Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani Sorana!!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
himere2005
La multi ani si multe impliniri alaturi de prietenul tau, sa speram ca va deveni si sot. Anul asta iti doresc sa-ti aduca o sumedenie de prietene cu care sa-ti petreci timpul liber pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani si numai fericire! bday.gif
Nessie
La multi ani, Sorana! flowers1.gif Sa fii fericita si sa ai o zi deosebita alaturi de cei dragi!
emu
La multi ani Sorana Imagine... stii ca se spune ca 23 e varsta la care incepi sa constientizezi exact ce vrei si ce nu vrei de la viata. Sa-ti aduca mosul Imagine si anul nou Imagine tot ceea ce iti doresti Imagine wink1.gif
alex25
La multi ani!!!
crissy
give_rose.gif party.gif La multi ani, Sorana!
Iti doresc numai fericire, sanatate si noroc in toate. Sa ai petrecere frumoasa si sa primesti muuulte cadouri frumoase wink1.gif .
michelle
La multi ani, Soranutza!!! cheer.gif give_rose.gif
Sa ai parte de tot ceea ce ai visat pupic.gif
anaoi
Imagine

Sorana....sa fii fericita, iubita, sanatoasa si norocoasa
bebeingeras
la multi ani sorana , multa fericire alaturi de toti cei dragi tie si fie ca sarabtorile de iarna sa-ti aduca numai lumina si caldura in suflet party.gif bday.gif
romanitza
LA MULTI ANI FERICITI SORANA...SA-TI DEA DUMNEZEU NUMAI BINE...!
soranutza
blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Va multumesc, eu nici n-am stiut de topicul asta pana acum, iertati-ma ca reactionez asa de tarziu blushing.gif blushing.gif Va multumesc din suflet, mi-au ajuns cuvintele voastre fix acolo unde trebuie... la inima pupic.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.