Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Nessie
Bine ati venti, dragi neuroni! cheer.gif Pentru cine nu mai gaseste, ultima casuta activa a fost Neuronii WW part 5.
himere2005
bun asa eu vin prima neinvitata )).gif
anca veselie
m-am speriat ca m-a anuntat ca a fost inchis subiectul si nu pricepeam de ce.

sa revenim
depinde unde vrei sa te epilezi cu benzile alea. mai bine cu ceara, eu le-am incercat si nu mi-au placut.
fetelor, aveti grija cu epilatul singure, mai ales inghinal, daca va faceti de tot, e destul de periculos
nusarich
ma gandeam ca de ce-mi da eroare...

tulip, si eu tot de la genunchi in jos, mai ales ca sunt si blonda... pe maini zice lumea ca m-am epilat, se vede parul doar in zare...
merge cu epilatorul, daca ai probleme da-ti cu crema grasa, gen doina, cu o seara inainte, n-o sa te mai doara asa de tare, se inmoaie pielea...
Tulip
cu benzile de ceara nici eu n-am reusit sa fac mare branza dry.gif
himere2005
da cu ceara doare mai putin decit cu aparatul grin.gif??
daconst
Hop si eu... cheer.gif cheer.gif

Himere,am schimbat prefixul de 2 ori,dar sa nu mai spui la nimeni. blushing.gif

Tulip,si eu tot epilator folosesc,dar pe picioare e chiar floare la ureche,pe linga axila.Inghinal,doar crema prestez si eu...ca nu mi-o mai vad. lol.gif

Epliator e Braun cu pungile alea de se baga in congelator,dar nu fac mare lucru,deci Himere nu-ti da banutii aiurea...ca sunt doar fitze,durerea tot o simti. sad.gif
himere2005
dana, stii ce bine o sa fie cind faceti cunostinta din nou? lol.gif
Monic
Nessie, ce ochi w00t.gif de vultur ai wink1.gif
eu folosesc aparat de la genunchi in jos, dar nu f des, ca-s lenesa. Cam la 3-4 saptamani o data. Aveam niste prietene care se depilau cam la doua zile(am locuit cu ele un an). Pe langa ele eu eram o paroasa cu depilatul meu o data pe luna. blink.gif Voi cat de des va depilati?
In zona inghinala mai uit sa ma depilez, o fac cu ceara, cred ca fac asta de cel mult 10 ori pe an. Dar atunci curat aproape tot )).gif blushing.gif Si atunci stiti cum ma lauda babuinul? naughty.gif ca si musca ar aluneca daca ar nimeri prin zona lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif ce tari sunteti
eu am gramada de treaba, stres maxim, dar nu ma pot abtine sa rad lol.gif

si eu ma curat de tot jos, dar cam o data la 3 sapt. iar pe picioare vara o data/ sapt cu epilatorul
himere2005
pai de ce nu te faci mai des monic sa aibe ce gusta babuinul? lol.gif
Tulip
Himere,cu ceara nu doare asa de tare....defapt e muult mai scurta operatiunea.....

Dana,in ultimile luni de sarcina ma chinuiam si eu destul de mult pana imi faceam freza..... )).gif )).gif deh,ditamai burtoiul....stateam in fata la oglinda si parca nici asa nu reuseam asa cum trebuia )).gif )).gif )).gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 04:59 PM) *

pai de ce nu te faci mai des monic sa aibe ce gusta babuinul? lol.gif

pai avem targul gata facut wink1.gif
asa ca in viitor sa stiti )).gif
cand zic ca babuinul si-a taiat barba asta inseamna ca si eu m-am depilat inghinal grin.gif lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
sa stii ca eu la asta m-am gindit prima data cind ai spus ca si-a taiat barba laugh.gif ce nebuna mi-s. eu am invatat lectia ca e si in favoarea mea...asa ca nu ma pling lol.gif
daconst
Monic nu mai esti normala... lol.gif

