Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
May,bine ai revenit!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Dany,arata bestial...o sa-l incerc de Craciun cred. grin.gif
Doar de dus la fetele de la curs nu am idei.
Monic
May, ce-ti mai face socrul? Dar soacra?
dany
Nici eu nu stiu ce idei sa-ti dau,Dana sad.gif sad.gif ...Cornulete,praji cu branza ????? Habar nu am....
daconst
Noni,deci ai 65kg?
Eu zic ca si 5kg daca slabesti esti bine...nu stiu cum arati tu la conformatie dar eu am tot 1,70 si cu 60 kg sunt ok. grin.gif
dany
La mine iar miroase acum a stollen....M-a innebunit Dirk,cred ca pana la Craciun o sa fac cate unul in fiecare saptamana mad.gif
daconst
Dany,trebuie sa fie ceva sa-mi placa si mie...adica nu uscaturi,ca nu ma impac cu ele.Ceva sa nu semene cu plätzchen.
O sa fac si saratelele de la tine. wink1.gif
dany
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 05:19 PM) *

Noni,deci ai 65kg?
Eu zic ca si 5kg daca slabesti esti bine...nu stiu cum arati tu la conformatie dar eu am tot 1,70 si cu 60 kg sunt ok. grin.gif

Vroiai sa spui ca ...erai ok lol.gif blum.gif Sunt tare curioasa in cat timp vei reusi sa slabesti.La ambitia ta nu cred ca va dura mult.
ramonavlas
Noni, bine ai venit printre noi si bafta la numarat si slabit.
May, bine ai revenit. Chiar ti s-a simtit lipsa pe aici/.....
Eu am terminat curatenia pe ziua de azi, il astept pe babuin la masa dupa care cred ca merg pana in oras.
dany
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 05:21 PM) *

Dany,trebuie sa fie ceva sa-mi placa si mie...adica nu uscaturi,ca nu ma impac cu ele.Ceva sa nu semene cu plätzchen.
O sa fac si saratelele de la tine. wink1.gif

Pai ma gandeam eu ca nu vrei plätzchen. Eu am o groaza de retete aduse de acasa dar nu stiu cam ce ti-ar place tie....
Parca vad ca tot tavalita o faci laugh.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 12-12-2006, 08:23 PM) *

CITAT(daconst @ 12-12-2006, 05:19 PM) *

Noni,deci ai 65kg?

Vroiai sa spui ca ...erai ok lol.gif blum.gif Sunt tare curioasa in cat timp vei reusi sa slabesti.La ambitia ta nu cred ca va dura mult.

De ce trebuie sa ma dai iar de gol? lol.gif lol.gif
Ca lumea noua nu stie ca sunt elefantica. grin.gif
dany
Oooopsss,iar m-a luat gura pe dinainte doh.gif doh.gif )).gif
daconst
Dany,o sa mi se duca vestea in oras cu "tavalita"... lol.gif
Pacat ca nu stiu cum se traduce in germana. grin.gif
Anul trecut imparteam reteta tradusa...parca vad ca si anul asta ma asteapta la fel. )).gif
dany
Poate te privatizezi ...faci afaceri cu tavalita la comanda lol.gif .Ma refer la prajitura ...sa nu se inteleaga altceva lol.gif
Monic
CITAT(danyhoney @ 12-12-2006, 07:43 PM) *

Poate te privatizezi ...faci afaceri cu tavalita la comanda lol.gif .Ma refer la prajitura ...sa nu se inteleaga altceva lol.gif

deja ma pregateam sa mi-o imaginez pe Dana cum face tavalita cu instalatorii, electricianul, cel cu ferestrele )).gif sau cum le da din buric lol.gif
_noni_
deci, dupa cum spuneam, si 5 kg ar fi ok!

mi-am facut lista cu papa de azi. pana acum 15 p, si pot sa zic ca am papat de-ajuns deja. poate mai bag o supitza de legume grin.gif .

