Deatlii despre actiunea caritabila:
CITAT(Kruger;26929)
Luna decembrie este luna bucuriei, in care trebuie sa fim mai buni , sa invatam sa iertam si sa luam in considerare si nevoile celor nevoiasi si mai putin ajutati de viata, luna in care oamenii se bucura de mirosul de sarbatoare..
Din cate stiu, pe ram exista o traditie in aceasta privinta, initiata de Cruella. Initiativa mea se refera la un azil de batrani, despre care am aflat prin intermediul sotiei mele a carei mama este internata acolo (dementa degenerativa de tip Alzheimar). Per ansamblu, locul cu pricina este ingrijit si curat, dar, din pacate foarte prost gestionat din punct de vedere financiar. M-am gandit sa aducem putina bucurie in ochii celor care sunt singuri uneori si lispsiti de vigoarea tineretii, oameni de care, uneori proprii fii uita si pentru care o portocala, o ciocolata si o prajitura nu inseamna nimic. Dar un gest le-ar aduce aminte ca nu sunt inutili si ca sunt batranii nostri, ai tuturor.
Fiind 70 de persoane care sunt “cazate” in acest camin, cer ajutorul vostru (sub forma de donatie, contacte ale unor oameni dornici sa ajute, o suma de bani – mika – mare – nu conteaza).
CITAT(Arwen;27602)
azilul este in administrarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 3 si se numeste "Centrul de ingrijire si asistenta pt. persoane adulte" si adresa este Calea Vitan nr. 267-269.
Mi s-a spus ca le-ar prinde bine: pasta de dinti, papucei de casa, sosete
Nu dulciuri.
Nu cozonac.
S-a deschis si cont pentru cei care doresc sa ajute.
Cont: RO23BTRL04601201D76981xx Agentia Dr. Taberei
Transilvania: sucursala Militari
Duca Vasile
CITAT(Takeda;27961)
Am mai discutat si concluziile sunt dupa cum urmeaza:
- stabilirea unei relatii permanente de acest gen cu o singura institutie
- incercarea de a dezvolta actele de caritate ale asociatiei si pentru viitor
- un brand pentru acte de caritate, hai copyrighterii! Sa includa R@m totusi. Poate un banner doua pentru aceasta actiune si poze.
Pentru acest eveniment:
- Pranz/cina festiva pe 23 decembrie (de dieta, pui, legume, dulciuri poate si fructe, etc) - 15 RON/pax x 80 pax = 1,200 RON (la pret de cost, o face firma mea de catering, delivery on-site)
- Ciorapi, pasta de dinti, haine vechi, etc - aproximati suma va rog
- As vrea urgent un thread mare separat cu toate detaliile in relatii cu publicul, ca sa pot trimite linkul la prieteni, asociati si rude - astazi eventual
Suma se va evalua pe 21 decembrie - se va imparti si distribui pe catering si ciorapi/pasta de dinti/haine vechi. Daca nu ajunge pun eu restul. Daca e mai mult, cumparam mai mult.
as aprecia si alte idei sugestii etc ...
Am ales cateva din posturile de acolo, sper ca informatiile sunt suficiente.