La mine cu sarcina s-au dereglat hormonii si parca creste mai des,asa ca prestez mai des.La 2-3 saptamani pe picioare.
Iar de cind cu controlul la dr saptamanal,n-am incotro si prestez saptamanal. grin.gif
Tulip
Gata piciorul drept! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
hai ca incerc si eu cu ceara luna asta, dar sper sa nu sughitati toate cind ma fac lol.gif
Tulip
Himere,sa fi pregatita....si cu ceara,si cu aparatul doare destul de tare daca inainte ai folosit lama blum.gif blum.gif
anca veselie
asa e! vezi, inainte sa bagi aparatul fa un dus sa se inmoaie pielea
himere2005
cam cite zile trebuie sa las sa creasca firul de par ca sa nu doara asa tare? banuiesc sa fie mediu, sa am ce apuca, dar nici prea lung...asa e bine?

mie nu prea imi place biziitul ca asa la sprincene imi place cind ma fac cu penseta, poate cu ceara nu o fi chiar rau daca dau cu o crema grasa cu o zi inainte grin.gif
Monic
CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 05:08 PM) *

Himere,sa fi pregatita....si cu ceara,si cu aparatul doare destul de tare daca inainte ai folosit lama blum.gif blum.gif

cu ceara scapi mai repede wink1.gif eu si la subbrat ma fac cu ceara, acolo saptamanal
daconst
Himere,nu te fa singura...prima oara si dupa lama.Ca altfel plingi pe aici si noi n-avem ce sa-ti facem. )).gif
Dupa lama iti recomand doar la cosmetica sa mergi,altfel e crunt. sad.gif
irinush
si eu tot la cosmetica iti recomand sa mergi himere ... eu una niciodata nu am reusit sa ma fac singura acasa, parca am doua maini stangi sad.gif
Tulip
CITAT(anca veselie @ 07-12-2006, 04:09 PM) *

asa e! vezi, inainte sa bagi aparatul fa un dus sa se inmoaie pielea

asa am facut wink1.gif

CITAT(Monic @ 07-12-2006, 04:12 PM) *

CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 05:08 PM) *

cu ceara scapi mai repede wink1.gif eu si la subbrat ma fac cu ceara, acolo saptamanal

auch,Monic!acolo ma doare si mai rau ca inghinal cand mergeam la cosmetica.....eu sub brat fol. lama doh.gif

Himere,are dreptate Dana,du-te la cosmetica prima oara.....
himere2005
la cosmetica ce iti face in plus? adica nu as putea sa-l pun pe dan sa ma ajute?
anca veselie
nu cred ca e cazul, trebuie sa te pricepi cat de cat. si daca te duci la cosmetica prima oara mai poti sa vezi cam cum face si sa furi meseria wink1.gif
ALICE
Eu ma fac peste tot cu aparatul.Mi-am facut curaj
Monic
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 05:16 PM) *

la cosmetica ce iti face in plus? adica nu as putea sa-l pun pe dan sa ma ajute?

lol.gif lol.gif lol.gif asta doar daca te faci inghinal
mey, eu zic ca dupa ce pui ceara nu mai ai ce sa-i faci, trebuie sa tragi lol.gif
incep sa vb prostii blushing.gif
bubbles
si eu am epilator...si knd ma hotarasc sa ma fac imi pun castile pe urechi..muzica la maxim...si ma fac si la subrat cu el..si se cun ca am foarte putin par acolo )).gif
mai greu e iarna k parul mai tine de cald )).gif )).gif
daconst
CITAT(anca veselie @ 07-12-2006, 06:20 PM) *

nu cred ca e cazul, trebuie sa te pricepi cat de cat. si daca te duci la cosmetica prima oara mai poti sa vezi cam cum face si sa furi meseria wink1.gif