Marti 12.12.2006

Kiwi 3 buc. 0p
Motzarella 50g 2.5p
Masline 8 buc. 0.7p
Rosie 1 buc. 0p
Ceai O cana 0.3p
Ciocolata 15 g 1.5p
Cereale cu lapte 200g 10p

cred ca o sa va cam stresez, dar am de gand sa pun meniul meu every day grin.gif !

}{
daconst
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 08:55 PM) *

CITAT(danyhoney @ 12-12-2006, 07:43 PM) *

deja ma pregateam sa mi-o imaginez pe Dana cum face tavalita cu instalatorii, electricianul, cel cu ferestrele )).gif sau cum le da din buric lol.gif

Mey,tu uiti ca sunt in luna a9a si vorbesti de lucruri sfinte? doh.gif
Acum mai stau si eu pe fundul meu pina pe 1,apoi se da dezlegarea. lol.gif

Noni,ce ceai ai baut?
Tu cunosti cele 6 reguli de baza ale WW?
Foarte bine faci ca postezi meniurile,asa te ajutam toate. wink1.gif
himere2005
noni, vezi ca maslinele negre sunt cam 0,5p 2 bucati, daca ai mincat verzi, cred ca e bine smile.gif acum te-am recunoscut ca ai pus si poza la avatar
Monic
Dana, eu ma gandeam ca tu le dai sa tavaleasca checul tau prin ciocolata si cocos chef.gif inocentul.gif
tu la ce te-ai gandit? rolleyes.gif blum.gif
daconst
CITAT(Monic @ 12-12-2006, 09:18 PM) *

Dana, eu ma gandeam ca tu le dai sa tavaleasca checul tau prin ciocolata si cocos chef.gif inocentul.gif
tu la ce te-ai gandit? rolleyes.gif blum.gif

doh.gif

La ce-mi lipseste m-am gindit. lol.gif
_noni_
am baut 1,5 l apa pana acum si un ceai.

maslinele erau negre, dar ffff. mici si cu samburele deja scos , deci mai ramasese doar jumatate din fiecare maslina, asa ca le-am aproximat si eu un pic! grin.gif

care sunt deci cele 6 reguli ww??

}{

Tulip
deh,am ajuns si eu,fata si sotul au plecat de acasa,m-am instalat frumos in fata la pc si....abia ati scris o pagina....... dry.gif dry.gif dry.gif
daconst
Dany,poate le ai tu salvate pe undeva.
Le scriu si eu din cap,dar la tine arata mai bine:

2p calciu pe zi,adica lactate
2p grasimi pe zi bune,adica seminte,ulei masline,nuci sau margarina vegetala
min 1,5l apa pe zi
200g fructe
300g legume
sa nu economisesti mai mult de 4p pe zi

Astea erau?Dany,helppp... lol.gif

Noni eu intrebam de ce ai punctat ceaiul?
Mai e o lista cu 3 alimente gratis pe zi.Stai ca asta parca aveam lista.
Tulip
Himere,ai scapat de inspectie? wink1.gif wink1.gif

Dana,5 portii legume? blink.gif blink.gif cred ca la faza asta am gresit de multe ori doh.gif
daconst
Am gasit lista:

3 alimente cu 0p pe ziDin aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
½ pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile

Tulip

Dana,
tu cand te-ai apucat prima oara de ww?In germania ai auzit de aceasta dieta?
daconst
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 09:44 PM) *

Dana,5 portii legume? blink.gif blink.gif cred ca la faza asta am gresit de multe ori doh.gif

Aici nu mai retin exact parca erau 200g fructe si 300g legume,de fapt.

CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 09:45 PM) *

Dana,
tu cand te-ai apucat prima oara de ww?In germania ai auzit de aceasta dieta?

Eu am auzit de dieta asta de la o colega de aici,apoi am intrat la idieta si am dat peste Sorina.Ea mi-a dat o copie dupa cd-ul ei cu programul WW complet.
Prima oara am inceput in februarie 2005,parca. huh.gif
_noni_
multumesc pentru liste!

ma pun la punct! ceaiul l-am punctat pentru ca e un ceai energizant cu ceva arome de guarana si cola, asa ca l-am punctat...

