYYYYYY pupic.gif pupic.gif .Bine ai revenit !!!!! floare.gif

Bey,noi nu ne-am tacanit ( adica fetele ) ...asa suntem noi blum.gif
Hai,zi repede ce mai e nou pe la tine .
Monic
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 06:30 PM) *

vroiam sa spun... balarii
dany
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 04:37 PM) *

fetelor,am fugit pana la magazin,azi n-am iesit deloc din casa....sa va aduc ceva? )).gif )).gif )).gif

Ma intorc repede wink1.gif

Ceva de WW ar fii bine blum.gif blum.gif
bubbles
va pup..ma duc la shopping de legume si fructe pupic.gif
Tulip
May,oare m-am zapacit de tot? blink.gif blink.gif blink.gif
De cand si ce lucrezi?
dany
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 04:38 PM) *

CITAT(Monic @ 12-12-2006, 06:30 PM) *

vroiam sa spun... balarii

Iar ajungi la alcool ,Monic ? )).gif
anca veselie
May, nu mai stiu nimic de tine! remember me? cum mai stai cu kg? se pare ca ti-ai gasit job?
May
Pai lucrez de vreo 2 luni cam 3 zile pe saptamana la o firma de curatenie .. mai pe romaneste: fac curat in localuri care sunt gata pt inaugurare. Maine e ultima zi si de la anul sper sa fie mai bine si sa imi gasesc altceva. dry.gif
dany
Dana...uite aici ceva cu ...."vi-si-ne" lol.gif
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13642
May
Anca normal ca te tin minte, tin minte pe toata lumea ca inca nu am prostit de tot hug.gif

Cu kg sunt stabilizata la 86 acum dupa multe suisuri si coborasuri. Cu centimetrii stau mult mai bine decat cu kg si asta ma bucura... lupt in continuare ca altceva nu am ce sa fac rolleyes.gif . Bicicleta o calaresc aproape in fiecare zi ... zicea remy ca o calaresc mai mult pe ea decat pe el blushing.gif , mananc sanatos si cu abateri controlate. Am ramas fara cantar dar cred ca imi iau unul sambata care sa masoare si apa din organism, masa musculara si alte smecherii. Cam atat grin.gif

Mersi pt reprimire give_rose.gif
anca veselie
bravo si bafta la gasit alt job!

CITAT(danyhoney @ 12-12-2006, 07:47 PM) *

Dana...uite aici ceva cu ...."vi-si-ne" lol.gif
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13642

vad ca nu e nici un icon care sa saliveze. este bestial checul asta. gata, ma indrept spre sala, va rog sa-mi tineti pumnii sa ajung!
va pup si va urez o seara faina!
Nessie
CITAT(anca veselie @ 12-12-2006, 05:52 PM) *
vad ca nu e nici un icon care sa saliveze.
drool.gif blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.