Are dreptate Anca.E o tehnica si acolo...nu poti sa tragi oricum.
Mergi prima oara sa vezi cum e si apoi ne spui daca-ti mai trebuie epilat cu ceara... lol.gif
himere2005
sa inteleg ca iarna trebuie sa hibernam bubbles )).gif ?
Tulip
Am terminat,fetelor! cheer.gif
himere2005
bravo Tulip, esti mai curajoasa decit mine...mai fetelor, dar ce ma fac daca imi place lol.gif ? in loc de preludiu folosesc ceara lol.gif
Tulip
Dana,pe tine nu te doare mai tare cu aparatul de cand esti insarcinata?Nu stiu unde am auzit ca nu prea e indicat sa foloseasca aparatul femeile insarcinate....daca-s prea sensibile... unsure.gif unsure.gif
bubbles
da himere lol.gif iarna hibernam si lasam parul sa creasca in voie lol.gif lol.gif
dana tu cum te faciinghinal...k stiu ca vara prietenului in ultimele luni il punea pe barbatusu sa o faca smile.gif
Tulip
Himere,nu sunt fff. curajoasa...doar ca nu aveam incotro.....aparatul l-am primit de vreo 4 ani si nu stiu daca l-am folosit de 20 de ori......si de lama ma cam feresc,in ultimele luni de sarcina doar cu lama ma faceam si mi s-a indesta si intarit parul de am crezut ca o iau razna devil.gif
himere2005
ma mai gindesc cu ce ma fac...ar cam trebui sa incep totusi de undeva sa nu mai pierd atit timpul...in plus, nici nu e tot timpul pielea catifelata mad.gif

tulip iti trimit pm in legatura cu bb
Tulip
du-te la cosmetica...fa-ti timp..... blum.gif blum.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 06:32 PM) *

Dana,pe tine nu te doare mai tare cu aparatul de cand esti insarcinata?Nu stiu unde am auzit ca nu prea e indicat sa foloseasca aparatul femeile insarcinate....daca-s prea sensibile... unsure.gif unsure.gif

Nu ma doare asa tare,adica suport.Iar inghinal,am mai zis...traiasca crema,ca nu trebuie sa vad mare lucru. )).gif

Cit eram in Ro,ma faceam doar la cosmetica...aici insa nu-mi da mana la ce preturi sunt.
Tulip
chiar,Dana,ce preturi aveti?
Ella79
Himere, si eu tot la cosmetica te sfatuiesc sa te duci. O sa doara prima oara dupa lama, dar merita. Sa vezi ce piele fina o sa ai! naughty.gif
Eu ma fac numai la cosmetica, cu ceara de unica folosinta. Cu aparatul ma fac ocazional pe picioare, mai ales vara.

Monic
Dana, pana la urma v-ati hotarat cum se va numi Paul grin.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 06:42 PM) *

Eu n-am fost sa vad, ca-mi spusese o cunostinta ca e cam de la 50€ in sus epilat scurt doar.Mi-a taiat elanul si am recurs la metode mai ieftine.
anca veselie
frateeee, enorm!
himere2005
la noi cam cit e epilatul scurt? poate se uita aia la mine ca la urs ca n-am fost niciodata lol.gif
daconst
CITAT(Monic @ 07-12-2006, 06:49 PM) *

Dana, pana la urma v-ati hotarat cum se va numi Paul grin.gif

Al meu il striga tot Paul,doar ca eu nu-s convinsa ca-mi place. sad.gif
Parca tot la Lukas mi-a ramas gindul.
Am zis ca nasc eu primul copil fara nume. lol.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 07-12-2006, 04:49 PM) *

CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 06:42 PM) *

Eu n-am fost sa vad, ca-mi spusese o cunostinta ca e cam de la 50€ in sus epilat scurt doar.Mi-a taiat elanul si am recurs la metode mai ieftine.

blink.gif blink.gif blink.gif
fffff. scump

Himere,pe mine ma costa in jur de 100 mii
Mie nu-mi place ceara de unica folosinta....am o cosmeticeana la care ma duceam numai pt. epilat pt. ca folosea ceara traditionala... wink1.gif
anca veselie
100 mii doar epilatul scurt, presupun?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.