}{
daconst
Noni,ai PM. wink1.gif

Sper sa te ajute mai mult...daca nu iti mai spune si Dany ca ea are varianta mai noua de WW.
Tulip
Noni,nu iti pui ticker? blum.gif
_noni_
daconst, multumesc!

tulip, mi-as pune dar nu mai stiu paginile de tickaruri!:((
daconst
CITAT(_noni_ @ 12-12-2006, 10:01 PM) *

daconst, multumesc!

Da click pe tickerul lui Tulip sau a unei fete de aici.Si il personalizezi cu datele tale.
Numai pe al meu nu. grin.gif
Apoi iti setezi la semnatura codul HTML,parca.
Tulip
Fetelor,ce mai ziceti?Otilici,Deea,Magda......nu pre v-am, "auzit glasul" zilele astea wink1.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 12-12-2006, 10:14 PM) *

Fetelor,ce mai ziceti?Otilici,Deea,Magda......nu pre v-am, "auzit glasul" zilele astea wink1.gif

Tacute rau,fetele astea...nu le-am mai auzit de multa vreme. sad.gif
dany
Regulile WW

1....cel putin 400 gr legume + 300 gr fructe /zi.....sunt ultimele noutati

2...beti cel putin 1,5 - 2 litri /zi : apa,ceai de plante sau fructe neindulcit ,bauturi fara cofeina si cu mai putin de 18 kcal/litru

3. ...de cel putin 2 ori / zi grasimi bune :ulei de masline virgin,seminte,alune,nuci...

4.Calciu De cel putin 2 ori/zi alimente care contin calciu( de ex : iaurt fara grasime,lapte fara grasime,lapte batut cu procent scazut de grasime,broccoli ).....Am o lista mai mare...

5.Sa mancam diferentiat in fiecare zi .DECI : nu aceeasi mancare in fiecare zi !!!!

6.miscare,miscare si iar miscare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nessie
CITAT(_noni_ @ 12-12-2006, 08:01 PM) *

daconst, multumesc!

Ai un subiect care se cheama cum imi pun ticker
Tulip
Dana,chiar vroiam sa te intreb,cum de mai esti pe aici...parca de o vreme seara chiuleai de pe forum..... wink1.gif
MagdaC
Pup fetele,
Am iesit la raport, chit ca nu am cu ce sa ma laud blushing.gif Am fost purcica de cateva zile incoace, si zau ca nici eu nu ma mai cred pe mine cand spun: de maine gata...
Asa ca am zis sa incerc sa nu mai trambitzez, ca poate asa merge. naughty.gif
La sport merg in continuare o data pe saptamana. Macar acolo sa fiu cat de cat cuminte blushing.gif
Cam atat...
De citit va citesc, dar mereu sunt cu cateva pagini in intarziere, asa ca mi se pare aiurea sa ma trezesc si eu dand un raspuns la ceva ce deja nu se mai discuta )).gif
Tulip
Nu fi trista,Magda,de ianuarie incepem cu forte noi....deocamdata sa ne bucuram ca vin sarbatorile! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
_noni_
mi-am facut ticker dar nu stiu unde trebuie sa lipesc codul la profil ca sa apara. am selectat codul html si l-am lipit in profil la semnatura, dar vad ca in losc sa apara poza apare codul respectiv in litere... sad.gif

