Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire ONEDEN marti 19.12.2006 in Bucuresti
OneDen.com > Administratie > Arhiva
amalia0701
Astept propuneri pentru locatie si ora.
Gabi, te rog sa nu muti subiectul de aici pana nu ne hotaram hug.gif hug.gif
luchi
Pe 19? sorry.gif sad.gif Ce rau imi pare ca nu pot ajunge sorry.gif . Foarte, foarte rau, ca mi-ar fi placut taaaare mult sa va dau de baut de ziua mea. Va astept insa cu poze give_rose.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 14-12-2006, 11:31 AM) *

Pe 19? sorry.gif sad.gif Ce rau imi pare ca nu pot ajunge sorry.gif . Foarte, foarte rau, ca mi-ar fi placut taaaare mult sa va dau de baut de ziua mea. Va astept insa cu poze give_rose.gif

Daca ne intalnim te sunam sa bem on-line pupic.gif
ina_ceva
As propune Carul cu bere; ar trebui facuta o rezervare mai din timp.
alex25
Me wub.gif Carul cu bere. Daca se face acolo ma bag si eu. biggrin.gif
Nessie
Teoretic pot veni si eu, asta daca nu stau peste program la serviciu. wacko.gif Eu as prefera ora 20:00, la Caru' cu bere.
ina_ceva
Daca e Carul cu bere as mai agatza pe cineva sa vina blum.gif
anca veselie
cred ca ma bag si eu biggrin.gif
Nessie
Deci e clar? ramane Caru' cu bera la 20:00 ? biggrin.gif Eu o sa plec din Bucuresti maine la prima ora, dar poate ar fi bine sa sunati si sa rezervati voi, ca am avut surpriza sa nu fie locuri libere nici inainte cu o saptamana. eusa_think.gif
axe10
CITAT(Nessie @ 16-12-2006, 12:17 AM) *

Deci e clar? ramane Caru' cu bera la 20:00 ? biggrin.gif Eu o sa plec din Bucuresti maine la prima ora, dar poate ar fi bine sa sunati si sa rezervati voi, ca am avut surpriza sa nu fie locuri libere nici inainte cu o saptamana. eusa_think.gif

Uff, eu am petrecerea de Craciun pe 19 de la servici, nu pot veni ca ar trebui sa fiu pe la 19 la mama naibii in Baneasa...va pup si va imbratisez ...astept vesti de la intilnire. floare.gif pupic.gif
_noni_
rusinica! eu vin abia pe 23 in Bucuresti si stau pana pe 2 ianuarie. iar nu apuc sa va vad!

distractie placuta oricum si sa va ganditi si la noi, astia de nu putem ajunge! pupic.gif

}{
Pisik
din pacate si eu am petrecere de carciun tot pe 19, mi-ar placea sa cunosc si fetele "ne WW-iste" si de ce nu, si pe baioeti?
ina_ceva
S-a dus varianta cu ora 8 la Caru cu bere.
Propuneti altceva?
anca veselie
de ce nu mai e valabil?
ina_ceva
Nu mai sunt locuri libere. sad.gif
Lacry
Distractie placuta... eu am un interviu pentru un job nou. Vreau sa scap de Stresul asta care se cheama... seful actual lol.gif Da, da! Asa il cheama... Dl. Stres...
alex25
Ok... propunere: in Plazza, langa MoviePlex, e un local fain, "Steaks" - mancare sanatoasa, preturi ok. Cel mai mult imi place ca nici nu simti ca esti in aglomeratia din Plazza, fiind separat de restul mall-ului. Nu e nevoie de rezervare, cred ca gasim locuri.

Ora: 21:00. Cum suna?

Eu imi anunt prezenta de pe acum. biggrin.gif
ina_ceva
Si eu blum.gif
Nessie
Vin si eu! grin.gif
Eu.
ma primiti si pe mine? grin.gif
Nessie
CITAT(Eu. @ 19-12-2006, 12:28 PM) *

ma primiti si pe mine? grin.gif

hug.gif Cu bratele deschise!
Eu.
blushing.gif multumesc, nessie.
sper sa gasesc localul. e la ultimul etaj, parca, nu? unsure.gif
Nessie
CITAT(Eu. @ 19-12-2006, 02:43 PM) *

blushing.gif multumesc, nessie.
sper sa gasesc localul. e la ultimul etaj, parca, nu? unsure.gif

Da, la ultimul etaj, intre Movieplex si Pizza Hut. Iti dau pe privat nr meu. In cazul in care nu te descurci, dai un telefon si te pescuim de unde esti. blum.gif
Nessie
Din pacate Amalia nu o sa poata veni la intalnire sad.gif pentru ca a trebuit sa plece mai repede in Craiova. Pana acum suntem Ina, Alex, Eu si eu (adica Nessie blum.gif ). Anca veselie poti ajunge sau nu? Nu am inteles daca la noua locatie e ok pentru tine. unsure.gif
Eu.
sad.gif ce pacat
anca veselie
sorry, nu mai pot ajunge. am crezut ca nu se mai tine si ma duc la teatru blushing.gif
amalia0701
Servus dragilor!
Din pacate programul meu a fost nebun in ultimele 2 saptamani.
Am fost ieri in Bucuresti, dar m-am intors azi dimieatza la 5:40 caci Ioana e cam racita.
Tare rau imi pare ca nu pot fi cu voi.
Va doresc distractie placuta pupic.gif
alex25
Si s-a mai dus o intalnire... a fost fain si acum. Mi-a placut sa ma intalnescu cu Nessie, Ina si ... Eu.... (nu, nu cu mine ci cu Crenguta). Cand e urmatoarea? biggrin.gif
ina_ceva
Cat mai curand naughty.gif blum.gif .
Dar asta dupa Rev wink1.gif
himere2005
poze cine are? grin.gif ma bag si eu in seama.in vara ma abonez si eu si daca mergem undeva unde sa pot bea si eu o bere linistita fara sa se uite cineca chioris si mai bine )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.