gataaaaaa! am ticker!!!!! sa dea domnul sa bata vantul in directia v-e prin el!:D
MagdaC
Tulip, nu vreau sa ma bazez pe ideea asta, ca mi-e teama ca dau cu osia in gard rau de tot devil.gif
Adica, daca scap caii, crede-ma ca ii scap rau )).gif Si pe urma o saa-mi fie si mai greu sa recuperez.
Eu ma gandisem sa fiu cat mai cuminte pana la sarbatori, poate scap de un kg, de exemplu. Pe care sigur l-as pune inapoi de sarbatori, dar per total as stationa. Tot e mai bine decat sa tot adun.
Dar....nu stiu ce naiba am, cred ca de la oboseala imi e gandul numai la mancare si la dulce. mad.gif
Insa ma straduiesc si eu cat pot, ce sa fac...
Imi e ciuda, pt ca de cateva luni am urcat de la 55 la 60, si nu mai reusesc sa dau inapoi sad.gif(
ina_ceva
Bine ai venit, noni!! give_rose.gif
Bine ai revenit, may!!! give_rose.gif
uka
am revenit si eu.. vesti nu prea am... a fost un concediu ok, jum la munte si jum in buc.. a trecut prea repede oricum... mai vroiam.. asta e...
ne-am simtit f bine si ne-am inteles f bine...
deja ma pregateste pr schiat in febr cand am auzit k o sa fie zapada... mi-am ales echipamentul, claparii dar nu le-am cumparat inca k nu avem bani, stam ingrozitor d prost la capitolul asta in perioada asta, nu stiu ce s-a intamplat...
suntem lefteri...
asta e, vreau doar sa nu ma apuce anul nou cu datorii biggrin.gif, in rest.. asteptam craciunu, si revelionul p care stiti k il voi petrece la serviciu eu biggrin.gif si el va veni la mine
atata, dieta nu de mult, si nici nu stiu dk voi fi in stare sa ma apuc, am mancat numai porcarii si numai seara tarziu
Tulip
Uka,ai vorbit cu tatal tau despre mutarea lui Teo la tine? smile.gif
nusarich
bine ai venit noni! spor la slabit!
bine ai revenit may! ceva planuri de sarbatori?

ina, am reusit si eu sa ma programez la tipa respectiva. sper sa face ceva schimbari la freza mea, ca m-am cam saturat de pleata asta...
daconst
Tulip,la mine e babuinul plecat la muzica...de aia stau la ora asta. grin.gif

Magda,mai esti la servici?

Dany,mersi de ajutor...ca la mine memoria e problema mare acum. doh.gif
nusarich
CITAT(daconst @ 12-12-2006, 11:11 PM) *

Tulip,la mine e babuinul plecat la muzica...de aia stau la ora asta. grin.gif

Magda,mai esti la servici?

Dany,mersi de ajutor...ca la mine memoria e problema mare acum. doh.gif

dana, macar tu ai o scuza cu memoria...
Eu.
buna seara tuturor!

eu intru cam rar, desi va mai citesc printre picaturi. am o perioada cam nasoala, nu reusesc sa ma odihnesc si nici sa mananc cu cap. mi-e foame non-stop sad.gif
ma trezesc in fiecare dimineata la 6 si pana la 7 citesc bibliografie pentru facultate, apoi plec la servici unde mor pe glie de cata munca este, ajung acasa la 19.30-20, mananc pe fuga, stau cu al meu la o barfa, dupa care ma reapuc de citit pana pe la 22-22.30 cand cad lata. cam asta e viata mea din ultima perioada si ma apuca disperarea cand ma gandesc ca am sa-mi si cad o parte din examene sorry.gif

in fine, asta e, macar fac tot ce pot.

vineri avem party de fitze cu firma si n-am nici un chef sa merg. mi-am luat in cele din urma ceva de imbracat, desi initial am zis ca-mi trag o pereche de pantaloni de stofa negri si o camasuta si gata. tot la pantaloni am ramas si m-am luat doua pulovare, unul kaki si unul negru (ca nu m-am putut decide blum.gif ).cam atat, cu un set de bijou-uri luate de la targul de Craciun de la sala Dalles. oricum, nu merita mai mare efort, pt ce fitze se vor servi.....mi se pare aberanta ideea ca la un party de Craciun sa stai intepenit pe scaun sa mananci si sa bei ca prostul, fara sa ai dreptul sa dansezi wacko.gif

May w00t.gif bine ai revenit ti-am dus dorul.
noni, bun venit! floare.gif sper sa reusesti sa slabesti cat ti-ai propus si sa te simti bine printre noi.
MagdaC
Nuuuu, Doamne fereste! sunt acasa )).gif
uka
nu nu am vorbit inca, am asteptat sa stea theo l anoi o saptamana si acum o sa vb sper, saptamana asta...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.